Kuinka paljon maksaa verkkosivuston ylläpito

Kuinka paljon maksaa verkkosivuston ylläpito


Jokainen verkkosivusto tarvitsee asuinpaikan sekä kaikkien tiedostojen, sisällön jne. Tallentamisen. Täällä isännöinti on välttämätöntä. Niin monilla erilaisia ​​hosting-tarjouksia ja palveluntarjoajia, sopivan valitseminen voi olla hieman hankala. Sinun on harkittava joukko avaintekijöitä, kuten verkkosivustotyyppi, rakennustekniikka, koko, sisällön määrä ja muut, jotta voidaan varmistaa sujuva toiminta ja vakaus jopa liikenteen huipulla.

Jokainen projektityyppi vaatii erityisiä lähestymistapoja web-isännöinnin suhteen. Yritykset tarjoavat loputtomia palvelinratkaisuja erilaisiin tarpeisiin, kun taas verkkosivustojen rakentajat tulevat all-in-one-paketiksi, joka sisältää verkkotunnukset, isännöinnin ja muut ominaisuudet, eikä niitä tarvitse hallita manuaalisesti. Tässä katsauksessa keskustelemme useista käytettävissä olevista isännöintivaihtoehdoista, niiden kustannuksista ja ominaisuuksiin, jotka vaikuttavat hintaan.

1. Web-hosting-tyypit

Ennen kuin aloitamme kaikkien käytettävissä olevien hosting-ominaisuuksien tarkistamisen, meidän on selvitettävä, mikä isäntä on ja miten tekniikka toimii.

Isännöidessään verkkosivusto saapuu palvelimelle kaikkien tiedostojen, lähdekoodien ja sisällön kanssa.

verkkosivusto tulee palvelimelle

Palvelin on tehokas tietokone, joka lähettää verkkosivuja muille käyttäjille ja heidän laitteilleen, kun he lähettävät pyynnön.

palvelin

Pyyntö lähetetään jokaisen vierailijan kirjoittaessa selaimessa URL-osoitteen kirjoittamiseen tai seuraa linkkiä tietylle verkkosivustosi sivulle.

Palvelin vastaanottaa pyynnön ja lähettää tiedot takaisin

Palvelin vastaanottaa pyynnön ja lähettää tiedot takaisin loppukäyttäjälle verkkosivun viimeistelynä. Aika käyttäjän pyynnön ja sivun välillä määrittelee verkkosivuston latausnopeuden, joka on ratkaiseva tekijä, joka määrittelee käyttäjien tyytyväisyyden, liikenteen, muuntoprosentin, SEO-sijoitukset ja muut keskeiset tekijät.

Se tarkoittaa, että sinun on valittava isännöinti, joka sopii projektisi vaatimuksiin. Jokaisessa tarjouksessa on erityiset spesifikaatiot, kapasiteetti ja suorituskykyasteet, jotka määrittelevät projektitoimintasi. Vähemmän monimutkaiset verkkosivustot, kuten blogit tai salkut, eivät vaadi ylääänen ominaisuuksia. Toisaalta toiminnallisemmat ja monimutkaisemmat sivustot, kuten digitaalikaupat, edellyttävät tehostettua isännöinnin joustavuutta.

Mitä sinun tulisi harkita verkkosivuston isännöinnissä

Edellä mainitut huomioon ottaen sinun on seurattava seuraavaa valitessasi isännöintia:

