Kuinka tehdä verkkosivusto ilmaiseksi

Kuinka tehdä verkkosivusto ilmaiseksi 5.0


 • Moduulin rakenne;
 • Tehokas verkkokaupan moottori;
 • Tehokas SEO-optimointi;
 • Edistyneet verkkosivustojen turvatoimet.

Käy verkkosivustolla ucoz.com Kuinka tehdä verkkosivusto ilmaiseksi 5.0

 • Moduulipohjainen järjestelmä;
 • AI-käyttöinen verkkosivustojen rakentaja;
 • Integroitu äänipalvelin;
 • verkkokauppa ja foorumi.

Käy verkkosivustolla enjin.com Kuinka tehdä verkkosivusto ilmaiseksi 4.0

 • Affiliate markkinointiratkaisut;
 • Digitaalikauppa perustettu;
 • Kolmansien osapuolien integraatiot;
 • Ominaisuuksilla kuormatut mainoskampanjat.

Käy verkkosivustolla xsolla.com Kuinka tehdä verkkosivusto ilmaiseksi 4.0

 • Kehittyneet CMS-ratkaisut;
 • Integroitu verkkokauppaalusta;
 • Monipuoliset suunnittelun räätälöintivaihtoehdot;
 • Laajat sosiaalisen verkostoitumisen ratkaisut.

Käy verkkosivulla ning.com Kuinka tehdä verkkosivusto ilmaiseksi 4.0

 • Edistynyt laajennusintegraatio;
 • Parhaat suunnittelun mukautusvaihtoehdot;
 • Hosting ja verkkotunnuksen valinta;
 • Rikas koodinmuokkausvaihtoehdot.

Käy verkkosivustolla wordpress.org

Pelisivustojen luominen on paljon monimutkaisempi tehtävä kuin kokematon käyttäjä voi ajatella. Tietenkin, jos sinä alkaa rakentaa sitä CMS: llä tai jopa yrittää kirjoittaa verkkosivukoodia tekstieditoriin, tämä on todellinen haaste.

Se on melkein mahdotonta tehdä ilman mitään kokemusta. Sinun on opittava paljon saadaksesi kunnollisen tuloksen. On kuitenkin olemassa yksinkertaisempi ratkaisu – verkkosivustojen rakentajien käyttö. Se toimii hyvin sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille.

Pelisivusto on luokan yleinen nimi useille erityisresursseille, nimittäin peli klaanien ja kiltojen, faniyhteisöjen, pelipalvelimien, kehittäjien ja pelien arvioijien verkkosivustot. Pelien hahmoille omistetut kapeat kapeat kohdat on mahdollista erottaa toisistaan, verkkourheilujoukkueet tai erilliset pelaajat, ominaisuuskaupat (urheilupaidat, puvut, patsaat, monipuoliset sarjat jne.).

Yleensä termi “verkkosivusto” kattaa kaikki temaattiset yhteisöt, kaupalliset projektit, tietoresursseihin keskittyvät tietoresurssit, heidän hahmonsa ja yksittäiset pelaajat.

Toteutuksen tekninen monimutkaisuus liittyy läheisesti toiminnallisuuteen, jota tarvitaan tietyn tyyppisen pelisivuston luomiseen. Tällaisilla hankkeilla on monia vaatimuksia alustan valinnalle. Verkkosivusto voi käsittää pelipalvelimen, verkkokaupan, a foorumi, blogin ja useita widgettejä.

Erikoistuneen verkkosivustojen rakentajan valinta on paras ratkaisu tähän tehtävään. Tämä on varma tapa saada tarvittavat toiminnot valmiiksi. Kaikkia verkkosivustojen rakentajia ei voida käyttää pelisivustojen luomiseen.

