Lulëzoni Temat Shqyrtimi për 2020 (Fokusimi i Konvertimit)

Përmbajtja ime mbështetet nga lexuesit nga njerëz të mrekullueshëm si ju. Që do të thotë se mund të fitoja një komision. Mësoni më shumë këtu!


Sapo keni qenë në kërkim të asaj ndihme për ta bërë faqen tuaj të internetit WordPress të mrekullueshme nga çdo kënd?

Por, mos i keni njohuritë e kodifikimit?

Dua të them, mbase keni marrë të gjitha aftësitë

Mbresëlënës:

Unë duhet ta pranoj se nuk e bëj.

Kështu që dola duke kërkuar diçka për të më ndihmuar të shndërrohem më mirë dhe të dukem shkëlqyeshëm

Së fundi ……

Kam gjetur Temat e lulëzuara

isha shume falenderues Unë bëra sepse i bëri faqet e mia të internetit të shkojnë nga shikimi në rregull

Për të mrekullueshme:

Më lejoni t’ju përshkoj gjithçka dhe t’ju tregoj për të, dhe t’ju tregoj të gjitha tiparet.

Sa e lehtë është temat e lulëzimit

Sa e thjeshtë është të lulëzojnë temat për t’u përdorur?

Qëllimi që ata kanë është ta bëjnë atë shumë të thjeshtë.

Të gjitha mjetet e tyre janë tërhequr dhe lëshuar, dhe janë super të lehta për tu zbatuar.

Këtu është një video e shpejtë për t’ju drejtuar përmes lehtësisë së saj.

Lulëzoni Prmimet e Temave

Temat e lulëzojnë ofrojnë çmime për secilin mjet veç e veç, ose mund të paguani një çmim tremujor për gjithçka deri në 25 faqe interneti.

Le të shohim në dy rrugët më të thjeshta, të cilat janë tremujore për individë ose agjensi.

Mbani në mend, këto çmime janë nëse paguani çdo vit.

Nëse paguhet çdo tremujor të saj 30 dollarë tremujor dhe 69 dollarë tremujor

Lulëzoni Prmimet e Temave

Tani, çfarë nëse doni vetëm disa nga mjetet në vend të të gjitha

Le t’i shikojmë këto çmime individualisht:

 • Lulëzoni Arkitektin – licenca e vetme është 67 ose 5 dollarë paketë licence për 97 $ me mbështetje 1-vjeçare dhe azhurnime të pakufizuara
 • Lulëzon kryesitë – licenca e vetme është 67 ose 5 dollarë licencë për 97 $ ose 15 pako licence për 147 dollarë me mbështetje 1-vjeçare dhe azhurnime të pakufizuara
 • Thrive Quiz Builder – Një licencë e vetme është 67 ose 5 dollarë licencë për 97 $ ose 15 pako licence për 147 $ me mbështetje 1-vjeçare dhe azhurnime të pakufizuara
 • Lulëzoni anëtarësinë – Kjo është për gjithçka siç u përmend më lart
 • Thrive Ultimatum – Një licencë e vetme është 97 ose 5 dollarë licencë për 147 dollarë ose 15 pako licence për 399 dollarë me mbështetje 1-vjeçare dhe azhurnime të pakufizuara
 • Thrive Ovation – Një licencë e vetme është 39 ose 5 dollarë licencë për 47 dollarë ose 15 pako licence për 97 $ me mbështetje 1-vjeçare dhe azhurnime të pakufizuara
 • Lulëzoni komentet – licenca e vetme është 39 ose 5 dollarë licence për 47 dollarë ose 15 pako licence për 97 dollarë me mbështetje 1-vjeçare dhe azhurnime të pakufizuara
 • Lulëzoni Optimizimin – licenca e vetme është pako licence prej $ 127 ose 5 $ për 177 dollarë me mbështetje 1-vjeçare dhe azhurnime të pakufizuara
 • Lulëzoni Widgets Clever – Një licencë e vetme është 39 ose 5 dollarë licencë për 47 dollarë ose 15 pako licence për 97 $ me mbështetje 1-vjeçare dhe azhurnime të pakufizuara
 • Lulëzoni Nxënësin – Një licencë e vetme është 67 ose 5 dollarë licencë për 97 dollarë ose 15 pako licence për $ 127 me mbështetje 1-vjeçare dhe azhurnime të pakufizuara

