Paljonko web-kehittäjän tai verkkosuunnittelijan palkkaaminen maksaa

Kuinka palkata ammatillinen Wix-asiantuntija


Web-rakennustekniikat ovat kehittymässä. Sivustojen luominen tyhjästä ilman erityisiä taitoja on helpompaa kuin koskaan ennen, kun harkitset vetämis- ja pudotusalustoja suositun CMS: n, kuten WordPress tai Joomla. Samanaikaisesti verkkosivustojen omistajilla voi edelleen olla olennaisia ​​syitä palkata verkkosivustojen suunnittelijoita ja kehittäjiä, koska vain tosi ammattilaiset pystyvät toteuttamaan ominaisuuksia projektisi kimaltelemiseksi.

Loistava idea ei riitä. Oikea toteutus, kiinnostava suunnittelu ja tausta ovat välttämättömiä, jotta verkkosivustosi voi houkutella oikean yleisön ja saada heidät toimimaan vuorovaikutuksessa. Ei ole väliä, tarvitsetko pieniä muutoksia ja muutoksia olemassa olevaan verkkosivustoon tai kehittääksesi yksilöllisesti räätälöityä projektia alusta alkaen, saatat tarvita ammattisuunnittelijoiden tai kehittäjien apua tavoitteista riippuen.

Tämän artikkelin tarkoituksena on tuoda esiin ammattilaisten palkkaamisen tärkeimmät vaiheet sekä heidän palveluidensa hintaluokka. Saat selville, ketkä todella tarvitset tietyn tehtävän suorittamiseen, samoin kuin asioita, joita on tarkkailtava ammattilaisen palkkaamisessa, ja kuinka paljon hän voi maksaa sinulle.

Web-kehittäjä vs. Web-suunnittelija: Mikä on ero?

Ennen kuin sukellamme syvälle lukuihin ja hintalappuihin, selvitetään, ketä todella tarvitset. On yleinen harha, että web-suunnittelijat ja -kehittäjät todellakin tekevät saman asian. No, se on väärä. Jokainen erikoistuminen vaatii erilaisia ​​taitoja ja lähestymistapoja. Kehittäjät ja suunnittelijat käyttävät erilaisia ​​instrumentteja ja hallitsevat päinvastaiset kysymykset.

Web-kehittäjä vs. Web-suunnittelija

Mikä on Web-suunnittelija?

Termi ”suunnittelija” tarkoittaa henkilöä, joka yleensä käsittelee verkkosivuston visuaalista ilmettä. Nykyaikaiset verkkosuunnittelutrendit tietenkin asettavat korkeammat standardit sille, jota kutsumme UI / UX. Samanaikaisesti idea on edelleen sama. Ammattimainen verkkosuunnittelija voi auttaa sinua luomaan verkkosivulle logoja, kuvakkeita ja painikkeita.

Suunnittelijoiden on tarkoitus tuntea erilaisia ​​grafiikkakonsepteja. He työskentelevät eri värikokoelmien, prototyyppien, muokkauksen, suunnittelun jne. Kanssa. Se vaatii tietyt edistyneet suunnittelijatyökalut uusimpien suuntausten seuraamiseksi.

Verkkosuunnittelijoiden käyttämät työkalut

Kuten aiemmin mainittiin, web-suunnittelijat käsittelevät pääasiassa visuaalisia ja graafisia instrumentteja, kuten Illustrator, Sketch, Photoshop ja monet muut. Sinun tulisi etsiä niitä suunnittelijan ansioluettelossa varmistaaksesi, että ehdokas osaa työskennellä ainakin perustyökalujen kanssa. Lisäosaaminen, kuten työskentely erilaisten prototyyppialustojen (UXPin tai Mockplus) kanssa, on valtava etu.

Mikä on verkkokehittäjä?

Suunnittelijoiden lisäksi web-kehittäjät välittävät harvoin siitä, miltä verkkosivustosi näyttää. He välittävät sivuston toteutuksesta ja kaikkien elementtien käytöstä. Ammattimainen web-kehittäjä käsittelee koodausta ja ohjelmointia. Tärkeitä taitoja ovat myös skriptit, tiedostojen muokkaaminen, käyttöliittymäkehitys jne.

Päätehtävänä on kirjoittaa selkeä koodi, joka tekee sivustostasi sujuvan eri laitteilla eri olosuhteissa. Saatat joutua kehittäjää ratkaisemaan joitain teknisiä ongelmia sekä vianetsintää varten.