Kuinka tehdä verkkosivusto ilmaiseksi:

 1. uCoz – Paras verkkosivustojen rakentaja luomaan ilmainen pelisivusto
 2. Enjin – erikoistunut pelisivustojen rakentaja
 3. Xsolla – julkaisusivustojen pelisivustojen rakentaja
 4. Ning – pelisivustojen rakentaja sekä pelaajille että kehittäjille
 5. WordPress – ilmainen alusta, jolla voit luoda oman pelisivustosi

Jos haluat todella perustaa laadukkaan pelisivuston, jolla on runsaasti ominaisuuksia, työkaluja ja suunnittelun mukauttamisvaihtoehtoja, on järkevää saada lisätietoja yllä luetelluista verkkosivustojen rakentajista. Heillä on edut, haitat ja erityiset parametrit, jotka tekevät jokaisesta palvelusta arvokkaan valinnan tulla esiin sinun erityisissä peleissä tapahtuvissa web-suunnittelupyrkimyksissä. Aloitetaan nyt.

uCoz – Paras verkkosivustojen rakentaja luomaan ilmainen pelisivusto

uCoz - Paras verkkosivustojen rakentaja luomaan ilmainen pelisivusto

Tuotteen nimi:uCoz
Virallinen nettisivu:ucoz.com
Monimutkaisuus:Monimutkainen
Vapaa suunnitelma:Joo
Premium-paketti:alkaen 3 dollaria kuukaudessa
Perustettu:2005
pääkonttori:Venäjän federaatio
Kokeile ilmaiseksi

uCoz – on paras verkkosivustojen rakentaja luomaan ilmainen pelisivusto klaanille tai kiltalle. Alusta on moduulipohjainen ja tarjoaa täysin ilmaisen suunnitelman, jonka avulla voit aloittaa projektin investoimatta siihen paljon. Ilmainen suunnitelma antaa pääsyn useisiin malleihin (mukaan lukien pelisivustoille tarkoitetut), tehokas suunnittelun räätälöinti ja koodinmuokkausvaihtoehdot, rikas moduulivalikoima (mukaan lukien foorumi, blogi, kysely, luettelo tiedostoista, artikkeleista, UKK ja paljon muuta) sekä upea tilaisuus yhdistä oma verkkotunnuksesi ilmaiseksi!

Pääpiirteet

uCoz-ominaisuusjoukko on laaja ja monipuolinen. Järjestelmän toiminnallisuus ja joustavuus toteutetaan pääasiassa moduulin integrointivaihtoehtojen avulla. Tämä tarkoittaa, että voit aloittaa verkkosivuston ilman mitään koodin muokkausta – valitse vain tarvittavat moduulit ja aloita verkkosivuston ulkoasun luominen. Järjestelmä mahdollistaa myös verkkokaupan integroinnin ja tehokkaan SEO-markkinoinnin, joka edistää sen kanssa käynnistettyjen projektien toimivuutta. Tässä on luettelo ominaisuuksista, jotka tekevät uCozista erottumaan joukosta:

 • Laaja valikoima moduuleja, jotka toimivat erinomaisesti pelisivustojen kehittämisessä ja mainostamisessa;
 • Parannetut turvaominaisuudet;
 • Laadun SEO edistäminen;
 • Automatisoidut varmuuskopiot ja PHP-skriptit;
 • Tehokas verkkokaupan moottori.

Hyvät ja huonot puolet

uCoz tarjoaa useita etuja, jotka mahdollistavat kaikenlaisten pelisivustojen käynnistämisen, hallinnan ja mainostamisen riippumatta niiden monimutkaisuustasosta. Yksi järjestelmän kiistattomista kohokohdista on sen moduulirakenne, joka vähentää koodinmuokkaustarpeen minimiin. Projektin asettelun ja rakenteen luominen on vain valita tarvittavat moduulit ja integroida ne verkkosivustollesi.

Verkkosivun rakentaja mahdollistaa myös verkkokaupan kehittämisen, joka toteutetaan integroimalla uShop-moduuli. Ominaisuuden avulla voit hallita laajaa tuotevalikoimaa, asettaa maksu- ja lähetysparametreja, seurata myyntiä ja verkkokaupan suorituskykyä, ottaa käyttöön useita alennuksia ja erikoistarjouksia jne. Järjestelmän muita etuja ovat tehokas SEO-optimointi ja parannetut suojaustoimenpiteet (automaattinen varmuuskopioiden luominen, integroitu virustorjunta jne.).

