Mukautettu Web-suunnittelu vs WordPress-teema: mikä tapa valita?

Mukautettu web-suunnittelu vs. WordPress-teema: mikä tapa valita?


Etsitkö mahdollisuutta siirtyä verkkoon upouuden verkkosivustosi kanssa vai joudutko päivittämään nykyisen projektin tehdäksesi siitä tyylikkäämmän ja vuorovaikutteisemman? Verkkosivuston omistajat haluavat rikkaamman ominaisuusjoukon pitämään kävijät kiinnostuneina. Tarvitsetpa sitten rakentaa kasvavan digitaalikaupan tai ammattimaisen yritysportfolion, sinun on ensin mietittävä sen ulkonäköä.

Koska aiot rakenna tuleva verkkosivustosi WordPressiin, joka on yksi suosituimmista ja pisin CMS tänään saatavilla, sinulla on oikeastaan ​​valita kaksi erilaista polkua:

 1. Ensimmäinen on palkata ammattimainen kehittäjätiimi luoda upouusi ja ainutlaatuinen verkkosivujen suunnittelu alusta alkaen.
 2. Toinen tapa valita valmiita WordPress-teemoja edustaa tuhansia reagoivia malleja mille tahansa verkkosivustotyypille ja yritysluokalle.

Molemmilla vaihtoehdoilla on selviä osumia ja puutteita. Valinta riippuu ensisijaisesti tavoitteistasi, verkkosivustomme monimutkaisuudesta, budjetista, aikatauluista ja muista projektin määrittelemistä tärkeistä asioista. Jotta ymmärrämme mikä polku sopii sinulle parhaiten, meidän pitäisi tunnistaa nämä kaksi vaihtoehtoa ja selventää ero.

Mikä on räätälöity verkkosivusto?

Mukautettu web-suunnittelu tarkoittaa tulevaisuuden verkkosivutyylisi luomista tyhjästä. Toisin sanoen joudut palkkaamaan ammattilaisten ryhmän, joka suunnittelee tai luo uuden sivuston ja sivun asettelut, animaation, visuaaliset tehosteet, fontit jne.. Verkkosuunnittelijat toteuttavat myös joitain käyttöliittymän / käyttöliittymän ominaisuuksia, luovat räätälöityjä lomakkeita ja elementtejä projektille, varmistavat verkkosivustojen mobiilin mukauttamisen ja muut tärkeät näkökohdat tarpeidesi tai tarpeidesi mukaan.

Lähestymistapa toimii yrityksille, jotka haluavat toteuttaa ainutlaatuisen ja yksilöllisen lähestymistavan asiakkaille, jotka tarjoavat yksinoikeuksia ja verkkosivujen toimintoja. Samanaikaisesti prosessi on erittäin aikaa vievä ja kallis. Tarvitaanko sitä todella pienemmille ja yksinkertaisemmille hankkeille? Jatka artikkelin lukemista löytääksesi vastaus.

Mikä on mukautettu WordPress-teema?

WordPress ylpeilee suurimmalla teema- ja mallipohjalla. Käyttäjät voivat valita tuhansia valmiita verkkosivustoasetteluja edustamasta markkinaraosta tai yrityksestä huolimatta. Kaikkia WP-teemoja ovat kolmansien osapuolien tai riippumattomien kehittäjien kehittämiä, jotka asettavat mallit julkisuuden saataville julkaisun jälkeen.

WordPress-teemat WordPress-teemat

Jotkut ohjelmoijat ja ohjelmoijat ovat valmiita jakamaan teemoja ilmaiseksi. Toiset esittelevät premium-malleja, joissa on rikkaampi ominaisuussarja, nykyaikaisempi suunnittelu ja muut etuudet kiinteästä hinnasta. Keskustelemme hinnasta hiukan tarkemmin. Kaikki mallit ovat saatavana osana avoimen lähdekoodin CMS: ää, joten voit vapaasti muokata tai mukauttaa niitä, jos PHP / CSS-koodauskokemus.

