Kuinka valita paras CMS verkkosivustollesi

Kuinka valita paras CMS verkkosivustollesi


Kun valitset verkkosivustollesi parhaan CMS-alustan, sinun on ymmärrettävä selvästi ero CMS-ryhmien välillä.

Ei ole väliä, suunnitteletko aivan uuden liiketoimintastrategian yrityksen mainostamiseksi verkossa, avaa digitaalikauppa tai siirry yksinkertaisesti elämään pienen sisältöpohjaisen sivuston kanssa. Sinun on selvitettävä, miten järjestelmä toimii, mihin se on välttämätöntä, mitä toiminnallisuuksia se tarjoaa ja jos se todella sopii erityisiin tavoitteisiisi.

Menestyksen avain on selvittää, mikä CMS on oikea valinta sinulle ja miksi. Muista, että joudut käsittelemään sisällön muokkaamisen lisäksi myös verkkosivustojen ylläpitoa, käynnistämistä, ylläpitämistä, tukemista jne. Joten varmista, että valittu alusta on turvallista ja riittävän vakaata lisäominaisuuksien lisäksi. Jos päätös vaikuttaa valtavalta haasteelta, jatka artikkelin lukemista oppiaksesi lisää CMS-tyypeistä, toiminnoista, tekniikoista ja eduista, joita ne voivat tarjota laatikosta..

Mikä CMS on ja miten se toimii

Ennen kuin aloitamme, selvitetään, mikä CMS oikeastaan ​​on. Lyhenne tarkoittaa sisällönhallintajärjestelmää. Toisin sanoen tässä meillä on väline, joka mahdollistaa verkkosisällön hallinnan eri tavoin. Onko sinun lisätä uutta tekstiä, päivittää nykyinen sivu, mukauttaa joitain verkkosivustoelementtejä, CMS on täällä auttamassa.

CMS: n tärkein tehtävä on auttaa käyttäjiä järjestämään verkkosisältöä joukolla työkaluja. Järjestelmä auttaa esimerkiksi aina, kun haluat näyttää mediasisällön tai tekstin, lähettää uusia artikkeleita, näyttää videoita tai jopa jakaa sisältöä useiden kanavien kautta. CMS pitää kaikki tarvittavat työkalut yhdessä paikassa saatavana käyttäjien kojelaudassa.

Kuinka CMS toimii

CMS-toteutuksen idea perustuu kahteen tärkeään sovellukseen. Ne sisältävät:

 1. CMA tai sisällönhallintasovellus.
 2. CDA tai sisällön toimitussovellus.

CMA-sovellus vastaa uuden sisällön lisäämisestä verkkosivustolle sekä sen muokkaamisesta ja mukauttamisesta CMS-kojetaulun sisällä. Käyttäjä on täysin vastuussa prosessista ja sallii erilaisten toimintojen käytettävissä olevien välineiden, skriptien, toimintojen jne. Avulla. Vaikka suurin osa verkkosivustoista luodaan HTML / CSS / JavaScript-tiedostoilla, editorissa on parannettu toiminto lähteen muuttamiseksi tai muokkaamiseksi. koodi myös.

CDA-sovellus tulee osa taustaprosessia. Sovellus vastaa koko verkkosisällön tallentamisesta oikeassa muodossa, sen näyttämisestä loppukäyttäjälle ja koko tietolomakkeen siirtämisestä CMA: lle.

Laita nämä kaksi sovellusta yhteen ja saat täysin toimivan CMS-alustan. Kun olemme määritelleet termin ja selvittäneet, mitkä CMS-järjestelmät toimivat, meidän on tutkittava tarkemmin alustatyyppejä.

3 tärkeintä CMS-tyyppiä

Kaikki sisällönhallintajärjestelmät voidaan jakaa kolmeen päätyyppiin niiden toiminnallisuudesta riippuen. Näihin tyyppeihin kuuluvat:

Jokainen CMS-luokka on erilainen lähinnä käyttämänsä tekniikan ja toimittamiensa ominaisuuksien vuoksi. On tärkeää ymmärtää ero ennen kuin valitset järjestelmän omaan projektiisi.

Avoimen lähdekoodin CMS

Tärkein etu on avoimen lähdekoodin CMS-joustavuus. Ensinnäkin, alustaan ​​pääsee ilmaiseksi. Tarvitset vain CMS: n lataamisen ja asennuksen ja hallinnan valittuun Web-palvelimeen. Toinen etu on verkkosivustosi täydellinen hallinta. Käyttäjillä on täydet käyttöoikeudet valtavaan valikoimaan laajennuksia, laajennuksia ja muita verkkosivustojen työkaluja, jotka voivat luoda kirjaimellisesti mitä tahansa sivustotyyppisiä yksinkertaisia ​​blogeja monimutkaisempiin digitaalikauppoihin ja pienyrityksiä koskeviin hankkeisiin.

