Kuinka parantaa SEO-optimointia Wixissä

Kuinka saada Wix-verkkosivustosi löydetyksi ja sijoittumaan hyvin Googlessa


Kirjoitamme usein tapoista luoda verkkosivustoja (yrityssivustot, verkkokaupat, blogit jne.) ja palvelut, joita voidaan käyttää tähän tarkoitukseen. Testaamme myös erilaisia ​​alustoja määrittelemällä niiden hyödyt ja haitat kilpailijoihin verrattuna.

Keskitymme kuitenkin harvoin näiden palvelujen mainostamisen perusteisiin. Mainitsemme vain tietyn verkkosivustojen rakentajan SEO-työkalupaketin ja se on se. On selvää, että tämän oletetaan oletuksena, kun luot verkkosivun ja sinun on sitten houkutettava yleisöä. Mutta miten?

Se on melko hyvä kysymys. Monet asiantuntijat saavat kokemuksen hakukoneoptimoinnista työskenteleessään markkinaraolla vuosia. Et voi oppia tätä päivässä tai viikossa, koska näet toimintasi tuloksen noin kuukaudessa tai niin. Siitä huolimatta on luettelo vaiheista, jotka sinun tulee tehdä lisätäksesi mahdollisuuksiasi menestyä verkkosivustosi Googlessa.

Miksi puhumme mahdollisuudesta tehokkaaseen verkkosivustohakukoneiden optimointiin vain silloin, kun tarvitsemme ehdottomasti varmaa tulosta?

Valitettavasti tämä on tuskin mahdollista, koska meillä on aina tarve kestää kapeakilpailu. Lisäksi verkkosivustojen laatu ja hakukoneoptimoijan ammattitaito voivat myös vaihdella huomattavasti.

Menestysprosentti riippuu tarjottujen SEO-palveluiden laadusta. Näemme verkkosivustojen sisäisen ja ulkoisen optimoinnin pääperiaatteet esimerkillä verkkosivustoilla, jotka on luotu Wix.

Sinun pitäisi tietää, että SEO Wix-pohjaiset verkkosivustot ei eroa teknisesti muilla alustoilla käynnistettyjen verkkosivustojen verkkosivustoista. Joten voimme perustellusti kutsua tätä opasta yleismaailmalliseksi.

Luku 1: Verkkosivun optimointi

Sivun sivustojen optimointiryhmä (koodin, sisällön, asetusten mukaan), voimme jakaa kaikki vaiheet kahteen ryhmään, nimittäin teknisiin ja sisältöosiin. Kuvataan kukin niistä yksityiskohtaisesti.

Tekninen optimointi

Tämä osa sivun verkkosivuston optimoinnista laskee metakoodien täyttämiseen (otsikot, kuvaukset, avainsanat), verkkosivujen URL-osoitteet ja kuvien optimointi tarkoituksenaan pienentää niiden kokoa verkkosivustojen lataamisen nopeuttamiseksi.

Prosessiin sisältyy myös toimenpiteitä, joilla pyritään lisäämään verkkosivujen lataamisen nopeutta, käyttöliittymien hallintaa, mallien mobiilioptimointia, järjestelmätiedostojen ja verkkosivujen asettamista. Monet asiat ovat oletusasetuksina Wixissä.

Esimerkiksi valittu malli määrittelee käytettävyyden ja widget-asetusten joukon / variantit, jotka estävät osittain hektisiä yhdistelmiä.

1. Otsikon ja kuvauksen sisällönkuvauskenttien täyttäminen

Sisällönkuvauskenttien asianmukainen täyttäminen tarkoittaa sellaisten avainsanojen käyttöä, jotka ovat merkityksellisiä tekstille / verkkosivustolle ja auttavat hakukoneita ymmärtämään sisällön ydin ja yleisö, jolle se on tarkoitettu..

Tilte

On selvää, että otsikko (60-80 symbolia) voi sisältää avainsanan nimenomaisen muodon kuten “Kuinka keittää keskiharvinaista pihviä | Steakhouse.wow | New York”. Voit nähdä tämän otsikon hakukoneiden tuloksissa, joissa jokainen sana on iso. Voit tehdä siihen useita lisäyksiä seuraavan symbolin «|» avulla. Tämä voi olla verkkosivuston verkkotunnus, jonka avulla voidaan paremmin muistaa, sijainti, palvelun / tuotteen hinta, keskittyä laatuun, tärkeisiin termeihin jne.

Wix SEO - sivun otsikko

Kuvaus

Kuvaus (jonka optimaalisen pituuden tulisi olla noin 160–290 symbolia) toimii verkkosivutiedottena, joka näkyy hakukoneiden tuloksissa tietyllä otsikolla. On toivottavaa, että avainsanoissa on tietty sisältö, mutta älä mene liian pitkälle – tekstin tulisi olla luettavissa ja sen pitäisi luoda myyntivaikutus..

Wix SEO - sivun kuvaus

Viimeinkin avainsanat tulisi valita arvioimalla erikoistuneissa palveluissa, kuten Google Keyword Planner. Huomaa avainsanan suosio ja yritä soveltaa sekä pää- että pitkäpääkyselyjä, mutta älä käytä niitä liikaa.

