1 & 1 IONOS gjennomgang

1&1 IONOS – er en av de største vertsleverandørene i Europa, som har hovedkontor i Tyskland og fungerer utmerket for små til mellomstore bedrifter. Selskapet forvalter i dag over 8 millioner kundekontrakter og driver mer enn 12 millioner domener i sine lokale datasentre funnet over hele kloden, som leverer ypperste ytelse og sikkerhet.


Selskapet ble grunnlagt i 1988 og utviklet seg raskt til den mest anerkjente europeiske hostingleverandøren. De ser sitt oppdrag i å tilby avansert teknologi, lufttett databeskyttelse og pålitelige personvernregler. Etter sammenslåingen med ProfitBricks i 2018, 1&1 IONOS har særlig økt ytelsen for å komme opp til de nyeste digitale teknologiene, og viser dermed deres sterke fokus på kunder og dedikasjon til nyskapende tilnærming.

Tjenesten er kraftig, rask og sikker – riktig hva de fleste bedriftseiere trenger for å etablere pålitelig nettsted for sine nettsteder. Selskapet tilbyr skalerbar ytelse med enkel administrasjon og kundestøtte døgnet rundt.

1. Fordeler og ulemper

1&1 IONOS ser sitt mål å tilby tjenester av høy kvalitet. Akkurat som alle andre hostingleverandører har selskapet sine fordeler og ulemper som kan ha alvorlig innvirkning på brukernes beslutning om å velge en av planene systemet tilbyr. La oss finne dem ut akkurat nå.

1&1 IONOS-fordeler:

 • Hastighet. 1&1 IONOS kommer med dobbel plattformteknologi, som gjør at webservere og lagring forblir på den samme plattformen. Som et resultat vil besøkende på nettstedet ha raskere ytelse og lastehastighet.
 • skalerbarhet. Systemet vil tilpasse seg de voksende behovene på nettstedet ditt. Mens nettstedstrafikken din vil vokse, vil parametere som minne, parallell prosesseringsmuligheter og RAM også skalere opp.
 • HTTP / 2-protokoll. Bedriftens servere kjører HTTP / 2-nettverksprotokollen med headerkomprimering for SSL-beskyttet trafikk. Dette øker belastningstidene for websiden, og bidrar til bedre ytelse på nettstedet.
 • Sikkerhet. Systemet tilbyr DDoS-beskyttelse, som beskytter nettstedet ditt mot uredelige handlinger og hacking.
 • Automatisk sikkerhetskopiering. Med 1&1 IONOS, sikkerhetskopieringen av nettstedet ditt blir automatisk lagret på serveren i omtrent 6 dager. På grunn av dette alternativet vil du kunne gjenopprette filene dine i tilfelle tapet utilsiktet.
 • SSL-kryptering og SiteLock-beskyttelse. Uansett 1&1 IONOS-plan du vil gå etter, den kommer med gratis Wildcard SSL-sertifikat og SiteLock malware-beskyttelse.
  Tilgjengeligheten av rimelige hostingplaner.

Fordelene som er oppført over, gjør definitivt 1&1 IONOS er en verdig hostingleverandør. Imidlertid bør du innse at selskapet også har en rekke ulemper du bør vite om å føle deg på den sikre siden. De viktigste begrensningene i systemet er nevnt nedenfor.

1&1 IONOS-ulemper:

 • Fravær av forhandlere webhotell tjenester.
 • Vekst på domenepriser etter 6/12 måneders bruk.
 • Begrensede behandlingsmuligheter for delt hosting.

Demerittene er ikke så alvorlige, men du bør fortsatt vite hvilke nyanser du potensielt kan støte på når du bruker systemet.

2. Hostingfunksjoner

Som en av de mest anerkjente hostingleverandørene i Europa, 1&1 IONOS dekker et bredt spekter av brukernes behov. Systemet har omfattende funksjonalitet, verktøy og apper som gjør at det skiller seg ut fra mengden. Ta en titt på kjernen 1&1 IONOS-funksjoner nå:

 • RailGun CDN. Systemet har et avansert RailGun Content Delivery Network, som automatisk distribuerer nettstedet ditt til dusinvis av dataservere over hele kloden. Som et resultat lastes nettstedet ditt raskt og glatt fra ethvert sted i verden.
 • Hosting Manager-app. For å administrere og oppdatere nettstedet ditt mens du er på farten, kan du installere 1&1 IONOS Mobile Admin-app på smarttelefonen eller nettbrettet. Dette er raskt, enkelt og effektivt.
 • Bruken av avanserte teknologier. Plattformen er utviklet på grunnlag av de nyeste teknologiske prestasjonene. Den tilbyr den nyeste PHP-versjonen med 768 MB minnegrense, som sikrer avansert ytelsesgrad og bidrar til raskere lasting av nettstedet ditt.
 • Kvalitetsplugins og tilleggsprogrammer. Uansett hvilken vertsplan du bestemmer deg for, vil den komme med et omfattende utvalg av plugins og tilleggsprogrammer for å øke funksjonaliteten til nettstedet ditt. Det er opp til deg å velge mellom de mest populære webhotellappene nettstedet ditt kan trenge. Disse inkluderer Joomla, Drupal, TYPO3, Magento, KOKEN, PrestaShop osv. Pluginsene leveres uten kostnad og er så enkle å integrere at til og med en nybegynner vil takle det på kort tid.
 • Personlig assistent. Hostingleverandøren tilbyr lokalt teamstøtte tilgjengelig 24/7/365 for å hjelpe nybegynnere med å utforske systemet og velge riktig plan. Samtidig kan du benytte deg av en personlig konsulent som er klar til å gi deg skreddersydde anbefalinger, tips, suksess på nettet, teknisk support og andre retningslinjer gratis. Personlig assistent er tilgjengelig via chat, direkte telefonnummer og e-post. Det er opp til deg å velge det mest passende alternativet.

3. Ytelse

Etter å ha fusjonert med ProfitBricks, 1&1 IONOS jobber kontinuerlig med systemutvikling og forbedring av hostingopplevelsen til sine kunder. Selskapet tilbyr et omfattende sett med funksjoner som gjør at systemet skiller seg ut fra mengden og bidrar til forbedret systemytelse.

Bruken av HTTP / 2 nettverksprotokoller, skalerbarhet, dual-plattformteknologi, RailGun CDN og integrerbare plugins av kvalitet bidrar til å øke lastetiden for nettsteder fra alle deler av verden og sikre avansert nettstedytelse.

1og1 datasentre

Utviklerne av systemet fortsetter å jobbe med de regelmessige oppdateringene, mens kundesupport 24/7 prøver å gjøre sitt beste for å løse problemene brukerne noen ganger møter. Systemet tilbyr et mangfold av hosting-planer og en nettstedsbygger uten sidestykke.

Selskapet tilbyr også integrerte verktøy for å øke suksessen online. Disse inkluderer SEO og markedsføringsverktøy, lokale og online synlighetsinnstillinger, profesjonelle kommunikasjonsalternativer osv.

Les også: Hvordan sjekke webhotell.

4. Sikkerhet

Sikkerhet er en av funksjonene 1&1 IONOS utmerker seg kl. Hvert nettsted som er vert med systemet, får utvilsomt anti-spam-beskyttelse og et sett med spesielle tiltak for å øke sikkerheten til data det inneholder. Selskapet gir DDoS-beskyttelse som forhindrer uautorisert tilgang fra tredjeparts brukere.

Alle planene inkluderer ett gratis Wildcard SSL Certificate og SiteLock malware-beskyttelse for ekstra sikkerhet. Det er for øyeblikket tilgjengelig for Pro- og Expert-planer. SiteLock-verktøyet skanner jevnlig nettsidene dine for å beskytte det mot potensielle feil, trusler og sårbarheter.

5. Nettstedsbygger

1&1 IONOS nettstedsbygger er posisjonert som en forretningstjeneste. Den er basert på WYSIWYG-redigereren. Det er ikke en hemmelighet at markedet bugner av lignende løsninger. Avanserte merker som Wix, uKit, Squarespace etc. er de mest populære nisjekonkurrentene. Kan en tjeneste opprettet som addon til major 1&1 IONOS nettstedsbyggertrender, motarbeide noe mot dem? La oss oppdage det!

Brukervennlighet

For de brukerne som er kjent med detaljene ved bruk av nettstedbyggere med visuelle redaktører, 1&1 IONOS vil virke enkle og forståelige. Grensesnittet til WYSIWYG – editor er standard for tjenester av denne typen.

Det er ikke noe ønske om å rose eller kritisere det på grunn av ergonomien, da det ligner på dusinvis av lignende tjenester. Det kommer med en vanlig klassisk struktur. Tjenesten fungerer utmerket for nybegynnere.

1 og 1 nettstedredaktør

Ergonomi på instrumentbordet er middelmådig, Selv om alternativets seksjonsstruktur er ganske logisk. La oss beskrive det på følgende måte: når du bruker et dashbord, får du en følelse av at elementene ikke er på deres steder. Dette påvirker ikke lettheten av oppfatningen, men det ville være fint å endre det.

