Vaihtaminen Ruudutilasta Wixiin

Vaihtaminen Ruudutilasta Wixiin


Squarespace ja Wix ovat kaksi suosittua verkkosivustojen rakentajaa, jotka eroavat paljon web-suunnittelutavan, ominaisuusjoukon, toimivuuden ja kohderyhmän suhteen. Vaikka Squarespace keskittyy pääasiassa mainosten ja yrittäjien tarpeisiin, Wix tarjoaa luovan vapauden ja laajan valikoiman työkaluja ja ominaisuuksia kattamaan erilaisten käyttäjäryhmien tarpeet.

Se, että päätät vaihtaa Squarespace: sta Wix: iin, ei tarkoita, että yksi näistä alustoista on parempi kuin toinen. Kyse on vain mieltymyksistäsi, tavoitteistasi ja mikä tärkeintä, nykyisistä web-suunnittelutarpeista.

Sisältö on toinen välttämätöntä pitää mielessä, ja se on myös yksi tärkeimmistä tekijöistä verkkosivustojen siirtymisprosessissa. Oletko valmis selviytymään verkkosivustosi siirtoprosessin kaikista kelloista ja pillistä? Sitten on korkea aika keskustella siitä yksityiskohtaisesti.

Neliötila Wix-verkkosivuston siirtoon: Professional tai DIY?

Aivan ensimmäinen asia, joka sinun tulisi määritellä, on tehokkain tapa suorittaa tehtävä. Ei ole väliä, oletko jo tehnyt sen ennen vai onko tämä ensimmäinen kokeilusi, prosessiin liittyy aina paljon epäilyksiä. Sinun tulisi ymmärtää, että molemmat verkkosivustojen rakentajat eivät ole avoimen lähdekoodin alustat. Vastaavasti ne eivät salli koodin helppoa käyttöä ja siirtoa. Seurauksena on, että Squarespace-verkkosivustoasi ei ole mahdollista siirtää automaattisesti.

Siksi sinun on tehtävä se manuaalisesti, ja tässä kohtaat toisen tärkeän ongelman: ammatillisen tai itse valmistamisen siirtymän. Nämä ovat vain kaksi mahdollista vaihtoehtoa, jotta voidaan siirtyä onnistuneesti alustalta toiselle menettämättä verkkosivustosi sisältöä, verkkotunnuksen nimeä ja muita välttämättömiä elementtejä..

Jos sinulla on web-suunnittelustausta, voit yrittää ehdottomasti hoitaa projektin itsenäisesti. Mutta mikä on järkeä tuhlata vaivaa ja aikaa, jos olet aloittelija? Tässä tapauksessa on ehdottomasti järkevämpää palkata ammattilainen, joka tekee sen puolestasi. Tarkastellaan nopeasti molempien vaihtoehtojen etuja ja haittoja nyt.

Ammattilaisten palkkaaminen

Kun kyse on verkkosivustojen muuttoliikkeestä, mukaan ammattilaisia näyttää olevan järkevämpi ja loogisempi ratkaisu. Tässä on miksi. Verkkosuunnittelun ammattilaisilla, jotka ovat jo kokeneita verkkosivustojen vaihtamisessa käyttöympäristöjen välillä, on ensisijainen tieto kunkin palvelun kaikista vaiheista ja erityispiirteistä. He tietävät varmasti, mitä tältä tai toiselta järjestelmältä voi odottaa ja kuinka voittaa ongelmat, joita mahdollisesti voi kohdata koko prosessin ajan.

Siirrä neliötila Wixiin

Tämän seurauksena säästät aikaa ja vaivaa, mutta sinun pitäisi valmistautua investoimaan tähän työhön. Toinen menetelmän etu on, että et enää jää yksin jälkeenpäin. Jos sinulla on odottamattomia ongelmia, virheitä tai muita vaikeuksia, sinulla on aina mahdollisuus ottaa yhteyttä asiantuntijoihin, jotka auttavat sinua käsittelemään ongelmaa parhaalla mahdollisella tavalla ja minimoimalla aikaa / vaivaa.

