Verkkosivun rakentajat: Parhaat kumppaniohjelmat ja kumppaniohjelmat arvioitu

verkkosivustojen rakentajien parhaat tytäryhtiö- ja kumppaniohjelmat tarkistetaan


Affiliate-ohjelma – on yksi yleisimmistä ja kannattavimmista verkkomarkkinointikäytännöistä, joka mahdollistaa useiden tavoitteiden saavuttamisen kerrallaan. Saat erinomaisen mahdollisuuden aloittaa ja mainostaa verkkoyrityksiäsi ja saat loistavan mahdollisuuden tuottaa voittoa. Hyvin tytäryhtiömarkkinointiprosessi verkkosivustojen rakentajien avulla edellyttää tietyn verkkosivuston käyttöä liikenteen tuottamiseen muille verkkosivustoille..

Verkkosivun omistajana voit rohkaista muita käyttäjiä liittymään yhteistyöhön liittyvän palvelun tytäryhtiöohjelmaan saadakseen tuloja tästä kumppanuudesta. On selvää, että mitä enemmän asiakkaita liittyy järjestelmään pitkällä tähtäimellä, sitä suurempi voitto on. Saatava lopullinen summa lasketaan yleensä prosenttimääräisesti, joka myönnetään jokaiselle uudelle asiakkaalle, joka liittyy järjestelmään suositusten ja ponnistelujesi takia. Samoin tuloja voidaan tuottaa verkkosivustojen osumien määrästä, online-myynnin määrästä ja muista parametreista, jotka riippuvat kumppanuusohjelman ehdoista.

Affiliate-ohjelmaan liittyminen on sinun kirjautua siihen ja noudattaa sen tarjoamia ehtoja. Sivustojen rakentajien tarjoaman parhaan ratkaisun löytämiseksi on järkevää tutkia suosituimpia vaihtoehtoja. Ja juuri sen aiomme tehdä heti.

3 suosituinta kumppaniohjelmaa

Wix-kumppaniohjelma

Wix-kumppaniohjelma

Wix-kumppaniohjelma – on tarkoitettu niille järjestelmäharrastajille, jotka haluavat mainostaa maailman johtavaa web-rakennusalustaa saaden useita tuloja liittymiseen ohjelmaan. Wix on yksi verkkosivujen suunnittelun kapealla olevista kiistatta johtavista tekijöistä, joiden avulla voidaan käynnistää ja hallita erityyppisiä verkkosivustoja. Tämä on järjestelmä, joka toimii hienosti kaikissa käyttäjäryhmissä – ensikertalaisista web-suunnittelijoihin asti.

Jokainen voi liittyä Wix Affiliate -ohjelmaan mainostaakseen järjestelmää verkkosivuillaan ja ansaitakseen siitä palkkioita. Sinun on kirjauduttava Affiliate-ohjelmaan (prosessi on helppoa ja nopeaa – täytä vain online-lomake) ja aloita uusien käyttäjien ajaminen verkkosivustoltasi ja rohkaiseva heitä liittymään järjestelmään..

Wix-kumppaniohjelman tärkeimmät ominaisuudet:

 • Korkeat muuntamismaksut. Järjestelmä tarjoaa yli 100 dollaria jokaisesta tytäryhtiölinkilläsi tehdystä muunnosta (myynnistä).
 • Rajoittamaton määrä viittauksia. Järjestelmä ei aseta rajoituksia verkkosivustolle ajavien viittausten määrälle. Seurauksena on, että mitä enemmän liikennettä ajaa ja mitä enemmän asiakkaita tilaa Premium-suunnitelman, sitä suurempi voitto on.
 • Käyttöpaneeliin pääsy. Liittyessään Affiliate-ohjelmaan pääset hallintapaneeliin, josta voit luoda ja hallita kampanjoita tehokkaasti. Täällä voit seurata liikennemäärää, tarkistaa maksuparametreja, mukauttaa raportteja, tarkastella yksityiskohtaisia ​​projektitilastoja ja saada pääsy useisiin osioihin (Experts Webinars, News & Resurssit, asiantuntijakeskus, työkalut & Opas, asiantuntijablogi jne.).

