Siirtyminen Webflowista WordPressiin

siirtyminen verkkosivusta WordPressiin


Oletko päättänyt vaihtaa Webflow että WordPress? Syy tällaiselle toiminnalle voi vaihdella suhteessa nykyisiin verkkosuunnittelutavoitteisiisi, prioriteetteihisi, käyttämääsi verkkosivustotyyppiin, budjettiin ja muihin tärkeisiin näkökohtiin.

Useimmissa tapauksissa verkkosivustojen omistajia ajavat kuitenkin samat tavoitteet: he joko haluavat parantaa projektinsa suorituskykyä ja tuottaa liikennettä tai tarvitsevat joustavamman ja monipuolisemman järjestelmän jatkaakseen työskentelyään verkkosivustojensa kehittämisessä. Toisin sanoen, jos on jotain, johon et ole tyytyväinen käytettäessä Webflowa, voit harkita siirtymistä WordPressiin.

Minkälaisia ​​aikomuksia sinulla tahansa onkin ja mitä päämääriäsi saavutat, sinun on pidettävä mielessä, että siirtyminen Webflowsta WordPressiin ei ole ollenkaan helppoa ja nopeaa. Se, että WordPress on CMS ja Webflow on verkkosivustojen rakentaja, puhuu puolestaan. Joten, ole valmis huolehtimaan kaikkien muuttoprosessin vivahteiden käsittelemisestä. Jälkimmäiset eivät koske vain teknisiä näkökohtia.

Sinun on myös varmistettava, että siirrät Webflow-verkkosivustosi liikenteen oikein uuteen isännöintiin, säilyttäen vanhan verkkotunnuksen. Erityistä huomiota tulisi kiinnittää sisällönsiirtoon. Asia on, että sisältötyypit eroavat samoin kuin niiden näyttövaihtoehdot kussakin järjestelmässä. Tämä tarkoittaa, että sisältösi ei välttämättä ole käytettävissä siirtymisvaiheen jälkeen tai että voi olla virheitä, jotka sinun on korjattava ajoissa.

Lue myös:
Webflow vs. WordPress – perusteellinen vertailu.

Seuraava asia, josta sinun on huolehdittava, on verkkosivustosi hakukoneiden sijoitusten säilyttäminen. On sanomattakin selvää, että projektisi hakukoneesi sijainti ei saisi heikentyä siirtymävaiheen seurauksena. Tällainen laaja toimintokokonaisuus vaatii tarkkaa huomiota ja tarkoituksellista lähestymistapaa.

Tämä opas saattaa olla hyödyllinen jokaiselle käyttäjälle, joka on oikeassa siirtyessäsi Webflowista WordPressiin. Mene tutkimaan sitä nyt!

Professional-verkkosivustojen siirto tai tee-se-itse?

Verkkosivustojen siirtymisprosessi voi olla varsin haastava ensikertalaisille ja jopa web-suunnittelun asiantuntijoille, jotka eivät ole koskaan tehneet niin. Jos kuitenkin ymmärrät selkeästi kaikki vaiheet, joihin menettely liittyy, ja niiden monimutkaisuus, siirtoprosessia yksinkertaistetaan tarpeeksi, jotta pystyt selviämään siitä yksin.

Entä ne käyttäjät, joilla ei ole yhtä käsitystä verkkosivustojen siirtoprosessista? Onko mitään ratkaisuja, joita heidän pitäisi etsiä halutun tuloksen saavuttamiseksi? Itse asiassa on olemassa kaksi tapaa valita tällaisessa tilanteessa. Täällä he ovat:

Automatisoidut verkkosivustojen siirto-ohjelmat

Nämä järjestelmät on suunnattu erityisesti käyttäjien tarpeisiin, jotka pyrkivät ainoaan tavoitteeseen: verkkosivustojen siirtoon. Niiden avulla verkkosivuston siirtäminen Webflowista WordPressiin on helppoa, esimerkiksi huolehtimalla tämän monimutkaisen prosessin tärkeimmistä vivahteista. Samanaikaisesti nämä palvelut eivät vain osaa ottaa huomioon verkkosivustosi siirron pienimpiä vivahteita.

Asia on kuitenkin se, että Webflow ja WordPress ovat ainutlaatuisia järjestelmiä ja jokaisella niistä on omat ominaisuudet ja tekniset tiedot, joita ei vain voida sivuuttaa. Muuten sinulla on riski saada täysin pilaantunut tuote. Siksi automatisoitu verkkosivustojen siirto ei ole paras ratkaisu. Lisäksi siitä voi tulla syy toiminnallisiin ja teknisiin ongelmiin, jotka joudut korjaamaan itse. Viimeinkin, useimmat verkkosivustojen siirto-ohjelmat tarjotaan maksulliseksi. Ovatko ne investoinnin arvoisia pitkällä tähtäimellä? Luultavasti ei.