Kuinka määrittää otsikko ja kuvaus Wix-verkkosivustolle?

Voit käyttää SEO-asetuksia ”Verkkosivut – Verkkosivun valikko”Wix-editorin osiossa napsauttamalla«». Tähän voit lisätä otsikon, kuvauksen, avainsanat ja muuttaa ihmisille sopivaa URL-osoitetta. Sinulle näytetään tapa, jolla verkkosivusi muodot näyttävät hakukoneiden tuloksissa esikatselutilassa.

Wix SEO - asetukset

Voit myös päästä SEO Wiziin täältä – tämä on työkalu, jonka avulla voit yhdistää Google Analyticsin, tarkistaa verkkosivustosi valmiuden mainostamiseen tietyillä kriteereillä ja saada nopeita linkkejä tarvittavien elementtien optimoimiseksi..

SEO-osio sisältää täydellisen verkkosivuston optimointioppaan. Noudattamalla Wix SEO masterin suosituksia voit luoda täydellisen vaikutuksen ilman ylimääräisiä ohjeita. Itse asiassa verkkosivustojen rakentajat sallivat harvoin verkkosivustojen julkaisemisen ja vinkkien tarjoamisen niiden jatkomarkkinointiin kerrallaan. Napsauttamalla mitä tahansa sijaintia saat selville, mikä tekee tästä tai toisesta toiminnasta tärkeän ja missä se voidaan tehdä.

2. Avainsanojen täyttäminen Wix-verkkosivustoon

Hakukoneet ovat kerran käyttäneet avainsanan metatunnisteita ymmärtämään, että kyseessä on sivu. Google ei kuitenkaan enää käytä tätä parametria luokittelemaan verkkosivustoa. Toisaalta sitä voidaan edelleen käyttää tarjoamaan hakukoneille lisätietoja sivun sisällöstä.

Kuinka lisätä avainsanoja Wix-verkkosivustoon

Wix ei enää käytä avainsanan metatunnistetta. Sitä ei ole saatavana myös kojelaudan SEO-asetuksissa. Käyttäjät voivat kuitenkin lisätä sen manuaalisesti edistyneiden sivujen SEO-asetusten avulla, joihin voit lisätä erityyppisiä tunnisteita, mukaan lukien avainsanan sisällönkuvauskentät. Varmista vain, että ilmoitat sen oikein seuraavalla syntaksilla: . Muutoin hakukone ei käsittele sitä oikein.

Jos haluat lisätä tunnisteen manuaalisesti, sinun on:

 1. Siirry Wix Editoriin
 2. Valitse sivu, jonka haluat optimoida.
 3. Siirry kohtaan Asetukset → Advanced SEO.
 4. Liitä avainsanan metatunniste mukautettujen metamerkkien osioon

Voit myös käyttää tekstieditoria laittaaksesi joitain avainsanoja artikkelin sisälle ja optimoidaksesi myös otsikkosi ja alaotsikot.

3. Kuvien ALT-tunnisteen täyttäminen

Google ei tunnista tällä hetkellä kuvan sisältöä. Siksi, Alt-tunniste on pakollista täyttää jokaiselle kuvalle (avaa kuva-asetukset, lisää sen otsikko ja kuvaus). Näin voit auttaa hakukonetta ymmärtämään kuvan olemuksen ja indeksoimaan sen oikein.

Lisäksi tämä on hieno tapa lisätä ylimääräisiä avainsanoja kontekstin mukaan vaikuttamatta niiden luettavuuteen ja ylimääräiseen roskapostittamiseen. Joskus käyttäjät etsivät kuvia yksin, ja asianmukaisesti täytetty Alt-tunniste antaa heidän päästä verkkosivustollesi.

Wix SEO - kuva alt

Kuvia tulisi optimoida koon ja laadun mukaan. Kun lataat valokuvan suoraan kamerasta ilman mitään muokkaamista, riski hidastaa verkkosivujen latausnopeutta, joilla tämä kuva julkaistaan. Tämä heikentää lopulta verkkosivustojen käyttäytymisparametreja, hakukoneiden asennetta ja lopullisia hakukoneiden tuloksia.

Joten, sinun on muokattava sivuja ennen kuin lataat ne verkkosivustolle pakkaamalla ne minimaaliseen laatuhäviöön. Tämä voidaan tehdä täällä tai millä tahansa muulla sopivalla tavalla.

4. Sivustokartta ja Robots.txt

Järjestelmä luo sitemap.xml ja robots.txt tiedostot automaattisesti. Voit tarkastella niiden sisältöä lisäämällä yhden näistä tiedostoista otsikon «/» -merkillä verkkotunnuksen jälkeen. Heillä ei ole paljon merkitystä tässä erityistapauksessa. Verkkosivuston mobiiliversion saatavuus on kuitenkin yksi tärkeimmistä tekijöistä Google-hakukoneiden korkealla sijoituksella. Wix mahdollistaa mobiilisuunnittelun luomisen erikseen perusmallista. Saat sen oletuksena, vaikka et muuta mitään.