Voit hakea Affiliate-tiliäsi virallisen verkkosivuston vastaavalla sivulla. Järjestelmä ilmoittaa potentiaaliselle tytäryhtiölle vahvistus- / hylkäämispäätöksestä 10 päivän kuluessa. Huomaa, että väärinkäyttävää, mainostavaa, laitonta, loukkaavaa, väärinkäyttävää tai muuta laitonta sisältöä sisältävät verkkosivustot eivät välttämättä noudata kumppaniohjelman ehtoja ja siten ne voidaan hylätä liittymään siihen.

Kaikki tytäryhtiöt, joilla on lupa liittyä ohjelmaan, saavat yksilöllisen seurantakoodin tarkkaan raportointiin, seurantaan ja lähetysmaksujen hallintaan. Tämä antaa sinulle luvan aloittaa verkkosivujen rakentajan mainostamisen kytkemällä Wix-mainoksia ja julkaisemalla verkkosivustollasi järjestelmälinkit, jotka ohjaavat asiakkaat järjestelmään ja rohkaisevat heitä liittymään siihen. Järjestelmä tarjoaa lisäksi mahdollisuuden valita aloitussivuja, jotka kattavat useita aiheita (pieni yritys, matkailu, portfolio jne.), Joihin verkkosivustosi kävijät pääsevät pääsemään heti alusta alkaen.

maksut

Maksuista puhutaan, että jokainen tytäryhtiö saa kiinteän tulon jokaisesta uudesta Wix Premium Plan -käyttäjästä, joka liittyy järjestelmään toimitetun seurantakoodin kautta.

 • 40 dollaria / käyttäjä 1-30 ohjattaville asiakkaille,
 • 60 dollaria / käyttäjä 30–60 asiakkaalle
 • 80 dollaria / käyttäjä yli 51 asiakkaalle.

Wix laatii päivitetyt määräajoin laadittavat raportit, jotka tarjoavat tytäryrityksen ohjaamien viitteiden käyttäjien myyntitoiminnan. Tätä tarvitaan laskettaessa palautussumma, jonka järjestelmä suojaa turvallisesti. Voit saada rahallisen hyvityksen 45 päivän kuluessa kunkin kalenterikuukauden päättymisestä, ellei summa ole alle 200 dollaria. Tässä tapauksessa rahat lisätään automaattisesti seuraavan kuukauden palkkioon. Jos summa ei ylitä 200 dollarin rajaa kolmen kuukauden aikana, Wix pidättää oikeuden peruuttaa sopimuksen ilman vastuuta.

Kaikki maksut suoritetaan Yhdysvaltain dollareissa PayPal-järjestelmän kautta, pankkisiirrolla tai muulla tavalla, jota Wix pitää sopivimpana kullekin tapaukselle.. Jos järjestelmällä on epäilyksiä tytäryhtiön tekemistä vilpillisistä toimista, sillä on oikeus viivästyttää maksua 180 päivään tilanteen selvittämiseksi..

Ryhdy Wix-kumppaniksi

Shopify-kumppaniohjelma

Shopify-kumppaniohjelma

Shopify Affiliate Program – on edistyksellinen ja palkitseva ratkaisu maailman suositun verkkokaupan ohjelmistojen käyttäjille ja säännöllisille asiakkaille. Tällä hetkellä järjestelmäkumppaneilla on yli 800 000 yritystä ympäri maailmaa, mukaan lukien tunnetut tuotemerkit, kuten New Yorkin ajat, RedBull, Tesla Motors, Mozilla ja muut. Ohjelmisto toimii erinomaisesti kauppiaille, jotka pystyvät esittelemään työnsä sujuvasti potentiaalisille asiakkaille minimitukiinvestoinneilla, taidoilla ja kokemuksella. Liittymällä ohjelmaan voit viedä verkkokauppasi liiketoiminnan aivan uudelle tasolle ja saada siitä useita etuja.

