Siirtyminen Squarespace-palvelusta Shopify-palveluun

Vaihtaminen Squarespace: sta Shopify-tilaan


Sivustojen vaihto Squarespace-palvelusta Shopify-palveluun on usein seurausta verkkosivustojen tuotevalikoiman voimakkaasta kasvusta. Mitä suosituksi verkkokaupasta tulee, sitä enemmän tuotteita lisäät myyntiluetteloon. Vastaavasti tarvitset enemmän tilaa kauppaprosessin oikean järjestämiseksi.

Toinen syy on laajennetun verkkokaupan toimintojen tarve. Tässä kohtaa Shopify on erinomainen. Verkkosivun rakentaja on tunnettu johtaja nykyaikaisesta verkkokaupan markkinaraosta, jolla ei ole kilpailijoita.

Kuinka siirtyä neliötilasta Shopify-kauppaan (siirtoprosessi selitetty):

 1. Sivuston siirtäminen neliötilasta Shopifyen – onko se sen arvoinen?
 2. Ruututila Versus Shopify – Mikä on ero?
 3. Kuinka siirtyä neliötilasta Shopifyen – perimmäinen opas
 4. Kuinka siirtää omaa verkkotunnusta neliötilasta Shopify-verkkoon
 5. Ammatillinen neliö tila siirtolaispalvelujen kaupoittamiseksi

Kun tehdään päätös siirtyä Squarespace-palvelusta Shopify-palveluun, on pohdittava monia tekijöitä, jotta muutos olisi sujuvaa ja tehokasta. Sisällön siirron lisäksi sinun tulee huolehtia isännöinnistä, verkkotunnuksesta, ylläpitää hakukoneiden nykyistä sijoitusta sijaintien menetyksen estämiseksi. Katsotaan, onko vaikea siirtyä Squarespace-palvelusta Shopify-palveluun.

1. Sivuston siirtäminen neliötilasta Shopifyen – onko se sen arvoinen?

Jos etsit tällä hetkellä verkkosivustojen siirtovaihtoehtoja, niin on ehdottomasti jotain, johon et ole tyytyväinen. Tämä riippuu myös paljon ohjaamastasi projektityypistä. Jos sinulla on tavallinen henkilökohtainen / yritysverkkosivusto, on hyvä jatkaa työskentelyä Squarespace-palvelun kanssa, koska tämä on todella hieno verkkosivustojen rakentaja, joka on oikeutetusti sisällytetty luotetuimpien ja ominaisuuksien täynnä olevien järjestelmien luetteloon. Alustalla on runsaasti ominaisuuksia ja suunnittelun mukauttamistyökaluja, jotka voivat antaa projektillesi korkeatasoisen ilmeen ja edistyneen suorituskyvyn.

Entä eCommerce-projektit? Riittääkö Squarespace-toiminnallisuus vastata verkkokaupan kasvaviin tarpeisiin? Jos omistat jo verkkokaupan ja huomaat, että sen koko, tuotevalikoima tai myyntimäärät ovat kasvaneet, huomaat ennemmin tai myöhemmin tarpeen vaihtaa niche-keskittyneempään verkkosivustojen valmistajaan.

Tilaa Squarespace Shopify-siirtymään

Täältä Shopify on sopivin ratkaisu. Ohjelmisto toimii hyvin, jos aiot luoda verkkokauppa tyhjästä tai mainostamaan nykyisiä verkkokauppaprojekteja, jotka ovat siirtyneet muilta alustoilta, kuten Squarespace. Alusta on hieno valinta kaiken tyyppisten verkkokauppojen rakentamiseen riippumatta erikoistumisestaan, tuotevalikoimastaan ​​ja irtotavaraan, oletettuihin hallinta- ja menekinedistämisvaihtoehtoihin. Shopify on tällä hetkellä paras verkkokaupan luomisalusta ja se on ehdottomasti vaihtamisen arvoinen, jos aiot kasvattaa verkkokauppaa.

2. Ruututila vs. Shopify – mikä ero on?

Squarespace ja Shopify ovat parhaita edustajia verkkokauppasivustojen rakentajat, jota voidaan käyttää verkkokauppaprojektien käynnistämiseen ja hallintaan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että järjestelmät ovat toiminnallisuuden, kohtuuhintaisuuden ja suunnittelun mukauttamisvaihtoehtojen suhteen samat.

