Kuinka valita Web-sivuston rakentaja

Verkkosivuston käynnistäminen voi olla haaste, jos et valitse oikeaa web-rakennustyökalua. Menevät ovat ne päivät, jolloin jouduit oppimaan koodin tapaan kuin ammattilainen tai jopa palkkaamaan web-suunnittelijan suorittamaan tehtäväsi sinulle.


Sisällysluettelo:
1. Tyyppi ja erikoistuminen
2. Käytettävyys
3. Mallit
4. Widgetit ja lisäosat
5. Integrointivaihtoehdot
6. SEO ystävällisyys
7. Asiakaspalvelu
8. talousarvio

Verkkosivun rakentajien käyttöönoton myötä lähestymistapa web-suunnitteluprosessiin on täysin muuttunut. Nämä palvelut ovat yksinkertaistaneet koko web-kehitysprosessia, tehden siitä helpomman ja edullisemman käyttäjille, joilla on monipuolinen web-suunnittelun tausta ja toiveet.

Nyt kun verkkosivustojen rakentajien valinta on melko laaja, nousee esiin kysymys: mistä tiedät, mikä alusta tarkalleen vastaa tarpeitasi? Tässä on yksityiskohtainen opas tärkeimmistä tekijöistä, jotka on otettava huomioon lopullista ratkaisua tehtäessä.

Kuinka valita Web-sivuston rakentaja: Harkitsevat näkökohdat

Minkä tahansa verkkosivuston rakentajan kanssa menetkin, huomaat, että sillä on edut, haitat ja erityispiirteet. Näiden parametrien vertailu mahdollistaa palvelun valitsemisen, joka sopii parhaiten verkkosuunnittelustarpeisiisi ja -vaatimuksiisi. Tässä on tärkeimmät tekijät, jotka sinun tulisi ottaa huomioon etsiessään kunnollista verkkosivustojen rakentajaa.

1. Tyyppi ja erikoistuminen

Verkkosivustojen rakentajat jakautuvat kahteen suureen ryhmään. Nämä ovat all-in-one-palveluita, jotka mahdollistavat erityyppisten verkkosivustojen (aloitussivut, yrityssivustot, salkut, verkkokaupat) ja erityistä järjestelmää, jotka palvelevat vain tiettyä tavoitetta (musiikkisivustot, verkkokaupat, salkut, ravintola) verkkosivustot, autosivustot jne.).

Keskity tiettyyn päämääriisi ja päätä, onko sinulle parempi käyttää all-in-one-palvelua, jolla on useita malleja, vai kannattaako silti valita kapealla ratkaisulla. Katsotaanpa nyt yksityiskohtainen katsaus tärkeimpiin verkkosivustoihin ja erikoistumisiin.

All-in-one verkkosivustojen rakentajat

Tähän ryhmään kuuluvat palvelut sisältävät monenlaisia ​​ominaisuuksia, jonka avulla voit luoda erityyppisiä projekteja tarpeitasi varten. He tulevat usein mukana integroitu hosting ja salli omien verkkotunnusteidesi yhdistäminen. Niiden työkaluvalikoiman avulla saat kaiken hyödyn Web-rakennusprosessista räätälöimällä verkkosivujen suunnittelua ja parantamalla sen toimivuutta.

Monitoimilaitteiden verkkosivustojen rakentajien plussat

 • Helppo käyttö ja mukavuus;
 • Järjestelmäominaisuuksien tutkiminen ja niiden käyttäminen vaadittujen tehtävien suorittamiseen yksinkertaisuus;
 • Monipuolisuus malleja mieltymyksillesi ja makuillesi;
 • Useita suunnittelun mukauttamistyökaluja mallillesi tarvittavien toimintojen tarjoamiseksi;
 • Teemojen, widgetien ja integrointivaihtoehtojen saatavuus.

Miinukset all-in-one-verkkosivustojen rakentajille

 • Monilla malleilla on samanlainen rakenne, eivätkä ne ole kovin joustavia muokkaamisessa;
 • Joistakin palveluista puuttuu vivahteita kapean verkkosivuston avaamiseen.