Lukuisten etujen lisäksi CMS: llä voi olla joitain haittapuolia. Esimerkiksi se, mikä aluksi näyttää olevan täysin ilmaista, voi lopulta johtaa lisäkustannuksiin. Sinun on maksettava isännöinnistä ja verkkotunnuksesta. Premium-teemoja, kuten myös joitain laajennusversioita ja laajennuksia, myös maksetaan. Toisaalta, otat täyden hallinnan budjetista ja sinulla on mahdollisuus valita parhaat tarjoukset isännöinnin, verkkotunnuksen rekisteröinnin, mallien jne. Suhteen..

Suosituimmat avoimen lähdekoodin CMS-esimerkit

WordPress – on suosituin CMS, jolla on yli 400 000 000 aktiivista käyttäjää ympäri maailmaa. Järjestelmä on avoimen lähdekoodin käyttöjärjestelmä. Vaikka CMS on alun perin suunniteltu luomaan sisältöpohjaisia ​​verkkosivustoja, CMS on kehittynyt vuosien mittaan antamaan käyttäjille mahdollisuuden rakentaa blogeja, portfolioita, pienyrityssivustoja, verkkokauppoja jne..

WordPress

Avainominaisuudet:

 • Tuhannet mallit. Käyttäjille on saatavana ilmaisia ​​ja maksettuja reagoivia teemoja.
 • Endless plugins. Analytiikasta ja mainoslaajennuksista tapahtumien suunnitteluun, asiakkaiden hankkimiseen ja sähköpostimarkkinointiin – valitse satojen sovellusten ja kolmansien osapuolien palveluiden joukosta räätälöidäksesi sivustosi.
 • Yksinkertainen CMS. Sisältöeditori itsessään on erittäin intuitiivinen. Uusien sivujen, viestien ja luokkien luominen on helppoa, vaikka tietyt tekniset taidot saattavat olla tarpeen, jos päätät muokata koodia ja ottaa käyttöön uusia toimintoja.

Kokeile WordPress nyt

Joomla – on toinen suosittu avoimen lähdekoodin CMS. Alusta suunniteltiin vastaamaan pienyritysten edustajien, voittoa tavoittelemattomien instituutioiden ja hallitusten organisaatioiden verkkotarpeita. Joomlalla on tällä hetkellä yli 2 000 000 käyttäjää, ja sillä on yli 9% kaikista verkkosivustoista. Ilmaisen pääsyn lisäksi CMS tarjoaa joukon suunnitteluominaisuuksia, helppoa sisällön muokkaamista ja julkaisemista, maailmanlaajuista tukea ja paljon muuta.

Joomla

Avainominaisuudet:

 • Parannetut suunnitteluominaisuudet. Käyttäjät voivat käyttää kutakin erillistä mallia tietylle sivulle HTML-renderoinnin, mukautetun suunnittelun arkistoinnin jne. Lisäksi.
 • Yksinkertainen sisällön muokkaaminen. Järjestelmässä on intuitiivinen WYSIWYG-editori, editoripainikkeet ja joukko julkaisutyökaluja.
 • Kattava tuki. Joomla tarjoaa laajan tietokannan integroidun ohjejärjestelmän, paikallisen ammattilaisyhteisön ja foorumin lisäksi.

Kokeile Joomlaa nyt

Drupal – on verkkosisällönhallintaalusta, joka on suunniteltu luomaan monimutkaisia ​​verkkosivustoja sekä digitaalikauppoja. Se tarjoaa valikoiman verkkokaupan teemoja ja monipuolisen ominaisuusjoukon verkkokaupoille sekä muille verkkosivustoille. Järjestelmässä on tällä hetkellä yli 400 000 live-projektia, jotka ovat saatavilla yli 200 maassa ympäri maailmaa.

Drupal

Avainominaisuudet:

 • Helppokäyttöisyys. Järjestelmä on helppo asentaa. Käyttäjät voivat valita satojen valmiiden mallien joukosta ja saada ne paikan päällä napsautuksella.
 • Hallintatyökalut. Sivuston omistaja voi määrittää roolit ja tarjota pääsyn muille käyttäjille tehokkaan yhteistyön varmistamiseksi.
 • Laaja valikoima laajennuksia. Drupalin käyttäjät voivat valita yli 7000 asennettavasta laajennuksesta.

Kokeile Drupalia nyt

Avoimen lähdekoodin CMS: n valitseminen saattaa myös pelätä. Eri alustat vaativat erilaista teknistä taustaa. Lisäksi sinun on huolehdittava isännöinnistä ja verkkotunnuksesta erikseen. Se saattaa myös olla aikaa vievää.

