Kuinka siirtää verkkotunnusta Wixistä WordPressiin

Kuinka siirtää verkkotunnusta Wixistä WordPressiin


Oletetaan, että sinulla on jo Wixin kanssa rakennettu ja ylläpidetty verkkosivusto. Jatkat sen hallintaa ja mainostamista, kunnes huomaat, että verkkosivustosi vaatii enemmän toimintoja tai haluat vain siirtyä verkkosivuston rakentajasta CMS: ään muusta syystä.

Mitä tavoitteita sinulla onkin, kun haluat siirtää verkkotunnuksen Wix että WordPress, sinulla on sama toimien algoritmi. Suoritettavien vaiheiden lukumäärä on kiinteä, ja verkkotunnuksen siirto on yksi niistä.

On aivan selvää, että jos sinulla on jo Wix-verkkosivusto, sinulla on aktiivinen verkkotunnus. Tämä tarkoittaa myös sitä, että verkkosivustollasi on säännöllinen liikenteen kulku ja hakukoneiden luokitus. Juuri tämä monimutkaistaa verkkotunnuksen siirtoprosessia, ja tekee siitä vastuullisen ratkaisun.

Joten mihin toimiin sinun tulee ryhtyä siirtääksesi Wix-verkkotunnus turvallisesti WordPressiin, jotta et heikentäisi nykyisiä SEO-sijaintiasi? Katsotaanpa nyt suosituimpia vaihtoehtoja.

Aktiivisen verkkotunnuksen siirtäminen pois Wixistä

Aivan ensimmäinen askel, jonka sinun pitäisi suorittaa, on siirtää verkkotunnuksesi pois Wixistä. Kun kyse on WordPressistä, CMS: llä ei ole integroitua isännöintiä, joten yleensä suositellaan, että verkkotunnuksesi ylläpidetään Wixin kanssa, kunnes verkkosivusto on kokonaan siirretty.

Heti kun olet suorittanut verkkotunnuksen siirron, Wix-verkkosivustosi katkaistaan. Tämä tarkoittaa, että verkkosivuston rakentaja ei enää auta sinua verkkotunnuksesi hallinnassa ja joudut etsimään toista isäntää.

Voit kuitenkin päättää valita minkä tahansa kolmannen osapuolen palveluntarjoaja ja valitse kaikki tarjoamasi suunnitelmat, jotka tulevat vastaamaan tulevaisuuden verkkosuunnittelutavoitteitasi heti alusta alkaen. Sinun on vain päätettävä siitä.

Wix-verkkotunnuksesi siirretään pois järjestelmästä seuraavasti:

 1. Kirjaudu sisään Wix-tililläsi ja siirry ”Verkkotunnukseni”Sivu;
 2. Jos omistat useita Wix-verkkotunnuksia, valitse ja valitse haluamasi verkkotunnus;
 3. Napsauta “Advanced” -välilehteä ja aktivoi “Siirto pois Wixistä-Painike;
 4. Ota sitten käyttöön “Lähetä koodi”Ja odota, kunnes järjestelmä lähettää siirtokoodin sähköpostiosoitteeseen, johon verkkotunnuksesi on rekisteröity. Se kestää yleensä noin 24 tuntia (tai jopa vähemmän) saadaksesi EPP / valtuutuskoodin.

Koko verkkotunnuksen siirron koko prosessi voi viedä jopa 7 päivää, mutta tämä riippuu myös sen järjestelmän ehdoista, johon verkkotunnus siirretään. Muista, että Wix ei salli verkkotunnuksen siirtämistä, jos olet ostanut sen 60 päivän kuluessa ennen siirtoa. Samaa sääntöä sovelletaan tilanteisiin, joissa muutat verkkotunnukseen liittyviä yhteystietoja tällä aikavälillä.

Lue myös: Kuinka vaihtaa Wixistä WordPressiin.