All-in-one-verkkosivustojen rakentajia on yleensä helpompi tutkia ja hallita erikoistuneisiin alustoihin verrattuna. Ne toimivat paremmin aloittelijoille tai niille käyttäjille, jotka tarvitsevat vain verkkosivuston eivätkä halua häiritä koodausta tai verkkosivujen suunnittelun vivahteita.

Esimerkkejä all-in-one-verkkosivustojen rakentajista: Wix, Weebly, uCoz.

Erikoistuneet verkkosivustojen rakentajat

Nämä järjestelmät palvelevat hyvin tiettyjä toimialoja, ja siksi niissä on laajennettu toiminnallisuus ja rajoitetut ominaisuusjoukot tietyille tehtäville. Kun valitset erikoistuneiden verkkosivustojen rakentajien välillä, kiinnitä huomiota paitsi heidän ilmoitukseensa, myös alustan luotettavuuteen, käyttäjän arvosteluihin, tarjoamiin ominaisuuksiin, kattamiinsa web-rakennustarpeisiin ja suunnitelmiensa kustannuksiin.. Suosituimmat erikoistuneiden verkkosivustojen rakentajien tyypit ovat seuraavat:

verkkokauppasivustojen rakentajat

Verkkokaupan rakentajien avulla voit luoda pieniä ja keskisuuria verkkokauppoja. Vastaavasti niiden ominaisuusjoukot menevät verkkokaupan työkaluihin ja vaihtoehtoihin. Ne tarjoavat laadukkaita verkkokauppamalleja, mahdollisuuden asettaa maksu-, verotus- ja lähetustiedot, useita tuoteluetteloita ja kenttiä, joita tarvitaan niiden kuvausten ja parametrien määrittämiseen, markkinointi- ja markkinointityökalut jne..

Shopify Editor

Esimerkkejä erikoistuneista verkkokaupan verkkosivujen rakentajista: Shopify, 3DCart.

Lue myös:
Asiantuntijavalinta parhaista verkkokauppasivustojen rakentajista.
Lopullinen opas oman verkkokaupan avaamisesta.

Yrityssivustojen rakentajat

Tähän ryhmään kuuluvat palvelut mahdollistavat yritysten verkkosivustojen perustamisen. Siksi niiden tarjoamat ominaisuudet ja työkalut palvelevat juuri tätä tarkoitusta. Yrityssivustojen rakentajat vaihtelevat mallien, liiketoiminnan edistämis- ja markkinointityökalujen määrän, toimivuuden, widgetien ja lisäosien valikoiman, integrointivaihtoehtojen moninaisuuden jne. Suhteen..

uKit Editor

Esimerkkejä pienyritysten verkkosivustojen rakentajista: uKit, IM-luoja.

Lue myös:
Arvostamme parhaista pienyritysten verkkosivustojen rakentajista.

Portfolio-verkkosivustojen rakentajat

Portfolio-verkkosivustojen rakentajat ovat huippuluokan kohde käyttäjille, jotka haluavat esitellä töitään ja luovuuttaan verkossa. Nämä alustat mahdollistavat useiden valokuva- ja videogallerioiden lataamisen, samoin kuin muiden sisällönkäyttäjien on ehkä käynnistettävä silmäänpistävä salkku ilman koodiriviä..

Muotoilija

Esimerkkejä portfoliosivustojen rakentajista: Muoto, Pixpa.

Lue myös:
Yksityiskohtainen tutkimus verkkopalveluita salkun verkkosivuston perustamiseksi.
Hyödylliset lonkat oman online-mallinnussalkun luomiseen.

Laskeutumissivun verkkosivujen rakentajat

Jos olet markkinoinnin asiantuntija, joka tarvitsee laadun aloitussivun luoda vaikutelman ensimmäistä kertaa käyvistä kävijöistä ja lisätä liikennettä, on järkevää käyttää erikoistunutta verkkosivustojen rakentajaa sen käynnistämiseen. Nämä järjestelmät on tarkoitettu erityisesti tällaisten tarpeiden tyydyttämiseen, ja niissä on niche-erityisiä työkaluja, jotka ovat välttämättömiä toimintakehotukselle.

Instapage Editor

Esimerkkejä aloitussivun verkkosivustojen rakentajista: Instapage, Tilda.

Lue myös:
kokoelma palveluista yhtä sopivia yhden sivun verkkosivuston avaamiseen.

