Online-laskimen rakentaminen

Kuinka luoda laskin verkkosivustollesi


Pienyrityksen verkkosivuston pitäminen vaatii avoimuutta, koska juuri sitä suurin osa asiakkaista etsii tänään. Mahdollinen ostaja tarkkailee innokkaasti lukuja ja summia ennen tietyn tavaran tai palvelun ostamista. Täältä verkkosivustolaskurit näyttävät olevan hyvä ratkaisu.

Toisaalta ne estävät asiakkaita ylimääräisistä kustannuksista tai huijaamisesta. Toisaalta tällainen lähestymistapa on helppo parantaa uskottavuuden tasoa. Yksinkertainen työkalu saattaa olla tärkeä rooli maineesi vahvistamisessa verkossa. Tällä kertaa opit luomaan laskurin verkkosivustollesi ja mitä työkaluja käytettäväksi.

Kuinka verkkosivustolaskin toimii?

Tietyt yritykset vaativat asiakkaille monimutkaisia ​​laskelmia. Joskus nämä luvut näyttävät olevan haaste, joka saa heidät poistumaan verkkosivustolta etsiäkseen yksinkertaisempaa ratkaisua. Nykyaikaisessa teknologiamaailmassa tuskin tapaat kuluttajaa manuaalisella laskimella käsittelemään kaikkia näitä monimutkaisia ​​lukuja omassa. Tässä online-laskimet ovat lopullinen ratkaisu.

Ne eivät vaadi erityisiä taitoja ja helpottavat vierailijan saada tarvittava summa automaattisesti termistä, tuotteiden tai palveluiden määrästä tai muista tärkeistä tekijöistä riippuen. Toisaalta käyttäjien ei tarvitse olla tekemisissä lyijykynien ja paperiarkkien kanssa. Toisaalta he saavat selkeät tiedot ja heille automaattisesti lasketut tiedot. Tässä on avoimuus aina tärkeä.

Kuka voi tarvita verkkosivustolaskuria

Tällainen vaihtoehto viittaa pääasiassa pienyritysten verkkosivustot ja eri aloilla toimivia yrityksiä. Jos käsittelet monimutkaisia ​​numeroita ja asiakkaita, jotka etsivät selkeitä vastauksia, edustat todennäköisesti mitä tahansa seuraavista kapeista:

 • Logistiikka – se kattaa kaikenlaiset kuljetus- ja kuljetuspalvelut. Toimitammepa sitten Amazon-paketin tai kontit nestekaasulla ja raakaöljyllä, asiakkaat haluavat tietää kuinka paljon toimitus maksaa.
 • vakuutus – suosituin liiketoiminta-alue, joka vaatii selkeän hinnoittelun ja automaattisen laskennan asiakkaan iästä, vakuutusehdoista, palkkioista jne. Riippuen.
 • lainat – lainanottaja saattaa haluta selventää tarkat kulut ja palkkiot sekä korko- ja korko-, viikko- tai kuukausimaksut jne..
 • Kiinteistöt – loistava idea lisätä online-laskin, jonka avulla asiakkaasi voivat selvittää talon tai asunnon hinnan sen neliötilasta riippuen.
 • Rakennusteollisuus – idea on sama kuin kiinteistössä. Laskin kuvaa kuitenkin loppuhinnan riippuen rakennustyypeistä ja materiaaleista, mitoista, rakennustekniikasta, laitteista jne.

Jos annat asiakkaiden laskea hinnan itse, he tuntevat olonsa turvallisemmiksi, kun heillä on selkeät maksut. Liitetty laskin tekee tempun.

Mitä ominaisuuksia Web-laskurilla pitäisi olla?