Kuinka muuttaa Robots.txt-tiedostoa

Robots.txt on tiedosto, joka määrittelee sivut, joihin Google-haku robotit voivat käyttää. Toisin sanoen käyttäjä pystyy hallitsemaan sivuja, jotka hakukoneiden pitäisi asettaa paremmuusjärjestykseen. Robots.txt-tiedostot luodaan yleensä automaattisesti. Toisin sanoen Wix antaa Googlelle alun perin käydä kaikilla verkkosivuilla ja sisältävän sisällön.

Voit kuitenkin piilottaa joitain osioita tai blogin viestejä eri syistä. Täältä sinun täytyy muokata tiedostoa ja lähettää sen uusi versio. Valitettavasti Wix-käyttäjillä ei ole mahdollisuutta muokata tiedostoa manuaalisesti ja ilmoittaa sivut, jotka he haluavat ohittaa. Hyvä uutinen on, että voit silti lisätä indeksoimattoman tunnisteen jokaiselle sivulle. Tunniste piilottaa sen hakukoneilta.

5. Oikeat käyttäjäystävälliset URL-osoitteet

Ihmisystävällisten URL-osoitteiden luominen on tärkeä vivahdus. Selaimen osoiterivillä tulisi olla lause, joka heijastaa verkkosivun kontekstia. On toivottavaa, että se sisältää avainsanan.

Jokaisen osoiterivillä olevan verkkosivun tulisi olla yksi lause, mutta ei yhdistelmä merkityksettömiä kirjaimia ja numeroita.

 • Verkkosivustolla ei saa olla verkkosivuja, joilla on samanlainen URL-osoite.
 • Sisällönkuvauskentät (otsikko, kuvaus, avainsanat) pitäisi myös olla ainutlaatuinen jokaisella verkkosivulla – on mahdotonta antaa samaa otsikkoa ja kuvausta kaikille sivuille kerrallaan Ctrl + C / Ctrl + V -painikeyhdistelmien kautta.
 • Sanojen erottamiseksi ihmisystävällisestä URL-osoitteesta suosittelemme merkkejä, kuten «-» tai «_»..
 • Tee allekirjoitukset jokaiselle kuvalle aiheen mukaan ennen kuvan lähettämistä. Kirjoita esimerkiksi «night-forest.jpg» eikä «0983764.jpg» jne..

Näin saat normaalin ihmisystävällisen URL-osoitteen avaamalla kuvaa. Nämä tiedot on tarkoitettu sekä käyttäjälle että hakukoneille.

6. Wix-verkkosivuston luominen näkyy Googlessa

Nyt kun olet suorittanut metatagien optimoinnin, haluat ehkä sisällyttää Wix-verkkosivustosi Googleen. Jotta Google voisi paremmin sijoittaa sen, se on kytkettävä kahteen pääpalveluun, jotka näyttävät verkkosivuston yleisen laadun ja auttavat seuraamaan tilastoja:

 1. Google Search Console – verkkovastaavan työkalu, joka korostaa tapaa, jolla verkkosivustosi sijoitetaan ja luetellaan. Sitä käytetään sivustosi vahvistamiseen Googlessa. Täällä meillä on tarvittavat työkalut sivun tehokkuuden, avainsanojen sijainnin, napsautussuhteen ja muiden tärkeiden mittausten seuraamiseen. Lisäksi konsoli mahdollistaa sivustokartan hallinnan, tarkistaa sivut, jotka Google on jo luokitellut ja jotka eivät vieläkään ole. Käyttäjät voivat seurata latausnopeutta, mahdollisia virheitä, indeksoinnin etenemistä ja jos projekti on sovellettavissa mobiililaitteisiin.
 2. Google Analytics – työkalu on verkkosivustosi tehokkuuden ja liikenteen seuraaminen. Käyttäjät saavat mahdollisuuden tutustua yksityiskohtaisesti kohdeyleisöön ja seurata tärkeitä parametreja. Ne sisältävät vierailijoiden sijainnin, istunnon pituuden, poistumis- ja tulosprosentit, liikenteen lähteet, vuorovaikutukset käyntiä kohden ja muut tärkeät verkkosivustojen muuttujat. Palvelun avulla voit asettaa tiettyjä tavoitteita, käynnistää mainoskampanjoita ja yhdistää projektisi muihin Googlen tuotteisiin tai palveluihin.

Kaikkien Search Console- ja Google Analytics -ominaisuuksien käyttäminen edellyttää, että verkkosivustosi on kytketty molemmille alustoille. Katso yksinkertainen opas Wix-verkkosivustosi vahvistamiseen Googlella.

Kuinka vahvistaa Wix-verkkosivusto Googlen avulla

Prosessi viittaa verkkosivustojen integrointiprosessiin Search Consolen kanssa. Mutta ensin sinun on varmistettava, että verkkosivustosi ja sisältösi ovat näkyviä hakukoneiden robotille. Tehdä niin:

 1. Siirry Wix Editoriin ja valitse Sivusto.
 2. Napsauta Sivuston hallintaohjelmaa, siirry asetuksiin ja valitse SEO.
 3. Täällä näet verkkosivuston SEO-tilan.
 4. Tarkista, mahdollistaako kytkin toiminnon, joka sanoo: “Salli hakukoneiden sisällyttää sivustosi hakutuloksiin”.

