Kuinka luoda Wixin kaltainen verkkosivustojen rakennusalusta

Kuinka luoda Wixin kaltainen verkkosivustojen rakennusalusta


on nimennyt itselleen helppokäyttöisyytensä ja ominaisuuksiensa vuoksi. Jotkut käyttäjät kuitenkin haluavat lisävaihtoehtoja asiakkaiden verkkoprojektien luomisessa. He eivät halua olla riippuvaisia ​​alkuperäisestä kehittäjästä, joka näyttää 100% luonnolliselta.

Wixin kaltaisella yksinoikeudellisella verkkosivustojen rakentajalla näyttää olevan enemmän potentiaalia, varsinkin jos luot sivustoja asiakkaille.

Kaikesta huolimatta on olemassa kaksi suurta tapaa ratkaista ongelma:

 • Ensimmäinen on kehittää tarvittava ohjelmisto itse.
 • Toinen tapa hyötyä joustavat White Label -ratkaisut toimittaneet joitain suuria nimiä verkkoteollisuudesta.

Vaikka ensimmäinen polku vaatii syvällistä koodausta ja ohjelmointitietoa, toinen näyttää olevan a yksinkertaisempi ja nopeampi tapa, erityisesti ei-teknikkoille.

Valkoinen merkintä tai sisäinen kehittäminen

Uuden alustan käynnistäminen tyhjästä edellyttää joukko resursseja. Teknisten tietojen ja taitojen lisäksi sinun on myös valmistauduttava kaikkiin tarvittaviin laitteisiin, ohjelmistoihin, henkilöstön koulutukseen, jos työskennellään ryhmässä, ja muihin väistämättömiin päänsärkyihin kehitysprosessin aikana.

Tietenkin ulkoistaminen voi olla tapa. Ammattimaisten kehittäjien palkkaaminen johtaa suuriin kustannuksiin ja pitkä räätälöintiprosessi. Voi kestää viikkoja tai kuukausia käyttövalmiiden verkkosivustojen rakennusalustan keksimisen, joka vaatii silti tulevia päivityksiä, muutoksia, ylläpitoa ja tukea.

Tällaisessa tilanteessa Valkoinen merkintä on yksinkertaisempi, nopeampi ja tehokkaampi menetelmä. Tärkein etu on, että sinun ei oikeastaan ​​tarvitse keksiä pyörää uudelleen. White Label -alustat toimittavat täyden syklin käyttövalmiiden verkkosivustojen rakennusratkaisun, joka sisältää jo integroidut resurssit, tekniikat jne. Selvitäksesi asioita sinulle, selvitetään, mikä White Label oikeastaan ​​on.

Kuvailee termiä White Label

Oletetaan, että joku on jo tuottanut palvelun tai tuotteen, jota haluat ehkä mainostaa. Valkoisen merkinnän idea on antaa muiden ihmisten laittaa oma tuotemerkkinsä tuotteeseen tai palveluun ja käyttää sitä kiinteällä hinnalla.

Viitaten verkkosivustojen rakentajiin, sinulla on oikeus käyttää verkkosivuston rakentajaa omalla logollasi ja tuotenimelläsi kaupallisiin ja muihin tarkoituksiin ilman, että sinun tarvitsee itse kehittää ohjelmistoa. Seurauksena on, että säästät rahaa ja saat kaikki tarvittavat varat pakkaukseen.

