Siirtyminen Wixistä Shopifyen

Vaihtaminen Wixista Shopify-palveluun


Wix ja Shopify ovat kaksi maailman suosittua verkkosivustojen rakentajaa, joista kukin on markkinarakojensa arvoinen ja tunnetuin edustaja. Vaikka Shopify on luotettu verkkokaupan ohjelmisto , joka toimii erinomaisesti pienistä suuriin, monipuolisten verkkokauppojen kehittämiseen, Wix on all-in-one-verkkosivustojen rakentaja, jonka erikoistumisalue ulottuu kaikenlaisten projektien luomiseen. Verkkokaupat eivät ole poikkeus.

Kun kyse on Wix-pohjaiset verkkokaupat, on kuitenkin yksi asia, joka sinun tulisi pitää mielessä. Huolimatta järjestelmän tarjoamista monista ominaisuuksista ja työkaluista, se ei ole paras valinta suurten verkkokauppaprojektien luomiseen. Tämä johtuu järjestelmän toiminnallisuusrajoituksista.

Joten jos sinulla on jo Wixilla rakennettu verkkokauppa ja huomaat yhtäkkiä, että tuotevalikoima kasvaa (tai aiot vain lisätä sitä), saatat huomata, että tarvitset toimivamman ja tilavamman verkkosivuston. Tämä tarkoittaa, että on korkea aika siirtää Wix-sivustosi Shopifyen. Verkkokaupan rakentaja todella arvostaa verkkokauppojen luomista, ja et tule katumaan päätöstäsi, jos haluat saavuttaa huomionarvoisen tuloksen pitkällä tähtäimellä.

Kuinka siirtää verkkosivusto Wixistä Shopify-kauppaan – The Ultimate Guide:

 1. Sivuston siirtäminen Wixistä Shopifyen – on se sen arvoista?
 2. Wix vs. Shopify – mikä on ero??
 3. Kuinka siirtyä Wixistä Shopify-kauppaan – Vaihe vaiheelta
 4. Kuinka siirtää oma verkkotunnus Wixistä Shopify-verkkoon
 5. Professional Wix kauppatapojen siirtopalveluihin

Kun teet päätöksen siirtyä Wix-kaupasta Shopify-palveluun, sinun tulee ottaa huomioon useita tekijöitä, jotta siirtyminen olisi tehokasta, vaivatonta ja sujuvaa. Tärkein tehtävä on siirtää verkkosivustosi verkkotunnus, hosting ja sisältö menettämättä nykyisiä hakukoneiden sijainteja. Otetaanpa selvää, mitä tarvitaan siirtymään Wixistä Shopifyen nyt.

1. Sivuston siirtäminen Wixistä Shopifyen – on sen arvoinen?

Jos etsit vastausta tähän kysymykseen, olet varmasti päättänyt siirtyä Wixistä Shopify-palveluun. Tämä on kohtuullinen ratkaisu, jos aiot mainostaa yritystäsi verkossa ja laajentua uusille markkinoille. Itse asiassa sinulla voi olla erilaisia ​​syitä siirtyä alustaalta toiselle, paitsi halu kasvattaa yritystäsi.

 • Kun yrityksesi kehittyy, sinä ennemmin tai myöhemmin kohtaa tarve lisätä tuotevarastoa tai liikenteen määrä.
 • Tulot myös kasvavat, mikä johtaa lopulta tarpeeseen hallita verkkokauppaa tehokkaammalla erikoistuneella alustalla.
 • Viimeinkin, saatat vain kohdata ominaisuuksia asioista, joista et pidä Wixistä – niin tapahtuu myös samalla kun tutkit jatkuvasti järjestelmän toimintoja.

Mikä tahansa syy siirtyä Wixistä Shopifyen on, et tule katumaan päätöstä. Se tosiasia, että Shopify on maailmankuulu verkkokauppaohjelmisto, puhuu jo itsestään. Vaikka Wix on aina ollut ja on edelleen maailman suurin all-in-one-verkkosivustojen rakentaja, jolla ei ole niche-kilpailijoita, Shopify on epäilemättä paras ratkaisu verkkokaupan kapealla..

