Kuinka paljon on verkkosivuston luominen yritykselle Wixissä

Kuinka paljon on verkkosivuston luominen yritykselle Wixissä


Rahalla on aina merkitystä uuden web-projektin herättämisessä. Ellet ole miljonääri, etsit todennäköisesti erilaisia ​​tapoja säästää pari taalaa, varsinkin kun kyse on rajoitetusta budjetista. Kuten suurin osa teistä tietää, Wix – On yksi suosituimmista verkkosivustojen rakentajista melko kohtuuhintaisilla suunnitelmilla erilaisiin tarpeisiin. Mutta onko se todella syytä maksaa se raha?

Pistettäessä Is-pistettä ja ylittämällä Ts: n tarkastelemme tarkkaan jokaisen paketin mukana toimitettuja Wix-suunnitelmia, hintoja ja ominaisuuksia. Käyttäjät pystyvät lopulta päättämään, käyttävätkö alustaa vai eivät. Ennen kuin sukellamme syvälle numeroihin, hintoihin ja ominaisuuksiin, meidän on sanottava, että Wix on ehdottomasti ohjelmisto, josta valita. Joitakin ongelmia on kuitenkin harkittava riippuen verkkosivustotyypistäsi ja toiminnoista, jotka haluat ottaa käyttöön. Joten aloitetaan se.

Maksaako Wix-verkkosivuston luominen rahaa??

Se varmasti tekee! Wix on yksi edistyneimmistä ja skaalautuvista verkkosivustojen rakennusympäristöistä, joka on koskaan sisältänyt miljoonia tilaajia ja live-projekteja. Ohjelmisto on monipuolinen ja erittäin helppo käyttää. Koodausta ei tarvita. Saat kaikki ominaisuudet yhdellä suunnitelmalla. Tuskin kieltäytyisi antamasta tällaista tarjousta.

Wix-toimittaja

Yrityksen omistajana sinun on selvästi ymmärrettävä, että verkkosivujen rakentamisprosessiin liittyy aina erilaisia ​​kustannuksia. Ilmaiset ratkaisut eivät koskaan toimi, jos projektit ovat pitkät. He eivät pysty toimittamaan tarpeeksi laitteita ja tekniikoita täysin toimivan projektin käynnistämiseksi, sen markkinoimiseksi, kasvamiseksi tai mainostamiseksi. Et voi ostaa autoa maksamatta siitä itse.

Lisäksi jotkut verkkosivustot voivat lisäksi vaatia tukea, ylläpitoa, muutoksia jne. Jotkin näistä toimista aiheuttavat ylimääräisiä kustannuksia, ellei mainita sisällön tuotantoa, optimointia jne. Wixin avulla sinun ei tarvitse käsitellä mitään yllämainituista. Alusta on täysin hallittu ohjelmisto, joka tekee suurimman osan työstäsi puolestasi.

Yrityssivustossasi on integroidut asiaankuuluvat lohkot ja lisäosat, eikä niitä tarvitse asentaa manuaalisesti. Tarvitset vain lisätä sisältöä ja siirtyä live-tilaan. Kuulostaa hyvältä, koska se suunnittelee hinnat. Katsotaanpa ja katsotaan verkkosivustojen rakennusprosessia Wixin avulla.

Vaiheet verkkosivuston luomiseen Wixin avulla

Ymmärtääksemme, miksi Wix saattaa olla edullinen, katsotaan tarvittavat toimenpiteet luotaessa sivustoa tyhjästä. Katsomme, että sinulla on jo suunnitelma ja rakenne laadittu sivustossasi näytettävän asiaankuuluvan sisällön lisäksi. Nyt sinun on tehtävä seuraava:

 1. Kirjaudu sisään. Wix on SaaS-verkkosivustojen rakentaja. Kun sanomme “online”, tarkoitamme, ettei ole tarpeen ladata raskaita ohjelmistoja tai lisäsovelluksia. Käyttäjiä ei pakota hankkimaan avaimia ja jaa niitä useille laitteille. Tarvitset vain kannettavan, tablet-laitteen tai älypuhelimen, joka on kytketty Internetiin. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tai käytä sosiaalisen verkon tiliä.
 2. Valitse malli. Wixin avulla sinun ei tarvitse koodata lainkaan. Valitse vain malli yritysluokasta tai aloita uuden sivuston rakentaminen tyhjältä sivulta. Aloittelijat voivat hyötyä Wix ADI -työkalu. AI-pohjainen instrumentti, joka luo sivuston asettelut sinulle muutamassa minuutissa. Kokeneilla käyttäjillä on mahdollisuus kehittää verkkosivustoelementtejä itse.
 3. Muokkaa mallia. Nyt sinun on lisättävä sisältöä, ladattava kuvia, videoita tai valokuvia. Älä unohda täyttää yhteystietoja, muokkaa SEO-asetuksia, lisätä widgettejä, integroida kolmansien osapuolien palveluita jne. Wixin avulla voit käsitellä kaikkia näitä prosesseja yhdellä napsautuksella.
 4. Valitse suunnitelma ja siirry live-tilaan. Viimeinen vaihe on valita paketti. Tarvitsetko ilmaisen verkkotunnuksen tai SSL: n? Tarvitaanko yritysprojektisi verkkokaupan ominaisuuksia? Tarkastellaan niiden tarjoamia ominaisuuksia ja vaihtoehtoja ymmärtääksesi kuinka jokainen suunnitelma toimii.

