Siirtyminen neliötilasta WordPressiin

Siirtyminen neliötilasta WordPressiin


Syitä siirtymiseen Squarespace: sta WordPressiin voi olla useita. Saatat olla aikomus nostaa verkkosivustosi toiminnot korkeammalle tasolle tai asettaa uusia tavoitteita, joiden toteuttaminen voi olla ongelma nykyisellä Squarespace-verkkosivustollasi.

Sinun tulisi ymmärtää, että siirtäminen Squarespace-palvelusta WordPress CMS: ään vie aikaa, vaivaa ja taitoja. Monimutkaisten teknisten vivahteiden lisäksi sinun on varmistettava, että siirrät liikenteen oikein uuteen isännöintiin vanhan verkkosivuston verkkotunnuksen avulla. On myös tärkeää huolehtia sisällöstä, jonka pitäisi näyttää hyvin uudella alustalla.

Sama koskee verkkosivustosi hakukoneiden sijoitusten säilyttämistä, koska et halua menettää saamiasi verkkosivustojen sijainteja. Jos olet kiinnostunut kaikista näistä asioista, katso seuraava opas päättääksesi, oletko valmis osallistumaan muuttoprosessiin.

Kuinka siirtyä neliötilasta WordPressiin (Siirtymisprosessi selitetty):

 1. Sivuston siirtäminen neliötilasta WordPressiin – on se sen arvoista?
 2. Ruututila vs. WordPress – Mikä ero on??
 3. Kuinka siirtyä neliötilasta WordPressiin – lopullinen opas
 4. Kuinka siirtää omaa verkkotunnusta neliötilasta WordPressiin
 5. Ammatillinen neliö WordPress-siirtopalveluihin

On useita tärkeitä asioita, jotka on harkittava, jotta siirtoprosessista saadaan nopeaa, sujuvaa ja vaivatonta. Sinun on huolehdittava asianmukaisesta isäntävalinnasta, verkkotunnuksen siirrosta ja sisällön siirrosta verkkosivustosi hakukoneiden sijaintien oikean ja siitä seuraavan kasvun varmistamiseksi..

Siksi neliötilan ja WordPress-kytkimen prosessi käsittää useita pakollisia vaiheita ja tärkeitä vivahteita, joilla voi olla vakavia vaikutuksia tulokseen. On korkea aika keskustella heistä yksityiskohtaisesti heti.

1. Sivuston siirtäminen neliötilasta WordPressiin – onko se sen arvoinen?

Tällainen laaja valikoima verkkosivustojen suunnittelualustoja voi olla hämmentävä niille käyttäjille, joilla ei ole koskaan ollut kokemusta verkkosivustojen luomisesta. Ei ihme, että monet heistä valitsevat usein luotettavia palveluita ja aloittavat projektinsa heidän kanssaan ymmärtääkseen edelleen, että näillä järjestelmillä on rajoituksia tai ne vain eivät enää täytä kasvavia verkkosuunnittelutavoitteitaan. Tällöin he päättävät etsiä enemmän ominaisuuksilla täytettyä ja joustavaa alustaa, kuten WordPress.

Tilaa neliötila WordPress-siirtoon

Tarkemmin sanottuna voi olla useita syitä siirtyä Squarespace: sta WordPressiin. Täällä he menevät:

 • Rajoitettu neliötoiminto joka estää sinua saamaan kaiken irti projektisuoritusestasi;
 • Tarve etsiä enemmän ominaisuuksilla täytettyä alustaa se edistäisi projektisi parempaa kehittämistä ja mainostamista;
 • Ruututilassa voi olla ominaisuuksia tai vaihtoehtoja ei voi enää jostain syystä tyydyttää sinua – voit selvittää sen tutkiessaan tai testaamalla alustaa. Tämä laukaisee lopulta halu siirtää verkkosivustosi toiseen järjestelmään.

Squarespace on arvokas verkkosivustojen rakentaja, jota voidaan käyttää monenlaisten projektien käynnistämiseen ja hallintaan henkilökohtaiseen ja yritystoimintaan. Päätös siirtyä WordPressiin ei tarkoita, että siinä on jotain vikaa. Se tarkoittaa vain sitä, että etsit toista alustaa, jonka toiminnallisuus ja suunnittelun mukauttamisvaihtoehdot vastaavat tarpeitasi paremmin.