Provoni temat e lulëzojnë

Lulëzoni Temat Templates ofruar

Ata ofrojnë rreth 325 shabllone të faqes së uljes për të rregulluar çfarë lloji të faqes që po kërkoni.

Kjo ofrohet në pjesën Arkitektja e Lulëzon e cila është pak më poshtë se kjo vetëm një FYI

Do të mësoni më shumë vetëm më poshtë në zonën e Arkitektit të Lulëzojnë

Temat e lulëzojnë Lulëzojnë Arkitektin

Kjo është shtesa aktuale e ndërtuesve të faqeve nga Lulëzimi i Temave.

Kur të vijë koha për të rregulluar paraqitjen e faqes tuaj, ja ku filloni. Përdoruesit me përvojë të përparojnë mund të mbajnë mend Thrive Content Builder, të cilin e zëvendëson ky mjet.

Një tipar kryesor i Thrive është klikoni për të ndryshuar. Kur doni të ndryshoni diçka, thjesht klikoni mbi të për të parë opsionet e menjëhershme të redaktimit.

Për të lëvizur diçka është aq e thjeshtë sa një klikim, një zvarritje dhe një rënie. Sshtë një mënyrë e thjeshtë për të bërë ndryshime të shpejta dhe të fluturuara në faqen tuaj të internetit.

Thrive Architect gjithashtu vjen me 325 modele tërheqëse të faqes së uljes që janë të sigurta për të tërhequr vëmendjen e një vizitori.

Për pronarët e bizneseve që kërkojnë të marrin shërbimet e tyre të njohura në internet, Thrive Architect është zgjedhja premium.

Përvoja juaj e konfigurimit është pa telashe.

Nuk ka nevojë për të shkruar kod dhe nuk ka nevojë për një diplomë kolegji në hartimin grafik.

Me Arkitektin e Lulëzoni do të keni një thjeshtësi të ndërfaqes së përdoruesit në një shkencë.

Ku e kam përdorur këtë mjet?

Shikoni këtë faqe në blogun tim gjithashtu, kam bërë me arkitektin e Lulëzimit.

Me siguri më ka dashur një orë apo më shumë, dhe jo për shkak të modelimit.

Vetëm kryesisht planifikimi i asaj që doja.

Lulëzon drejton

Nëse asgjë nuk keni provuar në internet për biznesin tuaj duket se po punon, dhe nuk keni provuar listat e postave, ju mungon diçka e madhe.

Ndërtimi i një klientelë me email është absolutisht kritik për ta njohur emrin tuaj, duke u kujtuar dhe respektuar.

Thrive Lead është një plug-in WordPress si askush tjetër.

Isshtë fjalë për fjalë këtu për krijimin e asaj që shumë mirë mund të jetë shufra më e rëndësishme e gjurmës për biznesin tuaj: lista e postimeve.

Përveç karakteristikave të tij të thjeshta të zvarritjes dhe rënies, Thrive Lead ofron mundësi të shumëfishta të ekranit për mallrat që i rritni.

Dëshironi të provoni reagimet e vizitorëve në sit për oferta të ndryshme?

Kjo është e thjeshtë për tu bërë me tiparin e testimit A / B të Lulëzon Drejton.

Gjeni se si lloje të ndryshme formash ndikojnë në trafikun e faqes suaj, kur t’i shfaqni ato dhe kur t’i bëni ato të largohen.