Jos olet innokas parantamaan muuntokursseja ja pitämään asiakkaasi sitoutuneina, sinulla on oltava interaktiivinen ja helppokäyttöinen työkalu, joka ei vaadi erityisiä taitoja tai toimia. Ennen kuin rakennat laskimen verkkosivustollesi, seuraa seuraavia ominaisuuksia:

 • Helppo valmistaa – Säästä aikaa ja käytä palveluita, joiden avulla voit luoda laskurin napsautuksella ilman koodausta tai ohjelmointia mille tahansa tarvitsemallesi sivulle.
 • Houkutteleva muotoilu – Vältä litteitä widgettejä ja valitse räätälöityjä laskimia henkilökohtaisilla väriteemoilla, teksteillä ja kuvioilla tai luo oma mallisi.
 • Joustavuus – rakenna laskin, jossa on laajennettu ominaisuusluettelo erityyppisten laskelmien jatkamiseksi.
 • Mobiili-ystävällinen – Varmista, että käytät reagoivia laskimia, jotka toimivat hyvin erilaisissa laitteissa, kuten tablet-laitteissa ja älypuhelimissa.

uCalcilla on tarpeeksi toimintoja kattamaan kaikki yllä olevat ominaisuudet. Palkittu työkalu antaa sinun laatia räätälöity, helppokäyttöinen ja rakentaa laskin vain usealla napsautuksella. Katsotaanpa tarkemmin miten se voi auttaa.

uCalc – Paras online-laskinrakentaja mille tahansa verkkosivustolle

uCalc – on loistava ilmainen palvelu laskurien rakentamiseen kaikentyyppisille verkkosivustoille alustasta tai kapeasta huolimatta. Riippumatta siitä, hoidetaanko auto-, ruokailu-, rakennus- tai muuta yritystä, tämän instrumentin avulla voit keksiä mukautetun ja joustavan laskurin, joka tarjoaa joukon laajennettuja työkaluja.

uCalc-mallit

Alustaa on helppo käyttää, eikä se vaadi erityisiä teknisiä taitoja. Monikäyttöinen laskinrakentaja näyttää olevan kustannustehokas ratkaisu verkkosivustojen parempaan suorituskykyyn, hakukoneoptimointiin ja käyttäjien sitoutumiseen.

Kuinka perustaa online-laskin?

Työkalu ei vaadi teknistä taustaa. Sinun ei tarvitse koodata tai ohjelmoida. Alusta toimii yksinkertaisena visuaalisena toimittajana. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on valita joukosta valmiita elementtejä ja yhdistää ne yhdeksi rakenteeksi. Editorin avulla voit poistaa tai lisätä uusia liukusäätimiä, valintaruutuja ja muita elementtejä. Sitten sinun on asetettava widget-koodi tarvitsemallesi sivulle.

uCalc Editor

Käyttäjät voivat valita omien räätälöityjen laskintensa rakentamisen tai valita kymmenestä käytettävissä olevista malleista. Ne on suunniteltu tietyille yritysmarkkinoille. Löydät tarpeitasi vastaavan. Valitse asettelu 12: stä saatavilla olevasta kategoriasta, mukaan lukien kiinteistöt, toimituspalvelut, kauneusala jne.

Online Laskin mukauttaminen

Järjestelmä käyttää käyttövalmiita laskintaulukoita. Samalla voit luoda oman oman ainutlaatuisella suunnittelulla.

 • Muokattavat mallit – valitse haluamasi ja lisää visuaalisen muokkausohjelman avulla uusia kuvia, muuta typografiaa jne.
 • Suunnittelutila – Jos haluat luoda oman laskimen, voit käyttää Suunnittelu-tilaa, joka tarjoaa 4 pääteemoa, kuten Minimal, Material, Bootstrap ja Default. Niiden mukana toimitetaan valmiit värifontit, joita voidaan muuttaa tai muokata mieltymyksesi mukaan.
 • Responsiivinen laskin – uCalc varmistaa mobiiliystävällisyyden ja helpon muokkaamisen.

