Paljonko verkkosivuston rakentaminen maksaa?

Verkkosivuston käynnistämisen todelliset kustannukset ovat todellinen mysteeri useimmille web-kehittäjille, jotka osallistuvat tähän prosessiin ensimmäistä kertaa. Itse asiassa tähän kysymykseen ei ole tarkkaa vastausta, koska verkkosivustojen kehittämisen lopulliset kustannukset riippuvat useista tekijöistä.


Sisällys:
Verkkosivun kustannukset:
Verkkosivun rakentaja
CMS + Hosting
Freelancer
Web Studio
Verkkosivun keskimääräiset kustannukset:
Henkilökohtainen sivusto
Online-blogi
verkkokauppa
Pieni yritys
Yleiskatsaus vertailutaulukko
Bottom Line

Näitä ovat tarvitsemasi verkkosivustotyyppi ja monimutkaisuus, käyttämäsi web-rakennusmenetelmät, tätä tarkoitusta varten valitsema foorumi, verkkotunnuksen, ylläpidon jne. Kustannukset.

Tällainen verkkosivustojen kehittämiskustannuksiin vaikuttava tekijä vaikeuttaa tarkkaan arviointiin projektin lopullisesta hinnasta. Sinun tulisi kuitenkin olla valmis siihen, että verkkosivustosi mahdolliset kustannukset voivat olla useita kertoja korkeampia kuin alun perin olettaa.

Suurin osa käyttäjistä, joilla ei ole verkkosivustoja, mutta haluavat hankkia ne henkilökohtainen tai liiketoiminnan tavoitteet, uskovat, että verkkosivustojen luominen on monimutkainen ja melko kallis prosessi.Josin määrin heillä on oikeus, mutta onko se todella niin kallista kuin kuvitellaan?

Onko tänään tarpeen maksaa tuhansia dollareita tästä palvelusta? Ehkä on vaihtoehto, joka mahdollistaa vähemmän maksamisen vaarantamatta valmiin projektin laatua?

Antaaksesi vastauksia näihin kysymyksiin, katsotaanpa tarkemmin joitain tärkeimmistä tavoista rakentaa verkkosivusto, niiden ominaisuuksia ja verkkosivujen luomisen kustannuksia. Luettuasi tämän tutkimuksen saat selville, kuinka paljon rahaa sinun pitäisi todella sijoittaa verkkoprojektiisi, mitä vaihtoehtoja voit käyttää ja mitkä hinnat näistä palveluista nykyään veloitetaan..

Verkkosivun valmistajan tekemä verkkosivuston hinta

Verkkosivun rakentajat ovat erityisohjelmat käytetään kehittämään erityyppisiä verkkosivustoja käyttäjien tarpeiden perusteella. Suurin osa niistä on suunniteltu kokemattomien ihmisten tarpeita ajatellen. Heillä on edelleen aikomus rakentaa monipuolisia verkkosivustoja kohtuuhintaan..

Nämä pilvipohjaiset palvelut ovat yleensä erittäin intuitiivisia, mikä pienentää web-rakentamisen vaivaa ja takaa kunnollisen tuloksen, mikäli noudatat oikeaa lähestymistapaa verkkosivustojen luomisprosessiin.

Suurin osa käyttäjistä tarvitsee teknisesti yksinkertaisia ​​verkkosivustoja – yrityssivustoja, portfolioita, blogeja, promo-verkkosivustoja jne. Siksi on järkevää harkita alustan kannattavuutta sen mukavuuden ja näiden projektien valmistumisen kustannusten perusteella.

Tältä osin verkkosivustojen rakentajat ovat kilpailun ulkopuolella, etenkin hinnoittelun ja helppokäyttöisyyden suhteen. Mutta mitä sinun on käynnistettävä verkkosivusto näiden palvelujen kanssa? Kuinka paljon sinun pitäisi olla valmis investoimaan heidän luomiseensa ja mitä tulosta voit käyttää?

 • Jos haluat rakentaa projektin verkkosivustojen rakentajien kanssa, sinun on hankittava malli, verkkotunnus ja isännöinti.
 • Mallit voivat olla ilmaisia ​​ja maksettuja laadusta ja niitä tarjoavasta palvelusta riippuen.

Isännöinnin ja verkkotunnuksen suhteen asiat eroavat toisistaan. Lähes kaikilla verkkosivustojen rakentajilla on integroitu isännöinti, jonka kesto on rajoittamaton joissakin palveluissa. Kun valitset alustan ja kirjaudut siihen, saat ilmaisen aliverkkotunnuksen, joka riittää ensimmäisen verkkosivustosi tekemiseen ja palvelun ominaisuuksien tutkimiseen..