Siirto-asiantuntijoiden palkkaaminen

Ammattitaitoiset web-kehittäjät ovat tietoisia verkkosivustojen siirtymisprosessin kaikista vaiheista ja kaikista sen vivahteista, jotka voivat tehdä tai rikkoa koko yrityksen menestyksen. Tämä on itsessään ansio, koska sinun ei tarvitse huolehtia esimerkiksi verkkosivustosi vaihtamisesta Webflowista WordPressiin, koska luotat täysin heidän ammattitaitoonsa ja asiantuntemukseensa.

Toinen kiistaton etu on, että pysyt yhteydessä heihin prosessin päätyttyä. Jos jokin menee pieleen, otat vain heihin yhteyttä ongelman ratkaisemiseksi.

Lue myös:
Kuinka palkata joku verkkosivuston rakentamiseen.

Sinun on tietenkin valita sopivin vaihtoehto, mutta miksi et silti yritä suorittaa tehtävää yksin? Sinun ei tarvitse olla superasiantuntija tehdäksesi tämän, mutta muista, että jotkut taidot ja tiedot saattavat olla sinulle hyödyllisiä. Jos sinusta tuntuu, että olet valmis kokeilemaan sitä, noudata sinulle laatimiasi ohjeita menettelyn yksinkertaistamiseksi.

Kuinka siirtyä Webflow-palvelusta WordPressiin – The Ultimate Guide

Heti kun olet huomannut olevansa valmis käynnistämään Webflow-to-WordPress -sivustojen siirtoprosessin, varmista, että noudatat näitä välttämättömiä vaiheita menestyäksesi.

 1. Ennen aloittamista sinun tulisi ymmärtää yksi tärkeimmistä eroista näiden kahden järjestelmän välillä. Webflow on verkkosivustojen rakentaja. Tämä tarkoittaa, että se tallentaa kaiken tiedostojen mainoksen sisällön omille palvelimilleen. WordPress puolestaan ​​on CMS, joka ei tarjoa integroitua isännöintiä, ja siten sen kanssa rakennetut projektit tallennetaan kolmansien osapuolien isäntiin. Tämä tarkoittaa, että ensimmäinen pakollinen askel sinulle on valita a luotettu palveluntarjoaja (ja sopiva suunnitelma) verkkosivustotiedostojen siirtämiseen siihen. Suosittelemme aloittamista Bluehost koska se on WordPressin suosittelema isännöinti.
 2. Bluehost-kojelauta

 3. Asenna WordPress. CMS: n asennus ei ole aivan monimutkaista – noudata vain ohjeita selvitelläksesi se muutamassa minuutissa. Jos tämä on kuitenkin ensimmäinen CMS-asennuskokemus, saatat tarvita jonkin aikaa opetusohjelman lukemiseen potentiaalisesti vaarallisten vivahteiden poistamiseksi, mikä saattaa estää sinua käsittelemään tehtävää.
 4. Vie Webflow-hallintapaneeli viedäksesi sisältöä. Muista kuitenkin, että kaikkia tiedostoja ei siirretä automatisoidussa tilassa. Joitakin niistä on siirrettävä manuaalisesti, mikä vie myös aikaa ja tietoa. Nämä tiedostot pysyvät Webflow-verkkotunnuksessa. Varmista, että kopioit ne myöhemmin. Tässä on lyhyt kuvaus molemmista sisältötyypeistä:
  • Sisältö, joka voidaan viedä automaattisesti, sisältää tavalliset WordPress-sivut, galleriasivut, blogisivun, joka tulee lähetettyjen viestien mukana. Tekstit, kuvat ja upotetut lohkot sisältyvät myös tähän tiedostokategoriaan.
  • Sisältö, jota ei voi siirtää, sisältää tapahtuma-, tuote- ja albumisivut, äänen, mukautetut CSS- ja tyylielementit, video- ja tuotelohot sekä hakemistosivut mainitaksesi muutamia.
 5. Siirry Webflow-kokoelmien paneeliin, missä kaikki verkkosivustosi ja tiedostosi on tallennettu. Tässä voit valita ja siirtää minkä tahansa projektin (kokoelman) verkkosivustolta WordPressille käyttämällä CMS-vienti- / -tuontiominaisuutta. Vie tarvittava kokoelma avaamalla kiinnostava kokoelma ja napsauttamalla Vie-painiketta. Valitse niin monta kokoelmaa kuin tarvitset. Nämä voivat olla tavallisia tiedostoja tai tuotteita (jos aiot siirtää verkkokauppasivuston). Tuotteiden siirtäminen edellyttää, että lataat ne CSV-tiedostoon, jotta voit tallentaa varmuuskopion tuotekokoelmastasi. Voit tuoda CSV-tiedoston edelleen uuteen WordPress-verkkosivustoosi. Käynnistä vientiprosessi aktivoimalla ponnahdusikkunassa näkyvä WordPress-logo. Kun tiedostojen vienti on valmis, älä unohda ladata tiedostoa ja tallentaa se pöytätietokoneelle.
 6. Webflow-blogin postitusvienti