Huomattava haitta on verkkosivustolla näkyvä palvelumainos, joka on luotu ilmaisella suunnitelmalla. Suoraan sanottuna se on ehdottoman vaaraton tässä tapauksessa, koska verkkosivusto ei ole kaupallinen, sitä käytetään vain klaanien jäsenille ja potentiaalisille ehdokkaille. Lisäksi järjestelmän käsittelyn logiikan ymmärtäminen vie jonkin aikaa, kun taas premium-lipunmyyntitukea tarjotaan lisämaksulla.

Kustannus

Verkkosivuston rakentajalla on ilmainen suunnitelma, joka paljastaa useita etuja ja antaa sinun luoda pelisivuston melkein ilmaiseksi. Suunnitelmaan sisältyy kuitenkin joukko rajoituksia toiminnallisuuden, levytilan määrän ja järjestelmämainoksen saatavuuden suhteen. Tämän vuoksi ilmainen suunnitelma soveltuu järjestelmän toimivuuden testaamiseen sen sijaan, että rakennetaan sen kanssa täysimittaisia ​​projekteja. Aloittaaksesi ammatillisen pelisivuston uCozilla, sinun on päivitettävä yhteen maksettuihin tilauksiin, nimittäin:

 • Perussuunnitelma ($ 3 / kk) – 2 Gt tallennustilaa, perusturvaominaisuudet, ilmainen tuki.
 • Optimaalinen suunnitelma ($ 4 / kk) – ei mainoksia, ilmainen verkkotunnus, 10 Gt tallennustilaa, premium-virustorjunta.
 • Suurin suunnitelma ($ 8 / kk) – 20 Gt tallennustilaa, premium-ominaisuudet, verkkokauppa.
 • Kauppasuunnitelma ($ 5 / kk) – kaikki premium-ominaisuudet ja verkkokaupan toiminnot, mutta 10 Gt tallennustilaa.

uCoz-hinnoittelupolitiikka on melko edullinen jopa niille käyttäjille, jotka käyttävät järjestelmää ensimmäistä kertaa. Minkä tahansa tilauksen haluatkin, se ei lyö sinua taskuun, mutta takaa laadukkaat tulokset.

Kokeile uCozia ilmaiseksi

Enjin – erikoistunut pelisivustojen rakentaja

Enjin - erikoistunut pelisivustojen rakentaja

Tuotteen nimi:Enjin
Virallinen nettisivu:enjin.com
Monimutkaisuus:Keskiverto
Vapaa suunnitelma:Joo
Premium-paketti:alkaen 8,99 dollaria / kk
Perustettu:2009
pääkonttori:Singapore
Kokeile ilmaiseksi

Enjin – on erikoistunut pelisivustojen rakentaja, jonka avulla voit luoda kaikenlaisia ​​peleihin tarkoitettuja projekteja. Alusta tarjoaa yleensä useita työsuunnitelmia. Voit siis aloittaa kiltaverkkosivun, klaanin, pelaamista Minecraft-palvelimen, faniverkkosivuston, eSports-tiimin tai minkä tahansa muun hankkeen.

Pääpiirteet

Verkkosivuston rakentajan kapea pelikeskittymä vaikuttaa järjestelmän varastossa olevaan ominaisuusjoukkoon. Oikeastaan ​​ominaisuuksien valinta riippuu siitä, minkä tyyppisen peliprojektin aiot käynnistää. Asia on se, että Enjin tarjoaa monipuolisen valikoiman moduuleja, asetuksia ja integraatioita. Jokainen pelaamista käsittelevä verkkosivusto ei tarvitse koko sarjaa, ja siksi vain sinun on päätettävä, mitä palvelun perusteella odotat. Alla on lueteltu verkkosivustojen rakentajan tärkeimmät kohokohdat:

 • Moduulipohjainen rakenne;
 • Advanced foorumi aluksella;
 • Integroitu äänipalvelin;
 • Tehokas pelintegraatio;
 • Laadukas verkkokaupan moottori.

Hyvät ja huonot puolet

Alusta tarjoaa vaikuttavan kokoelman muokattavissa olevista reagoivista malleista ja joukon työkaluja, joita tarvitaan niiden ammattimaisen ilmeen saamiseksi. Verkkosivun rakenne ja ulkoasu on myös mahdollista luoda itsenäisesti useista integroiduista moduuleista. Tämä lyhentää huomattavasti verkkosivustojen kehittämisaikaa ja varmistaa laadukkaat tulokset.