Tässä WordPress voittaa helppokäyttöisyytensä, joustavuutensa ja muokkausprosessinsa täydellisen hallinnan ansiosta. Lisäksi sinulla voi olla kaikki verkkosivuston varat yhdessä paikassa, kun käytät WP: lle optimoituja hosting-suunnitelmia, jotka toimitetaan saumattomasti CMS-integroinnilla ja kaikki ominaisuudet kustannustehokkaalla suunnitelmalla.

SaaS CMS

SaaS CMS -järjestelmät edustavat pilvipohjaisia ​​alustoja, jotka yleensä tulevat all-in-one-ratkaisuina. Käyttäjä valitsee suunnitelman, maksaa siitä ja saa täysin varustetun CMS: n, jossa on lopulliseen hintaan muokattavat mallit, verkkotyökalut, verkkotunnus ja isäntä. Tällaisia ​​alustoja voidaan käyttää virtuaalisesti isännöityjen pakettien muodossa, joissa on tilausmalli.

Hinta voi vaihdella valitsemasi suunnitelman ja projektisi tarpeiden mukaan. Mitä monimutkaisempi sivusto on, sitä korkeammat suunnitelman kustannukset. Lisäksi sinun on harkittava tarvittavan verkkotiedon, tallennustilan ja kaistanleveyden määrää. Nämä tekijät vaikuttavat myös lopulliseen hintaan.

Avoimen lähdekoodin CMS: n lisäksi SaaS vaatii käytännössä nolla teknistä tietämystä. He tarjoavat intuitiivinen vedä ja pudota -toiminto valmiiden asettelujen lisäksi, joissa on sisäänrakennetut asianmukaiset widgetit ja sovellukset, jotka viittaavat omaan markkinarakoosi.

Haluat esimerkiksi luoda digitaalikaupan ilman mitään koodaustietoa tai halua etsiä isäntää tai rekisteröidä verkkotunnus itse. Vaiheet SaaS-järjestelmissä ovat seuraavat:

 1. Valitset alustan.
 2. Valitse digitaalikaupan malli, jossa on integroidut lohkot ja ominaisuudet.
 3. Tilaa suunnitelma, joka tarjoaa verkkokaupan toimintoja.
 4. Muokkaa sisältöä ja siirry live-tilaan.

SaaS-alustoja on täysin ja osittain pilvi. Ensimmäiseen sisältyy kaikki huoltonäkökohdat sekä verkkosivujen tuki ja ylläpito. Toinen edellyttää, että käytetään erillistä pilvipalvelinta sekä moduuleja mallin modifioimiseksi. Osittain pilviratkaisut vaativat teknisiä taitoja. Joten kun puhumme SaaS: sta, otamme huomioon vain täysin pilvialustat.

Suosituimmat SaaS CMS -esimerkit

Wix – on maailmanlaajuisesti arvostettu SaaS-tekniikkaan perustuva verkkosivustojen rakentaja. Lähes 3 500 000 Wix-sovelluksella rakennettua verkkosivustoa on saatavana verkossa. Alustalla on kasvava yhteisö, ja sen avulla käyttäjät voivat rakentaa kaiken tyyppisiä ja monimutkaisia ​​projekteja. Wix hoitaa kaikki tehtävät riippumatta siitä, oletko yksittäinen valokuvaaja, joka haluaa markkinoida portfolion, pienyritysyritys, joka vaatii epätoivoisesti verkkosivujen läsnäoloa tai yrittäjä, joka haluaa myydä verkossa, Wix.

Wix-verkkosivustojen rakentaja

Avainominaisuudet:

 • Suuri aloittelijoille. Wix on vielä helpoin alusta luoda sivustoja tyhjästä. Se käyttää AI-pohjaista tekniikkaa rakentaakseen verkkosivustoja käyttäjille sen kanssa ADI-tekniikka. Saatat keksiä uuden sivuston muutamassa minuutissa ilman mitään koodaustaitoja.
 • Parannettu toimittaja. Järjestelmän avulla voit paitsi räätälöidä valmiita laajennuksia, myös toteuttaa oman ja ainutlaatuisen suunnittelun ja verkkotoiminnot Wix Corvidin avulla.
 • 100% joustavuus. Lukuun ottamatta satoja sovelluksia ja widgettejä, jotka voidaan asentaa napsautuksella, verkkosivustosi voidaan integroida lukuisiin kolmansien osapuolien palveluihin etäkäyttää, tukea ja kasvattaa yritystäsi verkossa.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

Omistettu CMS

Tämä viittaa pääasiassa yrityskäyttöön. Omistettu CMS on yhden organisaation tai yrityksen hallinnoima ohjelmisto. Se on alun perin suunniteltu vain kaupalliseen käyttöön. Alustaan ​​sisältyy kuukausittainen tai vuosittainen käyttömaksu sekä lisäpalvelut, joihin voi kuulua henkilöstön koulutus, tekninen tuki, verkkosivujen ylläpito jne. Omistettuihin CMS-esimerkkeihin sisältyy Kentico, Sitecore, Ilmaisu moottori, ja muut.

