Kuinka siirtää verkkotunnusta GoDaddystä Wixiin

Kuinka siirtää verkkotunnusta GoDaddystä WIX-verkkoon


Oletko oikeassa vaihtaessasi verkkotunnuksesi GoDaddystä Wixiin? Syitä siihen voi olla useita. Voit olla GoDaddy-verkkotunnuksen omistaja, joka haluaa siirtyä esimerkiksi Wixiin, tai olet yksinkertaisesti tyytymätön järjestelmän tarjoamiin ehtoihin tai hinnoittelupolitiikkaan. Minkälaisia ​​aikomuksia tai tavoitteitakin ajatkin, kohtaat tietyn toiminnan algoritmin tehtävän suorittamiseksi tehokkaasti.

Sinun on suoritettava useita vaiheita, jotta koko prosessi onnistuu. Sinun pitäisi kuitenkin tietää, että Wix antaa mahdollisuuden valita edullisimman vaihtoehdon, joka vastaa tarpeitasi.

Voit joko siirtää GoDaddy-verkkotunnuksesi Wixiin tai yhdistää sen uuteen Wix premium -tiliisi. Vaihtoehtojen ero on ratkaiseva.

Verkkotunnuksen siirto tarkoittaa, että siirrät sen kokonaan yhdeltä alustalta toiselle. Kun päätät yhdistää verkkotunnuksen Wixiin, tämä tarkoittaa kuitenkin, että se ylläpidetään GoDaddyssa, mutta se osoitetaan silti uudelle Wix-verkkosivustollesi.

Mitä tahansa vaihtoehtoa sitten käytätkin, sinun tulee ymmärtää, että verkkotunnuksen siirto on vastuullisin ja todennäköisesti haastavin vaihe edessä ja loppuun. Katsotaan, mitä voit tehdä jokaisessa näissä tilanteissa käsitelläksesi niitä parhaalla mahdollisella tavalla.

GoDaddy Wix -verkkotunnuksen siirtosuuntaviivat

Kun päätät siirtää GoDaddy-verkkosivustosi kokonaan Wix Premium -tilille, sinun on ymmärrettävä, että siitä tulee nyt ainoa verkkotunnusten rekisteröijä. Toisin sanoen kaikkia verkkotunnuksen yhteystietoja, DNS-asetuksia ja rekisteröintimaksuja hallitaan yksinomaan Wix-tililläsi.

Huomaa kuitenkin, että verkkotunnuksen siirto on käytettävissä vain niihin sivustoihin, jotka on rekisteröity tietyillä alueilla. Tärkeimmät verkkotunnusten tyypit, joita voit siirtää Wixiin, sisältävät .com, .org, .net, .biz, .info, .co, .tv, .guru, .mail, .expert, .photography, .pictures, .space, .rocks .tokyo, .xyz., .company, .klubi, .päätökset, .today, .tekniikka, .tips, .center, .directory, .ninja, .photos, .land, .agency, .gift, .holiday, .christmas, .shop and .mx.

Verkkotunnuksensiirtoprosessin aloittamiseksi sinun on ensin hankittava valtuutus (EPP) -koodisi GoDaddy-rekisteröijältäsi. Suorita tässä tarkoituksessa seuraavat vaiheet:

 1. Käytä GoDaddy-tiliäsi;
 2. Napsauta käyttäjänimeä sivun yläkulmassa;
 3. Valitse Omat tuotteet -osa ja valitse sitten Hallitse-välilehti sen verkkotunnuksen viereen, jonka aiot siirtää;
 4. Etsi “Lisäasetukset” -osa;
 5. Valitse “Hanki valtuuskoodi” -välilehti. Jos sinulla on enemmän kuin 6 verkkotunnusta samalla tilillä kerrallaan, napsauta ”Lähetä oma koodi” -välilehteä.

Kun olet suorittanut nämä vaiheet, sinulle lähetetään valtuutuskoodi verkkotunnuksellesi rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseen. Muista, että jos olet rekisteröinyt verkkotunnuksen nimen tai muuttanut sen tietoja äskettäin, sitä ei voi siirtää 60 päivän aikana. Tässä tapauksessa voit silti yhdistää sen Wix-tiliisi. Tätä vaihtoehtoa käsitellään tarkemmin.