Verkkosivun rakentajan haitoista on järkevää mainita ensimmäisen kerran käyttäjien monimutkaisuus. Aloittelijoille on vaikea tutkia ja hallita palvelua, ja sen käyttöliittymään tottuminen vie aikaa. Lisäksi verkkosivustojen rakentaja ei tarjoa live-chat-tukea, ja myös verkkotunnuksen yhdistäminen ilmaisella suunnitelmalla on mahdotonta täällä.

Kustannus

Verkkosivuston rakentajalla on ilmainen suunnitelma, jonka avulla voit testata sen toimivuutta rajoittamattoman ajan. Suunnitelma merkitsee mahdollisuutta yhdistää noin 20 moduulia, foorumi, lahjoituskeräysvaihtoehto ja verkkokauppa. Suunnitelman toimivuus ei kuitenkaan riitä täysin varustetun pelisivuston perustamiseen, eikä se salli mukautetun verkkotunnuksen yhdistämistä. Voit tehdä sen valitsemalla seuraavista maksullisista tilauksista:

 • Pitkälle kehittynyt ($ 8.99 / mo) – 5 korttipaikan TS3 tai Mumble Server, luo 50 moduulia, mobiilifoorumit, tiedostojen tallennustila (5GB), Tiedoston kaistanleveys (25GB), 5 automaatiota, 5 varoitus & Rangaistukset, Foorumin äänestysjärjestelmä, Pääsy kaikkiin moduuleihin, Teemaeditori, Normaali DDOS-suojaus, DNS Domain Manager, Verkkolokit, API;
 • Perimmäinen ($ 29.99 / mo) – 25 korttipaikan TS3 tai Mumble Server, rajoittamattomien moduulien luominen, lippujen tukimoduuli, tiedostojen tallennus (50GB), Tiedoston kaistanleveys (150GB), 100 automaatiota, 100 varoitusta & rangaistukset, Enterprise DDoS -suojaus, brändäyksen hallinta, mukautetut emojat, prioriteettituki, ensisijainen rekrytointi, edistyneet lokit, API ja kaikki premium-teemat.

Verkkosivun rakentajan avulla voit säästää noin 20% suunnitelmien alkuperäisistä kustannuksista, kun maksat koko vuoden kerralla. Tämä on arvokas valinta, jota useimmat käyttäjät arvostavat etuna, etenkin kun kyse on useiden peliprojektien käynnistämisestä.

Kokeile Enjin ilmaiseksi

Xsolla – julkaisusivustojen pelisivustojen rakentaja

Xsolla - julkaisusivustojen pelisivustojen rakentaja

Tuotteen nimi:Xsolla
Virallinen nettisivu:xsolla.com
Monimutkaisuus:Keskiverto
Vapaa suunnitelma:Vapaa
Premium-paketti:
Perustettu:2005
pääkonttori:Yhdysvallat
Kokeile ilmaiseksi

Xsolla – on pelisivustojen rakentaja kustantajille, joka on luotu aloittamaan pelikohtaiset ratkaisut. Alusta antaa mahdollisuuden kasvattaa voittoa ja kohdistaa tarvittavaan yleisöön suunnittelemalla ammattilaisia ​​aloittavia yrityksiä, investoimalla videopeleihin jne. Xsolla antaa mahdollisuuden avata turvallisia verkkosivustoja sijoittamatta niihin. Alusta tarjoaa myös tehokkaita verkkokaupan ominaisuuksia ja kolmansien osapuolien integrointeja pelisivustojen suorituskyvyn parantamiseksi.