Web-kehittäjien käyttämät työkalut

Etukäteen kehitettävien tekniikoiden ja ohjelmointikielten, kuten CSS, HTML tai JavaScript, lisäksi ammattimaisten kehittäjien tulee myös osata työskennellä eri IDE-ohjelmistojen kanssa. Ne sisältävät pääsääntöisesti suosittuja ohjelmia, kuten Sublime tai WebStorm. Kokemus työskentelystä ylimääräisissä puitteissa, kuten Bootstrap tai JQuery, olisi myös valtava plussa ehdokkaan hyväksi.

Mitä enemmän taitoja hakijalla on, sitä parempi, vaikka se johtaa korkeampiin kustannuksiin.

Kuinka palkata PRO menestyksekkäästi (5 yksinkertaista vaihetta)

Joten, nyt voit helposti päättää kenen todella tarvitset työskentelevän verkkosivuston kanssa. Tiedät eron web-suunnittelijoiden ja kehittäjien välillä. On korkea aika aloittaa tärkeät vaiheet palkata ammattilainen. Lisäksi vastaamme viiteen peruskysymykseen:

 1. Mitä etsiä?
 2. Mistä etsiä?
 3. Kuinka tunnistaa ammattilainen?
 4. Paikallinen tai freelancer?
 5. Kuinka haastatella?

Kysymyksiin vastaukset ovat oikeastaan ​​5 askelta matkallasi palkkaamaan todellinen asiantuntija.

Vaihe # 1 – määrittele kompetenssi

Nyt kun ymmärrät selvästi erot kehittäjien ja suunnittelijoiden välillä, tiedät tarkalleen, mitä tarvitset tehtävän suorittamiseen. Hyvä alku. Nyt sinun on kavennettava hakua ja etsittävä hakija, jolla on tarvittavat taidot.

Sinulla on esimerkiksi WordPress-teema, jossa on neulottu ja selkeä muotoilu. Sinulla on mukautettu logo, jolla on tarkat mitat eri muodoissa, ja sinun on asetettava se otsikkoon. Mikä voi olla helpompaa kuin se? Siirry kohtaan Ulkoasu ja lataa kuva otsikko-osaan. Logo ei kuitenkaan ole näkynyt odotetulla tavalla. Se rikkoo koko kotisivun rakenteen, kun taas mobiiliversio on vain katastrofi.

Tältä osin saatat tarvita kehittäjän apua työskennelläksesi koodin kanssa ja muokataksesi joitain kotisivun osia logon asettamiseksi niin, että se näyttää oikealta, ja kaikki lohkot näkyvät oikein sekä työpöydällä että mobiililaitteessa. Tarvitset tuskin asiantuntijaa, jolla on vuosien kehitystyö taustalla tehtävän suorittamiseksi. Päinvastoin. Jos joudut asettamaan komentosarjan automatisoidulle ponnahdusikkunaluettelolle, joka lähettää henkilökohtaisia ​​tarjouksia, sinun ei pitäisi koskaan palkata aloittelevaa kehittäjää.

Lue myös:
Sivuston luominen WordPressin avulla.

Vaihe 2 – määrittele alusta

Toinen vaihe on päättää, mistä ammattilainen löytyy. Se riippuu päätöksestäsi palkata freelanceri tai paikalliset asiantuntijat. Keskustelemme erotuksesta tarkemmin. Alustojen suhteen voit valita valtavia ja luotettavia portaaleja, kuten oDesk Selaa myös netissä surffailla paikallista yritystä etsiessään. Esimerkiksi Freelance.com isännöi miljoonia etätyöntekijöitä vain Yhdysvalloissa 56,7 miljoonaa ihmistä työskentelee freelancereina.

Vaihe 4 – Tunnista ammattilainen

Älä pelkää kysyä ehdokasta näyttämään portfolionsa. Tarkista profiili huolellisesti selvittääksesi, mitkä työkalut ja taidot hakijalla on. Vertaa sitä aikaisemmin kuvailtujen työkaluluetteloiden kanssa. Edellisten asiakkaiden arvostelut saattavat myös olla hyödyllisiä, etenkin jos valitset paikallisen web-kehityksen tai suunnittelutiimin.

Vaihe 4 – paikallinen tai freelancer?

Ovatko freelancerit todella hyvä vaihtoehto? Tai ehkä on parempi valita täyskierron paikalliset toimistot? Jokaisella vaihtoehdolla on joitain osumia ja puutteita.

