Kuinka siirtää Wix-sivusto toiselle tilille

Kuinka siirtää Wix-sivusto toiselle tilille


Olipa syyt Wix-verkkosivustosi siirtämiseen toiselle tilille, on yksi yleinen kysymys, jota useimmat käyttäjät kysyvät ennen siirtymistä verkkosivuston siirtoprosessiin..

Kysymys on: voinko siirtää Wix-sivuston toiselle tilille? Itse asiassa tässä laajalle levinneessä huolenaiheessa ei ole mitään yllättävää ja outoa, koska prosessiin liittyy paljon vivahteita.

Jos olet oikeassa suorittaessasi saman menettelyn, on korkea aika keskustella kahdesta vaihtoehdosta, joista sinun on valittava käyttämäsi verkkosivustotyypin ja käyttämäsi tilauksen perusteella – ilmainen tai maksettu. Aloitetaan nyt.

Kuinka siirtää ilmainen sivusto toiselle Wix-tilille

Jos sinulla on tällä hetkellä Wixillä luotu ilmainen verkkosivusto ja haluat siirtää sen toiseen järjestelmän tiliin, muista seuraavat vaiheet, jotka auttavat sinua yksinkertaistamaan tehtävää:

 1. Kirjaudu sisään nykyisen tilisi kanssa ja päästä verkkosivustosi kojelautaan;
 2. nuolla ”Sivuston toimet” -painike käytettävissä ja napsauta sitten “Siirrä sivusto” -painike;
 3. Wix-verkkosivuston siirto

 4. Sinulle tarjotaan pääsy vastaanottajan sähköpostiosoite vastaavassa kentässä (muista, että sähköpostin tulee olla pakollista liittää uuteen Wix-tiliin, johon aiot siirtyä);
 5. Napsauta “Transfer Site” -painiketta siellä ja napsauta sitten “Close” -painiketta. Tämän vaiheen suorittamisen jälkeen vastaanottaja saa kutsusähköpostin, joka on vahvistettava siirtoprosessin aktivoimiseksi. Heti sen jälkeen järjestelmä luo vaiheet, jotka vastaanottajan on suoritettava hyväksyäkseen omistusoikeudet;
 6. Wix-siirto - hyväksy omistusoikeudet

 7. Hyväksy omistusoikeudet (tarvittaessa). Jos haluat hyväksyä verkkosivuston oikeudet ja sen siirron, suorita vain yllä luetellut vaiheet. Tällöin sivuston omistajuus siirtyy automaattisesti verkkosivuston mukana uudelle tilille. Jos et aio siirtää omistusoikeuksia, mutta haluat lisätä toisen avustajan (tai useita heistä) siirry Roolit ja luvat -sivuille saadaksesi yksityiskohtaiset ohjeet siitä, kuinka kutsua erityyppisiä avustajia, jotka auttavat sinua verkkosivuston hallinnassa. Tässä voit määrittää roolit ja omistusoikeudet työtovereillesi.
  On myös syytä mainita, että verkkosivustojen omistusoikeudet on mahdollista siirtää vain yhdelle käyttäjälle kerrallaan. Jos päätät aloittaa uuden siirron ennen kuin ensimmäinen on suoritettu, edellinen prosessi peruutetaan automaattisesti;
 8. Wix - vahvista siirto

 9. Vaihda sivuston URL-osoite. Sikäli kuin tilin käyttäjänimi sisältyy ilmaiseen verkkosivustoon URl, joka näyttää https://käyttäjätunnus.wixsite.com/sitename, joudut vaihtamaan ilmaisen verkkosivuston URL-osoitteen sen siirron jälkeen uudelle tilille.
 10. Tarkista verkkosivustoelementit. Kaikki mediatiedostot (videoita, kuvia ja muita latauksia) liittyvät yleensä Wix-verkkosivustoosi. Kun siirrät sen toiselle järjestelmän tilille, ne näkyvät siellä ja pysyvät käytettävissä uuden tilin Media Manager -sovelluksessa. Sama koskee verkkosivustojen yhteystietoja, mukaan lukien tilaajat, asiakkaat, käyttäjät, joilla on vain jäsenille tarkoitettuja sivuja jne. On kuitenkin järkevää tarkistaa, että projektin siirron jälkeen nämä tiedot poistetaan automaattisesti vanhasta tilistä prosessin päätyttyä. ;
 11. Hallitse sähköpostimarkkinointiasetuksien siirtoa. Toisin kuin tärkeimmät verkkosivustoelementit ja yhteyshenkilöt, kaikki sähköpostimarkkinointikampanjat eivät vain siirry uuteen Wix-tiliin, vaan ovat myös käytettävissä vanhalla tilillä.

Edellä lueteltuja vaiheita sovelletaan vain tavanomaisiin verkkosivustoihin, mutta entä verkkokaupoista ja blogeista?

