Vaihtaminen Weeblystä Wixiin

kuinka vaihtaa weeblystä wixiin


Syyt siirtymiseen Weebly että Wix voi vaihdella paljon. Se, että olet päättänyt muuttaa alustaa, ei tarkoita, että Weebly ei ole huomion arvoinen. Kyse on kaikista nykyisistä Web-suunnittelupyrkimyksistäsi, tavoitteistasi ja aikeistasi.

Sen jälkeen kun Square osti Weeblyn vuonna 2018, verkkosivustojen rakentaja on saanut vahvan verkkokaupan painopisteen. Tästä on tullut yksi syy järjestelmän käyttäjille siirtyä muille alustoille.

Wixistä on tullut yksi suosituimmista verkkosivustojen muuttoliikkeistä, etenkin käyttäjille, jotka eivät ole kiinnostuneita verkkokaupan verkkosivustojen kehittämisestä, ja suositaan verkkosivujen suunnittelun vakioominaisuuksia. Ja ei ole ihme, että Wix on tällä hetkellä tunnetuin ja tehokkain verkkosivustojen rakentaja, joka voi olla hyvä korvaus mille tahansa web-rakennuspalvelulle. Verkkosivun rakentaja tarjoaa laajan valikoiman suunnittelun räätälöintityökaluja, malleja ja verkkosivustojen markkinointivaihtoehtoja.

Lue myös:
Wix vs Weebly – perusteellinen vertailu.

Jos olet päättänyt siirtyä Weeblystä Wixiin, on harkittava useita asioita. Näitä ovat verkkotunnus, hosting, sisältö ja SEO-sijainti. Nyt on korkea aika selvittää, kuinka monimutkainen siirtyminen Wixiin voi olla ja ketkä voivat hyötyä siitä.

Weebly Wix -verkkosivunsiirtoon: Professional tai DIY?

Verkkosivustojen siirron yhteydessä ensimmäinen kysymys, jonka käyttäjät ajattelevat, on, miten selviytyä siitä oikein. Onko tämä ensimmäinen verkkosivustojensiirtokokemuksesi vai oletko jo tehnyt niin, sinulla on edelleen epäilyksiä prosessin tehokkuudesta vain siksi, että olet epävarma näiden kaikkien järjestelmien erityisestä vivahteesta.

Itse asiassa verkkosivustojen siirtymisprosessissa ei ole mitään liian monimutkaista, jos tunnet sen pakolliset vaiheet. Entä ensimmäiset käyttäjät, jotka eivät ole koskaan tehneet sitä ennen? Jos kuulut tähän käyttäjäryhmään, voit valita yhden kahdesta vaihtoehdosta: DIY-verkkosivustojen siirtäminen tai ammattilaisten palkkaaminen.

Ammattilaisten palkkaaminen

Verkkosivunsiirron asiantuntijoilla on omakohtainen tieto kunkin verkkosivuston valmistajan kaikista vivahteista, mikä mahdollistaa parempien tulosten saavuttamisen. He ovat myös tietoisia kaikista siirtymisprosessin vaiheista, mikä lyhentää verkkosivustojen siirtoaikaa. Mikä tärkeintä, voit pitää yhteyttä näihin asiantuntijoihin. Jos jotain menee pieleen tai sinulla on tiettyjä ongelmia, otat heihin yhteyttä saadaksesi nämä virheet käsitellä parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue myös:
Kuinka palkata ammatillinen Wix-asiantuntija.

DIY-verkkosivuston siirto

Minkä päätöksen tekemistä lopulta aiotkin tehdä, on silti järkevää harkita DIY-verkkosivuston siirtämisen mahdollisuutta. Joka tapauksessa on hyödyllisiä ohjeita prosessin suorittamiseksi mahdollisimman vaivattomasti. Joten miksi ei kokeilla sitä sitten? Tässä on nopea yleiskatsaus Weeblystä Wixiin vaihtamiseen ja tarpeellisiin toimiin, jotka sinun tulee ottaa huomioon mahdollisten ongelmien estämiseksi.

Kuinka vaihtaa Weeblystä Wixiin – Ultimate Guide

Vaihe 1. Sisällönsiirto

Muista, että Weeblyssä ei ole automaattista siirtoa. Joten valmistaudu viemään tiedostoja ja lataa ne Wixiin manuaalisesti. Seuraavat vaiheet on tehtävä sen onnistumiseksi:

 1. Mene Weebly-tilillesi ja käytä verkkosivustosi kojetaulua. Napsauta Muokkaa sivua -painiketta ja odota, kunnes se latautuu.
 2. Siirry verkkosivustoasetuksiin ja etsi “Arkisto” -osa. Luo ZIP-arkisto verkkosivustotiedostoihisi ja lähetä se vaadittuun osoitteeseen.
 3. Mene sähköpostiisi ja lataa ZIP-arkisto työpöydällesi. Tallenna tiedosto viedäksesi sitä edelleen uuteen Wix-verkkosivustoosi.
 4. Weebly-arkisto