 • Esitys – tärkein kohta, joka määrittelee verkkosivujen vakauden liikenteen hyppyistä huolimatta. Se koostuu pääasiassa kahdesta tärkeimmästä korosta: käyttöaika (ajanjakso, jolloin isäntä toimii) ja sivun latausnopeus (aika, jonka palvelin tarvitsee lähettää URL-osoitteen takaisin käyttäjälle pyynnöstä).
 • Joustavuus – tämä ominaisuus varaa tilaa mukauttamisvapaudelle. Palvelinratkaisu voidaan integroida joidenkin suosittujen CMS-alustojen kanssa, tarjota tarpeeksi tilaa hallita useita verkkosivustoja kerralla, tarjota ilmaisia ​​verkkotunnuksia, tietoturvavälineitä jne..
 • Asiakaspalvelu – luotettavan tukitiimin olemassaolo on erittäin tärkeää. Tarvitset asiantuntijan, joka voi nopeasti ratkaista tekniset kysymykset, maksujen käsittelyyn liittyvät ongelmat, integroinnin tai asennuksen. Verkkosivustosi ei ehkä ole saatavissa käyttäjille eri syistä. Ammattimaisen asiakastuen on autettava sellaisten esteiden poistamisessa.
 • Hinta – sinun on tiedettävä, mistä maksat. Jos isännöinti maksaa 1 dollaria kuukaudessa, sinun ei pitäisi odottaa tonnia ilmaisia ​​etuisuuksia. Samalla jotkut palvelinratkaisut ovat kalliimpia. Kustannukset riippuvat projektin monimutkaisuudesta ja resursseista, joita odotat saavan isännöintipalveluntarjoajalta.

Isännöintipalveluntarjoajat vs. verkkosivustojen rakentajat

Nykyaikaiset verkkosivustojen rakennustekniikat ovat kehittyneet. Käyttäjillä on nyt useita vaihtoehtoja tarpeista ja teknisestä taustasta riippuen. Ensimmäinen on valita perinteiset hosting-alustat jotka tarjoavat useita palvelinratkaisuja erityyppisille verkkosivustoille mukaan lukien pienet blogit, salkut tai kasvavat verkkokauppaprojektit. Ne tuovat paljon ominaisuuksia ja etuja laatikosta. Toisaalta käyttäjät ovat edelleen pakotettuja käsittelemään joitain asennus- ja teknisiä kysymyksiä itse.

Isännöintipalveluntarjoajan ammattilaiset:
Isännöintipalveluntarjoajan haitat:
&# X2714; monipuolisuus – Valitse erilaisista isännöintisuunnitelmista ja tyypeistä heidän tarpeidensa mukaan.
&# X2714; Hinta – hosting-palveluiden erottaminen on yleensä halvempi vaihtoehto verrattuna verkkosivustojen rakentajiin.
&# X2714; yhteensopivuus – toimimaan hienosti parhaiden CMS-alustojen kanssa, mukaan lukien WordPress.
&# X2714; Joustavuus – valitse yksinkertainen suunnitelma aloittaaksesi. Vaihda sitten myöhemmin isompaan.
&# X2714; voimavarat – hyötyä rajoittamattomasta tallennustilasta, kaistanleveydestä ja muista tärkeistä ominaisuuksista.
Manuaalinen asetus – Sinun on rekisteröitävä verkkotunnus, asennettava CMS ja lähetettävä teema manuaalisesti.
Monimutkaisuus – Kun jotkut käyttäjät löytyvät kojetaulusta, ne voivat olla hieman hämmentyneitä. He voivat tarvita jonkin aikaa selvittääkseen, miten se toimii.

Toinen polku on valita all-in-one-ratkaisut, jotka sinulle on tuonut nykyaikaiset verkkosivustojen rakentajat. Hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse välittää mistään. Järjestelmä varmistaa riittävän suorituskyvyn ja vakauden. Maksat valitusta suunnitelmasta ja saat kaikki tarvittavat hosting-ominaisuudet yhdessä pakkauksessa. Huono uutinen on, että verkkosivustojen rakentajat eivät tarjoa paljon joustavuutta asennuksen suhteen tai valitsemalla erilaista hosting-suunnitelmaa verkkosivuston koosta riippuen.

