Topp 8 beste blogghostingsider: Fra gratis til premium

beste blogghostingsider


Den første bloggen er kreditert Justin Hall, en student ved Swarthmore College, i 1994, selv om begrepet “blogg” (en kombinasjon av “web” og “logg”) ikke ble myntet før tre år senere.

Siden den gang har blogging vokst eksponentielt etter hvert som det er over 440 millioner blogger over hele verden i henhold til nylige estimater.

Tidlige blogger som Hall’s var herlige personlige hjemmesider, og plattformer for tidlig blogging var først og fremst de som ønsket å publisere personlig innhold. Selv om disse individuelle, omfattende bloggene fortsatt eksisterer, blir nisjespesifikke blogger fokusert på temaer som mote, reise, mat, skjønnhet og foreldre stadig mer populære.

Tidlige bloggere hadde også begrensede muligheter for å tjene penger på innhold, men nå er det potensialet til å generere betydelige inntekter gjennom annonser, tilknyttede programmer, direkte salg og abonnementskostnader for nettstedet..

Gitt den potensielle rekkevidden når det gjelder publikum så vel som muligheten til å tjene inntekter, er det nøkkelen å ta det riktige valget for å være vert for bloggen din. Ta en titt på de best tilgjengelige blogghotellsidene nedenfor for å bestemme hvilken som vil fungere best for deg.

Hvordan vi velger vurderingene våre

Hvordan vi velger vurderingene våre

Når du evaluerer et webhotell for blogg, er det viktig å gjøre en helhetlig vurdering i motsetning til bare å fokusere på pris. Når alt kommer til alt, mens du ønsker verdi for pengene, vil du bare betale for produkter og tjenester som tilfredsstiller dine behov.

Visstnok inkluderer vi prisinformasjon nedenfor, men vi ser også på ytterligere to viktige områder, som for eksempel bruksfunksjonene – inkludert inntektsgenereringsalternativer der det er aktuelt – og kundeservice på disse beste bloggvertingssidene.

Funksjoner: Hvilke forskjellige alternativer og funksjonalitet er tilgjengelige? Hva er brukervennligheten?

Kundeservice: Hvordan blir spørsmålene dine besvart og problemene dine adressert?

Priser: Er det et gratis alternativ eller bare betalt? Hva er forskjellene i planene?

Topp 8 beste blogghostingsider

Miniatyrbildevalueringene nedenfor gir en oversikt over de beste tilgjengelige alternativene som spenner fra å markedsføre personlig innhold på nettet til primært e-handelsløsninger..

WordPress.com

wordpress.com

WordPress.com er et mangeårig og populært bloggingside, og ble lansert i 2005. Både en bloggplattform og en vertside, det er en robust gratisversjon som er muliggjort gjennom valgfrie betalte oppgraderinger og anti-spam programvare samt annonsering..

Ifølge WordPress.coms estimater, ser over 400 millioner mennesker hver måned mer enn 15 milliarder sider, og i dag brukes det av 25% av alle nettsteder på internett.

WordPress.com kan brukes til å bygge ikke bare blogger, men nettsteder av alle slag. Et stort utvalg av gratis og betalte maler er tilgjengelige, og dra-og-slipp-grensesnittet og WYSIWYG-redigereren er intuitive og enkle å bruke. Det er 24-timers kundesupport via e-post, og betalte planer tilbyr live chat med “Happiness Engineers.” Bloggen din kan få inntektsgenerering gjennom Google Adsense, tilknyttede lenker og / eller selge dine egne produkter direkte.

Enten du er enmannsoperasjon eller en stor organisasjon, tilbyr WordPress.com et servicenivå som vil fungere for deg.

Kostnad: Gratis (WordPress.com subdomene og begrenset lagring) og betalte planer fra $ 4 til $ 25 per måned (tilpasset domenenavn, ekstra lagring og evne til å laste opp lyd og video). Den overordnede forretningsplanen lar deg installere tredjeparts plugins og temaer.


Sjekk nettstedet

Vurdering: 10/10

tumblr

tumblr.com

Tumblr ble grunnlagt i 2007 av David Karp og eies for tiden av Oath Inc., et datterselskap av Verizon.

Spesialiteten er mikroblogging via kortere tekstinnlegg og multimediainnhold. Fra og med 2018 vert Tumblr over 400 millioner blogger med mer enn 550 millioner besøkende hver måned.

Tumblr-brukere er jevnt fordelt mellom menn og kvinner, og det er mest populært i alderen 18-29 år.

Det er syv typer standardinnlegg: tekst, foto, sitat, lenke, chat, lyd og video.

I motsetning til de fleste andre bloggingsider som er designet for optimal ytelse på stasjonære maskiner, gjør Tumblr-appen mikroblogging til et blunk på smarttelefonen din.

Andre funksjoner inkluderer enkel deling, liking og omlegging av innhold fra andre Tumblr-brukere. Kundeservice er per e-post 24/7, og brukere kan få tilgang til en betydelig kunnskapsdatabase.

