Κορυφαίοι 7 ιστότοποι φιλοξενίας ASP.NET – Ultimate Beginner’s Guide

Θέλετε να δημιουργήσετε τις δικές σας δυναμικές ιστοσελίδες σε αντίθεση με τη χρήση διεπαφής μεταφοράς και απόθεσης τρίτου μέρους που δεν απαιτεί καν δεξιότητες κωδικοποίησης; Αναπτύσσετε διαδικτυακές εφαρμογές και υπηρεσίες?


Εάν ναι, θα μπορούσατε να είστε ένας από τους πολλούς χρήστες ASP.NET που πρέπει να βρουν τον κατάλληλο πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Το ASP.NET είναι ένα πλαίσιο ανοιχτού κώδικα, διακομιστή που αναπτύχθηκε από τη Microsoft και κυκλοφόρησε αρχικά το 2002. Το ASP.NET, σε αντίθεση με το ASP, δεν είναι γλώσσα προγραμματισμού. Ωστόσο, υποστηρίζει γλώσσες προγραμματισμού όπως η Visual Basic και το C #.

Αντίθετα, η αντικειμενοστραφής προσέγγιση του ASP.NET και η προσωρινή αποθήκευση από την πλευρά του διακομιστή σάς επιτρέπουν να επιταχύνετε τη διαδικασία ανάπτυξης χρησιμοποιώντας λιγότερο κώδικα. Από το 2018, 13% όλων των ιστότοπων χρησιμοποιήστε ASP.NET αν και αυτό όταν κοιτάζετε μόνο τους κορυφαίους ένα εκατομμύριο ιστότοπους στον κόσμο.

Δεν έχει σημασία τι, αν χρησιμοποιείτε ASP.NET, το κάνετε επειδή θέλετε οι ιστοσελίδες και οι εφαρμογές σας να λειτουργούν γρήγορα και αποτελεσματικά. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεστε επίσης τον καλύτερο κεντρικό υπολογιστή ASP.NET για τον ιστότοπό σας για να μεγιστοποιήσετε αυτές τις προσπάθειες.

Πώς επιλέγουμε τις βαθμολογίες μας

5 αστέρια

Κοίτα, το καταλαβαίνουμε: η τιμή είναι κρίσιμη όσον αφορά την επιλογή μιας υπηρεσίας φιλοξενίας ASP.NET.

Αλλά δεν είναι η μόνη σκέψη.

Επιπλέον, οι αξιολογήσεις μας βασίζονται σε άλλους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν εξίσου την επιλογή που κάνετε: χαρακτηριστικά, διαδικτυακή βάση γνώσεων και υποστήριξη πελατών. Μόνο κοιτάζοντας τη μεγάλη εικόνα – όχι μόνο ένα μέρος της – θα μπορείτε να λάβετε τη σωστή απόφαση.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς σχεδόν όλοι οι πάροχοι φιλοξενίας προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις για ετήσιες αγορές υπηρεσιών, αλλά ποτέ δεν θέλετε να έχετε τη λύπη του αγοραστή λίγες εβδομάδες μετά την επιλογή που αποδεικνύεται ότι δεν είναι η καλύτερη για τις ανάγκες σας.

Χαρακτηριστικά:

 • Ποιες είναι οι επιλογές φιλοξενίας ASP.NET?
 • Τι θα έλεγες αποθήκευση και εύρος ζώνης?

Βάση δεδομένων διαδικτυακής γνώσης:

 • Ποιοι πόροι είναι διαθέσιμοι στο Διαδίκτυο?
 • Συχνές ερωτήσεις?
 • Σεμινάρια; Βίντεο?

Εξυπηρέτηση πελατών:

 • Όταν χρειάζεστε βοήθεια, ποια βοήθεια είναι διαθέσιμη?

Κορυφαίοι 7 ιστότοποι φιλοξενίας ASP.NET

Η πλοήγηση σε όλες τις τεχνικές καμπάνες και σφυρίχτρες μεταξύ των ιστότοπων φιλοξενίας ASP.NET μπορεί να είναι τρομακτική. Έτσι, ρίξτε μια ματιά στις κριτικές μικρογραφιών παρακάτω για να μάθετε τα βασικά στοιχεία για καθέναν από αυτούς τους παρόχους υπηρεσιών.

