Kuinka siirtää verkkotunnusta WordPressistä Wixiin

miten-to-siirto-domain-from-WordPress-to-Wix


Joten olet päättänyt vaihtaa WordPress että Wix. Syitä siihen voi olla useita, mutta toimien algoritmi on melkein sama kaikissa tapauksissa. Sinun on tehtävä useita vaiheita siirtääksesi verkkosivustosi Wixiin. Yksi niistä on verkkotunnuksen siirto.

Asia on se, että valtaosassa tapauksia käyttäjillä on jo aktiiviset verkkosivuston verkkotunnukset. Yleensä ne maksetaan ennakkoon ja ostetaan tietyltä verkkotunnuksen isännältä. Vastaavasti pääsy verkkotunnuksen asetuksiin löytyy verkkosivuston rekisteröijän verkkosivustolta.

Mitä voit tehdä siirtääksesi olemassa olevan verkkotunnuksen turvallisesti WordPressistä Wixiin? Katsotaanpa nyt suosituimpia vivahteita.

Verkkotunnuksen siirron ohjeet

Heti kun päätät tulla Wix-käyttäjäksi, ei ole mitään järkeä isännöidä verkkotunnustasi kolmannen osapuolen palvelun avulla. Tämä johtuu siitä, että voit unohtaa tai kadottaa käyttöoikeustiedot.

Juuri tästä syystä on parempi siirtää verkkotunnuksesi suoraan Wixiin. Seuraavat vaiheet on tehtävä sen saavuttamiseksi:

 1. Käy palvelussa ja opi yleiset ohjeet.
 2. Vaihe 1 - Yleiset siirtotunnuksen tiedot

 3. Kirjoita verkkotunnus ja aktivoi “Lähetä-Painiketta.
 4. Vaihe 2 - Kirjoita verkkotunnus

 5. Selaa avattavaa valikkoa valitaksesi rekisterinpitäjän ilmoittamaan alustan, josta verkkotunnuksesi nimi on ostettu.
 6. Vaihe 3 - Valitse verkkotunnuksen rekisteröijä

 7. Seuraa vaiheittaisia ​​ohjeita ja valitse vaadittavat valintaruudut.
 8. Vaihe 4 - avaa verkkotunnuksesi lukitus

 9. Valitse jatkoaika (kun valitset Wixin, muista, että joudut laajentamaan nykyistä verkkotunnusta vähintään yhdellä vuodella).
 10. Vaihe 5 - laajenna verkkotunnustasi

 11. Kirjoita tai muokkaa yhteystietojasi.
 12. Vaihe 6 - Päivitä yhteystiedot

 13. Valitse ensisijainen tietosuojavaihtoehto – joko yksityinen tai julkinen rekisteröinti.
 14. Vaihe 7 - Valitse verkkotunnuksen yksityisyydensuoja

 15. Valitse sopiva maksutapa.
 16. Lähetä tiedot ja suorita ostos loppuun. Aktivoi saamasi sähköpostin vahvistuslinkki ja tarkista tiedot.

Verkkotunnuksen siirtäminen Wix-nimipalvelimiin

Jos sinulla on edelleen aikomus jättää verkkotunnuksesi ylläpitämäksi ulkoisen palveluntarjoajan kanssa, mutta suunnittelet siirtymistä WordPressistä Wixiin, toimintojen algoritmi eroaa hieman. Tämä johtuu siitä, että joudut yhdistämään verkkotunnuksen nimi Wix-palvelimeen. Näin se tulisi tehdä:

 1. Ennen kuin yhdistät verkkotunnuksesi Wixiin, muista, että joudut tilaamaan tai päivittämään Premium-paketin.
 2. Siirry ”verkkotunnukset”Sivu.
 3. Aktivoi “Yhdistä jo omistama verkkotunnus-Painiketta (jos sinulla on jo yhteys tiliisi, napsauta vain ”Lisää verkkotunnus”-Painiketta ja kytke se).
 4. Valitse verkkosivusto, johon haluat liittyvän verkkotunnukseesi.
 5. Kirjoita ensisijainen verkkotunnus kohtaan ”Mikä on verkkotunnuksesi nimi?
 6. Pysy kiinni ohjeista, joita näet edelleen.