Kuinka siirtää GoDaddy-verkkotunnus Wixiin

Jotta voit siirtää GoDaddy-verkkotunnuksen Wixiin valtuutuskoodin hankkimisen jälkeen, sinun on noudatettava seuraavia ohjeita:

 1. Päivittää Wix Premium -tili ja napsauta “Jatka” -painiketta oppinut ohjeet;
 2. Vaihe 1- Lue ohjeet

 3. Anna verkkotunnus, jonka haluat siirtää, ja napsauta sitten Lähetä-painiketta.
 4. Tutustu pudotusvalikkoon löytääksesi palvelun, johon verkkotunnus kuuluu (meidän tapauksessamme – tämä on GoDaddy) ja aktivoi sitten Jatka-välilehti;
 5. Vaihe 2 - Valitse GoDaddy

 6. Suorita järjestelmän luomat ohjeet ja valitse tarvittavat valintaruudut;
 7. Vaihe 3 - Valitse kaikki ruudut

 8. Valitse verkkotunnuksen laajennustermi (vähintään yksi vuosi);
 9. Muokkaa tarvittaessa yhteystietoja tai jätä ne muuttumattomiksi;
 10. Valitse tietosuojavaihtoehto, jotta verkkotunnuksesi tiedot ovat joko yksityisiä tai julkisia;
 11. Valitse haluamasi maksutapa ja suorita ostaminen loppuun.

Jos olet tehnyt kaiken oikein, saat sähköpostia osoitteesta [email protected] sähköpostiosoitteeseesi yhteydessä olevaan postilaatikkoon. Aktivoi vahvistuslinkki viimeistelläksesi siirron.

On yksi tärkeä kysymys, josta sinun on myös ilmoitettava: koko verkkotunnuksensiirtoprosessi voi kestää jopa 7 päivää kokonaan loppuunsaattamiseksi.

Suosittelemme kuitenkin, että et siirrä GoDaddy-verkkotunnuksen nimeäsi Wixille heti alusta, vaan yhdistä se ensin uuteen tiliin. Tämä on paljon nopeampaa (noin 48 tuntia) ja näyttää sinulle etuja Wix-pohjaisen verkkosivuston ylläpitäminen.

Ennen kuin aloitat verkkotunnuksen yhteysprosessin, sinun pitäisi tietää, että Wix sallii tämän tehdä kahdella tavalla. Ensimmäinen tarkoittaa verkkotunnuksen yhdistämistä suoraan Wix-nimipalvelimiin, kun taas toinen mahdollistaa verkkotunnuksen yhdistämisen osoitusmenetelmällä. Mikä on ero ja mikä vaihtoehto on parempi? Lue tämä selvittääksesi heti.

GoDaddy-verkkotunnuksen yhdistäminen Wix-nimipalvelimiin

Ennen kuin yhdistät GoDaddy-verkkotunnuksesi Wixiin, muista päivittää johonkin järjestelmän tarjoamista Premium-suunnitelmista. Lisää sitten verkkotunnuksesi Wix-tilille seuraavalla tavalla:

 1. Siirry rekisteröidyn Wix-tilisi Omat verkkotunnukset -osaan;
 2. Lisää Verkkotunnus valitsemalla Yhdistä jo omistamasi verkkotunnus -välilehti.
 3. Päivitä DNS (verkkotunnuspalvelin) verkkotunnuksen isäntätilin asetukset;
 4. Varmista verkkoyhteyden tiedot.

Kun olet tehnyt tämän, siirry GoDaddy-tiliisi ja napsauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa käyttäjän profiilipainiketta. Valitse Omat tuotteet -osa ja napsauta tarvittavan verkkotunnuksen oikealla puolella olevaa DNS-välilehteä. Suorita sitten verkkotunnuksen muutos Nimipalvelimet-osiossa valitsemalla tarvittava Mukautettu-välilehti avattavasta valikosta. Suorita prosessin loppuun antamalla jo määrittämäsi Wix-nimipalvelimet ja napsauttamalla Tallenna-painiketta.

