Kuinka paljon maksaa verkkosivuston siirtäminen?

Kuinka paljon maksaa verkkosivuston muuttaminen?


Joten olet päättänyt siirtää verkkosivuston. Päätöksen tehdä se voi laukaista eri tekijät, kuten verkkosivujen suunnittelutavoitteiden muutos, verkkopohjaisen liiketoiminnan kasvu, halu käyttää enemmän ominaisuuksilla täytettyä alustaa jne..

Minkälaisista syistä ja tavoitteista päätätkin, kun teet päätöksen siirtyä toiseen palveluun, kohtaat ehdottomasti samat kysymykset: mikä siirtovaihtoehto on parempi ja kuinka paljon maksaa valmisprojektisi siirtäminen yhdeltä alustalta toiselle?

Oikeastaan ​​on olemassa useita näkökohtia, jotka vaikuttavat alustan valintaan ja verkkosivustojen siirtoprosessin kustannuksiin. Tämä riippuu pohjimmiltaan projektisi tyypistä, sen nykyisestä koosta ja toiminnallisuudesta, tavoitteistasi, omistamasi budjetista ja monista muista näkökohdista.

On kuitenkin vielä yksi tekijä, joka tulisi ottaa huomioon, kun kyse on verkkosivustojen siirtoprosessin kustannusten laskemisesta. Tämä on tyyppi foorumi, johon verkkosivustosi perustuu, ja johon aiot siirtyä. Siksi on nyt korkea aika keskustella verkkosivustojen siirtymän perusteista tapaan, minkä tyyppisellä alustalla projekti on rakennettu.

1. Isäntä verkkosivustojen siirtymien isännöintiin

Vaihtaminen isäntien välillä on melko yleinen prosessi. On paljon luotettavat palveluntarjoajat jotka tarjoavat täydelliset latausajat, kohtuuhintaiset hinnat, äärimmäisen turvallisuuden, luotettavuuden ja 100% käyttöaikahinnat. Joten, jos nykyinen web-hosting ei vastaa tarpeitasi tai odotuksiasi, voit aina siirtyä toiselle palveluntarjoajalle. Varmista vain, että valitset todella luotettavan palvelun, joka vastaa tarpeitasi.

Katsotaanpa siirtymisprosessia Siteground että Bluehost antaa sinulle yleisen käsityksen prosessin sisältämistä vivahteista.

Sivustokenttä Bluehostille

Vaihda hosting nyt

Itse asiassa Bluehost tarjoaa luotettavan ja sujuvan verkkosivustojen siirtymispalvelun, jonka avulla voit tuntea olevanne varma, että projektisi ja kaikki tiedostot siirretään oikein. Vaikka verkkosivustojen siirtymisprosessi on yleensä aikaa vievä prosessi, Bluehost tekee siitä paljon yksinkertaisemman ja mukavamman verrattuna muihin palveluntarjoajiin.. Huomaa kuitenkin, että Bluehost ei tällä hetkellä tarjoa siirtotukia VPS-, jälleenmyyjä- tai erillispalvelintileille.

Sinun pitäisi siirtää Siteground-verkkosivustosi isäntä Bluehostille kirjaudu alustalle luoda oman tilisi ja antaa tarvittavat tiedot. Sitten sinulle tarjotaan täyttämällä vastaavalla verkkosivustolla oleva siirtymislomake ottaaksesi yhteyttä Bluehost-ammattilaisiin, jotka auttavat sinua siirtymään loppuun siirtämällä mahdollisimman vähän aikaa / vaivaa.

Sinun tulisi myös tietää, että Bluehost sallii siirtää jopa viisi verkkosivustoa ja 20 sähköpostitiliä (mukaan lukien kaikki siihen liittyvät tietokannat ja tiedostot) Siteground-tililtäsi siihen, jonka rekisteröit isännöinnissä. Bluehost-ammattilaiset auttavat sinua käsittelemään kaikkia vivahteita ja he tarkistavat kunkin verkkosivuston edelleen varmistaakseen, että se toimii tarvittaessa. Lisäksi he tarjoavat tukea ympäri vuorokauden, kun verkkosivustojen siirto on valmis.