Lisäksi jokaisella WordPressin käyttäjällä on mahdollisuus luoda mukautettu teema teeman avulla WordPress Codex. Se tarjoaa joukon hyödyllisiä teknisiä vinkkejä ja välineitä oman verkkosivustosi suunnitteluun. Valitettavasti ominaisuus ei toimi koskaan muille kuin teknikkoille ja aloittelijoille, kun taas valmiiden mallien valitseminen on nopeampi ja helpompi tapa ottaa käyttöön.

Vaikka sekä mukautettujen verkkosivustojen että WordPress-teemat palvelevat tosiasiassa samoja tavoitteita, tässä artikkelissa korostetaan molempien ratkaisujen tärkeimpiä etuja sekä tärkeimpiä putouksia. Kumpi on parempi ja miksi? Mikä polku täyttää yksilölliset vaatimuksesi budjetti- tai teknisissä kysymyksissä? Kumpi on parempi vastikään perustettujen hankkeiden lisäksi myös kasvavalle liiketoiminnalle? Yritetään vastata näihin kysymyksiin.

Mukautettu web-suunnittelu

Kun otat käyttöön räätälöityä verkkosuunnittelua, saat itse verkkosivuston, jonka ominaisuudet on luotu tyhjästä vastaamaan liiketoiminnan tavoitteita. Verkkosivustolla on ainutlaatuinen ulkonäkö, räätälöityjä ominaisuuksia ja toimintoja, jotka kokeilee kokeneiden ammattilaisten ryhmä.

Voit toteuttaa minkä tahansa muodon, elementin tai lohkon, johon haluat lisätä käyttäjiä. Ratkaisu on hyvä kasvaville yrityksille ja yhteisöille, jotka etsivät vahvaa läsnäoloa verkossa ja voimakkaita jälleenmyyntimahdollisuuksia.

Muokatun web-suunnittelun ammattilaiset
Muokatut web-suunnittelun haitat:
&# X2714; Ainutlaatuinen muotoilu ja toimivuus – räätälöityjä verkkosivustoja kehitetään tyhjästä kankaasta. Määrität, miltä se näyttää, sekä ominaisuudet, joita sillä voi olla. Yhdelläkään kapealla kilpailijallasi ei ole samaa sivustoa.
&# X2714; SEO-optimointi – SEO ei tarkoita pelkästään URL-osoitteiden ja metakuvausten muokkaamista, vaan myös keskittyvän avainsanojen osoittamista. Räätälöidyt sivustot ovat houkuttelevampia hakukoneindeksoijille. He rakastavat ainutlaatuisia projekteja, mikä tarkoittaa korkeampaa SEO-sijoitusta asianmukaisen sisällön skannauksen lisäksi.
&# X2714; Skaalautuvat projektit – kasvava yritys ei koskaan pysäytä sen kehitystä. Se tarkoittaa, että tarvitset täysin skaalautuvaa verkkosivustoa, joka tarjoaa nopean mukautuksen ajan tasalla oleviin tekniikoihin, jotka varmistavat sujuvan toiminnan. Muokatut verkkosivustot ovat skaalautuvampia verrattuna mukautettuihin WordPress-malleihin.
Valtavat hinnoittelukoodit – Mukautettujen web-suunnittelijoiden ryhmän palkkaaminen maksaa sinulle kirjaimellisesti omaisuuden. Hinta voi vaihdella tuhansien ja satojen tuhansien välillä riippuen projektin monimutkaisuudesta ja toteutettavista ominaisuuksista. Valmistaudu maksamaan enemmän joka kerta, kun tarvitset päivittää sivustosi sekä lisätä uusia ominaisuuksia tai muokata olemassa olevia.
Aikaa kuluttava prosessi – räätälöityjen verkkosivustojen luominen kertoo paljon aikaa. Prosessi koostuu useista vaiheista, mukaan lukien stereotypiointi, kehittäminen, testaus, ylläpito jne. Prosessi voi viedä useita kuukausia. Tämä ei toimi koskaan, jos halutaan nopeaa käyttöönottoa

WordPress-teemat

WP-teemat ovat edelleen parasta vetoa bloggaajille, pienyrityksille ja muille verkkosivustoille, jotka eivät vaadi ylimääräistä monimutkaisuutta. Sinun ei tarvitse maksaa yli tai odottaa viikkoja, jos haluat julkaista valokuvaajan portfolion tai pienen verkkokaupan. WordPress-teemoissa on kaikki mitä tarvitset palvellaksesi tavoitteitasi räätälöinnin, mukauttamisen, SEO: n tai sisällönhallinnan suhteen.

