Mikä on verkkotunnus ja kuinka verkkotunnukset toimivat?

mikä on verkkotunnus ja miten verkkotunnukset toimivat


Verkkosivun rakennusprosessi alkaa verkkotunnuksen valitsemisesta. Täällä useimmat aloittelijat kohtaavat ensimmäisen esteensä matkalla onnistuneeseen käyttöönottoon. He löytävät selkänsä seinää vastaan ​​monien teknisten kysymysten ja ehtojen, kuten web – hosting, verkkotunnuksen rekisteröinti, palvelin jne. Takia.

Toisaalta on mahdotonta olla verkkosivustoa ilman verkkotunnusta. Tässä oppaassa yritämme kattaa kaikki ongelmat, jotka saattavat kuulostaa hiukan liian teknisiltä aloittelijoille. Keskustelemme verkkotunnusten välttämättömyydestä, niiden tyypeistä sekä nopeista tavoista valita ja ostaa niitä. Pääasiallisena tehtävänä on selventää, kuinka oikea verkkotunnus toimii mainiosti sivustollesi tulevaisuudessa. Aloitetaan.

Mikä on oikeastaan ​​verkkotunnus?

Emme aio sukella syvälle termin määritelmään. Asioiden yksinkertaistamiseksi verkkosivusto sisältää kaksi peruselementtiä. Ne sisältävät:

 • Web-palvelin – Oletetaan, että se on sivustosi tiedostojen ja sisällön fyysinen (digitaalinen) tallennustila. Se toimii mekanismina, joka tallentaa kaikki tiedostot ja lähettää ne vierailijalle joka kerta, kun hän menee verkkosivustoosi.
 • Verkkotunnus – Koska jokaisella rakennuksella on fyysinen osoite, verkkotunnuksen nimi on online-verkkosivuston osoite. Toisin sanoen nimi auttaa ihmisiä löytämään sivustosi kirjoittamalla sen selaimeen.

Globaali verkko on valtava verkko, joka sisältää miljoonia kytkettyjä laitteita. Kaikki tietokoneet, kannettavat tietokoneet, tablet-laitteet tai älypuhelimet ovat vuorovaikutuksessa keskenään. IP-osoite on ainoa tapa tunnistaa kaikki tietyt laitteet verkossa. Toisaalta tyypillinen IP-osoite näyttää loputtomalta luettelolta lukuista, joita on mahdoton muistaa.

Verkkotunnusten tarkoituksena on yksinkertaistaa verkkosivustojen tunnistamisprosessia loputtomien numeroiden kirjoittamisen sijasta. Käyttäjien on muistettava vain lyhyt nimi, jota ei ole vain helppo kirjoittaa, vaan joka on myös tärkeä verkkosivuston konseptin kannalta.

Kuinka verkkotunnus toimii?

Tuntemattomista termeistä huolimatta prosessi näyttää melko yksinkertaiselta. Se koostuu seuraavista vaiheista.

 1. Kirjoita verkkotunnus selaimeesi.
 2. Kun olet valmis, se lähettää pyynnön automaattisesti DNS.
 3. Verkko tunnistaa sivuston verkkotunnukseen liittyvät nimipalvelimet.
 4. Tietty nimipalvelin vastaanottaa alkuperäisen pyynnön.
 5. Se lähettää tiedot takaisin käyttäjän selaimeen.

Tässä piirissä nimipalvelin on kone, jota tietty palveluntarjoajasi tukee. Toisin sanoen DNS-pyyntö välitetään eteenpäin sinne, missä verkkosivustosi isännöi. Nimipalvelimet hakee sivuston sisällön ja kaikki sen verkkosivut erityisohjelmistojen avulla.

Miksi verkkotunnuksen välttäminen on välttämätöntä?