1. Φιλοξενία Α2

Φιλοξενία Α2

Αρχικά ονομάστηκε Iniquinet, το A2 Hosting ιδρύθηκε το 2001 από Μπράιαν Μούτιγκ ως χόμπι.

Ως ιδιωτική εταιρεία, τα οικονομικά και ο αριθμός των χρηστών της είναι δύσκολο να προσδιοριστούν. Οι πρόσφατες εκτιμήσεις, ωστόσο, έβαλαν τα ετήσια έσοδά της στα 27 εκατομμύρια δολάρια. Τα μεγαλύτερα σημεία πώλησης της A2 Hosting είναι η πλατφόρμα SwiftServer και Turbo Servers για εξαιρετικά γρήγορη φόρτωση σελίδων.

Όλα τα προγράμματα περιλαμβάνουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και μεταφοράς δεδομένων καθώς και δωρεάν πιστοποιητικά Secure Sockets Layer (SSL) για μονάδες ασφαλείας και μονάδες στερεάς κατάστασης (SSD).

Επιπλέον, οι χρήστες θα χρησιμοποιήσουν τον πίνακα ελέγχου Plesk Onyx 17.8. Οι λογαριασμοί εμπόρων PayPal μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα και υπάρχει αυτόματο πρόγραμμα εγκατάστασης με ένα κλικ για WordPress, Joomla και Drupal.

Οι αποκλειστικές διευθύνσεις IP είναι διαθέσιμες για όλα τα προγράμματα με λιγότερα από $ 2 ανά μήνα. Το A2 Hosting διαθέτει εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9% μαζί με 24/7 ζωντανή υποστήριξη πελατών και μια ποικιλία από συχνές ερωτήσεις για πολλά θέματα.

Κόστος: 4,90 $ ανά μήνα (πρόγραμμα lite με 1 τομέα, 5 υποτομείς και 25 διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) έως και 10,78 $ ανά μήνα (σχέδιο turbo με απεριόριστους τομείς, υποτομείς και διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)

Εκτίμηση:

2. HostGator

HostGator

HostGator Οι χρήστες κυμαίνονται από άτομα με έναν ιστότοπο έως και εταιρείες Fortune 500.

Κάθε πρόγραμμα HostGator περιλαμβάνει δωρεάν μεταφορά ιστότοπου, μεταφορά σεναρίων και μεταφορά MySQL. Ο πίνακας ελέγχου Plesk παρέχει εύκολη πρόσβαση σε στατιστικά στοιχεία ιστότοπου, καταλόγους που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης και έναν διαχειριστή αρχείων που βασίζεται στον ιστό. Επιπλέον, υπάρχει εβδομαδιαία δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων εκτός ιστότοπου και μπορείτε να έχετε απεριόριστα ψευδώνυμα autoresponders και email.

Μετά την εξαγορά της EIG, το HostGator είχε αρκετές πολυήμερες διακοπές λειτουργίας το 2013, αλλά έκτοτε ο χρόνος λειτουργίας του πλησίασε σταθερά το 100% και έχει σχετικά γρήγορες φορτώσεις σελίδων.

Υπάρχει 24/7 υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, συνομιλίας και εισιτηρίων βοήθειας, αλλά ορισμένοι αναθεωρητές σημείωσαν ότι ο χρόνος για την επίλυση προβλημάτων έχει αυξηθεί από τότε που ανέλαβε η EIG. Υπάρχει μια εκτενή συλλογή FAQ για όσους θέλουν να καταλάβουν τα πράγματα μόνοι τους.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το HostGator; Ολοκλήρωση παραγγελίας για πρόσθετες πληροφορίες καθώς και εκπτωτικό κουπόνι.

Κόστος: 4,72 $ ανά μήνα (προσωπικό πρόγραμμα με έναν τομέα συν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης) έως και 14,36 $ ανά μήνα (εταιρικό πρόγραμμα με πέντε τομείς, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης και δωρεάν αποκλειστική IP).

Εκτίμηση:

3. 1&1

1 & 1

1&Η 1 ιδρύθηκε το 1988 και τα προϊόντα της διατίθενται σε όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων στον κόσμο με περισσότερα από 13 εκατομμύρια συμβόλαια πελατών, 70.000 διακομιστές, 7.000 υπαλλήλους και κέντρα δεδομένων στην Ευρώπη και το Κάνσας.