Shopify-kumppaniohjelman tärkeimmät ominaisuudet:

 • Maailmanluokan tuote. Shopify Affiliate Program antaa mahdollisuuden tarjota asiakkaillesi yhteistyötä parhaan verkkokaupan alan johtajan kanssa, joka tarjoaa heille räätälöityjä ratkaisuja ja kokemuksia, jotka vastaavat heidän yksilöllisiä markkinointitarpeitaan.
 • Useita kumppanuusvaihtoehtoja. Shopify tarjoaa neljä kumppanityyppiä, joista voit valita tarpeidesi ja valitun ohjelman perusteella. Näihin kuuluvat lähetyskumppanit (ne, jotka ovat kirjautuneet kumppanitilille Shopify-kumppaniohjelmasivulla ja mainostavat palvelua luomalla yksilöllisiä viittauslinkkejä tai toimimalla VAP: na – lisäarvokumppaneina suoraan järjestelmän kehityskaupan kauppiaiden kanssa), kehittäjät ( ne, jotka ovat rekisteröityneet järjestelmän kehittäjäohjelman kautta ja vastaavat teemasovellusten luomisesta, asiantuntijat (VAP: t, jotka ovat osallistuneet Shopify-asiantuntijaohjelmaan ja sisällytetty Shopify-asiantuntijoiden luetteloon) ja Plus-kumppanit (ne, jotka noudattavat Shopify Plus -kumppaniohjelman ehdot).
 • Erityiset etuudet. Järjestelmäkumppaneilla on oikeus saada erityisiä alennuksia laajasta valikoimasta ohjelmistopalveluita, joita tarvitaan tuotesuunnitteluun, liiketoiminnan kehittämiseen, projektinhallintaan ja testaukseen.
 • Taloudelliset palkkiot. Järjestelmä tarjoaa tulo-osan, joka lasketaan yksilöllisesti kumppanuustyypin ja suunnitelman perusteella, ja ajamaasi viittausten määrään järjestelmään. Löydät yksityiskohtaiset palautusehdot ja palkitsemisen vaihtoehdot täältä.

maksut

Shopify laskee kuukausittain kumppaneille vertailusuunnitelman nojalla saaman maksun kauppiaan toimittamasta maksun vastaanottamisesta, jos verkkokauppa on aktiivinen ja kumppani on suorittanut vähintään yhden tuloja tuottavan toiminnan viimeisen 12 kuukauden aikana. Järjestelmä laskee maksut sovellus- ja teemaohjelmien ehtojen perusteella sovelluksen tai teemakehityksen kautta saatujen tulojen perusteella. Bounty Plan- tai Kanavaohjelma-käyttäjille sovellettavat maksut lasketaan myös kerran kuukaudessa laskettuna kauppiaan kahden viimeisen peräkkäisen kuukauden toimittamasta maksusta..

Järjestelmällä on kaksi maksuaikaa, jolloin se jakaa palkkiot ohjelman osallistujille. Tämä tapahtuu kahdesti kuukaudessa: ensimmäinen maksuaika jatkuu kuukauden ensimmäisellä puoliskolla, kun taas toinen jakso kestää kuukauden toisella puoliskolla. Mikäli maksun summa on alle 25 dollaria maksuajan loppuun mennessä, Shopify pidättää oikeuden pidättää maksun seuraavan maksuajan loppuun saakka..

Jos järjestelmässä on petoksia koskevia huolenaiheita, se voi lykätä maksua riskianalyysin harkintaan tai jopa pidättää sen koko tutkimusajanjakson ajan. Järjestelmällä on myös oikeus kieltäytyä suorittamasta maksuja useissa kumppanuussopimuksen ehdoissa määritellyissä tapauksissa.