Nyt voimme siirtyä seuraavaan vaiheeseen ja yhdistää verkkosivusto Search Consolean. Prosessi on hyvin yksinkertainen varsinkin jos sinulla on jo kelvollinen Google-tili. Sinun on vain vahvistettava, että olet itse verkkotunnuksen ja verkkosivuston omistajat. Käyttäjän on vahvistettava tili yksinkertaisella menettelyllä:

 1. Käy hakukonsolissa ja lisää uusi verkkotunnus.
 2. Valitse etuliite (http tai https), lisää verkkotunnus ja paina Jatka.
 3. Järjestelmä tarjoaa useita vaihtoehtoja verkkotunnuksen vahvistamiseksi. Vahvistaminen HTML-tunnisteella on me tarvitsemme.
 4. Valitse se ja kopioi konsolin luoma koodi.
 5. Palaa Wix-editoriin ja valitse Advanced SEO settings.
 6. Liitä koodi Lisää otsikon koodimerkit. Asetus ei ole käytettävissä Wix ADI -käyttäjille.
 7. Julkaise verkkosivusto ja paina “Vahvista” Search Consolessa.

Jos teet kaiken oikein. Verkkosivustosi näkyy automaattisesti konsolissa.

merkintä: ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on antaa konsolin avulla sivukartta suoraan Googlelle. Siirry sivukarttatiedostoihin kojetaulussa ja liitä verkkosivusto.com/sitemap.xml. Järjestelmä näyttää, onko pyyntö käsitelty onnistuneesti vai onko virheitä. Tällaiset toimenpiteet auttavat sinua verkkosivuston indeksoinnissa nopeammin.

Kuinka yhdistää Wix-sivusto Google Analyticsiin

Kuten olemme aiemmin maininneet, palvelu tarjoaa yksityiskohtaisen liikennekatsauksen tehokkaimmista sivuista, perusteelliset ostajahenkilöt ja tärkeät sivustomitat. Vaikka useimmissa alustoissa on saumaton Google Analytics -integraatio, Wix ei ole poikkeus. Tarvitset vain:

 • Luo uusi Google Analytics -tili järjestelmänvalvojan asetuksissa.
 • Ilmoita tilin nimi;
 • Kopioi tilitunnus;
 • Liitä se Wix-hallintapaneeliin: Hallintapaneeli → Markkinointityökalut → Markkinoinnin integraatiot → Google Analytics.

Julkaise verkkosivusto uudelleen. Jos olet tehnyt kaiken oikein, näet vihreän kyltin, jossa lukee “Yhdistetty”.

merkintä: paras tapa tarkistaa palvelun toiminta oikein, mene Google Analyticsin hallintapaneeliin poistumatta Wix-verkkosivustoltasi. Jos työkalu näyttää aktiivisia käyttäjiä heti (tämä olet itse sinä), kaikki on hyvin.

Siellä on myös verkkosivustojen linkkejä. Tämä on tapa yhdistää verkkosivustosivut linkittämällä. On hienoa, jos käytät useita ankkurilinkkejä muille samanlaisille verkkosivuille materiaalin rungossa. Varmista vain, ettet ylikuormita tekstiä linkkien avulla. Käytä niitä viisaasti ja johdonmukaisesti.

Voit myös lukea a täydellinen Wix SEO -tarkistus.

Sisällön optimointi

Verkkosivun sisältö on toivottavaa optimoida avainsanoille. Ihanteellinen vaihtoehto on, kun jokainen sivu on kirjoitettu vain yhdelle avainsanalle, mutta tätä ei tapahdu usein käytännössä.

Jos avaat avainsanan suunnittelijan ja kirjoitat ”ostaa iPhone”, Esimerkiksi näet tämän hakukonekyselyn erilaisia ​​muotoiluja niiden suosion laskun järjestyksessä. Luettelon yläosassa olevat avainsanat – ovat pääkysymyksiä, koska hakukoneen käyttäjät ovat käyttäneet niitä sellaisena kuin ne ovat kuukauden aikana.

Avainsanojen asianmukainen käyttö ei tarkoita pelkästään artikkelin tai blogitekstin täyttämistä kaikilla otsikkopyyntöjen keskeisillä lauseilla, joita voit käyttää. Kyse on pääasiassa avainsanojen asianmukaisesta suunnittelusta ja niiden käytöstä tekstissä. Ajatuksena on sijoittaa ne oikein koko sivulle harmonisesti integroimalla ne olemassa olevaan sisältöön.

Kun täytät avainsanamme Wix-verkkosivustoon, sinun on otettava huomioon useita perussääntöjä:

 1. Sisällytä vain sanat, jotka ovat järkeviä lukijalle. Vältä toistuvia lauseita.
 2. Jos sana ei sovi sisältöön, hyvä idea on muuttaa lause uudelleen tai järjestää koko kappale uudelleen avainsanan lisäämiseksi merkityksellisimmällä tavalla.
 3. Käytä joitain alanimikkeen avainlauseita (H2,…, H6) ja yritä saada ne lähemmäksi kappaleen alkua.
 4. Vältä käyttämästä liian pitkiä lauseita. Optimaalinen avainsana koostuu 2–4 sanasta.
 5. Älä koskaan tuota sisältöä hakukoneille. Kirjoita se lukijoillesi. Varmista, että se on valmis ymmärtämään ja lukemaan. Vältä pitkiä ja monimutkaisia ​​kappaleita, käytä nimeämättömiä luetteloita ja salli tekstin tarkka muotoilu.