Mens noen store selskaper bruker Tumblr, er den mer egnet for enkeltpersoner og mindre organisasjoner.

Kostnad: Gratis med betalte alternativer for tilpassede domenenavn og premiumtemaer.


Sjekk nettstedet

Karakter: 8/10

Blogger

blogger.com

Blogger ble lansert i 1998 og er en av de originale plattformvertskapene for blogg, og har vært eid av Google siden 2003. I 2013 hevdet Google 540 millioner aktive brukere. Dette kan imidlertid være litt misvisende, ettersom det er samlet i Googles pakke med produkter som Gmail og Google Docs, og det er vanskelig å vite nøyaktig hvordan en “bruker” er definert.

Dette er som hver kopi av Windows 10-operativsystemet inkludert Microsofts Edge-nettleser som teller som en installasjon om en bruker noen gang lanserer den eller ikke.

Bloggers enkelhet er en velsignelse og en forbannelse. På den ene siden betyr det begrensede sett med funksjoner og tilpasningsmuligheter at det ikke er mange bjeller og fløyter å navigere. I tillegg er det integrert med andre Google-produkter som AdSense for å generere inntekter.

På den annen side gjør denne funksjonen på lavt nivå den mindre tiltalende for mer erfarne bloggere. I tillegg har Google en historie med å avslutte selv populære prosjekter med liten advarsel, så du må sikkerhetskopiere innholdet ditt regelmessig. Kundeservice er først og fremst relatert til brukerfora og online skjemaer.

Du kan starte en blogg på Blogger, men hvis den begynner å vokse, vil du flytte til en mer robust plattform som WordPress.com. Kostnad med betalte tilpassede domenenavn tilgjengelig via Google Domener.


Sjekk nettstedet

Karakter: 7/10

Spøkelse

ghost.com

Ghost, som er en åpen kildekode-publiseringsplattform, ble utgitt offentlig i 2013 etter at en vellykket Kickstarter-kampanje oppfylte det opprinnelige målet om nesten $ 35 000 på mindre enn en dag og til slutt samlet inn over $ 250 000.

Idrett til en nedstrippet, minimalistisk tilnærming til blogging, har Ghost fra og med 2018 over 1,3 millioner installasjoner. Kjernepubliseringsapplikasjonen er gratis mens det non-profit Ghost Foundation opprettholder seg via betalte hostingalternativer.

I motsetning til WordPress.com, som brukes til alle typer nettsteder, er Ghost skreddersydd for bloggere og forfattere.

En kul funksjon er redigering på delt skjerm: rediger innlegget ditt til venstre og se liveversjonen av det til høyre. I tillegg, hvis du vil bruke en annen hostingplattform, kan du laste ned Ghost-applikasjonen til datamaskinen din gratis.

Alle planer inkluderer ubegrenset lagring. Mest kundestøtte er gjennom vanlige spørsmål. Ghost (Pro) -kunder har også e-poststøtte.

Hvis du ser alvorlig på å skrive, er Ghost et mulig alternativ for å bruke mer tid på å produsere innhold og mindre på å administrere nettstedet ditt.

Kostnad: $ 19 per måned (1 blogg og 50 000 månedlige sidevisninger) opp til $ 199 per måned (50 nettsteder og 2 millioner månedlige sidevisninger)


Sjekk nettstedet

Karakter: 7/10

Medium

medium.com

Medium ble lansert i 2012 og designet av Evan Williams, en av grunnleggerne av både Blogger og Twitter.

Hovedvekten er nesten utelukkende på innholdsdeling i motsetning til et e-handelsfokus som nettsteder som Wix og Squarespace. I 2017 hadde Medium 60 millioner månedlige lesere av innholdet.

Som Ghost er Medium fokusert på innholdsproduksjon. Det er begrensede alternativer for å tilpasse innleggene og websidene. Alle kan skrive og publisere innhold som også kan samles i online magasiner. Forfattere kan bestemme at individuelle sider / innlegg skal være tilgjengelige for alle eller bare betalte abonnenter.

Inntektene genereres av hvor mange “klapper” (ligner på “liker”) en artikkel mottar fra betalte abonnenter som en prosentandel av de månedlige abonnementsavgiftene. Kundeservicealternativer inkluderer online billetter, e-poststøtte og vanlige spørsmål.

Hvis du vil bruke mer tid på å skrive og mindre tid på å administrere et nettsted, kan Medium være et godt valg for deg, spesielt gitt muligheten til å være lett tjent penger.

Kostnad: Gratis (ubegrenset publisering, men du kan bare lese 3 abonnementsbaserte artikler per måned) eller $ 5 per måned (ubegrenset publisering og tilgang til alt innhold)


Sjekk nettstedet

Karakter: 7/10

Wix

wix.com

Basert i Tel Aviv, Israel, er Wix en skybasert nettstedsbygger som ble lansert i 2006. Den bruker en freemium-modell: den grunnleggende applikasjonen er gratis med et lavt månedlig vertsgebyr, og mange betalte oppgraderinger og alternativer er tilgjengelige.