Tee Wix Shopify Transferiin

Kun verrataan kahta alustaa, et voi huomata, että molemmat järjestelmät ovat hienostuneita ja ajantasaisia. Asiantuntijat ovat kuitenkin yhtä mieltä siitä, että Shopify on puhdas verkkokaupparatkaisu, joka alun perin lanseerattiin kaupankäynnille. Siten se on erinomainen ammattimaisilla verkkokaupan työkaluilla ja ominaisuuksilla. Yhdessä ohjelmisto on yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen, ja se mahdollistaa reagoivien verkkosivustojen luomisen ilman mitään tarvittavia koodaustaitoja.

Kun käynnistät verkkokaupan Shopifen kanssa, voit hyödyntää laajempaa valikoimaa myyntivaihtoehtoja. Näitä ovat sosiaalisen median kanavat, integroituminen maailman tunnettuihin markkinapaikkoihin, suora yhteistyö ostajien ja kauppakumppaneiden kanssa jne. Jos siis todella tuntuu, että online-yrityksesi tarvitsee päivityksen, Shopifylle siirtyminen on kohtuullinen ratkaisu.

2. Wix vs. Shopify – mikä ero on?

Wix ja Shopify ovat markkinarakojensa johtajia. Molemmat ovat hienoja, kun kyse on helppokäyttöisyydestä, toiminnallisuudesta ja suunnittelun mukauttamisvaihtoehdoista, vaikka niillä on erilaiset tavoitteet ja sovellukset.

Erityisesti verkkokauppaa varten suunniteltu Shopify tarjoaa runsaasti erikoisominaisuuksia, joita kilpailijoilta ei löydy. Ohjelmisto antaa pääsyn uskomattoman monipuolinen suunnittelun räätälöinti, markkinointi- ja markkinointityökalut.

Samalla se voi tuntua melko monimutkaiselta ratkaisulta tekniikan taitaville käyttäjille. Wix on tässä suhteessa parempi vaihtoehto. Verkkosivun rakentaja luotiin erityisesti aloittelijoiden tarpeita ja taitoja ajatellen. Alusta on intuitiivinen, loogisesti rakennettu ja melko yksinkertainen kaikille. Ohjelmointitaitojen hallintaa tai teknisiä vivahteita ei tarvitse hoitaa alustan kanssa työskentelemiseksi. Koko verkkosivustojen käynnistämisprosessi järjestelmän kanssa kestää vain muutaman tunnin.

Toiminnallisuudesta puhuttaessa Shopify tarjoaa hämmästyttävän joukon ominaisuuksia ja verkkokaupan työkaluja. Tässä suhteessa Wix on jonkin verran jäljessä siitä, mutta tämä johtuu järjestelmän alkuperäisestä erikoistumisesta eikä huonojen ominaisuuksien vuoksi.

Shopifen mukana tulee hämmästyttävä markkinointi-, myynninedistämis-, suunnittelun räätälöinti- ja sisällönhallintavaihtoehto. Se tarjoaa uskomattoman joukon kaupan työkaluja heti valmis, samoin kuin joukon tilastoseurannan ja analyyttisiä työkaluja, erikoistarjouksia ja kanta-asiakasohjelmia sekä monia muita etuja.

Mukauta verkkokauppaa

Järjestelmä erottuu joukosta myös integroidun myyntipistejärjestelmänsä, monenlaisten maksutapojen, runsaasti ulkopuolisten laajennusten jne. Ansiosta. Sen verkkokauppamallien kokoelma on myös huipputasolla..

Wix-verkkokaupan ominaisuudet eivät ole niin laajoja, mutta ne toimivat edelleen hyvin pienten ja keskisuurten verkkokauppojen kehittämisessä. Verkkosivuston rakentajalla on joukko reagoivia teemoja ja voit myös selata siellä verkkokauppakategoriaa. Se tukee kymmeniä maksutapoja, verkkokaupan integraatioita, alennusvaihtoehtoja, App Market -widgettejä ja paljon muita kapeampia etuja.

Wix-verkkokauppa

Järjestelmät eroavat hinnoittelupolitiikan näkökulmasta myös suunnitelmien lukumäärän ja kustannusten suhteen. Vaikka Shopify-suunnitelmat ovat kalliimpia ja verkkokauppaan keskittyviä, Wix-tilaukset jakautuvat kahteen tyyppiin – suunnitelmat tavanomaisille verkkosivustoille ja sähköisen kaupan / yritysprojektien suunnitelmat. Niiden ominaisuudet ovat monipuoliset, kun taas kustannukset ovat enemmän kuin kohtuuhintaisia.