Verkkosivun rakennusalan ammattilaiset
Verkkosivun rakentajan plussat:
&# X2714; Kaikki yhdessä – ei manuaalista asennusta. Siirry verkkoon yhdellä napsautuksella.
&# X2714; Automaattinen hallinta – Ei tarvitse hallita isännöimistä erillään verkkosivustosta.
&# X2714; Helppokäyttöisyys – upea aloittelijoille, jotka haluavat asua muutamassa minuutissa.
&# X2714; Mukana olevat ominaisuudet – järjestelmä välittää päivityksistä, alusta- ja teknologiapäivityksistä, tietoturvasta jne.
Rajoitettu joustavuus – muutama mahdollisuus kasvattaa sivustoasi tai siirtyä toiselle alustalle.
Kiinteät hinnat – On vaikea säästää pari taalaa, kun ostat kaikki pakkauksen ominaisuudet.
Puute optimointikyvystä – isännöidynä alustana verkkosivustojen rakentaja ei anna sinun tehdä paljon teknistä optimointia esimerkiksi sivun latausajan lisäämiseksi. Voit käyttää vain integroituja vaihtoehtoja.

Katsotaanpa nyt tarkemmin, mitkä ominaisuudet määrittelevät verkkosivuston ylläpidon lopulliset kustannukset.

2. Verkkosivuston ylläpidon kustannukset

Lopullinen hinta riippuu pääasiassa verkkosivuston monimutkaisuudesta. Suuremmassa projektissa haluat käynnistää tarvittavan tehokkaamman palvelinratkaisun. Samanaikaisesti meidän on otettava huomioon myös odotettu liikenne ja sivustotyyppi.

Esimerkiksi yksinkertainen pienyrityssivusto on halvempi verrattuna valtavaan verkkokauppaan. Käyttäjien onneksi johtavilla palveluntarjoajilla on erilaisia ​​isännöintivaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja niillä on myös erilaisia ​​hintalappuja:

Jaetun hosting-kustannukset

Pienten sisältöpohjaisten verkkosivustojen lähtötaso. Tarjous on markkinoiden halvin. Se maksaa sinulle noin 2–5 dollaria kuukaudessa. Samanaikaisesti sinun ei pitäisi odottaa sen olevan erittäin vankka. Sen mukana tulee paketti perustason ominaisuuksia ja joskus sisältää ilmaisen SSL: n ja verkkotunnuksen nimen, mikä on hyvä.

Jaettua hosting-sovellusta voidaan käyttää rakennetuille pienille blogeille WordPress tai muu CMS. Sen kapasiteetti riittää a ammatillinen salkku tai pienyrityksen sivusto. Termi ”jaettu” tarkoittaa, että jaat todennäköisesti resursseja muiden käyttäjien kanssa yhdestä palvelimesta.

VPS-hosting-kustannukset

VPS tarkoittaa virtuaalista yksityistä palvelinta. Se on yhden tason korkeampi verrattuna jaettuun isännöintiin. Tärkein ero on, että verkkosivustollasi on sama isäntä vain muutamassa muussa projektissa. Se tarkoittaa, että hyödyt enemmän resursseja ja palveluita.

VPS on yleensä kalliimpi tarjous. Hinta vaihtelee välillä 25–50 dollaria kuukaudessa riippuen omistettujen IP-osoitteiden määrästä, kaistanleveydestä, tallennustilasta, ytimien määrästä jne. Tällainen palvelinratkaisu on hyvä mihin tahansa tarkoitukseen ja verkkosivustoihin.

Dedicated hosting-kustannukset

Se tosiasiassa on sama kuin VPS, vaikka käytät ainoana palvelinresursseja jakamatta niitä muiden verkkosivustojen kanssa. Tästä syystä omistetut suunnitelmat ovat yleensä edullisempia ja voivat nousta 150–200 dollaria kuukaudessa. Tästä hinnasta saat teratavua tallennustilaa, useita omistettuja IP-osoitteita ja muita palveluita.

