5 beste bloggplattformer for nettstedbyggere for 2020

Innholdet mitt støttes av lesere av fantastiske mennesker som deg. Noe som betyr at jeg kunne tjene en provisjon. Lær mer her!


Klar til å bli blogger?

Jeg må si:

God idé!

Det er ikke lett, men det lønner seg så i det lange løp.

Å finne den perfekte bloggplattformen er selvfølgelig ikke alltid det enkleste å gjøre.

Forhåpentligvis vil denne artikkelen gjøre det litt enklere å finne den perfekte nettstedbyggeren for å begynne bloggingsturen din

WordPress.org – Selv vert – Det jeg bruker hovedsakelig

For deg som er litt flink til å lage blogger, er WordPress.org noe for deg.

Det har fått et så sterkt rykte at nesten en fjerdedel av alle nettsteder drives av dette bemerkelsesverdige programvaren.

Det er blant de beste nettstedbyggere for blogger

Priser

Dette er uten tvil den beste delen om WordPress.org ved at det er gratis og et program med åpen kildekode som millioner av mennesker bruker for å opprette blogger..

Husk at du må betale for domenenavnet sammen med hosting (i gjennomsnitt $ 6 dollar og oppover månedlig).

I tillegg har alle premium-temaer eller plugins (men mange gratis) også en pris.

Pros & Ulemper

Ganske kraftig: Når du vurderer de 54 000 pluginene som er tilgjengelige og øker, er det et utall alternativer å velge. Fra nyhetsbrevssystemer til designverktøy, kan du finne alt her.

Tilpasning: Du kan opprette et unikt nettsted hvis du kjenner til noe koding. Dette betyr at du kan opprette din egen webside for å dekke dine behov. Dette er spesielt viktig hvis du er i en meget konkurransedyktig nisje eller felt der det å skille seg ut er viktig.

Til tross for alle fordelene som WordPress.org tilbyr, er det noen få ulemper du må være klar over før du velger dette programmet.

Vanskelig å lære: Den største ulempen er at denne programvaren ikke er for nybegynnere.

Du må vite hvordan du skal kode hvis du vil bruke dette som grunnlag for nettstedets byggherre. Årsaken til dens popularitet er at nettdesignere bruker dette for å lage så mange nettsteder.

Imidlertid, hvis du gjør dette på egen hånd, trenger du litt hjelp.

Selvledelse: Med andre ord, domener, plugins og hosting må du gjøre selv.

Noen kan være i orden med dette alternativet, men for de fleste bloggere og eiere av nettstedet vil de helst ikke måtte utføre vedlikeholdsarbeidet.

Det er liten tvil om at WordPress.org er et av de beste bloggplattformproduktene på markedet.

Det er imidlertid ikke det beste for nybegynnere. Med mindre du er forberedt på å lære om koding, kan det være best å velge en annen bloggplattform for dine behov.

Komme i gang med WordPress

Dette er litt annerledes enn de grunnleggende nettstedbyggere

Fordi

Du trenger en vert for bloggen din.

Som, Blue Host

De vil ganske mye hjelpe deg herfra

Hvis du vil ha mer hjelp

Sjekk denne artikkelen

Wix

Prøv Wix for blogging nå

Takket være sin omfattende markedsføringskampanje, har Wix blitt et av de mest populære programvareproduktene for bygging av nettsteder i verden.

Priser

Du kan gå med en gratis konto, men den er så begrenset at den ikke er verdt prisen.

I stedet anbefales det at du starter med $ 5-planen per måned som gir 500 MB lagringsplass, 1 GB båndbredde og et tilpasset domene.

For større virksomheter inkluderer $ 25-planen per måned 24-timers VIP-støtte, så det er et alternativ.

Pros & Ulemper

Brukervennlighet: Den beste grunnen til å velge Wix er antagelig at programvaren er designet med tanke på nybegynnere. Selv om du aldri har bygget et nettsted før, er det raskt og enkelt når du bruker Wix.

Integrasjon: En av de beste fordelene med Wix er integrasjonen med nettstedet som gjør det perfekt for å vokse virksomheten din. Dette betyr at du ganske enkelt trenger å oppgradere planen din når online virksomheten utvides.

Begrenset lagringsplass: Dette kan være et reelt problem for noen, da den tilgjengelige plassen for lagring er begrenset, spesielt hvis du velger budsjettplan.

Færre funksjoner: Fordi det er bygget for enkelhets skyld og brukervennlighet, vil du ikke finne så mange bloggfunksjoner sammenlignet med lignende plattformer som WordPress.com og Weebly.

For de som nettopp er i gang, spesielt hvis du er en kreativ type, så er Wix den perfekte løsningen for nettbaserte behov. Imidlertid, hvis du

planlegger å utvide virksomheten over tid, kan det være lurt å vurdere en annen bloggbygger.

Square

Prøv ut Squarespace For Blogging

Squarespace har fått betydelig oppmerksomhet de siste årene takket være den betydelige nettannonseringen.

Den har også et rykte for å være perfekt for de som nettopp begynner med å bygge sin egen blogg.

Priser

Det er ingen gratis alternativer, men det er en $ 12 per måned plan for personlig bruk. Hvis du vil oppgradere og tjene penger på innsatsen, er det en forretningsplan på $ 18 per måned.

Pros & Ulemper

Kreativ frihet: Sammenlignet med mange andre nettstedbyggere, får du en betydelig mengde fleksibilitet med Squarespace. Dette gjelder spesielt hvis du vil legge til dine egne funksjoner på nettstedet.

Utmerkede maler: En annen fordel er det store antallet maler av høy kvalitet som gjør det enkelt å bygge en blogg. Du kan finne den du ønsker eller tilpasse den etter dine behov.