Tässä on joitain edistyneitä vinkkejä, joiden avulla voit luoda SEO-ystävällisemmän sisällön avainsanoilla, jotka on sijoitettu oikein koko sivulle.

Avainsanan esiintymistiheys vaihtelee myös.

Esimerkiksi avainsanojesi enimmäiskäyttö on ollut 1 000. Avainsanat välillä 750 ja jopa 1 000 kertaa ovat usein, 400 kertaa suuremmat avainsanat ovat keskitasoja ja 300 kertaa käytetyt avainsanat ovat alhaisimmat. Tämä on likimääräinen prosenttimäärä, joka voi auttaa sinua ymmärtämään tilannetta. Se on kuitenkin melko epämääräinen, koska numerot eroavat silti jokaisella verkkosivustolla. Sijoita avainsanat samaan periaatteeseen – suositut avainsanat sivun alkuun ja harvinaiset avainsanat sen loppuun.

Avainsanojen suunnittelija

Sivulta löytyvien avainsanojen optimaalinen määrä riippuu tekstin koosta. Avainsanoilla varustetun verkkosivun ylikylläisyys tunnetaan ylisähkönä. Pääsääntöisesti tämä vaikuttaa tekstin luettavuuteen ja laukaisee hakukoneiden epäystävällisyyden.

LSI-avainsanat

Lähestymistapa avainsanoilla ylikyllästettyjen tekstien kirjoittamiseen oli jo jonkin aikaa sitten varsin tehokas ja auttoi verkkosivustoja pääsemään nopeasti kärkeen. Nykyään tilanne on kuitenkin huomattavasti muuttunut ja tällä lähestymistavalla on usein kielteisiä vaikutuksia hakukoneiden tuloksiin.

Asia on se, että hakukoneet ovat oppineet ymmärtämään tekstin kontekstin. Tämän seurauksena latentin semanttisen indeksin (LSI) esiteltiin useita vuosia sitten. Tämä on analyysimenetelmä, joka perustuu temaattisen kontekstin relevanssiin.

LSI-tekstit eroavat niistä, joita SEO on optimoinut keskittymällä vahvasti otsikkoon sisältyvään aihekehityksen laatuun, mutta ei avainlauseiden käyttöön.

LSI-avainsanat

Toisin sanoen, kyse ei ole avainsanojen ja termien liiallisesta käytöstä, vaan niiden välittämästä ytimestä. Tässä tulee kontekstilaadun resepti käyttäjien ja hakukoneiden kannalta:

LSI-opas

 1. Tarkistamme aluksi verkkosivumme aiheen avainsanaluettelon. Hakukyselymerkin perusteella voimme ymmärtää mitä käyttäjät kiinnostavat.
 2. Sitten opimme TOP-luettelon hakukoneiden tuloksista kyselyihin perustuen saadaksesi selville, mitä termejä ja lähestymistapoja nämä artikkelit käyttävät.
 3. Termit heijastavat tekstin suhdetta tiettyyn aiheeseen. Kun olemme oppineet hakukoneiden tulokset, voimme lopulta päätellä, mistä meidän pitäisi kirjoittaa ja mikä on termien ydin, jotka olisi välitettävä materiaalin yhteydessä..
 4. Seuraava vaihe on tekstin valmistelu yksityiskohtaisemmalla aihepiirillä. Tässä vaiheessa käytämme niche-termejä, niiden synonyymejä, paljastamme niiden merkityksen, kuvaamme prosessit, lähestymistavat, algoritmit ja muut vastaavat aiheet aiheesta riippuen.
 5. Jos on mahdollista lisätä uusia merkityssävyjä hakukoneiden tulosten TOPeihin, verkkosivusi sijoittuu todennäköisesti korkeammalle kuin kilpailijasi (muissa yhtäläisissä olosuhteissa, mutta siitä ei ole mitään takeita, samoin kuin muitakin hakukoneiden sijoitusparametreja).

Seurauksena on, että saamme käyttäjäystävällisen sisällön, joka saa korkeamman arvosanan Googlessa. Kyllä, sinun pitäisi olla tietoinen niche-perusteista ja oltava riittävästi aikaa kirjoittaa tällaisia ​​artikkeleita, mutta tämä on ehdottomasti sen arvoista.

Tämä on korkein laatutaso, joka on ymmärrettävissä sekä käyttäjille että robotille. Tämä johtuu siitä, että olemme jo maininneet, että avainsanojen käyttö artikkelin kirjoittamiseen tietystä aiheesta ei ole aivan välttämätöntä. Toisin sanoen laatuartikkeli on optimoitu verkkosivustojen mainostamiseen oletuksena, koska se kattaa kaikki termit ja otsikon merkityksen yksityiskohtaisesti.

Tarvitsetko copywriteriä?

Seuraava kysymys koskee henkilöä, joka vastaa sisällön kirjoittamisesta. Teetkö sen itse vai palkkaatko copywriter tätä tarkoitusta varten? Kaikkien edellä mainittujen näkökohtien toteuttaminen tekniseltä kannalta ei ole kovin helppoa. Voit olla tietoinen niche-perusteista, ymmärtää tärkeitä vivahteita, mutta et ehkä osaa vain kirjoittaa.