Hyvä asia uCalc-suunnitteluominaisuuksissa on, että käyttäjien ei tarvitse olla asiantuntijoita vaihdettaessa värejä tai fontteja. Valitse vain malli, lisää kuvia ja tee laskin täyttämään verkkosivustosi. Lisäksi kaikki elementit, asettelut ja lohkot ovat tekijänoikeuksien suojaamia.

uCalc Formula Editor

Mitä verkkosivustolaskin voi tehdä?

uCalc tarjoaa vielä enemmän ominaisuuksia, joita voit odottaa. Peruskaavojen ja järjestelmien lisäksi, jotka tarjoavat asiakkaille selkeitä vastauksia, siinä on edistyksellinen ominaisuusjoukko, joka varmistaa SEO-ystävällisyyden markkinoinnin, myynninedistämisen ja käyttäjien hankintavälineiden lisäksi.

uCalc-koodi

 • Järjestelmävaroitukset – saat ilmoituksen joka kerta, kun uusi tilaus ilmestyy. Samanaikaisesti voit lähettää henkilökohtaisia ​​viestejä asiakkaillesi.
 • SEO-suorituskyky – foorumi helpottaa budjetin suunnittelua ja matalataajuisten kyselyiden kohdistamista. Samalla voit seurata käyttäjien käyttäytymistä yksityiskohtaisesti parantamalla verkkosivuston kokonaistehokkuutta ja tuloksia.
 • Yksinkertainen jakaminen – widget-koodi voi koskea mitä tahansa verkkosivustosi sivua. Lisäksi voit vapaasti jakaa laskinlinkkejä sosiaalisen median alustoilla sekä sähköposti- tai lähettiläitä. Se johtaa siihen, että asiakkaat ovat valmiita tekemään oston. Toisin sanoen voit luoda myyntitapahtumia.
 • Myynninedistäminen ja markkinointi – Järjestelmä helpottaa laskimen hienosäätöä lisäämällä automatisoituja alennuksia tuotetyypistä tai luokasta riippuen. Käyttäjät voivat käyttää hintalappuja, palkkioita ja erityismaksuja ilman kehittäjän apua.
 • Tilausta Käsitellään – Voit kerätä maksuja suoraan integroimalla maksutavat laskimeesi. Järjestelmä tuottaa raportteja ja tilastoja ostoista ja tehdyistä tilauksista. Se voidaan integroida verkkosivustoon CRM.

uCalc-hinta

uCalc tarjoaa neljä suurta suunnitelmaa, joihin sisältyy ilmainen paketti. Jokaisessa suunnitelmassa on luettelo erityisominaisuuksista. Ilmainen tarjous saattaa olla hyvä ratkaisu vain järjestelmän toiminnan testaamiseen, koska siinä ei ole erityisiä vaihtoehtoja tai ominaisuuksia, kuten CRM-integrointi, maksujen käsittely, linkkien jakaminen jne. Kaikki nämä ominaisuudet, jotka löydät seuraavista suunnitelmista:

 • perustiedot maksaa 3,20 dollaria kuukaudessa jopa 5 projektille, joilla on kaikki perusominaisuudet, mutta ei chat-tukea.
 • standardi maksaa 8 dollaria kuukaudessa jopa 15 projektille, joissa on yli 1 000 sähköposti- ja yli 10 tekstiviesti-ilmoitusta.
 • ammattilainen maksaa 19,20 dollaria kuukaudessa rajattomille projekteille, laajennetuille ominaisuuksille ja chat-tuelle.

Pohjaviiva

Laskimen käyttäminen verkkosivustollasi parantaa tulosprosenttia ja parantaa asiakkaiden sitoutumista. Yksinkertainen instrumentti tekee sivustostasi luotettavamman potentiaalisten kuluttajien silmissä.

uCalc on lopullinen ratkaisu mukautetun laskimen liittämiseen sivustoosi. Sitä on helppo käyttää, rakentaa ja mukauttaa. Sen mukana tulee ilmainen paketti lisäksi edullisia suunnitelmia. Tuskin löydät kustannustehokkaampaa ratkaisua verkkosivustojen suorituskyvyn ja myynnin parantamiseksi.

Kokeile uCalcia ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map