Kuinka valita paras hosting verkkosivustollesi

Kuinka valita paras CMS verkkosivustollesi


Verkkosivusto, jossa ei ole hosting-palvelua, ei ole muuta kuin joukko tiedostoja, joilla ei ole tilaa tallentaa niitä. Jos haluat tehdä projektisi näkyväksi verkkokäyttäjille, sinun on löydettävä oikea palvelinratkaisu, joka täyttää verkkosivustojen vaatimukset kaistanleveyden varastoinnin, tietoturvan, latausajan jne. Suhteen..

Yhden valitseminen saattaa olla vaivaa etenkin ihmisille, jotka ovat kaukana asiantuntijoiden isännöinnistä. Sinun ei tulisi koskaan aliarvioida isännöintiroolia verkkosivustojen ylläpidon, ylläpidon ja tuen suhteen.

Ryhmittely väärään isännöintiin johtaa projektin epäonnistumiseen. Toisaalta, oikea valinta on sama kuin kumppanuuden luominen palveluntarjoajan ja verkkosivustojen omistajien välillä. Maksat valitusta suunnitelmasta ja saat täysimääräistä tukea ilman seisokkeja sekä teknisiä tai turvallisuustaisteluita. Kysymys kuuluu, kuinka oikein valita oikea ratkaisu? Mitä ominaisuuksia kannattaa harkita ja mistä etsiä? Jatka artikkelin lukemista löytääksesi vastauksia näihin kysymyksiin.

Mikä on Web-hosting?

Termi “isäntä” tarkoittaa itse virtuaalitilaa tai -varastoa, jossa voit tarjota elantosi verkkosivustollesi. Jokainen verkkoprojekti sisältää verkkotunnuksen, HTML / PHP tai muut tiedostot, tekstit, kuvat, valokuvat jne. Kaikki nämä elementit sijaitsevat tietyissä kansioissa. Tarvitset paikan näiden kansioiden tallentamiseen ja varmista, että verkkosivusto toimii oikein. Tässä voi auttaa web-hosting. Toisin sanoen, kyse on sivustosi majoituksesta, jolla muut online-käyttäjät voivat käyttää sitä milloin tahansa.

Tämän päivän todellisuudessa termi edustaa yrityksiä ja palveluntarjoajia, jotka toimittavat palvelinratkaisujaan verkkosivustojen omistajille. Jotta asiat olisivat hieman helpompia, he todella vuokraavat teknologiansa ja digitaalisen omaisuutensa. Kun verkkosivustosi on ylläpidetty, se on saatavana globaalissa verkossa kirjoittamalla verkkotunnuksen nimi selaimen hakupalkkiin.

Kuinka isännöinti toimii?

Joten, sinulla on verkkotunnus ja mukautettu malli. Seuraava vaihe on tehdä projektista saatavissa verkossa selainten ja useiden laitteiden kautta. Palvelin on oikeastaan ​​erittäin tehokas tietokone, joka isännöi kaikkia verkkosivustotiedostoja yhdellä CPU: lla (keskusprosessoriyksikkö) kanssa kaikki tekstit, kuvat, widgetit, videot jne. Termi “palvelin” kuvaa CPU: ta laitteena, joka palvelee sivustosi tietoja ja kansioita kävijälle.

Kuinka palvelin toimii

Aina kun käyttäjä kirjoittaa verkkotunnuksen nimen, pyyntö lähetetään palvelimelle. Kun pyyntö käsitellään, palvelin lähettää tarvittavat tiedot takaisin käyttäjälle. Tällä hetkellä DNS (verkkotunnusjärjestelmä) varmistaa sujuvan yhteyden oikeaan tietokoneeseen. Toisin sanoen joka kerta kun maksat isännöintisuunnitelmasta, vuokraat yrityksen palvelimen joidenkin yksinoikeuksien, jotka vaihtelevat palveluntarjoajan välillä, lisäksi.

Ominaisuudet, jotka määrittelevät korkealaatuisen isännöinnin

Oikean isännöinnin valitseminen riippuu useista asioista, joista keskustelemme vähän tarkemmin. Ne viittaavat pääasiassa verkkosivustosi monimutkaisuuteen, tyyppiin, CMS: ään, odotettavissa olevaan liikenteeseen jne. Samanaikaisesti on olemassa joitain perusominaisuuksia, joiden avulla voit selvittää luotettavien palveluntarjoajien huonoista palveluista..

