Kuinka luoda yhteisön verkkosivusto

On monia verkkosivustojen rakentajia, jotka sallivat blogien luomisen erilaisella tehoalueella. Valitettavasti vain muutama palvelu toimii hyvin foorumien kehittämisessä. Kun kyse on järjestelmistä, joita voidaan menestyksekkäästi käyttää molempiin tarkoituksiin kerrallaan, ne voidaan laskea sormilla.


Yhteisön verkkosivujen rakentamisen menestys riippuu paljon verkkosivustojen rakentajan oikeasta valinnasta, taitoistasi ja asettamasi tehtävästä. Toisin sanoen sinun tulisi ymmärtää kuinka hyvin kuvitellaan tulevaa verkkosivustoa ja onko asiantuntemuksesi riittävä tehtävän suorittamiseen.

Siten prosessia voidaan yksinkertaistaa kahdella tavalla – valitsemalla oikean yhteisön verkkosivujen rakentaja ja ymmärtämällä, mitä odotat verkkosivustoltasi, jotta se voisi houkutella ja pitää yleisön puoleensa.

Olemme jo kirjoittaneet sopivimmista palveluista luoda blogit ja foorumit. Nyt on korkea aika keskustella aiheesta idean ja teknisten vaatimusten näkökulmasta. Sinun on määriteltävä, mistä aloitat, kuinka jatkaa verkkosivustolla työskentelyä ja kuinka tehostaa valmiiden projektien tehokkuutta..

Jaetaan prosessi 3 vaiheeseen. Nämä ovat mallin valinta ja suunnittelun luominen, blogin / foorumin perustaminen, mainostrategia.

1. Suunnittelun luominen

Niche-palvelut toimitetaan temaattisten mallien avulla. Yleensä ei ole aivan pakollista valita mallia, joka toimii täydellisesti blogin tai foorumin luomisessa. Tämä on varsin tavanomaista, koska voit aina lisätä foorumin tai blogin verkkosivulle ja asettaa sen suunnittelun, joka vastaa omaan markkinarakoasi.

Blogit ja foorumit ovat verkkosivustoja, jotka koskevat viestien lukemista. Siksi tärkeintä on luoda viihtyisä lukemisympäristö.

Suunnittelun tulisi olla miellyttävä, mutta tämä on toissijainen tekijä verrattuna sisältöosaan. Psykedeelisiä värejä, fonttien runsautta, kokeiluja rakenteesta ja muita vastaavia kysymyksiä ei voida hyväksyä.

Rauhoittava muotoilu yhdistettynä siniseen, valkoiseen, harmaan, ruskeaan, mustaan ​​ja ehkä vihreään ja oranssiin väreihin mahdollistaa oikean taustan luomisen. Käytettävien värien lukumäärän ei pitäisi ylittää 3 tai 4. Tärkeimmät elementit ovat fontteja – valitse vain 2 sopivaa varianttia nimikkeille ja kappaleille, ei enemmän.

Viestien suunnittelulla on myös paljon merkitystä, koska tämä on tärkeä verkkosivut.

On parempi käyttää valkoista tai vaaleanharmaata taustaa tekstissä ja mustissa tai tummansinisissä kirjaimissa. Nämä ovat vahvistetut yhdistelmät.

 • Kirjainten ei pitäisi olla pieniä, kun taas kappaleiden ei tulisi olla pitkiä.
 • Lisää kuvia tai videoita tekstilohkoihin tarvittaessa.

Viestien suunnittelu ja luettavuus on blogin käyntikortti.

Wix-blogin muokkausohjelma

Forumeilla suunnittelulla on paljon merkitystä, koska se on siellä melkein huomaamatta. Sen sijaan on ratkaisevan tärkeää valita silmille miellyttävät värit yhdistettynä harvinaisiin designelementeihin ja käteviin keskusteluosioihin. Sinun ei tarvitse ylimääräisiä koristeita, koska useimmat ihmiset käyvät foorumeilla viestintää ja lukemista varten. Tarvitset vain 2 väriä, 2 kirjasinta, vaalean taustan ja informatiivisen haarojen rakenteen.

A: n käyttö on kuitenkin paljon yksinkertaisempaa valmis malli oikealla värivalikoimalla, lohkoyhdistelmällä, fonteilla ja muilla elementeillä, jotka toimivat hyvin ideasi kannalta. Niche-suunnittelijat pyrkivät pääsääntöisesti samoihin tarkoituksiin, jotka juuri mainitsimme. Joten, tässä ei tarvitse vaivautua paljon web-rakennusprosessista – hanki vain valmis versio ja aloita julkaiseminen.

2. Blogin ja keskustelun asetukset

Tässä on tärkeintä syötteen rakenne ja asettelu.

 • Sivulla näytettävien materiaalien lukumäärä vaikuttaa myös käyttäjän käsityksen mukavuuteen. 8-10 viestiä riittää.
 • Hakusuodatinvaihtoehto on myös pakollinen ominaisuus.
 • Jokaisella viestillä tulisi olla otsikkokuva, joka tarttuu aiheeseen.
 • Käytä luokituksia, viestin näyttökertojen lukumäärää ja muita laskuria.

