Kuinka luoda verkkotunnus ilmaiseksi

Kuinka luoda verkkotunnus ilmaiseksi


Verkkotunnus varmistaa sivustosi ainutlaatuisen läsnäolon verkossa. Olitpa yksityishenkilö, organisaatio tai yritys, joka haluaa luoda projektiidentiteetin, verkkotunnuksen omistaminen on välttämätöntä. Toisaalta sen verkkosivu näyttää ammattimaisemmalta ja luotettavammalta. Toisaalta ainutlaatuinen verkkotunnus lisää alustan uskottavuutta ja tunnustusta. Verkkotunnuksen saaminen on erittäin helppoa. Lisäksi käyttäjät voivat hyötyä ilmaisista vaihtoehdoista siellä.

Miksi saatat joutua luomaan verkkotunnuksen ilmaiseksi? Tärkein syy on rajoitettujen budjettien ja tiukan projektirahoituksen pinnan alla. Verkkosivuston omistajat yrittävät napata pienimmän mahdollisuuden ja säästää pari taalaa. Tällaisella innokkuudella voi kuitenkin olla haitallisia vaikutuksia projektiin, etenkin pitkällä tähtäimellä. Olisitko mieluummin ottaa tämän riskin, kun kustannuskysymys on välillä 10–15 dollaria vuodessa! Jos kyllä, tutustu muutamiin yksinkertaisiin tapoihin selittää kuinka luoda verkkotunnus ilmaiseksi.

Artikkelissa kuvataan useita tärkeitä polkuja, joihin kuuluvat:

 1. Perinteiset verkkotunnuksen rekisteröijät.
 2. Ilmaiset all-in-one-verkkosivustojen rakennusalustat.
 3. Ilmaiset verkkotunnuspalvelut.

Vertaa ja verrataan kaikkia käytettävissä olevia vaihtoehtoja ja määritellään paras huomioon ottaen verkkosivustosi tarpeet ja tavoitteet.

1. Perinteiset verkkotunnuksen rekisteröijät

Koska verkkotunnuksen rekisteröintipalveluissa on niin paljon palveluita, ainutlaatuisen verkkotunnuksen saaminen ei ole koskaan vaivaa. Ei ole väliä, jos sinulla on vain idea luoda verkkosivusto tai jo jo käynnistää rakennusprosessi, tämä vaihtoehto saattaa olla oikea valinta.

Esimerkiksi, sinun on tarkoitus avata verkkosivusto vain lähitulevaisuudessa, mutta sinun on silti otettava aikaa. Perinteisten rekisteröijien avulla verkkotunnuksen rekisteröiminen tulevaa hanketta varten on helppoa ja pidetään sitä niin kauan kuin käyttäjät sitä tarvitsevat. Hyvä uutinen on, että toimit lisenssinsaajana ja hallitset täydellisesti immateriaalioikeuksiasi.

Toisin sanoen on sinun vastuulla pitääkö verkkotunnus vai myydä se, jos et käytä sitä enää. Verkkotunnusten ostaminen tällaisista palveluista tarjoaa täyden vapauden. Tärkeimpiä etuja ovat:

 • yksityisyys. Olet verkkotunnuksen ainoa omistaja. Se kuuluu sinulle ja on suojattu verkkotunnuksen asetuksella.
 • Joustavuus. Voit valita minkä tahansa nimen luodaksesi yksinoikeuden, ainutlaatuisuuden ja kaappaamisen verkkotunnuksen, joka on elintärkeää yritykselle. Voit hyötyä TLD: stä (ylätason verkkotunnuksista), joita hakukoneet arvostavat paremmin.
 • Helppokäyttöisyys. Ostamisprosessi on erittäin helppoa ja nopeaa. Useimmat rekisterinpitäjät tarjoavat kourallisen joukon oppaita. asennusoppaat ja artikkelit, jotka kuvaavat kuinka linkittää verkkotunnuksesi valittuun verkkosivustojen rakentajaan tai CMS: ään.
 • ohjaus. Saat täyden pääsyn lisäpalveluihin, kuten verkkotunnushuutokaupat, asiakastuki, verkkotunnuksen siirto jne. Lisäksi on mahdollista yhdistää verkkotunnus CMS: ään tai verkkosivuston valmistajaan vain muutamalla napsautuksella ja vaihtaa alustaa milloin tahansa. Erityisiä taitoja ei vaadita.
 • edullisuus. Yleensä ostat verkkotunnuksen vuodeksi ja sinulla on oikeus uusia sitä. Vuotuinen hinta vaihtelee 10–15 dollaria TLD: stä .com-, .net- tai .org-laajennuksella riippuen projektisi erikoistumisesta ja kapeasta.