Keskeisiä ominaisuuksia, joita on etsittävä, ovat:

 • kaistanleveys – tietomäärä, jonka yksi palvelin voi siirtää verkkosivustoa pyytävälle tietokoneelle. Mitä enemmän kaistanleveyttä isännöi, sitä parempi etenkin verkkosivustoille, joilla on paljon liikennettä.
 • Varastotila – määrittelee kuinka monta verkkosivutiedostoa ja sisältöä voit tallentaa. Jos aiot käynnistää monimutkaisen projektin, jolla on useita säännöllisesti päivitettäviä sivuja ja mediasisältöä, sinun on etsittävä lisää tallennustilaa.
 • Esitys – tämä ominaisuus yhdistää käytettävyyden ja verkkosivustojen latausnopeuden. Molemmat tärkeät sekä käyttäjien sitoutumiselle että SEO: lle. Mitä nopeammin ja tunkkaisempi sivustosi toimii, sitä parempi käyttäjille ja hakukoneille.
 • turvallisuus – se sisältää monimutkaisen tietoturva- ja suojausjärjestelmän estämään sivustoa rikkoutumiselta, hakkereilta, huijareilta, haittaohjelmilta jne..

Edellä mainitut ominaisuudet sisältävät vain yleiset huomioon otettavat seikat. Aiomme tarkastella yksityiskohtaisesti kaikkia kohtia, joita etsit hyvästä hosting-ratkaisusta. Mutta ensin meidän on tunnistettava tärkeimmät isännöintityypit ja mitä projektityyppejä ne voivat sopia.

Tärkeimmät hosting-tyypit

Kuten aiemmin sanottiin, parhaiten sopivan isäntävalinnan valinta riippuu monista tekijöistä. Minkä verkkosivuston haluat avata? Kuinka paljon sisältöä sillä on? Onko se yhden sivun sivusto vai projekti, jolla on useita sivuja? Mikä on budjettisi? Tarkastellaan joitain tärkeimmistä isäntätyypeistä ymmärtääksesi, mikä palvelinratkaisu on oikea valinta juuri sinun tarpeitasi varten.

1. Jaettu hosting

Tämä hosting-tyyppi on hyvä valinta pienille projekteille ja rajoitetuille budjeteille. Se ei tarkoita, että verkkosivustojen omistajat kärsivät perusominaisuuksien puutteesta. Saat samat resurssit kuin muille käyttäjille, koska aiot jakaa saman prosessorin muiden verkkosivustojen omistajien kanssa.

Ainoa haittapuoli on, että jaetulla isännöinnillä saat vähemmän kaistaa ja tallennustilaa verrattuna edistyneempiin ratkaisuihin. Käyttäjät valitsevat isännöidyt jaetut palvelimet:

 • Blogit ja sisältöpohjaiset sivustot.
 • Ammattimaiset salkut.
 • Pienyritysten verkkosivustot.

Tämä vaihtoehto on hyvä sivustoille, joiden liikenne on vähäistä ja kohtalaista.

2. VPS-hosting

Seuraava isännöintityyppi on oikeastaan ​​sama kuin edellinen, ja siinä on yksi ja ainoa ero: sinun ei tarvitse jakaa palvelinta useiden käyttäjien kanssa samanaikaisesti. Käytät sitä yksityisesti muutamien muiden verkkosivustojen omistajien kanssa. Se johtaa huomattavasti enemmän isännöintipalveluita kaistanleveyden, tallennustilan ja suorituskyvyn kannalta.

VPS-hosting-ratkaisut ovat kalliimpia verrattuna jaettuihin. Ne ovat hyviä:

 • Verkkosivustot, joilla on useita sivuja.
 • Online-lehdet.
 • Pienet ja keskisuuret verkkokauppaprojektit.

Kaiken kaikkiaan VPS-hosting on hyvä mihin tahansa tarkoitukseen ja liikenteestä huolimatta.

3. Omistettu hosting

Tämä edustaa VPS-palvelinratkaisun ylävaihetta. Termi ”omistettu” tarkoittaa, että olet yksin velkaa kaikki isännöintipalvelut jakamatta niitä kenellekään muulle. Vaihtoehto on melko kallis. Se on hyvä valtaville digitaalikauppoille ja yritysten verkkosivustoille, jotka vaativat teratavua tallennustilaa ja kaistanleveyttä lisäominaisuuksien lisäksi, jotka voivat sisältää useita IP-osoitteita jne..

4. Pilvipalvelu

Jaettujen, VPS- tai omistettujen hosting-tyyppien lisäksi pilvipohjainen ratkaisu käyttää useita palveluita yhdessä pilvessä. Idea on hyvin yksinkertainen. Jos yksi palvelin menee yllättäen alas, toinen jatkaa toimintaansa ja pitää verkkosivustosi virtaamalla. Se voi olla hyvä erilaisille projekteille, jotka vaativat vakaata ja sujuvaa toimintaa ympäri vuorokauden.

Katsotaanpa erilaisissa isännöintityypeissä käytettyjä tekniikoita, keskimääräistä hintaa sekä sitä, millaisiin verkkosivustoihin ne sopivat.

