Kuinka muuntaa staattisen HTML-verkkosivuston WordPressiksi

kuinka muuntaa staattinen html - verkkosivusto WordPressiksi


100-prosenttisesti HTML-muodossa rakennettujen verkkosivustojen siteet katoavat. Se oli pitkä kova tie ulos verkkorakennuksen alkuperästä. Se on tullut kokeiluiksi ja virheiksi miljoonille verkkosivujen suunnittelun harrastajille ympäri maailmaa. Se ei tarkoita, että staattiset HTML-sivut katoavat lopullisesti. HTML5-merkintäkieli on edelleen yksi tehokkaimmista nykypäivän ansiosta käyttäjien rakentaa verkkosivustoja ilman sisällönhallintajärjestelmiä takanaan. Kuitenkin…

Verkkosuunnittelu on kehittynyt vuosien varrella siirtymällä korkeammalle Web-läsnäolotasolle, josta on tullut entistä houkuttelevampaa ja vuorovaikutteisempaa verkkoympäristöä. Lisäksi käyttäjiä ei enää pakoteta käsittelemään koodausta ja ohjelmointia omien automaattisten CMS-alustojensa ansiosta, jotka tekevät käytännössä kaiken työn. Samanaikaisesti meidän pitäisi ottaa huomioon a WordPressin markkinaosuuden nopea kasvu saavuttaa 60,7% vuonna 2019. Toisin sanoen alustasta on tulossa hallitseva voima muiden CMS-alustojen joukossa.

Uusimpien verkkosuunnittelutrendien seuraaminen on elintärkeää pysyäksesi aluksella. Sivustojen omistajille se tarkoittaa väistämätöntä siirtymistä staattisesta HTML: stä HTML-muotoon WordPress. Menettely saattaa näyttää pelottavalta. Tämän artikkelin tarkoituksena on tuoda esiin verkkosivuston muuntamisen tärkeimmät tavat sekä edut ja muut tärkeät kysymykset, jotka on otettava huomioon ennen siirtymistä WordPressiin.

Syyt muuntaa staattinen HTML-verkkosivusto WordPressiksi

Staattisen HTML-koodin muuntaminen WP: ksi ei tarkoita pelkästään verkkosuunnittelutrendejä tai WordPressin kasvavaa suosiota. Kyse on pääasiassa toiminnallisuudesta ja erittäin rikas ominaisuusjoukko, jonka voit saada sellaisella liikkeellä. CMS on ehkä täydellinen ratkaisu paitsi tekstipohjaisiin sivustoihin ja blogit mutta myös muun tyyppisiin verkkohankkeisiin, jotka vaihtelevat vuodesta verkkokauppa, pienyritysten verkkosivustot, aloitussivut, jne.

Lisäksi meidän on otettava huomioon myös useita WordPressin perustavanlaatuisia etuja:

Factsheet:
• Live WordPress -sivustot: – 27 165 799;
• Teemojen lukumäärä – 10 000+;
• Ilmaiset lisäosat – kyllä;
• Täysi räätälöinti – kyllä.

 • Dynaamiset sivut. WP on dynaaminen CMS, joka ei tarkoita koodauslinjoja ja tonnia erillisiä raskaiden sivujen sivuja, joilla on todella sama muotoilu ja tyypillinen asettelu ilman mahdollisuutta erottua. Toisaalta WordPress helpottaa käyttäjien luomista uusille sivuille, luokille ja blogin viesteille sekä hallita ja mukauttaa kutakin niistä helposti.
 • Helppokäyttöinen. Sinun ei tarvitse tehdä suurta osaa kehitystyöstä WordPressin kanssa. Järjestelmä tarjoaa valtavan valikoiman laajennuksia laatikosta, kun taas sisällönhallintatyökalut ovat melko intuitiivisia. Jos olet edelleen mukana verkkosivujen koodaamisessa, prosessi tulee yksinkertaisemmaksi ilman perusteellista teknistä tietämystä.
 • Optimointi ja räätälöinti. WordPress suunniteltiin alun perin blogialusta. Se tarkoittaa, että ohjelmisto on alun perin luotu rakentamaan SEO-ystävällisiä verkkosivustoja. Lisäksi WordPress tarjoaa erilaisia ​​välineitä verkkosivujen suorituskyvyn, sivun latausnopeuden ja suorituskyvyn parantamiseksi. Nämä ominaisuudet ovat tärkeitä myös sivustosi hakukoneiden riveissä. Alusta tarjoaa riittävän vapauden mukauttaa sivun asettelua sekä koko sivustosuunnittelua. Menettely näyttää melko helpommalta kuin HTML-sivun merkitseminen. Sinulla on edelleen pääsy verkkosivuston CSS / HTML-muotoon, vaikka mukauttaminen ei ole niin pelottavaa.
 • Kasvava WordPress-yhteisö. CMS: n suosion kasvaessa myös yhteisö kasvaa. Käyttäjät voivat kohdata satoja foorumeita, ryhmiä ja sivustoja, jotka kokoavat kaikki WordPress-käyttäjät keskustelemaan eri asioista. Aiheet vaihtelevat teknisistä säikeistä laajennusten yleiskatsauksiin, verkkosivustojen integrointioppaisiin jne. Toisin sanoen et koskaan jää uuden WordPress-sivustosi mukana..