Kuinka siirtää verkkosivusto verkkosivustolta Bluehostiin

Tästä päivästä lähtien Bluehost tarjoaa täydellisiä hosting-ratkaisuja 2,95 dollaria kuukaudessa, mutta tämä ei sisällä verkkotunnusten rekisteröintien siirtämisen kustannuksia. Jos sinulla on jo WordPress-verkkosivusto, etkä aio uskoa sen siirtymistä isännöintipalveluntarjoajan tukitiimille ja haluat suorittaa tehtävän yksin, tässä on nopea yleiskatsaus suoritettavista toimista:

 1. Kirjaudu nykyiseen Siteground-tiliin ja käytä sen tarjoamaa ohjelmaa tietokannan viemiseen;
 2. Lataa ja tallenna WP-sisältökansio yhdellä haluamallasi FTP-ohjelmalla;
 3. Luo Bluehost-tili ja kirjaudu sisään ohjauspaneeliin;
 4. Asenna WordPress (jos sinulla ei vielä ole, käyttämällä yhden napsautuksen pikatyökalua, jota Bluehost tarjoaa;
 5. Luo FTP-tili Bluehost-ohjauspaneelissa voidaksesi ladata tiedostoja edelleen uusiin WordPress-kansioihin;
 6. Käynnistä FTP-ohjelma olet valinnut ja kirjaudut sisään uusilla tilitiedoillasi;
 7. Korvaa olemassa oleva WP-sisältökansio, korvaamalla se juuri lataamasi Siteground-isännältä;
 8. Tavoita tietokanta-osa käytettävissä Bluehost-tilisi ohjauspaneelissa ja avaa phpMyAdmin;
 9. Valitse tietokanta, jota aiot käyttää kohteena vietävien tiedostojen siirtämiseen;
 10. Palaa takaisin phpMyAdmin-ikkunaasi ja tarkista, jos olet valinnut oikean tietokannan. Jos näin on, näet ikkunassa näkyvän taulukkoluettelon. Valitse käytettävissä olevan luettelon alaosassa oleva Tarkista kaikki -ruutu ja pudota taulukot ennen uusien tietojen tuomista.
 11. Aloita tiedostojen tuonti: saavuta phpMyAdmin-sovelluksen Tuo-välilehti, valitse ”Selaa tietokonetta” ja etsi edellisestä verkkosivustosta viety SQL-tietokantatiedosto ja aloita tuonti;
 12. Heti kun olet valmis siihen, mennä eteenpäin tarkistamaan uudet taulukonimet. Jos ne alkavat merkinnällä “wp”, sinun ei tarvitse muuttaa mitään. Jotkut taulukot saattavat kuitenkin alkaa merkinnällä ”wrp-”. Siirry tällöin tiedostonhallintaohjelmaan, avaa public_html-kansiossa oleva wp-config-tiedosto, napsauta sitä hiiren oikealla painikkeella, valitse “Koodin muokkaus” -osa, valitse “Muokkaa” -painike, vieritä alaspäin löytääksesi “ Stable Prefix ”-rivi ja muokkaa sitä, jotta taulukot alkavat” wp_ ”;
 13. Siirrä kaikki sivusto- ja tietokantatiedostot väliaikaiseen URL-osoitteeseen. Tätä varten päästä phpMyAdmin-sivustoon, valita WP-asetukset valikosta ja muokata sivuston URL-osoitetta tarvittaessa;
 14. Liitä väliaikainen URL-osoite kun olet rekisteröitynyt Bluehostiin, napsauta “Go” ja tarkista sen toimintatapa;
 15. Tallenna pysyvät linkit WordPress-hallintapaneelissa;
 16. Siirry verkkotunnuksen hallintaan osoittaa väliaikainen URL-osoite pysyvään URL-osoitteeseen Bluehostissa;
 17. Heti kun verkkotunnuspalvelimen vaihto on valmis, kirjaudu sisään WordPress-järjestelmänvalvojasivustolle ja sitten siirry Yleiset asetukset -osaan saatavana vastaavassa välilehdessä. Tähän kohtaan sinun on annettava verkkotunnuksesi, täyttämällä ”sivuston osoite” ja “WordPress-osoite” -kentät. Tallenna sitten tehdyt muutokset;
 18. Viimeinkin on korkea aika kirjoita verkkotunnuksesi URL-osoite selaimeesi tarkistaaksesi verkkosivustosi toimintatavan. Jos kaikki on kunnossa, saatat pitää prosessia onnistuneesti päätökseen.