Tule Shopify-kumppaniksi

Bluehost-kumppaniohjelma

Bluehost-kumppaniohjelma

Bluehost-kumppaniohjelma – on edistyksellinen Bluehost-ratkaisu, joka mahdollistaa verkkosivustosi alustan mainostamisen linkkien ja mukautettujen bannerien avulla. Virallisuus WordPress isännöintipalveluntarjoaja, järjestelmä on kehittänyt ohjelman, joka sisältää yksinkertaiset säännöt ja jonka avulla voit tuottaa liikennettä ilman vakavaa aikaa ja rahaa.

Ohjelmaan ilmoittautumiseksi sinun on ensin lähetettävä Affiliate Program -ilmoituslomake, joka löytyy verkkosivustosi erilliseltä sivulta. Hakemus tarkistetaan edelleen kokenut Bluehost-tiimi, joka ilmoittaa sinulle hyväksymis- tai hylkäyspäätöksestä. Jos sinut hyväksytään, Affiliate-ohjelma tarjoaa 65 dollaria kutakin kävijää kohden, joka ilmoittautuu palveluun tai käyttää verkkosivustollasi julkaistuja linkkejä. On selvää, että mitä enemmän käyttäjiä ohjaat järjestelmään, sitä suurempia tulot ovat.

Bluehost Affiliate -ohjelman tärkeimmät ominaisuudet:

 • Ilmainen rekisteröinti. Laiturille ilmoittautuminen vie vain muutaman minuutin, eikä sinun tarvitse maksaa siitä mitään! Heti ohjelman rekisteröinnin jälkeen järjestelmä lähettää henkilökohtaisen seurantakoodin, jota sinun on käytettävä verkkosivustollasi.
 • Ei tulorajoja. Järjestelmä ei aseta rajoituksia voittoa koskevalle määrälle, jonka voit tuottaa Affiliate-ohjelmalla. Mitä enemmän käyttäjiä ohjaat Bluehostiin – sitä suurempi palkkioiden määrä on -, se on todellakin reilua!
 • Luotettava hallinta. Bluehost käyttää luotettavaa integroitua seurantatyökalua. Tällainen edistyksellinen ja räätälöity tekniikka auttaa seuraamaan tarkoitettujen kävijöiden määrää varmistaaksesi, että saat täyden taloudellisen palkkion.
 • Henkilökohtaiset kampanjat. Alusta antaa sinulle mahdollisuuden määrittää ja mukauttaa jokainen kampanja itsenäisesti. Voit seurata linkkejä luokitellaksesi uudelleenohjatun liikenteen ja seurata niiden suorituskykyä. Tässä on myös paikka, jossa voit verrata kampanjoita useiden merkittävien parametrien, kuten tulosten, napsautusten ja muiden ominaisuuksien, perusteella.
 • Mainostyökalut. Bluehostin avulla voit valita ja lisätä mainoksia ja bannereita, jotka vastaavat täydellisesti projektisi kapeutta, ulkoasua ja tunnetta. Joka tapauksessa, joka tuntee kohdeyleisösi paremmin kuin sinä pystyt tarjoamaan tarttuvia lisäyksiä, jotka varmasti kiinnittävät käyttäjän huomion?

Palkkiot lasketaan Bluehostin määrittelemien korkojen perusteella jokaisesta pätevästä ostosta. Määritelmän ja sääntöjen selvittämiseksi, jotka liittyvät ”Pätevän oston” -termiin, aluksi on järkevää lukea Affiliate Program -sääntöjä, koska kaikkia Bluehostin mainitsemien asiakkaiden tekemiä ostoja ei voida pitää ”Pätevinä”.