Freelancerpaikallinen
Hits&# X2714; He asettavat alhaisemmat hinnat verrattuna paikallisiin studioihin ja yrityksiin.
&# X2714; Voit neuvotella hinnasta suoraan vuokraamasi henkilön kanssa.
&# X2714; Mitkään kolmannet osapuolet tai välittäjät eivät puutu yhteistyöprosessiin.
&# X2714; Ei palkkioita tuotemerkistä tai tarpeettomista palveluista, joita et tarvitse.
&# X2714; Freelancerit voivat olla nopeampi ja halvempi vaihtoehto, jos sinulla on hätätilanteita tai pieniä ongelmia ratkaistavaksi täällä juuri nyt.
&# X2714; Paikallisten verkkostudioiden ja yritysten valitseminen on hyvä vaihtoehto, jos haluat tuntea olosi täysin turvalliseksi.
&# X2714; Ne sisältävät pääsääntöisesti koko syklin yrityksiä, joilla on ketterä metodologia, jonka avulla voit seurata koko prosessia alusta loppuun.
&# X2714; Molemmat osapuolet tyypillisesti laulavat sopimuksen kaikilla lausunnoilla ja ehdoilla, mukaan lukien määräajat, työn laajuus ja muut kriittiset kohdat.
pätkii✘ Samanaikaisesti sinun tulee varautua joihinkin riskeihin, koska et pysty hallitsemaan etäehdokasta.
✘ Ei ole takeita siitä, että hän suorittaa tehtävän ajoissa.
✘ Lisäksi on vaarana palkata epäreiluja suunnittelijoita tai kehittäjiä, joiden tarkoituksena on vain ottaa rahaa potentiaalisilta asiakkailta.
✘ Et allekirjoita mitään sopimusta, mikä tarkoittaa, ettet ole suojattu lainkäyttövaltaan nähden.
✘ Korkeat hintalaatut ovat tärkein haittapuoli.
✘ Paikalliset yritykset veloittavat yleensä enemmän kuin freelancereihin.
✘ Lisäksi joudut ehkä odottamaan, jos joukkue ladataan työhön.
✘ On edelleen vaara, että valittu ehdokas ei käsittele tehtävää.

Freelancerit ovat hyödyllisiä pienissä tehtävissä, kuten logon piirtämisessä, olemassa olevan koodin korjaamisessa tai yksinkertaisen komentosarjan toteuttamisessa. Ne saattavat olla hyvä ratkaisu kiireellisessä tehtävässä, kun taas paikalliset yritykset ovat parempia monimutkaisempiin tehtäviin, jotka vaativat perusteellista verkkosuunnittelua tai kokemuksen kehittämistä.

Vaihe 5 – haastattelu

Valmistaudu luetteloon peruskysymyksistä. Kysy ehdokkaalta hänen kokemuksestaan. Yritä selvittää mahdollisimman paljon osaamisen tasosta. Seuraavat kysymykset voivat olla hyödyllisiä:

 1. Mitä työkaluja aiot käyttää tehtävän suorittamiseen?
 2. Oletko koskaan tehnyt tätä aiemmin?
 3. Jos kyllä, voitko näyttää joitain esimerkkejä?
 4. Voitko antaa lyhyen yhteenvedon aiottavista toimista?
 5. Kauanko se kestää?
 6. Kuinka otamme yhteyttä?
 7. Pitäisikö minun maksaa etukäteen?

Haastattele useita ehdokkaita ja vertaa heidän vastauksiaan. Älä kiirehdi valitsemalla alhaisimmat hinnat. Varmista, että kehittäjä tai suunnittelija täyttää vaatimuksesi.

Paljonko web-kehittäjän vuokraaminen maksaa

Ensimmäinen asia, jonka sinun täytyy selvittää, onko maksatko kiinteän hinnan tai tuntihinnat. Molemmilla käsitteillä on joitain ilmeisiä haittoja ja etuja tilanteesta riippuen. Valinta riippuu lähinnä tehtävän monimutkaisuudesta.

Kiinteä hinta tai tunneittaiset hinnat?

Tuntipalkat ovat parempia pienille hankkeille, joiden toteuttamiseen ei tarvita yli viikkoa. Oletetaan, että palkkaat ammattimaisen web-kehittäjän mukauttamaan CMS-järjestelmääsi. Prosessi ei ole haaste asiantuntijalle. Hän tekee vähemmän virheitä ilman ylimääräistä aikaa virheenkorjaukseen. Tästä syystä ei ole mitään syytä maksaa kiinteää hintaa.