 5. Saavuta Wix-hallintapaneeli, avaa Wix Editor, toista verkkosivuston yleinen asettelu ja tuo siihen pakatut tiedostot ja sisältö.
 6. Tarkista uuden verkkosivustosi sijainnit hakukoneissa, koska tämä on yksi tärkeimmistä osoituksista onnistuneesta verkkosivuston vaihtamisesta. Sinun on kopioitava ja tarkistettava URL-osoitteet, määritettävä 301 uudelleenohjaus niille URL-osoitteille, joita ei voida jostain syystä siirtää, kopioidaan ja määritetään kaikille sivuille sisällönkuvauskentät (otsikot ja kuvaukset) sekä kaikkien kuvien alt-tunnisteet..

Vaihe 2. Weebly Wix-verkkotunnuksen siirtoon

Jos haluat siirtää verkkotunnuksesi Weeblystä Wixiin, sinun on ensin avattava se ja saatava EPP-koodi. Muista, että sinulla on oikeus tehdä se, jos on jo kulunut 60 päivää verkkotunnuksen rekisteröintipäivästä. Sinun tulisi myös ymmärtää, että jo verkkotunnuksen siirron tosiasia ei tarkoita, että sinun pitäisi myös muuttaa palveluntarjoajaa. Jos verkkosivustosi isännöi Weeblyä tai jotain muuta isäntäyritystä, voit jättää tämän ennallaan.

 1. Käytä Weebly-tiliäsi ja poista rekisteröintilukitus käytöstä. Tämä on ensimmäinen askel verkkotunnuksen siirtämiseen. Muista, että kun teet tämän muutoksen, WHOIS-tietosuojasi ei myöskään ole voimassa.
 2. Saavuta verkkotunnussivu ja valitse verkkotunnus, jonka haluat siirtää. Sinulle tarjotaan kaikki käytettävissä olevat vaihtoehdot. Napsauta Rekisteröintilukko-kuvakkeen alla olevaa ”Poista käytöstä” -linkkiä. Heti sen jälkeen näet linkin vieressä EPP-valtuuskoodin. Jos muutat mieltäsi äkillisesti, voit aina aktivoida lukituksen uudelleen ja piilottaa EPP-koodin aktivoimalla vain Ota linkki käyttöön. Muista EPP-koodisi, koska sinun on määritettävä se, kun rekisteröit verkkotunnuksesi Wixissä.
 3. Tilaa Wix Combo tai Unlimited Plan (halvemmat suunnitelmat eivät salli verkkotunnuksen siirtämistä). Siirry järjestelmän ohjauspaneeliin ja tutustu ohjeisiin.
 4. Nyt on korkea aika kirjoita EPP-koodi olet saanut Weeblyltä. Heti kun teet sen, napsauta Lähetä-painiketta.
 5. Näet avattavan valikon, jossa on yksityiskohtaiset ohjeet.
 6. Seuraa näitä ohjeita suorittaaksesi loppuvaiheen prosessin.
 7. Laajenna verkkotunnuksesi rekisteröintiä (vähimmäisaika on vuosi, vähintään).
 8. Anna yhteystietosi, jos et ole vielä tehnyt niin.
 9. Nyt on korkea aika valita tietosuojavaihtoehto joka vastaa tarpeitasi ennen kaikkea. Wix tarjoaa yksityisen ja julkisen rekisteröinnin. Jos valitset jälkimmäisen ratkaisun, verkkotunnuksesi nimi on avoinna WHOIS-tietorekisterissä.
 10. Valitse maksutapa, mikä sopii parhaiten budjettiisi ja tekee siitä kaupan.

Jos teet kaiken oikein, saat vahvistusviestin linkin. Aktivoi se ja valmista siirtämään verkkosivustosi sisältöä.

Bottom Line

Siirtyminen Weeblystä Wixiin voi viedä jonkin aikaa vain, koska sinulla ei ole vastaavia kokemuksia. Koska prosessissa on niin monia pakollisia näkökohtia, riski niiden huomioimiseen on melko suuri. Jokaisella alustalla on omat vivahteensa ja muuttujansa, joita ei vain voida aliarvioida ja joilla voi olla vakavia vaikutuksia tulokseen.

Ja vielä yksi asia: älä poista Weebly-verkkosivustoasi käytöstä, ennen kuin olet varmistanut, että siirtoprosessi oli oikein ja uusi Wix-pohjainen verkkosivustosi toimii hyvin. Yhteenvetona voidaan todeta, että siirtyminen Weeblystä itse Wixiin ei ole monimutkaista. Seuraa vain edellä mainittuja vaiheita, jotta se menestyisi.

Tilaa verkkosivuston siirto

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map