Siirtyminen Wixistä WordPressiin

Tilanteet, kun alat huomata, että Wix-verkkosivustollasi ei ole toimivuutta, ovat melko yleisiä, koska on mahdotonta kertoa etukäteen, kuinka menestyvä yrityksesi tulee olemaan. Riippumatta siitä, onko sinulla verkkokauppa tai Wixin avulla rakennettu verkkosivusto, saatat tuntea tarpeen käyttää edistyneempiä ominaisuuksia ja työkaluja sen jatkokehittämiseen.


Jos tämä on vain kohtaamasi tilanne, voit harkita mahdollisuutta siirtyä Wixistä WordPressiin. CMS: ssä on edistyneempiä ja laajempia integrointivaihtoehtoja, jotka antavat resurssille paremman toiminnallisuuden.

Kun teet päätöksen siirtää verkkosivustosi Wixistä WordPressille, sinun tulee ymmärtää, että prosessi ei ole aivan yksinkertainen. Tämä pätee erityisesti aloittelijoille, joilla saattaa puuttua verkkosivujen suunnittelutaitoja ja asiantuntemusta käsitellä erilaisia ​​teknisiä vivahteita.

Vaihtaminen Wixistä WordPressiin merkitsee myös sisällön ja verkkotunnuksen siirtoa, liikenteen uudelleenohjausta uuteen isännöintiin, projektin hakukoneiden sijoitusten säilyttämistä ja paljon muita asioita. Jos sinusta tuntuu, että sinun on vaikeaa huolehtia kaikista näistä vivahteista yksin, tutustu tämän guden tarjoamiin vinkiin yksinkertaistaaksesi siirtymistä sinulle.

DIY-verkkosivustojen siirto tai ammatilliset palvelut?

Riippumatta syistä siirtyä Wixistä WordPressiin, prosessin onnistumiseksi on paljon suoritettavia asioita. Koko prosessin siirtämisellä yhdeltä alustalta toiselle ei saisi olla vaikeaa ja monimutkaista, jos tiedät kaikkien palvelujen kaikki tekniset vivahteet ja ominaisuudet. On hienoa, jos olet niche-asiantuntija, mutta entä jos et ole? Tässä tapauksessa voit valita yhden käytettävissä olevista ratkaisuista.

Siirrä Wix WordPressiin

 • Ensimmäinen ratkaisu tarjoaa mahdollisuuden valita yksi erikoistuneista verkkosivustojen siirto-ohjelmista. Nämä työkalut eivät ole täysin turvallisia, koska mahdollisuus, että verkkosivustosi tulee vakavia virheitä, myös siirtymäprosessin ollessa melko korkea. Lisäksi verkkosivustojen siirto-ohjelmat eivät ole halpoja, mikä tarkoittaa, että sijoitat automaattisesti palveluun, joka ei takaa kunnollista tulosta. Voitko tehdä mitään asialle? Onneksi kyllä.

 • Toinen verkkosivustojen siirtämisratkaisu edellyttää ammattilaisten, jotka tietävät prosessin kaikki vivahteet ja voivat auttaa sinua tässä nopeasti.

Asiantuntijat CMS2CMS tutkii kaikki verkkosivustosi olennaiset osat sekä muutettavien palvelujen parametrit ja tekniset ominaisuudet. He huolehtivat verkkosivuston siirtoprosessin jokaisesta vaiheesta pitämällä yhteyttä sinuun maksimoidaksesi tulos.

Jos et pidä joistakin ratkaisuista jostain syystä ja uskot, että taidot riittävät selviytymään menettelystä yksin, tässä on hyödyllisiä suosituksia siitä, miten saat siitä kaiken hyödyn. Tutustu alla olevaan yksityiskohtaiseen oppaaseen.