Kun jatkat verkkosivustosi kehittämistä, huomaat kuitenkin, että et pääse ilman toisen tason verkkotunnusta. Voit saada sen joko bonuksena tai yhdessä valitsemassasi hinnasuunnitelmassa.

Verkkosivun rakentamisen keskimääräiset kustannukset verkkosivuston rakentajan kanssa voidaan laskea kuukausittain ja vuosittain, jälkimmäinen vaihtoehto on kustannustehokkaampi. Hinnat eroavat verkkosivustojen rakentajien tarjoamien suunnitelmien perusteella – selaa ne tyhjentääksesi.

CMS + Hosting -sivuston kustannukset

Aivan kuten verkkosivustojen rakentajat, CMS eroavat parametreista, ominaisuuksia ja verkkosivustojen tyyppejä, jotka voit käynnistää heidän kanssaan. Minkä tahansa palvelun lisäksi tarvitsetkin, sinun on saatava lisätietoja sen toiminnallisuudesta, integroiduista lisävarusteista, työkaluista ja muista ominaisuuksista, jotka ovat välttämättömiä tehokkaan verkkosivujen rakentamisen kannalta.

Jos olet aloittelija ja tämä on ensimmäinen yrityksesi perustaa verkkosivusto sisältöhallintajärjestelmällä, joudut ensin oppimaan valitsemasi CMS: n käytön perusteet, nimittäin isäntäasetukset, tietokannan luominen, kojetaulun käyttö ja yleinen järjestelmä ominaisuudet.

Sinun pitäisi tietää, että suurin osa avoimen lähdekoodin CMS-ohjelmista on alun perin ilmaisia. Tämä tarkoittaa, että voit ladata, asentaa ja päivittää niitä ilmaiseksi. Lisäksi voit jopa yrittää rakentaa yksinkertaisen verkkosivuston investoimatta siihen. Tämä on mukava käytäntö aloittelijoille, jotka haluavat oppia näiden järjestelmien kanssa työskentelyn vivahteet.

Samanaikaisesti monet CMS: t eivät voi ylpeillä kunnollisista toimituksista, jotka edellyttävät ulkoisten laajennusten, lisäosien tai laajennusten integrointia, jotta saat parempia tuloksia.

Siirrytään nyt rahoituskuluihin.

Kustannukset verkkosivuston luomisesta CMS: llä

Kuinka paljon maksaa verkkosivuston luominen CMS: llä? Katso seuraavia kohtia:

 1. Hosting – noin 150 dollaria vuodessa
 2. Verkkotunnus – noin 20 dollaria vuodessa;
 3. Sapluuna – teemat voivat olla myös ilmaisia ​​ja maksettuja, mutta kunnolliset mallit maksavat sinulle noin 100–150 dollaria;
 4. Lisälaajennukset – Maksetut maksavat 5 dollarista 100–150 dollariin yhtä tuotetta kohden luonteestaan ​​ja monimutkaisuudestaan ​​riippuen.

Tämä on likimääräinen arvio verkkosivuston rakentamisen kustannuksista CMS: n avulla. Hinnat voivat vaihdella käyttämäsi järjestelmän tyypin ja hankkeen perusteella, jonka aiot saada pitkällä tähtäimellä.

Freelancerin tekemän verkkosivuston hinta

Päätös palkata freelanceria Suunnitella sinulle verkkosivusto voi johtua useista tekijöistä. Voit joko puuttua aikaa työskennellä verkkosivustosi kehittämisessä itse tai taidot eivät ehkä riitä tehtävän suorittamiseen tehokkaasti. Syistä riippumatta, sinun tulisi olla tietoinen asiantuntijan palveluiden käytön arvioiduista kustannuksista ja mahdollisista uhista, joita saatat kohdata prosessin aikana..

Suurin osa freelancereista veloittaa yleensä tuntihinnat palveluistaan. Hinnat eroavat suuresti asiantuntijan pätevyyden ja asiantuntemuksen, käytettävissä olevien taitojen, valmistetyn projektin ajan, web-suunnittelijan lähtöpaikan ja muiden mahdollisten vaatimusten perusteella..

 • Keskimääräiset verkkokehityskustannukset vaihtelevat 30 dollarista 80 dollariin tunnissa.
 • Ammattilaisten tarjoamien palveluiden kustannukset ovat noin 500–1 000 dollaria koko työstä.

Tähän sisältyy erityyppisiä tehtäviä, jotka asiantuntija hoitaa tänä aikana, olivatpa ne sitten suunnittelun kehittämistä, verkkosivustojen määrittämistä, lisämoduulien kirjoittamista, asetusten säätämistä jne. Muuten verkkosivujen ylläpito ja ylläpito voivat myös maksaa paljon, koska et pystyy tekemään sen yksin.