Toisaalta vähemmän kokeneet kehittäjät saattavat tarvita enemmän aikaa. He tekevät todennäköisemmin joitain virheitä, vaikka tarkistukset saattavat myös olla tarpeen. Tässä tapauksessa kiinteä hinta näyttää paremmalta vaihtoehdolta.

Suurille ja aikaa vieville hankkeille kiinteät maksut näyttävät olevan paras vaihtoehto. Jopa kokeneet kehittäjät saattavat kohdata vaikeuksia virheiden esiintyessä. Samanaikaisesti monimutkaiset projektit saattavat edellyttää lisä A / B-testausta tai prototyyppien määritystä.

Entä kustannukset? Hintalappu voi vaihtelevat 41–160 dollaria tunnissa. Voit kuitenkin löytää halvempia vaihtoehtoja. Esimerkiksi Upworkin parhaiten arvioidut kehittäjät ovat saatavilla alkaen 38 dollaria tunnissa. Jälleen kerran lopulliset kustannukset riippuvat hankkeen monimutkaisuudesta:

 • Yksinkertainen yhden sivun sivusto, jossa on muutama elementti, maksaa sinulle jopa 40 dollaria tunnissa.
 • CMS: n säätö käyttöjärjestelmällesi on noin 40 dollaria tunnissa.
 • Täysin räätälöityjen verkkosivustojen rakentaminen tyhjästä on noin 50–75 dollaria tunnissa.

Paikalliset kehitysryhmät veloittavat yleensä kiinteät hinnat, jotka voivat vaihdella 1 000 dollarista yksinkertaisen pienyrityksen verkkosivustosta 100 000 dollariin toiminnallisesta digitaalikaupasta räätälöityllä CMS: llä.

Lue myös:
Kuinka luoda verkkosivusto tyhjästä.

Kuinka paljon web-suunnittelijan vuokraaminen on

Verkkosuunnittelukustannukset ovat kasvaneet vuosien varrella. Vaikuttaa siltä, ​​että se tuo projektille paljon arvoa, koska vankka web-suunnittelu varmistaa käyttäjien sitoutumisen ja vuorovaikutuksen potentiaalisten asiakkaidesi kanssa. Tästä syystä sinun on oltava valmis vetämään pari sataa ulos lompakosta.

Freelance-web-suunnittelijan kustannukset

Hyvä ja kokenut suunnittelija veloittaa sinulta 20 dollaria useista logonäytteistä, faviconista tai kuvakkeista 5000 dollariin täydellisestä verkkosivuston suunnittelusta tai suunnittelusta. Samaan aikaan saatat löytää kokeneen graafisen suunnittelijan alle 30 dollaria tunnissa. Upwork tarjoaa jälleen kerran luettelon parhaiten arvioiduista web-suunnittelijoista alkaen 25 dollaria tunnissa kaikki tarvittavat taidot ja työkalut logojen, painettujen kuvioiden, verkkoanimaatioiden jne. luomiseen.

Suunnittelutoimiston kustannukset

 • Perustus maksaa sinulle noin 3 000 dollarista (annat malleja ja saat valmis suunnittelun).
 • Tavallinen tuki maksaa sinulle noin 10 000 dollaria sisältäen useita versioita korkean tason suunnittelukonseptista.
 • Jos tarvitset täysin sinulle suunniteltua verkkosivustoa, valmistaudu maksamaan 16 000 dollaria täyden palvelun tarjouksesta, joka voi sisältää sekä suunnittelun että tuotemerkin sprintin.

Pohjaviiva

Digitaalinen maisema muuttuu ja kehittyy nopeasti. Verkkosivustot eivät ole enää samoja kuin useita vuosia sitten. Verkkosuunnittelu- ja kehitystyökalut ovat myös paranemassa. Samalla myös premium-luokan sivustovaatimukset ovat korkeammat kuin koskaan ennen. Tästä syystä saatat tarvita asiantuntijaa, jolla on tarpeeksi tekniikoita ja parempia työkaluja ideasi herättämiseen.

Tulevan projektisi hinnan asettaminen tärkeimpiin näkökulmiin on erittäin tärkeää. Toisaalta sinun on oltava 100% varma, että valittu ehdokas tuottaa hyvää vastinetta rahalle. Vaikka merkittävät kehittäjät ja suunnittelijat komentavat valtavia hintoja, on vielä joitain halvempia vaihtoehtoja löytää kokenut asiantuntija. Harkitse riskejä, vertaa ja verrata useita vaihtoehtoja, seuraa budjettia ja keskity keskittymään projektiin menestymisen kannalta tärkeisiin kohtiin..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map