WordPress-aiheiden plussat:
WordPress Teemat haitat:
&# X2714; Alhaiset kustannukset – WP-teemat ovat käytettävissä käyttäjille, joilla on mikä tahansa budjetti. Voit saada ilmaisen mallin ja mukauttaa sitä tai valita maksetut premium-teemat, jotka ovat edelleen 30-50 kertaa halvempia verrattuna mukautettuun web-suunnitteluun..
&# X2714; Nopea käyttöönotto – WP-teemat eivät tarvitse aikaa kehitykseen. Niissä on valmiit asettelut. Tarvitset vain käsitellä joitain perusasetuksia aloittaessasi, lisätä sisältöä ja siirtyä verkkoon käyttövalmis verkkosivustollasi. Koko prosessi vie vain muutaman tunnin.
&# X2714; Suuri aloittelijoille – WP-teemojen käsittelemiseen ei vaadita erityisiä taitoja tai tietoja. Jos kuitenkin haluat edelleen osallistua PHP / CSS-muokkaukseen, mallit tarjoavat sinulle tällaisen mahdollisuuden.
&# X2714; Joustavuus – teemavalikoima kasvaa kuukausittain. Käyttäjät voivat valita heidän tarpeisiinsa sopivan. Kaikki mallit viittaavat eri kategorioihin verkkokaupasta, terveydenhuollosta ja B: stä&B kapea ruokailuravintola, portfolioita, aloitussivuja, yhden sivun sivustoja ja paljon muuta.
Useimmat mallit näyttävät samalta – Kun malli on tullut julkiseksi, kuka tahansa käyttäjä voi vapaasti ladata sen ja muokata. Se tarkoittaa, että tuhansia verkkosivustojen omistajia ympäri maailmaa voivat käyttää malliasi. Älä odota, että suunnittelun yksinoikeus erottuu. Toisaalta käyttäjillä on tarpeeksi työkaluja ja laajennuksia olemassa olevan asettelun mukauttamiseksi.
Minimi tuki – WP-verkkosivustojen luominen tarkoittaa, että olet itse yksin miljoonien käyttäjien kanssa, kuten jaat heidän kokemuksensa ajankohtaisilla foorumeilla. Tämä on oikeastaan ​​ainoa tietolähde joidenkin YouTubessa olevien riippumattomien videooppaiden lisäksi, kun taas räätälöityjen sivustojen mielestä kehittäjät tukevat jokaisessa kehitysprosessin vaiheessa.

Jotkut saattavat myös sanoa, että WP-teemoissa on rajoitettu SEO-optimointikyky. Ongelma voidaan ratkaista käyttämällä erilaisia ​​laajennuksia. Lisäksi saatamme kohdata lukuisia verkkosivustoja, jotka on rakennettu WP: n mukautetuille teemoille ja jotka ovat saavuttaneet kärjen.

Mikä tapa valita?

25% kaikista verkkosivustoista on rakennettu käyttämällä WP-teemoja. Tämä tosiasia osoittaa, että WP-mallit toimivat edelleen, kun joudut luomaan vankan online-edustuston. Lisäksi ne sopivat käyttäjille mihin tahansa budjettiin, kun taas räätälöity web-suunnittelu on tarkoitettu niille, jotka ovat valmiita maksamaan tuhansia dollareita. Katsotaanpa hintamerkkejä ja kehityskustannuksia.

WP mukautetun teeman hinta

Kuten aiemmin olemme todenneet, käyttäjät, joilla on rajoitettu budjetti, voivat valita ilmaiset mallit verkkosivuston rakentamiseksi ilman kustannuksia. Suurin ongelma on se, että käytännössä kaikilla ilmaisilla teemoilla on käytännössä sama rakenne ja tyypilliset asettelut, joilla ei ole yksinoikeuksia, jotta ne voisivat erottua tuhansien ja miljoonien latausten lisäksi. Se tarkoittaa, että joudut mukauttamaan sen jollain tavalla tai omaamaan verkkosivusto, joka näyttää samalta kuin miljoonat muut.