Asiat, jotka on otettava huomioon valittaessa CMS

Saatuaan lisätietoja CMS: n luonteesta ja tyypeistä, voimme aloittaa vertailun ja vastakkaisuuden valitsemisen sivustosi tarpeita vastaavan alustan valitsemiseksi. Koska verkossa on niin paljon tarjouksia, sinun on keskityttävä verkkosivustosi toimivuuteen ja monimutkaisuuteen.

Millaista verkkosivustoa se aikoo olla? Kuinka monta sivua tarvitset? Mitä toimintoja vaaditaan? Onko sinulla teknisiä taitoja? Mikä on budjetti? Näihin kysymyksiin on vastattava ennen CMS: n valitsemista. Jotta käyttäjät olisivat helpompia, olemme laatineet luettelon ominaisuuksista, jotka on otettava huomioon ennen sisällönmuokkausjärjestelmän valitsemista.

# 1 – helppokäyttöisyys

Ennen määriteltävää on, kuinka helppoa CMS: ää käyttää. Vaikka avoimen lähdekoodin käyttöympäristöt ovat ilmaisia, voit testata niitä ja päättää, sopivatko ne sinulle asettamatta itseään. SaaS-ratkaisujen suhteen ne tarjoavat ilmaisia ​​suunnitelmia ja ilmaisia ​​kokeiluversioita. Tästä saattaa olla hyötyä myös tarkistettaessa, kuinka helppoa on:

 1. Aloita käyttöjärjestelmän asettaminen ja asennus.
 2. Mukauta mallia, siirrä objekteja tai käytä mitä tahansa käytettävissä olevista verkkotyökaluista.
 3. Lisää ja muokkaa tekstiä, lataa kuvia, lisää linkkejä, asenna widgetit jne.
 4. Mene live-sivulle valmiiden sivujen kanssa.

Helppokäyttöisyys Vertaileva taulukko

WordPressWixJoomlaDrupal
Päästä alkuunLataus ja asennus vaaditaan + isäntä ja verkkotunnus ellet käytä Bluehostin kanssaTilaa sosiaalitilillä tai sähköpostitse ja salasanallaLataus ja asennus vaaditaan + isäntä ja verkkotunnusLataus ja asennus vaaditaan + isäntä ja verkkotunnus
Mallien mukauttaminenValmiit mallit, koodaustaidot voivat olla tarpeenIntuitiivinen vedä ja pudota -toimittaja, AI-pohjaiset työkalut, koodausta ei tarvitaHTML / JavaScript-mallit, vaadittavat tekniset taidotHTML / PHP-mallit vaativat vähäisen koodauksen
Sisällön muokkaaminenAloittelijoiden tasoAloittelijoiden tasoEdistynyt tasoEdistynyt taso

# 2 – Alustan turvallisuus

Suojaus on avainasemassa vakaan verkkosivuston toiminnan kannalta. Tilanteessa avoimen lähdekoodin CMS-järjestelmissä olet vastuussa sopivan hosting-palvelun valitsemisesta, jolla on riittävästi tallennustilaa ja kaistanleveyttä estääksesi sivustosi jakautumista liikenteen valinnassa. Lisäksi sinun on etsittävä isännöintipalveluntarjoajia, joilla on lisäsuojausvälineitä, järjestelmän varmuuskopioita, CMS-version päivityksiä jne. Useimmissa tapauksissa käyttäjät pakotetaan tekemään tarvittavat toimenpiteet manuaalisesti.

SaaS pilvipohjaiset alustat ovat joustavampia turvallisuuden suhteen. Käyttäjien ei tarvitse käsitellä mitään. Alusta vastaa päivityksistä, verkkosivustojen toiminnoista jne. Samanaikaisesti sinun on valittava suunnitelma, jolla on riittävästi säilytystiloja ja kaistanleveyttä sujuvan toiminnan varmistamiseksi pitkällä aikavälillä.