Aliverkkotunnuksen siirtäminen Wix-sivustoon, kun ensisijaista verkkotunnusta ei ole kytketty Wixiin

Viimeiseksi on vielä yksi suosittu vaihtoehto. Jos WordPress-verkkosivustosi on kytketty aliverkkotunnukseen, kuten site.wordpress [.] Com, mutta haluat, että se liitetään Wixiin, tarvitset seuraavia ohjeita:

 1. Päivitä Premium-suunnitelma aloittaaksesi (ks Wix-tariffit yksityiskohdissa).
 2. Lisää olemassa oleva aliverkkotunnus Wix-tiliisi.
 3. Aseta aliverkkotunnus lisäämällä määritetyt DNS-tietueet ulkoisen verkkotunnuksen isäntäsi kautta (muista, että joudut lisäämään aliverkkotunnuksen Omat verkkotunnukset Wix -tilisivulle).
 4. Noudata ohjeita suorittaaksesi prosessin loppuun.

Nämä ovat yleisimmät tilanteet, joita saatat kohdata päättäessäsi siirtää WordPress-verkkotunnuksesi Wixiin. Näyttää sinulle tarpeeksi hämmentävältä? Älä huoli, on olemassa monia palveluita, jotka voivat auttaa sinua verkkotunnuksen siirrossa. SiteBuilders.PRO on luotettavin heistä. On kuitenkin myös kolme muuta vaihtoehtoa, joista saatat olla kiinnostunut. Katsotaanpa nyt nopea kuvaus niistä.

Aliverkkotunnuksen yhdistäminen Wix-sivustoon

Jos sinulla on kaksi toisiinsa liittyvää verkkosivustoa yhdessä Wix-tilissä, on mahdollista yhdistää toisen verkkosivuston verkkotunnus ensimmäisen verkkosivuston verkkotunnukseen aliverkkotunnuksen kautta. Tätä voidaan soveltaa esimerkiksi useilla kielillä julkaistuihin verkkosivustoihin, mutta muista, että molempia verkkosivustoja tulisi hallita premium-suunnitelman ehtojen mukaisesti..

Suorita tehtävä suorittamalla pääsy Wix-tilisi käyttöpaneeliin ja aktivoimalla “verkkotunnukset”. Lisää sitten verkkotunnus ja yhdistä toinen. Määritä sen jälkeen verkkoalue, jonka haluat yhdistää, Mikä on verkkotunnuksesi nimi? osiossa. Seuraa vinkkejä, joita sinulle tarjotaan edelleen.

Aliverkkotunnuksen yhdistäminen Wix-sivustoon, kun ensisijainen verkkotunnus on kytketty Wixiin osoituksella

Joskus on tilanteita, joissa ensisijainen verkkotunnus on kytketty Wixiin osoittamalla. Jos näin on ja haluat yhdistää aliverkkotunnuksen Wixiin, sinun on ensin rekisteröitävä järjestelmään ja lisättävä se Wix-tiliisi. Se on melko yksinkertaista ja nopeaa.

Heti kun olet tehnyt tämän, aseta aliverkkotunnuksesi määrittämällä DNS-tietueet ulkoisen verkkotunnuksen isäntän kautta. Järjestelmä toimittaa nämä tietueet kirjautumisen jälkeen.

Wixin ulkopuolella ostettujen sähköpostien yhdistäminen

Sillä aikaa siirtymässä WordPressistä Wixiin, sinun on huolehdittava sähköpostisi oikeasta siirrosta. Se ei ole aivan helppoa, jos postilaatikko on alun perin rekisteröity Wixin ulkopuolelle. Jos näin on, muista, että tässä tapauksessa kaikki sähköpostiosoitteesi menetetään. Tämän epämiellyttävän tilanteen välttämiseksi joudut lisäämään vaaditut tietueet Wix-tiliisi.

Ennen kuin teet sen, sinun on kuitenkin varmistettava, että sinulla on Premium-paketti. Muussa tapauksessa verkkotunnuksen ja vastaavasti sähköpostin siirto on mahdotonta. Toinen tehtävä on tarkistaa, onko verkkotunnuksesi yhteydessä nimipalvelimien kautta (mutta ei osoittamalla).

Jos se on edelleen yhteydessä osoittamalla, sinun on otettava yhteyttä edelliseen verkkotunnuksen isäntään selvittääksesi ja säätääksesi toimittamasi sähköpostipalveluntarjoajan DNS-tietueita. Oletko valmis sen kanssa? Muista sitten välttämättömät vaiheet, jotta sähköpostiosoite voidaan yhdistää Wixiin:

 1. Valitse sähköpostipalveluntarjoajasi tietueet. Sinun tulee ensin avata Omat verkkotunnukset -sivu ja napsauttaa verkkotunnuksesi vieressä olevaa laajennusnuolta (jos sinulla on useita verkkotunnuksia kerrallaan). Jos sinulla on vain yksi verkkotunnus, voit valita sen ja siirtyä seuraavaan vaiheeseen.
 2. Aktivoi ”Postilaatikot” -välilehti.
 3. Etsi “Muuta asetuksia” tai “Määritä MX-tietueesi” -välilehdet ja aktivoi se.
 4. Saavuta avattava luettelo Sähköpostipalveluntarjoajasi ja valitse käyttämäsi. Jos sitä ei jostain syystä ole luettelossa, napsauta Peruuta-painiketta ja siirry seuraavaan vaiheeseen lisätäksesi DNS-tietueet. Napsauta sitten “OK”.
 5. Lisää palveluntarjoajan DNS-tietueet (jos peruutat edellisen toimenpiteen). Tätä tarkoitusta varten ota yhteyttä sähköpostiosoitteeseesi saadaksesi tiedot, joita tarvitset postilaatikon kytkemiseen.
 6. Päästä jälleen Oma verkkotunnukset -sivulle ja valitse haluamasi verkkotunnus tarjotusta luettelosta. Jos sinulla on vain yksi verkkotunnus, voit valita sen ja siirtyä seuraavaan vaiheeseen.
 7. Lisää nyt DNS-tietueet, jotka olet saanut sähköpostipalvelimelta. Aktivoi “Advanced” -välilehti, napsauta “Muokkaa DNS” -osaa ja “Got It” -välilehteä. Lisää sitten (tai muokkaa) tarvittavat DNS-tietueet ja tallenna ne.
 8. Napsauta ”Postilaatikot” -välilehteä ja napsauta sitten ”Määritä MX-tietueesi” tai “Muuta asetuksia-välilehtiä.
 9. Päästä avattavaan sähköpostipalveluntarjoajasi -luetteloon ja valitse Muut-välilehti.
 10. Muokkaa, poista tai lisää MX-tietueitasi ja napsauta “OK” -painiketta.

Huomaa, että jos yhdistät verkkotunnuksesi Wixiin nimipalvelimien kautta, olemassa olevat DNS-tietueet lisätään järjestelmään automaattisesti, jotta potentiaaliset postilaatikoiden seisokit voidaan vähentää minimiin.

G Suite -sähköpostin yhdistäminen Wixiin

Jos omistat yrityksesi sähköpostiosoitteen, joka on rekisteröity G-sviitti, sitä on mahdollista käyttää ja hallita myös uudelta Wix-tililtäsi. Kun olet ostanut ja asentanut postilaatikon, sinun tulee kirjautua sisään järjestelmänvalvojan postilaatikkoon hyväksyäksesi GSuiten tarjoaman sopimuksen. Saadaksesi pääsy postilaatikkoosi jälkeenpäin, suorita seuraavat vaiheet:

 1. Siirry Omat postilaatikot -sivulle.
 2. Tutustu luettelossa olevaan postilaatikkoon ja napsauta kiinnostavaa.
 3. Napsauta Siirry postilaatikkoon -välilehteä, jos et ole vielä kirjautunut Google-tiliisi. Jos olet, sinut ohjataan automaattisesti postilaatikkoosi.
 4. Kirjaudu postilaatikkoosi, etsi ja napsauta Seuraava-painiketta, kirjoita salasana ja napsauta lopuksi Kirjaudu sisään -välilehteä.

Jos olet kirjautunut toiseen omaan tiliisi, vaihda tarvittavaan sivun oikeassa yläkulmassa.

Bottom Line

Wix on yksinkertainen universaali verkkosivustojen rakentaja, joka toimittaa toimitukselliset toiminnot. Sen avulla voidaan luoda erityyppisiä verkkosivustoja ilman erityistä tietoa koodauksesta tai web-suunnittelusta. Ei ihme, monet WordPress-käyttäjät, joilla on taipumus yksinkertaistaa web-rakentamisprosessia, tekevät päätöksen siirtyä tästä suositusta CMS: stä Wixiin.

Toiminnon suorittamiseksi suoritettavista vaiheista verkkotunnuksen siirtäminen on yksi tärkeimmistä ja monimutkaisimmista kohdista. Verkkotunnuksensiirtoprosessin kesto ja monimutkaisuus riippuvat monista tekijöistä. Vastaavasti, enemmän / vähemmän vaiheita voidaan tarvita sen tekemiseksi. Artikkelissa on yleiskatsaus tärkeimmistä vaihtoehdoista sekä vaiheet, jotka sinun on suoritettava, jotta se menestyisi.

Tilaa verkkotunnuksen siirto

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map