Οι μεμονωμένοι χρήστες καθώς και οι μικρές έως μεγάλες επιχειρήσεις αποτελούν τη βάση πελατών για φιλοξενία, εγγραφή τομέα και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ λύσεις.

1&Τα πακέτα φιλοξενίας του 1 έχουν ανταγωνιστικές τιμές και ακόμη και η επιλογή χαμηλού επιπέδου διαθέτει λειτουργίες όπως δωρεάν τομέα, απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης, πέντε βάσεις δεδομένων MSSQL 2017 και πιστοποιητικά SSL.

Το κορυφαίο πρόγραμμα σάς επιτρέπει να έχετε έως και 25 βάσεις δεδομένων, Sitelock Basic ασφάλεια και προστασία από κακόβουλα προγράμματα και δίκτυα παράδοσης περιεχομένου (CDN) που υποστηρίζονται με το Railgun για να εξασφαλίσετε τη μέγιστη ταχύτητα μεταξύ διακομιστών και δικτύου. 1&1 έχει επίσης μια ανεξάρτητα επαληθευμένη ταχύτητα φόρτωσης πλήρους σελίδας η οποία είναι ταχύτερη από το GoDaddy ή το HostGator.

Η απόδοση είναι εγγυημένη στο 99,9%. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι διαθέσιμη 24/7 μέσω τηλεφώνου και συνομιλίας και υπάρχει ένα επαρκές κέντρο βοήθειας με συχνές ερωτήσεις.

Κόστος: 7,99 $ ανά μήνα (100 λογαριασμοί email) έως 14,99 $ ανά μήνα (απεριόριστοι λογαριασμοί email)

Εκτίμηση:

4. Πάμε μπαμπά

Πάμε μπαμπά

ιδρύθηκε ως Jomax Technologies το 1997 και πιστεύεται ευρέως ότι είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία web hosting στον κόσμο με βάση το μερίδιο αγοράς.

Το 2017, είχε περισσότερους από 17 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως και 6.000 υπαλλήλους. Πάμε μπαμπά είναι επίσης η πιο γνωστή υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων χάρη στις ραγδαίες τηλεοπτικές διαφημίσεις της με την πάροδο των ετών, ιδιαίτερα αυτές που προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια του ετήσιου ποδοσφαίρου Super Bowl.

Τα πολλά βραβεία της για την υποστήριξη πελατών περιλαμβάνουν τη νίκη για έκτη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο Stevie 2017 για εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

Το απλούστερο σχέδιο του GoDaddy υποστηρίζει έναν ιστότοπο με 100 gigs αποθήκευσης και απεριόριστο εύρος ζώνης.

Επιπλέον, θα λάβετε έναν δωρεάν τομέα με την αγορά ενός ετήσιου προγράμματος. (Όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν εγκατάσταση με ένα κλικ WordPress, Joomla και Drupal.) Είναι κατάλληλο για έναν βασικό ιστότοπο καθώς θα έχετε πρόσβαση στο Microsoft Office 365 Business Email για ένα χρόνο μαζί με μια βάση δεδομένων MSSQL (200 megs) και 10 Βάσεις δεδομένων MySQL (1 συναυλία το καθένα).

Το κορυφαίο σχέδιο, κατάλληλο για πολλούς ιστότοπους υψηλής κυκλοφορίας, παρέχει απεριόριστους ιστότοπους, χώρο αποθήκευσης, χρήστες FTP και βάσεις δεδομένων MySQL και MSSQL. Λαμβάνετε επίσης ένα δωρεάν όνομα τομέα καθώς και ένα πιστοποιητικό SSL. Το σύστημα premium domain name (DNS) επιτρέπει επίσης πιο αξιόπιστη, ασφαλή και γρήγορη πρόσβαση σε ιστότοπους.

Ένα βασικό πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ενώ τα προγράμματα κοινής φιλοξενίας του GoDaddy υποστηρίζουν το ASP.NET, από τον Οκτώβριο του 2017 αυτά τα σχέδια δεν περιλαμβάνουν πλέον τη νεότερη εφαρμογή ASP.NET Core. Εάν χρησιμοποιείτε ASP.NET Core, για να χρησιμοποιήσετε το GoDaddy, θα χρειαστείτε ένα πρόγραμμα αποκλειστικού διακομιστή, το οποίο είναι πολύ πιο ακριβό από τις επιλογές κοινής φιλοξενίας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το GoDaddy; Ρίξτε μια ματιά σε αυτό που περιλαμβάνει επίσης ένα εκπτωτικό κουπόνι.