Kukaan ei arvosta lukemattomia tekstejä virheillä, epämääräisellä aihepiirillä jne. Hyvän artikkelin tulisi sisältää kielioppi ja kielitaidot, aiheen tuntemus, korkea luettavuus ja tietysti houkutteleva ja laadukas verkkosivun suunnittelu, mukaan lukien tärkeät elementit, kuten fontit, luettelot, kuvat, aksentit jne. Tämä on sekoitus taitavuutta, hyödyllisyyttä ja tehokasta esitystä.

Voit täyttää useita verkkosivuja sopivalla materiaalilla itse. Ei ole ratkaisevaa, jos ne eivät ole ihanteellisia, vaikka heillä ei tulisi olla ilmeisiä virheitä. Lopulta kohderyhmä koostuu harvoin yksinomaan kielitieteistä. Olet välittänyt aiheen ytimen, toimittanut yksityiskohdat, joten materiaali on ymmärrettävää lukijoille ja siinä se on. Tämä voi viedä paljon aikaa kokemattomalta käyttäjältä, mutta se voidaan lopulta suorittaa onnistuneesti.

Milloin palkata copywriter?

Jos tarvitset edelleen paljon tekstiä tai aiot myydä / esitellä jotain todella kallista ja tarkoitettua tietylle ja vaativalle yleisölle, on syytä uskoa tämä tehtävä copywriterille. On totta, että yksi käyttäjä jättää tekstin sellaisenaan, välittämättä siitä ollenkaan, kun taas ammattilainen tai tyylikäs henkilö alkaa kritisoida tai jopa nauraa huonosta sisältöesityksestä..

Sinun on edelleen löydettävä suosio näiden ihmisten silmissä, varsinkin jos he muodostavat kohdeyleisösi perustan (tämä riippuu kapeasta). Yleensä se on järkevää palkata ammattitaitoinen asiantuntija, varsinkin jos sinulla on yrityksen verkkosivusto, jolla on useita sivuja. Anna niiden olla luettavissa ja houkuttelevia!

Paikat, joissa voit vuokrata copywriter:
https://www.upwork.com/
https://www.fiverr.com/
https://www.freelancer.com/

Ei plagiointia!

Mainitaan nyt pari sanaa tekstien ainutlaatuisesta luonteesta. Ei voida käyttää niitä artikkeleita, joiden yhtenäisyysaste on alle 80%. Ongelmana on, että satunnaisesti kirjoitetut tekstit eivät ole ainutlaatuisia, koska runsaasti termejä ja otsikoita ei voida korvata muilla sanoilla.

Ongelmana voi olla myös termiin ylikylläinen teknisten tekstien vähäinen määrä (mitä pidempi teksti on – sitä yksinkertaisempi on tehdä siitä ainutlaatuinen). Toinen komplikaatio on samanaikaisesti kirjoitettujen tekstien samanlainen luonne, jotka näyttävät kopioiduilta. Ulospääsy on etsiä synonyymejä, yrittää kirjoittaa eri tavalla, käyttää yhtä suuria osia avainsanoja, termejä ja informatiivista tekstiä.

Tässä tarkistat, onko teksti plagiointia:
https://www.quetext.com/
http://plagiarisma.net/

Onko blogi pakollinen verkkosivustolle?

Suosittelemme blogin perustamista. Se on välttämätöntä etenkin yrityssivustoille ja -sivustoille, joilta puuttuu tekstisisältö. Blogi mahdollistaa hyödyllisen verkkosivustosisällön lisäämisen, jotta se sijoittuu edelleen korkealle hakukoneissa.

Pystyt hyödyntämään pitkää avainsanaluetteloa, käsittämään useita termejä, kattamaan kaiken olemuksen, jota ei voida mainita palvelulistassa, tuotekuvaus, yritystiedot jne..

Lisäksi blogien mukana tulleet verkkosivustot näyttävät uskottavammilta, mikä lisää myös käyttäytymistekijöitä. Käyttäjä, joka käy verkkosivustolla lukemaan esimerkiksi talvi- ja kesärenkaiden ominaisuuksia, voi lopulta tehdä tilauksen.

Artikkelien valta

Niche-artikkelit ovat voima, joka houkuttelee informaatioluonteista hakukoneiden liikennettä. Ne palvelevat mukavaa työkalua muuntaa vierailijat asiakkaiksi, jos valitset oikean lähestymistavan. Ainakin saat ylimääräistä liikennettä, mikä on myös huomattava etu.

Kun kyse on sisällön käsittelystä, verkkosivujen rakentaja ei tarkoita mitään erityisehtoja. Wixin avulla voidaan suunnitella houkuttelevia verkkosivuja, joissa on erilaisia ​​sisältötyyppejä, kuten tekstiä, videoita, infografioita, elokuvien kuvaajia, kaavioita ja muita vastaavia. Tämä ei ole ongelma. Tärkeintä on artikkelien laatu, joka paljastuu aiheiden yksityiskohtaisessa kattavuudessa, luettavuudessa, semanttisessa ja teknisessä ainutlaatuisuudessa sekä houkuttelevassa muotoilussa.

