Vaihtaminen WordPressistä Wixiin

Vaihtaminen WordPressistä Wixiin


Sivustojen vaihtaminen verkkosivustojen rakentajilta CMS: ään on melko yleinen teema. Paljon käsikirjoja eri järjestelmäyhdistelmissä on luotu antamaan tehtävän yksityiskohdat.

Käänteisessä prosessissa se ei ole kunnolla katettu Internetissä. Kuitenkin tilanteita, joissa käyttäjät, joilla on verkkosivustoja luotu CMS: llä kokeneiden tuttaviensa suositusten mukaisesti päättävät yhtäkkiä siirtyä monimutkaiselta alustalta mukavammalle web-rakennusympäristölle, joka säästää edistystä, ovat melko yleisiä.

WordPress verkkosivuja tilataan usein verkkostudioilta, ja käyttäjien on maksettava palvelustaan ​​jälkikäteen. Joskus verkkosivuston ylläpitokustannukset tulevat elämättömiksi, palvelut kallistuvat ja ei ole enää järkeä jatkaa työskentelyä tähän suuntaan edelleen.

Vaihda WP: stä Wixiin

Haluatko siirtyä WordPressistä Wixiin itse? – Lue Epäilyttävä kytkentäopas!

Käyttäjä alkaa etsiä halvempia vaihtoehtoja ja yksinkertaisempaa projektinhallintaprosessia kiinnittäen usein huomiota verkkosivustojen rakentajiin heidän kanssaan mahdollisuus aloittaa maksamatta, kiinteät kustannukset isännöinnistä ja muista palveluista. Verkkosivustojen rakentajien suhteen käyttäjät antavat usein etusijan Wix muihin järjestelmiin verrattuna.

Lisäksi CMS-pohjaisen verkkosivuston DIY-hallinta voi aiheuttaa teknisiä ongelmia:

 • WordPressissä ei ole integroitua toimintoa.
 • Et voi luoda mitään muuta kuin blogia (lukuisten laajennusten asentamisen jälkeen) täällä.
 • Paljon asioita on tehtävä käsin.
 • Jokainen uusi tehtävä saa käyttäjän tutkimaan laajennusten, koodauksen ja asetusten vivahteita.

Työskenneltyään WordPressin kanssa jotkut käyttäjät alkavat ymmärtää, etteivät he pysty hallitsemaan verkkosivujaan teknisestä näkökulmasta. Vaikka uusia tehtäviä syntyy jatkuvasti, he ymmärtävät, etteivät pysty ratkaisemaan niitä uudestaan ​​tai uudestaan ​​tai maksaa paljon rahaa kehittäjille jokaisesta korjauksesta.

Heillä ei ole halua oppia laajennuksia ja koodauksen perusteita. Ylläpito- ja turvallisuusasetukset, laajennukset, tarve lukea satoja käyttöoppaita, kokeita, tunteja video-ohjeiden katselemista … Kaikki nämä ponnistelut herättävät ajatuksen kieltäytyä käyttämästä WordPressiä – kaikkia ei kiinnosta tämä monipuolinen tekninen palapeli. Wix on täydellinen vaihtoehto tässä tilanteessa.

DIY-palvelun vaihto tai palkkaaminen?

On melko todellista vaihtaa verkkosivusto WordPressistä Wixiin yksin, jos olet osaava kapealla ja tiedät prosessin kaikki monimutkaisuudet. Suurimmalla osalla käyttäjiä puuttuu kuitenkin tämä tieto ja he etsivät siten kolmansien osapuolien apua.

Verkkoa selatessaan he voivat kohdata erikoistuneita verkkosivustojen siirtopalveluita. He lupaavat siirtää verkkosivustosi yhdeltä alustalta toiselle ilman, että sinulta vaaditaan vaivaa, mutta onko se todella sen arvoista?

Tilanteet, joissa verkkosivustojen siirtoprosessi osoittautuu epäonnistuneeksi tai epätäydelliseksi, ovat melko yleisiä, kun taas ongelmat voivat olla liian vakavia korjattavaksi itse..

Jotkin verkkosivustojen siirtoprosessit ovat teknisestä kannalta keskimäärin monimutkaisia, kun taas WordPress- ja Wix-mallit ja laajennukset voivat osoittautua yhteensopimattomiksi. Lisäksi on mahdotonta muuttaa CMS-verkkosivustojen tietokantaa suoraan verkkosivustojen rakentajaksi. Tämä tarkoittaa, että monet tehtävät tulisi tehdä manuaalisesti.