Kuten näet, verkkosivustosi siirtäminen manuaalisesti Bluehostiin vie paljon vaivaa ja aikaa. Jos kuitenkin päätät kokeilla sitä, Bluehost sallii tehdä sen ilmaiseksi. Jos et kuitenkaan ole varma taitoistasi ja sinulla ei vielä ole verkkosivustojen siirtämiskokemusta, on todella järkevää antaa tämä tehtävä ammattilaisille.

Kokeile Bluehostia nyt

2. CMS CMS: n verkkosivustojen siirto

Onko sinulla verkkosivusto, joka on rakennettu CMS: llä, ja haluat siirtää sen toiseen saadaksesi edistyneempiä toimintoja? Jos näin on, saatat olla kiinnostunut projektisi siirtämisestä yhdeltä alustalta toiselle. Hyvä tapa havainnollistaa menettelyä on kuvata a: n siirtomenettely Joomla verkkosivusto WordPress. Sitä juuri me aiomme tehdä nyt.

Joomla WordPressiin

Joomlasta WordPressiin siirtyminen voi olla varsin haastavaa ja aikaa vievää, etenkin kokemattomille käyttäjille. Täällä CMS2CMS on hyödyllinen. Tämä on työkalu, joka auttaa siirtämään Joomla-pohjaisen verkkosivustosi WordPressiin melkein nopeasti. Työkalun käyttö ei tarkoita mitään koodaustaitoja tai verkkosivujen suunnittelukokemusta.

Sinun ei tarvitse olla verkkosivujen suunnittelija, jotta selviydyt siitä – noudata vain järjestelmän luomia vinkkejä ja ohjeita ja katso miten Joomla-verkkosivustosi muunnetaan WordPressiksi. Palvelu ohjaa myös aiemmat URL-osoitteesi automaattisesti uusiin, jotta hakukoneesi sijainnit säilyvät siirron jälkeen. Tämän vaiheen suorittamiseksi joudut kuitenkin asentamaan ReDJ-laajennuksen jo olemassa olevaan Joomlan verkkosivustoosi etukäteen, jotta tiedot kerätään oikein..

Joten mitä tarvitaan verkkosivustosi siirtämiseen Joomlasta WordPressiin CMS2CMS: n avulla? Itse asiassa prosessi on melko yksinkertainen:

 1. Rekisteröidä tili;
 2. Anna verkkosivustosi URL-osoite;
 3. Testaa palvelun kokeiluversio.

Se siitä. CMS2CMS: n käyttö ei vaadi erityisiä koodaustaitoja. Palvelu on ymmärrettävää ja helppokäyttöistä kaikille. Sivuston siirtäminen kokonaan Joomlasta WordPressiin työkalulla kestää keskimäärin noin 15-20 minuuttia. Mikä tärkeintä, kaikki tiedot siirretään ilman seisokkeja nykyiselle Joomla-verkkosivustollesi, mikä tarkoittaa, että projekti toimii ilman ongelmia. Viimeinkin, palvelu varmistaa 24/7 live chat -tuen verkkosivujen ylläpidolle. Tämä on tärkeä asia myös käyttäjille, jotka haluavat varmistaa, että heidän verkkosivustonsa ovat edelleen käytettävissä kohdeyleisölle.