2. Käytettävyys

Aloittelijoille

Verkkosivustojen tulisi olla käyttäjäystävällisiä, jotta voit tuoda kaikki verkkosivujen suunnittelun ideat elämään. Niiden tulisi varmistaa intuitiivinen web-suunnitteluprosessi, mikä tekee sisällön lataamisesta ja hallinnasta yksinkertaisemman. Nykyaikaiset verkkosivustojen rakentajat toimittavat WYSIWYG-lisävarusteita, joiden avulla voidaan hallita jokaista verkkosuunnitteluprosessin vaihetta. Tämä on välttämätön ominaisuus kokemattomille käyttäjille, joilla ei ole koodaustaitoja mutta jotka pyrkivät saamaan huipputuloksen.

Wix Editor

Lue myös:
Meidän valittu ja testattu valinta helpoimmista verkkosivustojen rakentajista.

Jotkut verkkosivustojen rakentajat mahdollistavat verkkosivustojen käynnistämisen automaattisessa tilassa käyttämällä tekoälyn ansioita. Tämä edistyksellinen työkalu mahdollistaa verkkosivustojen luomisen ilman vaivaa ja koodaustaitoja tarjoamalla yksinkertaisesti järjestelmän vaatimia tietoja. Tämä tekee web-suunnitteluprosessista helppoa, nopeaa, vaivatonta ja sujuvaa.

Esimerkkejä helpoista verkkosivustojen rakentajista: uKit, Wix.

Verkkosuunnittelun ammattilaisille

Ammattitaitoiset web-suunnittelijat arvostavat myös mahdollisuutta hallita verkkosivustojen kehitysprosessia WYSIWYG-editorissa, mutta tämä ei ole heidän välttämätön ominaisuus.

Webydo Editor

He arvostavat eniten ominaisuuksia, jotka mahdollistavat yksityiskohtaisempien ja joustavien verkkosivustojen asetusten säätämisen sekä verkkosivustojen syvällisen mukauttamisen suorittamisen. Kokeneiden web-kehittäjien on keskityttävä verkkosivustojen rakentajiin, joilla on koodinmuokkausvaihtoehto parempien tulosten saavuttamiseksi.

Esimerkkejä portfoliosivustojen rakentajista: Webydo, Webflow.

Lue myös:
Perusteellinen tutkimus verkkosivustojen rakentajien sarja, joka on tehty ammattimaisille verkkosuunnittelijoille.

3. Mallit

Mitä enemmän malleja verkkosivustojen rakentajalla on, sitä monipuolisempia web-rakennusprosessit ovat. Sinulla on mahdollisuus valita Web-sivustosi erikoistumiseen liittyvien aiheiden joukosta tai voit valita tyhjän kankaan luodaksesi verkkosivuston tyhjästä. Tämä riippuu taitoistasi, asiantuntemusasteesta, ajasta, jonka olet valmis investoimaan projektiin, ja tuloksestasi, jonka odotat hyödyntävän.

Verkkosivun mallit

Tutki samoin palvelun tarjoamia suunnittelun räätälöintityökaluja. Mitä laajempi luettelo on – sitä henkilökohtaisemman suunnittelun saat lopulta. Mallien suhteen tässä on luettelo näkökohdista, jotka sinun tulisi olla tietoinen:

Onko verkkosivustojen rakentajilla aihekohtaisia ​​malleja?

Verkkosivun rakentajat toimittavat useimmiten temaattiset mallit, jotka toimivat hyvin tietylle aiheelle. Temaattiset mallit voivat vaihdella ominaisuuksien, mallien, tyylien ja parametrien mukaan, mutta voit valita minkä tahansa tietystä luokasta ja alkaa mukauttaa sitä kerralla.

Onko saatavilla ilmaisia ​​/ maksettuja malleja?

Minkä tahansa verkkosivuston rakentajan kanssa haluat mennä, sen mallikokoelma koostuu ilmaisista ja maksutetuista teemoista. Ilmaiset teemat ovat rakenteeltaan samankaltaisempia ja hiukan yksinkertaisempia kuin maksetut näytteet, joiden mukauttaminen mahdollistaa henkilökohtaisen verkkosivun saamisen.

Kuinka syvä on verkkosivujen suunnittelun mukauttaminen?