Molemmat palvelut mahdollistavat verkkokauppojen perustamisen ja hallinnan, mutta Shopify osoittautuu paremmaksi ratkaisuksi vahvan verkkokauppakeskuksensa ansiosta ja monenlaisia ​​niche-ominaisuuksia.

3. Kuinka siirtyä Wixistä Shopify-kauppaan – vaihe vaiheelta -opas

Vaihtaminen Wixista Shopifyksi sisältää useita pakollisia vaiheita. Yleensä sinun on huolehdittava verkkosivujen siirrosta (mukaan lukien saatavissa oleva sisältö) ja verkkotunnuksen siirto.

Sinun on myös mukautettava verkkosivustoasetuksia ja SEO-parametrejä varmistaaksesi, että projekti ei menetä asemiaan hakukoneiden tuloksissa. Katso yksityiskohtaiset ohjeet siitä, kuinka Wix-pohjainen myymäläsi siirretään Wixistä Shopify-kauppaan.

 1. Rekisteröidy Shopifyn kautta ensin selvittää, mitä alusta tarjoaa ja jos olet valmis työskentelemään sen kanssa.
 2. Tuo Wix-verkkokaupan tiedot Shopify-palveluun. Voit käyttää yhtä edellä mainituista työkaluista, mutta älä odota saavanne sitten parasta tulosta. Kaikkien tietojen manuaalinen siirtäminen vie tietysti enemmän aikaa, mutta tämä on ainoa varma tapa tehdä kaikki oikein. Tätä tarkoitusta varten pääset Wix-kojelautaan ja vie verkkokauppasi tuotteet CSV-tiedostoihin. Siirry sitten vastaavaan Shopify-osioon ja tuo ne. Toista sama menettely asiakasluetteloiden kanssa.
 3. Tarkista tapa, jolla tuotteesi on viety ja näytetäänkö ne oikein Shopify-kaupassa. Shopify mahdollistaa yksityiskohtaisempien tuotekuvausten. Täytä kaikki kentät aikaa (tuotenimet, otsikot, ominaisuudet, kuvat, kuvaukset, metakuvaukset) ja päivitä puuttuvat. Luo tarvittaessa tuotekokoelmia. Järjestelmän tarjoamien erityisten varastosovellusten valitseminen on järkevää seurata ja tarkistaa tuotteiden saatavuutta ja hallita varastossa olevan tuotevalikoiman laatua. Tämä on erityisen tärkeää, jos omistat suuren verkkokaupan.
 4. Mukauta uutta Shopify-verkkosivustoasi. Heti kun olet valmis tuotteiden lataamiseen ja hallintaan, on korkea aika siirtyä verkkokauppaan mukauttamiseen. Shopify on huippulaatua korkealaatuisissa malleissa, jotka sopivat erilaisiin verkkokaupan markkinarakoihin. Valitse teollisuudellesi parhaiten sopiva, asenna se ja käytä useita suunnittelun mukauttamistyökaluja teemalle tarvittavan ilmeen saamiseksi.

Kaiken on kyse verkkosivustosi sisällön siirtämisestä Wixistä Shopififiin. Heti kun olet suorittanut kaikki edellä mainitut vaiheet, voit siirtyä verkkotunnusten siirtoon. Tämä on toinen tärkeä prosessi, jota ei tulisi unohtaa.

4. Kuinka siirtää omaa verkkotunnusta Wixistä Shopify-verkkoon

Verkkotunnuksen siirron yhteydessä useimmilla käyttäjillä (etenkin niillä, jotka eivät ole koskaan hoitaneet prosessia itsenäisesti) on useita ongelmia ja heillä on paljon kysymyksiä.

Jotta prosessista olisi mukavaa ja helppoa jokaiselle käyttäjälle, olemme toimittaneet yksityiskohtaisen yleiskatsauksen suosituimmista verkkotunnusten siirtoratkaisuista. Katso heitä nyt.

