Kuinka siirtää WordPress-sivusto uudelle isäntälle

Kuinka siirtää WordPress-sivusto uudelle isäntälle


Milloin tahansa uuden verkkosivuston avaaminen, Etsimme 100% käytettävyyttä, taskulamppu-sivun latausaikaa, kohtuuhintaan ja monipuolisen ominaisuuden, joka on asetettu pienin kustannuksin. Valitettavasti muutama WordPress isännöintipalveluntarjoajat toimivat tällä tavalla. Jotkut heistä eivät pysty tarjoamaan riittävästi kapasiteettia, turvallisuutta ja suorituskykyä, mikä saa yritykset ja verkkosivustojen omistajat siirtämään WordPress-sivuston toiselle isäntälle.

Harvat ovat todella innokkaita käsittelemään siirtoprosessia, koska se voi johtaa seisokkeihin, liikenteen menetyksiin jne. Toisaalta, Jos nykyinen isäntäalusta ei täytä projektin vaatimuksia, se voi johtaa tulevaisuudessa paljon vakavampiin ongelmiin, etenkin kasvaville ja myytäville verkkosivustoille.

Huolimatta siitä, että jokaiselle sivustolle ei ole täydellistä skenaariota, olemme suorittaneet luettelon välttämättömistä vaiheista siirtyäksesi toiseen isäntään WP-pohjaisella sivustollasi minimihäviöin. Pystyt käsittelemään prosessin itse ilman, että sinun tarvitsee palkata ulkopuolisia asiantuntijoita.

Tärkeimmät syyt WordPress-sivuston siirtämiseen uudelle isäntälle

Ennen kuin sukellat syvälle verkkosivustojen siirtoprosessiin, katsotaanpa joitain tärkeitä syitä, miksi kannattaa todella siirtyä toiseen isäntään. Verkkosivusto määrittelee tulevaisuuden liiketoimintasi menestyksen kapeasta huolimatta. Siksi odotat 100% turvallisuutta ja suorituskykyä. Valitettavasti kaikki palveluntarjoajat eivät pysty takaamaan takuita. Joten syyt ovat seuraavat:

Säännöllinen seisokkeja

Kirjaimellisesti kaikki palveluntarjoajat väittävät tarjoavansa käyttöaikaa 99,99%. Kriittinen hinta kaikille verkkosivustoille liikennehäviöiden tai vaurioituneen SEO-optimoinnin estämiseksi. Liian paljon seisokkeja voi johtaa seuraaviin:

 • Myyntitappiot. Viittaa pääasiassa verkkokauppaprojekteihin. Kun verkkosivustosi ei toimi, se ei tuota tuloja. Seurauksena on, että menetät johtaa ja tietysti potentiaaliset asiakkaat ja rahaa.
 • Vahingoittaa SEO. Pidempi seisokkeja enemmän haittaa verkkosivuston SEO riveissä. Hakukoneilla on tarpeeksi syitä siirtää sivustosi alas kilpailijoihin nähden, jotka toimivat vakaammin.
 • Huono Web-maine. Kuvittele käyttäjää, joka yrittää epätoivoisesti selata verkkosivustoasi, mutta epäonnistuu kaste säännöllisissä seisokkeissa. Se antaa huonon vaikutelman varsinkin jos käsittelet B2B-markkinarakoa.

Alhainen verkkosivuston latausnopeus

Matalan sivun latausnopeuden huonot seuraukset ovat käytännössä samat kuin normaalilla seisokkeilla. Se johtaa heikkoon SEO-luokitukseen sekä huonoihin käyttäjien vaikutelmiin. Tästä syystä saatat tarvita hosting-palveluntarjoajaa, joka käyttää nykyaikaista tekniikkaa parantamaan sitä. Hyvä idea on etsiä seuraavia ominaisuuksia:

 • Ajan tasalla oleva SSD lukemaan tietoja nopeammin tyypillisten kiintolevyasemien sijaan, mikä parantaa verkkosivustojen yleistä suorituskykyä.
 • Parannetut resurssit toteuttamalla VPS-ympäristöön sekoitetut pilvipohjaiset hosting-verkot valtaville ja monimutkaisille verkkoprojekteille.
 • Parempi välimuisti ylimääräisten laajennusten, CDN – yhteyden jne. avulla.