Κόστος: 7,99 $ ανά μήνα (οικονομικό σχέδιο) έως 16,99 $ ανά μήνα (τελικό πρόγραμμα

Εκτίμηση:

5. Διακομιστής

Διακομιστής

Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει δύο κέντρα δεδομένων στο Secaucus, New Jersey και ένα στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια και παρέχει υπηρεσίες όπως cloud virtual private servers (VPS), colocation, αποκλειστικούς και γρήγορους διακομιστές και virtual hosting.

Όπως το HostGator, η πελατειακή του βάση περιλαμβάνει τόσο μεμονωμένους χρήστες όσο και εταιρείες Fortune 500.

Το InterServer προσφέρει μια επιλογή φιλοξενίας ASP.NET που περιλαμβάνει απεριόριστη μεταφορά δεδομένων, αποθήκευση, πιστοποιητικά SSL, λογαριασμούς FTP και λογαριασμούς email. Επιπλέον, υπάρχει ένας πίνακας ελέγχου Plesk, αποθήκευση Raid-10 και εβδομαδιαία δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων. Οι χρήστες περιορίζονται σε 25 ιστότοπους / τομείς αν και επιτρέπονται απεριόριστοι υποτομείς.

Υποστηρίζει επίσης περισσότερες από 100 εφαρμογές cloud με εγκατάσταση με ένα κλικ για WordPress, CubeCart, Magento και πολλά άλλα. Το InterServer εγγυάται 99,9% χρόνο λειτουργίας και διαθέτει μια εκτενή συλλογή εκπαιδευτικών προγραμμάτων, καθώς και 24/7 ζωντανή τηλεφωνική υποστήριξη.

Κόστος: 5 $ ανά μήνα

Εκτίμηση:

6. Υγρό

Υγρός Ιστός

Ιδρύθηκε το 1997, το Liquid Web παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων για πάνω από είκοσι χρόνια.

Τα τρέχοντα ετήσια έσοδα υπερβαίνουν τα 100 εκατομμύρια δολάρια και έχει περισσότερους από 30.000 πελάτες σε 130 χώρες, 500.000 υποστηριζόμενους ιστότοπους και 5 παγκόσμια κέντρα δεδομένων. Ένας τομέας έμφασης είναι η εξυπηρέτηση πελατών, καθώς υπόσχεται να έχει «τους πιο χρήσιμους ανθρώπους ζωντανούς» διαθέσιμους για 24ωρη υποστήριξη.

Το Liquid Web είναι μακράν η πιο ακριβή επιλογή σε αυτήν τη λίστα, επειδή χρησιμοποιεί μόνο αποκλειστικούς διακομιστές, επομένως θα θέλατε να ρίξετε μια προσεκτική ματιά στις δυνατότητές του για να βεβαιωθείτε ότι η τιμή σας αξίζει. Στο χαμηλότερο σημείο υπάρχει ένας διακομιστής Storm SSD δύο gig με την επιλογή να χρησιμοποιήσετε είτε έναν δωρεάν διαχειριζόμενο διακομιστή 64-bit 2012 ή 2014 Windows με υποστήριξη επιπέδων δικτύου, υλικού και εικονικοποίησης.

Ή, για 10 $ επιπλέον το μήνα, υπάρχει ο διακομιστής 64-bit με πλήρη διαχείριση των Windows με έναν πίνακα ελέγχου Plesk. Μέχρι πέντε terabyte μηνιαίας μεταφοράς δεδομένων είναι δωρεάν και όλοι οι διακομιστές συνοδεύονται από ένα κοινό διεύθυνση IP με την επιλογή να προσθέσετε έως και επτά επιπλέον για ένα δολάριο το καθένα. Υπόσχεται επίσης 100% χρόνο λειτουργίας.

Το Liquid Web διαθέτει μια εκτενή βάση δεδομένων γνώσεων με εκατοντάδες μαθήματα μαζί με 24ωρη υποστήριξη τηλεφώνου και συνομιλίας. Επιπλέον, όλοι οι τεχνικοί υποστήριξης έχουν πάνω από 300 ώρες εκπαίδευσης και μπορείτε να μιλήσετε με ειδικούς με πιστοποιήσεις σε Windows, Red Hat Linux και Cisco.