Imidlertid er ikke alt med Squarespace perfekt, det er et par problemer de har sammenlignet med andre nettstedbyggere.

Vanskelig å lage: Selv om det ikke er så vanskelig, er det vanskeligere sammenlignet med Weebly og Wix når det gjelder å bygge et nettsted. Dette er fordi Squarespace er designet for de med minst erfaring, selv om det ikke er så vanskelig å lære.

Begrensede prisplaner: Det er mindre fleksibilitet i prisplanene som tilbys av Squarespace, slik at du kanskje ikke finner det du trenger.

Totalt sett er Squarespace en av de beste nettstedbyggere for blogger. Dette gjelder spesielt hvis du driver en e-handelsbutikk, en stor bedrift eller trenger å vise porteføljen din. Det hjelper absolutt hvis du kan finne en prisrabatt siden de er noe dyrere, men det kan være vel verdt det.

WordPress.com

Prøv WordPress.com for bloggen din

WordPress.com skal ikke forveksles med WordPress.org, da de er to forskjellige plattformer. Dette har imidlertid ikke stoppet millioner av mennesker fra å bruke WordPress.com som sin go-to-bloggtjeneste.

Priser

Du kan starte med en gratis versjon, men det er ganske begrensende og er fylt med WordPress-merkevarebygging. Du kan velge mellom betalte planer som spenner fra $ 4 til $ 25 per måned og betale årlig hvis du ønsker det.

Pros & Ulemper

Enkel å bruke: Fra å bygge nettstedet til å følge installasjonsveiviseren til å ha innebygde fellesskapsfunksjoner, er WordPress.com en av de beste nettstedbyggere for blogger du kan finne. Det hjelper at hosting er inkludert i kjøpet.

Support: Du har dedikert support når du bruker WordPress.com. Dette kan være veldig nyttig når du oppretter bloggen din for å maksimere potensialet. I tillegg kan du få spørsmålene dine besvart på rimelig tid.

Til tross for alle fordelene, er det fortsatt noen problemer når du bruker WordPress.com som bloggbyggingsplattform.

Begrenset tilpasning: Dette betyr at du ikke kan gjøre bloggen din så unik som du vil. Dette kan være problematisk hvis du er i en meget konkurransedyktig nisje eller bransje der det er viktig å skille deg fra konkurransen.

Krav til forretningsplan: Med andre ord, hvis du vil ha tilgang til alle tredjeparts temaer og plugins som gjør WordPress.com verdt det, må du investere i den dyrere forretningsplanen.

Mens WordPress.com har sine fordeler, er det kanskje ikke det riktige valget for deg hvis du planlegger å ha et billig personlig eller profesjonelt nettsted.

Weebly

Klar til å begynne å bygge med Weebly

Weebly tilbyr noen eksepsjonelle alternativer for nybegynneren, spesielt hvis du planlegger å lage et profesjonelt eller personlig nettsted. Fra sterke SEO-funksjoner til integrasjonen med Google Analytics, kan du absolutt vokse en liten bedrift med Weebly.

Priser

Den gode nyheten er at du kan prøve Weebly gratis, men det inkluderer bare rundt 500 MB lagringsplass, og du er et underdomen til Weebly sammen med merkevarebyggingen. For $ 4 per måned, kan du få et tilpasset domene som er ganske billig alt du vurderer.

Prisplaner over de grunnleggende varierer fra $ 8 til $ 25 per måned som tilbyr et bredt utvalg av alternativer. For de som lanserer e-handelsnettsteder, kan det hende du må betale litt mer.

Pros & Ulemper

Rask & Vennlig: Med andre ord er Weebly designet for nybegynnere som har liten eller ingen erfaring med å bygge nettsteder. Weebly tar deg steg for steg gjennom prosessen, slik at du kan bygge nettstedet ditt raskt og enkelt.

Funksjoner: Bortsett fra hvor enkelt det er å bygge bloggen din, er antall funksjoner som Weebly tilbyr betydelig for prisen. Dette betyr at du får planlagt deling og kommentarstyring som er ganske nyttige som en del av funksjonene Weebly tilbyr.

Til tross for fordelene har Weebly et par problemer du må være klar over før du kjøper en plan.

Begrenset vekst: Et av de vanlige problemene med en dra-og-slipp-blogg eller nettstedbyggere er deres begrensede vekstevne på lang sikt. Dette kan ikke være noe problem for noen hvis du planlegger å holde nettstedet begrenset. Men for andre som har store planer, kan det hende Weebly ikke er veien å gå.

Færre tilpassbare funksjoner: Selv om du kan bygge et attraktivt nettsted, kan du ikke tilpasse det i den grad de andre byggherrene på denne listen kan gjøre.

Dette betyr at du er begrenset i muligheten til å gjøre nettstedet ditt unikt, noe som er viktig, spesielt hvis du er i en meget konkurrerende bransje.

Weebly er et av de beste bloggplattformene for nybegynnere, ingen tvil om det. For personlige eller profesjonelle nettsteder er det et godt valg takket være den brukervennlige plattformen. Imidlertid, hvis du planlegger å vokse en stor virksomhet, vil du sannsynligvis velge et annet nettsted.

Konklusjon om disse bloggplatformene

Hvis du seriøst om blogging

Med hendene nede, vil du bruke mitt første alternativ WordPress

Husk at jeg generelt bare dekker nettstedsbyggere

Men:

I dette tilfellet må vi dekke WordPress.org

Læringskurven er høyere, men det er verdt det.

Hvis det overordnede hovedformålet ditt ikke er å blogge

For eksempel er du et lokalt selskap også

Deretter

De andre 4 alternativene er verdt å prøve også

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map