Verkkosivun nopeustesti: Kuinka mitata ja nopeuttaa sivun latausaikaa

Verkkosivun nopeustesti: Kuinka mitata verkkosivuston latausaikaa ja nopeuttaa verkkosivustosi


Verkkosivun latausaika on ratkaiseva tekijä, joka voi määritellä projektin menestyksen tulevaisuudessa. Hinta vastaa siitä, pysyykö kävijä sivustolla ja tutkitaan sitä edelleen vai lähteekö kilpailijoita lataamaan nopeammin. arvostelut osoittavat että yli 40% ihmisistä, jotka yleensä surffaa verkossa, poistuisi todennäköisesti, jos verkkosivuston latausnopeus on yli 3 sekuntia. Se on melkein puolet mahdollisesta kohderyhmästä.

Kysymys ei ole vain vierailijoiden määrästä, liikenteestä, erilaisista sijoitetun pääoman tuottoprosenteista jne. Se koskee myös verkkosivustojen yleistä optimointia ja SEO: ta. Mitä vähemmän aikaa sivuillesi täytyy ladata, sitä korkeammat hakukoneet sijoittuvat. Nopeus riippuu eri tekijöistä. Joskus käyttäjät valitsevat satunnaisia ​​vinkkejä, jotka eivät välttämättä toimi. Tässä artikkelissa tarkastelemme joitain käteviä vaiheita, joiden avulla voit parantaa latausnopeutta käytettäessä verkkosivuston rakentajaa.

Kuinka mitata verkkosivuston latausaikaa

Ennen kuin aloitamme keskustelun vinkistä sivustosi nopeuttamiseen käytettäessä isännöityjen verkkosivustojen rakennusalustojen kanssa, meidän on selvitettävä, mikä on latausnopeus ja miten se toimii.

Mikä on verkkosivuston nopeus?

Hinta kuvaa ajan, joka tietyn sivun lataamiseen tarvitaan, kun käyttäjä on napsauttanut linkkiä tai kirjoittanut URL-osoitteen hakupalkkiin. Mitä pidempi käyttäjän selaaminen sivuilla vie, sitä alhaisempi tyytyväisyys ja sitoutuminen verkkosivustollasi on. Hidas nopeus johtaa vähentyneisiin tuloksiin ja liikenteeseen, matalampaan SEO-sijoitukseen ja suuriin kävijöiden menetyksiin.

Tästä syystä suurin osa verkkosivustojen omistajista yrittää parhaansa saavuttaa optimaalinen latausnopeus, jonka pitäisi olla alle 2 sekuntia. Kuten Google-tilastot näyttävät, 47% kaikista käyttäjistä odottaa, että latausaika ei koskaan ylitä tätä aikataulua. Toisaalta, me kaikki haluamme keksiä kauniin, dynaamisen ja samalla toiminnallisen sivuston. Mitä meidän pitäisi tehdä estääksemme verkkosivustojen huononemisen?

Kuinka verkkosivuston nopeus toimii?

Verkkosivun latausprosessi perustuu pääasiassa kolmeen olennaiseen seikkaan:

 • Kävijöiden käyttämä selain (Opera, Safari, Chrome jne.);
 • Paikallisen palveluntarjoajan määrittämä Internet-yhteyden nopeus.
 • Palvelimen suorituskyky tai isäntä (paikka, jossa projektisi todella asuu).

Kuvittele itsesi surffaamassa verkossa etsiessään tiettyä tuotetta tai palvelua. Ensinnäkin, siirryt haluamaasi selaimeen ja kirjoitat tuotteen tai markkinapaikan nimen. Tässä tapauksessa lähetät pyynnön palvelimelle, joka lähettää tarvittavat tiedot takaisin kaikki tiedostot ja koodit järjestettyinä siten, että näet verkkosivun viimeisen kosketuksen..

Keskeinen kysymys on, kuinka saada palvelimet toimittamaan pyydetyt tiedot mahdollisimman nopeasti, etenkin käytettäessä all-in-one-rakennusratkaisuja.

Verkkosivun rakentajan kuormitusajan optimointivinkit

Tilanne verkkosivustojen rakentajien kanssa voi olla haaste. Kaikkien isännöityjen alustojen keskeinen piirre on se, että ne käsittelevät suurimman osan suorituskykyasioista omillaan, toisin kuin itse koodatut tai CMS-pohjaiset sivustot. Toisin sanoen sinulla ei ole pääsyä edistyneisiin optimointityökaluihin, koska saat kaikki ominaisuudet valmiiksi pakattuun laatikkoon.