GoDaddy-verkkotunnuksen yhdistäminen osoittamalla

Seuraavaksi voit kokeilla GoDaddy-verkkotunnuksen yhdistämistä osoittamalla. Aivan kuten edellisessä kohdassa, sinun on päivitettävä yhteen Wix Premium -suunnitelmista ja lisättävä verkkotunnus Wix-tiliisi suorittamalla edellä mainitut vaiheet. Oletko valmis sen kanssa? Suorita sitten seuraavat ohjeet:

 1. Siirry GoDaddy-tiliisi ja napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa käyttäjäprofiilia valitaksesi Omat tuotteet -kohdan;
 2. Saavuta DNS-asetukset verkkotunnuksesi oikeassa nurkassa;
 3. Etsi ja lisää tai muokkaa A-tietuetta, joka sisältää @ -merkin vastaavassa nimisarakkeessa määrittelemällä vaadittavat GoDaddy-pisteet;
 4. Tallenna tiedot;
 5. Lisää / muokkaa CNAME-tietoja ”www” -merkinnällä vastaavaan isäntänimen sarakkeeseen ja lisää sitten CNAME-tietueesi ”Pisteet kohteeseen” vastaavaan kenttään;
 6. Tallenna toimitetut tiedot uudelleen.

Tämä verkkotunnuksen yhdistämismenetelmä on monimutkaisempi eikä ole niin turvallinen kuin yllä listattu. Wix ei suosittele sitä käyttäjilleen, koska järjestelmä ei ehkä pysty auttamaan heitä DNS-aiheisiin ongelmiin, jos se on tarpeen jälkikäteen..

Sähköpostin yhdistäminen GoDaddystä Wixiin

Jos sähköpostisi on ostettu GoDaddyltä ja haluat yhdistää sen suoraan Wixiin muuttamatta osoitetta, sinun on ensin tarkistettava, oletko jo liittänyt verkkotunnuksesi Wix-nimipalvelimiin. Jos olet yhdistänyt verkkotunnuksen nimen osoitusmenetelmällä, sinun on otettava yhteyttä GoDaddy-tukitiimiin. Jos olet alun perin käyttänyt ensimmäistä vaihtoehtoa, yhdistä nykyinen GoDaddy-sähköposti Wixiin seuraavien vaiheiden avulla:

 1. Kirjaudu GoDaddy-tiliisi, napsauta käyttäjän profiilikuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa ja valitse Omat tuotteet -osa;
 2. Tarkista, kuuluuko verkkotunnuksesi Office 365 -versioon – voit tehdä sen sähköpostissa & Toimisto-osa. Jos näin ei ole, siirry sitten ”Omat verkkotunnukset” -sivulle, valitse vaadittava verkkotunnus ja napsauta ”Postilaatikot” -välilehteä.
 3. Aktivoi “Määritä MX-tietueesi” tai “Muuta asetuksia” -välilehti;
 4. Napsauta avattavaa ”Sähköpostipalveluntarjoajasi” -valikkoa ja valitse GoDaddy toimitetusta luettelosta;
 5. Tallenna asetukset ja viimeistele GoDaddy-tilille määritetyt sähköpostiprosessit.

Entä jos verkkotunnuksesi ei kuulu Office 365 -versioon? Sitten seuraavat vaiheet on pakollinen:

 1. Varmista, että jo omistat verkkotunnuksen. Hanki TXT-tietue Office 365 -tililtäsi ja lisää se sitten Wix-tilissä käytettävissä olevan verkkotunnuksesi DNS-asetuksiin..
 2. Määritä MX-, CNAME-, TXT- ja SRV-tietueet tilisi Postilaatikot-välilehdellä ja lisää ne sitten verkkotunnuksesi DNS-asetuksiin. Tallenna tulos.

Muista, että DNS-muokkausten aktivointi kestää yleensä noin 15 minuuttia. | Joissain tapauksissa joudut kuitenkin joutumaan odottamaan vähän kauemmin.

Bottom Line

Verkkotunnusten siirtoprosessi on aikaa vievä ja varsin haastava etenkin aloittelijoille. Jos onnistut kuitenkin harkitsemaan kaikkia artikkelissa lueteltuja menettelyvaiheita, pystyt pitkällä aikavälillä välttämään paljon ongelmia ja virheitä. Tässä ei ole puhumattakaan siitä, kuinka paljon aikaa / vaivaa sijoitat verkkotunnuksen siirtoprosessiin.

Ota aikaa tutkiaksesi yksityiskohdat, suositukset ja ohjeet heti postitse, jotta se menestyisi!

Lue myös: Kuinka siirtää verkkotunnusta WordPressistä Wixiin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map