Kun olet ostanut suunnitelman, voit julkaista sivustosi tehdäksesi siitä näkyvän verkossa. Nyt meidän on palattava Wix-suunnitelmiin ja hintoihin.

Wix-liiketoimintasivuston kustannukset

Epäilee edelleen, valitaanko Wix vai ei? On korkea aika katsoa jokaisen Wix Premium -suunnitelman sisäpuolelle ymmärtää, mitä ominaisuuksia ne toimittavat liike- ja muihin tarpeisiin. Sinun on ymmärrettävä, mitkä palvelut ja lähteet projektisi vaativat. Odotatko valtavaa liikennettä vai onko verkkosivusto tarkoitettu vain online-edustamiseen? Aiotko ladata sen sisällöllä ja sivuilla vai tuleeko siitä yksinkertainen yhden sivun sivusto?

Vastauksista riippuen voit valita seuraavista paketeista:

Wix-verkkosivuston hinnoittelu

Yhdistelmäsuunnitelma henkilökohtaiseen käyttöön

Suunnitelma on hyvä valinta pienille verkkosivustoille, joilla on yksinkertainen rakenne ja vähäinen sisältö. Se tuskin on loistava vaihtoehto valtaville yrityksille ja kasvavalle liiketoiminnalle, vaikka pienille salkkuille ja freelancereille tarkoitetut verkkosivut saattavat silti olla hyödyllisiä esitellä heidän osaamistaan.

Tässä on joitain Wix Combo -suunnitelman ominaisuuksista:

 • Hinta – 13 dollaria kuukaudessa.
 • Mitä on sisällä? – Wix-mainokset poistettu, yhden vuoden ilmainen verkkotunnus sekä mahdollisuus yhdistää oma + 2 Gt kaistanleveyttä ja 3 Gt levytilaa.
 • Hyvä – pienet verkkosivustot, salkut, aloitussivut, blogit.

Rajoittamaton suunnitelma yrittäjille

Suunnitelmassa on hieman rikkaampi ominaisuuskokonaisuus freelancereille, riippumattomille palveluntarjoajille ja yrittäjille. Perusominaisuudet ovat melkein samat, tosin joillakin ilmeisillä eroilla:

 • Hinta – 17 dollaria kuukaudessa.
 • Mitä on sisällä? – Rajoittamaton kaistanleveys ja 10 Gt levytilaa integroitujen Site Booster- ja Visitor Analytic -sovellusten lisäksi.
 • Hyvä – riippumattomat web-suunnittelijat, freelancerit ja yrittäjät.

Pro-suunnitelma tuotemerkin edistämiseksi

Pro-suunnitelma on täydellinen uuden brändin tuominen markkinoille tyhjästä sekä mainostaminen ja vakiinnuttaminen verkossa. Edulliseen hintaan saat ilmaisen verkkotunnuksen rajoittamattoman kaistanleveyden ja mainostyökalujen lisäksi.

 • Hinta – 22 dollaria kuukaudessa.
 • Mitä on sisällä? – Rajoittamaton kaistanleveys 20 Gt tallennustilalla, 300 dollaria lisäkupongit, ammatillinen logo, tapahtumakalenteri jne.
 • Hyvä – tuotemerkin kehittäminen, kasvu ja perustaminen.

VIP-suunnitelma ensisijaisille ystäville

Suunnitelma todella kopioi edellisen paketin, joka sisältää kaikki samat vaihtoehdot, vaikkakin pienillä lisäyksillä.

 • Hinta – 39 dollaria kuukaudessa.
 • Mitä on sisällä? – Ominaisuudet Pro-suunnitelmasta sekä prioriteetti- ja VIP-tuki.
 • Hyvä – vaativia yritysomistajia, jotka vaativat VIP-apua.

Lisäsuunnitelmat

Alustalla on ilmainen suunnitelma. Se on kuitenkin hyvä vain testaamiseen. Voit käyttää sitä tarkistaaksesi järjestelmän toiminnan. Jos aiot perustaa verkkokaupan, alusta tarjoaa erilliset verkkokaupan paketit. Hinta täällä on 23–49 dollaria kuukaudessa käytännöllisesti katsoen samoilla ominaisuuksilla kuin Premium-suunnitelmissa.