Valkoisen etiketin odotettavissa olevat edut

Jotkut saattavat ajatella, että kolmansien osapuolien tekniikoiden käyttö on tuskin paras idea, kun mainostetaan omaa tuotemerkkiä. No, se riippuu monista tekijöistä. Valkoiset etiketit ovat yleensä kustannustehokkaampia. Lisäksi käyttäjät arvostavat joitain seuraavista eduista:

 • Asiantuntijatyö. Käyttäjät saavat täyden pääsyn asiantunteviin ratkaisuihin ja tekniikoihin ilman, että sinun tarvitsee kehittää omia. Suositut verkkosivustojen rakentajat, joilla on White Label -tarjoukset, ovat osoittaneet tehokkuutensa luotaessa uusia projekteja alusta alkaen rikas ominaisuusjoukko ja ylimääräiset etuudet. Pystytkö luomaan jotain parempaa?
 • Hienostunut ja testattu alusta. Miljoonat käyttäjät ovat testanneet suosittuja verkkosivustojen rakentajia ympäri maailmaa. Se tarkoittaa, että hienosäätö ei ole tarpeen. Sinun ei tarvitse muokata olemassa olevia ominaisuuksia, koska ne täyttävät jo käyttäjien vaatimukset.
 • Kustannustehokas ratkaisu. Valkoisella merkinnällä säästät rahaa, koska mukautettua kehitysryhmää ei tarvitse palkata. Optio on saatavana nimellismaksulla. Sen käyttäminen on sama kuin oman talon kehittäjän hankkiminen.
 • Tuotemerkin markkinointi. Uuden projektin käynnistäminen tyhjästä on haastava tehtävä, koska sinun on markkinoitava ja mainostettava sitä. Tuskin takaa menestystä. White Labelling tarjoaa vakiintuneita alustoja, jotka helpottavat tunnustamisen lisäämistä.

Seurauksena on, että saat lopullisen paineenalaisen ratkaisun sen sijaan, että ulkoistat tai kirjoitat koodin uudelle ohjelmistolle itse. Lisäksi voit valita verkkosivuston rakentamistavan, josta haluat, harkiten erilaisia ​​vaihtoehtoja. Katsotaanpa parhaita markkinoilla.

Pikaviestinnän luoja White Label

IM Creator White Label -ratkaisu

IM Creator – on riittävän joustava ohjelmisto luomaan erilaisia ​​verkkosivustoja, kuten blogeja, portfolioita, digitaalikauppoja, pienyrityssivustoja jne. Siinä on ainutlaatuiset White Labelling -ominaisuudet yksityishenkilöille ja yrityksille, jotka etsivät yksinkertaista tapaa mainostaa ja kasvattaa tuotemerkkejään..

Tärkein etu on, että IM Creatorilla on käytännössä sama käyttöliittymä ja toiminnallisuus kuin Wixilla. Valkoisen etikettiratkaisun käyttäminen antaa sinun laatia samanlainen oma ohjelmisto. Tarjous suunniteltiin vastaamaan eri käyttäjäryhmien vaatimuksia:

 • Freelancerit ja yksityishenkilöt ilman teknisiä taitoja. Yksinkertainen asennus vaatii 3 suorittamista 3 helppoa vaihetta. Ohjattu asennus viimeistelee prosessin puolestasi. Upea valinta alkuun.
 • Verkko- ja design-studiot voivat hyötyä lisäominaisuuksista, joihin sisältyy täysi CSS-käyttöoikeus, jotta luodaan yksilöllisiä lohkoja tai ns. raitoja. Tarjouksessa on mukautettu cPanel käyttäjille sekä poistetut IM Creator -mainokset.
 • Verkkotunnuksen rekisteröijät ja palveluntarjoajat voi hyödyntää White Label -tarjousta integroidulla Google Cloud -palvelimella, pääsy verkkosivustojen rakentajan sovellusliittymään ja muihin hienoihin ominaisuuksiin.

IM Creator White Label -kustannus: hinta alkaa 350 dollaria vuodessa yksinkertaisesta paketista yksittäisille palveluntarjoajille ja voi nousta 25 000 dollariin vuosittain verkkotunnuksissa ja isäntäalustoissa.