Kuinka vaihtaa Wixistä WordPressiin – The Ultimate Guide

Perusteet ovat tässä Wix to WordPress -oppaassa, jota voit selata ja muistaa suorittaaksesi tehtävän parhaalla mahdollisella tavalla:

 1. Valitse oikea isäntä. Wix tarjoaa integroidun isännöinnin, mutta WordPress sallii oman palveluntarjoajan valitsemisen. Tämä on ensimmäinen askel, josta sinun pitäisi aloittaa. Tutustu saatavissa oleviin ja suosituimpiin isäntiin, valitse sopiva suunnitelma ja opi sen tarjoamia ehtoja ja eritelmiä.
 2. Siirrä verkkotunnus. Jos Wix-verkkosivustollasi on rekisteröity verkkotunnus, seuraava vaihe on siirtää se valitulle palveluntarjoajalle. Siirtymäprosessin ehdot ja kustannukset riippuvat isännästä ja suunnitelmasta, jota aiot käyttää.
 3. Asenna WordPress. valitulle isännöinnille ja oppia järjestelmän käytön perusteet. Tämä ei vie paljon aikaa ja vaivaa, koska asennusprosessi on nopea ja yksinkertainen. Järjestelmässä on ymmärrettävä opetusohjelma, joka tarjoaa vaiheittaiset ohjeet siitä, miten helposti selviytyä asennuksestaan. Muista kuitenkin, että voi olla tiettyjä teknisiä vivahteita, joita sinun ei pitäisi sivuuttaa, jos et halua asettaa verkkosivustosi suorituskykyä vaaraan.
 4. Kopioi malli. Koko Wix-mallin kopioiminen WordPressiin on mahdotonta, koska täällä on liian monia vivahteita. Jos haluat samanlaisen verkkosivustosuunnittelun, sinun on luotava se itse manuaalisesti. Tätä tarkoitusta varten voit joko valita ja mukauttaa valmiita WordPress-malleja tai palkata freelance-web-suunnittelijan, joka suorittaa tehtävän sinulle.
 5. Vie Wix-verkkosivustotiedot WordPressiin. Aivan kuten suunnittelun siirron kanssa, sinun on vietävä Wix-tietosi ja tuotava ne WordPressiin manuaalisesti. Kopioi tekstit ja luo sivuja WordPress-verkkosivustollesi, jotta voit tuoda viestejä edelleen sinne.
 6. Tuo kuvat. WordPress ei tuota kuvia automaattisesti Wix-tililtäsi. Tämä tarkoittaa, että sinun on tehtävä se uudelleen manuaalisesti. Sinun on asennettava WordPress Import External Images -laajennus. Heti kun laajennus on aktivoitu, siirry ”Media >> Tuo kuvat ”-osa ja suorita tehtävä.
 7. Katso ja määritä pysyvät linkit. Jos et halua menettää Wix-verkkosivustosi liikennettä, tarkista WordPress-palvelun lopullinen URL-rakenne tarkastamalla se oikein. Onneksi voimakkaiden laajennusten ansiosta WordPress on SEO-ystävällinen CMS, ja sen avulla voit asettaa ja mukauttaa kaikkien verkkosivustojen linkkien rakennetta. Tarkista aikaa, onko olet siirtänyt oikein otsikkosi ja kuvauksen sisällönkuvauskentät jokaiselle verkkosivulle.
 8. Muokkaa verkkosivustoasi. Tämän jälkeen on korkea aika tutkia WordPressiä ja käyttää sen työkalusarjaa mukauttaaksesi juuri siirrettyä verkkosivustoasi.

On myös yksi tärkeä asia, josta sinun pitäisi olla tietoinen. Älä kiirehdi Wix-verkkosivustosi deaktivointia tai tilisi sulkemista. Se voi olla hyödyllinen sinulle, jos jotain menee pieleen verkkosivustojen siirtoprosessissa. Voit tehdä sen helposti, kun olet täysin valmis siirtymisprosessiin – varmista vain, että WordPress-verkkosivustosi toimii hyvin.

Bottom Line

Wix-sivustot ovat epäilemättä täysin varusteltuja, mutta WordPress on CMS, joka todella huippuosaa toiminnallisuudestaan ​​ja voi tuoda verkkosivustosi suorituskyvyn huipputasolle. Kun verkkosivustojen siirtoprosessi on valmis, älä kiirehdi sen julkaisemista. Ennen kuin teet tämän, varmista, että kaikki laajennukset on asennettu oikein ja toimivat oikein. Sama koskee malleja ja sisältöesitystä.

Sinun tulisi myös tarkistaa, aktivoidaanko kaikki uudelleenohjaukset vanhoilta verkkosivuilta uusille, ja testata verkkosivusto vielä kerran. Toinen välttämätön tehtävä on tarkistaa WordPress-verkkosivustosi reagoiva luonne nähdäksesi, kuinka hyvin se näkyy mobiililaitteissa.

Tilaa verkkosivuston siirto

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map