Web-suunnittelutoimiston perustaminen

Web-suunnittelutoimiston perustaminen


Yksityishenkilöiden ja yritysten on kohdattava erilaisia ​​esteitä matkalla tunnustamiseen web-suunnittelun alalla. Niin monien räätälöityjen tiimien ja vakiintuneiden tuotemerkkien avulla uusien startup-yritysten ja freelancereiden on taisteltava tiensä kärkeen. Muutama todella menestyy, kun taas yhä useammat asiantuntijat ymmärtävät valmiiden web-rakennusratkaisujen valinnan todellisen arvon.

Verkkosuunnittelualalla on joitain porsaanreikiä, jotka näyttävät olevan tärkeimmät kompasteet menestykseen, White Label -palvelut SaaS-verkkosivustojen rakennustyökalujen avulla yritykset ja yksityishenkilöt voivat helpommin tavoittaa kohdeyleisönsä riittävällä resurssilla ja taustalla tullakseen joko white label -jälleenmyyjäksi tai kumppaniksi. Tällä kertaa tarkastelemme joitain suosituimmista verkkosivustojen rakentajista, jotka tarjoavat white label -vaihtoehtoja, jotka saattavat auttaa sinua perustamaan verkkosuunnitteluyrityksesi.

1. Kirjanmerkki

Bookmark Web Design Agency

Bookmark on edistyksellinen AI-pohjainen white label -sivustojen rakentaja, joka käyttää innovatiivisia tekniikoita menestyvän web-suunnitteluyrityksen käynnistämiseen. Sen Virasto-ohjelma on hyvä sekä yrityksille että yksityishenkilöille, jotka haluavat uusia tulolähteitä. Voit luoda ammattimaisia ​​sivustoja asiakkaille alle 3 minuutissa ja valita jopa 750 yritysluokkaa.

Bookmark Web Design Agency -hallintapaneeli

Alustan avulla käyttäjät voivat luoda täysimittaisen verkkosivujen suunnittelutoimiston, jolla on yksi kojetaulu, seurata kaikkia asiakkaita yhdessä paikassa. Jokainen asiakkaasi saa henkilökohtaisen pääsyn tililleen yksilöllisellä sisäänkirjautumisella ja salasanalla tarvittavien muutosten ja päivitysten tekemistä varten. Samalla voit käyttää heidän tilejä etäyhteyden kautta kojetaulusta.

Sekä toimistot että yksityishenkilöt arvostavat joustavaa laskutusjärjestelmää, jossa on itse integroitu kauppiasuoritin, jota Stripe käyttää. Järjestelmä ilmoittaa sinulle jokaisesta ostosta, joka on suoritettu tai hylätty. Verkkosuunnittelutoimistona tai yksityishenkilönä voit valita, maksaako kiinteä maksu ja hoitaako maksuprosessi itse. Tässä tapauksessa maksut voivat vaihdella asiakkaiden ja suunnitelmien määrän mukaan.

Kirjanmerkki maksutapa

Esimerkiksi Pro-suunnitelma veloittaa 7–10 dollaria per asiakas, kun taas liiketoimintasuunnitelmassa hinnat vaihtelevat 17–20 dollaria. Tai voit jättää laskutuksen kirjanmerkille, ansaitseen 60% jokaisesta ostosta huolimatta asiakkaiden määrästä ja hinnoista. Asiamieheksi tuleminen ostaa sinulle 99,95 dollaria vuodessa. Jos sinun on tarkistettava järjestelmän toiminta, 14 päivän ilmainen kokeilu on juuri tarvitsemasi.

Kokeile Bookmark Agency

2. Ucraft

Ucraft White Label

Ucraft on palkittu, tehokas verkkosivustojen rakennustyökalu White Label -ratkaisu. Se on hyvä web-suunnittelutoimistoille ja henkilöille, jotka haluavat rakentaa verkkosivustoja asiakkailleen helposti. Ratkaisu on hyvä yrityksille ja freelancereille. Sen mukana tulee päivitetty verkkosivustojen rakentaja, sisäänrakennetut laskutusvälineet ja paljon muuta.

Alustan white label -sivustojen rakentaja on hyvä ratkaisu omien merkkien sivustojen perustamiseen ilman mukautettuja lisäyksiä. Voit luoda vankan online-läsnäolon ainutlaatuisella verkkosivustollasi, jota on helppo markkinoida ja mainostaa. Sijoita vain oma logo ja tuotenimi lisätäksesi yrityksen tunnettavuutta ja aloittaaksesi vuorovaikutuksen asiakkaidesi kanssa.

Ucraft-logovalmistaja

Ucraft tarjoaa tarpeeksi keinoja olla tekemisissä asiakkaidesi kanssa. Voit vapaasti luoda omia hinnasuunnitelmasi ja vastaanottaa tilauksia suoraan asiakkailtasi. He saavat henkilökohtaisen kirjautumistunnuksen ja salasanan tehdäkseen kaikki tarvittavat muutokset uusilla verkkosivustoillaan. Täältä voit ajatella joitain mukautettuja laskutustyökaluja. Onneksi Ucraft white label -ratkaisu ei vaadi kolmannen osapuolen maksujärjestelmäintegraatioita. Alusta käsittelee kaikki ostokset puolestasi.