Κόστος: 110 $ ανά μήνα και άνω με βάση πρόσθετα προϊόντα και υπηρεσίες

Εκτίμηση:

7. Εγγραφείτε

Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ

Η Horman Interactive Corporation το 1994, η Register.com παρήγαγε αρχικά λογισμικό δημιουργίας ιστοσελίδων προτού επίσης μετακομίσει σε web hosting και τομέα εγγραφή.

Η εταιρεία, που αγοράστηκε από το Web.com το 2010, εδρεύει στη Νέα Υόρκη με επιπλέον γραφεία στο Λονδίνο, τη Βαλτιμόρη και το Χάλιφαξ του Καναδά. Η βασική της δραστηριότητα εστιάζεται στην κάλυψη των αναγκών των επιχειρηματιών και των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων. Επί του παρόντος, το Register.com διαχειρίζεται πάνω από 2,5 εκατομμύρια τομείς και αναγνωρίστηκε από το WebHostDirectory.org ως ο καλύτερος καταχωρητής τομέα του 2012.

Όλα τα σχέδια συνοδεύονται από απεριόριστη μεταφορά δεδομένων, έναν δωρεάν τομέα, 100 δείκτες τομέα, έναν autoresponder ανά διεύθυνση email και AWStats για web analytics. Στο χαμηλότερο σημείο, οι χρήστες μπορούν να έχουν 300 gig αποθήκευσης, 25 λογαριασμούς FTP και 25 βάσεις δεδομένων MySQL 300 gig. Το κορυφαίο πρόγραμμα διαθέτει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, λογαριασμούς FTP και βάσεις δεδομένων MySQL με τον ίδιο επιπλέον αποθηκευτικό χώρο για αυτούς που χρειάζεστε.

Υπάρχει εγγύηση χρόνου λειτουργίας και ο ιστότοπος του Register.com παρέχει πολλά μαθήματα και συχνές ερωτήσεις. Επιπλέον, υπάρχουν αριθμοί χωρίς χρέωση για εξυπηρέτηση πελατών. Μπορείτε επίσης να υποβάλετε ένα αίτημα για προγραμματισμό μιας επιστροφής κλήσης από το προσωπικό υποστήριξης τη στιγμή της επιλογής σας.

Κόστος: 5,95 $ ανά μήνα (βασικό πρόγραμμα φιλοξενίας) έως 9,95 $ ανά μήνα (premium φιλοξενία)

Εκτίμηση:

Τι χρειάζεται να κάνεις?

Ο άνθρωπος σκέφτεται

Όπως συμβαίνει με κάθε φορά που αξιολογείτε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, πρέπει να κάνετε έναν καθορισμό κλειδιών εκ των προτέρων: Τι πρέπει να κάνετε?

Εάν είστε ήδη εξοικειωμένοι με το ASP.NET, προχωράτε μπροστά από κάποιον που δεν διαθέτει δεξιότητες κωδικοποίησης που χρειάζεται μια διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης σχεδιάστε έναν ιστότοπο.

Ωστόσο, με την ποικιλία διαθέσιμων επιλογών φιλοξενίας ASP.NET, δεν θέλετε να πληρώσετε για αυτό που δεν θα χρησιμοποιήσετε, όπως περιττό χώρο αποθήκευσης, εύρος ζώνης ή διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε ό, τι χρειάζεστε.

Στο τέλος, ωστόσο, αυτό οφείλεται επίσης στην επεκτασιμότητα επειδή πρέπει πάντα να σχεδιάζετε το μέλλον.

Όπου βρίσκεστε σήμερα είναι πιθανότατα όχι εκεί που θέλετε (ή περιμένετε) να είναι έξι μήνες ή ένα χρόνο κάτω από το δρόμο. Όσο δεν θέλετε να πληρώσετε υπερβολικά για μια υπηρεσία, δεν θέλετε επίσης να αναγκαστείτε να μετεγκαταστήσετε ένα ή περισσότερα έργα ASP.NET σε ένα νέο υπηρεσία φιλοξενίας επειδή ξαφνικά ξεπεράσατε αυτό που προσφέρει ο τρέχων πάροχός σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map