Wix-verkkotunnuksesi siirtäminen Shopify-palveluun

Jos olet ostanut verkkotunnuksen Wixiltä ja aiot siirtää sen kokonaan Shopifyen, tässä on yksityiskohtaiset ohjeet, miten se tehdään ilman hakukoneiden sijoitusten menettämistä:

 1. Kirjaudu sisään Wixilla ja tavoita ”Verkkotunnukseni”Sivu.
 2. Valitse haluttu verkkotunnus aiot muuttaa (tämä on pakollinen, jos omistat useita verkkotunnuksia), Klikkaa “Pitkälle kehittynytJa sitten “Siirto pois Wixistä”Välilehdet.
 3. Valitse EPP-koodi lähettääksesi sen sähköpostiisi. Huomaa, että ICANN-sääntöjen mukaan et voi siirtää verkkotunnustasi Wixistä, jos sen ostamisesta on kulunut alle 60 päivää. Sama pätee tilanteisiin, kun muutat verkkotunnuksen rekisteröintitietoja.
 4. Jos kaikki on ok, määritä Shopify-verkkotunnuksen siirtoreitti. Siirtoprosessi saatetaan päätökseen automaattisesti 7 päivän kuluessa kyselyn lähettämisestä.
 5. Päivitä asetukset. Jos aiot myydä fyysisiä tuotteita Shopify-verkkokaupassasi, joudut säätämään vaaditut asetukset ennen. Tämä koskee enimmäkseen maksu-, toimitus- ja verovaihtoehtoja. Näitä asetuksia voidaan säätää Shopify-kojelaudassa. Jos aiot myydä vain digitaalisia tuotteita / palveluita, voit myös poistaa käytöstä lähetysominaisuuden täältä.

Wix-verkkotunnuksen yhdistäminen Shopify-kauppaan ilman siirtoa

Jos aiot yhdistää verkkotunnuksesi nimeltä Shopify, mutta et halua siirtää sitä jostain syystä (jos haluat testata esimerkiksi järjestelmää), on mahdollisuus yhdistää verkkotunnus ilman täydellistä siirtymistä. Tämä voidaan tehdä osoittamalla Wix-verkkosivustosi DNS-tietueisiin. Alla on lueteltu vaiheet, jotka on suoritettava, jotta prosessi menestyisi:

 1. Ennen kuin aloitat yhteysmenettelyn, hanki asiaankuuluvat DNS-tiedot Wix-hallintapaneelin verkkotunnuksen hallinta-osiosta.
 2. Ilmoita Shopify-tukikeskuksellesi / palvelimellesi että osoitat verkkotunnuksen heille muuttamatta nimipalvelimia. Tämä on tärkeää, koska et voi tehdä niin Wix-tililläsi. Jos joudut edelleen vaihtamaan nimipalvelimia, sinun on palattava verkkotunnuksen asetuksiin ja siirrettävä se pois Wixistä, jotta se voidaan edelleen yhdistää Shopifyen.
 3. Heti kun olet ratkaissut asetusongelmat, siirry kohtaan “Verkkotunnukseni”-Osa Wix-tililläsi, valitse sopiva verkkotunnus (jos sinulla on useita heistä) ja napsautaPitkälle kehittynyt-Välilehti.
 4. Muokkaa sitten DNS-asetuksia ja poista / päivitä CNAME-tietueesi. Poista sen jälkeen / päivitä A-tietueesi.
 5. Tallenna päivitetyt DNS-tietueet ja tarkista tapa, jolla Wix-verkkotunnuksesi on muodostanut yhteyden Shopifyen.

Oman verkkotunnuksen siirtäminen Shopify-palveluun

Jos olet luonut verkkokaupan Wix-sovelluksella, käyttämällä omaa verkkotunnustasi (ostettu Wixin ulkopuolelta), voit myös siirtää sen kokonaan Shopifyen. Voit itse siirtää verkkotunnustasi kahdella tavalla – joko siirtämällä sen Shopifylle tai yhdistämällä sen uuteen tiliisi. Katsotaanpa ensin siirtovaihtoehto.