Jotkut verkkosivustojen rakentajat, jotka eivät salli CSS-koodin muokkaamista, ja ne, jotka tekevät sen mahdolliseksi. Aloittelijat eivät useimmiten käytä tätä vaihtoehtoa, kun taas kokeneet käyttäjät tarvitsevat sitä syvemmälle verkkosivujen suunnittelun mukauttamiseen.

4. Widgetit ja lisäosat

Jotkut verkkosivustojen rakentajat edellyttävät laajennusten ja lisäosien integrointia, jotta saat kaiken hyödyn irti web-rakennusprosessista. Widgetit ja Add Ons mahdollistavat verkkosivustosi suorituskyvyn ja toimintojen laajentamisen. Sinun on päätettävä, oletko valmis selviytymään laajennuksen integroinnista vai ei. Jos et, niin on useita yksinkertaisia ​​palveluita, joilla ei ole tällaista vaatimusta.

Verkkosivun widgetit

Kuka tarvitsee widgettejä ja lisäominaisuuksia?

 • Yrityssivustot (takaisinsoittovaihtoehto, sähköpostimarkkinointi, varaukset ja kalenterit, live chat jne.).
 • Ravintola / kahvila / hotellin verkkosivustot (huonevaraus, pöytävaraukset, online-tilausvaihtoehto, sähköpostimarkkinointi, asiakaspalvelu, kommenttivaihtoehto jne.).
 • Verkkokaupat (yksityiskohtainen tilausten hallinta, hylätty ostoskorin palautus, maksu- ja toimitusasetukset, online-lomakkeet, asiakasarvostelut jne.).
 • Laskeutumissivut (A / B-testaus, putkilinjan hallinta jne.).

5. Integrointivaihtoehdot

Aloittelijoille

Jos tavoitteena on rakentaa verkkosivusto, jolla on vaikuttava toiminnallisuus, et pääse ilman integroitumista kolmansien osapuolien palveluihin. Täällä verkkosivustojen valmistajan valinta on tärkeä asia.

Integrointisovellukset

Yksinkertaiset järjestelmät eivät yleensä integroidu muihin suunnittelu- tai markkinointipalveluihin. Sikäli kuin aloittelijat keskittyvät lähinnä yksinkertaisempien web-rakennusratkaisujen käyttöön, he eivät yleensä ole kiinnostuneita käytettävissä olevista integrointivaihtoehdoista.

Verkkosuunnittelun ammattilaisille

Monimutkaisemmilla alustoilla, päinvastoin, on yleensä useita integrointimahdollisuuksia, jotka tukevat esimerkiksi sosiaalisen edistämisen alustoja. Jos siis aiot käyttää useita palveluita verkkosivustosi suunnitteluun ja suorituskykyyn osallistumiseksi, varmista, että valitset vastaavan alustan. Tämä koskee lähinnä verkkosivujen suunnittelun ammattilaisia, joiden tavoitteena on avata ammattimaisia ​​verkkosivustoja, joilla on erinomainen suorituskyky.

6. SEO ystävällisyys

Jos haluat luoda luotettavan läsnäolon verkossa ja ohjata liikennettä verkkosivustollesi, SEO-ystävällisen verkkosivuston rakentajan valitseminen on välttämätöntä.

Onneksi melkein kaikki nykyajan verkkosivustojen rakentajat toimivat hyvin SEO: n optimoinnissa. Tämä on sinänsä etu, koska kokemattomien käyttäjien ei tarvitse lainkaan häiritä asiaa.

Ammattimaisten web-suunnittelijoiden on kuitenkin valittava palvelut, jotka tukevat syvällisempiä SEO-asetuksia (uudelleenohjaukset, robots.txt-muokkausvaihtoehto jne.). Heidän pitäisi pystyä täyttämään sisällönkuvauskentät manuaalisesti pitämään hallussaan tätä näkökohtaa ja analysoimaan verkkosivustojen sijainteja säännöllisesti.

Lue myös:
täydellinen opas kuinka saada verkkosivustosi, joka on rakennettu verkkosivustojen rakentajan kanssa, sijoitukseksi Googlessa.