Heti projektin aloittamisen jälkeen joudut huolehtimaan säännöllisistä sisällön päivityksistä, turvallisuustuesta, SEO jne. Tämä vaatii myös taloudellisia investointeja – alkaen 100 dollaria kuukaudessa, jos käytetään freelance-palveluita. Muista tyhjentää nämä vivahteet etukäteen tehdäksesi tarvittavat laskelmat.

Sinun pitäisi myös valmistautua maksamaan verkkosivustojen ylläpidosta ja verkkotunnuksesta. Laadukas ja turvallinen isäntä voi maksaa 20–50 dollaria kuukaudessa riippuen tarjoamastasi palveluntarjoajasta.

Verkkotunnusten kustannukset voivat vaihdella verkkotunnuksen iän suhteen. Uudet verkkotunnukset voivat maksaa noin 10–15 dollaria vuodessa rekisteröijän tyypistä ja toimialuealueesta riippuen. Ikääntyneiden verkkotunnusten hinta saattaa nousta satoihin tai jopa tuhansiin dollareihin, mutta käyttäjät, jotka tarvitsevat verkkosivustoja henkilökohtaiseen tai yrityskäyttöön, eivät yleensä ole kiinnostuneita saamaan niin kalliita verkkotunnuksia.

Edellä mainitut kulut huomioon ottaen voit laskea, kuinka paljon maksaa verkkosivuston rakentaminen. Yhteenvetona voin päätellä, että verkkosivuston perustamisen minimikustannukset ovat 300–500 dollaria per ammattitaitoisen freelancerin kehittämä tavanomainen verkkosivusto..

Web Studio -sivuston kustannukset

Web-studiot tulevat peliin ammattimaisten verkkosivustojen luomisesta suurille yrityksille ja henkilökohtaiseen käyttöön. Nämä ovat asiantuntijaryhmiä, jotka ohjaavat verkon rakennusprosessin kaikkia vaiheita.

Lisäksi web-studiot ovat tietoisia tärkeimmistä verkkosuunnittelutrendeistä, minkä seurauksena luodaan täysin varusteltuja ja erittäin toimivia projekteja. Verkkostudioiden maksu riippuu monista tekijöistä, kuten ihmisten lukumäärästä, jotka työskentelevät projektin kehittämisessä, tarvitsemasi verkkosivuston monimutkaisuudesta ja tyylistä, tavoitettavista tavoitteista, määräajoista jne.. Joten kuinka paljon voit odottaa investoivan web-studiohankkeeseen?

Verkkostudioiden ja freelancereiden verkkosivujen rakentamisen kustannukset

 1. Kuukausittaiset isännöintikustannukset voivat vaihdella välillä 10–16 dollaria riippuen tarjoajasta ja valitusta suunnitelmasta. Maksat siis noin 150-200 dollaria vuodessa saadaksesi luotettavaa isännöintiä. Verkkotunnuksen osalta se maksaa sinulle noin 10 dollaria ja 30 dollaria vuodessa. Tämä riippuu myös haluamastasi verkkotunnuksesta ja ominaisuuksista.
 2. Seuraava asia, josta joudut maksamaan, on malli web-suunnittelutiimi työskentelee. Hintaluokka voi olla täällä monipuolinen – kunnollinen malli maksaa 100–1000 dollaria riippuen verkkosivustotyypistä, sen monimutkaisuudesta ja yleisistä verkkostudion hinnoista.
 3. Lopuksi, vastuullisin ja kallein osa web-suunnitteluprosessia on verkkostudion palvelujen kustannukset. Joskus verkkokehitysprosentit voivat olla melko korkeat ja nousta 4000–6000 dollariin. Tämä riippuu studion kanssa tekemäsi sopimuksen ehdoista, heidän hinnoittelupolitiikastaan, web-kehittäjien lukumäärästä joukkueessa, palveluista, joita aiot käyttää, ja monista muista näkökohdista.

Huomaa, että verkkosivujen kehittämisen kustannuksia ei rajoita vain suunnittelun luominen. Se, että web-studion asiantuntijat kehittävät sinulle verkkosivuston, tarkoittaa, että et pysty hallitsemaan ja päivittämään sitä myöhemmin yksin. Tämä johtuu siitä, että et tiedä sen suunnitteluominaisuuksia, rakennetta ja muita vastaavia vivahteita.

Lisäksi verkkosivustojen mainostamisella on paljon merkitystä, jos haluat ylläpitää kannattavaa ja tehokasta verkkosivustoa, joka tuottaa liikennettä ja auttaa sinua rakentamaan asiakaspohjaa. Jos vuokraat verkkostudion verkkosivujen ylläpitoon, SEO, asiakastukeen, turvallisuuskysymyksiin jne., Valmistaudu investoimaan lisäksi noin 100–150 dollaria kuukaudessa tai jopa enemmän.