2. Ruututila vs. WordPress – mikä ero on?

Squarespace ja WordPress ovat kaksi melko erilaista alustaa, mikä ilmenee pääasiassa niiden verkkosuunnittelumenetelmällä. Vaikka Squarespace on verkkosivustojen rakentaja, jonka ominaisuudet muistuttavat edelleen CMS: ää, WordPress on maailmankuulu sisällönhallintajärjestelmä joka sisältää paljon integrointivaihtoehtoja ja suunnittelun räätälöintityökaluja. Molemmat järjestelmät ovat kuitenkin käyttäjän huomion arvoisia, ja molemmilla on paljon tarjottavaa kohdeyleisölleen. Siksi näiden alustojen vertailu on kätevää web-suunnittelijoiden vallitsevalle määrälle.

Verkkosivun rakentajana Squarespace on hieman helpompi käyttää kuin WordPress (avoimen lähdekoodin CMS). Tämän vahvistaa myös se, että Squarespace kohdistuu alun perin loppukäyttäjään, kun taas WordPress on suunnattu niiden web-kehittäjien tarpeisiin ja vaatimuksiin, joiden koodaustiedot ja taidot ovat arvokkaalla tasolla.

Ruututila-editori

Joustavuuden ja ominaisuuksien suhteen molemmat järjestelmät ovat hienoja omilla kapeillaan. Squarespace-palvelussa on laaja kirjasto huipputason reagoivista ja muokattavista malleista, integroiduista blogi- ja verkkokaupan moottoreista, runsaasti suunnittelun kehitys- ja hallintatyökaluja, valmiita integroitavia widgettejä ja isännöintiä, jotka sisältyvät valittujen suunnitelmien kustannuksiin.

WordPress on erinomainen myös integroinnin ja suunnittelun kehitysvaihtoehtojen suhteen. Alusta antaa pääsyn satoihin ilmaisiin ja maksettuihin laajennuksiin / lisäosiin, integroituihin ja kolmansien osapuolien teemoihin, joita voit muokata luodaksesi ainutlaatuisen projektisuunnittelun melkein tyhjästä. Samaan aikaan WordPress ei sisällä oletuksena isäntä- ja verkkotunnusnimiä. Tämä laukaisee tarpeen valitse ja osta isännöinti ja verkkotunnus yksin. Toisaalta tämä lähestymistapa antaa sinulle täyden hallinnan verkkosivustollesi ja sen suorituskykyyn.

WordPress-visuaalinen editori

Mallivalinta on myös monipuolinen molemmissa järjestelmissä. Ainoa ero on, että Squarespacessa on integroitu reagoiva suunnittelukokoelma, kun taas WordPress antaa mahdollisuuden valita satojen ilmaisten ja maksettujen mallien joukosta, joista suurimman osan ovat kehittäneet ulkopuoliset web-suunnittelijat. WordPress-teemat vaativat myös asennuksen ennen yksityiskohtaista mukauttamista.

Hinnoittelusta puhuttaessa myös Squarespace ja WordPress eroavat toisistaan. Verkkosivun rakentajalla on ilmainen kokeiluversio ja neljä maksettua tilausta saatavana osoitteesta kohtuulliset kustannukset. Suunnitelmat sisältävät isännöinnin ja mahdollistavat ilmaisen mukautetun verkkotunnuksen yhteyden. CMS puolestaan ​​on ilmainen ensimmäistä lataamista ja asennusta varten, mutta se merkitsee tarvetta investoida laajennuksiin, malleihin, paras isäntävalinta ja verkkotunnuksen tarjoaja.

Jos haluat lisätietoja Squarespace- ja WordPress-ominaisuuksista, parametreista ja työkaluista, jotka voivat vaikuttaa verkkosivustojen luomis- ja hallintaprosessiin, on syytä lukea yksityiskohtainen Ruututila vs. WordPress-vertailu joka auttaa sinua tekemään puolueettoman päätöksen.

