Vaihtaminen Adobe Museista WordPressiin

Vaihtaminen Adobe Museista WordPressiin


Useimmissa tapauksissa, Adobe Muse verkkosivustojen omistajat päättävät muuttaa maahan WordPress koska he haluavat parantaa projektin suorituskykyä, tuottaa enemmän liikennettä ja saada luotettavaa palveluntarjoajaa kohtuulliseen hintaan.

Kun kyse on WordPressistä, järjestelmä pystyy vastaamaan kaikkiin näihin tarpeisiin ja vielä enemmän. Sen tehokkaat integrointivaihtoehdot, mallien ja lisäosien monipuolisuus sekä kohtuulliset kustannukset tekevät siitä etusijan Adobe Museossa, vaikka palvelun kanssa työskentelemisen jälkeen tarvitaan joitain koodaustietoja.

Toinen etu on mahdollisuus valita luotettu palveluntarjoaja. WordPress suosittelee virallisesti Bluehost kaikille käyttäjille foorumin hyvämaineisuuden, joustavuuden, turvallisuuden ja toimivuuden vuoksi. Halvin Bluehost-suunnitelma maksaa sinulle 2,95 dollaria kuukaudessa, mutta saat paljon hyötyä tästä hinnasta, mukaan lukien nopea sivun latausnopeus, lisääntynyt turvallisuus, laaja sisältömarkkinointi ja SEO-vaihtoehdot, verkkokaupan toiminnallisuus ja monet muut. Joten jos sinulla on jotain mitä et ole tyytyväinen, sinun on ehdottomasti vaihdettava WordPressiin Adobe Museota käytettäessä.

Muista, että siirtyminen palvelusta toiseen voi olla melko vaivalloinen käyttöympäristöjen erojen vuoksi. Se, että Adobe Muse on verkkosivustojen rakentaja ja WordPress on CMS, merkitsee johdonmukaista ja huolellista siirtoprosessia, mukaan lukien tekniset vivahteet, liikenteen välitys, asianmukainen sisällön ja verkkotunnuksen siirtäminen, verkkosivujen hakukoneiden sijaintipaikkojen säilyttäminen jne. Tällainen laaja toimenpiteiden monipuolisuus merkitsee tarkoituksellinen lähestymistapa. Tässä on yksityiskohtainen yleiskatsaus vaihtoehdoista, joista voit valita, kun päätät siirtyä Adobe Museosta WordPressiin.

Adobe Muse WordPress -sivustojen siirtoon: Professional tai DIY?

Itse asiassa sillä ei ole väliä, mitä verkkosuunnittelutaitoillasi sinulla tällä hetkellä on ja oletko tehnyt niin aiemmin – prosessin aikana voi kohdata useita ongelmia. Siksi on olemassa kaksi tapaa, joiden avulla voit suorittaa siirtoprosessin mahdollisimman tehokkaasti. Täällä he menevät:

Automaattinen verkkosivustojen siirto

Jos tämä on ensimmäinen verkkosivustojensiirtokokemuksesi tai et vain halua häiritä projektisi siirtymän vivahteita yksin, voit kokeilla seuraavaa menetelmää. Aluksi sinun pitäisi ensin viedä Adobe Muse -sivustosi HTML-muodossa ja sitten muunna se WordPressiksi.

Adobe Muse HTML Export -sovellukseen

Tämä voidaan tehdä joko integroimalla erityiset WP-laajennukset tai manuaaliseen malliin. Muista kuitenkin, että se ei ole aivan helppoa tehdä niin kokemattomille käyttäjille, koska tässä tarvitaan edelleen joitain tietoja koodauksen perusteista. Joten miksi et palkkaa asiantuntijaa tekemään se puolestasi?