Nyt kun on selvää, miksi sinun on todella muutettava staattinen HTML-verkkosivusto WordPressiksi, luultavasti kiire löytää paras tapa tehdä se. No, pysähdy hetkeksi ja harkitse seuraavaa, ennen kuin aloitat muuntamisprosessin.

Lue myös:
Kuinka luoda WordPress-verkkosivusto.

Asiat, jotka on otettava huomioon ennen muuntamista

Ennen kuin vihdoin siirryt WP: hen, varmista seuraavat asiat:

 1. Varmista, että isännöi täyttää kaikki vaatimukset uudelle verkkosivustollesi. HTML- ja WP-sivustoja koskevat vaatimukset saattavat olla erilaisia.
 2. Valmistaudu käyttämään koodieditoria. Se voi olla tarpeen yhdelle muunnosvaihtoehdolle, koska koodi on tarpeen säätää. Atomi tai Muistilehtiö++ riittää.
 3. Varaa tarpeeksi aikaa ja kärsivällisyyttä, koska muuttoprosessi vaatii jonkin verran kestävyyttä.

Hyödyt ja haitat staattisen HTML-verkkosivuston muuntamisesta WordPressiksi

Olet todella valmis jatkamaan. Älä epäröi, koska teet oikein. Ensinnäkin meidän on oltava rehellisiä kanssasi ja korostettava kaikkia etuja ja haittoja staattisen HTML-verkkosivustosi muuntamisesta WordPressiksi.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Tehokas CMS – tuskin kohtaa ongelmia, kun laajennat WP-verkkosivustoasi käytettävissä olevien laajennusten ja integrointiominaisuuksien avulla. Käyttäjät löytävät kaiken yksinkertaisista yhteyslomakkeista ja roskapostin torjunnasta SEO ja tietoturvalaajennuksiin, ponnahdusikkunoihin, analyyttisiin työkaluihin jne..
&# X2714; Nopeat sivuston päivitykset – Sivuston päivittäminen on erittäin helppoa. Kirjoita vain kojetaulu ja muokkaa sisältöä. Kehittäjiä tai verkkosuunnittelijoita ei tarvitse palkata joka kerta, kun sinun on päivitettävä sivusto.
&# X2714; Tyylikkäät teemat – tuhansia käyttövalmiita asetteluja ja malleja on saatavana ilmaiseksi. Ne ovat kehittäneet web-suunnittelijat ympäri maailmaa. Jos kaipaat jotain ainutlaatuista tai yksinoikeutta, palkkiopalkitut teemat tekevät varmasti tempun.
Koulutuskäyrä. Se on totta, sinun on silti opittava käyttämään uutta alustaa. Jopa aloittelijat, joilla ei ole teknisiä taitoja, tottuvat kuitenkin nopeasti. Jos työskentelet pitkään HTML-sivustojen kanssa, sinun ei tule koskaan ole vaikeaa työskennellä WP: n kanssa. Lisäksi tonnia artikkeleita, oppaita, oppaita ja videoita verkossa on hyödyllisiä.
Ylläpito ja tuki. Olet ainoa vastuussa verkkosivustosi suorituskyvystä ja tuesta. Käyttäjien on seurattava laajennusta ja CMS – päivityksiä, hosting – voimassaoloaikoja, verkkotunnuksen uusimista jne.

Nyt olet täysin valmis siirtymään ja muuttamaan staattisen HTML-verkkosivustosi WordPressiksi. Katsotaanpa joitain käytettävissä olevia vaihtoehtoja oikean tavan valitsemiseksi.

Kolme tapaa muuntaa staattinen HTML-verkkosivusto WordPressiksi

HTML-tiedoston muuntaminen WordPressiksi on itse asiassa sivuston suunnittelun muuttaminen. Toisin sanoen annat WordPress-teeman omaksua HTML-suunnittelusi, kun taas CMS tarjoaa sen toiminnallisuuden ja ominaisuudet.

Käyttäjien on valittava kolmesta päävaihtoehdosta vaihtaaalustojen välillä. Jokainen polku on erilainen vaikeuksien ja toteutettavien vaiheiden suhteen. Valinta riippuu useista tekijöistä, kuten käyttäjän teknisestä taustasta, ajasta, mieltymyksistä jne.