3. Kuinka siirtyä neliötilasta WordPressiin – The Ultimate Guide

Jäljempänä mainitaan pakolliset vaiheet verkkosivustosi siirtämiseksi Squarespace-palvelusta WordPressiin.

 1. Sinun pitäisi tietää, että Squarespace isännöi verkkosivustoja palvelimillaan. Sen sijaan WordPress isännöi järjestelmän käynnistämiä verkkosivustoja valitsemallasi palvelimella. Joten, ensimmäinen asia, josta sinun tulisi huolehtia, on luotettu WordPress-palveluntarjoaja ja oppia sen tarjoamat ehdot.
 2. Jos Squarespace-verkkosivustollasi on jo rekisteröity verkkotunnus, sinun on siirrettävä se myös valitsemallesi palveluntarjoajalle. Siirtosäännöt riippuvat isäntästä, jonka kanssa työskentelet. Tarkista ne yksityiskohdat ennen verkkosivustosi siirtymistä. Suosituimpia verkkotunnusten siirtovaihtoehtoja tarkastellaan yksityiskohtaisesti alla.
 3. Asenna WordPress CMS palvelimellesi. Asennus on helppoa ja nopeaa. Aloittelijat arvostavat opetusohjelmaa, joka kuvaa asennusprosessia yksityiskohtaisesti. Kokemattomien käyttäjien on kuitenkin oltava varovaisia ​​tämän suhteen. On monia vivahteita, joiden aliarviointi voi johtaa ongelmiin verkkosivustosi toiminnassa.
 4. Vie neliön sisältö, mutta muista, että kaikkea sitä ei voida siirtää automaattisesti. Loppuosa sisällöstä jää integroituun Squarespace-verkkotunnukseen ja sinun on kopioitava se manuaalisesti.
  Vietava sisältö sisältää WordPress-verkkosivuston perussivut, yksi blogisivu kaikilla sen sisältämillä viesteillä, galleriasivut sekä kuva-, teksti- ja upotuselimet.
  Osat, jotka jäävät WordPress-verkkosivustoosi sisältää tuote-, albumi- ja tapahtumasivut; video-, ääni- ja tuotelohkot; mukautetut CSS- ja tyylimuutokset; hakemistosivut ja kansiot.
 5. Siirry ”asetukset »Lisäasetukset» Tuo / vie ”neliötila-valikko. Napsauta “Vie” -painiketta aloittaaksesi.
 6. Näet edelleen WordPress-ponnahdusikkunan, jonka aktivointi käynnistää tiedostojen vientiprosessin. Kun vientiprosessi on valmis, lataa vientitiedosto ja tallenna se tietokoneellesi.
 7. Tuo sisältö. Tässä vaiheessa joudut tuomaan ladatut tiedostot WordPress-verkkosivustoosi. Siirry WordPress-järjestelmänvalvojapaneeliin ja avaa “Työkalut >> Tuonti”Sivu. Sinulle tarjotaan luettelo palveluista, joista voit valita. Asenna tuojalaajennus napsauttamalla WordPress.
  Heti kun lataus on valmis, aktivoi laajennus ja suorita tuojalinkki. Seuraava vaihe on tiedostojen lähettäminen ja tuominen lataamastasi vientitiedostosta. Tuontiasetusten sivulla sinun on valittava käytettävissä olevan sisällön nimi. Voit joko valita nykyisen järjestelmänvalvojan käyttäjän tai luoda uuden.
 8. Tuo kuvia. Sikäli kuin WordPress ei tuota kuvia Squarespace-verkkosivustostasi automaattisesti, se on tehtävä tarvittaessa manuaalisesti. Muista kuitenkin, että sinun on ensin asennettava Tuo ulkoiset kuvat -laajennus WordPressille. Kun laajennus on aktivoitu, saavuta ”tiedotusvälineet >> Tuo kuvat”-Sivulla tehtävän suorittamiseksi.
 9. Tarkista ja muokkaa pysyviä linkkejä. Voit säilyttää Squarespace-verkkosivustosi liikenteen varmistamalla, että WordPress URL-rakenne on oikea. Tämän ei pitäisi olla ongelma, koska alusta on SEO-ystävällinen ja antaa sinun mukauttaa linkkien rakennetta tarpeen mukaan.
 10. Tuo loput sisältö. Kuten edellä mainittiin, kaikkia Squarespace-verkkosivustotiedostoja ei voida viedä. Tarkista jäljellä olevat ja siirrä ne manuaalisesti WordPress-verkkosivustoosi.
 11. Tutustu WordPressiin ja aloita verkkosivustosi mukauttaminen. Älä unohda tarkistaa, oletko siirtänyt jälleen kerran kunkin sivun otsikon ja kuvauksen sisällönkuvauskentät oikein.