CMS-tietoturvan vertailutaulukko

WordPressWixJoomlaDrupal
Järjestelmäpäivitykset ja varmuuskopiotManuaaliset päivitykset ja varmuuskopiot, ellei niitä käytetä Bluehostin kanssaAutomaattiset päivitykset ja varmuuskopiotJärjestelmäpäivityksen ilmoituksetJärjestelmäpäivityksen ilmoitukset
Plugin-päivityksetManuaaliset päivitykset, ellei niitä käytetä Bluehostin kanssaAutomaattiset päivityksetPäivitetty manuaalisestiPäivitetty manuaalisesti
LisätyökalutLisälaajennukset, jotka asennetaan ja käsitellään käsinRoskapostisuojaus, DDoS-torjunta jne.Lisälaajennukset, jotka asennetaan ja käsitellään käsinLisälaajennukset, jotka asennetaan ja käsitellään käsin

# 3 – tekninen tuki

Sekä aloittelijat että omistautuneet ammattilaiset tuskin arvostavat sitä, että he jätetään yksin teknisen virheen tai verkkosivuston erittelyn vuoksi. Asiakastuen saatavuus on tärkeä huomioon otettava tekijä, samoin kuin aika, jonka johtajat tarvitsevat avun tarjoamiseen.

Vaikka useimmissa SaaS-alustoissa on erilaiset yhteydenottovälineet, mukaan lukien välitön yhteydenpito, avoimen lähdekoodin CMS: llä ei yleensä ole räätälöityä tukea, ellet ole Premium-käyttäjä. Toisaalta, ne ovat niin suosittuja käyttäjien keskuudessa, että voit kohdata loputtomia video-oppaita, foorumeita ja ammatillisia yhteisöjä, joilla on vastauksia kaikkiin kysymyksiin.

Asiakastuen vertailutaulukko

WordPressWixJoomlaDrupal
Välitön tukiEiLive ChatEiEi
Oppaat ja oppaatVideooppaat, verkkoartikkeleita koskevia ohjeartikkeleitaMukautettu tietokantaVideooppaat, verkkoartikkeleita koskevia ohjeartikkeleitaVideooppaat, verkkoartikkeleita koskevia ohjeartikkeleita
YhteisöLukuisia foorumeita ja yhteisöjä verkossaCustom Wix -foorumiLukuisia foorumeita ja yhteisöjä verkossaLukuisia foorumeita ja yhteisöjä verkossa

# 4 – Ominaisuusjoukko ja joustavuus

Tämä kohta viittaa kaikkeen, mitä saatat tarvita verkkosivustosi mukauttamiseen. Integroidusta analysoinnista ja SEO: sta käyttäjän hankintatyökaluihin, ponnahdusikkunoihin, gallerioihin, diaesityksiin ja muihin sovelluksiin mainostaa ja kasvattaa projektiasi sekä tehdä siitä vuorovaikutteisempaa ja kiinnostavampaa.

Avoimen lähdekoodin CMS-järjestelmissä on loputtomat räätälöintimahdollisuudet. Ladattavia ja asennettavia laajennuksia on tuhansia. Kaikki laajennukset eivät ole ilmaisia. Jotkut harkitsevat premium-tilin tai erillisten laajennusten käyttöä. Lisäksi meidän on harkittava reagoivien mallien saatavuutta, verkkokaupan toimintoja ja paljon muuta.

Lisäksi alustan tulisi varata tilaa saumattomaan kolmansien osapuolien integrointiin. Joka kerta kun haluat yhdistää uuden maksutavan tai lähetystavan, sinun on oltava 100% varma, alusta antaa sinun tehdä tämän. Muista myös analyyttiset instrumentit liikenteen seuraamiseksi ja menestyneimpien kanavien määrittelemiseksi puhumattakaan sosiaalisen median integraatiosta.

CMS-joustavuuden vertailutaulukko

WordPressWixJoomlaDrupal
MallitTuhannet ilmaiset ja premium-mallit550+ ilmaista mallia + maksetut pro-teematIlmaiset ja premium-Joomla-mallitDrupalin ilmaiset ja maksetut teemat
SEOSEO-lisäasetukset + SEO-laajennuksetIntegroidut SEO-asetuksetJoomla SEO -laajennuksetDrupal SEO -moduulit
CommecreUltimate WooCommerce -laajennusLisäpaketit kaiken kokoisille digitaalikauppoilleErityiset eCommecre-laajennuksetAvoimen lähdekoodin verkkokaupan Drupal-ohjelmisto

# 5 – hinnoittelupolitiikka

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, kun valitset alustan verkkosivuston rakentamiseksi. Vaikka markkinaraon kilpailu kiristyy, yritykset tarjoavat suhteellisen alhaiset suunnitelmakustannukset ainakin lähtötason paketille. Toisaalta avoimen lähdekoodin CMS-järjestelmiä voidaan käyttää vapaasti. Jokainen voi käyttää heitä ja aloittaa verkkosivuston rakentamisen. Ainoa haittapuoli on, että joudut huolehtimaan verkkotunnuksesta ja projektin ylläpidosta.