Isännöintityyppien yleistaulukko

Yhteiset
hosting
VPS
hosting
omistettu
hosting
Pilvi
hosting
tekniikkaYksi palvelin useille käyttäjilleYksi palvelin 1-3 käyttäjälleYksityisomistuksessa oleva palvelinSever palvelimet toimivat samanaikaisesti
HyväPienet sivustot ja blogitPienyrityssivustot, verkkokaupat jne.Kaikille verkkosivustoille, jotka vaativat laajennettuja hosting-palveluitaKaikille verkkosivustoille, jotka vaativat vakaata toimintaa
Keskiverto Hinta$ 2- $ 5 / kk$ 25- $ 50 / mo$ 150 $ 200 / kk$ 70- $ 150 / kk

Tekijät, jotka on otettava huomioon valittaessa suosituimpia palveluntarjoajia

Nyt kun olemme oppineet isännöintityypeistä ja niiden toiminnasta, on korkea aika tarkistaa tärkeimmät ominaisuudet, joita on syytä etsiä ja ottaa huomioon, kun valitset palvelinratkaisun verkkosivustosi tarpeisiin. Hyvä uutinen on, että markkinaraon kilpailu kasvaa, mikä tekee palveluntarjoajista uskollisempia potentiaalisten käyttäjien kanssa ja tarjoaa heille paketin lisäominaisuuksia edulliseen hintaan. Tarvitset vain tietää mitä etsiä unohtamatta myös perustason toiminnoista.

Valitse oikea hosting-tyyppi

Ennen kuin aloitat vertailla suunnitelman hintoja ja ominaisuuksia, sinun on päätettävä hosting-tyypistä. Olemme jo kuvanneet 4 suurta palvelinratkaisua. Nyt on sinun vuorosi selvittää, kuinka monimutkainen verkkosivustosi on, mitä liikennettä odotat, kuinka monta sivua sivustolla on jne..

Varmista, että valitsemasi isäntä tarjoaa riittävästi tallennustilaa ja kaistanleveyttä. Lisäksi on tarkasteltava hosting-yhteensopivuutta merkittävä CMS. Jotkut yritykset tarjoavat WP-optimoituja suunnitelmia sekä saumattoman integraation muiden suosittujen sisällönhallintajärjestelmien kanssa.

BluehostSiteGroundHostGator
Jaettu hosting + ominaisuudetJoo (rajoittamaton määrä verkkosivustoja, tallennustilaa ja kaistanleveyttä. Ilmainen SSL)Joo (rajoittamaton määrä verkkosivustoja, joissa on jopa 30 Gt verkkotilaa)Joo (ilmainen SSL, ilmainen omistettu IP, ilmainen verkkotunnus)
VPS + -ominaisuudetJoo (2 IP-osoitetta, 3TB kaistanleveys, 4 ydintä)Ei VPS: tä. Isännöinti jälleenmyyjille vaihtoehtona.Joo (8 ydintä, 4 Gt RAM-muistia, 3TB kaistanleveyttä)
Dedicated Hosting + ominaisuudetJoo (5 IP-osoitetta ja 15TB kaistanleveyttä)Joo (10TB kaistanleveys 2 ytimelle)Joo (mittaamaton kaistanleveys Windowsille ja Linuxille)
Cloud hosting + ominaisuudetJoo (rajoittamaton tallennustila, kaistanleveys ja verkkosivustot)Joo (8 ydintä ja 125 Gt SSD-tilaa)Joo (ilmaiset päivitykset, SEO-työkalut, SSL ja verkkotunnus)

Kokeile Bluehostia nyt

Suorituskykyasiat

Tämä erityinen ominaisuus vastaa verkkosivuston toiminnasta ja latausnopeudesta. Lisäksi se määrittelee sivustosi toimintatavan ja liikenteen huiput ja hyötysuhteet. Jotkut suorituskykyasteet määrittelevät projektien kokonaisajojen kokonaisajan sekä palvelimen vasteen nopeuden. Lisäksi sinun tulee harkita eri puolilla maailmaa sijaitsevien fyysisten palvelimien saatavuutta. Tämä tosiasia varmistaa tietojen nopeamman toimituksen käyttäjille eri maista, mikä on myös erittäin tärkeää.

