1 & 1 IONOS-gennemgang

1&1 IONOS – er en af ​​de største hostingudbydere i Europa, der har hovedkontor i Tyskland og fungerer godt til små til mellemstore virksomheder. Virksomheden administrerer i øjeblikket over 8 millioner kundekontrakter og har mere end 12 millioner domæner i sine lokale datacentre fundet over hele kloden, som leverer ydeevne ydeevne og sikkerhed.


Grundlagt i 1988, udviklede virksomheden hurtigt til den mest berømte europæiske hostingudbyder. De ser deres mission med at levere avanceret teknologi, lufttæt databeskyttelse og pålidelige privatlivspolitikker. Efter fusionen med ProfitBricks i 2018, 1&1 IONOS har især øget sin ydelse for at komme op til de nyeste digitale teknologier og dermed vise deres stærke fokus på kunder og dedikation til innovativ tilgang.

Tjenesten er kraftfuld, hurtig og sikker – rigtigt hvad de fleste virksomhedsejere har brug for for at etablere pålidelig webtilstedeværelse på deres websteder. Virksomheden tilbyder skalerbar ydelse med nem administration og døgnet rundt kundesupport.

1. Fordele og ulemper

1&1 IONOS ser sin mission med at levere tjenester af høj kvalitet. Ligesom enhver anden hostingudbyder har virksomheden sine fordele og ulemper, der kan have alvorlig indflydelse på brugernes beslutning om at vælge en af ​​de planer, systemet tilbyder. Lad os finde ud af dem lige nu.

1&1 IONOS fordele:

 • Hastighed. 1&1 IONOS leveres med dual platformteknologi, der får webservere og opbevaring til at forblive på den samme platform. Som et resultat får besøgende af webstedet hurtigere ydeevne og indlæsningshastighed.
 • Skalerbarhed. Systemet vil tilpasse sig de voksende behov på dit websted. Mens din webstedstrafik vokser, skal parametre som hukommelse, parallelbehandlingsfunktioner og RAM også opskaleres.
 • HTTP / 2-protokol. Virksomhedens servere kører HTTP / 2-netværksprotokollen med headerkomprimering for SSL-beskyttet trafik. Dette øger belastningstiderne på websiden, hvilket bidrager til bedre webstedsydelse.
 • Sikkerhed. Systemet tilbyder DDoS-beskyttelse, der beskytter dit websted mod falske handlinger og hacking.
 • Automatisk oprettelse af sikkerhedskopiering. Med 1&1 IONOS, din websteds backup-version gemmes automatisk på serveren i ca. 6 dage. På grund af denne mulighed kan du gendanne dine filer i tilfælde af utilsigtet tab.
 • SSL-kryptering og SiteLock-beskyttelse. Uanset hvad 1&1 IONOS-plan, du vil gå efter, den kommer med gratis Wildcard SSL-certifikat og SiteLock malware-beskyttelse.
  Tilgængelighed af overkommelige hostingplaner.

Fordelene nævnt ovenfor giver bestemt 1&1 IONOS er en værdig hostingudbyder. Du skal dog indse, at virksomheden også har en række ulemper, du bør vide om at føle dig på den sikre side. De vigtigste afbrydelser af systemet er nævnt nedenfor.

1&1 IONOS Ulemper:

 • Fravær af forhandler-webhostingstjenester.
 • Vækst af domænepriser efter 6/12 måneders brug.
 • Begrænsede behandlingsfunktioner til delt hosting.

Nedbrydningen er ikke helt alvorlig, men du skal stadig vide, hvilke nuancer, du potentielt kan støde på, når du bruger systemet.