DIY-verkkosivuston siirto

Oletko varma, että sinulla on tarpeeksi verkkosivujen suunnitteluun liittyvää asiantuntemusta ja tietoa siirtääksesi verkkosivustosi Squarespace: sta Wixiin itsenäisesti? Sitten olet tervetullut tekemään sen yksin kuluttamatta rahaa. Valmistaudu kuitenkin sijoittamaan aikaa ja vaivaa sen sijaan. Jos olet oikeassa aloittaessasi verkkosivuston manuaalisen siirron, tarkista yksityiskohdat menettelystä alla luetellussa ohjeessa.

Kuinka siirtyä neliötilasta Wixiin – Ultimate Guide

Vaihe 1. Sisällönsiirto

Koko prosessi kestää muutaman tunnin. Tässä on välttämättömät vaiheet, jotka on noudatettava tehtävän suorittamiseksi tehokkaasti:

 1. Tilaa Wix ja tutkia alustaa yksityiskohtaisesti.
 2. Mene Squarespace-tilillesi ja päästä kojelautaan kaikkien saatavilla olevien tiedostojen kanssa. Vie tiedostot ZIP-arkistoon ja tallenna se sitten tietokoneellesi.
 3. Siirry Wix-hallintapaneeliin ja avaa Editor. Luo standardi verkkosivuston ulkoasu ja yritä pysyä verkkosivustosi suunnittelussa. Tuo sitten pakkaamattomat arkistoidut tiedostot ja sisältö.
 4. Heti kun olet valmis siirtämään sisällönsiirron, voit keskittyä verkkosivustojen mukauttamiseen. Wix tarjoaa paljon korkealaatuisia malleja – valitse vain se, joka tulee ensi sijallesi, ja jatka mukauttamalla sitä. Siellä on kätevä esikatselunäppäin, jonka avulla voit tutkia tarkkaan kiinnostuneita malleja.
 5. Kun olet onnistunut sisällönsiirron kanssa, älä unohda tarkistaa verkkosivustosi sijaintia hakukoneiden tuloksissa varmistaaksesi, ettet ole kadonnut niitä. Älä unohda kopioida ja tarkistaa verkkosivustojen URL-osoitteita varmistaaksesi, että kaikki on kunnossa. Jos mistä tahansa syystä on mahdotonta siirtää joitain URL-osoitteita manuaalisesti, määritä näiden sivujen uudelleenohjaukset. Aseta tai kopioi sitten kaikille sivuille sisällönkuvauskentät (nämä ovat otsikot ja kuvaukset) sekä näillä sivuilla saatavilla olevien kuvien alt-tunnisteet.

Vaihe 2. neliötila Wix-verkkotunnuksen siirtoon

Verkkosivustojen siirtyminen ei rajoitu vain sisällönsiirtoon. Sinun on siirrettävä verkkotunnuksesi Squarespace-tilistä Wixiin varmistaaksesi, että projekti saa takaisin sijaintinsa hakukoneissa eikä menetä liikennettä.. Muista kuitenkin, että pystyt tekemään niin, jos verkkotunnuksesi on rekisteröity verkkosivustojen rakentajalle yli 60 päivää sitten.

Jos päätät siirtää ilmaisen verkkotunnuksen, sinun tulisi tietää, että Wix voi periä maksuja sen käytöstä tilaamastasi suunnitelmasta riippuen. Lisäksi järjestelmän kehittäjät huomauttavat, että verkkotunnusten siirtäminen ei tapahdu välittömästi – joissakin tapauksissa sen suorittaminen voi kestää jopa 7 päivää. Tässä on yksityiskohtainen opas, joka auttaa sinua selviytymään verkkotunnuksen siirrosta helposti.