Ota vain avainsanat ja kirjoita tekstit niitä käyttämällä. Toinen vaihtoehto on uskoa tämä tehtävä copywritereille, mikä lopulta tuottaa enemmän etuja monissa tapauksissa.

Lue myös: Parhaat verkkosivustojen rakentajat blogin luomiseen

Luku 2: Sivun ulkopuolinen optimointi

Sivun ulkopuolella olevien verkkosivustojen optimoinnin koko ydin laskee linkkien saamiseen luotettavilta niche-verkkosivustoilta ja muista lähteistä. Tämä on yksi tärkeimmistä tekijöistä millä tahansa verkkosivustojen rakentajalla luotujen verkkosivustojen korkealla sijoituksella.

Kaikki on tässä loogista: mitä useammin muut sivustot linkittävät verkkosivustollesi, sitä arvokkaampi siellä julkaistu tieto näyttää. Kun joku suosittelee sinua, tämä lisää uskottavuutta. Tämä on arkielämässä havaitsemasi logiikka, joka paljastuu parametrien konepohjaisella analyysilla. Kaikki ulkoisen optimoinnin edut keskittyvät tapaan saada laadukkaita käänteisiä linkkejä.

Mieti tärkeää linkkien tietoa nyt. Teoreettisesti ne voidaan jakaa kahteen ryhmään, nimittäin:

 1. Ankkurit ja suorat linkit. Ensimmäisestä ryhmästä puhutaan, että sen nimi puhuu puolestaan. Nämä linkit sisältävät ankkureita, jotka yleensä tulevat avainlauseiksi. Suorat linkit puolestaan ​​sisältävät selkeät verkkosivustojen URL-osoitteet, sanat kuten “täällä”, “verkkosivustolla”, “nyt”, tuotemerkin tai kuvan linkit.
 2. Kapeat ja muut kuin temaattiset linkit. Nämä ovat linkkejä, jotka julkaistaan ​​omalle niche-sivustollesi, ja linkkejä, joilla ei ole mitään yhteyttä verkkosivustoosi.

Outreach-säännöt!

Jos haluat saada linkkejä verkkosivustollesi, sinun on hallittava yhteistyömenetelmät muiden verkkovastaavien, bloggaajien ja toimittajien kanssa. Tätä lähestymistapaa kutsutaan ”ulottamiseksi”, toisin sanoen menetelmäksi suhteiden luomiseksi ja sopimusten aikaansaamiseksi tarkoituksena saada linkkejä artikkeleihin, bannereihin tai millä tahansa muulla tavalla.

Linkkien luominen liittyy läheisesti tiedotustoimintaan – sopivien verkkosivustojen etsiminen linkkien lähettämistä varten ja neuvottelujen luottamushenkilöiden kanssa. Osaamisellasi etäisten suhteiden luomisessa on usein huomattava vaikutus linkkien julkaisemisen kustannuksiin ja ehtoihin.

Vaiheittainen opas parhaaseen toimintatapaan

 • Vaihe 1. Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on saada luettelo kapeista verkkosivustoista. Tämä voidaan tehdä ahrefien, toisen vastaavan palvelun tai manuaalisen Google-haun avulla. Viimeksi mainittu menetelmä vaatii kokemusta ja taitoa hakukaavojen hallitsemisessa – tapa käsittää suorat hakulausekkeet. Löydät heidän täydellisen kuvauksensa verkosta. Näin saat luettelon verkkosivustoista, joissa mainitaan URL-osoitteessa tai otsikossa tiedotusmahdollisuus.
 • Vaihe 2. Heti sen jälkeen kun olet laatinut luettelon mielenkiintoisista verkkosivustoista, sinun on analysoitava ne. Sinun tulisi arvioida materiaalien parametrit (arvostelut, mainokset, bannerit jne.) ja löytää mahdollisuuksia lähettää artikkeleita niistä.
 • Vaihe 3. Sitten sinun on valmisteltava sähköpostit, jotka lähetät valittujen verkkosivustojen järjestelmänvalvojille. Tämä on erillinen tehtävä – suorita Google-haku selvittääksesi kuinka ne kirjoitetaan. Meidän on vain korostettava, että nämä sähköpostit olisi räätälöitävä niin paljon kuin mahdollista. Kun kirjoitat sähköpostia, mainitse verkon päällikön nimi (jos tiedät sen), luettelon resurssimäärityksistä yhteydessä ja muita tärkeinä pitämiäsi asioita.

Sosiaaliset verkostot

Sinun on luotava ryhmiä suosituihin sosiaalisiin verkostoihin ja lähetettävä uutis linkkejä verkkosivuillesi. Tämä lähestymistapa toimii hyvin, mikäli sinulla on hyvin edistettyjä ryhmiä. Mitä enemmän sosiaalisia verkostoja käytät ja mitä suurempia ryhmät ovat, sitä parempi vaikutus on. Tämä on selvää.

YouTube

YouTube olisi mainittava erikseen. Jos sinulla on kanava käyttäjien kanssa, voit lisätä siihen linkin lisätäksesi linkkimehua. Lisää videoiden lukumäärää ja linkki verkkosivustollesi ja sosiaalisten verkostojen ryhmät kuvauksissaan. On myös mahdollista keskustella kapeakanavien omistajien kanssa linkkien saamisesta verkkosivustollesi.

