Kuinka luoda verkkosivustoosi mobiiliversio?

Luultavasti tiedät, että mobiililaitteet räjähtävät tänään, ellet piiloutunut kallion alle viimeisen vuosikymmenen aikana. Se tarkoittaa, että verkkosivustojen omistajat pakotetaan parantamaan käyttäjiensä kokemusta kirjautuessaan sivustoon älypuhelimen tai tablet-laitteen kautta. Tällaisissa laitteissa on pienempi näyttökoko. Se tarkoittaa, että saman verkkosivuston asettelun näyttäminen kuin käyttäjien työpöydällä näyttää ainakin tehottomalta.


Nykyaikaiset verkkosivustojen rakentajat osoittavat tunnustavansa nykyiset mobiilisuuntaukset, jotka tarjoavat käyttövalmiita mobiiliystävällisiä malleja. Ne tarjoavat paremman surffauskokemuksen kävijöille, jotka mieluummin tablet-laitteita ja älypuhelimia kuin tietokoneita.

Ideana on järjestää kaiken verkkosivuston sisältö automaattisesti pakkaamalla se informatiiviseksi raitaksi, jota on helppo vierittää alas. Ajan tasalla olevat verkkosivustojen rakennusohjelmistot näyttävät olevan suuri tilaa säästävä, mikä helpottaa käyttäjän selaamista sivuilla vain useilla kosketuksilla.

Tämä tutkimus on kuitenkin tarkoitettu niille, joilla on jo verkkosivustojen rakentajia ja jotka haluavat rakentaa sen mobiiliversion.

Olemme tottuneet luomaan verkkosivustoja verkkosivustojen rakentajien kanssa tyhjästä valitsemalla alusta, joka perustuu tiettyyn tehtävään, budjettiin, taitoihin ja käyttämällä sen tarjoamia työkaluja sivuston käynnistämiseen. Tämä on mielestämme normaali lähestymistapa.

On myös muita lähestymistapoja, jotka sinun tulisi olla tietoinen. Voit esimerkiksi suunnitella vain mobiiliversion valmiista verkkosivustoista DudaMobile.

Verkossa on runsaasti useita hienoja verkkosivustoja, jotka avattiin noina aikoina, jolloin kukaan ei edes kuullut reagoivasta suunnittelusta – aivan kuten älypuhelimista tai tableteista. On myös monia uusia hankkeita, joista on tullut menestyviä, mutta jotka eivät ole vielä onnistuneet hankkimaan mobiiliversiota.

Todennäköisesti verkkokehittäjät päättivät olla vaivautumattomia tästä vivahteesta vain siksi, että he eivät uskoneet tämän pyrkimyksen menestykseen. Lopuksi budjetin puute voi olla syy verkkosivuston mobiiliversion puuttumiseen, ja oli aika vaikea löytää aikaa hankkia myöhemmin.

Kuinka nähdä verkkosivustosi mobiiliversio?

Useimpien verkkosivustojen rakentajien avulla on helppo nähdä, miltä sisältö näyttää mobiililaitteilla. Ominaisuus on saatavana verkkosivustojen rakentamisessa ja muokkaamisessa – se näyttää usein älypuhelimen kuvakkeelta. Se tarkoittaa, että voit mukauttaa verkkosivua ennen sen julkaisemista. Jotkut edistyneemmät ohjelmistot, kuten Wix tarjoaa valikoiman automaattisesti mobiililaitteille optimoituja malleja. Se tarkoittaa, että et aio suorittaa mitään toimenpiteitä sisällön optimoimiseksi itse. Alusta tekee kaiken puolestasi.

Lisäksi voit hyötyä intuitiivisesta Wix Mobile Editor käyttöliittymä, jos sinun on tehtävä muutoksia verkkosivuston mobiiliversioon. Laitteen avulla voit muuttaa värejä, tyylejä ja taustaa: se ei ole vain navigointivalikkopalkin poistaminen ja sisällön pakkaaminen. Mobiilieditori on täysimittainen työkalu verkkosivustosi räätälöimiseksi ja optimoimiseksi, joten se on 100% mobiiliystävällinen.

Wix Mobile Editor

Tee mobiiliversio Duda-verkkosivustosta

DudaMobile on erikoistunut mobiilisivustojen rakentaja, jota voidaan tehokkaasti käyttää oikean ja hyvin suunnitellun erillisen mobiiliversion luomiseen verkkosivustollesi kaikentyyppisille verkkosivustoille. Itse asiassa se on verkkosivusto-mobiili-muunnin.