Jos tarvitset laadukasta verkkosivustoa, ei ole järkevää etsiä kalliita web-rakennusvaihtoehtoja. Useimmissa tapauksissa sinun ei tarvitse ammattimaista verkkosuunnittelijaa tai koko verkkostudion tiimiä kehittääksesi tätä projektia sinulle. Samoin sinun ei tarvitse tuhlata vaivaa ja aikaa tutkiaksesi CMS: n käytön perusteita. Se ei ole aina sijoituksen arvoista. Täältä suositut verkkosivustojen rakentajat ovat suureksi avuksi. Ne ovat helppokäyttöisiä ja niillä on paras hinta-laatusuhde.

Henkilökohtaisen sivuston keskimääräiset kustannukset

Verkkosivuston rakentamisen kustannukset verkkosivustojen rakentajien kanssa laskevat yleensä mallin hintaan, isännöintiin, verkkotunnukseen, ylimääräisiin lisäosiin tai sovelluksiin, jotka saatat haluta integroida ja tukea. Kun se tulee suositut verkkosivustojen rakentajat, nämä ominaisuudet sisältyvät kaikki alustojen tarjoamiin suunnitelmiin.

Halvimmat verkkosivustojen rakentajat, Wix ja uKit tarjoavat edullisia hintoja, jotka noudattavat monipuolisia web-rakennustarpeita. Otetaan nyt selville, kuinka paljon vie verkkosivuston perustaminen heidän kanssaan.

Wixin tekemän henkilökohtaisen sivuston kustannukset

Wix-henkilökohtainen sivustonrakentaja

Wix on maailmankuulu all-in-one-verkkosivustojen rakentaja, joka toimii erinomaisesti erityyppisille henkilökohtaisille verkkosivustoille. Sen rikas ominaisuusjoukko, runsaasti malleja, suunnittelun mukauttamistyökalut ja useita hinnasuunnitelmia tekevät järjestelmästä arvokkaan ratkaisun kokemattomille käyttäjille. Wix auttaa sinua suorittamaan tehtävän parhaalla mahdollisella tavalla riippumatta siitä, mitä verkkosivustojen suunnittelutaitoja ja asiantuntemusta sinulla on ja mitä verkkosivutyyppiä aiot avata..

Wix-WWW-sivuston rakentamisen kustannukset riippuvat ominaisuuksista, joita aiot käyttää, ja hinnasuunnitelmaan, jonka valitset tätä tarkoitusta varten.

Järjestelmä tarjoaa tällä hetkellä rajoittamattoman ilmaisen suunnitelman, jonka saatat joutua testaamaan sen ominaisuudet ja viisi maksettua suunnitelmaa. Kun kyse on henkilökohtaisen verkkosivuston kehittämisestä, niin Combo- tai Unlimited-suunnitelma on paras ratkaisu. Yhdistä verkkotunnuksen suunnitelman nimi tuskin toimii sinulle sen rajoitusten vuoksi (kuten mainospalkki tai tarve käyttää toisen tason verkkotunnusta).

Näiden suunnitelmien ostamisen lisäksi sinun ei tarvitse maksaa enemmän Wixin käytöstä. Yhden verkkosivuston hallinnan vuotuinen hinta heijastuu suunnitelmien kustannuksiin. Järjestelmä mahdollistaa mukavan verkkosivuston luomisen noin 96 dollarilla vuodessa riippuen siitä, mitä verkkosivuston rakentamistavoitteesi ovat.

Mikä tärkeintä, Wix esittelee usein erikoistarjouksia (noin 10 kertaa vuodessa), jotka takaavat 50%: n alennuksen kaikille hinnasuunnitelmille. Nämä tarjoukset esitellään yleensä lomina ja erityisissä tapahtumissa palvelun elämässä. Ne kestävät 3–7 päivää ja voit säästää helposti odottamalla oikeaa hetkeä (kaikki palvelun tilaajat saavat vastaavat sähköpostit tarjouksista)..

Katso myös:
Wix-verkkosivustojen rakennusohjelman katsaus
Wix-henkilökohtaisen verkkosivuston esimerkkejä

Kokeile Wixiä (ilmainen suunnitelma saatavilla)

UKitin tekemän henkilökohtaisen sivuston kustannukset

uKit-henkilökohtainen verkkosivusto-esimerkki

uKit asetetaan yleensä pienyritysten verkkosivustojen rakentajaksi ja siten sen ominaisuusjoukko on suunnattu näiden verkkosivustojen kehittämiseen. Se on kuitenkin poikkeuksellisen helppokäyttöinen, intuitiivinen web-luonne, kapealla reagoivat mallit ja tehokas ominaisuus tekevät palvelusta kunnollisen valinnan henkilökohtaisen verkkosivuston luomiseen..