Monet käyttäjät ovat yleensä kiinnostuneita heistä, koska ne ovat tärkeimmät indikaattorit postin suosion lisääntymiselle. Vakiomääritteet, kuten päivämäärä, kirjoittajan nimi jne., On myös aktivoitava. Tästä voi olla hyötyä monille lukijoille, jotka haluaisivat nähdä julkaisupäivän päivämäärän, löytää muita viestejä tekijän nimellä jne.

Ei ole mitään järkeä ylikuormittaa blogisyöttöä monilla linkkijoukkoilla sivupalkeissa, mikä vaikeuttaa suunnittelua monimutkaisella asettelulla ja epäsymmetrisellä positioesityslohkojen asettamisella, massiivisella otsikolla diaesityksellä, painikkeilla ja muilla elementeillä, jotka vaikuttavat käyttäjän käsitykseen verkkosivun.

On hienoa olla arvaamaton tässä sanan positiivisessa merkityksessä. Käyttäjän tulisi vain käydä blogissa, valita mielenkiintoinen viesti helposti ja aloittaa sen lukeminen. Se siitä.

Wix-foorumin asennus

Foorumin suhteen kaikki on paljon yksinkertaisempaa. Sen pitäisi olla vain saatavilla. Tällaiset verkkosivustot tulevat pääsääntöisesti blogin lisäyksinä, koska erillisten foorumien perustajien lukumäärä vähenee vähitellen tänään.

 • Lisää tarvittava lukumäärä osioita ja kapealuokkia.
 • Määritä käyttöoikeudet, alakategorioiden näyttövaihtoehto ja lähetä vastausilmoitukset.

On myös suotavaa tuoda suositut teemat luettelon kärkeen, lisätä postinäkymien indikaattoreita, käyttäjätiloja ja muita laskuria tiedon selkeyden parantamiseksi..

3. Ylennys

Ilmeisten menetelmien, kuten verkkosivustojen sisällönkuvauskenttien, erillisten sivujen ja materiaalien täyttäminen, analytiikan perustaminen, ihmisystävällisten URL-osoitteiden ja 404-sivujen mukauttaminen, lisäksi sinun tulee huolehtia yhteisösivustosi laadukkaasta integroinnista muihin sosiaalipalveluihin..

Jaa / pidä -painikkeiden tulisi olla käytettävissä kaikkialla, missä on sellainen välttämättömyys. Luo sosiaalisen verkoston tilejä ja yhdistä ne verkkosivustoosi. Mitä enemmän niche-linkkejä verkkosivustollesi onnistuu, sitä parempi.

Virkojen laadulla, määrällä ja keskimääräisellä määrällä on paljon merkitystä. Kun julkaiset seuraavan mielenkiintoisen viestin, älä unohda sen täyttämistä avainsanoilla, mutta älä ole liian pakkomielteinen tästä. Yritä parhaasi mukaan lisätä sopivia kuvia ja älä unohda luettavuutta ja artikkelien määrää – yli 800 sanaa sisältävät viestit toimivat parhaiten hakukoneille. Voit jopa vuokrata kirjailijoita nopeampaan projektien mainostamiseen, jos aiot ansaita rahaa myöhemmin.

Joskus on myös järkevää antaa vierailijoille julkaista viestejä. Ylimääräinen kapealla sisältö (joka on muuten myös ilmaista) on hyödyllinen foorumillesi. Älä unohda kuitenkin säädellä tällaisia ​​artikkeleita, koska kamala ja järjetöntä viestiä tulisi ehdottomasti välttää. Joukkueblogin mainostaminen on yksinkertaisempaa, mutta kirjoittajat on jotenkin saatava mukaan. On epätodennäköistä, että joku suostuu kirjoittamaan sinulle sinulle heti alusta alkaen.

Bottom Line

Yhteisön verkkosivuston tärkein menestystekijä on oma sitoutuminen sen hallintaan. Ei ole mitään järkeä julkaista blogia öljyntuotannosta Alaskassa vain siksi, että tämä markkinarako näyttää olevan perspektiivi.

Omien harrastuksiesi tulisi olla perustana projektille, olipa kyse sitten kalastuksesta, keräilystä, taiteista, laillisesta kapeasta, matkustamisesta, vanhojen autojen korjausista, savimallinnuksesta ja mitä muuta. Sinun tulisi olla pakollinen osaava kapealla.

Aihe, sisällön laatu ja käyttäjien määrä, joille projekti voi mahdollisesti houkutella, ovat tärkeitä yhteisön verkkosivustojen kannalta. Blogin tai foorumin luominen verkkosivustojen rakentajan kanssa on teknisesti yksinkertainen tehtävä. Tämä on totta, kun sinun ei pitäisi keskittyä suunnitteluun tai yllättää käyttäjiä markkinointistrategioilla, yrittäessäsi myydä jotain heti alusta alkaen.

Henkilökohtainen sitoutumisesi prosessiin ja sosiaaliset verkostot ovat tärkeimmät menestystekijät tässä. Tätä teet ihmisille ja omalle ilollesi. Kirjoitat vain viestejä ja jaat Webissä. Se siitä.

Aloita yhteisön verkkosivusto

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map