3. CMS-verkkosivustojen rakentajien siirto

Sivustojen siirtäminen sisällönhallintajärjestelmistä verkkosivustojen rakentajille ei ole helppo prosessi, koska se tarkoittaa ehdottomasti koodauksen perusteiden tuntemusta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että käyttäjät harvoin aikovat siirtyä CMS: stä verkkosivustojen rakentajiin. Päinvastoin, tämä on melko laajalle levinnyt prosessi, koska useimmat verkkosivustojen rakentajat ovat paljon helpompia ja kätevämpiä verrattuna CMS: ään. Ne myös takaavat käyttäjille mukavamman web-suunnitteluympäristön heidän taitoistaan ​​ja kokemuksestaan ​​riippumatta. Lopuksi, CMS: ssä on enimmäkseen ilman integroitua toimintoa, mikä aiheuttaa tarpeen etsiä ja käyttää lisälaajennuksia projektin korkeatasoisen suunnittelun ja suorituskyvyn saavuttamiseksi. Siksi verkkosivustojen rakentajan käyttäminen näyttää usein olevan edullisempi ratkaisu.

CMS verkkosivujen rakentajalle

Sikäli kuin WordPress on tällä hetkellä suosituin CMS, on järkevää kuvata verkkosivustojen siirtymistä tältä alustalta suosituin verkkosivustojen rakentaja, tuo on, Wix. Itse asiassa verkkosivuston siirtäminen WordPressistä Wixiin voidaan suorittaa kahdella pääasiallisella tavalla. Ensimmäinen tarkoittaa ammattimaisen palvelun palkkaamista, kun taas toinen vaatii DIY-projektin siirtoa. Mikä ratkaisu on parempi ja edullisempi pitkällä tähtäimellä? Otetaan se selville heti.

Ammattimaiset verkkosivustojen siirtopalvelut

Ammattimaisten verkkosivustojen siirtämispalvelujen käyttö vaikuttaa usein edullisemmalta ratkaisulta, koska se poistaa tarpeen tutkia molempien alustojen monimutkaisuuksia ja käyttää verkkosivujen suunnittelutietosi. Nämä järjestelmät tekevät kaiken työn puolestasi ja käsittelevät kaikki tekniset vivahteet ja muut niihin liittyvät ongelmat. Sillä välin sinun pitäisi tietää, että tiedostojen siirtämisprosessi (tietokannat) WordPressistä Wixiin ei ole niin yksinkertaista. Seurauksena on, että erikoistuneiden muuttopalvelujen käyttö voi osoittautua virheelliseksi tai epätäydelliseksi vain siksi, että osa tästä työstä on tehtävä manuaalitilassa.

Viimeinkin verkkosivuston siirron kustannukset riippuvat myös valitsemasi järjestelmän hinnoittelupolitiikasta. Verkkosivuston normaalikulut ovat noin 250 dollaria. Hintaan sisältyy yleiset verkkosivustojen muuttopalvelut, verkkotunnuksen siirto, sisällön säilyttäminen, sisäinen optimointi ja tarvittavat SEO-palvelut. Lisäksi joudut ehkä maksamaan copywriting-palveluista, verkkosivuston ylimääräisestä optimoinnista ja muista vaadituista vaihtoehdoista. Juuri siksi yhteistyö ammattipalveluiden kanssa ei ole aina kohtuullista ratkaisua eikä se toimi yhtä hyvin kaikissa projekteissa.