Samanaikaisesti järjestelmällä on oikeus pidättää palkkioiden maksaminen, jos ohjelman osallistujat ovat juuri liittyneet siihen tai joilla on palkkioita, jotka voidaan luokitella “mahdollisesti vilpillisiksi” ohjelman ehtojen perusteella. Palkkiot voidaan maksaa vain, jos tytäryhtiö toimittaa kaikki vaadittavat osoite- ja veroasiakirjat.

maksu

Maksun saamiseksi palkkioiden summan tulisi ylittää 100 dollaria ja jos kelpuutetut ostot on tehty 90 päivän kuluessa kunkin kalenterikuukauden päättymisestä. Kaikkia palkkioita käsitellään noin 45–60 päivän ajan kuukauden tai muun etukäteen etukäteen sovitun ajanjakson jälkeen..

Järjestelmä suorittaa maksut sopimuksessa määritellylle tilille. Jos joudut muuttamaan mitä tahansa toimitettua tietoa, sinun on pakko muistaa, että Affiliate Program -konsolissa valitun maksutavan muutos voi tulla voimaan kahden maksusyklin aikana. Sinun on valittava PayPal- tai ACH-maksujärjestelmät, jotta saat palkkiokulusi. Muista, että PayPal-maksut suoritetaan uudelleen 120 päivän kuluessa alkuperäisestä myöntämispäivästä, jos päätät muokata annettuja tilitietoja tai jos kieltäydyt käyttämästä järjestelmää ollenkaan. Mitä tulee ACH-maksuvaihtoehtoon, Bluehost pyrkii tarjoamaan sen vain niille käyttäjille, joiden palkkioiden saldo on ylittänyt 5000 dollaria 90 päivän kuluessa..

Tule sinäksi Bluehost-kumppaniksi

Kolmen parhaan verkkosivustojen rakentajien Affiliate-ohjelmien lisäksi on myös kaksi arvoista vaihtoehtoa, jotka voit myös valita, kun valitset alustan työskennellä.

uKit-kumppaniohjelma

uKit-kumppaniohjelma

uKit Affiliate Program – on hyödyllinen voittoa tuottava ratkaisu, jota tarjoaa yksi parhaista pienyritysten verkkosivustojen rakentajista. Se antaa ammattimaisille web-kehittäjille, freelance-suunnittelijoille ja muille niche-asiantuntijoille mahdollisuuden ansaita taloudellisen palkkion käyttäjille, joita he ajavat järjestelmään..

Verkkosivun rakentaja tarjoaa 30% korvauksen jokaiselle äskettäin rekisteröidylle käyttäjälle, joka lasketaan sen käyttäjän suorittamien järjestelmien kokonaismäärien perusteella. uKit ei aseta rajoituksia maksun enimmäismäärälle. Mitä enemmän sen parempi. Ohjelman ehtojen perusteella saat täyden pääsyn Affiliate-ohjauspaneeliin useilla promootio- ja markkinointityökaluilla. Lisäksi ohjelmaan sisältyy paljon tuloja tuottavia vaihtoehtoja, joiden määrä, monimuotoisuus ja ehdot riippuvat valitusta suunnitelmasta.

Verkkosivun rakentaja suorittaa maksut verkkovastaavan pyynnöstä, jos maksusumma ylittää 50 dollaria. Rahat säilytetään järjestelmässä 14 päivän ajan. Maksut suoritetaan PayPal- tai Webmoney-järjestelmien kautta.

Ryhdy uKit-kumppaniksi

Weebly-kumppaniohjelma

Weebly-kumppaniohjelma

Weebly Affiliate Program – on toinen suosittu ratkaisu, jonka Weebly-verkkosivustojen rakentaja tarjoaa. Se toimii erinomaisesti freelancereille, jotka keskittyvät räätälöityjen projektien kehittämiseen. Järjestelmän tarjoama markkinointiverkko tunnetaan myös nimellä ShareASale-ohjelma, joka toimii välittäjänä verkkosivujen rakentajan ja verkkovastaavan välillä.

Se tarjoaa tytäryhtiöille erilaisia ​​reaaliaikaisia ​​seuranta-, raportointityökaluja sekä säännöllisiä kuukausipalkkioita. Mikä tärkeintä, ohjelma on ehdottoman ilmainen kaikille, joilla on aikomus liittyä siihen.