Itse asiassa itse näiden hankkeiden siirtoprosessi pysyy melkein muuttumattomana. Jos päätät siirtää verkkokauppasivuston uudelle Wix-tilille, kaikki asetukset, tuotteet ja luettelot siirretään vastaavasti myös tälle tilille. Muista, että digitaaliset tuotteet siirretään automaattisesti, kun taas digitaaliset tiedostot vaativat ylimääräistä lataamista siirron päätyttyä.

Wix-blogeista puhuttaessa sinun pitäisi tietää, että olemassa olevia blogiviestejä ei voi muokata, kun verkkosivustojen siirtoprosessi on suoritettu. Voit kuitenkin lisätä uusia viestejä ja integroida mediatiedostoja niihin tarvittaessa. Lisäksi uusi tili antaa sinun ottaa käyttöön / poistaa käytöstä jäljellä olevien viestien kommentointivaihtoehdon, merkitä ne esiteltyiksi ja poistaa ne tarvittaessa. Tällaiset viestit ovat luettavissa uudessa live-verkkosivustossasi, mutta niitä ei voi käyttää kojetaulun Post Manager -osiossa..

Se on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää ilmaisten Wix-verkkosivustojen siirtämisestä tililtä toiselle. Kuten näette, se ei ole ollenkaan monimutkainen, mutta on kuitenkin tärkeitä vivahteita, jotka saatat unohtaa järjestelmän tietämättömyytensä takia. Jatkakaamme nyt Premium-tiliin rekisteröityjen verkkosivustojen siirtoon. Onko prosessien välillä eroja ja mikä niistä on monimutkaisempi ja aikaa vievä? Mene eteenpäin selvittääksesi se nyt.

Kuinka siirtää premium-sivusto toiselle Wix-tilille

Premium Wix -verkkosivuston siirtäminen toiselle tilille vie vain muutaman minuutin ja sisältää useita pakollisia vaiheita. Sivuston ohella sinun on myös siirrettävä siihen yhteydessä oleva verkkotunnus, toimialueeseen liitetty sähköpostiosoite (jos sellainen on) sekä verkkosivustoon liitetyt premium-sovellukset. Aivan kuten ilmaisella verkkosivustolla, myös omistusoikeudet voidaan siirtää vain yhdelle käyttäjälle kerrallaan. Toisen siirron aloittaminen ensimmäisen suorittamiseen johtaa sen peruuttamiseen. Pidä se mielessä. Tässä on mitä sinun pitäisi tehdä siirtääksesi Premium Wix -sivustosi uudelle tilille:

 1. Kirjaudu sisään Wix-tiliisi ja käyttää verkkosivustosi kojetaulua;
 2. Napsauta “Sivuston toiminnot” -painiketta ja sitten “Sivuston siirto” -painiketta;
 3. Etsi siirto-omistuslomake ja täytä se. Anna vastaanottajan sähköpostiosoite, valitse tai hylkää seuraavat siirtovaihtoehdot: Transfer Premium Plan (suunnitelma, johon sivusto päivitetään, siirretään automaattisesti sen mukana) ja siirtotunnus (verkkotunnus ja postilaatikko, johon se on kytketty, siirretään myös verkkosivuston kanssa).
 4. Valitse tai hylkää ”Pidä minut järjestelmänvalvojana” -valintaruutu. Jos päätät valita vaihtoehdon, pysyt verkkosivuston suurimpana avustajana, jolla on rajoitetut käyttöoikeudet. Tässä tapauksessa uusi verkkosivuston omistaja voi milloin tahansa peruuttaa projektin käyttöoikeudet. Jos päätät hylätä vaihtoehdon, et voi enää hallita, päivittää ja muokata verkkosivustoa.
 5. Valitse Luo kopio -valintaruutu tai hylkää se. Jos päätät valita vaihtoehdon, verkkosivustosi kopio pysyy muuttumattomana tililläsi siirron päätyttyä. Jos et valitse valintaruutua, verkkosivun kopioita ei tallenneta tilille, mutta sinulla on mahdollisuus muokata sitä avustajana, jos säilytät järjestelmänvalvojan oikeudet.
 6. Lopeta siirtoprosessi. Kun olet suorittanut yllä mainitut vaiheet ja valinnut ensisijaiset vaihtoehdot, sinulle tarjotaan napsauttaa Seuraava-painiketta, tarkistaa nykyisen siirtoprosessin yksityiskohdat ja käytettävissä olevat muistiinpanot, valita vahvistusvalintaruutu. Sitten sinun on aktivoitava “Transfer Ownership” -painike ja suoritettava prosessi loppuun napsauttamalla “Got It” -painiketta.
  Jos teet kaiken oikein, vastaanottaja saa kutsusähköpostin, joka on vahvistettava siirron suorittamiseksi. Tämä tulisi tehdä 3 päivän kuluessa, muuten vahvistuslinkki vanhenee.
  Kun Premium-verkkosivusto on siirretty uudelle Wix-tilille, sinulle tarjotaan 14 päivän ilmainen kokeilu. Hyvitys siirretylle Premium-projektille on mahdotonta.
 7. Tarkista omistusoikeuden siirron ehdot. Siirtäessäsi maksettuja tilauksia verkkotunnuksen, verkkosivuston ja Premium-sovellusten mukana, uusi omistaja hallinnoi kaikkia myöhemmin suoritettuja maksuja. Verkkosivuston omistus siirtyy automaattisesti verkkosivuston mukana uudelle tilille.
  Jos et aio siirtää omistusoikeuksia, mutta haluat lisätä toisen avustajan (tai useita heistä) siirry Roolit ja luvat -sivuille. Täältä löydät yksityiskohtaiset ohjeet siitä, kuinka kutsua erityyppisiä avustajia auttamaan sinua verkkosivuston hallinnassa.
 8. Tarkista verkkosivustoelementit. Kaikki mediatiedostot (videoita, kuvia ja muita latauksia) liittyvät yleensä Wix-verkkosivustoosi. Kun siirrät sen toiselle järjestelmän tilille, ne näkyvät siellä ja pysyvät käytettävissä uuden tilin Media Manager -sovelluksessa. Sama koskee verkkosivustojen yhteystietoja, mukaan lukien tilaajat, asiakkaat, käyttäjät, joilla on vain jäsenille tarkoitetut sivut jne.
  On kuitenkin järkevää tarkistaa, että projektinsiirron jälkeen nämä tiedot poistetaan automaattisesti vanhasta tilistä prosessin valmistuttua. Jos päätät siirtää Wix-verkkokauppasi toiselle tilille, kaikki asetukset, tuotteet ja niiden kokoelmat siirretään automaattisesti uudelle tilille prosessin päätyttyä.
 9. Hallitse sähköpostimarkkinointiasetuksien siirtoa. Toisin kuin tärkeimmät verkkosivustoelementit ja yhteyshenkilöt, kaikki sähköpostimarkkinointikampanjat eivät vain siirry uuteen Wix-tiliin, vaan ovat myös käytettävissä vanhalla tilillä.