Verkkosivun rakentaja on yksi edullisimmista web-rakennusratkaisuista, joita nykyajan web-suunnittelurakoilla on saatavana. Täällä ei ole ilmaista suunnitelmaa, mutta voit testata järjestelmää kahden viikon ajan ilmaiseksi. Jos sen tarjoamat vaihtoehdot vetoavat sinulle, voit päivittää yhteen sen neljästä maksetusta suunnitelmasta.

Henkilökohtaisen verkkosivuston kehittämiseksi sopivimmat ratkaisut ovat Premium ja Premium + Plans, joiden kustannukset ovat vastaavasti 4 dollaria ja 8 dollaria kuukaudessa. Huomaa, että kertaluonteisen tilauksen hankkiminen 3, 6 kuukaudeksi tai 1–2 vuodeksi kerrallaan säästää paljon. Alennukset muodostavat 5%, 10% ja 30% valitusta merkintäajasta. Toinen tapa säästää enemmän on käyttää 25% uKit -tarjouskoodia, joka on saatavana verkossa.

Lisäksi uKitillä on tarjous, joka kattaa kaikkien yritysten nykyisen halun omata verkkosivustoa. Jos tarvitset ammattimaisempaa yrityssivustoa, mutta sinulla ei ole aikaa tai halua työskennellä itse sen kehittämisessä, voit tilata avaimet käteen -projektin 100 dollarilla järjestelmäkehittäjiltä. Tämä on erittäin yrittävä tarjous ihmisille, jotka ovat kiireisiä suorittamaan liiketoimintatehtävänsä ja tuottamaan voittoa.

Katso myös:
uKit Web-sivuston rakennusohjelman katsaus
Esimerkkejä uKit-verkkosivustoista

Kokeile uKit (14 päivän kokeiluversio on saatavana)

Online-blogin keskimääräiset kustannukset

Saatat joutua yhdistämään blogin valmiiseen verkkosivustoosi tai avaamaan sen tyhjästä. Blogin käynnistämisen kustannukset sisältävät markkinaraon mallin, isännöinnin, verkkotunnuksen ja integraatiot. Sekä Wixillä että uKitillä on hinnasuunnitelmat, jotka toimivat hyvin blogin luomisessa. Katsotaanpa nyt sopivimmat vaihtoehdot.

Wixin tekemän online-blogin kustannukset

Wix-blogin verkkosivujen rakentaja

Wix on tehokas blogimoottori, jonka avulla voit luoda ja hallita monipuolisia blogeja. Palvelun käytön kustannukset riippuvat ominaisuuksista, jotka haluat integroida projektiisi. Voit testata alustan ilmaiseksi kirjautumalla siihen ja testaamalla sen ilmaisen suunnitelman vaihtoehtoja.

Päivitys Connect Domain Pan -sovellukseen ei myöskään anna sinulle toivottua tulosta, tilauksen useiden rajoitusten takia, jotka eivät ole sijoituksen arvoisia, jos aiot siirtyä verkkoon.

Yhdistelmä- ja Rajoittamaton-suunnitelmat toimivat parhaiten verkkoblogien luomiseen. Näiden suunnitelmien kustannukset ovat 8,50 dollaria ja 12,50 dollaria kuukaudessa. Täältä saat oikean määrän levytilaa ja kaistanleveyttä, järjestelmämainosbannerin puuttumista ja muita blogiin liittyviä ominaisuuksia.

Suunnitelmia käyttämällä voit:

 • lisätä, päivittää ja ajoittaa blogiviestit,
 • luo suositeltavat viestit -osa ja tunnistepilvi,
 • Ota käyttäjän kommentit käyttöön,
 • luo mukautettu syöte,
 • käytä Google Analyticsia ja suunnitelmiin sisältyvää integroitua järjestelmän isäntää oletuksena.

Jos olet päättänyt luoda visuaalisesti miellyttävän ja toimivan blogin sijoittamatta liikaa vaivaa, aikaa ja rahaa, Wix on vastaus. Monipuolinen ominaisuus ja laaja valikoima työkaluja ja vaihtoehtoja tekevät alustasta sopivimman valinnan blogging-projektillesi riippumatta sen monimutkaisuudesta, aiheesta ja tyylistä.

Katso myös:
Esimerkkejä Wix-blogeista

Luo oma blogi Wixin avulla

Kustannukset uKitin tekemästä verkkopalvelusta

uKit-blogisivun esimerkki

uKit-blogi on hieno ilmainen lisä verkkosivustolle, joka on luotu tällä verkkosivuston rakentajalla. Tämä on sopivin ratkaisu pienelle yritykselle, joka ei halua vaivautua erikoistuneiden blogging-järjestelmien asetusten monimutkaisuudesta.

