Vaihtaminen Weeblystä Shopify

kuinka siirtyä weeblystä shopify-kauppaan


Weebly ja Shopify ovat kaksi tunnettua verkkosivustojen rakentajaa, joilla on paljon yhteistä. Molemmat järjestelmät mahdollistavat verkkokaupan verkkosivustojen luomisen, hallinnan ja onnistuneen mainostamisen. Vaikka Shopify on aina ollut ja on nyt täysin varustellun verkkokaupan verkkosivujen rakentaja, Weebly on saanut tämän toiminnallisuuden verrattain kauan sitten, sen jälkeen kun Square osti sen vuonna 2018. Verkkosivun rakentaja on ehdottomasti arvokas järjestelmä, joka mahdollistaa toiminnallisen ja visuaalisen luomisen. houkuttelevat verkkokaupat. Verkkokaupan verkkosivustojen suhteen Shopifea pidetään perustellusti sanoin sanomaton johtaja.

On selvää, että Shopify on joustavampi ja ominaisuuksilla kuormitettu verkkokauppasivustojen rakentaja verrattuna kilpailijaansa. Tarve siirtyä Weeblystä Shopifyen selittyy usein verkkokaupan ja myymäsi tuotevalikoiman intensiivisellä kehittämisellä. Samalla kun tuotevalikoima kasvaa, tarvitset enemmän tilaa kaupankäynnin tehokkaaseen järjestämiseen. Tällöin Shopify tulee peliin.

Lue myös:
Weebly vs Shopify – perusteellinen vertailu.

Voitko selviytyä käynnistämällä oma?

Jos sinusta tuntuu, että et pysty selviytymään tehtävästä itsenäisesti tai jos sinua painostetaan aikaa tehdä se, olet vielä valmis investoimaan ammatilliseen apuun, asiantuntijan palkkaaminen on todella järkevää. Koska henkilö on tietoinen molempien alustojen kaikista vivahteista, tämä henkilö suorittaa siirron paljon nopeammin ja tehokkaammin. Lisäksi voit ottaa yhteyttä asiantuntijaan, jos uudessa verkkosivustossasi on jotain vikaa siirron jälkeen.

DIY-verkkosivuston siirto on yksinkertaisempi ratkaisu, koska sen avulla voit käyttää yhtä erikoispalveluista, jotka on luotu juuri tätä tarkoitusta ajatellen. Nämä työkalut voivat auttaa sinua siirtymään palvelujen välillä melko lyhyessä ajassa, mutta ne eivät aina pysty siirtämään kaikkia verkkosivustoelementtejä eivätkä ne aina ota huomioon vakavia ja vähäisiä vivahteita palveluista, joiden välillä vaihdat.

Sinun pitäisi tietää, että kaikkia tiedostoja ja verkkosivuelementtejä ei siirretä automaattisesti. Jotkut jäävät edelliselle alustalle ja vaativat manuaalisen siirron. Haluatpa sitä vai et, joudut silti siirtämään ne itsenäisesti.

Joten, miksi et siirry yksin Weeblystä Shopify-palveluun ollaksesi lopulta varma projektisi siirtymisprosessin laadusta ja turvallisuudesta? Tässä on yksityiskohtainen kuvaus suunnitelmasta ja Weebly-to-Shopify-siirtoprosessin välttämättömistä vaiheista.