2. Hosting-funktioner

Som en af ​​de mest anerkendte hostingudbydere i Europa, 1&1 IONOS dækker en lang række brugernes behov. Systemet leveres med omfattende funktionalitet, værktøjer og apps, der gør det skiller sig ud fra mængden. Se på kernen 1&1 funktioner i IONOS nu:

 • RailGun CDN. Systemet har et avanceret RailGun Content Delivery Network, som automatisk distribuerer dit websted til dusinvis af dataservere over hele kloden. Som et resultat indlæses dit websted hurtigt og glat fra ethvert verdens punkt.
 • Hosting Manager-app. For at administrere og opdatere dit websted på farten kan du installere 1&1 IONOS Mobile Admin App på din smartphone eller tablet. Dette er hurtigt, let og effektivt.
 • Brug af avancerede teknologier. Platformen er udviklet på baggrund af de nyeste teknologiske resultater. Det tilbyder den nyeste PHP-version med 768 MB hukommelsesbegrænsning, som sikrer avanceret ydelse og bidrager til hurtigere indlæsning af dit websted.
 • Kvalitets plugins og tilføjelser. Uanset hvilken hostingplan du beslutter at gå efter, kommer den med et omfattende udvalg af plugins og tilføjelser for at øge din websteds funktionalitet. Det er op til dig at vælge mellem de mest populære webhosting-apps, som dit websted muligvis har brug for. Disse inkluderer Joomla, Drupal, TYPO3, Magento, KOKEN, PrestaShop osv. Plugins leveres uden omkostninger og er så nemme at integrere, at selv en nybegynder kan klare det på kort tid.
 • Personlig assistent. Hostingudbyderen tilbyder lokalt team support 24/7/365 for at hjælpe begyndere med at udforske systemet og vælge den rigtige plan. På samme tid kan du benytte dig af en personlig konsulent, der er klar til at give dig skræddersyede anbefalinger, tip, online succes, teknisk support og andre retningslinjer gratis. Personlig assistent er tilgængelig via chat, direkte telefonnummer og e-mail. Det er op til dig at vælge den bedst egnede mulighed.

3. Ydeevne

Efter at have fusioneret med ProfitBricks, 1&1 IONOS arbejder fortsat med systemudvikling og forbedring af hostingoplevelsen for sine klienter. Virksomheden tilbyder et omfattende sæt funktioner, der får systemet til at skille sig ud fra mængden og bidrage til den forbedrede systemydelse.

Brug af HTTP / 2-netværksprotokoller, skalerbarhed, dual platform-teknologi, RailGun CDN og integrerede plugins af kvalitet hjælper med at øge websteds indlæsningstid fra alle verdensdele og sikre avanceret webstedsydelse.

1og1 datacentre

Udviklerne af systemet arbejder fortsat med dets regelmæssige opdateringer, mens 24/7 kundesupport-team prøver deres bedste for at løse de problemer, som brugerne lejlighedsvis står overfor. Systemet tilbyder en mangfoldighed af hosting-planer og en webstedsbygger out-of-the-box.

Virksomheden leverer også integrerede værktøjer til at øge din online succes. Disse inkluderer SEO og marketingværktøjer, lokale og online synlighedsindstillinger, professionelle kommunikationsmuligheder osv.

Læs også: Sådan kontrolleres webstedshosting.

4. Sikkerhed

Sikkerhed er en af ​​funktionerne 1&1 IONOS udmærker sig kl. Hvert websted, der er vært med systemet, får utvivlsomt anti-spam-beskyttelse og et sæt særlige foranstaltninger for at øge sikkerheden i data, det indeholder. Virksomheden leverer DDoS-beskyttelse, der forhindrer uautoriseret adgang fra tredjepartsbrugere.

Alle planerne inkluderer et gratis Wildcard SSL-certifikat og SiteLock malware-beskyttelse for ekstra sikkerhed. Det er i øjeblikket tilgængeligt for Pro- og Expert-planer. SiteLock-værktøjet scanner jævnligt dine websidesider for at beskytte det mod potentielle fejl, trusler og sårbarheder.