Generelt leveres dashbordet med flere blokker og informasjon, noe som er ubrukelig for en nybegynner. Dessuten er noen seksjoner tomme, mens andre er overbelastet.

Det er mulig å bli vant til det på flere timer, det er ikke noe problem. En visuell redaktør er ikke forskjellig i stil eller lokk, men den skaper et behagelig inntrykk på grunn av funksjonaliteten og brukervennligheten.

1&1 IONOS bidrar til fin arbeidsforhold – du finner ikke noen utsmykningstriks her, alt er strengt og praktisk.

Funksjonssett og fleksibilitet

1&1 IONOS-funksjonssett distribueres mellom et dashbord med de generelle organisasjonsinnstillingene og et arbeidsområde som brukes til å lage nettsider, det vil si en visuell redigerer.

Det er interessant at selv før du får tilgang til dashbordet for å registrere deg i systemet, vil det tilby deg å konfigurere formatet, fylle ut dataene og publisere et visittkort for klienter. Dette vil være et midlertidig visningsvindu som vil brukes til du publiserer hele versjonen av nettstedet ditt.

Alternativene til redaktøren er på et høyt nivå på grunn av det rike settet med widgeter og nyttige tilsvarende verktøy.

Strukturen til en aksjemal kan endres fullstendig – du kan legge til rader og kolonner i hver seksjon, justere deres posisjoner og størrelser etter behov. Deretter kan du legge til alle widgets i hver blokkboks. Slik er en 1&1 IONOS-bruker får nesten full kontroll over nettstedets struktur. Og det er ganske enkelt å gjøre det – du trenger bare å ha smak og forståelse av målet du ønsker å oppnå.

1 og 1 nettstedredaktør - global design

La oss snakke om widgeter. Dette er elementer som kommer med små deler av funksjonaliteten til nettstedet. De legges til sidene ved å dra inn i de nødvendige seksjonene eller boksene.

Alle widgetene er gruppert i 7 kategorier, inkludert et sett med de mest utbredte elementene:

  • Populær”, Der følgende elementer vises som standard: tekst, bilde, ikon, klikk for å ringe, kart, bildeslider, fotogalleri, knapp, HTML, kontaktskjema, stor tittel (H1). Sett med widgets kan endres i løpet av webdesignprosessen.

1 og 1 småprogram er populære

  • Grunnleggende”, Som tilbyr elementer som tekst, knapp, skillelinje, mellomrom, store og små titler (H1, H3), fil, liste, kolonner (fra 1 til 4), tekst og bilde.

Grunnleggende om 1 og 1-widgeter

  • Media”Med elementene som bilde, bildeslider, fotogalleri, ikon, video, SoundCloud, nettstedoversetter.

1 og 1 widgets medier

  • Virksomhet”Som omfatter klikk for å ringe, kart, OpenTable, E-post, kontaktskjema, PayPal, restaurantmeny, Yelp-anmeldelser, åpningstider, multi-location, kupong, online planlegging, betalingstyper, attester, nyhetsbrev-verktøy, Google-kalender, LiveChat, TripAdvisor, Localendar.

1 og 1 widgets-virksomhet

  • Sosial”, Hvor du kan finne Del, Twitter-feed, Facebook som, Facebook-kommentarer, sosiale ikoner, RSS-feed, Disqus-kommentarer, Scribd, Polldaddy, Blogger.

1 og 1 widgets sosiale

  • Avansert”Som tilbyr HTML, navigasjonslenker, ordliste, vanlige spørsmål.

1 og 1 widgets avansert

  • bloggen”Med alle innlegg, nylige innlegg, søkeinnlegg.

1 og 1 widgeter blogg

Tatt i betraktning navnene på widgets, kan du få en tydelig forståelse av hvordan du designer nettsider med 1&1 IONOS. For eksempel fungerer det bra for lansering av restaurant- eller kafénettsteder (det kommer med en rettermeny), turistbyrå nettsteder eller andre virksomheter, noe som innebærer behovet for å bestille overnatting, avtale osv..

Enkelt uttalt lar tjenesten lage allsidige bedriftsnettsteder, som krever alternativene, som ikke er tilgjengelige i hver nisjebyggeren.

Overskriften på et arbeidsområde kommer med en liste over nettsider en bruker kan veksle mellom under redigeringsprosessen for nettstedet, formatendringsikoner (skrivebords- eller mobilvisning), tilgang til støtteavsnittet, publisering av nettstedet, nettstedkoden (hele strukturen til alle webside-blokker, designermodus), forhåndsvisning av nettstedet og nyttige angre / gjøre om knapper.