Jos latausaika on tulevan projektin ensisijainen tavoite, sinun on valittava alusta, jolla on parhaat suorituskykyasteet. Tietysti mikään niistä suosituimmat verkkosivustojen rakentajat sanoisi koskaan: “sivun latausnopeus on alhainen, joten miksi et mene muualle”. Tästä syystä kyse on tutkimuksesta, vertaamisesta ja vastakkaisuudesta. Noudata näitä vaiheita saadaksesi selvän käsityksen alustan latausnopeuden potentiaalista:

 1. Valitse alusta ja kirjaudu sisään ilmaiseksi kokeiluversiona.
 2. Luo BLANK-verkkosivusto ilman tiedostoja ja sisältöä.
 3. Julkaise verkkosivustosi.
 4. Käytä mitä tahansa käytettävissä olevista ajanmittaustyökaluista nopeuden tunnistamiseen.

Kun käytetään tyhjää sivustoa, kaikki isännöidyt alustat asetetaan samoihin olosuhteisiin, mikä helpottaa parhaan tunnistamista suorituskyvyn suhteen. Jos päätät tarkistaa verkkosivuston, joka sisältää jo kuvia, tekstiä tai widgettejä, voittajien tunnistaminen olisi vaikeampaa. Oletetaan, että sinulla on täysleveä otsikko kuvan liukusäätimellä ja useita korkearesoluutioisia kuvia. Tietysti sinun ei pitäisi odottaa palvelimen suurta vastausta tässä tapauksessa.

Crucial tip # 1: Käytä tyhjää verkkosivustoa ilman sisältöä tarkistaaksesi sivun latausnopeuden useilla isännöimillä alustoilla. Luotettavimmat tarjoavat pääsääntöisesti ilmaisia ​​kokeiluversioita. Joten, voit mitata koron nollahinnalla.

Lue myös: Kuinka saada Wix-verkkosivustosi löydetyksi ja sijoittumaan hyvin Googlessa.

Verkkopalvelut verkkosivustojen latausajan mittaamiseksi

Olemme valinneet joitain suosituimmista palveluista, joiden avulla käyttäjät voivat mitata verkkosivuston latausaikaa parilla napsautuksella. Jotkut heistä tuottavat yksityiskohtaisia ​​raportteja, joissa esitellään kiireellisiä optimointeja vaativat ongelmat. Sinua ei kuitenkaan tarvitse ensin tarvita, koska mittaamme tyhjää verkkosivustoa, jolla ei ole sisältöä. Joten tässä on joitain tärkeimpiä palveluita latausnopeuden arvioimiseksi:

# 1 – Google PageSpeed ​​Insights

Google PageSpeed ​​Insights

Google PageSpeed ​​Insights – on luotettava työkalu verkkosivuston nopeuden mittaamiseen. Tärkein ominaisuus on, että se ei vain tarjoa todellisia suoritustuloksia, vaan antaa Googlelle myös tutkia koodia. Järjestelmä käyttää tehokasta analytiikkamoottoria reaaliaikaisten tilastojen varmistamiseksi ja tarjoaa joitain vinkkejä siitä, mitä tulisi tehdä yleisen suorituskyvyn parantamiseksi. Lisäksi sitä on erittäin helppo käyttää.

Avainominaisuudet:

 • Yhdistelmä majakka- ja CrUX-moottoreita;
 • Intuitiivinen käyttöliittymä;
 • Yksinkertainen pisteytysjärjestelmä.

Testaa verkkosivuston nopeutta

# 2 – Pingdomin testaustyökalu

Pingdomin testaustyökalu

Pingdom – on toinen suosittu verkkosivustojen nopeuden testaustyökalu, joka mahdollistaa verkkosivuston muodon testaamisen useista sijainneista johtuen Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Euroopassa sijaitsevista datakeskuksista. Alustalla on yksityiskohtainen yhteenveto kaikista asioista, jotka saattavat vaatia optimointia suuremman kuormausnopeuden hyödyntämiseksi. Siinä on kätevä kaavio, jota tuetaan kaikilla sisältömuodoilla ja väreihin, jotka liittyvät tiettyyn tilaan.

Avainominaisuudet:

 • Tehostettu raportointi;
 • Testaus useita paikkoja;
 • 24/7 saavutettavuus.