5. Webstedsbygger

1&1 IONOS-webstedsbygger er placeret som en forretningstjeneste. Det er baseret på WYSIWYG-editoren. Det er ikke en hemmelighed, at markedet bugner af lignende løsninger. Avancerede mærker som Wix, uKit, Squarespace osv. Er de mest populære nichekonkurrenter. Kan en service oprettet som tilføjelse til hoved 1&1 IONOS webstedsbygger tendenser, modsætte sig noget mod dem? Lad os opdage det!

Brugervenlighed

For de brugere, der kender detaljerne ved brug af webstedsbyggere med visuelle redaktører, 1&1 IONOS vil virke enkel og forståelig. Grænsefladen til WYSIWYG – editoren er standard for tjenester af denne type.

Der er ikke noget ønske om at prise eller kritisere det på grund af dets ergonomi, da det ligner snesevis af lignende tjenester. Det leveres med en fælles klassisk struktur. Tjenesten fungerer godt til nybegynder.

1 og 1 webstededitor

Dashboard ergonomi er middelmådig, selvom indstillingerne i sektionens struktur er ret logiske. Lad os beskrive det på følgende måde: Når du bruger et dashboard, får du en fornemmelse af, at elementerne ikke er på deres steder. Dette påvirker ikke letheden af ​​opfattelsen, men det ville være rart at ændre det.

Generelt leveres instrumentbrættet med flere blokke og information, som er nytteløst for en nybegynder. Hvad mere er, nogle sektioner er blanke, mens andre er overbelastede.

Det er muligt at vænne sig til det på flere timer, det er ikke et problem. En visuel redaktør er ikke forskellig i stil eller lokkemåde, men den skaber behageligt indtryk på grund af dens funktionalitet og brugervenlighed.

1&1 IONOS bidrager til en fin arbejdsforhold – du finder ikke nogen udsmykningstricks her, alt er strengt og praktisk.

Funktionssæt og fleksibilitet

1&1 IONOS-funktionssæt distribueres mellem et betjeningspanel med dets generelle organisatoriske indstillinger og et arbejdsområde, der bruges til at oprette websidesider, det vil sige en visuel editor.

Det er interessant, at selv før du åbner dashboardet for at registrere dig i systemet, vil det tilbyde dig at konfigurere formatet, udfylde dataene og udgive et visitkort til klienter. Dette vil være et midlertidigt displayvindue, der bruges, indtil du offentliggør den fulde version af dit websted.

Redaktørens indstillinger er på et højt niveau på grund af det rige sæt widgets og nyttige tilsvarende værktøjer.

Strukturen i en bestandsskabelon kan ændres fuldstændigt – du kan tilføje rækker og kolonner til hvert afsnit og justere deres positioner og størrelser efter behov. Derefter kan du tilføje alle widgets i hver blokboks. Dette er, hvordan en 1&1 IONOS-bruger får næsten fuld kontrol over webstedsstrukturen. Og det er ganske let at gøre det – du skal bare have smag og forståelse for det mål, du ønsker at nå.

1 og 1 webstedredaktør - globalt design

Lad os tale om widgets. Dette er elementer, der leveres med små dele af webstedets funktionalitet. De føjes til siderne ved at trække i de krævede sektioner eller bokse.

Alle widgets er grupperet i 7 kategorier, herunder et sæt af de mest udbredte elementer:

  • Populær”, Hvor følgende elementer vises som standard: tekst, billede, ikon, klik for at ringe, kort, billedskyder, fotogalleri, knap, HTML, kontaktformular, stor titel (H1). Sættet med widgets kan ændres under webdesignprocessen.

1 og 1 widgets populære

  • Grundlæggende”, Der tilbyder elementer som tekst, knap, skillelinje, mellemrum, store og små titler (H1, H3), fil, liste, kolonner (fra 1 til 4), tekst og billede.

Grundlæggende om 1 og 1 widgets

  • Medier”Med elementerne som billede, billedskyder, fotogalleri, ikon, video, SoundCloud, webstedsoversætter.