Squarespace käynnistettiin alun perin sisältökeskeisten verkkosivustojen (portfolion, blogin, aloitussivun tai yritysprojektin) perustamiseksi, vaikka sitä voidaan käyttää myös pienten tai keskisuurten verkkokauppojen hallintaan – nähdä todellisia esimerkkejä. Verkkosivun rakentaja tekee kaikille vaikutuksen rikkaalla ominaisuusjoukollaan. Se on melko helppo hallita ja käyttää, ja se varmistaa intuitiivisen web-rakennusprosessin.

Lisää tuoteruutu

Shopify on monimutkaisempi järjestelmä ja se jopa muistuttaa CMS: ää joustavuuden ja toimivuuden kannalta. Palvelun kojelautaan ja ohjauspaneeliin tottuminen vie aikaa ja vaivaa. Täällä on paljon tutkittavaa, jos olet aloittelija. Alusta ansaitsee perustellusti tunnetun verkkokaupan ohjelmistona, koska sillä on runsaasti verkkokauppaan keskittyviä ominaisuuksia, työkaluja ja vaihtoehtoja..

Shopify myöntää pääsyn lukemattomalle määrälle verkkokauppojen räätälöintejä ja hallintatyökaluja, tuotteisiin liittyviä ominaisuuksia, maksu-, vero- ja markkinointiratkaisuja. Järjestelmä on riittävän ominaisuuksilla varustettu, jotta voit aloittaa, hallita ja mainostaa sekä keskisuuria kauppoja että suuria hypermarketteja tuhansien fyysisten / digitaalisten tuotteiden myynnissä. Se tarjoaa myös laajat integrointivaihtoehdot, joiden avulla voit valita ja käyttää useita verkkokaupan widgettejä, sovelluksia, laajennuksia ja lisäosia verkkokaupan suorituskyvyn ja suunnittelun parantamiseksi. Shopifillä on myös runsas kokoelma ilmaisia ​​ja maksettuja verkkokauppamalleja, joita voidaan räätälöidä tarpeitasi ja vaatimuksiasi varten. Katsokaa kokoelmasi Shopify-virtalähteet.

Lisää tuote Shopify

Kun kyse on hinnoitteluun, myös alustat eroavat toisistaan. Shopify-suunnitelmat ovat kalliimpia kuin Squarespace tarjoaa. Ne ovat kuitenkin sijoituksen arvoisia, koska ne tarjoavat enemmän verkkokaupan ominaisuuksia, joita tarvitaan toimivien verkkokauppojen käynnistämiseen ja hallintaan.

Jos olet kiinnostunut alustojen yksityiskohtaisemmasta vertailusta, lue eteenpäin tyhjentävä ja informatiivinen Ruututila vs. Shopify-vertailu joka tarjoaa vastauksia kaikkiin järjestelmiin liittyviin kysymyksiisi.

Lue myös:
Shopify-arvostelu.
Ruututilan arvostelu.

3. Kuinka siirtyä neliötilasta Shopifyen – perimmäinen opas

Jos haluat siirtää verkkokauppasi Squarespace-palvelusta Shopifyen, tässä on opas, joka voi auttaa sinua tässä.