7. Asiakastukipalvelu

Verkkosivun luomisessa tehokas asiakastuki on tärkeä asia. Tämä on erityisen totta, jos nämä ovat ensimmäiset yrityksesi luoda kunnollinen verkkosivusto – joka vastaa kaikkia tarpeitasi ja vaatimuksiasi.

Valitettavasti jotkut palvelut aliarvioivat live-asiakastuen tärkeyden tarjoamalla sen sijaan opetusohjelmia ja usein kysyttyjä kysymyksiä. On kuitenkin myös verkkosivustojen rakentajia, joiden asiakastukipalvelut ovat valmiita tarjoamaan tarvittavaa apua milloin tahansa vuorokauden aikana. Muista valita tämä vaihtoehto, vaikka joudut maksamaan siitä enemmän (ilmaisia ​​vaihtoehtoja on myös saatavana).

8. Budjetti

Kun etsit kunnollista verkkosivustojen rakentajaa, budjetti on yksi tärkeimmistä huomioitavista tekijöistä. Nykyaikaiset verkkosivustojen rakentajat voivat tarjota ilmaisia ​​ja maksettuja suunnitelmia:

Ilmaiset mahdollisuudet

Useimmilla verkkosivustojen rakentajilla on ilmaiset kokeilut, jotka mahdollistavat alustan ominaisuuksien testaamisen, mutta eivät lainkaan käynnistää kunnollisia verkkosivustoja. Jotkut ilmaiset suunnitelmat ovat ajallisesti rajoitettuja, kun taas toiset eivät koskaan vanhene. Näiden vaihtoehtojen välillä ei oikeastaan ​​ole eroa. Tämä johtuu siitä, että mikä tahansa ilmainen suunnitelma sallii vain palvelun testaamisen eikä sitä siten voida käyttää täysin varustellun verkkosivuston avaamiseen.

Maksetut vaihtoehdot

Saadaksesi haluttu verkkosivuston toiminnallisuus ja voidaksesi käyttää palvelun koko ominaisuusjoukkoa, sinun ei tarvitse tehdä sijoittamatta tiettyä rahasummaa.. Joten määritä ensin budjetti, määritä prioriteettisi ja verkkosivustosi tavoitteet ja valitse palvelu, joka sopii budjettisi. Tässä on tärkeimmät kohdat, jotka sinun on otettava huomioon valittaessa maksettua suunnitelmaa:

 • Levyn määrä (isäntäkoko): tämä on tärkeää projektin ylläpitämiselle ja verkkosivujen edelleen toiminnalle.
 • Rajoitettu tai rajoittamaton kaistanleveys: Jos tiedät, että sinulla ei ole miljoonia asiakkaita, niin ei ole järkevää maksaa enemmän rajattomasta kaistanleveydestä.

Maksulliset vaihtoehdot ammattimaisille verkkosuunnittelijoille

Taitava verkkovastaava voi käyttää edistynyttä White Label -vaihtoehtoa, jota jotkut verkkosivustojen rakentajat tarjoavat tietyin kustannuksin. Tämän ominaisuuden avulla voit hyödyntää kaikkia palvelun etuja omalla tuotemerkilläsi. White Label -ratkaisu toimii erinomaisesti käyttäjille, jotka aikovat käynnistää verkkosivustojen rakennusyritykset ja houkuttelemaan monia asiakkaita (web-suunnittelutoimistot, jälleenmyyjät, isännöintiyritykset, yrittäjät jne.).

Lue myös:
Yksityiskohtainen katsaus ja kustannusvertailu verkkosivuston perustamisesta ja toiminnasta. Olemme verranneet suosituimpia SaaS-verkkosivustojen rakentajia ja CMS: ää.

Bottom Line

Koska niin laaja valikoima verkkosivustojen rakentajia on nykyaikaisella kapealla, parhaan valinta ei ole helppo tehtävä. Täällä on paljon harkittavaa. Jos olet oikeassa tekemässä valintasi, tutustu artikkelissa annettuihin vinkkeihin ja kirjoita sinulle tärkeät asiat.

Ota aikaa tehdä oma tutkimus, testata ainakin useita alustoja, lukea asiakkaiden arvosteluja ja tehdä lopullinen valinta. Tämän tekeminen vie aikaa ja vaivaa, mutta jos teet kaiken oikein, tulos on sen arvoinen.

Luo oma verkkosivusto

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map