Lisäominaisuudet tulevat tietysti lisäkustannuksin. He ovat kuitenkin varmasti tuon rahan arvoisia, etenkin pitkällä tähtäimellä.

Digitaalisen tietoturvan puute

Kun hallitset verkkosivustoasi, sinun on oltava 100% varma, että se toimii turvallisimmalla tavalla. Isäntäpalveluntarjoajan tulee toimittaa keino estää projekteja petoksilta, huijauksilta, roskapostilta jne. Lisäksi saatat tarvita lisäominaisuuksia suojaamaan verkkosivustoa DDoS: lta ja muun tyyppisiltä hyökkäyksiltä tai haittaohjelmilta..

Automaattiset järjestelmäpäivitykset, säännölliset varmuuskopiot, roskapostin vastaiset suojaussarjat, automaattinen valvonta ja virheiden korjaaminen – jos isäntäalusta ei tarjoa mitään näistä, sinun pitäisi tietysti siirtää WordPress-sivustosi uuteen isäntään.

Rajoitettu räätälöintivapaus

Avoimen lähdekoodin alustana WordPress CMS varmistaa lukuisia verkkosuunnittelu- ja räätälöintimahdollisuuksia. Ne vaativat kuitenkin hyviä teknisiä taitoja, kun taas aloittelijat ja muut kuin teknikot saattavat etsiä WP-optimoitua ratkaisua, jota on helpompi käyttää.

Esimerkiksi, on parempi olla saumaton WP-integraatio kuin määrittää CMS itse. Lisäksi olet tyytyväinen siihen, että laajennukset hienosäädetään ja päivitetään automaattisesti sen sijaan, että hallitsisit niitä manuaalisesti.

Aputon asiakastuki

Pysähtyminen verkkosivustollesi ja ketään auttamatta on painajainen. Isännöintipalveluntarjoaja, jolla ei ole kokenutta tukitiimiä, johtaa suuriin ongelmiin joka kerta, kun sinulla on teknisiä ongelmia, verkkosivustojen erittelyjä, ongelmia suunnitelman uusimisessa jne..

Nämä ovat vain muutamia syitä, miksi sinun on ehkä siirrettävä WordPress-sivustoasi uuteen isäntään. Niin monella WP-optimoidulla ratkaisulla löydät varmasti paremman ratkaisun. Tarvitset vain oppimisen siirtymisprosessista niin paljon kuin mahdollista käsitellä sitä itse.

7 vaihetta WordPress-sivuston siirtämiseksi uuteen isäntään

Muuttoprosessi näyttää vain olevan vaikeaa. Osoittautuu, että verkkosivustojen omistajien ei tarvitse edes tehdä palkata ulkopuolisia asiantuntijoita käsitellä sitä. Tarvitset vain vähän huomiota ja vaiheittaisen oppaan kaikista vaiheista, jotka on kuvattu yksityiskohtaisesti. Joten, tässä olet!

Prosessi sisältää seuraavat vaiheet:

 1. Löydä hyvä vaihtoehto olemassa olevalle isännälle.
 2. Varmuuskopioi verkkosivustotiedostot.
 3. Vie verkkosivusto-tietokanta.
 4. Luo uusi WP-tietokanta uudelle isäntälle.
 5. Muokkaa tiedostoja.
 6. Tuo tietokanta ja lähetä WP-tiedostoja.
 7. Päivitä verkkotunnuspalvelin ja tee lopullinen siirto.

Katsotaanpa nyt tarkemmin jokaisessa vaiheessa.

Vaihe 1. Etsi hosting-vaihtoehto

Ensimmäinen vaihe on löytää uusi isäntä kaikilla ominaisuuksilla, joista olemme keskustelleet aiemmin. Vertaile erilaisia ​​vaihtoehtoja. Varmista, että alusta tyydyttää sinut täysin turvallisuuden, suorituskyvyn, integroinnin tai helppokäyttöisyyden kannalta.