Kun päätät siirtää verkkotunnuksen, sen jatkohallinta siirtyy automaattisesti Shopify-palveluun. Tämä tarkoittaa, että joudut säätämään verkkotunnuksen asetuksia, suorittamaan maksuja ja uusimaan sen suoraan järjestelmän hallintapaneelissa. Jotta siirto voidaan suorittaa, sinun on varmistettava, että aktiivisen verkkotunnuksen rekisteröintikausi ylittää 60 päivää ja sinulla on pääsy alkuperäisen verkkotunnuksen tarjoajan tarjoamalle tilille. Tässä on luettelo vaiheista, jotka tarvitaan henkilökohtaisen verkkotunnuksen siirtämiseksi Shopify: lle:

 1. Tarkista siirtohjeet jonka tarjoaa verkkotunnuksesi tarjoaja. Tämä tieto on yleensä saatavana alustan ohjekeskuksesta. Lue se huolellisesti ennen siirtoprosessin aloittamista.
 2. Kirjaudu palveluntarjoajatiliisi, varmista, että siihen liitetty sähköposti on aktiivinen, kun saat vahvistusviestit koko siirtoprosessin ajan.
 3. Avaa verkkotunnuksen nimi haluat siirtyä asetusosioon.
 4. Hanki valtuutuskoodi käytät verkkotunnuksen siirtämiseen.
 5. Siirry Shopify-hallintapaneeliin, Klikkaa “Verkkokaupat”Ja sitten”verkkotunnukset-Välilehti.
 6. Klikkaa “Yhdistä olemassa oleva verkkotunnus -painiketta ja napsauta sitten ”Siirto verkkotunnuksessasi-Painike (jos tämä on ensimmäinen verkkotunnus, jota yrität siirtää).
 7. Klikkaa “Siirrä verkkotunnus-Painiketta, kirjoita verkkotunnus, jota aiot siirtää, napsauta “SeuraavaJa napsauta sitten ”Vahvista verkkotunnus-Painiketta. Jos olet tehnyt kaiken oikein ja verkkotunnus on valmis siirtämiseen, näet “Verkkotunnus avattu”Viesti. Klikkaus “Seuraava”-Painike suorittaaksesi toimenpiteen loppuun. Jos järjestelmä tuottaa “Verkkotunnus lukittu”-Viesti, tarkista asetukset, jotka olet tehnyt valmisteluvaiheen aikana.
 8. Tarkista sähköposti vahvistaaksesi siirron, päästä EPP: hen (valtuutus) verkkotunnuksesi tarjoajan tarjoama koodi. Klikkaus “Seuraava”Ja“Osta ja siirrä-Painikkeet. Tarkista sähköposti myöhemmin vahvistaaksesi siirron uudelleen.

Heti kun olet suorittanut kaikki vaiheet, siirron loppuun saattaminen kestää noin 20 päivää. Shopify lähettää sinulle vahvistusviestin tehtävän suorittamisen jälkeen.

Oman verkkotunnuksen liittäminen Shopify-verkkoon

Toinen vaihtoehto on yhdistää oma verkkotunnuksesi Shopifyen ilman siirtoa. Tämä tarkoittaa, että pystyt silti hallitsemaan omia verkkotunnusasetuksiasi, uusimaan sen ja suorittamaan maksut tarvittaessa. Tässä on verkkotunnuksen yhteysohjeet, jotka sinun on täytettävä:

 1. Lisää verkkotunnuksesi Shopify-kauppaan. Voit tehdä tämän siirtymällä Shopify-järjestelmänvalvojan paneeliin, siirtymällä “Verkkokauppa”Ja sitten”verkkotunnukset-Välilehti. Klikkaa “Yhdistä olemassa oleva verkkotunnus-Painiketta. Napsauta sittenSeuraava-Painiketta ja aloita asennus.
 2. Jos olet ostanut verkkotunnuksen kolmannelta toimittajalta, sinun on tehtävä muokata joitain DNS-asetuksia, mukaan lukien A-tietue, joka tulisi osoittaa Shopify IP -osoitteeseen, mutta muista, että tämä vaihe voi vaikuttaa muihin parametreihin ja asetuksiin, kuten esimerkiksi sähköpostin välitys.
 3. Jos haluat säätää asetuksia, kirjaudu sisään edellisen verkkotunnuksen tarjoajan rekisteröimään tiliin. Etsi DNS-asetukset-osio ja etsi verkkotunnuksen hallinta-alue sekä DNS-kokoonpanot.
 4. Muokkaa A-tietuetta osoittaa tarvittavaan Shopify-IP-osoitteeseen (23.227.38.65) ja tallenna muutokset.
 5. Etsi CNAME-tietue DNS-asetuksissa ja muuta www. CNAME-tietue siten, että se osoittaa osoitteeseen stores.myshopify.com. Noudata järjestelmän luomia ohjeita. Tallenna CNAME-tietue ja tarkista verkkotunnusyhteys aktivoimalla Shopifyn lähettämä vahvistusviesti. Kaiken kaikkiaan yhteysprosessin suorittaminen voi viedä jopa 48 tuntia.