Suosittelen tilaamaan verkkosivustojen siirtoprosessin SiteBuilders.PRO -ammattilainen. Nämä kaverit siirtävät verkkosivustosi lyhyessä ajassa ja mahdollisimman huolellisesti. Jos et ole varma taitoistasi, sinun ei pitäisi edes yrittää edes selviytyä tehtävästä yksin: taloudellinen menetys voi olla vakavampi kuin maksetun siirron kustannukset. Jos kuitenkin päätät selviytyä prosessista itse, osoitamme sinulle, kuinka tehdä se oikein.

Kuinka vaihtaa WordPressistä Wixiin – Ultimate Guide

Hakukoneet näkevät verkkosivustosi alun perin verkkotunnuksena. Eli kaikki verkkosivustojen ominaisuudet ja ominaisuudet on määritetty verkkotunnukselle. Siksi verkkosivustojen siirron tärkein sääntö on vanhan verkkosivuston verkkotunnuksen oikea yhteys uuteen alustaan.

Pohjimmiltaan verkkosivustojen siirtäminen WordPressistä Wixille tarkoittaa uuden verkkosivuston luomista vanhaan verkkotunnukseen sisällön ja rakenteen säilyttämisen avulla. Tämä ei ole ehdoton kopio, mutta verkkosivusto, joka visuaalisesti ja rakenteellisesti muistuttaa vanhaa sivua ja sisältää samanlaisen sisällön. Joten, ohje siirtyä WordPressistä Wixiin on seuraava:

 1. Liity Wixiin. Valitse suunnitelma tehtävästäsi riippuen ja suorita maksu.
 2. Valitse temaattinen verkkosivumalli, joka tulee olemaan rakenteellisesti samanlainen kuin vanha.
 3. Vanha verkkotunnus on kytkettävä uuteen verkkosivustoon. Voit tehdä tämän sammuttamalla luottamuksellisuuden suojauksen ja poistamalla verkkosivuston esto verkkotunnusrekisterisi kojetaulussa. Siirry sitten Wix-kojelautaan ja valitse ”Yhdistä verkkotunnus”-Vaihtoehtoa ja noudata päällikön ohjeita. Sinun on vahvistettava toimenpide sähköpostiosoitteella, jonka saat verkkotunnusrekisterin tilille. Sinun tulisi myös muuttaa DNS-asetuksia verkkotunnuksen rekisterissä, jotta vierailijat pääsevät Wix-palvelimelle. Tämä alkaa liikenteen edelleenlähettämiselle uudelle verkkosivustolle.
 4. Siirry yksityiskohtaiseen WordPress to Wix -verkkotunnuksen siirto-oppaaseen.

 5. Luo valikkorakenne ja tyhjät sivut samat kuin sinulla vanhalla verkkosivustolla.
 6. Lataa kaikki tiedostot verkkosivustotietokannasta  ja lataa ne samoilla nimillä Wix-palvelimelle.
 7. Nyt sinun on luotava kunkin erillisen verkkosivun rakenne ja kopioi sisältö vanhasta verkkosivustosta. Kopioi kaikki linkkien avulla – kuvat ja tiedostot ovat paikoillaan, koska olemme jo lähettäneet ne muuttamatta nimiä.

Heti kun olet suunnitellut uuden verkkosivustosi sivut, voit harkita tehtävän suorittamista. Siirtoprosessin kesto riippuu verkkosivuston määrästä.

Wix-verkkosivustojen luomisen periaate eroaa jonkin verran – se perustuu widgetien ja visuaalisten lohkojen lisääminen. Jos WordPress-verkkosivustollasi oli enemmän laajennuksia ylimääräistä suorituskykyä varten, löydät todennäköisemmin samanlaisia ​​sovelluksia Wix AppMarketista.

Kuinka siirtyä WooCommerceista Wixiin

Kuinka siirtyä WooCommerceista Wixiin

WordPress eCommerce -laajennuksena, WooCommerce antaa mahdollisuuden luoda täysin varustellut erilliset verkkokaupat fyysisten ja digitaalisten tuotteiden myymiseksi. WooCommerce-myymälän hallinnasta ja päivityksestä voi tulla suuri ongelma, jos esimerkiksi kehittäjä, joka ylläpitää sitä sinulle, on paisuttanut maksunsa tai kadonnut yhtäkkiä.