Pääpiirteet

Xsolla tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka keskittyvät verkkosivustojen toimintojen parantamiseen ja yhteisön kasvuun. Järjestelmää käytettäessä voit toteuttaa erityisiä kanta-asiakasohjelmia ja alennuskampanjoita sekä perustaa digitaalikauppoja toiminnallisuuden lisäämiseksi pelisivustollesi. Niistä ominaisuuksista, jotka tekevät alustasta erottumaan joukosta, on järkevää mainita seuraavat:

 • Digitaalikaupan perustamisvaihtoehto;
 • Tehokkaat mainoskampanjat;
 • Verkkosivustotilastot ja analytiikan seuranta;
 • Affiliate markkinointiratkaisut;
 • Kolmansien osapuolien integroinnit.

Hyvät ja huonot puolet

Integroitu verkkokauppamoottori on yksi palvelun kohokohdista, joka mahdollistaa verkkokaupan liittämisen projektiisi. Järjestelmä on melko helppokäyttöinen, tosin voi kestää jonkin aikaa tottuakseen kojelautaan. Selvittäessäsi tehtävää pystyt suunnittelemaan monipuolisen peliprojektin melkein nopeasti.

Alustan haittojen suhteen Xsollalla ei ole ennalta suunniteltuja malleja, joista valita. Sinulla on pääsy vain useisiin verkkosivustoasetteluihin, jotka voit valita aloittamaan projektin muokkaamisen. Samoin järjestelmästä puuttuu räätälöintityökaluja verkkosivujen suunnittelun parantamiseksi.

Kustannus

Xsolla on täysin ilmainen kaikille käyttäjäryhmille. On mahdollista aloittaa projektin rakentaminen ja sitten edistää sitä investoimatta mitään. Integroitu ominaisuusjoukko on edelleen saatavana jokaiselle käyttäjälle, mikä varmistaa laadun ja tehokkaan verkkosivustojen kehitysprosessin. Xsolla varmistaa myös ilmaisen isännöinnin ja edistyneet turvatoimenpiteet. Huomaa kuitenkin, että järjestelmä veloittaa 5% jokaisesta tapahtumasta / ostosta, jonka teet sillä käynnistetyn verkkosivuston kautta.

Kokeile Xsollaa ilmaiseksi

Ning – pelisivustojen rakentaja sekä pelaajille että kehittäjille

Ning - pelisivustojen rakentaja sekä pelaajille että kehittäjille

Tuotteen nimi:Ning
Virallinen nettisivu:ning.com
Monimutkaisuus:Keskiverto
Vapaa suunnitelma:14 päivän kokeilu
Premium-paketti:Alkaen 25 dollaria kuukaudessa
Perustettu:2004
pääkonttori:Yhdysvallat
Kokeile ilmaiseksi

Ning – on pelaajille ja kehittäjille tarkoitettu verkkosivustojen rakentaja, joka erottuu joukosta edistyneiden sosiaalisen median luomisvaihtoehtojensa ansiosta. Järjestelmä on ollut käytössä jo yli 16 vuotta, ja sitä on käytetty yli 2 miljoonan projektin kehittämiseen. Järjestelmä on täydellinen valinta verkkoyhteisöjen, sosiaalisten verkostojen ja pelisivustojen luomiseen. Sen mukana tulee vedä ja pudota -editori, joka mahdollistaa helpon ja vaivatonta web-kehitysprosessin.

Pääpiirteet

Verkkosivuston rakentajaa ei ole kovin vaikea tutkia ja hallita riippumatta siitä, kuinka taitava web-suunnittelu olet. Vuoksi integroitu vedä ja pudota -editori, verkkosivustojen kehittämisprosessista tulee intuitiivinen ja ymmärrettävä useimmille käyttäjille, myös niille, joilla ei ole koskaan ollut tällaista kokemusta. Järjestelmän ominaisuusjoukko on melko laaja ja tehokas. Katso alla olevat tärkeimmät edut:

 • Integroitu verkkokauppaalusta;
 • Ammattimaiset sisällönhallintatyökalut;
 • Sosiaalisen verkostoitumisen vaihtoehdot;
 • Suunnitteluratkaisujen monipuolisuus.