Kommentit

Kommenttien linkit olisi myös viitattava tähän kohtaan. Niiden kirjoittaminen ei ole vaikeaa, mutta on vaikea löytää verkkosivustoja, joiden linkit ovat sinulle arvokkaita. Myös virkojen laadun tulisi olla korkea. Muutoin valvojat poistavat kommenttisi.

Verkkosivun luettelot

Voit myös rekisteröidä verkkosivustosi paikallisissa luetteloissa, niche-resursseissa ja muissa aggregaattoreissa. Tämä on hyödyllistä paikalliselle yritykselle. Ennen kuin kirjaudut tällaiseen luetteloon, sinun on tarkistettava sen parametrit.

Tähän tarkoitukseen käytetään useita palveluita. Kirjoita vain “wicheck-verkkosivuston laatu” -lause hakukoneeseen ja valitse mikä tahansa niistä TOP-listasta. Ei ole mitään syytä julkaista tietoja verkkosivustoilla, jotka ovat Googlen rangaistusten alaisia ​​ja joilla on huonot parametrit. On kohtuullista lähettää vähemmän, mutta varmistaa, että alustat ovat korkealaatuisia. Tämän menetelmän etuja ovat sen vapaa luonne ja linkin suhteellinen yksinkertaisuus.

Kuinka kauan ennen kuin minun Wix SEO -muutokset näkyvät Googlessa?

Me kaikki haluamme, että sivustomme indeksoidaan mahdollisimman pian. Prosessi riippuu kuitenkin useista tekijöistä. Wixin avulla kaikki muutokset ja modifikaatiot otetaan käyttöön heti. Sivustokarttaa ei tarvitse hallita manuaalisesti, mutta voit silti lisätä joitain prioriteettisivuja Search Consoleen, jotta ne indeksoidaan nopeammin. Tarvittavan ajan suhteen Googlelta vie yleensä noin viikko uuden sisällön sijoittamiseen ja verkkosivujen indeksointiin.

Miksi Google ei näytä Wix-sivustoani?

Joissain tapauksissa verkkosivustosi ei välttämättä näy hetkeksi aikaa. Se ei tarkoita, että tekisit jotain väärin, mutta jos se ei edelleenkään näy Googlessa useiden viikkojen jälkeen, sinun on tarkistettava seuraavat asiat:

 1. Search Console- ja Google Analytics -integraatio – Varmista, että kaikki palvelut toimivat oikein ja että niissä ei ole sivuvirheitä.
 2. Verkkosivun sisältö – muista julkaista kaikki sivut muutosten tekemisen tai uuden sisällön lisäämisen jälkeen.
 3. Plagiointia sisältävät artikkelit – Älä koskaan kopioi ja liitä sisältöä omille sivuillesi tai muille verkkosivustoillesi. Sisällön on oltava 100-prosenttisesti ainutlaatuinen jokaisessa sivustolohkossa ja osiossa. Vältä myös sivujen päällekkäisyyttä.
 4. Uusi verkkotunnus – Uusien verkkosivustojen, joissa on nuoria verkkotunnuksia, sijoitusaste on hitaampi verrattuna vanhoihin verkkotunnuksiin, joilla on jonkin verran mainetta verkossa. Odota vain vähän ja verkkosivusto tulee varmasti näkyviin.

Bottom Line

Verkkosivuston mainostamisessa Wix ei eroa paljon muista suositut verkkosivustojen rakentajat. Sinun tulisi tässä mielessä pitää olla käyttöliittymä, ei enemmän. Eri järjestelmissä voi olla monipuolisia kojetauluja, sijoitusjärjestys, työkalun esitysmuodot jne. Sisältö kuitenkin pysyy samana. Samankaltaisia ​​hakukoneoptimointimenetelmiä sovelletaan verkkosivustojen mainostamiseen.

Verkkosivuston tehokkaaseen mainostamiseen tarvittavat ponnistelut riippuvat sen tyypistä ja kapeasta kilpailusta. Tärkeintä on sisältö. Jos se on saatavana verkkosivustolta, sillä on kunnolliset tulokset jopa ilman ulkoisia linkkejä. Mitä enemmän sisältöä esitetään verkkosivustolla ja mitä korkeampi sen laatu on, sitä paremmin verkkosivut sijoitetaan. Ulkoinen optimointi auttaa parantamaan verkkosivustojen mainosvaikutusta.

Verkkosivustojen SEO: n ydin Googlessa laskee siihen, että hakukone keskittyy sisällön laatuun, reagoi käyttäytymiseen liittyviin tekijöihin ja harkitsee ulkoisten linkkien laatua. Ilman niitä verkkosivustosi ei pääse kärkeen.

Yleensä laatu ja säännöllisesti päivitettävä sisältö, tiedotustekniikoiden hallitseminen ja hyvin mainostetut profiilit sosiaalisissa verkostoissa ovat mitä tarvitset menestykseen. Tämä on varma yhdistelmä avaintekijöitä, joka toimii hyvin sekä Wix-pohjaisissa että muiden verkkosivustojen rakentajien kanssa rakennetuissa verkkosivustoissa.

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map