Kokeile IM Creator White Label -sovellusta

Ucraft White Label

Ucraft White Label -ratkaisu

Ucraft – on ohjelmisto, joka tarjoaa itse muotoillun Valkoisen etiketin joukolla työkaluja korkealaatuisen asiakaspalvelun varmistamiseksi. Aivan kuten Wix, myös Ucraftilla on erilliset suunnitelmat erilaisille verkkosivustoille, mukaan lukien verkkokauppa. Lisäksi molemmilla alustoilla on vedä ja pudota -editori nopeaan sivujen mukauttamiseen, tuotteiden hallintaan ja sisällön muokkaamiseen.

Oletpa yrittäjä tai edustat web-suunnittelutoimistoa, saatat löytää tarpeitasi vastaavia paketteja. Saatavissa olevat White Label -mallit antavat sinun luoda Wix-lie-sivustoja, koska ne sisältävät:

 • SaaS-valkoinen merkintä. Se on sama kuin ottaa henkilökohtainen verkkosivustosi rakentaja. Ratkaisu saattaa olla hyvä pienen tai keskitason monimutkaisuusasteisiin. Saat mahdollisuuden rakentaa asiakkaillesi blogeja, portfolioita tai pieniä verkkokauppoja integroitujen ominaisuuksien avulla. Hyvä uutinen on, että hallitset pääsyä ja voit tarjota sen asiakkaille antamalla heidän räätälöidä projekteja itse.
 • Mukautettu valkoinen merkintä. Malli luo monimutkaisemman ekosysteemin, joka sopii isommille palveluntarjoajille, kuten kehitysryhmille tai yrityksille, jotka haluavat hyödyntää tytäryhtiö- ja jälleenmyyntiprojekteja.

Ucraft White Label -kustannus: hinta alkaa 799 dollarista kuukaudessa SaaS-mallissa, kun taas edistyksellinen mukautettu valkoinen merkintä on 1899 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Ucraft White Label -levyä

Kirjanmerkkivirasto

Kirjanmerkkivirasto

Kirjanmerkki – on edistyksellinen verkkosivustojen rakennusalusta, joka tarjoaa useita White Labelling- ja kumppanimahdollisuuksia. Ratkaisu sopii pääasiassa asiakkaille, jotka ovat innokkaita perustamaan omia verkkosivujen suunnittelun studioita.

Kirjanmerkki ja Wix käyttävät samanlaisia AI-tekniikat. Aivan kuten Wix, Bookmark tarjoaa täysin automatisoidun prosessin, jonka takaa tekoäly ja koneoppiminen sivustojen luomiseen muutamassa minuutissa. Valkoisella merkintäratkaisulla on toimintoja, joiden avulla alusta voi käsitellä laskutusta. Ilman erityisiä taitoja pystyt luomaan päivitetyt ja mobiiliystävälliset sivustot muutamassa minuutissa käyttöönotettujen AI-tekniikoiden ansiosta.

Bookmark Agency -kustannukset: käyttäjät voivat valita erilaisia ​​maksumalleja. Ensimmäiseen sisältyy 60%: n elinikäinen palkkio jokaisesta tekemästäsi myynnistä. Aloitaksesi sinun on maksettava 99,95 dollaria vuosittaisella uusinnalla. Toinen tapa on valita kahdesta käytettävissä olevista suunnitelmista. Ne sisältävät ammatti- ja liiketoimintasuunnitelman, jossa kiinteä korko asiakasta kohden.

Kokeile Bookmark Agency

johtopäätös

Kuten näette, Wixin kaltaisen verkkosivustojen rakentajan luomisella ei ole mitään yhteistä kovan koodauksen tai ohjelmoinnin kanssa. Tarvitset vain määritellä tarjottavien palveluiden valikoiman ja valita sopivan ohjelmiston sopivalla Valkoisella merkinnällä.

Valmiiden käyttöympäristöjen valitseminen on halvempaa ja nopeampaa. Saat täyden valikoiman resursseja, tekniikoita, ohjelmistoja ja tukea erilaisten ongelmien ratkaisemiseksi sen sijaan, että jättäisit itsellesi loputtomat koodinpätkät ja ilman sumuista ideaa aloittamisesta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map