Verkkotunnusten nimeämisen lisäksi verkkosivustollesi verkkotunnuksilla voi olla tärkeä rooli sivuston tunnustamisessa kohdekäyttäjien keskuudessa. Samanaikaisesti se voi vaikuttaa tärkeältä mainostamis- ja optimointityökalulla nostaaksesi projektisi korkeammalle hakutuloksille.

 • Ensimmäisen käyttäjän vaikutelma. Verkkotunnus on ensimmäinen asia, jonka kävijät näkevät. Verkkotunnus on projektisi kasvot. Se määrittelee, onko kävijöilläsi hyvä ensivaikutelma vai ei. Saa heidät muistamaan verkkosivustosi nimen selkeällä ja tarttuvalla verkkotunnuksella.
 • SEO vaikuttaa. Harkitaan, että tiedät ainakin joitain SEO perustyökaluja. Keskittyminen avainsanasi verkkotunnuksessasi on varmasti valtava plus minä ehdot verkkosivujen optimointi. Varmista, että avainsana heijastaa sivustosi erikoistumista tai kenttää.
 • Edistämiskyky. Muistettava ja terävä verkkotunnus on hieno mainosväline. Voit erottua helposti kilpailijoistasi kapealla ja varmistaa onnistuneen brändäyksen pitkällä tähtäimellä.

Verkkotunnustyyppien määritteleminen

Kun olet oppinut, miten verkkotunnus toimii ja millaisia ​​ne ovat, meidän on korostettava tärkeimpiä verkkotunnustyyppejä. Ne sisältävät erilaisia ​​laajennuksia ja tasoja, joilla voi myös olla tärkeä rooli verkkosivustojen kehittämisessä edelleen.

Menestyksen avain on valita tyyppi verkkosivustotyypistä riippuen, käynnistätkö lyhytaikaisen projektin vai luotko kiinteän lyhytaikaisen yrityksen Internetissä. Joten tässä on tärkeimmät verkkotunnustyypit, joita saatat kohdata:

 • TLD – lyhenne tarkoittaa ylimmän tason verkkotunnuksia. Se tarkoittaa, että sillä on korkein listausluokitus muiden verkkotunnustyyppien joukossa. Suosituimpia TLD-tunnisteita ovat esimerkiksi .com, .net, .org ja jotkut muut.
 • ccTLD – tyyppi esittelee TOP-tason verkkotunnukset maakoodilla. Ne tunnistavat tietyn verkkosivustoalueen, jolloin kohdeyleisölle on helpompi pysyä kuulolla. Suurin osa teistä on todennäköisesti nähnyt sellaisia ​​laajennuksia kuin .uk, .de, .in jne.
 • sTLD – toinen TLD-tyyppi, joka viittaa sponsoroituihin verkkotunnuksiin. Ne kuuluvat pääasiassa yhteisöihin, voittoa tavoittelemattomiin järjestöihin, sosiaalisiin ja koulutuskeskuksiin jne. Suosituimpia ovat .gov tai .edu. Heitä pidetään myös luotettavimpana.

TLD-aluetunnukset eivät ole ainoita verkkotunnustyyppejä, joita voit kohdata. Tässä on joitain muita luokkia, joita esiintyy harvemmin, vaikka ne voivat silti palvella tiettyjä tavoitteita.

Toisen tason verkkotunnukset

Termillä päätellen käy selväksi, että nämä verkkotunnukset asetetaan suoraan TLD-alustoille. Tällaiset tyypit tarkoittavat pääsääntöisesti valtion tai finanssilaitoksia, yliopistoja, akateemisia laitoksia jne. Suurin osa teistä on todennäköisesti nähnyt sellaiset laajennukset kuin .gov.uk, joka koostuu kahdesta päätelaitteesta yhden .com sijaan.

Alitoimialueet

Jotkut verkkosivustojen omistajat käyttävät yleensä aliverkkotunnuksia edustaakseen useita yritysjaostoja. Aliverkkotunnus voi määrittää tietyn osaston tai hakemiston ostamatta erillistä aluetunnusta. Niitä käytetään pääasiassa erillisiin mainoskampanjoihin, aloitussivuihin, palveluihin jne. Ne eivät kuitenkaan ole aina hyvä idea, etenkin kun kyse on ilmaisista aliverkkotunnuksista..

