Wix-monikielisten verkkosivustojen luominen

Kuinka luoda monikielinen verkkosivusto Wixissä


Wix – on yksi nykyään suosituimmista ja tunnistettavimmista verkkosivustojen rakennusalustoista. All-in-one-ratkaisu ei tarjoa vain joukko upeita ominaisuuksia isännöinnin, monenlaisten suunnitelmien ja kattavan tuen lisäksi, vaan se myös helpottaa projektin paikallistamista ja monikielisten verkkosivustoversioiden luomista..

Alustalla on oma Wix-monikielinen sovellus, jonka avulla käyttäjät voivat rakentaa useita projektiversioita, jotka on käännetty kohdekielelle. Työkalu on hyvin yksinkertainen. Tarvitset vain toiminnon käyttöönoton ja osoittaa kohderyhmän kielen.

Wix-kieli-valikko

Suurin haittapuoli on, että se vaatii silti manuaalisen kääntämisen. Lisäksi sinun on mukautettava kuvakkeita, lomakkeita ja muita verkkosivustoelementtejä vastaamaan kohderyhmän tarpeita. Täältä käyttäjät voivat etsiä joustavampaa ja yksinkertaisempaa lokalisointiratkaisua, kuten Weglot.

Ennen kuin pääsemme asiaan, selvitetään, miksi sinun on ehkä todella tarpeen kääntää Wix-verkkosivustosi useille kielille.

Syyt Wix-sivustosi kääntämiseen

Verkkosivuston lokalisoinnissa on useita potentiaalisesti vahvoja etuja. Niihin sisältyy laajempi ulottuvuus, parempi käyttökokemus, vahvistettu uskottavuus ja muut. Nykyaikaiset työkalut, kuten Weglot, tekevät prosessista erittäin helpon ja halvemman verrattuna ammattimaisten kirjoittajien, toimittajien ja oikolukijoiden palkkaamiseen.

Lokalisoinnin edut

Seurauksena voi olla seuraava:

 • Parempi käyttäjien sitoutuminen – paikalliset verkkosivustot tarjoavat aidon käyttökokemuksen tietylle kohderyhmälle maasta tai alueesta riippuen. Lisäksi verkkosivustosi antaa hyvän ensivaikutelman, joka on välttämätöntä digitaalisen kilpailun yhteydessä.
 • Tuotemerkki – Pidä globaali yleisö tietoisena tuotemerkistäsi. Käyttäjät arvostavat kykyäsi puhua kohdistamasi markkinoiden kieltä.
 • SEO-ammattilaiset – SEO-osuudella on tärkeä merkitys brändin edistämisessä. Englannin lisäksi muiden suosittujen kielten avainsanat voivat myös olla melko kilpailukykyisiä.
 • Laajempi ulottuvuus – verkkosivuston lokalisoinnin avulla voit tarttua palasi globaalista piirakasta ja tavoittaa laajemman yleisön. Esimerkiksi 30% kaikista Internetin käyttäjistä on Kiinasta ja vain 2,8% kaikista verkkosivustoista käännetään kiinaksi.
 • Lisääntynyt myynti – mitä enemmän kävijöitä saat digitaalikauppaan, sitä korkeampi myyntisi on. Manuaalinen verkkokaupan kääntäminen vaatii kuitenkin paljon aikaa ja vaivaa varsinkin jos varastossa on yli 100 tuotetta. Jokaisen tuotekuvauksen käsittely on aikaa vievää.

Tällöin Weglotin kaltaiset automatisoidut lokalisointipalvelut auttavat. Niitä on helppo integroida. Ne eivät vaadi teknisiä taitoja. Tällainen ohjelmisto tekee työn puolestasi suhteellisen alhaisella hinnalla.