Verkkotunnuksen yhdistäminen WordPressiin

Wix-verkkotunnuksen yhdistäminen mihin tahansa WordPressiä tukevaan hosting-palveluun on erittäin helppoa: sinun on vain asetettava verkkotunnuksesi nimi, kirjoitettava salainen koodi ja odotettava 5-10 päivää. Menettely on enemmän tai vähemmän samanlainen kaikille isännöintipalveluntarjoajille. Mutta jos päätät siirtää verkkotunnuksesi WordPressin itse isännöimään alustaan, se on liian aikaa vievää ja monimutkaista. Tämä on mitä sinun odotetaan tekevän tehtävän suorittamiseksi onnistuneesti:

 1. Rekisteröidy johonkin WordPress-maksettuihin suunnitelmiin (joko henkilökohtainen, premium tai yritys);
 2. Varmista, että olet saanut EPP-koodin Wixiltä, ​​joka mahdollistaa verkkotunnuksen siirtämisen WordPressiin.
 3. Luo WordPress-verkkosivusto. Jos sinulla on jo sellainen, siirry kohtaan “Sivustoni”-Sivulle, päästä sitten”hoitaa-Osiossa ja etsi ”verkkotunnukset”Sivu.
 4. Klikkaa “Lisää verkkotunnus-Painiketta, joka löytyy verkkotunnusluettelon oikeasta yläkulmasta.
 5. Lisää verkkotunnus

 6. Valitse ”Käytä omaa verkkotunnusta”Vaihtoehdot ja siirry seuraavalle sivulle;
 7. Valitse “Siirrä WordPressiin-Painike siellä;
 8. Siirrä WordPressiin

 9. Anna verkkotunnus, jonka haluat siirtää, ja napsauta vastaavaa painiketta. Muista, että jos olet vasta verkkosivuston luomisvaiheessa, sinut ohjataan kassalle. Heti sen jälkeen sinulle tarjotaan jatkaa siirtomenettelyä. Aloitat kuitenkin “Domains” -valintavaiheesta, kuten edellä mainittiin. Valitse siirrettävä verkkotunnus ja valitse sitten ”Aloita siirto”Osa;
 10. Aloita siirto

 11. Heti kun toimitat verkkotunnuksen nimen, sinut ohjataan seuraavalle sivulle, jossa sinun on vahvistettava, että edellisessä osiossa määrittämäsi verkkotunnus avataan. Jos ei ole, palaa Wixiin ja tarkista se uudelleen. Kun olet varmistanut verkkotunnuksesi saatavuudesta, napsautaOlen avannut verkkotunnukseni lukituksen-Painiketta ja odota, kunnes muutokset tulevat voimaan.
 12. Olen avannut verkkotunnukseni lukituksen

 13. Määritä Wixandilta saamasi EPP | -valtuuskoodi ja aktivoi sitten ”Tarkista valtuutuskoodi-Painike;
 14. Tarkista valtuutuskoodi

 15. Kun olet tehnyt kaikki muokkaukset, napsauta “Jatkaa-Painike jatkaaksesi verkkotunnuksensiirtoprosessia;
 16. Vahvista yhteystietosi. Jos olet jo ostanut WordPress-tilauksen, järjestelmä täyttää automaattisesti lomakkeen puolestasi aiemmin antamasi tietojen avulla. Toinen vaihtoehto on rekisteröityä itsenäisesti yksityisyydensuojaan (järjestelmän suosittelema), mutta voit myös rekisteröityä julkisesti. Tässä tapauksessa yhteystietosi luetellaan julkisessa tietokannassa, joten ne saattavat olla alttiita roskapostin hyökkäyksille. Kun olet tehnyt päätöksen, paina “Jatka kassalle-Painiketta maksaaksesi verkkotunnuksen siirrosta.
 17. Jatka kassalle

Heti kun suoritat onnistuneen maksun, saat vahvistusviestin. Muista, että verkkotunnuksen siirtäminen Wixistä WordPressiin voi kestää 5–7 päivää. Mikä tärkeintä, järjestelmänvalvojat korostavat, että sinun ei pitäisi peruuttaa Wix-verkkotunnuksen rekisteröintiä tai poistaa tiliä kerralla. Jos peruutat verkkotunnuksen, siirtoprosessista tulee mahdotonta. Varmista, että siirtoprosessi on suoritettu onnistuneesti, ja peruuta se sitten Wix-sovelluksella.