Pilvipalvelun hinta

Toisin kuin kaikki edellä mainitut tyypit, pilvimajoitus edustaa useita palvelimia, jotka toimivat samanaikaisesti verkkosivuston sujuvan ja vakaan toiminnan varmistamiseksi. Jos yksi palvelin hajoaa jostain syystä, toinen klusterista korvaa sen välittömästi, pitäen sivustosi kävijöiden käytettävissä.

Hinta riippuu käytettyjen prosessorien ja ytimien määrästä sekä tarvittavasta levytilasta ja muistista. Käyttäjät maksavat yleensä noin 70–150 dollaria pilvipohjaisista ratkaisuista.

Jokaisella isännöintityypillä hinta voi myös muuttua sen mukaan, mitä ominaisuusjoukkoja saat suunnitelman mukaan. Esimerkiksi suunnitelmat, joissa on ilmainen SSL, verkkotunnus tai tietoturvavälineet, ovat yleensä kalliimpia. Katso taulukko parhaiden palveluntarjoajien, niiden hintojen ja ominaisuuksien kanssa.

Bluehost
Bluehost ($ / Kk)
SiteGround
SiteGround ($ / Kk)
HostGator
HostGator ($ / Kk)
Jaettu hostingAlkaen 2,68–12,69 dollaria (rajoittamaton määrä verkkosivustoja, tallennustilaa ja kaistanleveyttä. Ilmainen SSL)Alkaen 3,95–11,95 dollaria (rajoittamaton määrä verkkosivustoja, joissa on jopa 30 Gt verkkotilaa)Alkaen 2,75–5,95 dollaria (ilmainen SSL, ilmainen omistettu IP, ilmainen verkkotunnus)
VPSAlkaen 17,28 dollarista 54,69 dollariin (2 IP-osoitetta, 3TB kaistanleveys, 4 ydintä)Ei VPS: tä. Tarjoaa sen sijaan jälleenmyyjiä ja yrityksiäAlkaen 29,95–49,95 dollaria (8 ydintä, 4 Gt RAM-muistia, 3TB kaistanleveyttä)
Dedicated hostingAlkaen 72,78–109 618 dollaria (jopa 5 IP-osoitetta 15TB kaistanleveydellä)Alkaen 219–599 dollaria (jopa 10TB kaistanleveyttä 2 ytimelle)Alkaen 118,99–148,98 dollaria (mittaamaton kaistanleveys Windowsille ja Linuxille)
PilvipalveluAlkaen 9,99–29,99 dollaria (jopa rajattomaan tallennustilaan, kaistanleveyteen ja verkkosivustoihin)Alkaen 64–192 dollaria (jopa 8 ydintä ja 125 Gt SSD-tilaa)Alkaen 4,95–9,95 dollaria (ilmaiset päivitykset, SEO-työkalut, SSL ja verkkotunnus)

3. Paras vaihtoehto verkkosivuston ylläpitämiselle

Seurauksena on, että meillä on oikeastaan ​​kaksi suurta vaihtoehtoa verkkosivuston ylläpitämiselle. Ensimmäinen ratkaisu kohtaa all-in-one-verkkosivustojen rakentajat, jotka tarjoavat hosting-palveluita ja verkkotunnuksia paketin sisällä. Toinen polku on ostaa palvelinratkaisuja isännöintipalveluntarjoajilta. Katsotaanpa prosessia ja kustannuksia korostamalla huippuluokan alustoja eri tarkoituksiin.

Wix – Paras itse ylläpidetty alusta

Wix-verkkosivustojen rakentaja

Wix – on itse ylläpitämä alusta, nopein ja yksinkertaisin verkkosivustojen rakennusväline. Se tarkoittaa, että käyttäjää ei pakoteta käsittelemään verkkotunnuksen rekisteröintiä ja ylläpitoa erikseen. Sinun tarvitsee vain valita suunnitelma ja saada kaikki ominaisuudet pakkaukseen. Prosessi on nykyinen:

 1. Kirjaudut sisään.
 2. Valitse suunnitelma verkkosivustotyypistä riippuen.
 3. Muokkaa valmis mallia.
 4. Linkitä verkkotunnus.
 5. Elä.