 1. Tilaa Shopify ja tutkia alustan yleisiä asetuksia.
 2. Tuo Squarespace-verkkokaupan tiedot Shopify-palveluun. Täällä on kaksi päätapaa. Ensimmäinen vaihtoehto on käyttää erikoistuneita myymäläsiirtosovelluksia, jotka on erityisesti luotu tätä tarkoitusta ajatellen. Itse asiassa niitä on siellä useita, mutta suosituimmat ja helppokäyttöisimmät palvelut ovat Cart2Cart, Suuret alennukset, tuotearvostelut jne. Toinen vaihtoehto on siirtää verkkokaupatietosi manuaalisesti viemällä tuotteet CSV-tiedostoihin ja tuomalla sitten ne sekä asiakasluettelot uudelle Shopify-verkkosivustollesi..
 3. Varmista, että tuotteesi on järjestetty oikein. Tämä on erityisen tärkeää, jos olet käyttänyt siirtosovellusta. Lisää ja päivitä tarvittaessa tuotetiedot (nimet, ominaisuudet, kuvat, kuvaukset, metakuvaukset jne.). Luo tuotekokoelma, jonka haluat organisoida, jos sellainen on.
 4. Jos haluat varastolistaan ​​liittyvien ongelmien välttämiseksi, selaa ja valitse varastosovelluksia seurataksesi tuotevarastoa ja tarkista, jos myymäsi tuotteet eivät lopu loppuun.
 5. Mukauta Shopify-verkkosivustoasi. Kun olet ladannut tuotteiden lataamisen, keskity verkkokaupan mukauttamiseen. Shopify on runsaasti upeita malleja. Sinun tarvitsee vain valita yksi laajasta teemakokoelmasta, esikatsella, asentaa ja mukauttaa sitä.

Se on kaikki mitä koskee Squarespace-verkkokaupan sisällön siirtämistä Shopify-palveluun. Koko prosessi ei vie paljon vaivaa ja aikaa, mutta sinun on oltava melko tarkkaavainen suorittaaksesi kaikki vaiheet mahdollisimman tehokkaasti ja tarkasti.

Heti kun olet suorittanut oppaassa luetellut vaiheet, voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen – verkkotunnuksen siirtoon. Prosessi käsittää myös useita vaiheita, jotka vaativat huomion yksityiskohtiin ja aiheen tuntemuksen.

4. Kuinka siirtää omaa verkkotunnusta neliötilasta Shopify-verkkoon

Useimmilla käyttäjillä on ongelmia ja useita kysymyksiä, kun se tulee verkkotunnuksen rekisteröinti ja niiden edelleen siirtäminen Squarespace-palvelusta Shopify-sisältöön sisällönsiirron jälkeen. Itse asiassa ei ole ihme, koska molemmat verkkosivustojen rakentajat ovat melko monimutkaisia, etenkin aloittelijoille, jotka eivät ole koskaan siirtäneet verkkosivujaan aikaisemmin ja joilla ei ole ymmärrystä prosessin vaiheista.

Squarespace-verkkotunnuksen siirtäminen Shopify-palveluun

Jos olet ostanut verkkotunnuksen Squarespace-sivustolta etkä aio muuttaa sitä, tässä on nopea yleiskatsaus vaiheista, jotka sinun on suoritettava prosessin onnistumiseksi. Ennen kuin todella siirryt verkkotunnuksensiirtoprosessiin, sinun tulee olla tietoinen muutamista asioista. Aluksi järjestelmä sallii verkkotunnuksen siirtämisen toiselle palveluntarjoajalle (mukaan lukien Shopify) vain, jos sen rekisteröintijakso on ylittänyt 60 päivää.

Jos aiot siirtää ilmaisen verkkotunnuksen, ilmaista tarjousta ei siirretä uudelle verkkotunnuksen tarjoajalle. Verkkotunnuksen palvelun jatkamisesta peritään (tai ei veloiteta) maksuja Squarespace-kentällä.

Jos aiot siirtää Squarespace-verkkotunnuksen, jonka loppupää on .de, .uk tai .co.uk, sinun on ensin tarkistettava erityiset muuttovaatimukset ja poikkeukset vastaavissa oppaissa ennen prosessin aloittamista. Jos verkkotunnukseesi on liitetty G Suite, sinun on mukautettava MX-tietueitasi uuden verkkotunnuksen tarjoajan kanssa prosessin päätyttyä estääksesi sähköpostipalvelusi lopettamisen / keskeytymisen. Tässä on lyhyt opas Squarespace-verkkotunnuksen siirtämisestä Shopify: lle:

 1. Kirjaudu sisään ruudulla verkkotunnuksen lukituksen avaamiseksi ja saada valtuutuskoodi. Siirry verkkosivuston rakentajan Kotivalikkoon, siirry Asetukset-osioon ja napsauta sitten Verkkotunnukset.
 2. Valitse verkkotunnus, jonka aiot siirtää, vieritä hiukan alas ja poista ”Lukitse verkkotunnus” -painike. Sitten sinun on kopioitava siirtoavain vastaavasta osasta, jonka näet ohjauspaneelissa.
 3. Seuraava askel sinulle on hanki DNS-tietosi ruudusta Squarespace. Siirry DNS Zone -välilehteen ja tee tarvittavat päivitykset.
 4. Säädä asetukset. Jos aiot myydä fyysisiä tuotteita, määritä kuljetustiedot, maksu- ja veroasetukset. Voit tehdä sen uuden Shopify-verkkokaupan kojelaudassa. Samoin, jos aiot myydä digitaalisia palveluita tai tuotteita, voit poistaa käytöstä lähetysvaihtoehdon siellä.

Testaa uutta verkkokauppaasi varmistaaksesi, että siirtyminen Squarespace-palvelusta Shopify-palveluun onnistui. Verkkotunnuksen siirtoprosessin loppuunsaattaminen vie kaiken kaikkiaan noin 7 päivää.

Oman verkkotunnuksen siirtäminen Shopify-palveluun

Verkkokaupan hallinta Squarespace-tilillä ei tarkoita, että et voi käyttää toista verkkotunnuksen tarjoajaa verkkokauppaan. Jos olet ostanut verkkotunnuksen kolmannelta palveluntarjoajalta, voit siirtää sen Shopify-palveluun jollain kahdesta tapaa. Ensimmäinen tarkoittaa suoraa verkkotunnuksen siirtoa, kun taas toinen vaihtoehto tarkoittaa verkkotunnusyhteyttä Shopify-verkkoon. Parhaan vaihtoehdon valitsemiseksi on järkevää tarkistaa molemmat yksityiskohdat.

Kun teet päätöksen verkkotunnuksen siirtämisestä Shopifelle, sinun tulee ymmärtää, että sen jatkohallinta annetaan automaattisesti eCommerce-ohjelmistolle. Toisin sanoen sinun on mukautettava verkkotunnuksesi asetuksia, suoritettava kaikki maksut ja jatkettava sitä suoraan Shopify-hallintapaneelissa.

Sinun on myös varmistettava, että verkkotunnuksesi rekisteröintikausi on ylittänyt 60 päivää – muuten se ei ole siirrettävissä. Sinun tulisi myös tarkistaa, onko sinulla alkuperäisen palveluntarjoajan myöntämä verkkotunnuksen tili. Lopuksi, sinun pitäisi tietää, että Shopify ei tarjoa sähköpostitilejä osana verkkotunnuspalveluitaan, mutta se tarjoaa rajoittamattoman sähköpostin edelleenlähetystilin, jonka voit valita verkkotunnuksellesi.

Oletko tarkistanut kaikki yllä luetellut asiat? Seuraa sitten suoritettavia vaiheita, jotta verkkotunnuksensiirtoprosessi onnistuu:

 1. Tarkista siirtohjeet verkkotunnuksesi tarjoajan ilmoittama. Yksinkertaisin tapa tehdä tämä on etsiä nämä tiedot käsittelemäsi palvelun ohjekeskuksesta;
 2. Valmista verkkotunnuksesi edelleen siirtämistä varten. Kirjaudu tätä varten sisään verkkotunnuksellesi, joka on rekisteröity kolmannen osapuolen palveluntarjoajaan, ja varmista, että siihen liittyvä sähköposti on aktiivinen. Tämä on tärkeää, koska saat useita sähköpostiosoitteita verkkotunnuksensiirtoprosessin kautta ja sinun on voitava vastata niihin tai vahvistaa niiden sisältämät linkit.
 3. Hanki valtuutuskoodi verkkotunnuksesi tarjoajalta. Jos sinulla on ongelmia prosessissa, ota yhteyttä kolmannen osapuolen verkkotunnuksen tarjoajaan saadaksesi tarvittava apu;
 4. Avaa Shopify-hallintapaneeli, napsauta ”Verkkokaupat” -osaa ja päästä sitten Verkkotunnukset-välilehteen;
 5. Napsauta Yhdistä olemassa oleva verkkotunnus -painiketta ja sitten ”Siirrä verkkotunnuksessasi” -painike (jos tämä on ensimmäinen verkkotunnus, jonka aiot yhdistää Shopify-kauppaan);
 6. Napsauta “Transfer Domain” -painiketta sitten ja kirjoita verkkotunnus, jonka aiot siirtää uudelle tilille. Napsauta heti sen jälkeen “Seuraava” ja aktivoi sitten “Vahvista verkkotunnus” -painike. Jos olet tehnyt kaiken oikein, verkkotunnuksesi on pian valmis siirtämistä varten. Tässä tapauksessa sinulle ilmoitetaan sen valmiudesta saamalla vastaava viesti. Napsauta Seuraava-painiketta suorittaaksesi prosessin loppuun. Jos saat toisen viestin (kuten ”Domain Locked”), sinun on tarkistettava alkuperäisessä valmisteluvaiheessa tekemäsi asetukset.
 7. Jos kaikki on valmis ja verkkotunnuksesi on valmis siirtämiseen, voit saada valtuuskoodin ja kirjoittaa sen sitten uudelle tilille suorittaaksesi verkkotunnuksen siirron loppuun.