Joissain tapauksissa saatat joutua käyttämään verkkotunnuksia uudelleenohjausta varten. Se tarkoittaa, että kun käyttäjä käy alkuperäisellä verkkosivustollasi, hänet ohjataan automaattisesti toiselle sivustolle. Se voi toimia hyvin mainoskampanjoissa, väliaikaisissa mikrosivustojen sivuilla.

Syitä välttää ilmaisia ​​aliverkkotunnuksia

Kuten aiemmin mainittiin, aliverkkotunnukset rekisteröidään lasten verkkosivustojen versioiden julkaisemiseksi. Esimerkiksi verkkotunnuksesi nimi on superblog.com. Sinun on luotava erillinen lapsisivusto videoosioon. Tässä tapauksessa video.superblog.com on verkkotunnus.

Syyt aliverkkotunnuksen saamiseen voivat olla seuraavat:

 • Väliaikaiset tarjoukset.
 • Erilliset aloitussivut.
 • Lyhytaikaiset mikrosivustot.

Käyttäjiä suositellaan käyttämään aliverkkotunnuksia vain väliaikaisiin tehtäviin ja verkkosivuihin, joista ei ole hyötyä lähitulevaisuudessa. Aliverkkotunnukset eivät toimi pitkäaikaisessa liiketoiminnassa pitkällä tähtäimellä. Vaikka työskentelet ahkerasti laadukkaan ja SEO-ystävällisen sisällön luomiseksi suurprojektillesi, tuskin arvostat laadukkaan liikenteen ohjaamista väliaikaiselle sivulle päädomeenista.

Sekä markkinointi- että SEO-huolenaiheista on parempi idea keskittää kohdeyleisösi suurhankkeen ympärille sen sijaan, että jakaisit sen kahdelle eri verkkosivustolle. Kasvua tarvitseville isoille yrityksille on parempi ostaa useita TLD-tunnisteita, joilla on eri laajennukset ylimääräisten kustannusten välttämiseksi tulevaisuudessa.

Vinkkejä verkkotunnuksen valitsemiseksi

On korkea aika alkaa valita sopiva verkkotunnus verkkosivustollemme. Tehtävä on melko helppo tänään ottaen huomioon tonnia verkkotunnuksen generaattoreita ja muita palveluita, jotka helpottavat projektia. Mutta kuten olemme aiemmin sanoneet, verkkotunnus on verkkosivustosi kasvot. Hyvä idea on keksiä tarttuva tuotemerkki, sen sijaan että valitsisit geneerisiä vaihtoehtoja.

Itse valmistetut verkkotunnukset

Jos päätät luoda verkkotunnuksen itse, keskity seuraaviin asioihin:

 • Tee siitä erilaista – Varmista, että verkkotunnuksesi kuulostaa erilaiselta kuin kilpailija, vaikka se on silti merkityksellinen. Älä pelkää ilmaista luovuuttasi ja tehdä siitä niin ikimuistoinen ja tunnistettava kuin mahdollista.
 • Käytä synonyymejä – Yritä olla ainutlaatuinen ja välttää perinteisiä sanoja. Käytä tarttuvia synonyymejä käytettävissä olevien verkkopalveluiden, kuten tesaurusten, avulla.
 • Pidä se lyhyt – Vältä pitkiä verkkotunnuksia. Yritä tehdä siitä niin lyhyt kuin pystyt. Hyvä idea on pysyä välillä 7–14 merkkiä. Älä ylitä näitä rajoja.
 • Helppo kirjoittaa ja kirjoittaa – käyttäjät tuskin arvostavat verkkotunnuksia, joita on vaikea kirjoittaa. He mieluummin valitsevat helpomman verkkosivun nimen. Varmista, että verkkotunnuksesi on helppo kirjoittaa.