Oletko valmis kaikissa vaiheissa? Sitten olet tervetullut testaamaan uutta Shopify-verkkosivustoasi tarkistaaksesi, ovatko kaikki elementit paikoillaan ja toimiiko se hyvin. Jos kaikki on kunnossa, voit pitää Wix Shopify -siirtymääsi menestyksenä ja alkaa kasvattaa verkkopohjaista yritystäsi!

5. Professional Wix kauppojen siirtopalveluiden kauppaa varten

Siirtyminen Wix-palvelusta Shopify-palveluun on melko todellista ja voit selviytyä tehtävästä yksin, jos tiedät jokaiselle alustalle liittyvät perusvaiheet ja erityiset vivahteet. On olemassa useita palveluita, jotka tarjoavat verkkosivujen siirron. On itsestään selvää, että sellaiset vaihtoehdot vaikuttavat helpommalta ensi silmäyksellä, koska sinun ei tarvitse huolehtia prosessista ja odottaa vain tulosta. Kun aloitat tuloksen tarkistamisen, saatat kuitenkin huomata paljon virheitä, jotka voivat lopulta vaarantaa verkkosivustosi turvallisuuden ja toiminnallisuuden.

Lisäksi verkkosivustojen siirtotyökalut eivät useinkaan ole halpoja, eikä ole mitään järkeä maksaa palveluista, joista ei ehkä ole hyötyä pitkällä tähtäimellä ja jotka voivat aiheuttaa ongelmia, jotka vahingoittavat uutta projektiasi. Näin ollen tämä ei ole paras tapa vaihtaa verkkosivustosi yhdeltä alustalta toiselle. Jotakin ei välttämättä kulje odotetulla tavalla, ja se on vain ajan ja rahan tuhlausta.

Sen sijaan on järkevää antaa tämä tehtävä ammattilaisille. Voit valita kahden kohtuullisen vaihtoehdon välillä.

Ensimmäisessä käytetään Cart2Cart, joka mahdollistaa automaattisen Wixin Shopify-siirron. Alusta siirtää verkkosivustosi sisällön jokaisen osan manuaalisesti ottaen huomioon kaikki vivahteet ja erityisvaatimukset. Kuitenkin sinä olet vastuussa lopputuloksesta.

Cart2Cart

Toinen vaihtoehto on ottaa yhteyttä Shopify-freelance-guruihin, jotka tarjoavat palvelujaan https://experts.shopify.com/. Tämä poistaa tarpeen hoitaa kaikki verkkosivuston siirtoprosessin vaiheet itsenäisesti, koska järjestelmän asiantuntijat käsittelevät kaikki vaiheet puolestasi. Sinun tarvitsee vain tilata palvelu ja tarkistaa tulos. Se siitä.

Shopify-asiantuntijat

Samanaikaisesti sinun on oltava valmis keskustelemaan tilauksen kaikista yksityiskohdista, hinnoitteluun liittyvistä seikoista, määräajoista, siirtymisvaatimuksista, verkkokaupan parametreista ja muista välttämättömistä ongelmista yksityiskohdissa, jotta et kohtaaisi ongelmia jälkikäteen.

Bottom Line

Suurten täysin varustellun verkkokaupan rakentamisessa, jossa on satoja tuotteita ja useita toimintoja, ominaisuuksilla täytetyn alustan valitseminen on välttämätöntä. Wix ja Shopify ovat kaksi maailmankuulua järjestelmää, ja voit itse perustaa verkkokaupan millä tahansa niistä. Kaikki riippuu verkkokauppasi tarpeista ja vaatimuksista.

Jos sinulla on jo Wix-pohjainen myymälä ja haluat kuitenkin nostaa sen toiminnallisuuden aivan uudelle tasolle, siirtyminen Shopifyen on järkevä ratkaisu, joka lopulta kannattaa. Se ei johdu siitä, että Wix on huono verkkokaupan vaihtoehtojen suhteen. Tämä johtuu siitä, että Shopify on erikoistunut verkkokaupan ohjelmisto, joka oli alun perin suunnattu suurten verkkomarkkinoiden kehittämiseen.