 1. Poista verkkotunnuksen lukitus. Siirry Squarespace-kotivalikkoon, etsi ”Asetukset” ja napsauta sitten Verkkotunnukset-osaa valitaksesi siirrettävä osa. Vieritä alas ja poista ”Lukitse verkkotunnus” -ruutu.
 2. Hanki Domain Transfer Key. Heti sen jälkeen, kun olet avannut verkkotunnuksen lukituksen, siirry paneelin alaosaan, jossa näkyy “Get Transfer Key” -painike. Napsauta sitä kopioidaksesi tarjolla olevan verkkotunnuksen siirtoavaimen. Tarvitset tämän avaimen (joka tunnetaan myös nimellä EPP tai valtuutuskoodi), kun valtuutat verkkotunnuksen vaihdon Wixin kanssa.
 3. Siirrä verkkotunnus. Siirry Wix-ohjauspaneeliin ja kirjaudu Wix Combo- tai Unlimited Plan -sivustoon. Asia on se, että halvemmat tilaukset eivät salli verkkotunnuksen siirtoa. Tutustu järjestelmän ohjauspaneelista saataviin siirto-ohjeisiin.
 4. Syötä EPP (valtuutus) napsauttamalla Lähetä-painiketta.
 5. Järjestelmä tarjoaa sinulle avattavan valikon, joka tarjoaa yksityiskohtaiset ohjeet jatkotoimista. Muuten, jos sinulla on aikomus pitää verkkotunnuksesi yllä Squarespace-palvelimella, sinun on palattava takaisin Domains-paneelissa valitsemasi verkkotunnuksen kohdalle ja valittava “Lock Domain” -valintaruutu..
 6. Laajenna verkkotunnuksen rekisteröintiä. Jotta voit työskennellä järjestelmän kanssa verkkotunnuksesi nimellä, sinun on laajennettava sitä Wix-sovelluksella. Pienin pidennysjakso kestää vuoden tai jopa enemmän, suunnitelmasi ja budjetin mukaan.
 7. Valitse Tietosuojavaihtoehto. Seuraava askel edellyttää yksityisyyden suojavaihtoehdon valitsemista, joka sopii parhaiten tarpeisiisi. Wix antaa mahdollisuuden valita joko yksityisen tai julkisen rekisteröinnin. Jos päätät viimeksi mainitun vaihtoehdon puolesta, verkkotunnukseesi pääsee WHOIS-tietokantaan.

Nämä ovat yksityiskohtaiset vaiheet, jotka sinun tulee tehdä siirtääksesi sisältöäsi ja verkkotunnuksesi nimeä Squarespace: sta Wixiin. Jos teet kaiken oikein, saat lisäksi vahvistuslinkin sähköpostitse vahvistaaksesi siirron.

Bottom Line

On melko vaikeaa kutsua siirtymistä Squarespace-tilistä Wixiin monimutkaiseksi. Jos tämä on ensimmäinen kokemus, etkä ole koskaan tehnyt sitä ennen, on monia näkökohtia, jotka saatat unohtaa. Asia on, että molemmilla verkkosivustojen rakentajilla on omat ominaisuudet, ominaisuudet ja erityiset parametrit, joilla voi olla vakavia vaikutuksia verkkosivustosi siirtoon pitkällä aikavälillä. Mikä vakavasti vaikuttaa prosessiin ja tekee siitä varsin aikaa vievän, on välttämätöntä siirtää sekä verkkosivustosi sisältöä että verkkotunnusta. Tässä viestissä luetellut ohjeet ovat sinulle hyödyllisiä.

P.S. Varmista huolellisesti, että verkkosivustosi toimii hyvin ja siirtymisprosessi onnistui. Varmista aikaa projektin testaamiseen ennen Squarespace-tilauksen peruuttamista. Tämä on varma tapa säilyttää projektitiedot ja suorituskyky. Kaiken kaikkiaan siirtyminen neliötilasta Wixiin on melko standardimenetelmä, joka käsittää useita pakollisia vaiheita. Jos et ole varma, että pärjäät tehtäväsi onnistuneesti yksin, ota yhteyttä asiantuntijoihin tuntea olosi turvalliseksi.

Tilaa verkkosivuston siirto

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map