Järjestelmä hoitaa loput järjestelmän päivityksistä suorituskyvyn, tietoturvan, päivitysten jne. Ylläpitoon. Wix tarjoaa erilaisia ​​suunnitelmia erilaisille projekteille, mukaan lukien yksinkertaiset sisältöpohjaiset sivustot, paketit pienyritysten tarpeisiin ja verkkokauppa.

Kuinka paljon maksaa Wix-verkkosivuston isäntä?

Hinta riippuu vain valitsemastasi suunnitelmasta. Alustat tarjoavat kolme suurta suunnitelmaa, jotka ovat oikeastaan ​​samat kuin jaettu palvelinratkaisu. Ne sisältävät:

 • Yhdistelmäsuunnitelma alkaa klo $ 13 kuukaudessa kevyille verkkosivustoille.
 • Rajoittamaton alkaa klo $ 17 kuukaudessa, ja mukana tulee rajaton kaistanleveys.
 • Pro alkaa klo $ 22 kuukaudessa pienyritysten verkkosivustoille.
 • VIP alkaa klo $ 39 mukaan lukien VIP-asiakaspalvelu ja lisäominaisuudet.

Vaikka verkkokauppaprojektit ovat monimutkaisempia ja vaativat enemmän resursseja, Wix on kehittänyt erityisiä suunnitelmia digitaalikauppoille, joiden kuukausittaiset hinnat vaihtelevat 23–500 dollaria riippuen myynninedistämistarkoituksista, tuotteiden lukumäärästä jne..

WordPress – täysin hallittu CMS

WordPress-verkkosivustojen rakentaja

WordPress – on täysin hallittu avoimen lähdekoodin CMS-alusta loputtomilla mukautusmahdollisuuksilla. Käyttäjän ei tarvitse vain asentaa ja asettaa CMS itse, vaan myös verkkosivusto on täysin integroitu isäntäalustaan. Täällä joudut hallitsemaan kutakin prosessia erikseen verkkotunnuksen rekisteröinnistä oikean palvelinvaihtoehdon hakemiseksi.

Hyvä uutinen on se Bluehost WP -optimoitu tarjous on lopullinen ratkaisu kaikkiin haasteisiin. Se tarjoaa useita WordPress-suunnitelmia, jotka varmistavat saumattoman integraation WP: hen. Lisäksi sinun ei tarvitse päivittää kaikkia laajennuksia ja teemaversioita manuaalisesti. Käyttäjät saavat täyden käyttöoikeuden pluginien markkinapaikalle, teemoihin, ilmaiseen SSL: ään ja muihin ominaisuuksiin.

Paljonko WordPress-verkkosivuston isäntä maksaa?

Kaikki kolme vaihtoehtoa viittaavat jaettuun isännöintiin. Hyvä uutinen on, että voit vaihtaa aina kekseliämpään vaihtoehtoon milloin tahansa. WP-suunnitelmat ovat seuraavat:

 • Perus – $ 2.68 Hyödyllinen hinta / kk ilmaisella SSL: llä, 5 Gt tallennustilaa ja ilmaisella verkkotunnuksella.
 • Plus – $ 4.96 / kk kaikilla ilmaisominaisuuksilla ja rajoittamattomalla varatulla verkkotunnuksella.
 • Choice Plus – $ 4.96 / kk ilmaisilla ja rajoittamattomilla ominaisuuksilla, muhkealla CodeGuard-varmuuskopiolla.