Manuaalinen vaihtaminen Wixista Shopifyksi vie aikaa ja vaivaa, mutta se on ehdottomasti sen arvoista, jos toivot saavuttavan arvokkaan tuloksen. Verkkotunnuksen ja sisällön siirtoon sekä asetusten säätämiseen liittyy ongelmia. Tehtävän yksinkertaistamiseksi ota huomioon yllä mainitussa oppaassa mainitut vaiheet ja vihjeet ja ole johdonmukainen jokaisessa vaiheessa. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä verkkotunnusten siirtoon, missä kaikki riippuu käsittelemästäsi palveluntarjoajasta.

Jos et halua vaivautua Wixin manuaalisesta Shopify-siirrosta, on järkevää käyttää erikoispalveluita tai palkata freelanceria se tekee työn sinulle. Näitä ovat joko verkkopalvelut, jotka tarjoavat automatisoidun verkkosivustojen siirron, tai Shopify-asiantuntijoiden apu, jotka käsittelevät kaikki vaiheet itsenäisesti. Jokaisella näistä vaihtoehdoista on edut ja haitat. Joten ota huomioon kaikki nämä vivahteet tehdäksesi todella puolueeton päätös. Tämä on varma tapa tehdä Wix Shopify -siirrosta onnistunut.

Tilaa verkkosivuston siirto

Wix Shopify Migration -kysymyksiin

Kysymys: Onko Wix hyvä verkkokauppaan?

Vastaus: Wixillä on tehokas verkkokaupan moottori, joka tarjoaa useita suunnittelun mukauttamistyökaluja, verkkokaupan ominaisuuksia, reagoivia teollisuusmalleja, maksu- ja lähetysasetuksia. Tämä mahdollistaa laadukkaiden verkkokauppojen luomisen järjestelmän avulla. Muista kuitenkin, että Wix on hieno vain pienten tai keskisuurten verkkokauppaprojektien käynnistämisen yhteydessä. Jos tarvitset hypermarketia, jossa on tuhansia myytäväksi tarkoitettuja tuotteita ja edistyneitä toimintoja, on syytä siirtyä erikoistuneeseen niche-järjestelmään, kuten Shopify.

Kysymys: Salliiko Wixin tippojen toimitus?

Vastaus: Kyllä, Wix-myymälät voivat nyt olla yhteydessä suosituimpiin tippalaivapalveluihin. Näitä ovat Modalyst, Printful ja Printify. Integrointi näihin alustoihin mahdollistaa tilauskauppaa harjoittavan yrityksen organisoinnin ja hallinnan vaatimusten ja henkilökohtaisten kriteerien perusteella.

Kysymys: Onko Wix yhteensopiva Shopifyn kanssa?

Vastaus: Osittain kyllä. Voit tuoda tuotteita Wix-palvelusta Shopify-ohjelmaan laatimalla esimerkiksi CSV-tiedostoja kuvauksineen. Jos kuitenkin haluat tuoda Wix-verkkosivustosi koko suunnittelun ja rakenteen Shopifyen, et voi tehdä sitä toimintorajoitusten takia..

Kysymys: Voitko siirtää Wixin Shopify-palveluun?

Vastaus: Verkkokauppasi on mahdollista siirtää Wix-palvelusta Shopify-palveluun. Koko prosessi sisältää sisällön ja verkkotunnuksen siirron sekä suunnittelun räätälöinnin ja toiminnallisuusasetusten mukauttamista. Voit käsitellä prosessia joko manuaalisesti tai ammattipalveluiden avulla.

Kysymys: Onko Shopify parempi kuin Wix?

Vastaus: On väärin antaa Shopifylle etusija Wixiin nähden, koska molemmat alustat ovat tunnettuja verkkosuunnittelualan edustajia. Ne eroavat toisistaan ​​vain kapealla painopistealueellaan. Wix on all-in-one-verkkosivustojen rakentaja, jonka avulla voidaan luoda verkkokauppoja. Shopify puolestaan ​​on täysimittainen verkkokaupan ohjelmisto, jossa on tehokkaat verkkokaupan asetukset, joita tarvitaan kaikenlaisten verkkokauppojen, mukaan lukien hypermarketit, käynnistämiseen ja hallintaan..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map