Ucraft Editor

Kun kaikki viestintä- ja vuorovaikutuskeinot on hienosäädetty, voit aloittaa verkkosivustojen rakentamisen asiakkaillesi. Ucraft tarjoaa helppokäyttöisen verkkosivujen rakentajan, joka ei vaadi valtavaa teknistä taustaa. Kuka tahansa voi käynnistää verkkosivustosuunnittelutoimistonsa avulla intuitiivisen vedä ja pudota -järjestelmän lisäksi Google Cloudin toimittaman ilmaisen isännöinnin lisäksi ilman, että sinun on käsiteltävä monimutkaisia ​​CMS-alustoja, kuten WordPress. Voit vapaasti käyttää omia mallejasi sekä omia käsityönä valmistettuja Ucraft-ammattilaisia ​​asetteluja, jotka ovat saatavana pyynnöstä suunnitelmasta riippuen..

Yksityishenkilöiden ja verkkosivujen suunnittelutoimistojen suunnitelma alkaa 479 dollarista kuukaudessa, mikä ei kaukana ole kustannustehokasta. Saatat tarvita joitain halvempia ratkaisuja, jos budjetti on rajoitettu.

Kokeile Ucraft White Label -levyä

3. IM-luoja

Pikaviestinnän luoja White Label

IM Creator on joukossa White Label -pioneereja hienoja ratkaisuja jälleenmyyjille, yksityishenkilöille, verkkosivujen suunnittelutoimistoille ja palveluntarjoajille. Käyttäjät voivat valita useista suunnitelmista, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia ​​tarpeita. Järjestelmää käyttää kehittynyt tekniikka, jonka avulla voit perustaa, kasvattaa ja markkinoida tuotemerkkiäsi verkossa.

IM Creator -aloitteen käytön aloittaminen on hyvin yksinkertaista. Järjestelmällä on oma mukautettu asennustoiminto, jonka avulla pääset helposti mukaan White Label -ratkaisuun. Täysin merkkisen web-suunnittelutoimiston verkkosivuston avaaminen vie noin muutaman minuutin.

Voit aloittaa täysin merkkituotteesi rakentamisen tyhjästä tai valita IM Creator -merkinnän ominaisuudet. Se tarkoittaa, että voit vapaasti käyttää omaa verkkotunnustasi tai tuotemerkkiäsi ilman mukautettuja mainoksia ja tunnisteita. Myöskään kolmansien osapuolien alustoja ei tarvitse integroida.

IM Creator White Label -hallintataulu

Järjestelmä ei rajoita sinua rakennettavien sivustojen määrään. Jokainen suunnitelma sisältää rajoittamattoman lisenssin, mikä tarkoittaa, että voit luoda asiakkaillesi niin monta verkkosivustoa kuin tarvitset ilman ylimääräisiä maksuja tai lisäkustannuksia. Lisäksi asiakkaasi saavat rajoittamattoman tallennustilan, jolloin voit erottua muista kilpailijoista. Alustalla on sisäänrakennettu seurantajärjestelmä, jossa on yksityiskohtaiset raportit muuntokurssista ja muista tärkeistä KPI-arvoista. Sitä ei kuitenkaan ole saatavana kaikissa suunnitelmissa. Joten, sinun on valittava se, joka tarjoaa tarpeeksi ominaisuuksia yrityksesi tarpeisiin.

Pakettien osalta pääsyhinta on 350 dollaria vuodessa Standard White Label -suunnitelmasta. Sen mukana tulee rajoittamaton lisenssi ja se on hyvä freelancereille ja pienille yrityksille. Host It Yourself -suunnitelmassa on laajennettu ominaisuusluettelo 2500 dollaria vuodessa. Se on paras kasvaville web-suunnittelutoimistoille ja isännöintiyrityksille. Jokainen suunnitelma sisältää 24/7-tuen.

Kokeile IM Creator White Label -sovellusta

Valkoisen etiketin käytön tärkeimmät edut web-suunnitteluyrityksessä

White Label -palvelut lisäävät tuottavuutta. Tämän lisäksi sinun ei tarvitse palkata räätälöityjä web-suunnittelijoita suorittaa joitain tehtäviä. Tämä tosiasia tekee kolmansien osapuolien yhteistyöstä kustannustehokkaampaa. Tässä on joitain muita syitä käyttää white label -alustoja:

 • Tule näkyväksi asiakkaille – White Label -palveluiden avulla voit lisätä näkyvyyttä ja tunnustusta kilpailijoiden keskuudessa. Samalla voit keskittyä useisiin käynnissä oleviin hankkeisiin samanaikaisesti etkä koskaan saa menettää määräaikaa, mikä on asiakkaillesi elintärkeää.
 • Parempi asiakasuskollisuus – Voit toimittaa merkkituotteita. Se parantaa varmasti uskottavuutta ja luotettavuutta. Yritykseesi liittyvä tuotemerkki vahvistaa asiakkaiden uskollisuutta.
 • Ammatillinen apu – tämä etu toimii hyvin aloittelijoille. Verkkosuunnittelijoilla, joilla on vähän kokemusta, voi aina luottaa kokeneempien asiantuntijoiden ammatilliseen apuun white label -paketissa. Asiakkaasi saavat virheetön tuotteen, jolla on tuotenimesi.
 • Kustannustehokas ratkaisu – Tämä ominaisuus viittaa sekä yksilöihin, jotka haluavat tehdä mukavuuden lompakkoon, että myös web-suunnittelutoimistoihin, joiden budjetit ovat rajoitetut. Toimiston käynnistäminen tyhjästä voi näyttää jopa kalliimmalta kuin valkoisen etiketin valitseminen.
 • Ongelmien karttoittaminen – joudut käsittelemään asiakkaan valitukset ajoittain. Se on 100% luonnollinen kaikille yritysrajoille. Valkoisella etiketillä saat ammattimaisen avustajan erilaisten ongelmien ratkaisemiseksi. Jotkut alustat tarjoavat lisäominaisuuksia, kuten rahat takaisin – takuita, projektin tarkistuksia, ilmaisia ​​stereotypioita jne.

Ominaisuus voi vaihdella käyttöjärjestelmästä toiseen. Tästä syystä sinun on oltava erityisen tarkkaavainen valitessaan valkoisen tarran tarjoajaa. Verkkosuunnittelussa on kyse virheetöntä laatua ja ajan tasalla olevia ominaisuuksia. Joten, sinun on pohdittava joitain ratkaisevia tekijöitä, ennen kuin valitset alustasi toimistollesi.

Asiat, jotka on otettava huomioon valittaessa White Label -kumppaneita

Oikean valkoisen labiilin kumppanin valitseminen määrittelee toimistosi maineesi verkossa. Pidä aina mielessä, että et sinä sinä etsit apua, mutta White Label -kumppani edustaa sinua. Joten, muista seurata seuraavaa:

 • Hyvä istuvuus – ota huomioon tulevaisuuden tavoitteesi. Etsitkö verkkosivujen suunnittelutiimi tai freelancerina laajennusta? Jotkut alustat tarjoavat erityisominaisuuksia aloittelijoille tai opiskelijoille, kun taas toiset ovat keskittyneet enemmän jo olemassa oleviin toimistoihin. Valitse yksi, joka palvelee erityisiä tarkoituksiasi.
 • Online-maine – Tähtien maineella verkossa on aina merkitystä. Yhteistyö tuntemattomien yritysten kanssa on vain ajanhukkaa. Valitse luotettavia kumppaneita, jotka ovat näkyvissä verkossa. Muutoin ei ole mitään järkeä työskennellä heidän kanssaan.
 • läpinäkyvyys – sian ostaminen säkistä on tuskin hyvä idea. Varmista, että alustalla on ilmaisen kokeiluversion esittelyversio. Pidä silmällä sopimusehdot ja hinnoittelu. Kaikkien osien on oltava selkeitä ja helposti ymmärrettäviä.

Pohjaviiva

Verkkosuunnitteluyrityksen kapealle pääsy vaatii hyvää teknistä taustaa, luovuutta ja innovatiivista lähestymistapaa. hisis on ainoa tapa täyttää asiakkaiden vaatimukset heidän verkkosivustojen rakentamisessa. Perusresurssien puute saattaa olla vaikea haaste, ellet valitse yrityksen sisäisiä kumppaneita white label -sivustojen rakennusympäristöjen edessä.

KirjanmerkkiKirjanmerkki on edistynyt AI-verkkosivustojen rakentaja. Se on hyvä niille, jotka vain suunnittelevat perustavansa web-suunnittelutoimiston. Edullinen hinta ja joukko perusominaisuuksia antavat sinun siirtyä verkkoon vain muutamassa minuutissa ja alkaa luoda toimivia verkkosivustoja asiakkaillesi. bookmark.com

UcraftUcraft White Label -ratkaisu on hiukan joustavampi alusta, jossa on tarpeeksi työkaluja yrityksen luomiseen, brändämiseen ja markkinointiin verkossa. Huolimatta monipuolisesta suunnitelmasta, hinta on hiukan liian korkea etenkin freelancereille, joille voi olla vaikea varaa maksaa näitä vuosimaksuja. Ucraft.com

XPRS IM Creator näyttää joustavimmalta ratkaisulta, jolla on erilaisia ​​suunnitelmia vastaamaan yksilöiden ja yritysten vaatimuksia. Sen valkoinen etikettiratkaisu sisältää rajoittamattomat lisenssit, käyttäjän kojetaulun ja seurantajärjestelmän seuraamaan tuloksia. imcreator.com

Kolmansien osapuolien resurssien käytön pääideana on vähitellen luoda keskinäisiä suhteita sekä palvelun että asiakkaiden kanssa, koska et voi koskaan olla varma lopullisesta sijoitetun pääoman tuottoprosentista. Sisäinen kumppani voi estää tulevaa yritystäsi odottamattomista kaatumisista. Tästä syystä sinun on oltava 100% varma, että valitsemasi alusta sopii tarpeisiisi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map