Lisäksi premium-mallit eivät ole ilmaisia, samoin kuin jotkut laajennuslaajennukset. SaaS-alustat veloittavat jokaisesta suunnitelmasta tilauspohjaisen mallin avulla. Valitset paketin ja saat kaiken sen mukana, eikä sinun tarvitse käsitellä teknisiä kysymyksiä erikseen. Käyttäjät voivat vapaasti vaihtaa toiseen suunnitelmaan milloin tahansa sekä mennä alempaan tarvittaessa. Tämä tosiasiallisesti lisää jonkin verran joustavuutta. Älä unohda ilmaisia ​​suunnitelmia. Ne saattavat olla hyvä mahdollisuus testata järjestelmää tai jopa rakentaa pieni, yksinkertainen ja kevyt sivusto.

CMS-joustavuuden vertailutaulukko

WordPressWixJoomlaDrupal
Vapaa suunnitelmaOletuksena ilmainenJooOletuksena ilmainenOletuksena ilmainen
LisäkustannuksetVerkkotunnus, hosting, mallit, laajennuksetEi. Maksat vain valitusta suunnitelmasta.Verkkotunnus, hosting, mallit, laajennuksetVerkkotunnus, hosting, mallit, laajennukset
Alkuhinta verkkosivuston rakentamiseenAlkaen 5 dollaria kuukaudessaAlkaen 0 dollaria kuukaudessaAlkaen 5–1 500 dollaria ammattimaisesti rakennetusta sivustostaAlkaen 5–3 000 dollaria ammattimaisesti rakennetusta sivustosta

SaaS vs. itse isännöity CMS

Nyt olet melkein valmis tekemään oikean valinnan ja valita parhaiten sopivan CMS: n. Kuten olemme aiemmin maininneet. CMS-tyyppejä on 3. Vaikka omistusoikeudelliset alustat on tarkoitettu pääasiassa yrityskäyttöön, et luultavasti koskaan harkitse niiden vakaata läsnäoloa verkossa. Tästä syystä aiomme vertailla ja verrata SaaS: ää ja itse isännöitäviä CMS-vaihtoehtoja perustuen tosielämän esimerkkeihin, jotka edustavat Wixiä ja WordPressiä, WP: lle optimoidun hosting-ratkaisun kanssa, jonka sinulle on tuonut Bluehost.

Wix – monitoimilaitteen SaaS-ratkaisu

Wix

Wix – on maailman paras SaaS-verkkosivustojen rakentaja. Se on erittäin helppokäyttöinen ja täydellinen aloittelijoille. Saat edistyneen web-instrumentin, joka luo verkkosivun tyhjästä sinulle kaikilla uusimmilla tekoälyyn perustuvilla verkkotekniikoilla. Alusta on käyttäjien kannalta niin suosittu, että sillä on tällä hetkellä 154 miljoonaa tilaajaa.

Aloittaa

Web-sivuston rakentamisen aloittaminen edellyttää vain kirjautumista sisään ja aloittamista ilmainen kokeilu. Suunnitelmaa ei tarvitse valita heti. Lisäksi voit pysyä Wix-ilmaisessa paketissa, jos haluat vain testata järjestelmän. Kuten aiemmin sanottiin, järjestelmä on verkkosivustojen rakentamisen kannalta helpoin. Se on täydellinen aloittelijoille, joilla ei ole mitään koodaustaitoja. Alkuvaihe sisältää useita yksinkertaisia ​​vaiheita:

 1. Sisäänkirjautuminen (käytä sosiaalista mediaasi tai Google-tiliäsi tai kirjoita vain sähköpostiosoite ja salasana).
 2. Valitse haluamasi malli, aloita uuden sivun luominen tyhjästä tai valitse Wix ADI – AI-pohjainen ratkaisu, joka rakentaa sinulle sivuston vastausten perusteella, jotka kuvaavat tulevaa projektia
 3. Lisää sisältöä, lähetä valokuvia ja videoita, tarvittavia widgettejä, palveluita tai sovelluksia.
 4. Esikatsele sivustoasi käyttämällä asianmukaista tilaa ja siirry verkkoon painamalla “Julkaise” -painiketta.

Entä sivuston räätälöinti ja sisällön muokkaaminen?

Mallien mukauttaminen

Wix on vedä ja pudota -editori. Se tarkoittaa, että voit muokata valmis mallia siirtämällä sen elementtejä ja lohkoja. Käyttäjät voivat järjestää ne uudelleen tai liikkua. Valitse vain tarvitsemasi alue, pidä sitä hiiren painikkeella ja siirry haluamaasi sivun sijaintiin. Sama asia on mediatiedostojen tai uusien elementtien kanssa, jotka haluat lisätä.