DIY-verkkosivustojen siirto

Manuaalinen verkkosivustojen siirto on monissa tapauksissa suositeltavampi ratkaisu, koska kukaan ei tiedä verkkosivustoasi paremmin kuin sinä. Samaan aikaan DIY-verkkosivuston siirto edellyttää usein jonkin verran koodaustaustaa, koska sinun on käsiteltävä WordPress-tiedostojesi oikeaa siirtämistä Wixiin. Tämä koskee erityisesti laajennusten siirtoa, koska on olemassa WordPress-laajennuksia, jotka voivat pitkällä aikavälillä olla yhteensopimattomia uuden Wix-verkkosivustosi kanssa. Lisäksi sinun on harkittava oikean verkkotunnuksen ja sisällönsiirron vivahteita, mikä yleensä tarkoittaa uusien verkkosivustojen luomisen tarvetta. Tässä on lyhyt luettelo vaiheista, jotka sinun on suoritettava, jotta pystyt selviytymään WordPressin Wix-verkkosivustolla tapahtuvasta siirtämisestä:

 1. Rekisteröidy uusi Wix-tili;
 2. Valitse sopiva verkkosivumalli joka sopii parhaiten projektiisi;
 3. Saavuta uusi verkkosivusto ja luo sivut ja valikkorakenne, joka tulee olemaan samanlainen kuin sinulla WordPress-verkkosivustollasi;
 4. Lataa tiedostot edellisestä tietokannasta Wix-palvelimellesi;
 5. Kopioi vaadittu sisältö ja tarkista tulos;
 6. Yhdistä WordPress-verkkotunnuksesi Wixiin. Poista tätä varten luottamuksellisuuden suojausominaisuus ja estä verkkosivustojen pääsy verkkotunnuksen rekisteröijän kojetaulussa. Siirry sitten Wix-kojelautaan, valitse ”Yhdistä verkkotunnus” -osa ja noudata järjestelmän luomia ohjeita. Muista muuttaa verkkotunnuksesi DNS-asetuksia ohjataksesi liikennettä uuteen projektiin. Lue lisää verkkotunnuksen siirrosta tämä opas.

Tässä kaikki vaihtaminen WordPress CMS: stä Wix-verkkosivustojen rakentajaan. Manuaalinen verkkosivustojen siirto on melkein ilmainen kaikille. Ainoa asia, josta saatat joutua maksamaan, on Wix-liittymä, mutta hinta riippuu suunnitelmasta. Lisäksi verkkosivustojen rakentaja tarjoaa mahdollisuuden ostaa ja integroida maksettuja widgettejä ja lisäosia, mutta tämä on valinnainen ratkaisu.

4. Verkkosivun rakentaja CMS-siirtoon

Mitkä ovat syyt siirtyä verkkosivustojen rakentajilta CMS: ään? Itse asiassa syyt siirtymiseen yhdeltä alustalta toiselle voivat olla lukuisia. Vaikka verkkosivustojen rakentajat ovat käteviä, yksinkertaisia, intuitiivisia, ominaisuuksilla kuormitettuja ja edullisia, niiden toiminnallisuus ei ehkä riitä verkkosivustosi kasvattamiseen. Tällaisissa tilanteissa käyttäjät voivat aikoa siirtyä verkkosivustojen rakentajilta CMS: ään, joka on yleensä tehokkaampi ja tarjoaa syvemmän toiminnallisuuden, mikä antaa toimintavapauden. Mistä tahansa syystä sinun on vaihdettava alustojen välillä, sinulla on myös kaksi vaihtoehtoa. Täällä he menevät:

Verkkosivustojen siirto-ohjelmien käyttö

Aivan kuten WordPressistä Wixiin siirtymiseen, on myös mahdollisuus valita yksi erikoistuneista verkkosivustojen siirto-ohjelmista. CMS2CMS voidaan myös käyttää täällä luotettavana työkaluna projektin siirtämiseksi yhdeltä alustalta toiselle. Järjestelmä sallii monipuolisten verkkosivustojen siirtämisen, mukaan lukien verkkosivut, tekstit, kuvat, mediatiedostot, käyttäjätiedot ja ryhmät, kommentit ja paljon muuta. Sen mukana tulee online-laskin, jonka avulla on mahdollista arvioida verkkosivustosi siirtojen arvioidut kustannukset etukäteen. Tämä on kätevä vaihtoehto useimmille käyttäjille, jotka etsivät verkkosivustojen siirtovaihtoehtoja.

