Kuinka palkata ammatillinen Wix-asiantuntija

Kuinka palkata ammatillinen Wix-asiantuntija


Uuden verkkosivuston rakentaminen tyhjästä ilman ammatillista tukea oli melko haaste kymmenen vuotta sitten. Tarvitset todennäköisesti koodereiden, graafisten ja web-suunnittelijoiden, testaajien ja muiden asiantuntijoiden ryhmän mennäksesi verkkoon kiinteän projektin avulla. Kehitysprosessi kesti viikkoja ja kuukausia ja maksoi omaisuuden.

Wix-verkkosivustojen rakentaja on suunniteltu helpottamaan asioita. Alkuperäinen idea oli auttaa aloittelijoita, joilla ei ole koodaustaitoja, omien sivustojensa luomiseen ilman apua pienin kustannuksin. Alusta on lopulta kasvanut yhdeksi suosituin ja yksinkertaimmat vedä ja pudota -työkalut osoitteessa Edulliset hinnat. Vaikka ohjelmiston käyttö ei ole rakettitiede, jotkut käyttäjät saattavat silti tarvita asiantuntijaa tulevaisuuden projektin menestyksen ja mainoskyvyn varmistamiseksi.

Tällä kertaa keskustelemme siitä, kuinka valita Wix-asiantuntija, kun tarvitset häntä, ja kuinka paljon palvelut saattavat maksaa.

Millaista Wix-asiantuntijaa tarvitset?

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on ymmärtää, minkä tyyppisiä asiantuntijoita todella tarvitset. Tulevien tavoitteiden mukaan riippuu siitä, onko sinun rakennettava uusi sivusto tyhjästä, luotava lisägrafiikkaelementtejä jo olemassa olevalle verkkosivustolle, perustaa verkkosivusto SEO tai mukauttaa joitain sivuista pääsyä HTML / CSS: ään.

Jaetaan kaikki Wix-asiantuntijat kolmeen pääluokkaan. Tietysti voi olla joitain poikkeuksia tavoitteistasi riippuen. Ainakin sinulla on selkeä käsitys kenestä etsitään.

1. Graafiset suunnittelijat

Nämä asiantuntijat ovat pääosin erikoistuneet graafisten elementtien ja kuvien luomiseen verkkosivustollesi. Ne voivat auttaa sinua logon, mainosbannerien jne. Kanssa palkata heidät jos tarvitset mukautettuja kuvakkeita korostamaan joitain palveluitasi tai ominaisuuksiasi. Graafiset suunnittelijat voivat auttaa sinua luomaan verkkosivuston favicon jne.

Muista, että nämä asiantuntijat eivät koskaan käsittele koodausta. Lisäksi heillä ei ole tarpeeksi ohjelmointitaitoja olemassa olevien sivujen mukauttamiseksi uuden verkkosivuston rakentamiseksi tyhjästä sinulle. Toisaalta, jos sinulla on kasvavaa verkkoyritystä tai digitaalikauppaa, tarvitset tietysti graafisten suunnittelijoiden tarjoamia palveluita jossain vaiheessa. Ne voivat luoda sinulle upean ja yksinoikeuden ponnahdus- tai yhteyslomakkeen, laatia tyylikkään otsikon, joka vastaa räätälöityä ulottuvuutta, parantaa verkkosivuston yleistä käytettävyyttä trendeillä trendikkäillä elementteillä.

2. Kooderit ja ohjelmoijat

Nämä asiantuntijat voivat olla avuksi aina, kun joudut menemään huomattavasti mukautettujen Wix-mallien ulkopuolelle tai haluat kehittää yksinoikeuden widgetin, jota ei löydy Wix-sovellusmarkkinat. Tässä tapauksessa tarvitset asiantuntijoita, jotka osaavat työskennellä Wix Corvid kehitysalusta, joka näyttää olevan kokonaisvaltainen käyttöympäristö.

Corvid tarjoaa kehittäjille pääsyn erilaisiin lähdekoodaustyökaluihin ja toimittajiin verkkosivuston käyttöliittymäsuunnitteluelementtien muuttamiseksi ja koodin joustavuuden säilyttämiseksi. Kehittäjillä on pääsy Corvidin sovellusliittymään parantaakseen verkkosivustojen markkinointia ja SEO-suorituskykyä, rakentaa dynaamisia sivuja, integroida mainosvälineitä jne..

3. Verkkosuunnittelijat

Nämä asiantuntijat yhdistävät esikatselun kaksi osaamista. He ovat hyviä koodereita, tuntevat ohjelmointikielet ja heillä on suunnittelukyky. Verkkosuunnittelijoilla on tarpeeksi asiantuntemusta luodakseen sinulle aivan uusi verkkosivustoasettelu ja osa sen elementeistä, kuten varauslomake tai verkkosivustolaskin. He osaavat koodata, vaikka Wix ei useimmiten vaadi näitä taitoja.