1 og 1 widgets-medier

  • Forretning”, Der inkluderer valgmulighed for klik til opkald, kort, OpenTable, e-mail, kontaktformular, PayPal, restaurantmenu, Yelp-anmeldelser, åbningstider, multi-placering, kupon, online planlægning, betalingstyper, udtalelser, nyhedsbrev-værktøj, Google-kalender, LiveChat, TripAdvisor, Localendar.

1 og 1 widgets-forretning

  • Social”, Hvor du kan finde Del, Twitter-feed, Facebook-lignende, Facebook-kommentarer, sociale ikoner, RSS-feed, Disqus-kommentarer, Scribd, Polldaddy, Blogger.

1 og 1 widgets er sociale

  • Fremskreden”Tilbyder HTML, navigationslink, ordliste, ofte stillede spørgsmål.

1 og 1 widgets avanceret

  • Blog”Med alle indlæg, nylige indlæg, søgeindlæg.

1 og 1-widgets-blog

I betragtning af widgetsnavne kan du få en klar forståelse af at designe websidesider med 1&1 IONOS. F.eks. Fungerer det godt til lancering af restaurant- eller caféwebsteder (det kommer med en menu med retter), turistbureaus websteder eller andre virksomheder, hvilket indebærer behovet for at booke indkvartering, aftale en tid osv..

Enkelt sagt giver tjenesten mulighed for at skabe alsidige typer forretningswebsteder, som kræver de indstillinger, der ikke er tilgængelige i hver niche-webstedsbygger.

Overskriften på et arbejdsområde leveres med en liste med websidesider en bruger kan skifte mellem webstedets redigeringsproces, formatskiftikoner (desktop eller mobilvisning), adgang til supportafsnittet, websidepublicering, websteds kode (den fulde struktur af alle websideblokke, designertilstand), forhåndsvisning af webstedet og nyttige fortryd / gento knapper.

Afsnittet «Sider» gør det muligt at tilføje nye sider og pop-up vinduer til hjemmesiden. Menuinddragelse understøttes op til 3. niveau. Enhver side kan duplikeres eller skjules.

Fra dette afsnit kan du også aktivere en flersproget funktionalitet på dit websted. Du skal blot tilføje et nyt sprog, så får du straks oversat version af dit websted. Flaget øverst på webstededitoren viser dig, hvilken sprogversion, der redigerer nu. Meget behagelig.

1 og 1 flersproget support

Konfiguration af adgangskode til webstedsadgang understøttes også. SEO-indstillinger er standard og inkluderer titel / beskrivelse / nøgleord.

1 og 1 webstededitor - sektioner

Det er også muligt at tilføje din egen HTML / CSS-kode til websidehovedet. Du kan oprette popups med forskellige indhold, herunder velkomst, kontakte os, promovering eller salg, besøge os, ligesom os på sociale netværk, mere info, ny butiksprodukt osv..

Det er muligt at oprette en skabelon til hver popup (størrelse, animation, farve, skrifttype osv.) Og indholdet deri.

Afsnittet «Indhold» kommer med en fillagring (billeder og andre filtyper gemmes separat), generelle forretningsoplysninger, der kan redigeres på et websted (sociale netværksprofiler, adresse, telefon osv.), forretningsprofil (beskrivelse af virksomhedens præstation, tjenester osv.). Det er også muligt at importere indhold fra eksterne kilder her.

Sektionen «Tilpas» har imponeret mig med en sjælden mulighed for at oprette regler, der matcher forskellige scenarier. Du kan også gøre brug af readymade-regelskabeloner, såsom det første eller gentagne brugerbesøg, særlige tilbud, begivenheder og helligdage, meddelelser, meddelelser osv..

For eksempel kan du aktivere sne, der falder på dit websted på nytårsaften, automatisk hilsen på nybegynder eller omdirigere dem til en speciel side ved en bestemt lejlighed.

Hver regelskabelon kommer med en forhåndsvisningsmulighed.