Weebly-kumppanuusohjelman etujen joukossa on järkevää mainita 30 prosenttiset palkkiot kultakin käyttämältä käyttäjältä. Järjestelmä ei aseta rajoituksia kutsuttavien asiakkaiden määrälle tai ansaitsemiesi palkkioiden määrälle. Toinen ominaisuus on 120 päivän eväsikkuna, joka antaa suuremman joustavuuden ja antaa sinulle mahdollisuuden maksaa, vaikka käyttäjät epäröivät tehdä muunnoksia pitkään.

Viimeiseksi Weebly-ohjelman avulla voit hyödyntää verkkosivustojen liikennettä eniten käyttämällä verkkosivuston rakentajan korkeita EPC-arvoja. Voit saada enemmän ansaintamahdollisuuksia järjestelmän tarjoamista säännöllisistä bonuksista.

Weebly suorittaa maksut tytäryhtiöille kunkin kuukauden 20. päivänä suoran talletuksen, shekin tai Payoneer-järjestelmän kautta. Maksun vastaanottamiseksi palkkioiden on kuitenkin oltava vähintään 50 dollaria.

Ryhdy Weebly-kumppaniksi

Bottom Line

Verkkosuunnitteluraja ei pysy staattisena – sen vaihtoehdot ja edut ilmestyvät jatkuvasti, antaen käyttäjille rajoittamattoman luomisvapauden ja edistyneet suunnittelun räätälöintivaihtoehdot. Ei ihme, että suurin osa käyttäjistä päättää testata verkkosivustojen rakentajien rajattomia ansioita aloittaakseen ja kasvattaakseen liiketoimintamahdollisuuksiaan. Tältä osin verkkosivustojen rakentajien käyttöön ottamien tytäryritysohjelmien ansioiden käyttäminen osoittautuu usein kohtuulliseksi ratkaisuksi.

 • Wix Affiliate Program on paras kumppanuusohjelma joka toimii hienosti laajalle kohderyhmälle ja tarjoaa monenlaisia ​​tulontuottovaihtoehtoja kohtuudella.
 • Shopify Affiliate Program on täydellinen ratkaisu verkkokaupan verkkosivustojen omistajille, jotka ovat vasta aloittamassa liiketoimintaansa tai suunnittelevat mainostamaan sitä saadakseen liikennettä ja korkeita palkkioita.
 • Bluehost Affiliate Program on myös huomion arvoinen koska alusta on maailman suositun WordPress CMS: n virallinen isäntä.

uKit ja Weebly ovat kaksi tehokasta järjestelmää, joilla on paljon tarjottavaa myös käyttäjilleen. Molemmat järjestelmät tarjoavat kumppaniohjelmia markkinoinnin ja verkkosivustojen markkinointimahdollisuuksien parantamiseksi. Molempia verkkosivustojen rakentajia voidaan käyttää täydellisinä korvikkeina postissa tarkastelluille kolmelle parhaalle järjestelmälle.

Verkkosivustojen rakentajien kumppaniohjelmien vertailukori

WixShopifyBluehostuKitWeebly
Maksumallikerrankerrankerranpysyväkerran
Komissiomaksu (CPA)alkaen 40 dollarista 80 dollariinvälillä 25 dollarista 2000 dollariin$ 6530%30%
Vedä vähintään$ 200$ 25$ 100$ 50$ 50
Maksuaikakerran kuukaudessakaksi kertaa kuukaudessakerran kuukaudessamilloin vainkerran kuukaudessa
Maksun pidättäminen45 päivää14 päivää45-60 päivää14 päivää20 päivää
Evästeen kesto90 päivää30 päivää90 päivää365 päivää120 päivää
MaksutapaPayPal, pankkisiirtoPayPal, ACH-maksuPayPalPayPal, WebmoneySekki, suora talletus, Payoneer
KäytäKäytäKäytä
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map