Wix-verkkokaupan hinnoittelu

Verkkokaupan tilaajat saavat lisää tallennustilaa, enemmän videotuntia, pääsyn asiaankuuluviin widgetteihin ja sovelluksiin. Valtavat yritykset voivat hyötyä 500 dollarin kuukausittaisesta Enterprise-paketista, jossa on parannetut analytiikka- ja suorituskykytyökalut, premium-tuki, koulutus jne.

Katso yksityiskohdat kaikista Wix-suunnitelmista

Onko Wix-vaihtoehtoja halvempia?

Vain jos sinulla ei ole varaa Wix-suunnitelmiin, on olemassa joitain halvempia vaihtoehtoja. Sinun tulisi kuitenkin ymmärtää selvästi, että halvempi ei aina tarkoita parempaa. Halvempi alusta tarkoittaa vähemmän ominaisuuksia paketin sisällä. Se johtaa käyttäjien suorittamiin lisätoimiin. Toisin sanoen, mitä vähemmän maksat, sitä vähemmän saat verkkosivustojen omaisuutta ja sitä enemmän asioita, joita tarvitset hallita yksin.

uKit – Halvempi vaihtoehto Wixille

uKit-verkkosivustojen rakentaja

uKit saattaa olla keino, jos budjetit ovat rajalliset. Se tarjoaa riittävän hyvät toiminnallisuudet yrityssivuston perustamiseen, vaikka se tuskin voi kilpailla Wixin kanssa tarjottujen tekniikoiden ja palvelujen suhteen.

Suunnitelmat ja hinnat ovat seuraavat:

 • minimaalinen suunnitelma alkaa $ 2,50 kuukaudessa. Se sisältää rajoittamattoman tallennustilan, ympärivuorokautisen tuen, ilmaisen isännöinnin ja varmuuskopiot, mutta ei ilmaista verkkotunnusta. Saat oletuksena ainoan mukautetun.
 • Perussuunnitelma alkaa $ 5 kuukaudessa ja sisältää lisäksi Live Chat -tuen ja Premium-mallisuunnittelun.
 • verkkokauppasuunnitelma maksaa sinulle alkaen $ 6 kuukaudessa kaikki aiempien suunnitelmien ominaisuudet sekä digitaalikaupan toiminnot.
 • Pro-suunnitelma alkaa $ 7,50 kuukaudessa mukautetulla koodilla ja mukautetuilla värimalleilla.

Jopa uKit Pro -suunnitelma näyttää hiukan rajoitetulta verrattuna Wix Comboon ja Unlimitediin. Toisaalta se voi toimia, jos taloudellinen tilanne on vakava.

Kokeile uKit ilmaiseksi

WordPress – ilmainen vaihtoehto Wixille

WordPress-verkkosivustojen rakentaja

Jos et aio maksaa kuukausittain tai on hyvät koodaustaidot, WordPress on loistava vaihtoehto. CMS itsessään on ilmainen. Tarvitset vain verkkotunnuksen ja hosting-palvelun maksamisen. Premium-teemoja ei tarvitse ostaa, jos pystyt koodaamaan itse. avoimen lähdekoodin alusta voit mukauttaa sen PHP-teemoja mitä haluat.

Huono uutinen on, että aloittelijat eivät koskaan pysty selviytymään prosessista. Heidät pakotetaan maksamaan paitsi yleisistä asioista, kuten isännöinnistä (välillä 2–10 dollaria kuukaudessa) ja verkkotunnus (10–15 dollaria vuodessa), mutta myös premium-teemoille, laajennuslaajennuksille ja tilauksille, mallimuutoksille jne.

Tämä vaihtoehto toimii vain kokeneille teknikkoille ja ohjelmoijille, jotka eivät oikeastaan ​​tarvitse all-in-one-ratkaisua. Parempi idea on käyttää WordPressiä Bluehost. suosittu palveluntarjoaja tarjoaa WP: lle optimoidut suunnitelmat, joiden avulla verkkosivustosi hallitseminen, asentaminen ja tukeminen on erittäin helppoa hintaan alkaen 2,95 dollaria kuukaudessa.

Kokeile WordPress nyt

Pohjaviiva

Sinun on maksettava 12–39 dollaria kuukaudessa rakentaaksesi täysin varustellun ja ammattimaisen yrityssivuston Wixin kanssa. Lopullinen hinta riippuu sivuston monimutkaisuudesta, sisällöstä ja muista tärkeistä seikoista. Missiomme oli osoittaa, että alusta kannattaa maksaa tämä raha.

Jokaisessa suunnitelmassa on paketti vaihtoehtoja, jotka estävät käyttäjiä suorittamasta lisätoimia. Saat riittävästi kaistanleveyttä ja tilaa, ilmaisen verkkotunnuksen ja työkalut aloittaaksesi täällä heti ja aloittamalla useita tunteja. Vaihtoehtoina ne tarjoavat vähemmän ominaisuuksia tai vaativat parannettua teknistä tietämystä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map