Verkkosivun suunnittelijat veloittavat yleensä enemmän kuin graafisiin suunnittelijoihin ja kehittäjiin verrattuna. Toisaalta, vuokraamalla heidät saat all-in-one-ratkaisun aina kun tarvitset ammatillista apua. Samalla asiakkaiden tulee olla 100% varmoja, että ehdokas hoitaa tehtävän. Toisin sanoen sinun on tiedettävä, mistä etsiä ammattimaisimpia ja kokeneimpia asiantuntijoita ja kuinka tarkistaa heidän asiantuntemuksensa taso.

Keskittimet etsimään Wix-asiantuntijoita

Globaali verkko on täynnä freelance-markkinoita ja keskittymiä etsimään Wix-asiantuntijaa. Kaikkien tarkistaminen vie kauan, kun projektisi vaatii nopeaa käyttöönottoa. Täältä löydät parhaita paikkoja etsiä Wix-asiantuntijoita. Hinnat saattavat poiketa toisistaan, vaikka löydät kuitenkin budjettisi vastaavan.

Wix Arena

Jos olet valinnut Wix-alustan verkkosivuston rakentamiseksi ja tarvitset ammatillista apua, Wix Arena pitäisi olla ensimmäinen paikka etsiä asiantuntijaa. Se esittelee suuren määrän web-suunnittelijoita ja kehittäjiä, jotka ovat erikoistuneet Wix-verkkosivustojen rakentajaan. He ovat osoittautuneet työkalun käytön asiantuntijoiksi ja voivat hoitaa minkä tahansa tehtävän sinulle – kaikenlaisten uusien sivustojen rakentamisesta räätälöityjen mallien, ominaisuuksien asennuksen, integroinnin jne. Suunnitteluun..

Wix Arenan asiantuntijat

asiantuntijat: Markkinapaikka tarjoaa yli 100 omistautunutta web-suunnittelun asiantuntijaa ympäri maailmaa. Ne voivat auttaa sinua verkkosivujen suunnittelussa, sisällöntuotannossa, hakukoneoptimoinnissa ja markkinoinnissa, verkkotunnusten ja verkkosivustojen asennuksessa, rakentaa uusi sivusto tai muuttaa olemassa olevaa.

Kuinka se toimii: kaikki mitä tarvitset on kirjautua sisään Wix-tiliisi ja siirtyä Wix Arenaan. Sitten sinun on ilmoitettava tavoitteesi ja tarvitsemasi palvelutyyppi. Seuraavassa vaiheessa voit valita paikallisten tai globaalien asiantuntijoiden joukosta. Jos olet valmis, saat pääsyn Wix-ohjelmien luetteloon yhdessä heidän portfolionsa ja korkojensa kanssa. Huomaa, että Wix ei säätele hinnoittelupolitiikkaa. Jokainen asiantuntija vahvistaa omat hinnat.

Palvelun hinta: Markkinapaikalla on yksinkertainen ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat valita tarvitsemansa budjetin. Hinta alkaa 500 dollaria ja voi nousta yli 3000 dollariin riippuen tarvitsemastasi palvelustyypistä.

Freelance-alustat

Vaikka kaikilla ei ole varaa valita Wix Arenan asiantuntijoita ottaen huomioon hintalappu, freelance-markkinat ja foorumit saattavat olla kustannustehokkaampi ratkaisu. Voit käydä verkkosivustoilla kuten oDesk ja etsi sieltä Wix-asiantuntijoita. Suurin ero on, että kukaan ei koskaan takaa asiantuntemuksen tasoa.

Upwork Wix -asiantuntijat

asiantuntijat: Upwork, kuten Upwork, esittelee eri alojen asiantuntijoita. Täältä voit löytää web – tai graafisia suunnittelijoita, koodereita, testaajia, ohjelmoijia jne.

Kuinka se toimii: Järjestelmässä on yksinkertainen navigointijärjestelmä, jolla lajitellaan asiantuntijat luokkien, hintojen tai muiden parametrien perusteella. Löydät jokaisesta hakijasta lyhyen esittelyn joidenkin salkku-linkkien lisäksi. Voit tarkastella profiilia ja päättää, sopiiko hakija sinulle hienosti. Jos näin on, napsauta vain Yhteys-painiketta ja ota yhteyttä keskustelemaan yksityiskohdista.

Palvelun hinta: hinta riippuu asiantuntemuksen tasosta. Vaikka vähemmän kokeneet freelancerit voivat veloittaa 20–45 dollaria tunnissa, omistautuneet gurut maksavat yleensä 80–150 dollaria tunnissa. Lisäksi sinun tulee huomata, että jotkut freelance-markkinat perivät maksuja palveluistaan.

Täysykliset verkkokehitysvirastot

Viimeinen ja luultavasti yksinkertaisin tapa on siirtyä verkkoon ja etsiä Wix-erikoistunutta yritysyritystä. Löydät lukuisia verkkosivustoja ja kehitysyrityksiä. Kaikki he lupaavat hyviä palveluita, vaikka hinta saattaa olla hiukan liian korkea. Suurin etu on, että hyvämaineiset yritykset tarjoavat ketterät menetelmät, mikä tarkoittaa, että olet aina tietoinen siitä, mitä on tehty prototyyppien laatimisesta A \ B-testaukseen ja käyttöönottoon asti. Toisin sanoen seuraat koko rakennusprosessia yhdessä kehittäjien kanssa mahdollisuuden tehdä muutoksia.

asiantuntijat: Täysisyklinen virasto tarkoittaa asiantuntijaryhmää suunnittelijoista ja koodaajista ohjelmoijiin, markkinoijiin, testaajiin, henkilökohtaisiin johtajiin jne. Se toimii monimutkaisissa projekteissa, kun tarvitset valtavan verkkosivun kasvavalle yritykselle, jolla on tonnia etuja ja ominaisuuksia toteuttaa.