Wix-verkkosivuston rakennustoimittaja

Valikoima reagoivia malleja sisältää yli 550 teemaa eri markkinarakoihin ja tarkoituksiin. Suurimmassa osassa niistä on valmiiksi määritetyt ominaisuudet. Yksilöllisyyttä haluavat voivat aloittaa uuden sivun luomisen tyhjällä asettelulla. Wix Corvid on tarkoitettu kokeneemmille teknikkoille, jotka haluavat kehittää ja lisätä ainutlaatuisia elementtejä tai toimintoja. Helpoin tapa on käyttää Wix ADI: tä. Järjestelmä tarjoaa useita valmiita verkkosivustoasetteluja perustuen tietoihisi, jotka on varustettu integroiduilla widgetteillä. Kirjoita vain tarvittavat tekstit asianomaisiin lohkoihin ja siirry eteenpäin n 5-6 minuuttia.

Ominaisuudet ja joustavuus

Järjestelmä tarjoaa laajan joukon vaihtoehtoja, jotka viittaavat verkkosivujen räätälöinnin lisäksi myös markkinointiin, SEO-optimointiin jne. Tässä on joitain ydintoimintoja, joita arvostat:

 • Monitoimiratkaisu – saat kaikki tarvittavat toiminnot ja resurssit valitussa paketissa, mukaan lukien verkkotunnus, isännöinti, tietoturvavälineet, tuki jne.
 • Wix-sovellusmarkkinat – laaja valikoima laajennuksia, sovelluksia ja kolmansien osapuolien palveluita, jotka ovat saatavissa saumattomaan integrointiin.
 • SEO – muokata sivun otsikkoa ja kuvausta, mukauttaa tuotetietoja, muokata URL-osoitteita, sosiaalista esikatselua ja muuta luodaksesi SEO-ystävällistä sisältöä.
 • verkkokauppa – Wix tarjoaa erilliset suunnitelmat kaiken kokoisille digitaalikauppoille. Ne sisältävät maksuvaihtoehtojen integroinnin, tuotehallintajärjestelmän ja joukon työkaluja verkkosivujen mainostamiseen ja markkinointiin.
 • Asiakaspalvelu – Järjestelmä tarjoaa erilaisia ​​tapoja ottaa yhteyttä, mukaan lukien 24/7 live chat, sähköpostin lippujärjestelmä, mukautettu Wix-ohjekeskus, paikallinen foorumi ja käyttöoppaat..

Alustalla on ilmainen suunnitelma, ja sen avulla voit kokeilla kutakin suunnitelmaa nollalla (ilmainen kokeilu). Se ei kuitenkaan riitä täysin toimivaan projektiin. Aloittamiseksi saatat tarvita yhdistelmäsuunnitelman, joka maksaa 13 dollaria kuukaudessa ja joka sisältää kaikki tarvittavat vaihtoehdot.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

WordPress – kattava itsensä ylläpitämä CMS

WordPress-verkkosivustojen rakentaja

WordPress – on suosituin itsenäisesti ylläpidetty CMS-alusta, jolla on yli 65 miljoonaa WPC: hen rakennettua verkkosivustoa. Siitä huolimatta, että se on asennettuna isäntään, lukuisat palveluntarjoajat tarjoavat WordPress-optimoituja suunnitelmia ilman, että mitään prosessia tarvitse käsitellä käsin. Bluehost on paras tarjous. Joten tarkistamme WP: n käytettäessä yhdessä Bluehost-palvelinratkaisun kanssa.

Aloittaa

Kaikki on helpompaa, kun WordPressiä käytetään Bluehostin kanssa. Aluksi käyttäjät pakotettiin etsimään parhaiten sopivaa hosting-ratkaisua ja rekisteröimään verkkotunnus erikseen. Palveluntarjoajan ansiosta integrointiprosessi on saumaton. Sinun on tehtävä vain seuraava:

 1. Rekisteröidy Bluehostissa.
 2. Valitse WP-optimoitu suunnitelma.
 3. Integroitu CMS: ään yhdellä napsautuksella.

Suunnitelmiin sisältyy jo valikoima ilmaisia ​​malleja. Selaa vain teemaluetteloa ja asenna haluamasi yhdellä napsautuksella. Niitä ei tarvitse ladata ja asentaa manuaalisesti.

Mallien mukauttaminen

WordPress on helppo työskennellä sisällön kanssa. Voit luoda uusia sivuja ja luokkia. WYSIWYG-editori helpottaa sivuelementtien järjestämistä ja uusien lisäämistä. Vaikka ei ole sisäistä muokkausta ja joudut tallentamaan kaikki tekemäsi muutokset, on olemassa yksinkertainen esikatseluvaihtoehto, jolla voit tarkistaa, miten muutokset näytetään verkossa.

