Kuinka saada verkkotunnus ilmaiseksi

kuinka saada verkkotunnus ilmaiseksi


Vahva verkkosivusto on ympäri vuorokauden oleva online-edustus. Ainakin niin kauan, kuin kohdeyleisösi näkee sen. Uuden sivuston rakentaminen tyhjästä voi olla melko kallista sekä organisaatioille että yksityishenkilöille. Heille onneksi verkkotunnuksen valitseminen tuskin tyhjentaa lompakkoasi harkitsemalla helppoja vaiheita sen saamiseksi ilmaiseksi.

Verkkotunnuksen valitseminen on sama kuin nimen valitseminen vastasyntyneelle verkkoprojektillesi. Rekisteröintiprosessiin sisältyy usein ylimääräisiä maksuja, palkkioita, monimutkaisia ​​menettelyjä ja muita kompastuskiviä menestykseen. Olemme laatineet yksityiskohtaisen oppaan kolmesta tärkeimmästä tapaa tehdä tarjous, kun halutaan valita verkkotunnus ilmaiseksi. Ne sisältävät:

 1. Verkkotunnuksen hankkiminen Wixiltä ilmaiseksi.
 2. Kuinka saada ilmainen verkkotunnus Bluehostilta.
 3. Ilmainen verkkotunnuksen rekisteröintipalvelut.

Katsotaanpa tarkemmin kaikkia edellä mainittuja polkuja selvittääksesi parhaiten sopivan vaihtoehdon minkä tahansa budjetin tai tarpeen mukaan.

1. Verkkotunnuksen saaminen Wixiltä ilmaiseksi

Verkkosivun rakentajan valitseminen olisi viisas päätös niille, joilla ei ole nykyistä verkkoprojektia ja jotka haluavat rakenna verkkosivusto tyhjästä. Se on täydellinen vaihtoehto aloittelijoille ei teknisiä taitoja tai koodaustietoja. Verkkosivuston rakennustekniikat tarjoavat kaikki tarvitsemasi työkalut pakkauksessa, mukaan lukien ilmainen verkkotunnus. Tarvitset vain valita suunnitelma, joka jo sisältää ominaisuuden.

Wix näyttää olevan paras vaihtoehto tältä kannalta. Sillä on runsaasti suunnitelmia valita. Se on riittävän edullinen ja antaa sinun luoda ammattimaisen verkkosivuston tyhjästä ilman mitään taitoja. Lisäksi käyttäjät voivat hyödyntää joitain ylimääräisiä etuja, jotka helpottavat lompakkoa.

Wix-valinnan edut ovat:

 • Suuri aloittelijoille – hyvä ratkaisu muille kuin teknikkoille, jotka eivät halua käsitellä monimutkaista verkkotunnuksen rekisteröinti- tai verkkosivustojen rakennusprosessia. Järjestelmä hoitaa kaikki tärkeät tehtävät sinulle. Valitse vain suunnitelma, maksa vuosi etukäteen ja aloita upouuden projektin luominen jollain käytettävissä olevista malleista.
 • edullisuus – Wix on todellinen kauppa minkään budjetin suunnittelussa. Se tuskin on haaste lompakolle riippumatta siitä, minkä tyyppisiä verkkosivustoja tarvitset. Saat ilmaisen verkkotunnuksen lisäksi joukon rakennustyökaluja vain useaan dollariin kuukaudessa.
 • Joustavuus – Voit valita joukon erilaisia ​​suunnitelmia ja ominaisuuksia, jotka vastaavat verkkosivustosi tarpeita. Aloitatko ammatillisen blogin, portfolion, aloitussivun, pienyrityksen verkkosivusto tai digitaalikaupan, Wix tarjoaa suunnitelmat vastaamaan odotuksiasi.

Wix Unlimited Plan + ilmainen verkkotunnus

Wix Unlimited Plan on hyvä valinta niille, jotka haluavat avata verkkosivuston ajattelematta rajoituksia. Se maksaa 12,50 dollaria kuukaudessa, ja se sisältää ilmaisen verkkotunnuksen 10 Gt: n tallennustilan, SSL-sertifikaatin, premium-asiakastuen ja 100 dollarin lisäksi Google- ja Bing-mainoskampanjoissa..