Avsnittet «Sider» gjør det mulig å legge til nye sider og dukke opp vinduer til nettstedet. Menyinkludering støttes opp til 3. nivå. Enhver side kan dupliseres eller skjules.

Fra denne delen kan du også aktivere en flerspråklig funksjonalitet på nettstedet ditt. Bare legg til et nytt språk, så får du umiddelbart oversatt versjon av nettstedet ditt. Flagget på toppen av nettstedredigereren viser deg hvilken språkversjon som redigerer nå. Veldig komfortabel.

1 og 1 flerspråklig støtte

Konfigurering av passord for nettstedstilgang støttes også. SEO-innstillinger er standard og inkluderer tittel / beskrivelse / nøkkelord.

1 og 1 nettstedredaktør - sider

Det er også mulig å legge til din egen HTML / CSS-kode i websiden. Du kan lage popups med forskjellig innhold, inkludert velkomst, kontakt oss, promotering eller salg, besøk oss, som oss på sosiale nettverk, mer info, ny butikkartikkel osv..

Det er mulig å sette opp en mal for hver popup (størrelse, animasjon, farge, skrift osv.) Og innholdet i den.

“Innhold” -delen kommer med fillagring (bilder og andre filtyper lagres separat), generell forretningsinformasjon som kan redigeres gjennom et nettsted (sosiale nettverksprofiler, adresse, telefon osv.), virksomhetsprofil (beskrivelse av bedriftens ytelse, tjenester osv.). Det er også mulig å importere innhold fra eksterne kilder her.

Avsnittet «Tilpass» har imponert meg med en sjelden mulighet til å lage regler for å matche forskjellige scenarier. Du kan også bruke readymade-regelmaler, for eksempel det første eller gjentatte brukerbesøket, spesialtilbud, arrangementer og høytider, kunngjøringer, varsler osv..

For eksempel kan du aktivere snø som faller på nettstedet ditt på nyttårsaften, automatisk hilsen på nybegynnere eller omdirigere dem til en spesiell side ved en bestemt anledning.

Hver regelmal kommer med et forhåndsvisningsalternativ.

1 og 1 nettstedredigerer - personaliser seksjonen

Du kan også legge til det ubegrensede antallet av dine egne regler, og danne dem ut av kombinasjonen av flere utløsere som enhet, plassering, tid, besøk, kampanje-URL.

Du kan konfigurere hendelsesdesignet ved å kombinere følgende elementer: ny rad, varslingslinje, popup, JavaScript, spesialeffekt. Oppretting av regler i 1&1 IONOS er en interessant og nyttig ting for markedsføring og interaksjon med brukere.

I delen «Blogg» kan du konfigurere nyhetsfeedisplayet på nettstedet. Legg til nye innlegg, importer dem via RSS, sett opp SEO og visningsformat for hvert materiale.

En blogg har anstendig utseende, selv om funksjonaliteten er noe begrenset og ikke når opp til nivået av spesialiserte plattformer: det er ingen planlagt artikkelpubliseringsfunksjon eller et søkefilteralternativ her (alle vises i Blog Manager i rekkefølgen på innsending til nettstedet).

Du kan imidlertid konfigurere detaljert design av bloggfeeden ved å velge en av tre maler, farger, bakgrunn osv.

Generelt 1&1 IONOS-blogg fungerer bra for å administrere din egen dagbok eller som et tillegg til bedriftsnettstedet – nyheter, lifehacks, beskrivelse av produktnyanser erc.Det vil være upraktisk å administrere en stor nisjeblogg.

“Innstillinger” -delen skjuler mange allsidige parametere som har grunnleggende betydning, for eksempel generelle elementer som ikoner (sosiale nettverk, favoritter), nettstedsspråk, informasjon om domenenavnet og mange SEO-relaterte aspekter, inkludert viderekoblinger, HTML-kode tilgjengelig i overskriften og metakoder for hele nettstedet.

Dette er også stedet, der du kan finne sikkerhetskopieringslager filtrert etter dato, personverninnstillinger (advarsel om informasjonskapselbruk og personvernside) og 404 sidetilpasning. Sikkerhetskopien \ gjenopprette funksjonen vil være til stor hjelp under tematiske promo-kampanjer (for eksempel julaften eller Black Friday Sale), når du trenger å gjøre tematiske designendringer. Bare sikkerhetskopier nettstedet ditt før kampanje og gjenopprett det etter datoen. Det sparer virkelig tiden din.

Jobber med nettstedredigerer

La oss beskrive generelle prinsipper for bruk av arbeidsområdet til WYSIWYG-redaktøren nå. Til å begynne med fortjener den virkelig oppmerksomheten på grunn av dets rike alternativer.