Hyvät ja huonot puolet

Ning on yksi parhaimmista yhteisön verkkosivustojen rakentajat. Heti kun luot projektin ja täytät sen sisällöllä, voit kannustaa uusia käyttäjiä liittymään peliverkkoon. Täältä voit aloittaa foorumeita, live-keskusteluja, sähköpostikampanjoita ja muun tyyppisiä sosiaalisia verkostoprojekteja. Ning mahdollistaa myös edistyneiden liiketoimintatyökalujen käytön tehokkaassa verkkosivujen hallinnassa ja mainonnassa. Näitä ovat MailChimp-integraatio, verkkokaupan moottori, edistyneet analytiikka- ja tilastoseurannan työkalut. Ammattilaiset arvostavat myös mahdollisuutta koodin muokkaamiseen alustan tarjoamana. Tämä on valtava etu kooditaidoille verkkosivujen suunnittelun ammattilaisille, joilla on aikomus aloittaa ja tehokkaasti hallita täysimittaisia ​​peliprojekteja..

Järjestelmän haittojen suhteen et tule kohtaamaan monia niistä täällä. Ning tarjoaa oletuksena rajoitetun kaistanleveyden. Heti kun ylität rajat, voit maksaa kyvystä käyttää ylimääräistä kaistanleveyttä. Verkkosivuston isännöinti on myös mahdotonta valitsemillasi palvelimilla, koska järjestelmä tarjoaa integroidun isännöinnin. Nämä haitat eivät kuitenkaan ole niin tärkeitä.

Kustannus

Ning’lla ei ole ilmaista suunnitelmaa, mutta se tarjoaa mahdollisuuden testata alustan integroitu toiminnallisuus ilmaisen 14 päivän kokeilun aikana. Tämä antaa sinun ymmärtää, mitä tarkalleen käytät verkkosivujen rakentajalta, kun päivität johonkin sen maksettuihin suunnitelmiin. Jälkimmäiset sisältävät seuraavat liittymisvaihtoehdot:

 • Perus ($ 25 / mo) – 1000 jäsentä, 10 Gt: n tallennustila, vedä ja pudota -sovellus, valokuvien ja videoiden integrointi, aktiviteettisyöttö jne .;
 • Esitys ($ 49 / mo) – 10000 jäsentä, 50 Gt tallennustilaa, tapahtumia ja viestejä, blogeja ja foorumeita, GA: ta ja analyyttisiä työkaluja jne .;
 • Perimmäinen ($ 99 / mo) – 100000 jäsentä, 100 Gt tallennustilaa, räätälöityjä ryhmiä ja jäseniä lennolla, sosiaalisten verkkojen integroinnit, sosiaalisen jakamisen vaihtoehdot jne.

Verkkosivun rakentaja antaa mahdollisuuden säästää jopa 20% suunnitelmien alkuperäisistä kustannuksista valitsemalla vuosittaisen tilauksen kerralla. Tämä on tärkeä asia käyttäjille, jotka aikovat työskennellä järjestelmän kanssa pitkään.

Kokeile Ning ilmaiseksi

WordPress – ilmainen alusta, jolla voit luoda oman pelisivustosi

WordPress - ilmainen alusta, jolla voit luoda oman pelisivustosi

Tuotteen nimi:WordPress
Virallinen nettisivu:wordpress.org
Monimutkaisuus:Keskivertoa parempi
Vapaa suunnitelma:Rajoittamaton
Premium-paketti:alkaen 2,95 dollaria / kk
Perustettu:2003
pääkonttori:Maailmanlaajuinen
Kokeile ilmaiseksi

WordPress – on tunnetuin ilmainen alusta ammattimaisille pelisivustoille. Tämä on alusta, joka on suosinut itseään kaikkein ominaisuuksilla täytetympi sisällönhallintajärjestelmä maailmassa. Se erottuu joukosta johtuen vaikuttavista integrointivaihtoehdoista, edistyneistä suunnittelun räätälöintityökaluista ja rajattomista hosting-mahdollisuuksista, joita tarvitaan pelaamissivustosi onnistuneeseen aloittamiseen.