I 2017 var det 110 millioner Wix-brukere, og i gjennomsnitt er det 45.000 nye påmeldinger hver dag.

Mer en nettstedsbygger enn en bloggplattform i seg selv, brukere kan legge til en blogg via Wix Blog-appen. Det er enkelt å designe nettstedet ditt med et dra-og-slipp-system som ikke krever kodingsevner. I tillegg er det mange betalte apper å velge mellom.

Gratis apper er imidlertid begrenset, og den grunnleggende månedlige planen har Wix-merkevarebygging på nettstedet ditt. Toppnivå-VIP-planen inkluderer telefon- og e-poststøtte mens grunnleggende plan er avhengig av vanlige spørsmål.

Eiere av små bedrifter vil like alternativer for netthandel, men hvis det ikke er deg, kan en annen tjeneste være et bedre valg.

Kostnad: $ 5 per måned (1 gig båndbredde og 500 megs lagringsplass) opp til $ 25 per måned (ubegrenset båndbredde, 20 gig lagringsplass og gratis tilpasset domene)


Sjekk nettstedet

Karakter: 6/10

Square

squarespace.com

Squarespace ble grunnlagt i 2003 av Anthony Casalana mens han var student ved University of Maryland, og er programvare som en tjeneste (SAAS) designet for å være en one-stop-shop for ditt nettsted bygging og publisering behov.

Det tilbyr en bloggplattform, hostingtjeneste, e-handelsplattform, domeneregister og mer.

Squarespace er et privateid selskap, så antall brukere er vanskelig å vite med sikkerhet. De fleste estimater antyder imidlertid at det har færre enn Wix 110 millioner brukere.

Squarespace tilbyr velutformede maler for å lage skarpe nettsteder via dra-og-slipp-verktøy som ikke krever koding. Til og med den grunnleggende nettstedplanen tilbyr ubegrenset båndbredde og sider, mens nettbutikkplanene for netthandel lar deg selge ubegrensede produkter uten transaksjonsgebyr.

Alle planer kommer med 24/7 kundeservice via e-post og online chat. I tillegg er det dyptgående guider og videoopplæringer tilgjengelig. I likhet med Wix, kan Squarespace brukes til blogging, men er mer egnet for netthandel.

Hvis du starter en blogg på Squarespace, vil du sannsynligvis ønske å flytte til en plattform som WordPress.com med flere funksjoner når du oppnår betydelig vekst.

Kostnad: Grunnleggende nettstedplan er $ 12 per måned (gratis domenenavn leveres med et årlig kjøp) og den avanserte forretningsplanen er $ 40 per måned (fleksible rabatter for produkter i butikken, kundekontoer og et gavekortalternativ).


Sjekk nettstedet

Karakter: 6/10

Weebly

weebly.com

Weebly ble lansert i 2007 av tre Pennsylvania State University-studenter som utviklet den for å bygge websider for å være vertskap for deres online porteføljer etter behov av skolen.

I likhet med Squarespace tilbyr det to kategorier av planer: en generell nettstedbygger og nettbutikker. I 2008 hadde Weebly en million brukere, og for tiden har den over 40 millioner. I 2018 kunngjorde den elektroniske finansielle transaksjonstjenesten Square at de kjøpte Weebly.

I likhet med flere av nettstedene på denne listen bruker Weebly dra-og-slipp-verktøy og widgets til å bygge nettstedet ditt.

I likhet med Squarespace og Wix er Weebly mer en nettstedsbygger som kan inkludere en blogg i motsetning til å ha et hovedfokus på innholdsdeling som Ghost eller Medium. Den gratis planen for enkeltpersoner lar deg prøve ut alle funksjonene før du oppgraderer til en betalt.

Alternativer for kundeservice inkluderer e-post, nettprat og vanlige spørsmål.

Hvis du er mer interessert i netthandel enn blogging, kan Wix være det riktige valget for deg, spesielt på grunn av at det er kjøpt av online betalingsprosessor Square.

Kostnad: Gratis (begrenset lagring, Weebly-underdomener og Weebly-annonsering) opp til $ 38 per måned (ubegrenset lagring, gratis domenenavn og ingen transaksjonsgebyr)


Sjekk nettstedet

Karakter: 6/10

Hva vil du gjøre?

Når det gjelder å ta et valg fra alle de beste webhotellene for blogg, er det viktigste spørsmålet å svare på: Hva vil du gjøre?

Hvis du vil bruke mer tid på å skrive og mindre tid på å administrere et nettsted, kan Ghost eller Medium være det beste alternativet. Hvis du er mer interessert i netthandel, kan du se nærmere på Wix, Squarespace eller Weebly.

Eller, hvis du vil ha et nettsted som kan gjøre alt, kan du gå med WordPress.com. Når du vet hvor du vil satse, vil du kunne ta en best mulig beslutning.

Vil du lære mer om hva du skal se etter når du velger fra de beste webhotellene for blogg? Sjekk ut denne artikkelen på krav på nettet .

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map