Kuinka viedä Wix-sivusto HTML-muotoon

Kuinka viedä Wix-sivusto HTML-muotoon


Wix on saavuttanut maailmanlaajuista suosiota poikkeuksellisten ominaisuuksiensa, huippuluokan mallien, edistyneen editorin ja upeiden suunnittelun räätälöintivaihtoehtojen ansiosta. Kaikki nämä edut ovat tehneet alustasta verkonrakentamisen markkinaraon kuuluisan edustajan. Jotkut käyttäjät kohtaavat toisinaan kuitenkin tarpeen viedä verkkosivustonsa Wixistä HTML-koodiin.

Syyt Wix-sivustosi vientiin HTML-muotoon

Wix on epäilemättä johtava nykyaikaisen web-suunnittelun markkinoilla, mutta jos haluat saa täyden hallinnan projektiisi, sen suunnittelusta ja toiminnallisuudesta, on järkevää viedä projekti HTML-muotoon. Tämä on yksi yleisimmistä syistä, kun otetaan huomioon, että Wix ei tarjoa riittäviä verkkosivustojen hallintavaihtoehtoja.

Toinen syy viedä sivustosi HTML: ään on kyetä valitse mikä tahansa valitsemasi isäntä tallentaaksesi projektisi siihen. Vaikka Wixin mukana tulee integroitu isännöinti, tällaista mahdollisuutta ei ole, eikä sinulla ole muuta vaihtoehtoa kuin sopia Wixin tarjoamista ehdoista ja suunnitelmista.

Sama koskee oikean mahdollisuutta verkkosivusto perustettu. Wix tarjoaa verkkosivustojen rakentajana vakio-ominaisuusjoukon, jonka avulla voit valita ja säätää verkkosivustojen asetuksia tarpeitasi vastaavasti. Nämä asetukset eivät kuitenkaan välttämättä vastaa verkkosivujen suunnittelutavoitteitasi ja yritystäsi, ja sinulla on selvästi halu jatkaa etsimässäsi edistyneempiä asetuksia.

Lopuksi, Wix-sivustosi vienti HTML-muotoon voi olla kohtuullinen ratkaisu, jos haluat parantaa verkkosivuston latausnopeus. On olemassa monia alustoja, joiden avulla on mahdollista optimoida verkkosivustosi ja lisätä sen latausaikaa. Tällä on lopulta positiivinen vaikutus liikennevirtoihin ja verkkosivustojen hylkäämisasteen laskuun.

Kun huomaat tosiasian, että Wix ei enää vastaa tarpeitasi, alat vastaavasti etsiä parempaa vaihtoehtoa sille. Tässä kohtaat ongelmia. Vaikka Wixiin tulee integroitu isännöinti heti alusta alkaen, verkkosivustosi siirtäminen toiselle alustalle tulee usein haasteeksi pääasiassa projektin kaikkien osien siirtämisen vuoksi. Ei ole ihme, että suurin osa käyttäjistä alkaa etsiä parasta ja turvallisinta tapaa viedä Wix-sivustonsa HTML-muotoon vähällä investoinnilla. Onko tämä siirto mahdollista? Kuinka helppoa on viedä Wix-HTML-koodiasi ja onko se pitkällä tähtäimellä mahdollista? On aika selvittää tämä nyt ja tarkistaa tärkeimmät ratkaisut.

Hyödyt ja haitat Wix-sivustosi viemisessä

Päätös viedä Wix-sivustosi HTML: ään on vastuullinen, vaikka prosessi on usein ahkera eikä ole aivan yksinkertainen. Ennen kuin todella päätät kokeilla sitä, on siis järkevää selvittää, toimiiko se verkkosivustollesi vai ei se vaivan arvoista vaivaa ja aikaa.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Mukava ratkaisu pienille verkkosivustoille, rajoitetun sisällön ja yksinkertaisen suunnittelun avulla, joka ei vaadi säännöllisiä päivityksiä ja jatkokehitystä.

&# X2714; Mahdollisuus isännöidä verkkosivustoasi minkä tahansa valitsemasi palveluntarjoajan kanssa, mukaan lukien kotipalvelin.

✘ Prosessi voi olla melko ongelmallista suurille verkkosivustoille. Mitä enemmän sisältöä sinulla on – sitä enemmän elementtejä sinun on siirrettävä.

✘ Koko HTML-koodin vieminen Wix-verkkosivustolta tulee usein ongelmaksi.
✘ On opittava HTML-perusteet löytääksesi sopivimmat vaihtoehdot.

Minkälaisia ​​aikomuksia ja tavoitteita sinulla on viedäksesi Wix-sivustosi HTML-muotoon, sinun on mietittävä kahdesti ennen prosessin aloittamista. Ota huomioon tekninen tausta, verkkosivustotyyppi ja -koko, web-suunnittelun tavoitteet ja muut tärkeät näkökohdat lisätäksesi menestysmahdollisuuksiasi.