Testaa verkkosivuston nopeutta

# 3 – kuorman vaikutus

Kuorman vaikutus

Kuorman vaikutus – on keskittynyt enemmän ammattimaisille kehittäjille ja ohjelmoijille. Omistetut ammattilaiset saavat mahdollisuuden suunnitella oman testin jollain käytettävissä olevista ohjelmointikieleistä. Aloittelijat voivat hyötyä myös yksityiskohtaisen raportin sisäänrakennetusta kaaviomuodosta, joka kuvaa palvelimen vastausaikaa, pyyntöastetta ja muita tärkeitä tilastoja.

Avainominaisuudet:

 • Paikallisten ja pilvien saavutettavuus;
 • Suorituskykyhälytysalgoritmit;
 • Asiakastuki ja kasvava yhteisö.

Testaa verkkosivuston nopeutta

# 4 – Uptrendit

Uptrends

Uptrends – on luotettava ja helppokäyttöinen nopeudenmittaustyökalu, jonka avulla on mahdollista hyötyä yksityiskohtaisista oivalluksista. Sivuston omistajilla on mahdollisuus mitata kaikki tärkeät muuttujat, jotka sisältävät sivun koon, latausajan, pyynnön nopeuden, mahdolliset erittelyt tai vesiputoukset. Järjestelmä tuottaa käteviä raportteja yksityiskohtaisilla tilastoilla sekä parannussuosituksia.

Avainominaisuudet:

 • Palvelimet sijaitsevat maailmanlaajuisesti;
 • Kaikki mitattavat avainmittarit;
 • Pöytätietokoneiden ja mobiilisivustojen versiotestit.

Testaa verkkosivuston nopeutta

Voit käyttää mitä tahansa edellä mainituista vertailla tuloksia ilmaiseen tyhjään verkkosivustoosi, jota ylläpitävät useat verkkosivustojen rakennusympäristöt. Valitse parempi hinnoittelu ja aloita täysin toimivan projektin rakentaminen.

Crucial tip # 2: vaikka lopullisella verkkosivustollasi olisi 10 kymmenestä, on aina mahdollista optimoida.

Kuinka nopeuttaa verkkosivustoasi

Olemme keskustelleet vinkistä niille, jotka alkavat vain sivustojensa kanssa. Mutta pitäisikö käyttäjän tehdä jo olemassa olevia verkkosivustoja, jotka ovat latausajan suhteen kaukana täydellisyydestä? Tärkein kompastuskivi on se, että isännöidyt alustat hoitavat yleensä suorituskyvyn omin toimin, tarjoamalla rajoitetun pääsyn lähdekoodiin tai sivuasetuksiin niiden optimoimiseksi.

Ainoa meille jää jäljelle on hyödyntää mahdollisimman paljon asetuksia ja mukautusominaisuuksia. Jotkut hyvämaineiset järjestelmät tarjoavat omat mukautetut latausaikapainotuspaketit (esimerkiksi Wix Turbo). Mutta useimmissa tapauksissa joudut käsittelemään optimoinnin itse. Katsotaan, mitä voimme tehdä.

1. Integroi optimointiominaisuudet

Ensinnäkin, katso mitä ominaisuuksia valitulla verkkosivujen rakentajalla on. Joissakin alustoissa on yleensä sisäänrakennetut optimointityökalut, jotka käyttäjät usein jättävät huomaamatta. Esimerkiksi useimmat järjestelmät tarjoavat Lazy Load -ominaisuus aktivoitu oletuksena. Joissakin tapauksissa se voidaan kytkeä pois päältä. Tarvitset vain siirtyä verkkosivuston asetuksiin ja käynnistää sen. Ominaisuus on suunniteltu jatkamaan automaattista kuvan optimointia ja verkkosivustojen latausajan parantamista sekä työpöytä- että mobiiliversioille.

Jotkut verkkosivustojen rakentajat tarjoavat erillisen työkalun joidenkin niiden lohkojen ja elementtien optimoimiseksi mobiilisivuston versiota varten. Esimerkiksi, sinulla on valokuvaajavalikoima, jossa on paljon korkearesoluutioisia kuvia ja kuvia. Voit optimoida ne lisäämään mobiiliversion sivuston nopeutta erikseen työpöytäversiosta.

