Siirtyminen Weeblystä WordPressiin

kuinka vaihtaa weeblystä WordPressiin


Vaihtaminen Weebly että WordPress voi olla hyvä idea, jos sinulla on aikomus luoda ja mainostaa täysin varustelltua verkkosivustoa. Se, että WordPress on alun perin blogimisalusta, tekee sovelluksestaan ​​kohtuullisen ratkaisun näiden projektien kehittämiseen ja edelleen edistämiseen.

WordPress sisältää kehittyneen ominaisuusjoukon, tehokkaat integrointivaihtoehdot ja täydelliset SEO-työkalut, joilla on huomattava vaikutus verkkosivustojen kehitykseen.

Jotta WordPress-verkkosivusto siirretään Weeblyltä onnistuneesti, sinun on siirrettävä verkkotunnuksesi nimeä ja sisältöä. Tämä menettely eroaa jonkin verran verkkosivustojen vaihtamisesta verkkosivustojen rakentajien välillä. WordPress on CMS, joten siirtoprosessin loppuun saattaminen vie enemmän vaivaa ja aikaa. Katsotaanpa tärkeimmät näkökohdat, jotka liittyvät Weebly-verkkosivustosi vaihtamiseen WordPressiin nyt.

Lue myös:
Weebly vs WordPress – perusteellinen vertailu.

Professional- tai DIY-verkkosivustojen siirto: mitä vaihtoehtoa jatkaa?

Olitpa ensimmäistä kertaa käyttäjä tai kokenut web-suunnittelija, sinulla voi olla kaksi suurta kysymystä. Näihin kuuluu tapa, jolla sinun tulee suorittaa verkkosivustojen siirtoprosessi – joko itsenäisesti tai palkkaamalla ulkopuolinen ammattilainen.

Ammatillinen ohje

Ammattilaisten palkkaaminen näyttää olevan paljon järkevämpi ja turvallisempi ratkaisu. Verkkosuunnittelun ammattilaiset, jotka ovat aina työskennelleet näiden palvelujen kanssa, tietävät niiden tärkeimmät erot ja erityispiirteet. Siksi he pitävät niitä siirtäessään verkkosivustoa Weeblystä WordPressiin. Tämä auttaa välttämään mahdolliset ongelmat, jotka voivat pilata koko verkkosivustosi siirtymiskokemuksen menestyksen. Jos kohtaat edelleen ongelmia jälkikäteen, voit ottaa yhteyttä kehittäjiin, jotka auttavat sinua ratkaisemaan ne tehokkaasti.

Tilaa verkkosivuston siirto

DIY-verkkosivustojen siirto

Verkkosivustojen siirtymistä varten tarvitaan syvällinen ymmärtäminen kunkin alustan ominaisuuksista ja tietystä web-suunnittelun taustasta. Jos sinusta tuntuu, että olet valmis selviytymään tehtävästä, olet tervetullut tekemään sen omilla käsilläsi (100% käsin) tai webissä olevista puoliautomaattisista palveluista.

Joka tapauksessa, sinun on tehtävä lopullinen valinta, mutta miksi et silti yritä vaihtaa Weeblystä WordPressiin yksin? Katso yksityiskohtainen opas, kuinka yksinkertaistaa tätä prosessia ja tehdä siitä nopea, mutta tehokas.

Kuinka siirtyä Weeblystä WordPressiin: Vaihe vaiheelta

Vaihe 1: Sisällönsiirto

Jotta sisältö siirtyisi Weeblystä WordPressiin joustavammaksi ja ymmärrettävämmäksi, verkkosivustojen rakentajalla on ilmainen online-työkalu – Weeblytowp.com, joka tuo tiedostosi Weeblystä ja muuntaa ne WordPress-yhteensopivaan tilaan. Samalla se ei muuta nykyistä Weebly-verkkosivustoa, mikä tekee menettelystä turvallisen ja kätevän kaikille.

 1. Siirry maahantuojan verkkosivustoon ja määritä Weebly-verkkosivustosi URL-osoite vastaavaan kenttään. Sinua pyydetään antamaan sinulle oikea nimi, sähköpostiosoite ja valitse ensisijainen vientimuoto (työkalu tarjoaa oletuksena WXR-muodon, eikä sitä suositella muuttamaan, ellei sinulla ole muita vaatimuksia).
 2. Päätä, haluatko sisällyttää verkkosivustot vientitiedostoon. Oletusasetukset tarjoavat “Kyllä” -vaihtoehdon. Jätä se muuttumattomana, jos et aio mennä ilman Weebly-verkkosivustosi.
 3. WeeblytoWP