Vahvat palveluntarjoajat toimittavat WP: lle optimoidut ratkaisut erityyppisiin projektityyppeihin. Ne sisältävät isännöintipaketit yksinkertaisille verkkosivustoille pienin kustannuksin sekä ratkaisut kasvaville yritys- ja verkkokaupan hankkeille joukolla asiaankuuluvia laajennuksia, tietoturvavälineitä ja resursseja vakaan suorituskyvyn saavuttamiseksi..

Bluehost

Kokeile Bluehostia nyt

Yritämme sanoa, että jos päätät mielestäsi siirtyä toiseen isäntään, sen pitäisi olla paras vastaus WordPressille. Bluehost on luultavasti alkuun isännöintiratkaisu WP-optimoiduilla tarjouksillaan sisällöpohjaisiin ja verkkokauppaan. Se on osoittautunut luotettavimmaksi suorituskyvyn, turvallisuuden ja asetettujen ominaisuuksien suhteen.

Vaihe 2. Varmuuskopioi verkkosivustotiedostot

Ajatuksena on ladata kaikki verkkosivustotiedostot tietokoneesi tai kannettavan tietokoneen paikallisessa kansiossa. Toisaalta sen avulla voit tallentaa kaikki kokoonpanot ja tärkeät verkkosivustoelementit. Toisaalta lisäsiirto olisi mahdotonta ilman näitä tiedostoja.

Prosessin käsittelemiseksi tarvitset:

 1. Hanki FTP-ohjelmistotyökalu asennettuna.
 2. Yhdistä nykyiseen Web-isäntään.
 3. Luo erillinen kansio tietokoneellesi.
 4. Lataa verkkosivustotiedostot hakemistossaan siihen kansioon.
 5. Varmuuskopioi WordPress-tiedostot

Useat laajennukset voivat auttaa vähentämään prosessia. Manuaalinen lähestymistapa on kuitenkin edelleen välttämätön.

Vaihe 3. Vie verkkosivusto-tietokanta

Prosessi kuulostaa vain monimutkaiselta. Voit yleensä suorittaa tämän vaiheen kahdella yksinkertaisella vaiheella. Aluksi sinun on kirjauduttava sisään verkkopalvelimellesi ja siirryttävä ohjauspaneeliin. Seuraava vaihe on löytää PHPMyAdmin-sovellus ja paikantaa verkkosivustojen tietokanta sinne. Viimeinen vaihe on käyttää navigointivalikkoa ja napsauttaa “Vie” -välilehteä.

Yleensä isännöintipalveluntarjoajat kuvaavat tämän nimenomaisen vaiheen oppaissaan ja artikkeleissaan. Jos sinulla on edelleen vaikeuksia tässä vaiheessa, ota rohkeasti yhteyttä isäntä-asiakastukitiimiin laskeaksesi sinulle käden.

Vaihe 4. Luo uusi sivutietokanta

Viimeinen asia, joka sinun on valmisteltava ennen siirtymistä, on kirjautua sisään uuteen isäntään ja luoda sinne uusi tiedostotietokanta. Ajatuksena on luoda sopiva ympäristö verkkosivustolle, jotta he tuntevat olonsa hyväksi uudessa hosting-ekosysteemissään. Vaihe on elintärkeä myös WordPress-asennusprosessille.

Nyt sinun on tehtävä seuraava:

 1. Kirjaudu sisään uuteen isäntään käyttämällä annettuja käyttöoikeustietoja.
 2. Mene ohjauspaneeliin ja varmista, että MySQL-sovellus on olemassa.
 3. Siirry MySQL-asetuksiin ja luo uusi tietokanta. Älä unohda ilmoittaa tietokannan nimeä, joka viittaa verkkosivustoosi.
 4. Uusi MySQL-tietokanta

 5. Luo uusi käyttäjätili ja liitä se uuteen tietokantaan.
 6. Kirjoita käyttäjänimi ja salasana muistiin ja varmista, että uudella käyttäjällä on kaikki oikeudet.