Suosittelemme pitämään nykyisen Squarespace -verkkosivustosi aktiivisena, kunnes varmistat, että siirtoprosessi on suoritettu oikein ja uusi WordPress-verkkosivustosi toimii hyvin. Tämä on varma tapa estää mahdolliset vianetsintäongelmat.

4. Kuinka siirtää omaa verkkotunnusta neliötilasta WordPressiin

Kuten edellä mainittiin, WordPress ei tarjoa integroituja hosting- ja verkkotunnusratkaisuja. Ruututila puolestaan ​​paljastaa mahdollisuuden yhdistää mukautettu verkkotunnus. Joten, mitkä ovat vaihtoehdot, kun on kyse siirtymisestä sivuston valmistajalta CMS: ään? Entä verkkotunnuksen siirto sitten? Oikeastaan ​​tämä on kiireellinen kysymys useimmille käyttäjille, jotka ajattelevat projektinsa siirtämistä yhdeltä alustalta toiselle. On korkea aika tarkistaa alla olevat verkkotunnuksensiirtovaihtoehdot.

Squarespace-verkkotunnuksen siirtäminen WordPressiin

Jos omistat verkkotunnuksen, joka on rekisteröity Squarespace-tiliin, sen siirtäminen WordPressiin ei ole niin vaikeaa. Järjestelmä tarjoaa yksityiskohtaiset ohjeet siitä, miten tehtävä voidaan suorittaa tehokkaasti menettämättä verkkosivustosi hakukoneiden sijainteja. Ennen kuin siirryt verkkosivustojen siirtymään, sinun on varmistettava, että se on rekisteröity Squarespaceen (tai siirretty sille) yli 60 päivän ajan. Muutoin toimenpidettä ei saa suorittaa. Sinun tulisi myös pitää mielessä, että koko verkkosivustojen siirtoprosessi kestää jopa seitsemän päivää.

Jos aiot siirtää .de-, .uk- tai .co.uk-alueella rekisteröidyn Squarespace-verkkotunnuksen, sinun on aluksi tarkistettava siirtovaatimukset ja poissulkemiset, jotka liittyvät näiden verkkotunnusten kanssa. Jos verkkotunnuksesi mukana on liitteenä G Suite, sinun on ensin tehtävä säätämään MX-tietueita uuden verkkotunnuksen tarjoajan kanssa heti, kun olet tehnyt siirron. Tätä tarvitaan estämään sähköpostipalvelusi lopettaminen.

Tässä on luettelo vaiheista, jotka sinun tulee suorittaa siirtääksesi verkkosivustosi pois Squarespace-tilasta ja siirtämällä sen sitten WordPressiin:

 • Tavoita Squarespace-tili ensin ja siirry Home-valikkoon päästäksesi asetuksiin. Sitten etsi “verkkotunnukset”-Osa tai aktivoi kysymysmerkki-näppäin etsiäksesi omistamiesi verkkotunnusten (jos niitä on useita);
 • Valitse ja napsauta verkkotunnusta haluat siirtyä WordPressiin;
 • Vieritä alas ja sitten poista valinta Lukitse verkkotunnus -välilehdestä;
 • Aktivoi “Lähetä siirtovarmennuskoodi” -painike saatavilla paneelin alaosassa. Heti sen jälkeen saat sähköpostiviestin, joka sisältää yksilöllisen todentamisverkkotunnuksen järjestelmänvalvojan yhteyshenkilön koodin;
 • Avaa sähköposti ja kopioi / tallenna todennuskoodi kirjoittaa se edelleen WordPress-hallintapaneeliin;
 • Tarkastelemme verkkotunnuksen siirtämistä Bluehostille. Muista, että voit siirtää verkkotunnuksia, jotka kuuluvat seuraaviin vyöhykkeisiin: .com, .net, .org, .us, .co, .info., .Biz;
 • Tarkista onko verkkotunnus avattu ja älä siirrä sitä, joka uusittiin 45 päivän kuluessa edellisen rekisterinpitäjän kanssa;
 • Päivitä asetukset Poista käytöstä sähköpostisi tietosuoja, jotta rekisteröijä voi lähettää siirtoon liittyviä sähköposteja.
 • Säädä DNS-asetukset (niitä ei voi muokata siirtoprosessin aikana);
 • Osoita verkkotunnuksen palvelimesi Bluehostin nimipalvelimiin (nämä ovat ns1.bluehost.com ja ns2.bluehost.com). Muutosten toteuttaminen voi viedä 12–36 tuntia;
 • Kirjaudu sisään Bluehost-verkkotunnuksen rekisteröintitilillesi (tai rekisteröi yksi, jos sinulla ei vielä ole sitä);
 • Siirry ruudun yläosassa olevaan Verkkotunnukset-välilehteen. Täällä voit joko napsauttaa alivalikon ”Siirrä” -linkkiä tai siirtyä pikakuvakkeisiin, missä sinun tulisi napsauttaa ”Siirrä uusi verkkotunnus tilillesi” -osaa;
 • Kirjoita verkkotunnus, jonka haluat siirtää tilillesi. Järjestelmä tarkistaa verkkotunnuksen tilan varmistaakseen, että se on täysin valmis siirtämistä varten;
 • Kirjoita valtuutuskoodi olet saanut neliöltä ja napsauta sitten Tarkista-painiketta jatkaaksesi prosessia;
 • Vahvista yhteystiedot tai lähetä ne tarvittaessa, lisää tarvittaessa verkkotunnuksen yksityisyyttä ja valitse valintaruutu, joka hyväksyy palvelusehdot;
 • Suorita maksu suorittaaksesi siirtomenettelyn (Jos kaikki on kunnossa, saat vahvistusviestin Squarespace: lta ja sähköpostin uudelta rekisteröijältä), joka kestää noin viisi päivää.

Oman verkkotunnuksen siirtäminen WordPressiin

Jos verkkotunnuksesi oli rekisteröity toisella palveluntarjoajalla (ei Ruututila) ja et aio muuttaa sitä sen jälkeen kun olet siirtänyt verkkosivustosi WordPressiin, sinulla on mahdollisuus siirtää se suoraan CMS: lle voidaksesi hallita verkkosivustoa ja verkkotunnuksen nimeä samassa paikassa. Aluksi tarvitset päivittää WordPress-suunnitelmasi sellaiseen, joka mahdollistaa siirtoprosessin. Heti kun teet sen, voit jatkaa seuraavien vaiheiden suorittamiseen:

 • Saadaksesi valtuutuksen (EPP) nykyisen palveluntarjoajan koodista, sinun on ensin kirjauduttava aktiiviseen tiliisi ja päästä ohjauspaneeliin;
 • Tarkista, voidaanko verkkotunnuksesi siirtää ja avaa se noudattamalla tarjoajan laatimia ohjeita;
 • Valitse vastaava välilehti kohtaan vastaanottaa todennuskoodi sähkopostilla;
 • Vahvista saamasi linkki sähköpostissa ja muistaa / kopioida siellä oleva yksilöivä koodi;
 • Kirjaudu Bluehost-tiliisi tai rekisteröi yksi, jos sinulla ei vielä ole sitä;
 • Poista sähköpostisi yksityisyys varmistaa, että rekisterinpitäjä voi lähettää sähköpostia vahvistaakseen siirtoprosessin vaiheet;
 • Varmista tarvittavat DNS-asetukset, koska tätä ei voida tehdä siirtoprosessin aikana;
 • Osoita DNS Bluehostin nimipalvelimiin, jotka ovat ns1.bluehost.com ja ns2.bluehost.com. Kaiken kaikkiaan muokkaus tapahtuu noin 12–36 tuntia;
 • Siirry ”Verkkotunnukset” -välilehteen, joka löytyy näytön yläosasta;
 • Valitse yksi kahdesta siirtovaihtoehdosta – joko “Siirrä” -linkki, joka on käytettävissä alavalikossa, tai “Siirrä uusi verkkotunnus tilillesi” -osa, joka löytyy pikakuvakkeista;
 • Kirjoita verkkotunnus aiot siirtää tilillesi, jotta järjestelmä tarkistaa sen nykyisen tilan ja siirtää kelpoisuuden;
 • Kirjoita EPP-koodi olet vastaanottanut Squarespace-palvelusta ja jatka napsauttamalla Tarkista-painiketta.
 • Lisää verkkotunnuksen tietosuojatiedot Anna tarvittaessa puuttuvat yhteystiedot ja hyväksytä vastaavassa kentässä olevat palvelusehdot;
 • Siirry ostoskoriin ja suorita maksu suorittaaksesi verkkotunnuksen siirron loppuun;
 • Jos teet kaiken oikein, saat palveluntarjoajalta vahvistusviestin ja rekisteröijän sähköpostin verkkotunnuksensiirtoprosessin nykyisestä vaiheesta. Tässä tapauksessa se valmistuu 5-7 päivässä.

Verkkotunnuksesi kartoittaminen WordPressiin

Toisinaan verkkotunnuksia ei ehkä voida siirtää. Jos sinulla on edelleen aikomus käyttää sitä uudessa WordPress-verkkosivustossasi, kartoitus on sopivin ratkaisu. Kartoittaminen tarkoittaa, että verkkotunnuksesi pysyy rekisteröidynä palveluntarjoajassa, johon se kuuluu, mutta se osoittaa WordPress-verkkosivustoosi varmistaaksesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja SEO-sijainnin. Lisäksi joudut maksamaan verkkotunnuksen käytöstä nykyiselle rekisterinpitäjälle, ja voit myös muokata asetuksia tai tehdä tarvittavat määritykset nykyisessä verkkotunnustilillä. Tässä on seuraavat vaiheet, joiden avulla nykyinen verkkotunnuksesi nimetään / määritetään WordPressille (olemme valinneet Bluehostin järjestelmän virallisesti suosittelemaksi palveluntarjoajaksi):

 • Kirjaudu sisään Bluehost-tiliisi (tai rekisteröi yksi, jos sinulla ei vielä ole sitä) ja siirry Domain Manager -paneeliin tai suoraan Domains-osioon, joka on käytettävissä näytön yläosassa;
 • Napsauta ”Assign” -painiketta alavalikossa päästäksesi vastaavaan kohtaan, johon sinun on annettava tiedot;
 • Jos sinulla on jo verkkotunnus liitetty Bluehost-tiliisi, valitse se avattavasta luettelosta. Jos sinulla ei ole, Valitse ”Määritä verkkotunnus” -välilehti ja kirjoita verkkotunnus, jonka haluat antaa tilille.
 • Varmista verkkotunnuksen omistajuus valitsemalla yhden järjestelmän tarjoamista neljästä vaihtoehdosta. Voit muuttaa DNS-asetuksia osoittamalla ne Bluehostin nimipalvelimiin tai kirjoittamalla EPP-koodin, jonka sinun pitäisi ennakolta vastaanottaa nykyiseltä rekisteröijältäsi;
 • Valitse lisäys, varattu tai määrittelemätön verkkotunnustyyppi verkkotunnuksensiirtotarpeista riippuen;
 • Jos valitset addon-verkkotunnuksen, joudut myös valitsemaan addon-hakemiston ja aliverkkotunnuksen;
 • Palaa Domain Manager -osaan ja tarkista, näkyykö verkkotunnus siellä. Jos teet kaiken oikein, sen pitäisi olla jo saatavilla siellä.

5. Ammatillinen neliö WordPress-siirtopalveluihin

Siirtymisen neliötilasta WordPressiin ei pitäisi olla vaikeaa, jos tiedät kaikki siirtoprosessin vivahteet ja pystyt suorittamaan tehtävän itse. Mutta entä jos et? Tässä tapauksessa voit valita kahdesta vaihtoehdosta.