Shopify – lopullinen verkkokauppaympäristö

Shopify-kotisivu

Shopify – on myös all-in-one-ratkaisu, jolla on omat palvelimet. Se tarkoittaa, että voit keskittyä projektisi kehittämiseen sijasta, että käsittelet toissijaisia ​​tavoitteita. Shopify on suunniteltu luomaan täysjaksoisia verkkokauppoja ja myymään tavaroita verkossa. Se tarjoaa kunnolliset isännöintipalvelut vakaan toiminnan varmistamiseksi liikkeen koosta ja monimutkaisuudesta huolimatta.

Kuinka paljon maksaa Shopify-verkkosivuston isännöinti?

Alustaa on saatavana 4 eri paketissa, jotka sisältävät myös täysin isännöidyn palvelinratkaisun perimmäisiin tarpeisiin. Suunnitelmat ovat seuraavat:

 • Shopify Peruskustannukset $ 29 kuukaudessa 2 henkilöstötilille.
 • Shopify yleisen suunnitelman kustannukset $ 79 kuukaudessa 5 henkilöstötilille.
 • Advanced Shopify-kustannukset $ 299 kuukaudessa 15 henkilöstön tilille.
 • Shopify Plus alkaa klo $ 2,000 rajoittamattomalle henkilöstötilille.

Kaikissa suunnitelmissa on rajoittamaton verkkosivusto (verkkokauppa + blogi), rajaton määrä tuotteita myydä verkossa, ilmainen SSL ja hylätyt ostoskorin palautustyökalut.

Pohjaviiva

Nykyään käyttäjät voivat valita useista hosting-tarjouksista. Valinnan tulisi perustua pääasiassa verkkosivustojen vaatimuksiin, tyyppeihin ja monimutkaisuuteen. Ajatuksena on valita palvelinratkaisu, joka varmistaa verkkosivuston sujuvan toiminnan ja tuottaa tarpeeksi resursseja hyvän suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Tästä syystä sinun on tunnistettava odotettu liikenne huipullaan, joukko ominaisuuksia, widgetit ja sovellukset verkkosivustollesi, sivurakenne, animaatiot, sisällön määrä ja paljon muuta. Kaikilla pienillä asioilla on merkitystä, mutta hinta on ydin.

Yhteenvetona voi katsoa lähtöhintoja verkkosivustosi isännöimiseksi kuvatulla ratkaisulla:

 • Palveluntarjoajat tarjota erilaisia ​​suunnitelmia valita vaatimuksista riippuen. Jaettu hosting alkaa 2 dollarista sivustoille, joilla on vähän liikennettä. VPS ja omistettu isännöinti alkavat vastaavasti 17 dollarista ja 70 dollarista. Ne ovat hyviä intensiiviseen liikenteeseen ja kekseliäitä projekteja varten. Cloud hosting-hintalappu alkaa 5 dollarista sivustoille, jotka vaativat maksimaalista turvallisuutta ja vakautta.
 • Wix-isäntä maksaa sinulle 13 dollaria kuukaudessa. Paitsi, että saat paikan verkkosivuston isännöintiin, mutta myös joukon lisäominaisuuksia, joihin kuuluvat pääsy App Marketiin, Wix ADI ja editori, mallit jne..
 • WordPress-hosting harkitsee minkä tahansa Bluehost-suunnitelman valitsemista, koska alustalla on paras WP-optimoitu palvelinratkaisu. Tulohinta on 2,68 dollaria kuukaudessa ilmaisella SSL: llä ja verkkotunnuksella, joka sisältyy suunnitelmaan.
 • Shopify-hosting kehitettiin vastaamaan verkkokaupan tarpeita projektin koosta huolimatta. Perussuunnitelma maksaa sinulle 29 dollaria kaikilla integroiduilla digitaalikaupan ominaisuuksilla ja 2 henkilöstötilillä. Hyvä suunnitelma aloittaa myynti verkossa.

Kuten saatat nähdä, projektityypin määritteleminen on välttämätöntä ennen isäntäalustan valitsemista. Selvitä sen rakenne, ominaisuudet, isäntätiedostot ja valitse sinulle parhaiten sopiva tarjous.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map