Sopivin suunnitelma blogin luomiseen on Premium+. Sen kustannukset ovat 8 dollaria kuukaudessa. Premium + Plan tarjoaa laajennetun tilasto- ja analytiikkakeräysjärjestelmän sekä rajoittamattoman pääsyn malleihin, joita voidaan käyttää blogin käynnistämiseen.

Voit luoda ja hallita blogia yhdistämällä ”Uutiset Informer-Widget millä tahansa verkkosivustosi sivulla. Blogging-järjestelmä on yksinkertainen, sisältöön keskittyvä ja kätevä. Aikatauluinen uutisjulkaisu on yksi näiden suunnitelmien eduista, mikä mahdollistaa blogin päivittämisen, vaikka olet poissa. uKit on melko mukava valinta yksinkertaisten blogien luomiseen henkilökohtaiseen käyttöön.

Aloita blogiisi uKit

Verkkokaupan verkkosivuston keskimääräiset kustannukset

Verkkokaupan verkkosivuston käynnistämisen kustannukset riippuvat yleensä siihen tarkoitukseen valitsemastasi työkalusta, isännöintipalveluntarjoajasta, mallista, verkkotunnuksesta ja markkinointivaihtoehdoista, joita haluat käyttää. Wixin ja , prosessi on yksinkertainen, kätevä ja edullinen.

Wixin verkkokaupan kustannukset

Wix eCommerce -sivustojen rakentaja

Wix on oma verkkokaupan moottori, joka mahdollistaa pienten ja keskisuurten verkkokauppojen rakentamisen. Sen tarjoama työkaluvalikoima on vaikuttava ja sisältää: useita maksuvaihtoehtoja, markkinointi- ja verohallintavaihtoehtoja, tuotegalleria, monikielinen tuki, CSV-tiedostojen vienti.

Wix-verkkokaupan rakentamiseksi on järkevää mennä verkkokauppaan tai VIP-suunnitelmaan. Verkkokauppasuunnitelman kustannukset ovat 16,50 dollaria kuukaudessa. Tähän sisältyy verkkokaupan luontioikeus, sopiva määrä kaistanleveyttä ja levytilaa, markkinointityökalujen saatavuus, verkkokauppaa varten valmiit mallit, integroitu Google Analytics jne. VIP Plan maksaa sinulle 24,50 dollaria kuukaudessa, tarjoamalla lisäksi sähköpostikampanjoita, rajoittamattoman kaistanleveyden, premium-asiakkaan tuki ja muut verkkokaupan edut.

Wix-koodi on toinen ilmainen verkkokaupan työkalu, jota verkkosivustojen rakentaja tarjoaa. Tämä on sovelluksen rakentaja, jonka avulla voit antaa verkkokaupallesi edistyneitä toimintoja ja ylimääräisiä verkkosivutehosteita. Sinulla ei tarvitse olla koodaustaitoja tehdäksesi sitä – ominaisuus on intuitiivinen ja yksinkertainen kaikille.

Katso myös:
Esimerkkejä Wix-verkkokaupasta

Luo verkkokauppa Wixin avulla

Shopify: n tekemän verkkokaupan kustannukset

hopify verkkokaupan ohjelmisto

Shopify on erikoistunut verkkokauppaohjelmisto, jonka toiminnallisuus on keskittynyt verkkokaupan kehittämiseen. Järjestelmä mahdollistaa täysimittaisten, erikokoisten ja monimutkaisten verkkokauppojen rakentamisen.

Sikäli kuin ohjelmisto tarjoaa valikoiman verkkokauppasuunnitelmia, verkkokaupan rakentamisen mahdolliset kustannukset sen kanssa riippuvat tilaamastasi tuotteesta – 9–299 dollaria kuukaudessa.

Shopify mahdollistaa järjestelmän testauksen ilmaiseksi 14 päivän ajan ja tarjoaa tällä hetkellä seuraavat suunnitelmat: Lite, Basic Shopify, Shopify ja Advanced Shopify. Niiden kustannukset ovat vastaavasti 9, 29, 79 ja 299 dollaria kuukaudessa.

 • Lite-suunnitelma mahdollistaa verkkokaupan yhdistämisen olemassa olevaan verkkosivustoon, lisätä rajoittamattoman määrän tuotteita, useita maksuyhdyskäytäviä, myynnin seuranta, Osta-painike -vaihtoehto jne..
 • Perus Shopify tarjoaa lisäksi ilmaisen SSL-varmenneyhteyden ja blogin lisäämisvaihtoehdon.
 • Shopify-suunnitelma voit lähettää lahjakortteja ja ammatillisia raportteja.
 • Advanced Shopify mukana edistynyt raporttirakentaja ja reaaliaikainen operaattorikuljetus.