Pääpiirteet

CMS on tunnustanut itsensä luotettavaksi, monipuoliseksi ja ammattitaitoiseksi alustaksi. Se mahdollistaa sen käynnistää, hallita ja sitten mainostaa kaiken tyyppiset peliprojektit, jotka eroavat toisistaan ​​monimutkaisuuden, toimivuuden ja tarkennetun suunnittelun mukauttamisen tarpeiden mukaan. Jos et ole koskaan työskennellyt alustan kanssa aiemmin, sinun on oltava tietoinen sen tärkeimmistä ominaisuuksista. Täällä he menevät:

 • Laaja laajennusintegraatiovaihtoehto;
 • Isännöinnin ja verkkotunnuksen valinnan tarve;
 • Kehittyneet suunnittelun räätälöintityökalut;
 • Monipuolinen valikoima kolmansien osapuolien pelimalleja;
 • Joustavat koodinmuokkausvaihtoehdot.

Hyvät ja huonot puolet

Yksi CMS: n kiistattomista kohokohdista on edistykselliset ja joustavat laajennusten integrointivaihtoehdot. Järjestelmä antaa mahdollisuuden valita useista integroiduista plugineista samoin kuin samoihin verkkoon saataviin plugineihin. Lopullinen jäsen, Weglot, Live Chat, kilta, ARMember, Elementor ja WoW Guild -laajennukset ovat vain joitain tunnetuimmista WP-peliteemoista. Pelimallien valinta on täällä myös vaikuttava, koska pääset käsiksi moniin kolmansien osapuolien web-suunnittelijoiden kehittämiin teemoihin.

WordPressillä ei näytä olevan lainkaan merkittäviä haittoja. Plugin-integraation ja syvän mallin mukauttamisen tarve edellyttää kuitenkin koodauksen perusteiden ja tietyn web-suunnittelun taustan tuntemusta. Tätä tarvitaan projektille henkilökohtaisen ilmeen ja huippuluokan yksilöllisen suunnittelun antamiseksi, joka ei vaaranna edistynyttä projektisuorituskykyä. Siksi on erittäin suositeltavaa, että sinulla on ohjelmointitieto ennen kuin päätät avata pelisivuston CMS: n kanssa.

Kustannus

WordPress on ilmainen CMS. Sinun ei tarvitse maksaa alustan lataamisesta, asentamisesta ja käytöstä. Voit testata sen koko ominaisuusjoukon sijoittamatta dollaria projektiisi. Kun kuitenkin päätät avata monipuolisen pelisivuston WordPressin avulla, et halua asentaa joitain sen maksettuja laajennuksia. Voit myös harkita yhden maksetun mallin käyttämistä, jonka kolmansien osapuolten suunnittelijat ovat erityisesti kehittäneet WordPressille. Jotta voit siirtyä elämään, sinun on myös ostettava isäntä. Sopivin ratkaisu tässä suhteessa on Bluehost, jonka hinta alkaa 2,95 dollaria kuukaudessa. Alusta tarjoaa useita etuja, kuten ilmaisen bonustunnuksen nimen ensimmäisen käyttövuoden aikana.

Hyödyllisiä lisäosia pelisivustoille

Sarja päivityksiä riippuu verkkosivustosi tyypistä. Esimerkiksi pelifanien verkkosivustot voivat harvoin tarjota vierailijoilleen keskustelupalstan.

ilmoitettava:

Foorumi on pakollinen pelisivustojen yhteisöille, mutta kaikki verkkovastaavat eivät käytä sen toimintoja. uCozilla ja Enjinillä on valmiit foorumin toiminnot, ja sinun on käytettävä sitä. Tämä lisää verkkosivustosi suosiota.

Myydä riistalaitteita:

Voit myös yhdistä verkkokauppa pelisivustollesi. Tämä on fiksu idea, joka voi auttaa sinua ansaitsemaan voittoa verkkosivustosi hallinnassa. Luo erillinen sivu tuotteiden esittelyikkunassa, järjestä lähetys ja online-maksujen hyväksyminen. Verkkokauppa on tehokas lisä pelien kehittäjien, suurten yhteisöjen ja arvioijien verkkosivustoille, joilla on korkea liikenneaste. Urheilupaitoja, kuppeja, patsaita ja muita asioita on kuitenkin mahdollista myydä jopa edistyneen killan verkkosivuilla. Tarvitset vain halu tehdä sen.