Heti kun olet hyväksynyt verkkotunnuksesi siirron, prosessin suorittaminen vie noin 20 päivää. Lopulta saat Shopifyltä viestin, joka vahvistaa siirtymisprosessin loppuun.

Oman verkkotunnuksen liittäminen Shopify-verkkoon

Toinen vaihtoehto, jolla voit siirtää oman verkkotunnuksesi Shopifylle, on yhdistää se tiliin osoittaaksesi uuteen Shopify-verkkokauppaan. Tämä tarkoittaa, että verkkosivustosi kävijät ohjataan verkkokauppaan, kun syötät mukautetun URL-osoitteen, ja voit myös käyttää verkkotunnuksen tarjoajaa maksamaan, hallitsemaan ja uusimaan verkkotunnusta jne..

Muista, että verkkotunnuksen rekisteröijä voi antaa ylimääräisiä ohjeita olemassa olevan verkkopalvelun yhdistämiseksi Shopify-verkkoon. Jos palveluntarjoaja ei luo ohjeita, voit noudattaa Shopify-vakio-ohjeita prosessin suorittamisesta:

 1. Lisää mukautettu verkkotunnus Shopify-kauppaan tunnistaaksesi itsesi verkkotunnuksen omistajana.
 2. Tavoita Shopify-hallintapaneeli Siirry sitten Verkkokauppa-välilehteen ja sitten Verkkotunnukset-osioon;
 3. Napsauta “Yhdistä olemassa oleva verkkotunnus” -painiketta ja kirjoita verkkotunnus, jonka haluat yhdistää. Napsauta heti sen jälkeen “Seuraava” -painiketta ja siirry seuraavaan vaiheeseen.
 4. Asenna olemassa oleva verkkotunnus osoittamaan se Shopifylle. Jos verkkotunnus on ostettu ulkopuoliselta palveluntarjoajalta, sinun on muokattava DNS-vakioasetuksia. Tarkemmin sanottuna A-tietueesi on pakollista osoittaa järjestelmän IP-osoitteeseen, toisin sanoen 23.227.38.65. Www-CNAME-osoitteesi tulee puolestaan ​​osoittaa osoitteeseen stores.myshopify.com. Muista, että jos päätät muokata näitä asetuksia, ne voivat vaikuttaa muihin prosesseihin.
 5. Tallenna kaikki asetukset luonut ja todennut verkkotunnusyhteyden tosiasian. Tämä tulisi tehdä aktivoimalla linkki vahvistusviestissä.

Jos onnistut suorittamaan kaikki verkkotunnuksen siirtoprosessin vaiheet oikein, se siirretään 48 tunnin sisällä.

5. Ammatillinen neliö tila siirtolaispalvelujen kaupoittamiseksi

Kun aloitat vain ajattelemaan Squarespace-verkkosivustojen siirtymistä, et ajattele tehokkainta tapaa tehdä se. Olet huolissasi siirrettävistä elementeistä, siirtoprosessin nopeudesta ja tehokkuudesta sekä tehtävän onnistuneesta suorittamisesta.

Kun pääset lähemmäksi itse prosessia, alkaa kuitenkin harkita erilaisia ​​siirtovaihtoehtoja. Tässä voi kohdata ongelmia.