 • Ensimmäinen tarkoittaa erityisten muutto-ohjelmien soveltamista tai työkaluja, jotka on tarkoituksella suunniteltu tätä ajatusta ajatellen.
 • Toinen vaihtoehto on käyttää a ammattilainen, joka on pätevä tässä markkinaraossa ja pystyy käsittelemään kaikki ongelmat ajoissa.

Mikä ratkaisu toimii parhaiten pitkällä tähtäimellä?

Vaihtoehto 1. Valtava määrä verkkosivustojen siirtymän sovelluksia luodaan siirtämään verkkosivustoja eri palveluista ottamatta huomioon niiden erityisominaisuuksia ja parametreja. Samalla jokainen verkkosivustojen rakentaja tai CMS on ainutlaatuinen, ja on erittäin tärkeää olla tietoinen näiden järjestelmien kanssa työskentelyn vivahteista.

Tämän seurauksena automaattinen verkkosivustojen siirtäminen voi aiheuttaa toiminnallisia ongelmia, jotka sinun on korjattava myöhemmin verkkosivustosi suorituskyvyn säilyttämiseksi. Lisäksi nämä välineet maksetaan enimmäkseen, vaikka et voi olla varma sijoitetun pääoman onnistumisesta.

Vaihtoehto 2. Mikä on järkeä tuhlata rahaa ja aikaa, jos voit palkata ammattilainen, kuka selviää samasta tehtävästä parhaalla mahdollisella tavalla? Asiantuntijat CMS2CMS hallussaan syvä erikoisosaaminen, jota tarvitaan verkkotunnuksensiirtomenettelyn suorittamiseen puolestasi ilman riskiä tehdä virhe. He ovat tietoisia prosessin kaikista vivahteista sekä CMS: n ja verkkosivustojen rakentajan erityisistä parametreista mahdollisten ongelmien estämiseksi ajallaan. Nämä asiantuntijat pitävät sinuun yhteyttä myös muuttoprosessin loppuun saattamisen jälkeen. Tämä tarkoittaa, että voit ottaa heihin yhteyttä milloin tahansa saadaksesi ammatillista neuvoja.

CMS2CMS-neliö WordPressiin

Samanaikaisesti sinun tulee ymmärtää, että ammatillinen apu on aina kalliimpi verrattuna automatisoitujen ohjelmien käyttöön. Toinen näkökohta on, että sinun on oltava kahdesti tarkkaavainen, kun asetat tehtävää antaaksesi järjestelmän asiantuntijoille tietää mitä oikein odotat heiltä.

Bottom Line

Sisällönhallintajärjestelmänä avoimen lähdekoodin WordPress-ohjelmisto tarjoaa paremman toiminnallisuuden verrattuna Squarespaceen. Heti kun olet saanut verkkosivustojen siirtoprosessin päätökseen, varmista, että se toimii oikein ja että kaikki laajennukset on asennettu ja asetettu oikein. Tarkista, onko kaikki uudelleenohjaukset uusille verkkosivuille käytössä (jos mitään) ja testata verkkosivusto uudelleen.

Jos päätät kokeilla sitä siirtyäksesi Squarespace-tilasta WordPress-ohjelmaan, lue postitse annettu siirto-opas. Se tarjoaa hyödyllisiä vinkkejä mahdollisten ongelmien estämiseksi ja verkkosivustojen siirtoprosessin sujumiseksi ja vaivatta. Prosessin yksinkertaistamiseksi voit käyttää automatisoituja verkkosivustojen siirto-ohjelmia tai palkata esimerkiksi CMS2CMS: n web-suunnittelun ammattilaisia ​​hoitamaan tehtävän puolestasi. He hoitavat kaikki verkkosivustojen siirtoprosessin vaiheet, mukaan lukien sisällön ja verkkotunnuksen siirron. Sinun on valittava sopivin vaihtoehto, koska jokaisella niistä on hyvät ja huonot puolensa, jotka sinun tulee punnita perusteellisesti päättääksesi parhaasta ratkaisusta.

Tilaa verkkosivuston siirto

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map