Weglot – Wix-verkkosivun käännöstyökalu

Weglot – on verkkosivustojen lokalisoinnin sovellusliittymä. Se käynnistettiin alun perin kieleikatkelmana. Nykyään se on saatavana laajennuksen tai widgetin muodossa, joka on kaikkien kanssa yhteensopiva tärkeimmät CMS-alustat ja verkkosivustojen rakentajat, mukaan lukien Wix.

Ratkaisua voidaan käyttää minkä tahansa tyyppisten verkkosivustojen kanssa joko kirjoittaessasi blogia, myymällä tuotteita verkossa tai mainostamalla pienyrityksen tuotemerkkiäsi. Työkalu ei käännä vain tärkeimpiä tekstejä, artikkeleita, kuvauksia jne. Sitä voidaan käyttää myös painikkeiden, valikkoosan ja muiden projektiosien automaattiseen lokalisointiin..

Käyttäjät voivat valita useista suunnitelmista ja kokeilla palvelua ilmaiseksi. Muista, että ilmainen kokeiluversio on rajoitettu vain 2 000 sanaan. Joten, sinun on päivitettävä suunnitelmasi loppujen lopuksi.

Miksi käyttää Weglotia

Weglot on parempi vaihtoehto Wixin sisäänrakennetulle käännöstyökalulle. Se toimii erinomaisesti verkkosivustoille, jotka on kohdistettu useisiin maihin samanaikaisesti. Käyttäjät arvostavat joukko seuraavista ominaisuuksista:

 • Automaattinen käännös – ratkaisu kääntää jokaisen sisällön, joka liittyy joko tärkeimpiin artikkeleihin ja viesteihin tai yhteyshenkilöihin, CTA-lohkoihin, painikkeisiin jne. Prosessia ei tarvitse käsitellä käsin, mikä säästää paljon aikaa.
 • Edistyneet käännöstyökalut – ne sisältävät automatisoidun kävijöiden uudelleenohjauksen alkuperäisestä kielestään ja selaimen asetuksista riippuen.
 • yhteensopivuus – erittäin hyvä verkkosivustolle, joka on rakennettu Wixin kanssa kaikkien tärkeimpien CMS-alustojen ja verkkokaupan moottoreiden lisäksi.
 • Helppokäyttöisyys – Weglotin käyttö Wix-verkkosivustojen kanssa on hyvin yksinkertaista. Integrointiprosessi koostuu useista yksinkertaisista vaiheista, joita kuvaamme vähän tarkemmin.
 • SEO-edut – API-käyttöinen ratkaisu ei käännä sivusisältöä, vaan myös linkkejä, metakoodeja jne.
 • Lisäosat – Järjestelmässä on edistyneitä käännöstyökaluja, joissa on sisäänrakennettu sanasto-ominaisuus, joka pitää kaikki sanat, joita ei pidä kääntää, Etsi ja Korvaa-toiminnon lisäksi.

Käyttäjät voivat valita täysin automaattisen käännöksen tai manuaalisen lokalisoinnin. Ensimmäinen vaihtoehto vaatii silti jonkin verran oikolukua ja muokkaamista. Muutoin jotkut sisältökappaleet saattavat näyttää luonnottomilta tietylle kohderyhmälle. Manuaalinen käännös harkitsee Weglot-ammattilaisten palkkaamista kokeneiden kirjoittajien ja kääntäjien joukosta. Hinnat ovat alhaisempia verrattuna perinteisiin freelance-markkinoihin ja keskittymiin.

Kuinka luoda monikielinen verkkosivusto Wixissä

Integrointiprosessin tekniseltä puolelta Wix-sivustosi kääntäminen Weglotilla vie enintään 5 minuuttia..

Vaihe 1 – Kirjaudu sisään Weglotiin

Rekisteröinti Weglotiin

Sinun on rekisteröidyttävä, jotta pääset käyttämään kaikkia Weglot-ominaisuuksia. Prosessi ei vaadi laskutustietoja. Kirjoita vain sähköpostiosoite ja salasana aloittaaksesi ilmaisen kokeilujakson. Se sisältää melkein saman toiminnallisuuden kuin premium-suunnitelmat, vaikka sinulla on rajoitetut käännettävän sisällön määrä sekä tuki ja verkkotunnuksen määrä.