1. Manuaalinen muuntaminen

Tämä on todennäköisesti kaikkein aikaa vievä ja haastava, koska se vaatii maksimaaliset tekniset taidot. Jos valitsit tämän polun, valmistaudu suorittamaan paljon koodausta. Menettely ei ole vaivaa käyttäjille, joilla on hyvä tekninen ja koodaava tausta. Tarvitset tietysti vähän CSS-, PHP- ja HTML-tietämystä.

Prosessi sisältää seuraavat vaiheet:

 1. Ensinnäkin sinun on luotava perustiedostot (style.css, index.php jne.) Ja asetettava ne uuteen teemakansioon.
 2. Seuraava vaihe on tuoda nykyisen sivustosi CSS WordPress-taulukkoon.
 3. Nyt sinun on jaettava olemassa oleva HTML-verkkosivusto useisiin osiin, WordPress käyttää lähinnä PHP: tä tarvittavan tiedon vetämiseen. Toisin sanoen sinun on luotava useita PHP-kopioita HTML-tiedostoistasi antamalla WordPressin koota ne.
 4. Seuraava ja luultavasti helpoin vaihe on muuttaa otsikkomuoto siten, että se on yhteensopiva WordPressin kanssa.
 5. Lataa teema ja aloita uuden WordPress-verkkosivustosi käyttäminen.

Tämän tietyn menetelmän päähaittapuoli se, että et voi hyödyntää kaikkia WP-toimintoja. Saat pääsyn CMS-perusominaisuuksiin, kun plugin-alue ei ole käytettävissä. Lisäksi et voi muokata valikkoa WP-taustaohjelmasta.

Älä ole huolissasi. Seuraava menetelmä ratkaisee ongelman antamalla sinulle täyden hyödyn WordPress-toiminnoista.

Lue myös:
Kuinka tehdä verkkosivusto ilman verkkosivustojen rakentajaa.

2. Lapsiteeman rakentaminen

Polku on luultavasti helpoin ja nopein tapa muuntaa staattinen HTML-verkkosivusto WordPressiksi, jos sinun on tallennettava sivuston alkuperäisen version ulkoasu ja tyyli. Tärkein etu on, että voit työskennellä käyttövalmiina WP-teeman kanssa sen sijaan, että työskentelisit alkuperäisen HTML-koodin kanssa potkua varten. Ajatuksena on käyttää kahta päällekkäin rakennettua teemaa (vanhemman ja lapsen teemat).

Vaiheet ovat seuraavat:

 1. Valitse haluamasi WordPress-teema. Varmista, että se viittaa alkuperäiseen sivuston aiheeseen, jotta sinun ei tarvitse muokata sitä myöhemmin.
 2. Laita lapsiteeman liha uuteen kansioon (sama kuin menetelmässä # 1).
 3. Hanki tyylitaulukko uudelle teemalle ja aseta se. Voit itse aktivoida uuden teeman jopa tässä vaiheessa. Sinun on kuitenkin tehtävä vielä muotoilu.
 4. Tässä vaiheessa vanhemman muotoilu ja Functions.php on perittävä. Sitten joudut säätämään mallia.
 5. Aktivoi teema ja hanki WP-pohjainen verkkosivusto, joka näyttää täsmälleen alkuperäiseltä.

3. Sisällön tuonti laajennusten kautta

Tämä menetelmä on paras veto niille, jotka eivät todellakaan välitä HTML-verkkosivustonsa alkuperäisestä ulkoasusta ja suunnittelusta. Tästä syystä polku on entistä nopeampi ja yksinkertaisempi verrattuna aikaisempiin. Prosessi on yhtä helppo kuin 1,2,3.

 1. Suorita sivuston asetukset.
 2. Asenna uusi WP-teema.
 3. Asenna erityinen siirtolaajennus.
 4. Tuo HTML-sisältö WordPressiin.

Kun olet suorittanut prosessin, suosittelemme tarkistamaan nykyisten tuotujen sivujen ja viestien URL-osoitteet varmistaaksesi, että ne ovat SEO-ystävällisiä.

Pohjaviiva

Olet oppinut muuttamaan staattisen HTML-verkkosivuston WordPressiksi kolmella eri tavalla. Valitse tarpeitasi ja mieltymyksiäsi vastaava. Prosessi ei ole niin vaikea kuin miltä se voi näyttää. Toisaalta saat toiminnallisemman, helpommin käytettävän ja mukautettavan verkkosivuston edistyneellä CMS-tekniikalla.

Vaihtaminen WP-pohjaiseen sivustoon on parempi monista syistä. Ensinnäkin käyttäjät arvostavat WordPress-laajennusten ja sisältöeditorin tarjoamaa joustavuutta. Toiseksi sinulla on verkkosivusto, jolla on kaikki kilpailuedellytykset pakkauksessa vastata kilpailukykyisen online-liiketoiminnan haasteeseen. WordPressin avulla voit kasvattaa nykyistä markkinarakoa, mutta myös laajentaa digitaalista yritystäsi.

Aloita WordPress Nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map