Ennen kuin siirryt tosiasiallisesti WooCommerce to Wix -siirtoprosessiin, on järkevää huomauttaa tärkeimmät vaiheet, jotka joudut suorittamaan:

WooCommerce-puolelta:

 1. Vie verkkokaupan asetukset. Siirry WooCommerce-ohjauspaneeliin ja avaa CSV Import Suite -osa. Löydä sitten Vie tuotteet -välilehti ja valitse tuotteet tai niiden muunnelmat, jotka haluat viedä. Muista, että CSV-tiedostoon sisällytettyjen tuotteiden lukumäärä riippuu palvelimen parametreista.
 2. Valitse Vie-vaihtoehto. WooCommerce mahdollistaa tuotteiden viennin yhdellä käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Näitä ovat Raja (suurin tuotenumero, jonka aiot viedä CSV-tiedostona), Offset (sen rivin numero, josta haluat aloittaa viennin), Sarakkeet (niille tapauksille, joissa haluat viedä tiettyjä tuotteita tuotesarakkeet), sisällytä piilotetut metatiedot (kun haluat näyttää tuotteidesi ja niiden muunnelmien metatiedot) ja Rajoita vanhemmuustunnuksiin (käytetään yksinomaan tiettyjen vanhempien tuotteiden muunnelmiin). Valitse vaadittava vientituotteen vaihtoehto CSV-tiedoston lataamiseksi.

merkintä: Kun viet vientiä tuotteita, muista, että Wix ei tällä hetkellä salli digitaalisten tuotteiden tuontia. Lisäksi Wixiin tuotavien tuotteiden enimmäismäärä on 5000 tuotetta.

Wix-puolelta:

 1. Kirjaudu sisään Wix-sovelluksella ja tallenna CSV-tiedosto. Siirry verkkosivuston ohjauspaneeliin ja siirry “Store Products” -välilehteen. Paina sivun yläosassa olevaa Tuo-painiketta ja napsauta “Lataa CSV-malli” -painiketta. Avaa WooCommerce-palvelusta viemäsi CSV-tiedosto ja tallenna se CSV-muodossa tähän.
 2. Kirjoita puuttuvat tiedot tiedostoon. Heti kun olet tallentanut CSV-tiedoston, voit aloittaa puuttuvien tietojen syöttämisen noudattamalla Wixin kaavion muodossa antamia ohjeita. Älä muuta sarakkeiden nimiä. Muista täyttää kaikki vaadittavat kentät. Tallenna uusi tiedosto uudelleen CSV-muodossa.
 3. Tuo CSV-tiedosto. Palaa takaisin “Lataa CSV-tiedosto” -ikkunaan, valitse tallentamasi tiedosto ja napsauta sitten Jatka-painiketta. Tarkista tulokset huolellisesti. Pakolliset kentät korostetaan punaisella. Jos kaikki on kunnossa, napsauta “Tuo” -painiketta, kun haluat viedä tuontiprosessin loppuun, sillä valmistelu saattaa kestää noin useita minuutteja. Kuvien lataaminen voi kestää jopa tunnin. Heti kun tuonti on ohi, näet raportin näytöllä.

Ennen kuin poistat WordPress-myymälän käytöstä, varmista, että uusi Wix-verkkokauppa toimii hyvin. Testaa sitä hetkeksi, kun haluat katsella parametreja ja tehdä tarvittaessa tarvittavat muokkaukset.

Bottom Line

Verrattuna WordPressiin, Wixillä on laajempi valmistoiminto. Verkkosivun rakennustyökalulla luodun sivuston hallinta on yksinkertaisempaa ja helpompaa. Joten on ehdottomasti järkevää vaihtaa verkkosivustosi WordPressistä Wixiin, varsinkin jos et ole koodaaja. On kuitenkin parempi antaa tämä prosessi ammattilaiselle. Vain noin 150 dollarilla sinulla ei ole monimutkaista ja joskus haastavaa työtä.

Tärkeintä on siirtää liikennettä uudelle verkkosivustolle, jossa on vanha verkkotunnus, sekä suunnitella verkkosivut ja viedä / tuoda CSV-tuotetiedosto oikein. Sisältötyö on myös prosessin teknisesti monimutkaisin osa. Loppu on yksinkertaisempaa. Wix on luultavasti paras valinta jokaiselle, joka haluaa siirtyä CMS: stä mukavampaan työympäristöön.

Siirrä verkkosivustosi Wixiin

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map