1 og 1 webstededitor - personaliser sektionen

Du kan også tilføje det ubegrænsede antal af dine egne regler og danne dem ud af kombinationen af ​​flere udløsere som enhed, placering, tid, besøg, kampagne-URL.

Du kan konfigurere begivenhedsdesignet ved at kombinere følgende elementer: ny række, underretningslinje, popup, JavaScript, specialeffekt. Oprettelse af regler i 1&1 IONOS er en interessant og nyttig ting til markedsføring og interaktion med brugerne.

I afsnittet «Blog» kan du indstille nyhedsfeedsvisningen på webstedet. Tilføj nye indlæg, importer dem via RSS, opsæt SEO og visningsformat for hvert materiale.

En blog har et anstændigt udseende, selvom dens funktionalitet er noget begrænset og ikke når op til niveauet for specialiserede platforme: der er ingen planlagt artikelpubliceringsfunktion eller et søgefilterindstilling her (alle vises i Blog Manager i rækkefølge for indsendelse til hjemmesiden).

Du kan dog konfigurere det detaljerede design af blogfeeden ved at vælge en af ​​3 skabeloner, farver, baggrund osv.

Generelt 1&1 IONOS-blog fungerer godt til styring af din egen dagbog eller som addon til din virksomhedswebsted – nyheder, lifehacks, beskrivelse af produktnyancer erc.Det vil være ubelejligt at administrere en stor nicheblog.

Afsnittet «Indstillinger» skjuler masser af alsidige parametre der har grundlæggende betydning, såsom generelle elementer som ikoner (sociale netværk, favoritter), sprog på webstedet, information om domænenavnet og masser af SEO-relaterede aspekter, herunder omdirigeringer, HTML-kode tilgængelig i overskriften og metakoder for hele websitet.

Dette er også stedet, hvor du kan finde sikkerhedskopieringsfilter, der er filtreret efter dato, indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger (advarsel om cookie-brug og side om privatliv) og tilpasning af 404 sider. Backup \ gendannelsesfunktionen vil være en stor hjælp under tematiske promo-kampagner (f.eks. Juleaften eller Black Friday Sale), når du skal foretage tematiske designændringer. Sikkerhedskopier bare dit websted inden kampagnen, og gendan det efter datoen. Det sparer virkelig din tid.

Arbejder med webstededitor

Lad os beskrive generelle principper for at bruge arbejdsområdet for WYSIWYG-editoren nu. Til at begynde med fortjener det virkelig opmærksomheden på grund af dets rigelige muligheder.

Enhver webside består af sektioner, der er fyldt med widgets – det er sådan, design af websitet og struktur dannes her.

1. Ved at klikke på knappen «+» mellem de nærliggende sektioner, kan du tilføje en blok med et afsluttet design af forskellige profiler, herunder intro, funktioner, om, logoer, tekstblokke, team, restaurant, vidnesbyrd, kontakt os, promovering, planer, sociale, fulde side, sidefod.

1 og 1 webstededitor tilføjer en widget

2. Hver kategori af nye sektioner indeholder 5-10 varianter af indholdspræsentation. Deres designkvalitet er på øverste hak, og det er ikke nødvendigt at tilpasse noget på egen hånd.

3. Du skal bare udfylde websidesider med disse sektioner i den krævede rækkefølge og erstatte demoindholdet med dit eget for at få et godt designet moderne websted.

4. Det samme angår færdige skabeloner. Du kan ændre ethvert element i dem om nødvendigt, men det er også muligt at udgive et tiltalende websted med et skabelondesign på en aften, hvilket sparer meget tid.

5. Når du klikker på et element eller blok, vil du se et layout og tilgængelige indstillinger. I venstre hjørne er der altid «RÆKKE»Ikon, der giver adgang til sektionens indstillinger:

 • tilføj nye rækker / kolonner,
 • ændre webstedsdesign (farve, baggrund, video, dimensioner, nuancer og afstand),
 • vis animationer (8 varianter),
 • skjul på enheden (mobil, tablet, desktop),
 • HTML-kode redigering,
 • sæt som anker,
 • kopiere eller endda slette en blok.