Kuinka siirtyä Weeblystä Shopify-tuotteeseen: Yksityiskohtainen opas

Vaihe 1. Sisällönsiirto

 1. Ennen kuin siirrät sisältöä, tutustu Shopify-yleisiin asetuksiin.
 2. Tuo Weebly-tiedot Shopify-palveluun. Voit mennä täällä kahdella tavalla: joko käyttämällä helppoa automaattista siirtopalvelua, kuten Cart2Cart tai viemällä / tuomalla manuaalisesti vaaditut tiedostot. Jälkimmäinen vaihtoehto vie enemmän aikaa, mutta sitä pidetään myös turvallisempana. On järkevää käyttää sitä, jos sinulla on yli 20 tuotetta varastossa, tuotetiedot on tallennettu toiseen järjestelmään ja jos aiot tehdä säännöllisiä tuotepäivityksiä.
 3. Kun viet Weebly-kauppaasi manuaalisesti, koko tuotetiedot sijoitetaan CSV-laskentataulukkosovellukseen. Vie tuotteesi tähän tiedostoon.
 4. Siirry Shopify-tiliisi ja tuo tiedostot CSV-tiedostosi vaadittuun kohtaan. Tarkista sitten ladattu tiedosto ja tuotteet varmistaaksesi, että ne ovat siirretty oikein.
 5. Tarkista, onko tuotteet järjestetty haluamallasi tavalla Shopifyssa. Lisää tarvittaessa puuttuvia tuoteparametreja (nimet, kuvat, kuvaukset, metakuvaukset jne.).
  Jos sinusta tuntuu, että verkkokaupastasi puuttuu tiettyjä sovelluksia, voit löytää joitain niistä Shopify App -markkinoilta. Siellä saatavilla olevat sovellukset ovat ilmaisia ​​ja maksettuja.
 6. Ota aikaa mukauttaaksesi uutta Shopify-verkkokauppaa. Sieltä löytyy paljon malleja. Valitse jokin niistä ja käytä muita työkaluja antaaksesi verkkosivustollesi ainutlaatuisen ilmeen.

Vaihe 2. Verkkotunnuksen siirto

Jos haluat osoittaa verkkotunnuksesi Weeblystä Shopifyen, sinun on siirryttävä Weebly-tilisi Verkkotunnukset-välilehteen saadaksesi valtuutuskoodin ja muokata DNS-asetuksia.

Siirry asetusosaan ja napsauta Verkkotunnukset-kenttää. Etsi kiinnostava verkkotunnus ja poista ”Lukitse verkkotunnus” -painike. Sinulle tarjotaan siirtoavain ohjauspaneelissa.

Heti sen jälkeen kirjaudu Shopify-palveluun ja käytä DNS-asetuksia tarvittavien muokkausten tekemistä varten. Tuo Weeblystä saamasi aktivointikoodi.

Jos aiot myydä fyysisiä tuotteita, joudut määrittämään lähetys-, maksu- ja verotiedot. Niitä voidaan säätää Shopify-verkkokaupan kojelaudassa. Jos et tarvitse tätä vaihtoehtoa ja aiot myydä sen sijaan digitaalisia tuotteita ja palveluita, myös täällä on mahdollista poistaa käytöstä lähetysvaihtoehto..

Heti kun olet suorittanut kaikki siirtoprosessin vaiheet, voit jatkaa verkkokaupan testaamista ja odottaa tuloksia.

Bottom Line

Siirtyminen Weeblystä Shopifyen ei vaikuta olevan helppoa, riippumatta siitä kuinka kokenut olet. Tässä on otettava huomioon monia näkökohtia, koska jokaisella alustalla on omat ominaisuudet ja erityispiirteet, joilla voi olla vaikutusta siirtoprosessiin..

Mihin käyttöympäristöön siirrytkin, prosessi koostuu kahdesta vaiheesta: verkkotunnuksen ja sisällön siirrosta. Ja on vielä yksi asia, jota ei pidä aliarvioida: Älä poista Weebly-verkkosivustoasi käytöstä ennen kuin olet varmistanut, että siirtymisprosessi onnistui ja uusi Shopify-pohjainen verkkosivustosi toimii hyvin, kaikki elementit ja ominaisuudet säilyvät. Toivottavasti oppaamme vie kaikki muuttoliikkeisiin liittyvät ongelmat minimiin, varmistaen lopputuloksen pitkällä tähtäimellä.

Aloita Shopify Now -palvelusta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map