Ndryshoni titujt, rregulloni ofertat, firmosni njerëz të ndryshëm deri në marrëveshje të ndryshme, të gjitha në fluturim. Lulëzon Liderët shfrytëzon më shumë këtë aspekt më të rëndësishëm të biznesit tuaj.

Ndërtuesi i Lulëzon Quiz

Një mënyrë e shkëlqyeshme për të mësuar më shumë rreth njerëzve që vizitojnë faqen tuaj (dhe se si t’i bëni ata të kthehen) është me një kuiz.

Me Builder Thrive Quiz fuqia është e juaja për të krijuar materiale argëtuese pjesëmarrësit mund të kalojnë një kohë të mirë me të dhe madje t’i ndajnë rezultatet e tyre në internet.

Sapo të ndodhë, mos mendoni se nuk do të mbani mend se ku ndodhi: menjëherë në faqen tuaj në internet.

Me plug-in Thrive Quiz Builder, faqja juaj WordPress do të bëhet, me një përpjekje të lehtë me erë, një pikë ndalese për ta bërë Wink Martindale krenar.

Harrojeni kodimin, mos harroni të përpiqeni të merrni dritare që të vendosen siç duhet në faqe. Thrive Quiz Builder vjen me një magjistar të konfigurimit që ju merr përsipër çdo gjë hap pas hapi.

Dhe mos harroni ato shënjat! Për të marrë njerëz që marrin kuizin tuaj për të ndarë rezultatet e tyre, nuk ka asgjë si një simbol i lezetshëm.

Ato janë në të gjitha faqet e mediave sociale si Facebook.

Pse të mos shihni një nga të tjerët, të fituar nga dikush që vizitoi faqen tuaj dhe mori kuizin tuaj të mrekullueshëm?

Sepse kjo është pikërisht ajo që bën Thrive Quiz Builder!

Ai madje mund të zgjedhë shënjat e saj për faqen e mediave sociale që ju zgjidhni.

Provoni temat e lulëzojnë

Lulëzoni Ultimatum

Koha për të folur për kohën.

A e dini se Dairy Dock aktualisht ka shumë të mëdha lëkundje të qumështit në shitje vetëm për pesëdhjetë cent?

Për vetëm gjysmë dollari ju merrni një dajak 32 ullinj akullore dhe qumësht të freskët. O djal! Por ju duhet të nxitoni.

Sepse kjo ofertë është vetëm për një kohë të kufizuar. Në orën pesë të kësaj pasdite do të jetë vonë.

Kjo, siç ndoshta e dini mirë, quhet një fushatë e mungesës. Mund të punojë mrekulli për një biznes.

Vendosni një orë në një marrëveshje dhe shikoni që klientët të dynden në pragun tuaj, dhe tani, me Thrive Ultimatum, ju mund të përfitoni nga kjo strategji.

Shtesa Thrive Ultimatum vendos një orë countdown në ofertën tuaj për një rritje të shpejtë të shitjeve.

Me këto orë — të cilat mund të vendosen në çdo faqe ose faqe të faqes tuaj, në madhësi të ndryshme — mund të krijoni oferta me kohë të kufizuar që inkurajojnë perspektivat për të vepruar shpejt.

Funnel vizitorë të ndryshëm në fushata të ndryshme që krijoni, të gjitha në të njëjtën kohë.

Lulëzoni lumturinë

Këtu është një shtojcë për të shtuar rekomandimet e shërbimit. Ekzistojnë metoda të ndryshme për mbledhjen e dëshmive dhe shfaqjen e tyre në faqen tuaj.

Thrive Ovation eliminon konfuzionin dhe kujdeset për pjesën më të madhe të punës për ju.

Thrive Ovation lehtë ju lejon të shndërroni një koment të WordPress në një dëshmi.

Merrni një emër, merrni një fotografi, përdorni atë si një faqe shitjeje-rekomanduese – të gjitha me klikimin e një butoni!