Mobiilisivuston rakentaminen DudaMobileen on haastava lähestymistapa, mutta se maksaa tiensä työskennellessään vakavien hankkeiden kanssa: kiinnität enemmän huomiota yksityiskohtiin, eroihin mobiiliversion mukavuuden lisäämiseksi verrattuna työpöytäversioon, ylimääräisiin toiminnallisiin lohkoihin tai päinvastoin, päätät vain poistaa kaikki ylimääräiset elementit.

Lue lisää DudaMoblie -sovelluksesta .

Jotta voit alkaa työskentelemään alustan kanssa, sinun on annettava verkkosivuston osoite, joka vaatii mobiiliversion. Järjestelmä ajattelee jonkin aikaa ja sitten ohjaa sinut verkkosivun muokkausohjelmaan. Esikatseluikkuna mobiililaitteen muodossa tulee oikealle. Verkkosivun ulkoasun muuttamiseen tarvittavat vaihtoehtokategoriat toimitetaan vasemmalla, kun taas käytettävissä oleviin vaihtoehtoihin ja vähäisempiin asetuksiin pääsee sivun keskellä..

Duda Mobile Editor
DudaMobile-verkkosivustoeditori

Kun näet verkkosivustoeditorin ensimmäistä kertaa, ymmärrät kaiken kerralla. Joten sivupalkissa on 3 tyyppisiä asetuksia, jotka edellyttävät vaiheita, jotka sinun on suoritettava mobiilisivuston version saamiseksi:

 1. “Design” on osio, joka tarjoaa vaihtoehdot verkkosivuston suunnittelun määrittämiseen luettelossa:
  • Layout, jossa voit valita verkkosivuston rakenteen materiaalien esittämistä varten. Täältä on saatavana 5 vaihtoehtoa. On myös mahdollista asettaa tyyli valikkolohkolle.
  • Tyyli, joka tarjoaa painopisteiden, otsikoiden ja linkkien / tekstin tärkeimpien elementtien, taustakuvan ja fonttimallien värimaailman;
  • ylätunniste, joka tarjoaa otsikkotyypin (teksti tai kuva), tämän osion koon, kohdistuksen, taustan ja mahdollisuuden muuttaa kiinteää lohkon otsikkoa verkkosivun vierityksen aikana.
 2. ”Sivut” on osa, jossa voit muokata kutakin staattista verkkosivua. Tässä voit perustaa hakukoneoptimoinnin, valita yksittäisen mallin, asettaa avausehdot, linkittää, lisätä oman koodisi ja paljon muuta.
  Mikä on mielenkiintoista, voit lisätä widgettejä – erilaisia ​​sisältö- ja toimintoelementtejä – verkkosivulle. Ne kaikki on jaoteltu kolmeen luokkaan, eli liike, muotoilu ja sosiaalinen ala. Täällä on 40 widgettiä. Joitakin niistä ovat takaisinsoittovaihtoehto, ravintolavalikko, galleria, 2 saraketta, kartta, kuponki, luettelo, välilehdet, HTML-koodi, painike, abstrakti (teksti), ”tykkää” ja ”jaa” lohkot, RSS.
 3. Esikatselu ja julkaiseminen on osa, jossa linkit valmiiseen tulokseen ja vertailu alkuperäiseen versioon löytyvät. Täältä löydät myös suunnitelman maksutarjouksen verkkosivustosi mobiiliversion julkaisemiseksi.

Duda Mobile -esikatselu
Valmis mobiilisivusto

Mitä hyötyä voit käyttää tätä palvelua käytettäessä? Otetaan nyt selville. Sinulla on verkkosivusto ilman mobiiliversiota. Käynnistä DudaMobile, kirjoitat linkin ja järjestelmä alkaa skannata verkkosivustosi rakennetta ja sen materiaaleja. Tämä muutetaan ja säädetään edelleen sopimaan mobiiliresoluutioihin kooditasolla. Saat verkkosivustosi kaikki sisältö, mutta nyt ne sopivat täydellisesti mobiililaitteiden näytölle.

Heti kun olet tehnyt ensimmäisen vaiheen, voit parantaa verkkosivustosi suunnittelua ja toimivuutta käyttämällä suunnittelun muokkausvaihtoehtoja ja monipuolista widgettiä. Ne voidaan integroida mihin tahansa verkkosivun osaan. Siksi mobiilimallin rakennusprosessi DudaMobile-sovelluksessa edellyttää WYSIWYG-verkkosivustojen rakentajan klassisten työkalujen käyttöä, jolloin käyttäjät voivat laajentaa verkkosivuston toimintoja. Jokaisessa widgetissä on tehtävän kontekstiin sopivia asetuksia: esimerkiksi suunnittelu, tausta, linkit, kentän nimet, välilyönnit, koodin lisäys jne. Yleensä sisäänrakennettujen elementtien mukauttaminen on kohtuullisella tasolla..