SEO-ystävälliset verkkotunnukset

Verkkotunnus ei ole vain verkkosivustosi esittely yleisölle. Se voi näyttää olevan tehokas työkalu SEO-optimoinnin näkökulmista. Oikein hoidettu verkkosivun nimi voi vaikuttaa sen lisääntyviin hakukoneisiin. Toisaalta sinun ei ole tarkoitus liioitella kohdeavaimiin. Tässä on mitä voit tehdä asialle:

 • Lisää tarkennusnäppäin – hyvä idea on tehdä verkkotunnus, jonka painopisteavain sisällä. Sen pitäisi olla merkityksellinen erityisrakoillesi. Tämä on mitä yleisimmät nimet näyttävät. Ainoa ongelma on, että ne on täynnä avainlauseita, jotka tekevät nimestä vaikea lukea ja tunnistaa. Tämän tulisi välttää roskapostin estämistä.
 • Vältä väliaikaisia ​​verkkotunnuksia – Jotkut verkkosivustojen omistajat vaihtavat verkkotunnuksia jonkin ajan kuluttua. Se on huono idea, varsinkin jos käynnistät yrityksen jatkaakseen kasvuaan ja laajentamistaan. Jos muutat verkkosivuston nimeä, sillä on kielteisiä vaikutuksia projektin SEO ja hakukoneiden riveihin.

Ajattele kahdesti ennen rekisteröinnin aloittamista.

Yleiset verkkotunnukset

Nämä ovat verkkopalveluiden automaattisesti luomia verkkotunnuksia. Tarvitset vain kirjoittaa yrityksen nimen tai markkinaraon ja hankkia useita käytettävissä olevia vaihtoehtoja erilaisilla laajennuksilla. Toisaalta ne saattavat olla yksinkertainen ratkaisu niille, jotka etsivät nopeaa ratkaisua. Suosittelemme kuitenkin yksinoikeudellisten merkkituotteiden käyttöä.

Miksi geneeriset verkkotunnukset eivät ole yhtä hyviä kuin brandable?

Suurin ongelma geneerisissä verkkotunnuksissa on, että ne ovat enimmäkseen samanlaisia. Verkkopalvelun ei pitäisi odottaa paljoa luovuutta, varsinkin jos se on ilmainen. Nauhoitettavat verkkosivustojen nimet näyttävät ainutlaatuisilta. Niitä on helpompi muistaa ja ne näyttävät paremmin tunnistettavilta. Hyvä idea erottua pääkilpailijoista.

Toisaalta, voit käyttää yleisiä verkkotunnuksia inspiraation lähteenä, jos et löydä omaa nimeäsi. Sinun tulisi kuitenkin välttää tyypillisiä nimiä, jotka saattavat olla harhaanjohtavia kohdeyleisölle. Et tuskin arvostaisi liikennettäsi, jos jaat verkkosivustoja, joilla on todella samat yleiset verkkotunnukset.

Mikä verkkotunnuksen laajennus valitaan?

Kun olet luonut upea ja alkuperäinen nimi verkkosivustollesi, sinun on valittava laajennus. Olemme jo käsitellyt tämän kysymyksen keskustellessamme verkkotunnustyypeistä. Tällä kertaa katsotaan tarkemmin käytettävissä olevia vaihtoehtoja.

Verkkotunnuksen laajennus on jälkiliite, jota käytämme pisteen jälkeen. Se saattaa vaikuttaa määrittelevältä tekijältä tulevaisuuden ylennyksessä. Vaikka useimmat verkkosivustojen omistajat haluavat .comia, se ei ole hyvä tietyille verkkosivustoille, jotka keskittyvät tietyn maan tai alueen ympärille. Tässä tilanteessa ccTLD-tunnisteet näyttävät paremmalta vaihtoehdolta.