Thrive Ovation gjithashtu funksionon me Facebook dhe Twitter për të mbledhur reagime pozitive në biznesin tuaj dhe për ta zhvendosur atë në koleksionin tuaj dëshmues për përdorim të mëvonshëm.

Lulëzoni komentet

Ju mund të mendoni se faqja juaj nuk ka nevojë për komente. Pëlqimet, ju mund të jeni duke thënë veten, janë të mjaftueshme.

Pëlqimet janë mirë.

Shikoni se është vetëm problemi si janë … mirë. Ju bie nga një temë në blog me 500 pëlqime dhe ju bën përshtypje. Pastaj ju lëvizni poshtë tek komentet dhe shihni …

Komente zero.

E dini se çfarë do të thotë? Kjo do të thotë se njerëzit po heqin dorë, duke zbehur titullin tuaj, duke klikuar si, dhe lëvizin tutje.

Mund të bëhen shumë argumente në lidhje me këtë, por një besim mendon se nëse askush nuk po flet për ju, produkti juaj nuk po lëviz.

Shtojca Thrive Comments frymëzon vizitorët e faqes tuaj për të lënë komente në një numër mënyrash.

Këtu janë disa tipare kryesore:

Lulëzoni komentet mund të falënderojnë pjesëmarrësit për herë të parë duke i dërguar ata në një faqe “të mirëpritur për komunitetin” që ofron një shenjë falas të vlerësimit tuaj.

Mund të paraqesë komentin e një vizitori në media sociale.

Dhe pse të mos lejoni që vizitorët e interesuar të lënë një koment të drejtë përmes llogarisë së tyre në mediat sociale, pa asnjë hyrje të kërkuar?

Këto janë vetëm disa nga gjërat që Komente i Lulëzon bën për të inkurajuar ndërveprimin e klientit me faqen tuaj të internetit.

Provoni temat e lulëzojnë

Lulëzoni Optimizoni

Thrive Optimize është një shtesë e testimit A / B për Thrive Architect që ju lejon të provoni popullaritetin e dy faqeve të ndara krah për krah.

Nga këtu mund të zgjidhni se cila metodë e prezantimit është e drejtë për faqen tuaj të internetit.

Dhe vendosja është me të vërtetë mjaft e thjeshtë.

Ja çfarë bëni ju:

1. Krijoni një faqe
2. Krijoni një variant të asaj faqe
3. Zgjidhni një qëllim konvertimi
4. Filloni provën

Vini re se asnjë nga këto hapa nuk përfshin kodimin e lodhur ose heqjen e telave të padenjë të skriptit HTML.

Kjo është për shkak se Thrive Optimize kujdeset për pjesët e mërzitshme për ju, kështu që ju mund të zbrisni në biznes.

Me Thrive Optimize mund të krahasoni hitet në variacione të ndryshme të faqeve tuaja të uljes.

Dhe kjo është e gjithë pika e shtojcës: e shpejtë Testimi A / B kështu që ju mund të bëni zgjedhjen që është e duhur për ju dhe klientin tuaj.

Lulëzoni Widgets Clever

Tani rishikimi për këtë shtojcë do të jetë mjaft i drejtpërdrejtë: Me Lulëzime të Zgjuara Mund të dekoroni faqen tuaj të uljes me stile të ndryshme të widget-ve, bazuar në kategoritë, llojet postare, faqet dhe etiketat.

Ajo funksionon me opsionin e paracaktuar widget në WordPress për të krijuar zgjedhje tërheqëse, tërheqëse për sytë për shiritin tuaj anësor, të cilat janë shumë specifike për nevojat e vizitorëve tuaj.

Ajo ngarkon vetëm pajisjet shtesë që janë të nevojshme për një faqe të caktuar dhe asnjë tjetër.

Kjo do të thotë që faqja juaj e internetit nuk do të ngadalësohet ose do të bëhet shumë i ngatërruar.

Konsumatorët marrin një përvojë të qetë dhe të pastër me prezantime me cilësi profesionale.