Joten tärkeimmät suorituskykymittarit ovat seuraavat:

 • Keskimääräinen käyttöaika – se on aika, jonka palvelin toimii ilman virheitä tai suoritusvirheitä. Mitä korkeampi käyttöaika on, sitä parempi.
 • Verkkosivuston latausnopeus – tiedonsiirron ja palvelimen vastauksen nopeus aina, kun käyttäjä lähettää pyynnön kirjoittamalla verkkotunnuksesi selaimeen. Loa-sivun latausnopeus johtaa alhaiseen käyttäjien tyytyväisyyteen ja sitoutumiseen.
 • Tietokeskukset – Tämä ominaisuus ottaa huomioon fyysiset datakeskukset ja palvelimet, jotka sijaitsevat eri puolilla maailmaa. Se auttaa toimittamaan verkkosivutietoja nopeammin etäisyydellä sijaitseville käyttäjille.
BluehostSiteGroundHostGator
Keskimääräinen käyttöaika99,99%99,9%99,9%
Keskimääräinen sivukuormitus424 ms714 ms A + nopeus (Bitcatcha)
TietokeskuksetEi useita datakeskuksiaYhdysvallat, Eurooppa ja Aasia23 tietokeskusta ympäri maailmaa

Turvallisuusvälineet

Kriittiset ominaisuudet verkkosivujen vakaan työn kannalta. Jos sinulla on niin paljon haitallisia koodeja ja ohjelmia, sinun on oltava 100% varma, ettei projektille ole mitään uhkia. Jotkut isännöintipalveluntarjoajat tarjoavat integrointeja CloudFlare ja muiden alustojen kanssa estääksesi sivustoja DDoS-hyökkäyksiltä. Lisäksi käyttäjät voivat luottaa lisäominaisuuksiin roskapostin estävien pakettien, järjestelmäpäivitysten, päivittäisten tai viikoittaisten varmuuskopioiden jne. Yhteydessä..

BluehostSiteGroundHostGator
varmuuskopiotAutomaattiset varmuuskopiot ja palautustyökalutViikoittain ja päivittäin päivitykset suunnitelmasta riippuenAutomaattiset varmuuskopiot ja päivitykset
DDoS-ennaltaehkäisyCloudFlare-integrointiPalomuurin suodatusBitninjan haittaohjelmien havaitseminen
Anti-SpamRoskapostiasiantuntija, Roskapostin vasara, Apache SpamAssassin.SpamAssassin -integraatioSpamAssassin, postilaatikon tarkistus

Asiakaspalvelu

Useimmissa isännöintipalveluntarjoajissa on yleensä parannettu asiakastuki. Se sisältää laajennetun tietokannan opetusohjelmien ja opasten lisäksi. Jotkut alustat tarjoavat yksityiskohtaisia ​​ohjeita siitä, kuinka integroida isäntä CMS: ään. Lisäksi sinun tulisi etsiä ylimääräisiä yhteydenottotyökaluja välitöntä tukea varten, jos on teknisiä ongelmia. Live Chat -ominaisuus ja puhelintuki olisivat valtava plus.

BluehostSiteGroundHostGator
Live ChatJooJooEi
Puhelin / sähköpostiKyllä kylläKyllä kylläEi kyllä
OhjekeskusKyllä + WordPress-apuJooJoo

Hinnoittelupolitiikka

Hinta on aina tärkeä. Sinun on ymmärrettävä selvästi, mistä maksat. Sisältääkö suunnitelma kaikki verkkosivustojen sujuvan toiminnan kannalta välttämättömät ominaisuudet? Mitä lisähintoja saat tästä hinnasta? Hintapolitiikan tilanne voi joskus olla hankalaa, koska suunnitelman uusiminen on usein kalliimpaa kuin alkuperäiseen ostoon verrattuna. Samaan aikaan jotkut yritykset tarjoavat erityisiä bonuksia ja alennuksia ilmaisten vaihtoehtojen lisäksi, jotka voivat sisältää ilmaisen verkkotunnuksen, SSL: n, CMS-integraation jne..

BluehostSiteGroundHostGator
TulohintaAlkaen 2,95 dollaria jaetusta isännöinnistäAlkaen 3,95 dollaria jaetusta isännöinnistäAlkaen 2,75 dollaria jaetulle isännöinnille
Enimmäishinta109,68 dollaria erillisestä isännöinnistä599 dollaria omistetulle isännöinnille148,98 dollaria omistautuneesta isännöinnistä

Pohjaviiva

Oikean hosting-palvelun käyttäjien on harkittava useita tärkeitä näkökohtia suorituskyvyn, turvallisuuden ja yritysten toimittamien lisäominaisuuksien suhteen. Olemme tarkistaneet kaikki tärkeät näkökohdat yksityiskohdissa, jotta sinun on helpompi valita parhaiten sopiva vaihtoehto ottaen huomioon verkkosivustosi tyyppi, rakenne, monimutkaisuus ja odotettu liikenne.

Kyse ei ole vain arvostetuimpien isäntävalintojen valitsemisesta. Sinun on oltava 100% varma, että alusta täyttää olennaiset vaatimukset, ja palvelimen omaisuus ja palvelut riittävät toimittamaan. Yhdistelmä kohtuuhintaisia ​​ja parannettuja toimintoja sekä ilmaiset ominaisuudet tekisivät varmasti paljon.

Isännöi verkkosivustoasi nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map