Toisin sanoen laajennus riippuu verkkosivustotyypistä, tavoitteista, tarkoituksista jne. Tutustu joihinkin käytettävissä olevista vaihtoehdoista:

 • .info – sopii blogeille, tietoprojekteille ja sivustoille, jotka eivät liity kaupalliseen toimintaan.
 • .rinnakkain – toisin kuin edellisessä päätteessä, tätä laajennusta käytetään kaupallisiin verkkosivustoihin.
 • .org – hyvä oppilaitoksille, hyväntekeväisyysjärjestöille tai muun tyyppisille kannattamattomille hankkeille.
 • .verkko – hyvä teknisille blogeille, online – oppaille, käsikirjoille, isännöintipalveluntarjoajille jne.

Edellä mainittujen perinteisten TLD-tunnusten lisäksi on olemassa myös sponsoroituja laajennuksia. Ne saattavat olla hyvä ratkaisu tietylle markkinaraolle, koska ne selventävät alaasi, johon projekti viittaa. Esimerkiksi joitain suosituimmista sponsoroimista laajennuksista ovat:

 • .valokuva – täydellinen verkkogallerioihin ja valokuvaprojekteihin. Ne toimivat hyvin myös ammattikuvaajille.
 • .media – verkkotunnuksen laajennus projekteille, kuten videon suoratoistopalvelut, mediatiedostojen tallennus – ja jakamisalustat jne.
 • .klubi – TLD – laajennus, jota käyttävät eri yhteisöt ja seurat, jotka liittyvät urheilujoukkueisiin, koulutusorganisaatioihin, musiikillisiin kokoonpanoihin jne.

Sponsoroidut verkkotunnukset ovat kalliimpia verrattuna tyypillisiin verkkotunnuksiin. Toisaalta, ne ovat vähemmän joustavia. Esimerkiksi .com-verkkotunnuksen välillä siirtyminen eri markkinarakojen välillä on helpompaa kuin .clubin avulla uudelle kentälle siirtyminen. Joten sinun on mietittävä laajennussuunnitelma etukäteen.

Verkkotunnuksen osto-opas

Nykyisessä Internet-ympäristössä on useita tapoja linkittää verkkotunnuksesi nimi verkkosivustoon. Jotkut niistä eivät vaadi erillistä rekisteröintiprosessia. Jotkut alustat tarjoavat all-in-one-ratkaisuja käyttäjille. Voit kuitenkin valita kolmesta päävaihtoehdosta:

 • Verkkotunnusten rekisteröintipalvelut – ne ovat työkaluja, joita käytetään vain verkkotunnuksen rekisteröintiin. Se tarkoittaa, että joudut käsittelemään prosessia yksin tyhjästä ja linkittämään sen sitten verkkosivustoosi käyttöjärjestelmästä riippuen. Prosessi on aika vievää, vaikka on mahdollista säästää pari taalaa.
 • Palveluntarjoajat – hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat ratkaisun, jolla on kaikki pakkauksen ominaisuudet. Johtavat alustat tarjota ilmaisia ​​verkkotunnuksia maksetun suunnitelman puitteissa.
 • Verkkosivun rakentajat – toinen tapa hankkia verkkotunnus, joka on jo linkitetty tulevaan verkkosivustoosi. Saat itse rakennustyökalun, jolla on myös suunnitelma sisältää ilmaisen verkkotunnuksen. Toisaalta joudut pitämään kiinni yhdestä instrumentista.

Jos tarvitset maksimaalista vapautta ja joustavuutta, ensimmäinen vaihtoehto voi olla hyvä idea. Voit rekisteröidä haluamasi verkkotunnuksen ja valita sitten sopivimman alustan, joka vastaa sivustosi tarpeita. Tässä tapauksessa sinun on suoritettava 5 välttämätöntä vaihetta.