Ammatillinen apu

Vaikka automatisoitujen verkkosivustojen siirto-ohjelmien soveltaminen on melko riskialtista yritystä, ammattilaisten palkkaaminen on paljon järkevämpi ratkaisu. Asiantuntijoilla on oma käsitys kaikista prosessin vaiheista ja toimista. Samoin heillä on kokemusta tällaisten tehtävien suorittamisesta, joten projektisi ei ole ensimmäinen luettelossa. Lisäksi he ovat tietoisia kunkin työskentelemänsä palvelun kaikista parametreista ja erityisistä vivahteista, mikä vähentää käytettävissä olevia riskejä ja lisää menestysmahdollisuuksia jo ensimmäisestä yrityksestä.

vaihtaa Adobe museosta WordPressiin

Toinen näkökulma, joka puhuu ammattilaisten kanssa työskentelyn puolesta, on se, että pystyt pitämään yhteyttä heihin työn tekemisen jälkeen. Jos sinulla on ongelmia tai virheitä, jotka huolestuttavat sinua tai sinulla on kysyttävää, otat heihin yhteyttä milloin tahansa saadaksesi ongelmat ratkaistua.

Minkä vaihtoehdon valitset? Vain sinä päätät lopullisen päätöksen, kun olet aiemmin punninnut kaikkien edellä lueteltujen vaihtoehtojen edut ja haitat. On kuitenkin vielä yksi ratkaisu, jota haluat etsiä – voit yrittää suorittaa prosessin itse, etenkin jos sinulla on tiettyjä web-suunnittelukokemuksia. Oletko valmis kokeilemaan sitä? Seuraava opas voi olla sinulle hyödyllinen, ja siinä on lyhyt luettelo toimenpiteistä ja toimista, jotka sinun tulee tehdä prosessin saattamiseksi päätökseen mahdollisimman vähän vaivaa ja maksimaalisen tuloksen kanssa.

Kuinka vaihtaa Adobe Museista WordPressiin – The Ultimate Guide

Jos olet punninnut käytettävissä olevien Adobe Muse-to-WordPress -sivustojen siirtämismenetelmien kaikki edut ja haitat ja päättänyt silti suorittaa sen itsenäisesti, et pidä ilman luotettavaa opasta, joka auttaa lisäämään mahdollisuuksiasi yritys. Tässä on luettelo pakollisista vaiheista:

 1. Asenna WordPress. CMS: na WordPress vaatii ennakkolatauksen ja asennuksen. Tässä prosessissa ei ole mitään monimutkaista – noudata vain järjestelmän luomia ohjeita asennuksen loppuun saattamiseksi muutamassa minuutissa. Jos kohtaat edelleen ongelmia asennuksen puolivälissä, on useita selaamia ohjeita ja videoita, jotka auttavat sinua käsittelemään tehtävää helposti.
 2. Valitse isännöintipalveluntarjoaja. Kuten edellä mainittiin, WordPress ei tarjoa integroitua isännöintiä, ja siksi on välttämätöntä valita luotettava palveluntarjoaja ennen siirtymistä siirtymistä. Tutustu järjestelmien tarjoamiin ehtoihin ja tilaushintoihin valitakseen järkevin ratkaisu. Kuten olemme jo todenneet, Bluehost on yksi uskottavimmista palveluista. Jos Adobe Muse -sivustollasi on jo rekisteröity verkkotunnus, joudut siirtämään sen uuteen isäntään kerralla, jotta et menetä verkkosivustojen liikennettä ja SEO-sijainteja. Tutustu verkkotunnuksen siirron ehtoihin ja noudata ohjeita suorittaaksesi tehtävä.
 3. Vie sisältöä Adobe Museista. Vie kaikki sisältö Muse-pohjaiselta verkkosivustoltasi luomalla ensin sen HTML-versio. Siirry järjestelmän ohjauspaneeliin, etsi Tiedosto-välilehti ja valitse sitten Vie HTML-muodossa. Näin kopioit vaaditut elementit.
 4. Muunna HTML-verkkosivusto WordPressiksi. Voit tehdä sen monella tapaa. Ensimmäinen tarkoittaa kaikkien elementtien siirtämistä manuaalisesti. Luo perustiedostotyypit ja sijoita ne uuteen teemakansioon. Tuo sitten nykyisen verkkosivustosi CSS WP-taulukkoon ja jaa HTML-verkkosivusto useisiin osiin luodaksesi useita PHP-kopioita HTML-tiedostoistasi, joiden avulla WP voi koota ne jälkeenpäin. Vaihda otsikkomuoto, jotta se on yhteensopiva CMS: n kanssa, ja lähetä malli uudelle projektillesi. Kuitenkin käy selväksi, että tämä vaihtoehto on varsin haastava tavallisille käyttäjille. Siksi on järkevää valita toinen menetelmä – WP-laajennusten käyttö verkkosivujen muuntamiseen. Selaa vain verkkoa valitaksesi yhden tarvittavista WP-siirtolaajennuksista, asentamalla uuden teeman ja tuomalla sitten Adobe Muse HTML -sivustosi WordPressiin. Se on melko yksinkertaista ja nopeaa kaikille.
 5. Tuo kuvat. Nyt on korkea aika tuoda kuvia. Sikäli kuin WordPress ei tue automaattista kuvien tuontia, se on tehtävä myös manuaalisesti. Tätä tarkoitusta varten joudut asentamaan ja aktivoimaan sitten erityisen WP-laajennuksen, joka tunnetaan nimellä ”Tuo ulkoisten kuvien laajennus”. Heti kun teet sen, siirry ”Media → Tuo kuvat” -sivulle ja siirrä tarvittavat kuvat.
 6. Tarkista ja määritä WordPress-pysyvät linkit. Kun siirrät Adobe Muse -sivustosi WordPressiin, älä unohda tarkistaa ja mukauttaa vasta luodut URL-osoitteet. Mukauta tarvittaessa kaikki vaadittavat pysyvät linkit liikenteen uudelleenohjaamiseksi ja verkkosivustosi SEO-sijaintien säilyttämiseksi.
 7. Siirrä kaikki jäljellä olevat tiedostot. Jotkut tiedostot voivat jäädä Adobe Muse -palvelimiin. Tarkista heidät siirtääksesi ne uuteen WordPress-verkkosivustoosi manuaalisesti.
 8. Mukauta uusi projekti. Lopuksi sinun on mukautettava uutta WordPress-pohjaista verkkosivustoasi yksityiskohtaisesti, jotta sille annettaisiin ensisijainen muotoilu ja toiminnallisuus. Tarkista kunkin sivun kaikkien metatunnisteiden ja kunkin kuvan kaikkien alt-tunnisteiden saatavuus. Tämä on varma tapa säilyttää käytettävissä olevat hakukoneiden sijainnit.

Bottom Line

On jonkin verran vaikeaa kutsua vaihtamista Adobe Museista WordPressiin helpoksi. Tämä johtuu siitä, että sinun on huolehdittava sisällön ja verkkotunnuksen siirrosta sekä hosting-valinnasta. Se vie ehdottomasti paljon aikaa, lähinnä järjestelmien erojen vuoksi. Seurauksena on se, että sinun on valittava monipuolinen palveluntarjoaja ja tarkistettava tiedostojen siirtoprosessin oikeellisuus ja asianmukaisuus. Tämä vaatii tietysti tietyn määrän web-suunnittelua koskevaa asiantuntemusta ja koodaustietoa.

On vielä yksi näkökohta, joka vaatii huomiointia: Älä poista Adobe Muse -sivustosi käytöstä tai poista tiliä, ennen kuin olet varmistanut, että uusi WordPress-verkkosivusto toimii hyvin ja kaikki hakukoneiden sijainnit sekä muut tärkeät parametrit pysyvät ennallaan. Testaa uutta verkkosivustoasi oikein jonkin aikaa ollaksesi varma, että siirtoprosessi onnistui.

Käytä WordPress nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map