Huomaa, että Shopify on maksuton kauppa, mutta joudut maksamaan luottokorttitapahtumista, jos hyväksyt nämä maksut myymälässäsi. Kaiken kaikkiaan Shopify on kunnollinen ammattimainen verkkokaupan ohjelmisto, joka on lisäksi optimoitu mobiilimarkkinointiin.

Katso myös:
Shopify-verkkokaupan ohjelmistokatsaus
Shopify-verkkokaupan esimerkkejä

Luo verkkokauppa Shopifyn avulla

Pienyrityksen verkkosivuston keskimääräiset kustannukset

Yrityksesi verkkosivuston rakentaminen on välttämätöntä, jos aiot saavuttaa pitkän aikavälin tavoitteet ja kasvattaa asiakaskuntaa. Verkkosivuston perustamisen kustannukset verkkosivustojen rakentajien kanssa riippuvat järjestelmästä, jonka valitsit tätä tarkoitusta varten.

Sikäli kuin useimmissa verkkosivustojen rakentajissa on integroitu isännöinti ja ne tarjoavat verkkotunnuksia oletuksena, sinun ei tarvitse maksaa niistä lisämaksua. Ota selvää hinnat, joita Wix ja uKit tarjoavat pienyrityksen verkkosivuston rakentamiseksi.

Wixin tekemän pienyrityksen verkkosivuston kustannukset

Wix Pienyrityksen verkkosivustojen rakentaja

Pienyrityksen verkkosivuston rakentaminen Wix on helppo, nopea ja tehokas järjestelmän tarjoamien työkalujen ja ominaisuuksien vuoksi. Wix-projektin käynnistämisen kustannukset ovat yleensä noin 96 dollaria vuodessa riippuen suunnitelmasta, jonka kanssa työskentelet.

Pienyrityksen verkkosivuston rakentamisen kannalta on järkevää käyttää kaikkia alustan tarjoamia suunnitelmia, paitsi Connect Domain -suunnitelma ja käytettävissä olevat rajoitukset. Combo-, Rajoittamaton-, eCommerce- tai VIP-suunnitelmien käyttö toimii hyvin tämän tavoitteen saavuttamiseksi, kun taas valinnan tulee perustua ominaisuusjoukkoon ja pienyrityssivustosi mittasuhteeseen, omaan markkinarakoosi, kohdeyleisösi, johon aiot kohdistaa, ja tavoitteet, jotka haluat saavuttaa. Suunnitelmat maksavat vastaavasti 8,50, 12,50, 16,50 ja 24,50 dollaria ja sisältävät erilaisia ​​ehtoja ja ominaisuuksia.

Suunnitelmien vuosittaisten hintojen alentamiseksi suosittelen seuraavien erityisten Wix-tarjousten ja alennusten noudattamista useita kertoja vuodessa. Tämä on varma tapa säästää iso.

Yrittäjille, jotka haluavat suunnitella yrityssivustoja ilman vaivaa, Wix tarjoaa edistyneen ADI-työkalun. Keinotekoinen älykkyysominaisuus suunnittelee sinulle täysin varustellun verkkosivuston käyttämällä antamasi yritystietoja. Tämä on helppoa, nopeaa ja tehokasta.

Katso myös:
Esimerkkejä Wix-yrityksen verkkosivustosta

Luo yrityssivusto Wixin avulla

Kustannukset uKitin tekemästä pienyrityssivustosta

uKit-verkkosivustojen rakentaja

uKit on erottunut pienyritysten verkkosivustojen rakentajaksi. Sen tarjoamat yrityskohtaiset ominaisuudet, työkalut, reagoivat mallit ja markkinointivaihtoehdot ovat enemmän kuin riittävät kattamaan vallitsevan määrän yrittäjien tarpeita. Täysin varustetun pienyritysten verkkosivuston käynnistämisen kustannukset ovat yleensä 48 dollaria.

uKitillä on tällä hetkellä neljä maksettua tilausta, joista kukin noudattaa tiettyjä web-suunnittelutehtäviä. Voit valita Premium-, Premium +-, eCommerce- ja Pro-suunnitelmien välillä pienyrityssivustosi tyypin ja tyylin, integroitavien ominaisuuksien, tavoitteiden, joita haluat sen palvelevan, ja muiden niihin liittyvien seikkojen mukaan..

Lisäksi verkkosivustojen rakentaja tarjoaa huomattavia alennuksia niille ihmisille, jotka maksavat palvelun käytöstä 3, 6 kuukauden tai 1-2 vuoden aikana. Alennukset ovat 5%, 10% ja 30% suunnitelmasta ja ehdoista.