Vaihe # 1 – Tarkista verkkotunnuksen saatavuus

Polku alkaa verkkotunnuksen tarkistimelta. Sinun on varmistettava, että verkkotunnuksesi voi vapaasti rekisteröidä, eikä se ole muiden verkkosivustojen käytössä. Palveluita, kuten esimerkiksi, on paljon ICAAN WHOIS antaa sinun tarkistaa avoin työpaikka verkossa vain muutamalla napsautuksella.

Vaihe 2 – etsi verkkotunnusta

Kun olet valinnut rekisterinpitäjän, sinun on kirjoitettava ensisijainen nimi ja tarkistettava, onko se saatavissa. Järjestelmä neuvoo useita muita vaihtoehtoja, jotka eroavat hinnoista ja laajennuksista.

Vaihe 3 – Valitse nimi

Jos on haluamasi nimi, voit lisätä sen ostoskoriin ja suorittaa rekisteröintiprosessin loppuun.

Vaihe 4 – rekisteröintiprosessi

Tässä vaiheessa sinun on noudatettava yksinkertaisia ​​vaiheita rekisteröinnin suorittamiseksi. Valmistaudu täyttämään aukot ja toimittamaan tarvittavat tiedot ohjauspaneelista tai asetusruudusta. Sinun on tarkoitus ilmoittaa oikeat tiedot. Älä koskaan käytä vääriä henkilökohtaisia ​​tietoja, koska tämä tekijä voi olla elintärkeä ratkaistaessa tekijänoikeuskysymyksiä tai toimialueen viranomaisten ongelmia. Kun olet lähettänyt kaikki tiedot, jäljellä on vain yksi vaihe.

Vaihe # 5 – Verkkotunnuksen vahvistus

Viimeinen vaihe on vahvistaa uusi verkkotunnuksesi ja todistaa omistajuus. Saat erityisen tarkistuslinkin, joka välitetään vaiheessa 4 ilmoittamasi sähköpostiosoitteeseen.

5 tarkkailtavaa asiaa

Kuten huomaat, verkkotunnusten hankintaprosessi ei ole niin vaikea kuin miltä se voi näyttää. Sinun on kuitenkin vielä oltava tietoinen joihinkin piilossa olevista riskeistä ja uhista, joita sinun on tarkkailtava rekisteröintiprosessin aikana.

 • Piilotetut maksut – piilotetut lisämaksut ja kustannukset ovat normaaleja joillekin verkkopalveluille. Sinun on luettava hinnoittelupolitiikka huolellisesti uusien kustannusten välttämiseksi tulevaisuudessa. Jotkut yritykset tarjoavat valtavia alennuksia ensimmäiseksi vuodeksi kaksinkertaisesti korkeammilla uusimilla. Varmista, että hinta on sama ja ei muutu koko sopimuksen ajan. Lisäksi sinun tulee välttää alustoja, jotka pakottavat sinut ostamaan lisäosat, joista ei ole hyötyä.
 • Yksityisyydensuoja – verkkotunnuksen yksityiskohdat ovat yleensä ilmaisia ​​yleisölle. Tämä tosiasia saattaa rohkaista roskapostittajia ja hakkereita. Hyvä idea on valita yritykset, jotka takaavat käyttäjien yksityisyyden eivätkä peri siitä lisämaksuja.
 • Henkilökohtaiset tiedot – Henkilötietojesi hoitaminen on elintärkeää, koska jotkut palvelut myyvät käyttäjien tietoja kolmansille osapuolille. Lue tietosuojakäytännön ehdot välttääksesi kaupallisia tarjouksia muilta markkinointi- tai menekinedistämissivustoilta ja organisaatioilta.
 • Etsi läpinäkyvyyttä – yleinen tilanne on, kun yritys tarjoaa kohtuuhintaisia ​​rekisteröinti- ja uusimismaksuja. Hinnoittelupolitiikka on selkeä lukuun ottamatta peruutus- tai siirtomaksuja. Joissain tapauksissa verkkotunnuksen peruuttaminen tai siirtäminen voi maksaa sinulle omaisuuden. Etsitään epämiellyttäviä yllätyksiä tulevaisuudessa avoimuudesta ja ennakkohinnoittelusta.
 • Asiakaspalvelu – elintärkeä ominaisuus, jonka aloittelijat usein aliarvioivat. Älä epäröi ottaa yhteyttä tukitiimiin ennen ostoprosessia. Varmista, että se on valmis ratkaisemaan ongelmat ja vastaamaan nopeasti.