Wix WordPressiin

Muista kuitenkin, että voit kohdata ongelmia myös verkkosivustojen siirto-ohjelmia käytettäessä. Tämä koskee lähinnä teknisiä virheitä, jotka ovat usein välttämättömiä verkkosivujen automatisoidussa siirrossa. Lisäksi sinun ei pidä unohtaa näiden työkalujen käytön kustannuksia, jotka ovat yleensä noin 250 dollaria riippuen alustasta, jota haluat käyttää..

Manuaalinen verkkosivunsiirto

Voit siirtyä Wixistä WordPressiin suorittamalla myös joukon manuaalisia vaiheita verkkosivustosi sisällön ja sisustuselementtien siirtämiseksi oikein. Tässä on lyhyt katsaus vaiheisiin, jotka sinun tulee suorittaa, jotta DIY-verkkosivustosi siirtyminen onnistuu:

 1. Valitse paras verkkosivustosi hosting, koska WordPress ei tarjoa integroituja hosting-ratkaisuja. Kun teet valinnan, ota huomioon isännöintisuunnitelmien kustannukset ja niihin liittyvät ehdot. Yleensä isännöinnin kustannukset voivat alkaa 3–5 dollarilla kuukaudessa ja nousta 150 dollariin. Tämä riippuu järjestelmästä, jota haluat käyttää. Verkkosivuston isäntäkustannukset, esimerkiksi Bluehostilla, ovat vain 2,95 dollaria kuukaudessa. Tämä on tällä hetkellä paras hosting-ratkaisu WordPress-verkkosivustoille.
 2. Asenna WordPress. Tämä on helppoa, nopeaa ja ilmaista, koska CMS ei veloita mitään maksuja lataamisesta ja asentamisesta.
 3. Kopioi verkkosivustojen suunnittelu. Sikäli kuin WordPress ei salli koko verkkosivuston suunnittelun kopiointia sellaisenaan, sinun tehtäväsi on luoda samanlainen projekti räätälöimällä jotakin WordPress-malleja. Muista kuitenkin, että myös WordPress-malleja voidaan maksaa ja niiden kustannukset voivat nousta 100 dollariin yhtä teemaa kohti.
 4. Vie tiedot Wix-verkkosivustosta WordPressiin. Tämä tehdään myös manuaalitilassa. Kopio (luoda) verkkosivuja, lisää viestejä, lataa (yhdistää) mediatiedostot jne.
 5. Integroi laajennukset. Yksi CMS: n kohokohdista on mahdollisuus laajennusten integrointiin. Onneksi järjestelmässä on laaja laajennus laajennuksia, jotka voivat parantaa verkkosivustosi suorituskykyä. Laajennukset voivat kuitenkin olla myös ilmaisia ​​ja maksettuja. Niiden kustannukset ovat yleensä noin 50 dollaria.
 6. Tuo kuvat. Muista, että WordPress ei tuota kuvia automaattisesti Wix-verkkosivustostasi. Valmistaudu siis tekemään se manuaalisesti asentamalla ja aktivoimalla WordPress Tuo ulkoiset kuvat -laajennus.
 7. Asenna pysyvät linkit. Heti kun olet tehnyt verkkosivustosi siirtoprosessin, tarkista ja määritä pysyvät linkit varmistaaksesi liikenteen asianmukaisen uudelleenohjauksen ja verkkosivustosi SEO-sijaintien säilymisen..
 8. Siirrä verkkotunnus. Tarkista yksityiskohtaisesti kuinka ohjeistaa.
 9. Tarkista verkkosivustosi suorituskyky. Varmista, että äskettäin luoma WordPress-verkkosivusto toimii hyvin, tarkista sen suorituskyky ennen Wix-tilin deaktivointia.