WordPress-visuaalinen editori

Perusmallin mukauttamista ei ole paljon. Jotta voit muuttaa asettelua, sinun on annettava lähdekoodi. Täältä HTML / PHP / CSS-tietotiedot voivat olla hyödyllisiä. Toisaalta käyttäjät voivat tarvittaessa valita Premium-mallit, joissa on yksinoikeampi malli.

Toisin sanoen on sinun tehtäväsi sukeltaa syvälle koodaukseen vai ei. Aihe ei ole pakollinen. Pienellä oppimiskäyrällä voit kuitenkin luoda todella ainutlaatuisen projektin.

Ominaisuudet ja joustavuus

WordPress on yksi joustavimmista alustoista. Se tarjoaa kaiken tarvitsemasi tuhansista ilmaisista ja maksuteista malleista valtavaan valikoimaan laajennuksia. Hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse ylläpitää niitä manuaalisesti. Bluehost hosting hoitaa kaikki järjestelmä- ja liitännäispäivitykset, varmuuskopiot jne.

 • Widgetit ja lisäosat – WP CMS tarjoaa todennäköisesti laajimman joukon laajennuksia. Ne sisältävät SEO-vahvistimet, analyyttiset työkalut, verkkokaupan välineet ja paljon muuta. Bluehostin avulla sinun ei enää tarvitse hallita niitä manuaalisesti.
 • Käyttövalmis ratkaisu – Bluehost antaa sinulle asianmukaisen isäntä- ja verkkotunnuksen yhdessä paikassa ilman tarvetta valita lukuisista palveluista ja maksaa niistä erikseen.
 • SEO – Sisällön optimoimiseksi tarkoitettujen SEO-laajennusten ja widgetien lisäksi WordPress varmistaa nopean verkkosivuston latausnopeuden tehokkaan moottorinsa ansiosta. Lisäksi voit muokata lähdekoodia tekemällä siitä SEO-ystävällisempi sekä asentaa kuvakompressoreita ja muita työkaluja. Järjestelmän avulla voit muokata kaikkea meta-nimikkeiden kuvauksista ja URL-osoitteista, keskittää avainsanat ja parantaa tekstin luettavuutta.
 • verkkokauppa – Luo kaiken kokoinen verkkokauppa WooCommerce-laajennuksella. Aloittamiseksi ilmainen versio saattaa olla riittävä. Jos päätät kasvattaa digitaalikauppaa, tarvitset joitain lisälaajennuksia ja työkaluja, jotka maksetaan.
 • Asiakaspalvelu – WordPress itsessään on avoimen lähdekoodin CMS. Käyttäjät voivat löytää tuhansia videooppaita tai artikkeleita, jotka kuvaavat asennusprosessia, järjestelmän varmuuskopioita ja laajennuspäivityksiä. Voit liittyä WP-ammattilaisten foorumeihin ja yhteisöihin. Kun käytät Bluehostia, saat täyden syklin tuen, mukaan lukien lippujärjestelmä ja 24/7 live chat.

Palveluntarjoajalla ei ole ilmaista kokeiluversiota. Voit kuitenkin rakentaa täysin toimivan WordPress-sivuston käyttämällä mitä tahansa WP: lle optimoitua suunnitelmaa. Tulohinta on 2,95 dollaria kuukaudessa ilmaisella verkkotunnuksella, saumattomalla WordPress-integroinnilla, automaattisilla päivityksillä ja 50 Gt tallennustilalla. Voit siirtyä toiseen suunnitelmaan aina, kun projekti vaatii enemmän palveluita.

Kokeile WordPress nyt

Pohjaviiva

Oikean CMS: n valitseminen edellyttää syvällistä analyysiä tulevasta projektistasi. Niin monien vaihtoehtojen avulla sinun on selvästi ymmärrettävä, millaisia ​​toimintoja verkkosivustosi vaatii. Samanaikaisesti sinun on otettava huomioon oma tekninen tausta ja valmiutesi sukeltaa syvälle web-rakennusprosessiin.

Jokaisessa CMS: ssä on ainutlaatuiset ominaisuudet. Avoin lähdekoodi on parempi vaihtoehto luovasti ajaville ammattilaisille, jotka osaavat käsitellä koodausta ja ohjelmointia. SaaS-ratkaisut ovat helpompi ja nopeampi tapa tutustua ammattimaisen ilmeen verkkosivustoon. Riippumatta siitä, mitä valitset, varmista, että ohjelmisto varaa riittävästi tilaa liiketoiminnan kasvulle ja sivuston muokkaamiselle pitkällä tähtäimellä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map