Chat:

Toinen elementti, jonka voit lisätä verkkosivustoosi, on online-chat, joka on kätevä viestintämuoto sinun ja verkkosivustosi kävijöiden välillä. Tämä on hyödyllinen lisä jokaiselle pelisivustolle, etenkin sellaiselle sivustolle, jossa myyt pelejä, määritteitä, sinulla on lahjoitusominaisuus tai jotain sellaista. Pysy yhteydessä yleisöösi.

Jaa sisältösi:

Älä unohda käyttää RSS-syötettä, synkronointia sellaisten pelipalvelimien kanssa, kuten Twitch, videoisännät, virallinen pelisivusto, sosiaalisten verkostojen tilit, temaattiset kanavat ja kaikki mitä aiheesta löydät. Anna verkkosivustollesi hyödyllisiä tietoja pelistä ja tuo yleisölle paljon tyytyväisyyttä.

Hyväksy lahjoitukset:

Vaikka myyt tuotteita, voit yrittää kerätä lahjoituksia verkkosivuston kehittämiseen. Jotkut pelit keräävät lahjoituksia tietyille pelin kehittämisestä vastaaville yhteisön jäsenille, uusia varusteita ammattilaisjoukkueille, tilojen vuokrausta käyttäjän kokouksille tai jotain sellaista. Lahjoitustesi hallinnointi on sinun vastuulla.

Ole kohtelias:

Kiinnitä huomiota jokaiseen yhteisön jäseneen. Aseta parametrit käyttäjän saavutuksille (viestien lukumäärä, kommentit, syntymäpäivä jne.), Jotka tuottavat onnittelut, uudet tilat tai virtuaaliset lahjat, esimerkiksi.

On myös mahdollista järjestää puhelinpalvelin, online-jakelu (tarvittaessa), kilpailuja killan jäsenille tai tilaajille, lisätä musiikkia verkkosivustoon jne. Päivitysjoukot riippuvat verkkosivustosi tyypistä, tavoitteista ja mielikuvitus.

Bottom Line

Pelisivustojen luomiseen on järkevää käyttää kapeiden verkkosivustojen rakentajia. uCoz on paras ilmainen pelisivustojen rakentaja, joka toimii erinomaisesti klaanien tai kiltojen verkkosivustojen kehittämiseen ja hallintaan. Palvelussa on useita malleja, räätälöintityökaluja, moduuleja, koodinmuokkausvaihtoehtoja ja muita ominaisuuksia, joita tarvitaan kunnollisen pelisivuston käynnistämiseen.

Enjin on edullinen erikoistunut pelisivustojen rakentaja. Tämä on ihanteellinen ratkaisu suurimmalle osalle käyttäjiä, jotka haluavat luoda pelisivuston, fani, kilta, eSports-joukkueen verkkosivusto tai pelipalvelin. Pelimallien, moduulien, asetusten ja integrointien monipuolisuus sekä helppo verkkosivustojen kehittämisprosessi tekevät Enjinistä arvokkaan web-rakennustyökalun pelisivulla.

Xsolla on erikoistunut pelisivustojen rakentaja julkaisijoille ja pelien kehittäjille. Järjestelmä tekee mahdolliseksi kasvattaa voittoa ja parantaa liiketoiminnan suorituskykyä tarjoamalla edistyneitä verkkokaupan ja suunnittelun räätälöintivaihtoehtoja sekä kolmansien osapuolien integrointeja.

Ning on huippuluokan pelisivustojen rakentaja, joka mahdollistaa sosiaalisten pelisivustojen luomisen ja tehokkaan hallinnan. Alusta toimii erinomaisesti sosiaalisten verkostojen kehittämiseen, verkkoyhteisöihin ja erityyppisiin peliprojekteihin.

WordPress on epäilemättä luotettavin ja tunnetuin sisällönhallintajärjestelmä, jota voidaan käyttää tehokkaiden peliprojektien käynnistämiseen ja hallintaan. Järjestelmässä on edistyneet laajennusten integrointivaihtoehdot sekä tarve valita isäntä ja verkkotunnus. Koodaustaito on tässä myös bonus, etenkin käyttäjille, jotka aikovat käynnistää monipuolisia projekteja edistyneillä toiminnoilla.

Luo ILMAINEN pelisivusto

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map