Lue myös: Kuinka saada verkkotunnus ilmaiseksi.

Sähköpostin yhdistäminen mukautettuun WordPress-verkkotunnukseen sähköpostin välityspalvelun avulla

Jos verkkotunnuksesi nimipalvelimia ei vielä ole osoitettu WordPressille, voit tehdä tarvittavat asetukset ja lisätä sitten DNS-tietueet yhdistääksesi sähköpostitilin WordPress-verkkotunnukseen. Muista kuitenkin, että WordPress ei tarjoa oletusarvoisesti sähköpostin ylläpitoa. Vain ne käyttäjät, joilla on mukautetut WordPress-verkkotunnukset, saavat yhdistää sähköpostit.

Ensimmäinen vaihtoehto, johon voit siirtyä, on sähköpostin edelleenlähetys, joka mahdollistaa mukautetun verkkotunnuksen käytön sähköpostiosoitteessa. Tämä tarkoittaa, että kaikki sähköpostisi edelleen välitetään edelleen tähän sähköpostiin. Vastaukset lähetetään kuitenkin edelleen henkilökohtaisesta sähköpostiosoitteestasi. Tässä on suoritettavat vaiheet:

 1. Saavuttaa “Sivustoni-Sivulle ja siirry sitten “verkkotunnukset”. Valitse verkkotunnus, jota haluat käyttää sähköpostin edelleenlähettämiseen, jotta pääset pääsyä sen asetussivulle. Valitse “Sähköposti”.
 2. Valitse ”Sähköpostin välitysJa anna sitten uusi sähköpostiosoite, joka täyttää mukautetun verkkotunnuksesi nimen ”Lähetetyt sähköpostitJa valitse sitten kohdeviesti, joka on merkitty nimellä ”Lähetetään edelleen”-Kenttä. Napsauta sittenLisää uusi sähköpostin edelleenlähetys-Painiketta ja saat aktivointisähköpostin määritettyyn sähköpostiosoitteeseen. Sinulla on mahdollisuus tarkistaa jo määritettyjen sähköpostien edelleenlähetysten lukumäärä ja tarvittaessa myös muokata niitä..

Muilta palveluntarjoajilta ostetun sähköpostin yhdistäminen mukautettuun WordPress-verkkotunnukseen

WordPress ei pakota sinua valitsemaan tiettyä palveluntarjoajaa – sinun on tehtävä tämä valinta henkilökohtaisten tarpeidesi ja budjettisi perusteella. Tässä tapauksessa voit ostaa sähköpostipalvelun miltä tahansa muulta palveluntarjoajalta ja yhdistää sitten mukautetun WordPres-verkkotunnuksen siihen. Katsotaanpa joitain tarjoajia, joita voit valita tähän tarkoitukseen:

 • G-sviitti. Kun olet siirtänyt verkkotunnuksen WordPressiin, voit ostaa G Suite -tilin asennusprosessin aikana. Jos sinulla on jo yksi, olet tervetullut yhdistämään sen mukautettuun verkkotunnukseen milloin tahansa;
 • Microsoft Office 365. Valitse Office 365 -tili seurannan jälkeen, joka on määritetty käyttöjärjestelmän virallisella verkkosivustolla. Kirjaudu Small Business -suunnitelmaan tai sitä korkeampaan suunnitelmaan ja yhdistä tili sitten mukautettuun WordPress-verkkotunnukseen;
 • Zoho Mail. Tilaa Zoho-sähköpostin hosting-tili. Yksityiskohtaiset ohjeet ovat saatavana järjestelmän vastaavalla sivulla. Yhdistä Zoho-sähköpostitilisi WordPress-verkkotunnukseen;
 • Hyvä isä. Jos sinulla on rekisteröity GoDaddy-tili tai aiot vain hankkia tilin, voit yhdistää sen myös WordPress-verkkotunnukseen. Löydät vaiheittaiset ohjeet järjestelmän vastaavalta sivulta;
 • Muut sähköpostin tarjoajat. Jos aiot käyttää sähköpostipalveluntarjoajaa, jota ei ole lueteltu osassa, joudut hankkimaan mukautetut DNS-tietueet (yksi tai useampi MX-tietue, A-tietue ja / tai CNAME-tietue) valitsemalta palveluntarjoajalta. Heti kun saat ne, siirry ”verkkotunnukset”WordPress-sivu, valitse toimialue, johon aiot lisätä DNS-tietueita, ja valitse sitten”Nimipalvelimet ja DNS”. Valitse ”DNS-tietueet”-Vaihtoehto jälkeenpäin ja valitse lisäämäsi avattavasta valikosta tietuetyyppi. Anna sähköpostipalveluntarjoajalta saamasi tiedot ja napsauta sitten ”Lisää uusi DNS-tietue”-Painiketta kaikkien asetusten tallentamiseksi. Toista toimenpide tallentaaksesi kaikki lisätyt tietueet. Jos teet kaiken oikein, sähköpostisi on aktiivinen muutamassa tunnissa.

Vanhennetun Wix-verkkotunnuksen siirtäminen WordPressiin

Jos Wix-verkkotunnuksesi on jo vanhentunut ja päätät siirtää sen WordPressiin, sinulla on oikeus tehdä se 30 päivän kuluessa viimeisestä voimassaolopäivästä. Tämä termi tunnetaan armonaikana.

Heti kun se loppuu, verkkotunnus siirtyy ns. Lunastusjaksoon, eikä sitä ole mahdotonta siirtää WordPressiin tai mihinkään muuhun järjestelmään, ennen kuin olet maksanut 100 dollarin palautusmaksun. Sinulla on kuitenkin oikeus pidentää vanhentunutta verkkotunnuksen kestoa ennen siirron aloittamista. Muista, että verkkotunnuksen yhteystietojen muuttaminen on kiellettyä, koska tämä tekee verkkotunnuksesi lukittuna siirtoa varten seuraavien 60 päivän ajan.

Jos omistat .minä, .xx tai .com.br verkkotunnuksissa, sinun pitäisi tietää, että uusimismaksut niistä maksetaan yleensä noin 30 päivää ennen ilmoitettua viimeistä voimassaolopäivää. Jos et suorita maksua määritetyn ajanjakson aikana, verkkotunnuksellesi annetaan Lunastusaika 2 päivää ennen voimassaolon päättymistä..

Jos onnistut pitämään kaikki nämä näkökohdat mielessä, voit siirtää vanhentuneen Wix-verkkotunnuksesi WordPressiin yllä mainittujen ohjeiden avulla.

Bottom Line

Päätökseen siirtää Wix-verkkotunnuksesi WordPressiin voi vaikuttaa monista tekijöistä. Joka tapauksessa WordPress on suosittu, monipuolinen ja erittäin joustava sisällönhallintajärjestelmä, joka mahdollistaa verkkosivustojen syvällisen mukauttamisen ja voi viedä projektisi uudelle tasolle. Ei ihme, monet käyttäjät päättävät siirtää aktiiviset tai vanhentuneet Wix-verkkotunnuksensa tälle alustalle.

Siirtoprosessin loppuun saattamiseksi on useita aikaa vieviä, mutta tärkeitä vaiheita. Tämä riippuu periaatteessa monista tekijöistä. Yllä luetellun opetusohjelman tulisi yksinkertaistaa menettelyä sinulle – noudata vain ohjeita ja tarkkaile tulosta.

Siirrä verkkotunnus WordPressiin

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map