Premium- ja maksupohjat voivat olla hyvä ratkaisu tähän ongelmaan. Niissä on houkuttelevampi muotoilu, ajan tasalla olevat visuaaliset tehosteet, erilaiset sivuasettelut ja yleinen sivuston rakenne. Jos päätät valita premium-teeman, se voi maksaa sinulle 30–300 dollaria. Rahalla saat paremman vakauden parannetun joustavuuden lisäksi.

Lue myös: Kuinka paljon maksaa verkkosivuston luominen?.

Muokattujen verkkosivustojen kustannukset

Verkkosuunnittelijaryhmän palkkaaminen on paljon kalliimpaa lähestymistapaa. Saat ammattilaisryhmän, joka tuntee kaikki viimeisimmät graafiset konseptit ja käyttöliittymien / käyttöliittymien trendit ja jolla on joukko välineitä, jotka antavat elämään kaikki suunnitteluideat.

Kokeneet web-suunnittelijat käyttävät erilaisia ​​graafisia ohjelmistoja sekä prototyyppialustoja paitsi verkkosivuston rakenteen luomiseksi myös testaamaan ominaisuuksien toimivuutta ja varmistamaan projektin sujuvan toiminnan. Palvelu ei ole kaikkea halpaa:

 • Kokosyklisen suunnittelutoimiston palkkaaminen maksaa sinulle 3 000–5 000 dollaria yksinkertaisesta verkkosivustosta, jolla on vähintään ikä ja jolla ei ole erityisiä ominaisuuksia.
 • Täysin toimiva verkkosivusto, jossa on tarvitsemasi vaihtoehdot, maksaa sinulle 10 000 dollaria.
 • Monimutkaiset projektit alkavat vähintään 20 000 dollarista.

Lue myös: Paljonko web-kehittäjän tai verkkosuunnittelijan palkkaaminen maksaa.

Älä unohda verkkosivujen ylläpitoa ja tukea. Sinun on maksettava siitä erikseen. Lisäksi muut muutokset tai päivitykset, jotka ovat välttämättömiä liiketoiminnan kehittämisen jossain vaiheessa, maksavat sinulle myös vähintään useita satoja.

Voit tietysti vuokrata freelancereita ja leikata web-suunnittelukustannuksia. Työskentely freelancereiden kanssa sisältää kuitenkin takeiden puuttumisen. Olet vastuussa kaikista pätevyyteen, palvelun laatuun ja muihin kriittisiin aiheisiin liittyvistä riskeistä.

johtopäätös

Vaikka yhä enemmän sivustoja ilmestyy verkossa päivittäin, räätälöityyn web-suunnitteluun on aina paikkansa. Vaihtoehto on valtavien yritysten ja vakiintuneiden yritysten ainoa mahdollisuus erottua. Pienillä yrityksillä tai yksinkertaisemmilla hankkeilla yksilöillä, joilla on vasta aloitus, ei kuitenkaan ole mitään järkeä.

WP-teemat tarjoavat täyden valikoiman ominaisuuksia, joita saatat tarvita alusta alkaen ja kasvaa. Ne eivät vaadi teknisiä taitoja ja ovat täydellisiä aloittelijoille. Käyttäjät voivat säästää aikaa ja rahaa, mikä voi olla ratkaiseva tekijä joillekin yrityksille.

Verkkosivustojen rakentajat näyttävät olevan toinen tapa siirtyä verkkoon se on mainitsemisen arvoinen. Suunniteltu auttamaan aloittelijoita luomaan sivustoja, joissa ei ole teknistä tietämystä muutamassa minuutissa, edistyksellinen ohjelmisto tarjoaa helpon käytön WYSIWYG: n ja vedä ja pudota -toiminto, erittäin helppo integrointi, valmiit reagoivat mallit, joissa on tärkeitä ominaisuuksia ja lisäosia. Vielä tärkeämpää on, että verkkosivustojen rakentajat tulevat all-in-one-ratkaisuna ilman tarvetta hallita isännöintiä, verkkotunnusta tai tietoturvaa erikseen.

Valitse vain sinulle parhaiten sopiva polku ja siirry verkkoon ammatillisen verkkosivustosi kanssa!

Luo verkkosivusto WordPressillä

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map