6. Når du fremhæver billeder eller tekst, ser du en menu til valg af billede eller en ganske praktisk tekstredigeringsprogram.

1 og 1 webstededitor - række

7. Der er også detaljerede statistikker, links til nyttige tjenester og ressourcer. Hvad mere er, du kan downloade en applikation, der giver mulighed for at administrere dit websted fra enhver mobilenhed (iOS / Android).

Generelt 1&1 IONOS-funktionssæt er kraftfuldt og overstiger det, der er størstedelen af ​​de mellemstore webstedsbyggere, der bruges til at oprette forretningswebsteder.

I øvrigt tillader en redaktør at tilføje produkter og acceptere betalinger, men der er ingen mening i at analysere platformen som en service til at opbygge en online butik – e-handelsmuligheder er middelmådige her, og de er endda under det gennemsnitlige niveau. Systemet har en anstændig blogging-motor.

Når det kommer til at arbejde med destinationssider, mangler tjenesten noget flere store widgets og en mulighed for at administrere detaljerede konverteringsstatistikker fra instrumentbrættet. 1&1 IONOS udmærker sig med dets vigtigste specialisering – forretningswebsteder. Der er ingen åbenlyse ulemper i dette scenarie.

Design

Du får omkring 350 skabeloner, der er opdelt i 9 kategorier uden for boksen. Det er også muligt at vælge en tom skabelon for at oprette et tema fra bunden.

For så vidt alle design består af færdige sektioner og editor-widgets med demoindhold, er det fornuftigt at oprette en skabelon på egen hånd, at du har en klar forståelse af dit endelige mål. Dette er en sikker måde at få individuelt design på.

1 og 1 skabeloner

Skabelonkvalitet defineres ved design af redigeringselementer og sæt med farver / billeder / skrifttyper. Det er på et anstændigt niveau – en webstedsbygger er fokuseret på opnåelsen af ​​et tiltalende resultat.

Hver skabelon kan ses i preview-tilstanden. Uanset hvilket websted du starter med 1&1 IONOS, det vil være lydhør. Designtilpasning er også kraftfuld her – bortset fra måderne at arbejde på med websidestrukturen beskrevet ovenfor, er der et separat afsnit til globale indstillinger for webstedsdesign.

1&1 IONOS-udviklere forfulgte designenhedstilgang. Dette gør det muligt at undgå dissonans mellem design af identiske webside-elementer.

Du kan indstille parametrene for tekst, knapper, rækker og baggrunde for hele websitet ved at indstille generelle styringsregler for hvert nyt element.

6. Kundesupport

1&1 IONOS tilbyder 24/7/365 kundesupport, der er brugervenlig og klar til at reagere på eventuelle forespørgsler inden for den kortest mulige tid. Hvis du har problemer med valget af planen, kan du også nå firmaets eksperter for at få et professionelt råd. Derudover er der et informativt Hjælp-center, som bugner af artikler, instruktioner og anbefalinger om værtens produkter og tjenester.

Et af de mest karakteristiske træk ved virksomheden er en mulighed for at komme i kontakt med en personlig assistent, der vil tilbyde dig professionelle anbefalinger, tip og anden hjælp helt gratis. Du kan kontakte konsulenten via chat, e-mail eller telefon. Der findes også tilbagekaldstjenesten, der tilbyder klienter at lade deres telefonnumre blive kontaktet, når det er nødvendigt.