Tärkein haittapuoli tässä on, että sinun on löydettävä isännöinti erikseen, vaikka joitakin lisäasetuksia saattaa olla tarpeen. Voit esimerkiksi joutua vaihtamaan palvelinten nimet, IP-osoitteet jne. Nämä termit saattavat kuulostaa hiukan hämmentäviltä aloittelijoille. Mikään ei ole kuitenkaan haastavaa. Lisäksi voit aina valita asiakastuen tarjoaman ammatillisen avun.

Jotkut saattavat sanoa, että “vaihtoehto ei ole ilmainen”. Ei, se ei ole. Toisaalta saat täyden hallinnan sekä lailliset oikeudet verkkotunnukseen vain 10 dollarilla vuodessa. Olisiko se todella niin suuri haaste?

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; 100% laillinen omistus.
&# X2714; Rajoittamaton uusiminen.
&# X2714; Edulliseen hintaan.
&# X2714; Helppo asentaa ja ylläpitää asennusta.
✘ Ei ilmaiseksi, vaikka 10–15 dollaria vuodessa tuskin olisi este.

Tuomio: silti paras ratkaisu minkä tahansa tyyppisiin verkkosivustoihin ja tavoitteisiin. Saat oman yksinomaisen verkkotunnuksesi täydellisen vapauden, joustavuuden ja hallinnan avulla ilman, että sinun pitää pysyä yhdellä alustalla hyväksi.

2. Ilmaiset verkkosivustojen rakennusalan verkkotunnukset

Verkkosivuston rakentajat näyttävät olevan yksinkertainen all-in-one-ratkaisu ihmisille, jotka eivät halua hallita useita prosesseja erikseen. Käyttäjän tarvitsee vain valita suunnitelma ja hankkia täysin varustettu instrumentti valmiilla malleilla, integroiduilla palveluilla, isännöinnillä ja… verkkotunnuksella, tietysti.

Ilmaisten verkkotunnusten ongelma on tässä, että ne tarjotaan vain aliverkkotunnuksen muodossa. Toisin sanoen se sisältää alustan nimen aivan yrityksen nimen vieressä, mikä on varmasti huono tunnustamisen ja hakukoneiden optimoinnin kannalta.

Lisäksi ilmaiset suunnitelmat on yleensä suunniteltu pienille verkkosivustoille tai testausprojekteille. Niiden mukana tulee rajoitettu kaistaleveys, tallennustila ja muut tärkeät ominaisuudet, joita kasvavat projektit vaativat. Toisaalta, voit päivittää suunnitelmasi ja yhdistää SLD- tai 2SD-verkkotunnuksen.

Wix-ilmainen verkkotunnus

Luo ilmainen verkkotunnus Wixin avulla

SLD: n hankkiminen verkkosivustojen rakentajan kanssa on helppoa. Tällaisia ​​verkkotunnuksia tarjotaan periaatteessa ilmaisena vaihtoehtona käyttäjille, jotka ostavat vuosittaisia ​​suunnitelmia tai valitsevat perustarjousta korkeampia paketteja (Premium, Pro jne). Kun suoritat maksun, saat täysin varustetun suunnitelman muodollisesti ilmaisella SLD: llä.

Tärkeimpiä etuja ovat:

 • All-in-One-paketti. Saat kaiken tarvitsemasi yhden suunnitelman sisällä, mukaan lukien turvallinen isännöinti, asiakastuki ja muut työkalut. Huono uutinen on, että sinun täytyy pysyä valitun alustan suhteen ilman mahdollisuutta muuttaa sitä tulevaisuudessa, ellei se tarjoa tuonti- / vientiominaisuutta, joka yleensä maksetaan.
 • Helppokäyttöinen. Käyttäjät eivät käsittele asetuksia tai teknisiä kysymyksiä. Verkkotunnus rekisteröidään automaattisesti ja linkitetään tulevaan verkkosivustoosi. Et voi kuitenkaan myydä tai siirtää sitä toiselle käyttäjälle.
 • Vaihtoehtovaihtoehto. Verkkosivun rakentajat tarjoavat erilaisia ​​paketteja ja suunnitelmia kohtuulliseen hintaan. Jos ilmainen suunnitelma ei vastaa tarpeitasi, voit päivittää korkeampaan suunnitelmaan asettamatta lompakkoasi vaaraan.