On myös mahdollista saada 25% uKit-promokoodi SWB-25 säästää paljon suunnitellessasi uKit-pienyrityksen verkkosivustoa. Jos sinulla todella on pitkäaikaisia ​​liiketoimintatavoitteita ja haluat säästää suuria, uKit on edullisin ratkaisu, jonka voit koskaan löytää.

Luo yrityssivusto uKit: llä

Verkkosivuston rakentamisen kustannukset: yleiskatsaus vertailutaulukkoon

Web StudioFreelancerCMS
(WordPress)
Verkkosivun rakentajat:
WixuKit
Verkkotunnus (Vuosittain)$ 20$ 20$ 20$ 20$ 20
Hosting (Vuosittain)$ 150$ 150$ 150$ 100$ 48
Verkkosivumalli$ 300$ 50$ 50$ 0$ 0
Työskentele verkkosivustolla$ 1000$ 550$ 100$ 0$ 0
Kaikki yhteensä$ 1470$ 770$ 320$ 120$ 68

Bottom Line

Verkkosivuston hankkimisen kustannukset muodostuvat kussakin tilanteessa yksilöllisesti ja riippuvat monista tekijöistä, nimittäin DIY-web-rakennuksesta tai valmiiden verkkosivustojen tilaamisesta, valitun alustan tyypistä, ylläpidon kustannuksista, verkkotunnuksesta, malleista, moduuleista / plugineista , väliaikaiset kulut, hankkeen monimutkaisuus jne.

 • Kallein ratkaisu on tilata verkkosivusto verkkostudiosta. Tämä variantti toimii hyvin ihmisille, jotka eivät halua tietää kaikkia verkkosuunnitteluprosessin vivahteita, mutta aikovat hankkia täysin varustetun verkkosivuston saavuttaakseen tavoitteensa ja tarpeensa.
 • Sama koskee freelancerin palkkaamista. Nämä asiantuntijat voivat kehittää helposti erityyppisiä verkkosivustoja, mutta et pysty käsittelemään niiden ylläpitoa ja jatkokäyttämistä. Tämä tarkoittaa, että joudut lopulta jatkamaan työskentelyä verkkostudion tai freelancerin kanssa voidaksesi päivittää ja hallita verkkosivustoasi tarvittaessa.
 • Verkkosivun rakentaminen CMS: n avulla on tehokas DIY-ratkaisu, jonka voit valita, jotta työ tehdään tehokkaasti. Näitä järjestelmiä ei ole kovin vaikea hallita, mutta sinulla on silti oltava verkkosivujen suunnittelutaitoja ja kokemusta selviytyäksesi tehtävästä yksin. Älä unohda, että CMS edellyttää usein laajennusten ja mallien integrointia, mikä ei ole täysin turvallinen verkkosivustollesi. Sinun on tiedettävä, mitkä asiantuntijat hoitavat ollakseen turvallisella puolella.

Yksinkertaisin ja edullisin verkkosuunnitteluvaihtoehto on verkkosivustojen rakentajien käyttö. Nämä järjestelmät takaavat maksimaalisen yksinkertaisuuden, eivätkä vaadi lainkaan ohjelmoinnin tuntemusta. Ne ovat luonteeltaan intuitiivisia ja niissä on valmiit toiminnot, joita tarvitaan toimivan henkilökohtaisen tai yrityssivuston ylläpitämiseen ja hallintaan.

Verkkosivun suunnittelusta aiheutuvat kustannukset verkkosivuston rakentajan kanssa ovat usein kahdesti alhaisemmat kuin kustannukset, jotka kohtaavat käyttäessäsi muita web-rakennustyökaluja. Mikä tärkeintä, sinun ei tarvitse huolehtia verkkosivustojen ylläpidosta ja verkkotunnuksesta, koska nämä ominaisuudet myönnetään usein oletuksena tilausehtojen perusteella.

Vaikka verkkosivustojen rakentajien valinta on vaikuttava näinä päivinä, olen valinnut kaksi palvelua, nimittäin Wix ja uKit niiden kohtuuhintaisuuden, mukavuuden ja erinomaisen toimivuuden takia. Nämä järjestelmät voivat täydellisesti ratkaista tyypilliset tehtävät suurimmalle osalle käyttäjiä ilman vaikeuksia tai ylimääräisiä kustannuksia.

Verkkosivuston käynnistämisen kustannukset ovat tässä tapauksessa 36 – 200 dollaria riippuen valitusta alustasta, hinnasuunnitelmasta ja verkkosivustotyypistä. Kokeile vain ja nauti tuloksesta!

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map