Wix-ilmainen verkkotunnus

Hanki ilmainen Wix-verkkotunnus

Suunnitelma on hyvä erityyppisille verkkosivustoille, kuten blogeille, pienyrityssivustoille, ammatillisille salkkuille tai monimutkaisemmille hankkeille. Käyttäjät voivat hyötyä Wixin tarjoamat erikoistarjoukset ja alennukset. Voit saada kaikki varustellut Unlimited Plan -ohjelmalla vain 6,25 dollaria 50%: n alennuksen ansiosta. Hyvä uutinen halvempia mahdollisuuksia hakeville.

Plussa Wix-ilmaisen verkkotunnuksen valitseminen

 • Edullinen suunnitelma alkaen 6,25 dollaria kuukaudessa. Maksa vuodessa ja unohda kaikki tekniset ongelmat.
 • Alennukset ja erikoistarjoukset. Wix toimittaa asiakkailleen yleensä kuponkeja ja promokoodeja, jotka takaavat jopa 50%: n alennuksen vuosittaisista tilauksista.
 • Ei verkkotunnuksen rekisteröintimenettelyä. Tarvitset vain ilmoittautumisen, valita suunnitelman, valita verkkotunnuksen ja aloittaa verkkosivuston rakentamisen.

tuomio: Verkkosivun rakentajan valitseminen ilmaiseksi verkkotunnuksen tarjoajaksi on hyvä vaihtoehto aloittelijoille sekä niille, joilla ei vielä ole verkkosivustoa ja jotka ovat aikeissa käynnistää upouuden verkkoprojektin.

2. Kuinka saada ilmainen verkkotunnus Bluehostista

Ylläpitoalusta on toinen taattu tapa saada ilmainen verkkotunnus. Onko sinulla jo verkkotunnusta ja haluat linkittää sen uuteen verkkosivustoon tai haluat luoda uuden projektin, palveluntarjoajat vaikuttavat olevan turvallinen tapa ylläpitää sivustosi kohtuuhintaan.

Suurin ero verkkosivustojen rakentajien välillä on se, että isännöintiratkaisut vaativat edelleen joitain käytännöllisiä lähestymistapoja. Toisin sanoen sinulla on oltava ainakin joitain perustietoja rekisteröintiprosessin suorittamiseksi CMS-asennuksen lisäksi. Toisaalta hosting-yritys on paras veto WordPress-verkkosivustot ja muiden suosittujen CMS-alustojen tukemat projektit.

Samalla oikean palvelinratkaisun valitseminen vaatii ottamaan huomioon eräät elintärkeät ominaisuudet, kuten suorituskyvyn, tietoturvan, käytettävyyden jne. Sivuston sujuvan toiminnan varmistamiseksi liikenteen kiihtyvyydestä ja sisällön määrästä huolimatta. Tältä kannalta, BlueHost näyttää parhaalta vaihtoehdolta, joka tarjoaa joukon hienoja ominaisuuksia useiden isännöintivaihtoehtojen, WP-ominaisuuksien ja muun lisäksi.

Bluehost ilmainen verkkotunnus

Suunnitelman valinta riippuu useista huomioon otettavista tekijöistä. Sinun on ymmärrettävä verkkosivuston rakenne, monimutkaisuus ja tyyppi voidaksesi valita suunnitelman, jolla on olennaiset ominaisuudet, mukaan lukien:

 • kaistanleveys.
 • Varastotila.
 • Turvallisuusvälineet.
 • Lisäominaisuuksia, kuten SSL, sähköpostitilit jne.

Bluehost ilmainen verkkotunnus

Hanki ilmainen Bluehost-verkkotunnus

SuperbWebsiteBuilders-lukijoille Bluehost Basic Plan alkaa vain 2,95 dollarista. Tästä hinnasta saat ilmaisen verkkotunnuksen rajoittamattoman kaistanleveyden, 50 Gt tallennustilan, WordPress-päivitysten ja muun lisäksi. Plus- ja Choice Plus -suunnitelmat maksavat sinulle alkaen 5,45 dollaria joukolla tärkeitä ja edistyneitä ominaisuuksia, kuten verkkotunnuksen yksityisyyttä, roskapostin torjuntatyökaluja ja paljon muuta.