2. Optimoi kuvat

Toinen tapa on optimoida kuvat manuaalisesti, jolloin ne ovat kevyempiä. Useimmissa tapauksissa korkearesoluutioiset valokuvat ja kuvat osoittautuvat pääasialliseksi syynä sivun alhaiseen latausaikaan. Käyttäjät voivat valita kolme eri tapaa:

 • Valitse verkkosivuston rakentajan suosittelemat kuvakoot (yleensä näet suositeltavan tarkkuuden jokaiselle kojelaudan I lohkolle. Yritä kiinni siitä);
 • Optimoi jokainen kuva manuaalisesti (siellä on monta toimittajaa, joka antaa sinun rajata ja muuttaa valokuvien kokoa. Jpeg-kuvien pakkaustason tulisi olla vähintään 85% ilman, että kuvan laatu vahingoittuisi);
 • Käytä laajennuksia ja widgettejä (useimmat alustat tarjoavat ylimääräisiä laajennuksia verkkosivustokuvien optimoimiseksi. Jokainen uusi laajennus tai lisäosa voi kuitenkin myös vahingoittaa verkkosivuston latausaikaa).

3. Tee sivurakenne selkeäksi

Hyvä asia verkkosivustojen rakentajille on se, että he saavat valmiita malleja. Heillä on joukko integroituja laajennuksia, lohkoja tai elementtejä kapeasta riippuen. Ne on suunniteltu varmistamaan maksimaalinen suorituskyky.

Tietysti me kaikki olemme innokkaita rakentamaan tyylikkään ja dynaamisen sivuston sekä lisäämään joitain eksklusiivisia sovelluksia ja laajennuksia. Tärkein virhe tässä on sitä huonompi. Jokainen widget on pala koodia, joka lataa sivun ja vaikeuttaa palvelimen lähettämään pyyntöjä takaisin mahdollisimman pian..

Lisäksi jotkut sovellukset ovat melko monimutkaisia ​​ja vaativat enemmän palvelinresursseja toimittamiseen asianmukaisella tavalla loppukäyttäjälle. Keskeinen ajatus on pitää se mahdollisimman yksinkertaisena vahingoittamatta projektin käytettävyyttä.

4. Vältä liikaa visuaalisia tehosteita

Web-suunnittelutrendit ovat kehittymässä. He toimittavat uutta tekniikkaa ja visuaalisia konsepteja projektin tekemiseksi mahdollisimman houkuttelevaksi ja vuorovaikutteiseksi. Verkkosivustojen rakentajat seuraavat näitä suuntauksia. Joissakin heistä on sarja animaatioominaisuuksia. Voit esimerkiksi lisätä parallaksi-ilmiön otsikkoon tai sivulohkoihin kuvilla, luoda animoituja kuvakkeita, jotka ilmestyvät molemmilta puolilta, toteuttaa visuaalisesti houkuttelevia painikkeita sekä toimintakehotuslohkoja..

Liian monien animoitujen ominaisuuksien lisääminen ei ole hyvä. Käyttäjät tuskin arvostavat verkkosivustoa, joka näyttää taululta lähimmän huoltoaseman pihalla, joka toimii vuorokauden ympäri. Yritä pitää se yksinkertaisena mutta trendikkäänä. Yksinkertaisuus on avain käyttäjien tyytyväisyyteen. Tee heille helppoa löytää tarvitsemansa sivu, osa tai tuote. Estä heidät välttämättömyydestä tiensä läpi loputtomien värikkäiden ja ärsyttävien bannerien kautta sanomalla: “hanki ilmainen PDF”.

Crucial tip # 3: Paras veto on pysyä verkkosivujen rakentajan tarjoamassa rakenteessa. Jos tarvitset salkun, käytä salkkumallia e-kaupan mallin muokkaamisen sijasta. Älä ylikuormita sivustoasi animaatioilla ja widgetteillä. Pidä se kristallinkirkkaana ja yksinkertaisena.

Pohjaviiva

Hyvän verkkosivustojen latausajan pitäminen on erittäin tärkeää. Ensinnäkin se varmistaa paremman käytettävyyden käyttäjien kokemuksen kannalta. Toiseksi se varmistaa suuremman liikenteen, mikä johtaa parempiin muuntokursseihin. Viimeinen, mutta ei vähäisimpänä, on parantunut SEO-sijoitus. Hakukoneet rakastavat sivustoja, joilla on suuri sivun latausnopeus. Mutta mikä on tärkeämpää, parantuneet nopeusasiat johtavat entistä parempaan käyttäjien sitoutumiseen.

Vaikka verkkosivustojen rakentajat ja itse huolehtivat turvallisuudesta ja suorituskyvystä, käyttäjillä ei ole paljon optimointikykyä. Voimme kuitenkin selvittää parhaan ohjelmiston alusta alkaen tarkistamalla tyhjän sivuston. Samanaikaisesti käyttäjät voivat silti optimoida sisällön ja sivurakenteen projektin kevyeksi tekemiseksi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map