Nyt voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe 5. Muokkaa tiedostoja

Siirry tietokoneesi kansioon vietyjen verkkosivustojen tiedostoilla. Etsi wp-config.php ja kopioi se toiseen paikalliseen kansioon. Vaihe on välttämätön estämään tietokantaa menettämästä tiedostoja tai vaurioita, jos jokin menee pieleen. Itse tiedosto näyttää olevan linkki tietokannan ja WordPressin välillä. Voit käyttää sitä palauttaaksesi muutokset tulevaisuudessa.

Asenna wp-config

Nyt sinun on tehtävä useita tärkeitä muutoksia alkuperäiseen finaaliin, jotta se sopisi uudelle isäntätilillesi. Nämä muutokset sisältävät tietokannan nimen, käyttäjänimen ja salasanan, jotka olet kirjoittanut edellisessä vaiheessa.

Vaihe 6. Tuo tietokanta ja lähetä WP-tiedostoja

Nyt olet valmis tuomaan uuden tietokannan uuteen isäntään yhdessä WordPress-tiedostojen kanssa. Sinun on kirjoitettava uuden tilin hallintapaneeli ja löydettävä phpMyAdmin-sovellus. Sitten meillä on jo luotu uusi tietokanta. Avaa se ja napsauta “Tuo” -navigointipalkkia.

Järjestelmä antaa sinun valita kansion, jonka tiedostoja paikallisella tietokoneellasi ladataan. Valitse ensimmäisen vaiheen aikana vietyt SQL-tiedostot. Odota vähän, kunnes kansio on ladattu. Aika riippuu tiedostojen lukumäärästä ja kansion koosta.

Viimeinen on FTP-työkalun avulla WordPress-verkkosivustojen tiedostojen tuominen ja sijoittaminen uuteen kansioon, joka on luotu isäntä cPanelissa. Saatat joutua odottamaan jonkin aikaa. Huomaa: Pidä nämä tiedostot paikallisella tietokoneellasi, ellei tuonti on onnistunut loppuun. Älä kiirehdi niiden poistamista.

Vaihe 7. Viimeinen liikkuu

Viimeinen vaihe on varmistaa, että verkkosivustosi kävijät ohjataan uuteen sijaintiin. Tällöin verkkotunnuspalvelimen päivitys on tarpeen. Prosessi riippuu siitä, oletko aiemmin rekisteröinyt verkkotunnuksen erikseen vai käytätkö aiempaa isäntää.

Jos valitsit verkkotunnuksen rekisteröijät, sinun on muokattava vain DNS-nimipalvelimia. Isännöintipalveluntarjoajat ilmoittavat pääsääntöisesti päivittävänsä asiaankuuluvassa osiossa. Mene vain verkkotunnuksen asetuksiin, paina “Hallitse DNS” ja kirjoita uuden isännän tarjoamat arvot.

Jos siirryt toiseen isäntään verkkotunnuksen mukana, sinun on annettava tietokanta ja muutettava ohjauspaneelissa site_url- ja koti-URL-arvot..

Hyvä uutinen on, että jotkut vankat WP-optimoidut palveluntarjoajat sisällyttää ilmaiset verkkotunnusten ja verkkosivustojen siirrot suunnitelmiinsa. Erinomainen ominaisuus niille, jotka eivät halua hallita prosessia manuaalisesti pelkääessään ohjata ihmisiä vanhaan verkkosivustoon.

johtopäätös

Kuten saatat tuntua, WordPress-verkkosivustojen siirtyminen uuteen isäntään ei ole niin monimutkaista kuin miltä näyttää. Sinun on noudatettava vain useita yksinkertaisia ​​vaiheita tai valittava joidenkin isännöintipalveluntarjoajien toimittama ilmainen verkkosivustojen siirto-ominaisuus.

Jos käsittelet siirtoa manuaalisesti, voit myös valita joitain laajennuksia ja työkaluja tietokannan viennin helpottamiseksi ja nopeuttamiseksi. Riippumatta siitä, mitä valitset, varmista, että uusi isäntä tuo kaikki tarvittavat välineet, välineet ja resurssit verkkosivuston sujuvan toiminnan takaamiseksi. Bluehost on alusta, joka sisältää kaikki edellä mainitut tarjoamalla WordPress-optimoituja parhaimpia hosting-paketteja.

Kokeile Bluehostia nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map