 4. Napsauta ”Vie minun Weebly-verkkosivusto” -painiketta aloittaaksesi tiedostojen tuonnin Weeblystä WordPressiin. Sitten näet painikkeen aloittaaksesi Weebly-vientitiedoston lataamisen. Napsauta sitä hiiren oikealla painikkeella ja valitse valikkoriviltä Tallenna linkki nimellä. Tätä tarvitaan export.xml-tiedoston lataamiseen tietokoneellesi.
 5. Tuo Weebly-sisältö WordPressiin. Nyt kun vientitiedosto on ladattu tietokoneellesi, on korkea aika tuoda se WordPressiin. Kirjaudu tiliisi ja siirry Työkalut »Tuo -sivulle. Näet luettelon saatavissa olevista maahantuojista eri alustoille. Valitse WordPress ja aktivoi ”Asenna nyt” -linkki. Näin asennat tuojalaajennuksen WordPress-verkkosivustoosi. Napsauta heti asennuksen päätyttyä napsauttamalla Suorita maahantuoja -painiketta aloittaaksesi prosessi ja siirtyäksesi WordPress-tuontisivulle.
 6. Napsauta “Valitse tiedosto” -painiketta ja valitse ladattu export.xml-tiedosto.
 7. Napsauta sitten “Lähetä tiedosto ja tuo” -painiketta. Odota, kunnes WordPress-tuoja lataa vientitiedoston ja analysoi sen.
 8. Määritä kirjoittajat. Jos haluat, voit tuoda / viedä kirjoittajia Weebly-verkkosivustoltasi. On myös mahdollista luoda uusi kirjoittaja tai antaa tekijänoikeudet olemassa oleville WordPress-käyttäjille.
 9. Tuo kuvat. Käynnistä maahantuoja napsauttamalla ”Lataa ja tuo tiedostoliitteet” vieressä olevaa ruutua ja sitten Lähetä-painiketta. WordPress tuo automaattisesti sisältöä vientitiedostosta tietokantaan, mukaan lukien kuvat, jotka on linkitetty Weeblyn verkkosivustolle.
 10. Jos teet kaiken oikein, näet menestysviestin. Siirry järjestelmänvalvojan alueelle tarkistaaksesi, onko koko sisältösi siellä. Älä unohda tarkistaa mediakirjastotiedostoja.
 11. Tarkista SEO-asetukset. Siirry Weebly-tilillesi, siirry Verkkotunnukset-sivulle ja napsauta verkkotunnusta, jota haluat muokata. Napsauta sitten nimepalvelimet-kentän vieressä olevaa “Muuta” -painiketta ja etsi sieltä verkkotunnuksen asetussivu. Siirry seuraavaan ruutuun kirjoittaaksesi uudet WordPress-isäntänimipalvelimet. Tallenna asetukset.
 12. Asenna pysyvät linkit. Siirry vastaavalle sivulle asetusosiossa. Valitse ”Mukautettu rakenne” ja lisää sitten / blogi /% postname% liitteenä olevaan kenttään. Tallenna tekemäsi asetukset.
 13. Siirry Asetukset »Permalinks -sivulle ja tallenna tehdyt muutokset.
 14. Varmista, että kaikki SEO-asetukset, URL-osoitteet ja sisällönkuvauskentät on täytetty oikein.

Vaihe 2: Verkkotunnuksen siirto

Kun kyse on WordPressistä, CMS ei tarjoa integroitua isännöintia. Sen sijaan se mahdollistaa isännöinnin valitsemisen muut tarjoajat. Ota aikaa tarkistaaksesi useita isännöintivaihtoehtoja ja niiden ehtoja valitaksesi se, joka vastaa ennen kaikkea tarpeitasi.

Se, että sinulla on verkkosivusto, tarkoittaa, että sinulla on jo myös rekisteröity verkkotunnus. Vastaavasti ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, on siirtää se WordPressiin. Itse asiassa verkkotunnuksen siirtymistä koskevat säännöt saattavat poiketa ylläpitämästä palvelusta. Isäntäyritysten luettelo on melko vaikuttava, ja sinulla on ehdottomasti mukava valinta.

Bottom Line

Sekä Weebly että WordPress ovat arvokkaita verkkosivustojen luomisalustoja käytettäväksi henkilökohtaisissa tai yritysprojekteissa. Jokainen niistä eroaa kuitenkin web-suunnittelutavasta ja työkaluista, joita käytetään verkkosivustojen käynnistämiseen ja hallintaan. Sillä ei ole väliä mitä tavoitteita ja syitä sinun on vaihdettava Weeblystä WordPressiin.

Tärkeintä on vaihtoehto, jonka valitset tähän tarkoitukseen. Vaikka ammattimainen verkkosivustojen siirto näyttää olevan aikaa säästävä ja älykäs ratkaisu, se ei ole pitkällä tähtäimellä varsin kustannustehokas ja kohtuullinen. Tässä on järkevää selvittää, kuinka Weebly-verkkosivustosi siirretään manuaalisesti WordPressiin. Edellä luetellun oppaan pitäisi auttaa sinua ratkaisemaan ongelma ja saavuttamaan odotettu tulos.

Aloita WordPress Nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map