Kuten näette, siirtyminen Wixistä WordPressiin ei ole niin vaikeaa. Jossain määrin se on vähemmän monimutkainen verrattuna käänteisprosessiin. Tarvitset vain seurata tärkeitä vaiheita, jotta ei unohdeta pakollisia vivahteita.

Yhteenvetona voidaan todeta, että verkkosivustojen siirtymiselle on neljä suurta tapaa. Jokaisella niistä on omat hinnoittelueritelmänsä ja ehdot. Katso alla oleva kaavio saadaksesi kuvan siitä, mitä kukin vaihtoehto sisältää.

Verkkosivunsiirron tapoja
Verkkosivun siirron kustannukset
Isännöinti isännöintiinIlmaiseksi 3,95 dollaria kuukaudessa tai enemmän (perustuen valittuun isännöintiin)
CMS to CMSRiippuu verkkosivuston parametreista (online-laskurin käyttö auttaa arvioimaan verkkosivujen siirron kustannukset)
CMS verkkosivujen rakentajalleIlmaiseksi noin 150 dollariin perustuen valitun verkkosivustojen siirtotyökalun kustannuksiin
Web-sivuston rakentaja CMS: lleAlkaen 150 dollaria (käytettäessä siirto-ohjelmistoa) ja jopa noin 320 dollaria tai enemmän verkkosivustojen manuaaliseen siirtoon

Bottom Line

Sivustojen siirtämisen lopulliset kustannukset riippuvat vaihtoehdosta, jonka valitset tätä tarkoitusta varten. Kaiken kaikkiaan on olemassa neljä mahdollista tapaa verkkosivustojen siirtämiseen, jotka riippuvat siitä, minkä tyyppiselle sivustollesi rakennetaan, ja johon aiot siirtyä..

 • Jos päätät vaihtaa palveluntarjoajasta toiseen, verkkosivuston siirron kustannukset riippuvat lopulta suunnitellun suunnitelman hinnasta. Esimerkiksi Bluehost tarjoaa mahdollisuuden käyttää asiantuntijoidensa ja veloittaa 2,95 dollaria kuukaudessa valitun suunnitelman edelleen käyttöä varten.
 • Jos aiot siirtyä yhdestä CMS: stä toiseen, verkkosivuston siirron kustannukset riippuvat myös siitä, minkä vaihtoehdon valitset tätä tarkoitusta varten. Esimerkiksi CMS2CMS on verkkosivustojen siirtopalvelu, joka toimitetaan online-laskimen mukana, joka mahdollistaa sen arvio verkkosivuston lopullisen siirron arvioidut kustannukset. Tämä kustannus lasketaan verkkosivustosi tärkeimpien parametrien, kuten verkkosivujen, käyttäjien, mediatiedostojen, kommenttien ja muiden verkkosivustuselementtien määrän perusteella, jonka aiot siirtää uudelle verkkosivustolle.
 • Sivuston siirtämisen kustannukset CMS: ltä verkkosivustojen rakentajalle määritetään myös valitsemallasi tavalla tähän tarkoitukseen. Siten, jos päätät käyttää verkkosivustojen siirtopalvelua, sen käytöstä aiheutuvat kustannukset voivat olla noin 150 dollaria. Käänteisessä prosessissa web-sivuston lopullinen siirtobudjetti voi olla jopa 320 dollaria, jos verkkosivusto siirretään manuaalisesti.

Siksi on mahdotonta alusta alkaen kertoa, kuinka paljon maksat verkkosivustosi siirtämisestä yhdeltä alustalta toiselle. Kustannukset määritetään erikseen jokaiselle projektityypille ja alustalle, johon se on rakennettu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map