Lulëzoni nxënësin

Mjeti Thrive Apprentice ju lejon të krijoni kurse profesionale në internet me lehtësinë e montimit të një modeli aeroplan të bashkuar..

Dhe të ftuarit tuaj do të mahniten nga ajo që shohin.

Duke ndjekur një udhëzues të thjeshtë hap pas hapi, mund të krijoni mësime, kapituj dhe module ashtu si një profesionist.

Thrive Apprentice punon paralelisht me Thrive Architect për të vendosur tekstin, imazhet, video dhe tipare të tjera të projektimit menjëherë përpara studentëve tuaj për një seancë angazhuese.

Toolshtë një mjet për krijimin e kurseve për vitin 2020 që mund ta përdorni direkt nga faqja e internetit tuaj WordPress.

Provoni temat e lulëzojnë

Lulëzoni anëtarësinë

Pra, shumë përmbledhje pozitive të Thrive, së bashku me informacionin e gjetur në këtë faqe në internet, ju kanë bindur të provoni shtojcat? Mbresëlënës!

Ju jeni duke bërë zgjedhjen e zgjuar.

E tëra çfarë duhet të bësh tani është të shkosh në faqen e Anëtarësimit të Lulëzon dhe do të marrësh ato konvertime në asnjë kohë.

Pasi të jeni ngritur dhe drejtuar ekipi ynë mbështetës do të jetë në gjendje të kujdeset për çdo çështje teknike që mund të hasni.

Ju gjithashtu mund të klikoni në butonin Forumet në faqen tonë të Temave të Lulëzojnë dhe të shikoni biletat, vetëm në rast se dikush tjetër ka zgjidhur të njëjtin problem që keni.

Baza jonë e njohurive është një manual i madh, i kërkueshëm i udhëzimeve për përdoruesit e rinj për të kryer hulumtime “si-te” për produktin e tyre të ri (kjo jemi ne!).

Gjeni atë nën menunë e Lundrimit të Anëtarëve në pultin e anëtarit tuaj.

Në Universitetin Thrive, ne ofrojmë kurse për gjëra të tilla si të krijoni një faqe të suksesshme në internet dhe të zgjedhim faqen tuaj për shanset më të mira për të marrë ato konvertime të vlefshme.

Pyetjet e shpeshta lulëzojnë temat e temave

Nëse nuk shihni ndonjë nga këto pyetje që i përshtaten nevojave tuaja.

Lini një mesazh më poshtë ose kontaktoni me mua personalisht dhe unë do t’ju ndihmoj.

A mund ta përdor këtë në temën time WordPress?

Temat e Lulëzimit do të funksionojnë patjetër nëse përdorni temën tuaj.

A ofrojnë Temat e lulëzojnë një rimbursim?

Ju keni 30 ditë për të provuar përzënë këtë djalë të keq.

A është e lehtë për t’u përdorur?

Shumë, ata e bëjnë të thjeshtë përdorimin pa marrë parasysh përvojën tuaj. Pra, mos u frikësoni shumë.

A mund të ndërtoj postime në blog me Temat e lulëzojnë

Ju mund të sigurt

A mund ta përdor këtë me WordPress.com?

Jo, këto mjete janë vetëm për WordPress.org të vetë-pritur

Në rast se doni të dini ndryshimin këtu ju shkoni.

Provoni temat e lulëzojnë

Përfundimi i Rishikimit të Temave të Mia Lulëzojnë

Në përgjithësi, është një produkt i shkëlqyeshëm për të ndihmuar jetën tuaj të thjeshtë.

Unë gjeta Thrive Architect dhe Thrive Quiz Builder të jetë mashtrues për mua.

Definitelyshtë padyshim një mjet që do t’ju kursejë një ton kohë dhe do t’ju bëjë të dukeni si një projektuesi juaj në internet

Mezi pres mendimet dhe reagimet tuaja për këtë djalë të keq

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map