Kyse on Premium Wix -sivustojen siirtämisestä järjestelmän muille tileille. Prosessissa ei ole mitään liian monimutkaista edes aloittelijan kohdalla. Aina on kuitenkin vaara sivuuttaa tärkeät vivahteet, jos et ole koskaan tehnyt niin ennen. Lue lisätietoja pääongelmista, joihin verkkosivustojen siirtoprosessi voi liittyä.

Wix-verkkosivustonsiirtojen vianetsinnän syyt paljastui

Ongelmana on, että vallitseva määrä käyttäjiä ei ole tietoinen tärkeistä syistä, jotka voivat lopulta aiheuttaa ongelmia Wix-verkkosivuston siirtoon. Katso niitä nyt välttääksesi mahdolliset komplikaatiot jälkikäteen.

 • Siirrä kutsun voimassaoloaika. Kuten edellä mainittiin, sähköpostiin lähetetyn kutsulinkin voimassaoloaika on 3 päivää. Jos vastaanottaja ei voi vahvistaa kutsua ja hyväksyä siirtoa tänä aikana, linkki inspiroi ja siirrosta tulee mahdotonta suorittaa kerralla. Käyttäjän on lähetettävä siirtolinkki jälleen kerran, mikä vie kuitenkin enemmän aikaa.
 • Postilaatikon peruutus. Kun suunnittelet siirtämään verkkosivuston, jolla on kytketty verkkotunnus ja johon liitetään postilaatikko, et voi peruuttaa postilaatikkoa aloittaessasi siirtoprosessia.
 • Premium-suunnitelman ja verkkotunnuksen peruuttaminen. Premium-tilausta tai verkkosivunsiirtoprosessin alkamisen jälkeen ei saa peruuttaa. Tämä pätee myös maksettuihin suunnitelmiin, jotka ovat 14 päivän kokeiluajalla. Samoin on kielletty irrottaa tai peruuttaa verkkotunnus tai muuttaa ensisijaista verkkotunnusta siirtoprosessin aloittamisen jälkeen.
 • Integroitujen kolmansien osapuolien sovellusten peruuttaminen. Jos verkkosivusto, jonka aiot siirtää uudelle Wix-tilille, sisältää integroidun kolmannen osapuolen sovelluksen, et voi peruuttaa sitä. Samoin ei ole sallittua lisätä uusia sovelluksia siirron alkamisen jälkeen.

Onko sinulla Wixissä rekisteröity ilmainen tai maksettu verkkosivusto, joudut ehkä siirtämään sen toiselle tilille eri syistä. Se ei ole niin monimutkaista, kuin alun perin näyttää, mutta prosessin onnistumiseksi on vielä suoritettava välttämättömiä toimia. Toivottavasti yllä olevat ohjeet ovat sinulle hyödyllisiä tehtävää suoritettaessa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map