 7. Tuo sisältö. Seuraava vaihe on sisällön tuonti. Jos haluat tuoda ladatut tiedostot uuteen WordPress-verkkosivustoosi, siirry CMS: n ohjauspaneeliin ja etsi sieltä ”Työkalut → Tuo” -sivu. Näet luettelon valitsemista palveluista. Valitse WordPress ja asenna tuojalaajennus. Tämä tapahtuu automaattisesti. Kun tiedostojen latausprosessi on valmis, aktivoi laajennus ja tuojalinkki. Lataa lopuksi ja tuo tiedostot tietokoneellesi ladatusta alkuperäisestä vientitiedostosta. Siirry tuontiasetusten sivulle ja valitse siirrettävän sisällön nimi. Sinun on valittava käytettävissä oleva järjestelmänvalvojan käyttäjä tai luotava uusi.
 8. WordPress-tuontiviestit

 9. Kuvan tuonti. Sinun pitäisi tietää, että WordPress ei tue automaattista kuvien tuontia. Siten tehtävä on suoritettava manuaalisesti. Tätä tarkoitusta varten joudut asentamaan ja aktivoimaan erityisen WordPress-laajennuksen, nimeltään ”Tuo ulkoisten kuvien laajennus”. Heti sen jälkeen sinun pitäisi päästä “Media → Tuo kuvat” -sivulle ja käynnistää siirtoprosessi.
 10. Mukauta WordPress Permalinks. Siirtyessään Webflowista WordPressiin liikenteen säilyttämisen tulisi olla yksi tärkeimmistä prioriteeteista. Varmista, että et menetä verkkosivustoliikennettäsi, tarkista hiljattain luotu WordPress-URL-osoiterakenne ja mukauta pysyviä linkkejä tarvittaessa. Onneksi WordPress on SEO-ystävällinen alusta, joka auttaa sinua mukauttamaan kaikkia URL-osoitteita oikein.
 11. Tarkista sisällön saatavuus. Sikäli kuin kaikkea sisältöä ei voida siirtää Webflowista WordPressiin automaattisesti, tarkista jäljellä olevat tiedostot ja siirrä ne manuaalisesti.
 12. Muokkaa uutta verkkosivustoasi. Heti kun olet suorittanut tärkeimmät verkkosivustojen siirtymisvaiheet, on korkea aika siirtyä sen mukauttamiseen. Ota aikaa tutkia tärkeimpiä WordPress-vivahteita ja aloita projektisi mukauttaminen yksityiskohtiin. Varmista, että siirrät tärkeimmät sisällönkuvauskentät (otsikot ja kuvaukset) jokaiselle verkkosivustosi sivulle oikein.

On elintärkeää korostaa Webflow-verkkosivustosi aktiivisen pitämisen tärkeyttä, kunnes varmistat, että siirtymisprosessi on suoritettu onnistuneesti loppuun. Kun olet testannut uuden verkkosivustosi suorituskyvyn, voit siirtyä viimeiseen, mutta yhdestä tärkeimmästä vaiheesta – verkkotunnuksen siirrosta. Jos Webflow-verkkosivustollasi on rekisteröity verkkotunnus, on järkevää siirtää se myös valittuun palveluntarjoajaan. Tehtävän hoitamiseen tarvittavat säännöt ja vaiheet riippuvat enimmäkseen isäntästä, jonka kanssa aiot työskennellä. Joten vie aikaa tutkiaksesi tilaamasi hosting-suunnitelman yksityiskohtia etukäteen.

Bottom Line

Prosessin vaihtaminen Webflowista WordPressiin ei ole kovin monimutkaista, mutta vaatii silti ymmärtämistä siirtoprosessista sekä huomion ja joitain taitoja tai taustaa menestyäkseen.

Kun olet suorittanut verkkosivuston siirtomenettelyn, älä kiirehdi jatkamaan projektisi mainostamista. Varmista, että olet tehnyt kaiken oikein – tarkista verkkosivusi toimivuus ja pluginien asentamisen oikeellisuus. Kiinnitä huomiota oikeisiin uudelleenohjausasetuksiin ja vie aikaa testataksesi verkkosivuston lopullinen versio.

Aloita WordPress Nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map