Hyödyt ja haitat valitsemalla Bluehost

Plussat:

 • Laaja valikoima isäntäratkaisuja. Käyttäjät voivat valita minkä tahansa verkkosivuston jaetuista, omistetuista tai pilvipalveluratkaisuista monimutkaisuudesta tai tyypistä huolimatta.
 • edullisuus. Saat ilmaisen verkkotunnuksen lisäksi paketin hienoja ominaisuuksia alle 2,95 dollaria kuukaudessa.
 • WP-tuki ja päivitykset. Bluehost on täydellinen ratkaisu WordPress-pohjaiseen verkkosivustoon, jossa on runsaasti lisäosia, lisäosia ja päivityksiä, joista valita.

Haittoja: Ei aloittelijoille. Sinulla oletetaan olevan ainakin jonkinlainen perustavanlaatuinen käyttäjän kokemus verkkosivuston hienosäätöstä.

tuomio: Isännöintipalveluntarjoaja näyttää olevan joustavin ja edullisin vaihtoehto. Sivustojen siirtovaihtoehtojen ansiosta käyttäjiä ei ole linkitetty yhteen alustaan. Lisäksi he voivat helposti vaihtaa eri suunnitelmien välillä aina kun tarvitaan laajennettuja hosting-ominaisuuksia.

3. Ilmaiset verkkotunnuksen rekisteröintipalvelut

Ilmaiset verkkotunnusten rekisteröintipalvelut, kuten dot.tk näyttävät vain hyvältä vaihtoehdolta. Huolimatta siitä, että ne tarjoavat mahdollisuuden rekisteröidä verkkotunnus ilmaiseksi vuodesta rajoittamattomaan ajanjaksoon, ne tarjoavat vain sellaisia ​​vyöhykkeitä kuten .ga, .gq jne. Ne ovat tuskin paras vaihtoehto, jos haluat mainostaa verkkosivustosi tulevaisuudessa saadaksesi paremman hakukoneiden sijoituksen.

Sivustojen omistajista on viisaampaa maksaa vähimmäismaksu .com-verkkotunnuksesta. Toisaalta sivustosi näyttää ammattimaisemmalta ja potentiaalisten kävijöiden luottamalta. Samanaikaisesti, älä unohda, että tarvitset silti verkkosivuston rakennustyökalua tai CMS-alustaa projektin käynnistämiseksi, mikä aiheuttaa ylimääräisiä kustannuksia. On parempi, että kaikki on yhdessä paikassa, eikö niin?

Hyödyt ja haitat ilmaisten verkkotunnusten rekisteröintipalvelujen valinnassa

Plussat: Hyvä vain väliaikaisille verkkotunnuksille ja verkkosivustoille.

Haittoja:

 • Vähemmän luotettavia verkkotunnuksia.
 • Vähemmän ammattimaisia ​​verkkosivustoja.
 • Verkkotunnukset niille, jotka eivät ole todella huolissaan sivuston ulkoasusta ja mainostamisesta.
 • Huono pitkäaikaisille verkkoprojekteille.

tuomio: vaihtoehto on tuskin hyvä päätös, jos todella haluat rakentaa vankan verkkosivuston. Ilmaiset rekisteröintipalvelut näyttävät tehottomilta, kuten joudut tekemään valitse verkkosivuston rakentaja tai isännöinti. Molemmat tarjoavat ilmaisia ​​verkkotunnuksia. Joten ilmaisilla rekisteröintipalveluilla ei ole mitään merkitystä missään näkökulmasta, ellet etsi pelottavaa ja haastavaa tapaa käynnistää sivustosi.

Pohjaviiva

Yhteenvetona, Wix verkkosivuston rakentaja tai BlueHost isännöinti näyttää parhaalta tavalta saada ilmainen verkkotunnus useiden ominaisuuksien lisäksi. Ne varmistavat sujuvan toiminnan ja lisämahdollisuudet.

Ilmaiset verkkotunnuksen rekisteröintityökalut ovat vain ajanhukkaa. Niissä ei ole mitään järkeä, koska voit hankkia all-in-one-verkkosivustojen rakennuspaketin sen sijaan, että vain useita taaleja kuukaudessa on täydellinen työkalusarja sekä aloittelijoille että ammattilaisille, joilla on vähintään tekniset perustiedot.

Hanki ilmainen verkkotunnus

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map