Vaihe 2 – Luo projekti

Weglot-perustamisprojekti

Rekisteröinnin jälkeen järjestelmä antaa sinun luoda uuden projektin, joka sisältää avattavan luettelon kaikista palvelun tukemista alustoista. Valitse Wix ja siirry seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe 3 – Valitse kielet

Valitse kielet

Tässä vaiheessa sinun on ilmoitettava verkkosivuston alkuperäinen kieli ja kieli, johon haluat sen kääntävän. Ilmaisen kokeilun käyttäjänä et voi valita enempää kuin yksi kohdekieli. Ominaisuus on saatavana vain premium-käyttäjille, joilla on yli 100 kieltä.

Vaihe 4 – Yhdistä Weglot

Lisää Weglot-katkelma

Kun asennus on valmis, järjestelmä luo automaattisesti JavaScript-koodinpätkän, joka lisätään Wix-verkkosivustoosi. Weglot tarkistaa, onko se lisätty oikein. Sitten kielenvaihdin ilmestyy verkkosivustolle, jolloin kaikki sivut käännetään automaattisesti. Tässä vaiheessa voit käyttää DNS-tietueita myös aliverkkotunnusten luomiseen.

Vaihe 5 – Lisää vaihtaja

Kuten aiemmin mainittiin, Weglot luo automaattisesti kielenvaihtopainikkeen. Mutta jos et näe painiketta, saatat näyttää sen manuaalisesti suorittamalla seuraavat vaiheet:

 1. Siirry Wix-kojelautaan ja kirjoita seuranta & Analytics-osio.
 2. Napsauta “Custom” -painiketta.
 3. Kopioi Weglotin luoma JavaScript-katkelma ja liitä se. Muista valita ”Lataa koodi jokaiselle uudelle sivulle” -vaihtoehto, jotta vaihtaja näkyy jokaisella sivulla.

Monikielinen Wix-verkkosivustosi versio on valmis!

Kuinka paljon maksaa Wix-monikielisen verkkosivuston luominen

Käyttäjät voivat kokeilla palvelua ilman kustannuksia Weglot-ilmaisen version avulla. Vaikka se on rajattu vain 2 000 sanaan, se riittää silti pienelle verkkosivustolle, aloitussivulle tai yrityksen edustalle verkossa. Jos sinulla on blogi tai digitaalikauppa, jossa on jatkuvasti päivitettävää sisältöä, on tarpeen päivittää premium-Weglot-paketteihin.

Hinta riippuu käännettävän sivumäärästä ja sisällön määrästä. Lisäksi käännöksen laadulla on merkitystä. Jos automaattinen käännös riittää projektiisi, sinun ei tarvitse maksaa ylimääräistä rahaa manuaalisesta muokkaamisesta.

Weglot-hinnoittelu

Weglotin käytön hinta on 9,9-499 euroa kuukaudessa. Kaikilla paketeilla on samat ominaisuudet ja toiminnot. Ainoa ero on tuettujen verkkotunnusten lukumäärässä ja sanamäärässä.

johtopäätös

Weglot voi olla hyvä vaihtoehto Wix-mukautetulle käännöstyökalulle. Integrointiprosessi on erittäin helppoa, kun taas lokalisointi ei vaadi koodausta tai erityisiä taitoja. Sinun verkkosivustosi käännetään automaattisesti yli 100 kielellä.

Lisäksi käyttäjät voivat mukauttaa joitain elementtejä, mukaan lukien kielenvaihtopainike, käyttää Weglot-kojetaulua seuraamaan käännettyä sisältöä ja hyötyä ympäri maailmaa tapahtuvasta tuotemerkkien tunnustamisesta.

Kokeile Weglotia ILMAISEKSI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map