Oikeastaan ​​on kaksi suurta tapaa muuttaa verkkosivustosi Squarespace-palvelusta Shopify-verkkoon. Ensimmäinen tarkoittaa tiettyjen ohjelmien tai työkalujen käyttöä, joiden valinta on melko laaja nykymarkkinoilla. Se ei ole kuitenkaan paras ratkaisu, koska nämä työkalut eivät ole kokonaan luotettavia. He tekevät usein virheitä verkkosivuston siirtoprosessin aikana, mikä saattaa edelleen vaikuttaa negatiivisesti sivuston toimintaan. Lisäksi nämä ohjelmat maksetaan. Tämä tarkoittaa, että saatat vain tuhlata rahaa saadaksesi tuloksen, johon et ole tyytyväinen.

Ongelmien välttämiseksi on järkevää palkata ammattilaisia Cart2Cart, jotka ovat tämän markkinaraon parhaat puolet ja huolehtivat perusteellisesti verkkosivustosi siirtoprosessin jokaisesta vaiheesta. Hän tuntee kunkin verkkosivuston rakentajan erityiset parametrit ja voi siten estää mahdolliset ongelmat etukäteen.

Kauppapaikan neliö

Toinen vaihtoehto on palkata web-kehittäjä tai tekemiset suoraan Shopify-freelance-päälliköiden kanssa, jotka tarjoavat ammattimaisille verkkosivustoillesi siirtopalveluita https://experts.shopify.com/. Shopify-ammattilaiset hoitavat kaikki verkkosivustojen siirtymisprosessin vaiheet puolestasi, joten sinun ei tarvitse huolehtia siirtoprosessin vivahteista itse. Tehtäväsi on prosessin ohjaaminen ja tuloksen tarkistaminen. Lisäksi voit pitää yhteyttä asiantuntijoihin keskustellakseen kaikista muuttoprosessin vivahteista ja yksityiskohdista ajoissa, jotta vältetään myöhemmin mahdolliset väärinkäsitykset..

Shopify

Sinun on määritettävä kaikki vaatimukset, vivahteet ja verkkosivustojen siirtoprosessin kustannukset kun palkkaat asiantuntijan parhaan tuloksen varmistamiseksi. Haluatko kokeilla yritystäsi siirtää verkkosivuston Squarespace-palvelusta Shopififtiin yksin? Tutki sitten vaiheittaisia ​​ohjeita ollaksesi tietoisia siitä, mitä odottaa siirtoprosessia.

Bottom Line

Shopify on paljon täydellisempi ja tehokkaampi verkkokauppaalusta verrattuna Squarespaceen. Se toimii hyvin käyttäjille, jotka ovat alun perin luoneet verkkokaupan Squarespace-palvelun kanssa, mutta päättäneet sitten kasvattaa tai mainostaa yritystään ja viedä sen aivan uudelle tasolle.

Siirtymisprosessi voi osoittautua haasteeksi käyttäjille, jotka eivät tunne menettelyn vivahteita, mutta odottavat saavansa korkean tuloksen. Oppaassamme kuvattujen toimien johdonmukainen suorittaminen yhdessä tarkkuuden ja tarkan huomion kanssa yksityiskohtiin mahdollistaa tehtävän selviytymisen edes aloittelijalle. Voit tehdä sen yksin ilman lisäapua vain muutamassa päivässä.

Samanaikaisesti on mahdollista palkata ammattitaitoisia asiantuntijoita tai käyttää erikoistunutta verkkosivustojen siirto-ohjelmaa, kuten Cart2Cart, joka käsittelee koko prosessin automatisoidussa tilassa. Tämä sisältää sekä sisällön että verkkotunnuksen siirron, jotka ovat verkkokaupan siirtymisprosessin monimutkaisimpia, mutta välttämättömiä vaiheita. Minkä vaihtoehdon valitsetkin, jokainen niistä tulee ansioillaan ja kielteillään. Ota aikaa punnita kaikki vivahteet päättääksesi ratkaisusta, joka toimii parhaiten sinulle ja projektillesi.

Tilaa verkkosivuston siirto

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map