Palvelun hinta: ammattimaisten kehittäjien palkkaaminen on a haaste lompakolle. Yleensä ne tarjoavat pakettipalveluita, jotka maksavat välillä 2000–5000 dollaria projektin monimutkaisuudesta riippuen. Hyvä uutinen on, että hintaan sisältyy yleensä virheenkorjaus, ylläpito ja tuki käyttöönoton jälkeen.

Vinkkejä asiantuntemustason tarkistamiseen

Wix on yksi tehokkaimmista ja vielä helppokäyttöinen verkkosivustojen rakentajat. Saatat kuitenkin tarvita ammatillista apua verkkosivustosi elinkaaren ja kehityksen jossain vaiheessa. Vaikka alusta oli suunniteltu pääasiassa aloittelijoille ja aloittelijoille, heillä voi olla vaikea määritellä tietyn ehdokkaan asiantuntemustaso. Sinun on pohdittava useita tärkeitä näkökohtia käyvästä arvosta portfolioon, kokemukseen, luovuuteen jne.

1. Yksinoikeus ja luovuus

Web-suunnittelijan valinta vain vuosien kokemuksen takia ei tuskin ole hyvä idea. Sinun on oltava 100% varma, että hän osaa luoda esteettisen ja innovatiivisen lähestymistavan arkipäivän tehtäviin. Asiantuntijalla oletetaan olevan luonnollinen lahja muotojen, värien ja koodien yhdistämisessä. Salkku ei aina sano totta ehdokkaasta. Voit oppia seuraavia:

 • Vuosien kokemus.
 • Koulutus ja yliopisto.
 • Virastojen aiemmat hankkeet.
 • Inspiraation lähteet.
 • Lähestyy tehtävää suoritettaessa.
 • Kokemus työskentelystä Wixin kanssa.

2. Digitaalinen osaaminen

Photoshopin ajat ovat melkein ohi, kun taas uusia trendikkäitä ja edistyneitä ohjelmistoja ilmestyy verkkoon. Mitä enemmän työkaluja web-suunnittelija pystyy käyttämään, sitä parempi verkkosivustollesi. Ohjelmistotaidot saattavat olla avaintekijä. Älä epäröi kysyä kysymyksiä:

 • Ehdokkaan käyttämät ohjelmat ja ohjelmistot.
 • Menestyneiden Wix-projektien määrä.

3. Tuottavuus

Jokainen käyttäjä etsii henkilöä, joka kykenee noudattamaan määräaikoja ja suorittamaan kunnollisen luotettavuuden. Tehokkuus on kysymys, jota me kaikki etsimme. Täydellisen Wix-asiantuntijan tulisi kyetä:

 • Käsittele useita projekteja kerralla.
 • Seuraa aikaa ja noudata määräaikoja.
 • Tarjoa asiakkaille tarpeeksi keinoja pitää yhteyttä.

Joissain tapauksissa saatat neuvotella myös markkinointi- ja lakiehdoista tekijänoikeusrikkomusten välttämiseksi, jos verkkosivustosi on todella ainutlaatuinen ja upea.

Pohjaviiva

Wix-asiantuntijat voivat auttaa sinua rakentamaan uuden sivuston tyhjästä sekä päivittää jo olemassa olevia sivuja, luoda uusia elementtejä jne. Sinun on oltava 100% varma, että tarvitset todella kyseistä apua. Jos näin on, on olemassa useita yksinkertaisia ​​tapoja löytää hyvä ammattilainen budjetistasi.

Polku löytää Wix-asiantuntija voi olla pelottava, ellet käytä joitain todistettuja lähteitä, kuten Wix Arena. Asiantuntijoiden työn tulos riippuu täysin heidän pätevyydestään. Freelance-keskittimien valitseminen saattaa olla halvempi ratkaisu. Toisaalta kukaan ei takaa riittävästi asiantuntemusta. Koko syklin web-kehitysyritysten palkkaaminen on hyvä niille, joilla on rajaton budjetti. Tällöin sinun pitäisi kuitenkin olla valmis maksamaan jokaisesta ylimääräisestä päivityksestä tai muutoksesta. Lisäksi pienetkin muutokset voivat viedä paljon aikaa.

Wix Arena näyttää paremmalta vaihtoehdolta kaikista saatavissa olevista vaihtoehdoista, koska kaikki asiantuntijat ovat kokeneita työskentelemään alustan kanssa ja kykenevät suorittamaan erilaisia ​​tehtäviä klassisesta verkkosivustojen luomisesta edistyneisiin räätälöintiratkaisuihin.

Palkkaa Wix-asiantuntija nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map