Kuinka selvittää verkkosivuston isännöinti

Kuinka selvittää verkkosivuston isännöinti


Onko sinulla tarve selvittää, mitä verkkosivuston isännöinti käyttää? Syyt sen määrittelemiseen voivat olla erilaisia. Haluat ehkä saada lisätietoja kilpailevan alustan omistajasta, sen tilastoista ja toiminnallisista parametreista, jotka vaikuttavat sen suorituskykyyn ja liikennevirtaan. Voit joutua jostain syystä valittamaan verkkosivuston isännästä, etenkin jos se vaarantaa oman projektisi.

Tietoisuus a tietty palveluntarjoaja voi myös olla hyödyllinen, jos etsit luotettavaa palvelua verkkosivustosi isännöimiseksi. Tässä tapauksessa voit valita verkkosivun, jolla on hyvät ominaisuudet saadaksesi selville sen isäntä. Joka tapauksessa luotettava ja kestävä isännöinti on yksi takuuvarma tapa luoda mukava läsnäolo projektiosi. Se yksinkertaistaa myös huomattavasti hankkeiden edelleentukea ja edistämistä. Toinen vakava syy verkkosivuston isäntien havaitsemiseen on säännölliset roskapostin hyökkäykset, jotka voivat lopulta johtaa sisällön varastamiseen. Viimeinkin, saatat olla vain utelias tutkimaan käytettävissä olevia hosting-vaihtoehtoja ennen kuin valitset oman.

Mistä tahansa syystä sinun on selvitettävä, mitä tämän tai kyseisen verkkosivuston isännöinti käyttää, siihen on useita todistettuja tapoja:

 1. Erityispalvelujen avulla.
 2. Verkkotunnuksen IP-osoitteen mukaan.
 3. Verkkotunnuspalvelimen mukaan.

Kaikki vaihtoehdot ovat melko tehokkaita, mutta ensimmäinen on saanut käyttäjän tunnustusta yksinkertaisimpana ja nopeimpana ratkaisuna. Siellä on monia verkkosivustojen isäntätunnistuspalveluita, mutta kaikilla niillä on sama tehtävä: auttaa käyttäjiä selvittämään verkkosivuston isäntä lyhyessä ajassa.

Useimmissa tapauksissa sinun tarvitsee vain toimittaa verkkotunnus odota, kunnes järjestelmä analysoi sen ja tuottaa tuloksen. Se on erittäin helppoa ja nopeaa kaikille, eikä se vaadi mitään koodaustietoa. Katsotaanpa joitain suosituimmista ja tehokkaimmista palveluista, joilla voit määritellä verkkosivuston isäntä.

1. Palvelut verkkosivuston isäntäpalvelun havaitsemiseen

HOSTING CHECKER

hostingchecker

Hosting Checker – on verkkopohjainen isännöintitunnistuspalvelu, joka tarjoaa ammattimaisen hakutyökalun tarkimpien ja todistettujen tulosten varmistamiseksi. Järjestelmä antaa mahdollisuuden löytää kriittisimmät tiedot analysoitavasta verkkosivustosta. Analysoituihin ja tarkistettuihin parametreihin sisältyy yleinen isäntätieto, Alexa Rank, online / offline-verkkosivustojen tarkistus, Google-sivun sijoitus, Domain IP: n mustan listan tiedot, keskimääräinen latausaika, sosiaalisten tilastojen seuranta jne. Hosting Checker käyttää seuraavia työkaluja:

 • Verkkosivuston isäntähaku – kirjoita vain verkkotunnus suoraan verkkosivustolle, ja palvelu etsii isännöintiä yli 5000 palveluntarjoajasta, jotka luetellaan sen tietokannassa;
 • Web-hosting-IP-osoitteiden haku -työkalu – sen avulla voidaan saada yksityiskohtaisia ​​tietoja verkkoisäntästä, sen IP-osoitteesta ja mahdollisesta sisällyttämisestä IP-mustalle listalle;
 • Verkkosivuston sijainnin seurantatyökalu – sen avulla voit selvittää verkkosivustosi tai sen verkkotunnuksen sijainnin;
 • Domain Whois ja ikäilmaisin – työkalu, joka määrittelee verkkotunnuksen ikä ja sen tärkeimmät SEO-ominaisuudet sekä sen Whois-tiedot.

Kun verkkosivusto on analysoitu, järjestelmä tuottaa yksityiskohtaiset raportit, jotka sisältävät kaikki tärkeät parametrit ja verkkosivustotiedot. Voit katsella raportteja verkossa, mutta on myös mahdollista ladata ne PDF-tiedostoina vertailua varten.

Selvitä verkkosivusto

HOSTING DETECTOR

hostingdetector

Hosting-ilmaisin – on toinen suosittu hosting-ilmaisupalvelu, jonka avulla verkkosivustojen ylläpito voidaan tunnistaa vain muutamassa sekunnissa. Kirjoita vain projektin verkkotunnus tai URL ja aktivoi haku. Järjestelmä analysoi verkkosivuston nopeasti ja etsii isännöintiä rikkaasta tietokannasta.

Kun analyysi on valmis, järjestelmä toimittaa tietoja isännöintipalveluntarjoajasta, verkkotunnuksen rekisteröintimaasta ja WHOIS-tiedoista. Tämä on yksi helpoimmista palveluista, jotka voit löytää sieltä, ja se on myös täysin ilmainen ja ymmärrettävä kaikille.