Viimeinkin saamme mobiilisivustojen muuntimen yhdistettynä verkkosivustojen rakentajan toimintoihin. Siinä on yksinkertainen käyttöliittymä, riittävä määrä vaihtoehtoja ja mukava tulos.

Paljonko verkkosivuston mobiiliversio maksaa?

Siirrytään nyt tärkeimpaan osaan. Sikäli kuin emme puhu verkkosivuston luomisesta tyhjästä ja käsittelemme valmiiden verkkosivustojen optimointia mobiililaitteelle, kustannusten pitäisi olla alhaiset. Se ei kuitenkaan ole aivan oikein.

Verkkosivustolle mobiiliystävällisen tekemisen kustannuksia voidaan verrata valmiin verkkosivuston kustannuksiin, jotka on luotu keskiluokan verkkosivustojen rakentajalla. Wix ja uKit, muuten, salli verkkosivuston rakentaminen edullisemmin kustannuksin, ja tämä verkkosivusto on mobiiliystävällinen heti alusta alkaen. Mikä on järkeä käyttää DudaMobilea sitten?

159 dollarilla saat mobiilisivuston ikuisesti ilman tarvetta jatkaa DudaMobile-palveluita. Voit joko suorittaa kertaluonteisen vuosimaksun ($ 60) tai maksaa kuukausittain ($ 6) yhtä hyvin.

Mitä tämä hinta sisältää?? Tämä mahdollistaa minkä tahansa kannattavan vanhan verkkosivustosi mukauttamisen nykyaikaiseen markkinaympäristöön. Matkapuhelinliikenne on houkutteleva näkökulma, joka on jo hätänyt työpöydän version liikenteen. Yksinkertainen lähestymistapa ja näkyvä voitto DudaMobile -sovelluksen käytöstä on sijoituksen arvoinen.

Bottom Line

DudaMobile on hyödyllinen palvelu, jossa kiinnitetään paljon huomiota sen kanssa luotujen verkkosivustojen mobiilivalmiuteen. Toiminnot, joita tarvitaan tavallisen verkkosivuston muuntamiseksi mobiilisivustoksi, veloitetaan täällä erikseen. Voit tehdä mistä tahansa verkkosivustosta mobiiliystävällisen sen avulla. Tämä tarkoittaa, että verkkosivustosi täysi versio pysyy ennallaan, mutta käyttäjät näkevät sen version, joka on optimoitu mobiililaitteilleen. Tällä tavalla järjestelmä toimii.

Palvelun käyttökustannukset saattavat tuntua jonkin verran kalliilta, mutta niin ei ole. Asia on se, että verkkosivustot, joilla ei vielä ole reagoivaa suunnittelua tai erillistä mobiiliversiota, ovat todennäköisesti melko vanhoja. Tämän seurauksena heillä voi olla kunnollista liikennettä uskollisen yleisön kanssa, jonka mielestä mobiililaitteiden verkkosivustovaihtoehtojen käyttäminen ei ole kätevää. On todennäköisesti mahdotonta löytää web-suunnittelijaa, joka olisi jo kehittänyt tätä verkkosivustoa. Toinen syy on, että et ole vielä päättänyt sijoittaa rahaa tai oppia tekemään verkkosivustostasi mobiiliystävällisiä yksin.

DudaMobile on hieno ratkaisu tässä tapauksessa. Täällä ei ole koodausta. Kaikki on yksinkertaista ja näyttää lopulta kunnolliselta. Tämä on helppo tapa parantaa mobiililaitteesi vakautta 60 dollaria vuodessa tai 159 dollaria ikuisesti.

Olet luultavasti ironisesti ajatellut, että sana “ikuisesti” loppuu sillä hetkellä, kun lava katoaa. Kyllä se on oikein. Järjestelmä perustettiin kuitenkin vuonna 2009, ja monet tunnetut asiakkaat käyttävät sen palveluita ja menestyvät siinä. Joten sinun ei tarvitse olla huolissaan tästä vivahteesta.

DudaMobile-muunninta on mahdollista verrata kilpailijoihin, mutta niissä ei ole monia niistä. Joten suosittelemme palvelun käyttämistä kaikille, jotka menettävät asiakkaita työpöytäsivustolla. Kokeile sitä, editori on ilmainen. Näet palvelun laadun päättääksesi, onko se sijoituksen arvoinen.

Muunna verkkosivustosi matkapuhelimeksi

 Se on ilmainen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map