Suunnitelma toteutetaan jälleen kaikille aloittelijoille ja muille kuin teknikkoille, jotka eivät halua olla mukana kaikissa verkkotunnuksen rekisteröinnin tai yhteydenpidon näkökohdissa. Voit hankkia ilmaisen mukautetun aliverkkotunnuksen sekä ilmaisen SD: n osana vuosittaista pr Pro -pakettia. Asiaankuuluvan verkkosivustojen rakentajan löytäminen olisi myös pala kakkua, kun otetaan huomioon sadat juomat verkossa.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Nopea ja helppo käyttää.
&# X2714; Ei vaadita teknisiä taitoja.
&# X2714; edullisuus.
✘ Pidät kiinni yhdestä alustasta.
✘ Vapaa suunnitelma ei riitä kasvavalle sivustolle.
✘ Muokatut verkkotunnukset alustan nimellä.

Tuomio: hyvä vaihtoehto ihmisille, jotka eivät halua osallistua rakennusprosessiin ollenkaan. Joustavuuden puute saattaa olla ongelma pitkällä tähtäimellä. Toisaalta ilmainen SLD voi olla hyvä ratkaisu, jos sinulla on varaa maksaa vuosisuunnitelmasta tai päivittää premium-paketteihin.

3. Ilmaiset verkkotunnuspalvelut

Tällaiset alustat tarjoavat yleensä ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin .tk, .ml ja muilla laajennuksilla. Ne eivät ole hyviä pitkäaikaisille hankkeille, jotka vaativat hyvää luotettavuutta. Toisin sanoen tällaisten palvelujen valitseminen on huono idea, jos haluat luoda vankan online-edustuston.

Se, että tällaiset verkkotunnukset ovat ilmaisia, johtaa lukuisiin kyseenalaisiin verkkosivustoihin, joita pääosin käyttävät roskapostittajat ja hakkerit. Toinen valtava haittapuoli on, että et itse omista tällaista verkkotunnusta. Se tarkoittaa, että kaikki voivat noutaa sen sinulta ilmoittamatta siitä. Et voi vain kadottaa verkkotunnuksen, mutta myös asettaa koko projektin vaaraan.

Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

 • Ei hallintaa. Kuka tahansa käyttäjä voi valita verkkotunnuksen milloin tahansa. Et ole omistaja.
 • Ei laillisia oikeuksia. Voit toimia vain verkkotunnuksen käyttäjänä, mutta ei lisenssinsaajana. Lisäksi sinulla ei ole siirto-oikeuksia.
 • Huono maine. Roskapostittajat ja hakkerit käyttävät ilmaisia ​​verkkotunnuslaajennuksia pääasiassa haittaohjelmien tai -koodien levittämiseksi.

Tämän seurauksena ei ole yhtä pistettä tämän vaihtoehdon valitsemiseksi. Sinun on parasta pysyä poissa ilmaisista verkkotunnusten rekisteröintipalveluista, koska ne ovat vain ajanhukkaa.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; He voivat rekisteröityä ilmaiseksi. Se siitä. ✘ Ei laillista omistajuutta, ei joustavuutta siirron suhteen.
✘ Ei virallista lupaa.
Support Ei tukea.
✘ Huono maine verkossa.

Tuomio: Vältä tämän vaihtoehdon käyttöä.

Pohjaviiva

Verkkotunnuksella ei ole totta säästää rahaa etenkin kun otetaan huomioon edullinen vuosittainen rekisteröintihinta. Jos aiot luoda hyvämaineisen, pitkäaikaisen ja hyvin toimivan online-liiketoiminnan, oman verkkotunnuksen ostaminen on paras veto. Se tarjoaa suurimman vapauden ja joustavuuden kaikkien laillisten oikeuksien ja mahdollisuuksien lisäksi käyttää sitä tulevaisuudessa korkeintaan 15 dollaria vuodessa. Tuskin hinta siitä, että saat tulevaisuuden verkkosivusi vaaraksi, eikö se ole?

Luo ilmainen verkkotunnus

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map