Tapoja viedä Wix-sivusto HTML-muotoon

Wix-pohjaisen verkkosivuston vienti edellyttää sisällön, verkkotunnuksen ja isännöinnin samanaikaista tai vaiheittaista siirtämistä – tärkeimpiä verkkosivustoelementtejä. Voit myös siirtää mallipohjan jättääksesi verkkosivustosi näyttämään sellaiselta kuin se on, mutta muista, että alusta ei tarjoa tällaista vaihtoehtoa. Joten joudut huolehtimaan projektisuunnittelustasi muun sisällön viennin jälkeen. Kuvailkaamme nyt kaksi suurta tapaa Wix-sivuston vientiin.

1. Erityisten siirtolaispalvelujen käyttö

Itse asiassa et löydä erikoistuneita ohjelmia / palveluita Wix-sivustojen automaattiseksi viemiseksi HTML-muotoon. On kuitenkin olemassa ratkaisu, joka mahdollistaa käsityön vähentämisen minimiin. Katso nyt:

 • Valitse ammattimainen verkkosivustojen siirtopalveluCMS2CMS – muuntaa Wix-verkkosivustosi WordPressiksi. Ohjelman avulla voit kopioida projektin lähdekoodin tärkeimpien verkkosivustojen siirtämiseksi edelleen. Analysoimalla verkkosivustosi teknisiä parametreja ja ominaisuuksia CMS2CMS-asiantuntijat pystyvät suorittamaan kaikki verkkosivustojen siirtoprosessin vaiheet puolestasi varmistamalla, että kaikki elementit ovat paikoillaan.
 • Etsi erityisiä laajennuksia (Yksinkertaisesti staattinen laajennus tai WP2Static-laajennus ovat kaksi mahdollista vaihtoehtoa) muuntaaksesi uuden WordPress-verkkosivustosi HTML: ksi. Nämä laajennukset luovat automaattisesti verkkosivustosi HTML-kopion WordPress-alkuperäisen version kaikilta sivuilta. Seurauksena on, että saat selkeän HTML-koodin projektistasi, jotta voit upottaa sen edelleen mihin tahansa valitsemasi palveluun.

2. Manuaalinen Wix-sivuston vienti

Mitä sinun tulisi tietää Wixistä, on se, että verkkosivuston rakentaja ei salli automaattista HTML-koodin siirtoa. Jokainen Wix-verkkosivusto sekä sen elementit ja sisältö isännöidään yksinomaan järjestelmän palvelimilla, joten sitä ei voida viedä minnekään. Seurauksena on, että et voi viedä tai upottaa verkkosivuja, tiedostoja tai verkkosivustolla, jotka on luotu järjestelmäeditorilla, ulkoiseen alustaan ​​tai isäntään.

Jos päätät silti kokeilla sitä, sinun tulee ymmärtää, että Wix ei enää hallitse projektin ulkoasua ja toimintaa.. Saatat myös kohdata ongelmia Google Analyticsin ja hakukoneiden toimintojen kanssa vain siksi, että verkkosivustosi ei ole upotettu oikein. Jotta Wix HTML -koodisi siirretään oikein, sinun on tehtävä se manuaalisesti. Tässä on vakiomenettely, jota sinun tulee noudattaa saadaksesi halutun tuloksen.

 1. Valitse a luotettava palveluntarjoaja;
 2. Siirrä verkkosivustosi verkkotunnus valittuun isännöintiin;
 3. Luo HTML-tiedostoja verkkosivustosi rakenteen suhteen;
 4. Vie verkkosivustojen tiedot, kuvat, mediatiedostot, sisältö, tyylit ja muut verkkosivustoelementit manuaalisesti;
 5. Säädä SEO-asetuksia ohjataksesi liikennettä Wix-verkkosivustoltasi uudelle alustalle;

Kun viet Wix-verkkosivustoasi, älä poista sen alkuperäistä versiota tai poista tiliä, ennen kuin olet varmistanut, että uusi verkkosivustosi näyttää ja toimii oikein.

Bottom Line

Wix ei anna sinun viedä HTML-koodeja ulkoisiin palveluihin. Siirtyäksesi toiselle alustalle joudut viemään kaikki elementit manuaalisesti, mikä on erittäin työläs, aikaa vievä ja ei aivan tehokas prosessi..

Wix-sivuston elementeillä leikkiminen voi lopulta osoittautua ajan ja ponnisteluidesi tuhlaukseksi. Pitkällä aikavälillä huomaat, että se ei toimi tällä tavalla. Jos todella aiot viedä Wix-sivustosi HTML: ään, on järkevää luoda koodipohjainen projekti tyhjästä.

Vie Wix-verkkosivusto nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map