Verkkotunnuksen palauttaminen ja pidentäminen

Nykyään käyttäjällä on mahdollisuus rekisteröidä verkkotunnus 10 vuodeksi enimmäisjaksona. Hyvä idea on kuitenkin aloittaa vähintään yhden tai kahden vuoden ajalta. Pitkällä ja lyhytaikaisella verkkotunnuksen ostolla on omat edut ja haitat..

Syyt ostaa pitkäaikaisia:

 • verkkotunnuksesi pääsy kilpailijoihin ei ole vaaraa.
 • hyvää vastinetta rahalle, koska useimmat palvelut tarjoavat alennuksia pitkäaikaisista ostoista.
 • jatkuvia uudistuksia ei tarvita.

Syyt ostaa lyhytaikaisia:

 • on helpompi seurata kaikkia verkkotunnuksia ja pitää yhteyttä niiden tiloihin.
 • vähimmäispaine verkkotunnuksen hinnoitteluun, koska sinun ei tarvitse kiirehtää alennuksista.
 • vähemmän verkkotunnuksen vanhenemisriski.

Sekä pitkät että lyhytaikaiset verkkotunnukset vaativat säännöllisiä uudistuksia. Muuten verkkosivustosi ei ole käyttäjien käytettävissä. Kun verkkotunnuksen nimi on vanhentunut, et pystynyt uusimaan sitä ajoissa, on vaara, että menetät sen. Kilpailijat käyttävät yleensä pudonneita verkkotunnuksia SEO-tarkoituksiinsa ja ansaitsemaan rahaa huutokauppojen aikana.

Tästä syystä sinun on varmistettava, että seuraavaan uusintaan on riittävästi aikaa. Hyvä idea on maksaa etukäteen. Rekisterinpitäjät lähettävät yleensä ilmoitukset useita päiviä / viikkoja ennen voimassaolon päättymistä. Tarvitset vain päästä tilillesi ja käyttää mitä tahansa käytettävissä olevista maksutavoista tarvittavien varojen siirtämiseen.

Jotkut käyttäjät saattavat kuitenkin menettää päivämäärän. Hyvä uutinen on, että he voivat silti hyödyntää uusimisaikaa, joka voi kestää jopa yhden kuukauden. Vain verkkotunnuksen alkuperäisellä omistajalla on oikeus uusia tai palauttaa se lisäajan kuluessa. Kun olet ohittanut kyseisen ajanjakson, kuka tahansa maailmanlaajuisen webin käyttäjä voi rekisteröidä verkkotunnuksen säännöllisesti.

Pohjaviiva

Verkkotunnus on online-liiketoiminnan käyttöönoton ensimmäinen vaihe kapeasta tai verkkosivutyypistä huolimatta. Se on tilaisuutesi tehdä hyvä ensivaikutelma sekä lisätä SEO-rivejä tai kohdistaa tietyn alueen kävijöitä.

Niin monella eri palvelulla sinun on silti tutkittava ja selvitettävä joitain parhaita vaihtoehtoja selkeällä hinnoittelulla, ilman piilotettuja maksuja, hyvää asiakastukea ja yksityisyyden suojaa. Se auttaa sinua välttämään odottamattomia taloudellisia ja teknisiä ansoja projektin kasvattamisessa. Varmista, että verkkotunnuksesi on hyvissä käsissä, jotta sivustosi voisi kestää vuosia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map