7. Prispolitik

Hostingudbyderen tilbyder tre prisplaner, som alle leveres med gratis domæneforbindelsesmulighed, Wildcard SSL-certifikat og 24/7 support. Hver plan yderligere indeholder andre funktioner, nemlig:

 • Forretning – for et websted eller et projekt ($ 1 / måned i 12 måneder, derefter $ 8 / måned) – 100 GB lagerplads, 25 databaser, 25 e-mail-konti osv .;
 • Pro – til større webprojekter ($ 1 / måned i 6 måneder, derefter $ 10 / måned) – 250 GB lagerplads, 100 databaser, 100 e-mail-konti, SiteLock malware-beskyttelse osv .;
 • Ekspert – til flere store webprojekter ($ 1 / måned i 6 måneder, derefter $ 14 / måned) – 500 GB lagerplads, 500 databaser, 500 e-mail-konti, SiteLock malware-beskyttelse, RailGun indholdsleveringsnetværk osv..

Når det gælder valg af de mest passende hostingtyper, 1&1 IONOS giver følgende muligheder:

 • Delt hosting, som leveres med tre skalerbare planer med flere funktioner, ekstra sikkerhedstiltag, 24/7 kundesupport, gratis domænenavn givet i 12 måneder og SSL-kryptering.
 • VPS hosting der giver mulighed for at vælge mellem fire planer og giver ubegrænset trafik, SSL-certificering, nok lagerplads, RAM, CPU-kvoter, der vokser, når du opgraderer til højere planer.
 • WordPress hosting, der giver tre tilgængelige planer, sikrer enkel webstedsudvikling og specialiseret kundesupport.
 • Cloud hosting der gør det muligt at vælge mellem syv planer, kan opgraderes / nedgraderes afhængigt af den mængde lagerplads, du har brug for, og tilbyder indtrængende detekteringsforanstaltninger samt sikkerhed og eventstyringssystem.
 • Dedikeret hosting fås på 12 servere, som leveres med SSL-certificering, support 24/7 og forskellige RAM-størrelser, der spænder mellem 16 og 192 GB.

Omkostningerne ved 1&1 IONOS-planer for webstedsbygger er som følger (inklusive et 6/12-måneders abonnement og separat forlængelse af en valgt plan):

 • Vigtig ($ 1 / måned i løbet af 6 måneder, derefter $ 7 / måned) – professionelle skabeloner med foruddesignet indhold, 1 gratis domæne- og e-mail-konto, sociale medier widgets;
 • Forretning ($ 1 / måned i løbet af 12 måneder, derefter $ 10 / måned) – professionelle skabeloner med foruddesignet indhold, 1 gratis domæne og 5 e-mail-konti, sociale medier og forretnings widgets, flersproget værktøj;
 • Pro ($ 1 / måned i løbet af 6 måneder, derefter $ 20 / måned) – professionelle skabeloner med foruddesignet indhold, 1 gratis domæne og 10 e-mail-konti, sociale medier og forretnings widgets, flersproget værktøj, skræddersyet indhold, SEO tutorials, e-mail marketing værktøj.

Bundlinjen

1&1 IONOS er Europas største hostingudbyder, som med rette fortjener at blive kaldt en af ​​de bedste i sin niche. Det afslører masser af funktioner, værktøjer og indstillinger, der betyder meget for brugere, der leder efter pålidelig og sikker service til at være vært for deres websteder med.

Bortset fra at levere hosting-tjenester, tilbyder platformen også omfattende webstedsbygningsmuligheder. Dette gør det muligt at opbygge forskellige typer websteder, lige fra små og op til store projekter.

Hostingudbyderen kommer op til en bred vifte af budgetter, der tilbyder forskellige prisindstillinger at vælge imellem. Det er ikke et problem at skifte fra en plan til en anden, hvis dit behov for webhosting ændres, mens du arbejder på din forretningsudvikling.

Avancerede teknologier, som værten tilbyder, sikrer avanceret sikkerhed, glat og enestående webstedsydelse. Disse funktioner gør 1&1 IONOS det bedste valg for brugere, der leder efter en sikker, skalerbar og kraftfuld hostingudbyder.

Start med 1&1 IONOS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map