Tunnista verkkosivustojen ylläpito

DOMAINIHOSTINTARKASTIN

duplichecker

Verkkotunnuksen isäntötarkistus – on järjestelmä, jonka avulla on mahdollista selvittää kuka isännöi tiettyä verkkosivustoa. Järjestelmä on SEO-työkalu, jonka avulla voit analysoida ja tarkastella erityisiä tietoja eri verkkosivustoista. Nämä tiedot sisältävät yleensä IP-osoitteet, nimipalvelimet, isännät jne. Verkkotunnuksen isännöintitarkistajana ilmaiseksi verkkopalveluna voit syöttää ja analysoida jopa 10 URL-osoitetta kerrallaan, jolloin säästät vaivaa ja aikaa. Ilmainen palvelu ei vaadi alustavaa asennusta, ja siten se tuottaa tuloksia muutamassa sekunnissa. Jopa aloittelijat voivat käyttää sitä helposti – niin yksinkertainen ja ymmärrettävä se on!

On monia syitä, jotka puhuvat Domain Hosting Checkerin käytön puolesta. Ensinnäkin tämä on edistyksellinen ja aito palvelu, jota ylläpitää Dupli Checker – järjestelmä, joka tarjoaa laajan valikoiman ilmaisia ​​SEO-työkaluja, joiden avulla on mahdollista parantaa verkkosivustojesi hakukoneiden sijainteja. Toiseksi järjestelmän tuottamat tulokset ovat luotettavia ja todistettuja. Työkalu on myös erittäin yksinkertainen, ja tuloksen selvittäminen vie vain muutaman sekunnin. Lopuksi, se tarjoaa kattavat tiedot verkkosivustojen ylläpidosta ja sen IP-osoitteesta. Se on totta, mitä todella tarvitset!

Tarkista verkkosivustojen ylläpito

PIENET SEO TYÖKALUT – VERKKOSIVUSTEN TARKASTUS

smallseotools

Verkkosivuston isäntätarkistus – on isäntätunnistuspalvelu, jota ylläpitävät ja ylläpitävät pienet SEO työkalut. Järjestelmä on ilmainen kaikille, ja sen avulla on mahdollista löytää isäntä tietyn verkkosivuston takana. Tarkistimen käyttämiseksi sinun täytyy vain päästä verkkosivustolle, kirjoittaa kiinnostavan sivuston URL-osoite ja napsauttaa sitten Tarkista hosting-painiketta. Sinun ei tarvitse odottaa tuloksia pitkään – ne toimitetaan heti. Verkkosivujen tarkistaja toimii hyvin uusille verkkosivustojen omistajille, jotka etsivät markkinoita ja etsivät luotettavia palveluntarjoajia, jotka voivat varmistaa laadukkaat tulokset ja käyttöaikatakuun. Palvelua ei tarvitse kirjautua – se on ilmainen ja saatavana pyynnöstäsi milloin tahansa vuorokauden aikana.

Selvitä verkkosivustojen ylläpito

2. Kuinka tarkistaa verkkosivustojen hosting sen IP-osoitteen perusteella

Olitpa koodausta tunteva käyttäjä vai et, voit yrittää selvittää verkkosivustosi isäntä sen IP-osoitteen perusteella. Kirjoita se vain “ping site.com” (tai mikä tahansa muu sinua kiinnostava verkkotunnus) komentorivillä ja muistaa (tai laittaa alas) vastauksessa näkyvä numeroyhdistelmä. Tämä on verkkosivustosi IP. Syötä se https://whois.domaintools.com/ rivillä nähdäksesi palveluntarjoajan yhteystiedot ja tietoa siitä. Se on myös melko helppoa ja nopeaa.

domaintools

3. Kuinka selvittää verkkosivuston isäntä nimipalvelimen verkkotunnuksen perusteella

Toinen yksinkertainen tapa tunnistaa verkkosivustojen isännöinti on nimipalvelimen avulla (NS) verkkotunnus. Tätä tarkoitusta varten avaa https://whois.domaintools.com/ ja kirjoita analysoitavan verkkosivuston verkkotunnus. Napsauta sitten Etsi-painiketta ja odota tulosta.

Selaa testisivun nserver: -rivillä olevaa Whois Record -sivua. NS-linjan päätoimialue on isännöintipalveluntarjoaja. Muuten, tämä variantti on myös yksi nopeimmista vaihtoehdoista, ja se toimii myös hyvin virtuaalipalvelimissa ylläpidettävissä verkkosivustoissa.

Bottom Line

Niche-kilpailijoidesi tutkimuksen suorittaminen on yksi menestyvän markkinoinnin tärkeimmistä puolista. Verkkosivuston palveluntarjoajan tunnistaminen on ensimmäinen askel, jonka voit tehdä tähän suuntaan. Tiedot verkkosivuston isännästä, sen IP-osoitteesta, sijainnista ja muista teknisistä parametreista ovat sinulle hyödyllisiä, kun valitset isäntä omaan projektiisi.

On olemassa useita tehokkaita tapoja selvittää verkkosivustosi palveluntarjoajasi, mutta artikkelissa tarkasteltujen erikoispalveluiden käyttö on edelleen suositeltavin ratkaisu.. Verkkosivuston isännöintipalvelut tarjoavat sinulle hyvän kuvan web-palveluntarjoajasta ja sen pakollisista parametreista. Voit käyttää tätä tietoa edelleen vertaamalla isäntiä sijoittelun, suorituskyvyn, maantieteellisen sijainnin, luotettavuuden, luottamusluokituksen ja muiden tärkeiden parametrien suhteen. Näistä näkökohdista tulee ratkaisevia, kun tehdään lopullinen päätös parhaan isäntävalinnasta, joka vastaa tarpeitasi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map