Enhver webside inneholder seksjoner som er fylt med widgeter – det er slik webdesign og struktur dannes her.

1. Ved å klikke på «+» -knappen mellom de nærliggende seksjonene, kan du legge til en blokk med fullført design av forskjellige profiler, inkludert intro, funksjoner, om, logoer, tekstblokker, team, restaurant, attester, kontakt oss, promotering, planer, sosiale sider, bunntekst.

1 og 1 nettstedredigerer legger til en widget

2. Hver kategori av nye seksjoner inneholder 5-10 varianter av innholdspresentasjon. Designkvaliteten deres er på toppnivå, og det er ikke nødvendig å tilpasse noe på egen hånd.

3. Du må bare fylle ut nettsidene med disse seksjonene i ønsket rekkefølge, og erstatte demoinnholdet med ditt eget for å få et godt designet moderne nettsted.

4. Det samme gjelder ferdige maler. Du kan endre hvilket som helst element i dem om nødvendig, men det er også mulig å publisere et tiltalende nettsted med maldesign på en kveld, og dermed spare mye tid.

5. Når du klikker på et element eller blokk, vil du se en layout og tilgjengelige innstillinger. I venstre hjørne er det alltid «RAD»Ikon, som gir tilgang til seksjonens innstillinger:

 • legg til nye rader / kolonner,
 • endre nettsteddesign (farge, bakgrunn, video, dimensjoner, nyanser og avstand),
 • visningsanimasjoner (8 varianter),
 • gjem deg på enheten (mobil, nettbrett, stasjonær),
 • HTML-kode redigering,
 • satt som anker,
 • kopiere eller til og med slette en blokk.

6. Når du markerer bilder eller tekst, ser du en meny for valg av bilde eller en ganske praktisk tekstredigerer.

1 og 1 nettstedredigerer - rad

7. Det er også detaljert statistikk, lenker til nyttige tjenester og ressurser. Dessuten kan du laste ned en applikasjon som lar deg administrere nettstedet ditt fra hvilken som helst mobil enhet (iOS / Android).

Generelt 1&1 IONOS-funksjonssettet er kraftig og overskrider det for de fleste mellomstore nettstedbyggere som brukes til å lage forretningsnettsteder.

For øvrig tillater en redaktør å legge til produkter og godta betalinger, men det er ingen mening å analysere plattformen som en tjeneste for å bygge en nettbutikk – e-handelsalternativer er middelmådige her, og de er til og med under gjennomsnittlig nivå. Systemet har en anstendig bloggmotor.

Når det gjelder arbeid med destinasjonssider, mangler tjenesten noe flere store widgeter og en mulighet til å administrere detaljert konverteringsstatistikk fra dashbordet. 1&1 IONOS utmerker seg med sin viktigste spesialisering – forretningsnettsteder. Det er ingen åpenbare ulemper i dette scenariet.

design

Du får rundt 350 maler som er delt inn i 9 kategorier utenfor boksen. Det er også mulig å velge en blank mal for å lage et tema fra bunnen av.

Så langt alle design består av ferdige seksjoner og redigeringswidgets med demoinnhold, er det fornuftig å lage en mal på egenhånd gitt at du har en tydelig forståelse av det endelige målet ditt. Dette er en sikker måte å få individuell design på.

1 og 1 maler

Malkvalitet er definert av utformingen av redigeringselementer og settet med farger / bilder / skrifter. Det er på et anstendig nivå – en nettstedsbygger er fokusert på å oppnå et tiltalende resultat.

Hver mal kan vises i forhåndsvisningsmodus. Uansett hvilket nettsted du vil lansere med 1&1 IONOS, det vil være responsivt. Designtilpasning er også kraftig her – bortsett fra måtene å jobbe med websidestrukturen beskrevet over, er det en egen seksjon for globale innstillinger for webdesign.

1&1 IONOS-utviklere fulgte designenhetstilnærming. Dette gjør det mulig å unngå dissonans mellom utformingen av identiske websideelementer.

Du kan sette opp parametrene for tekst, knapper, rader og bakgrunn for hele nettstedet ved å sette generelle styringsregler for hvert nytt element.

6. Kundesupport

1&1 IONOS tilbyr kundestøtte 24/7/365 som er brukervennlig og klar til å svare på eventuelle henvendelser innen kortest mulig tid. Hvis du har problemer med valg av plan, kan du også nå firmaets eksperter for å få et profesjonelt råd. Bortsett fra det, er det et informativt hjelpesenter, som bugner av artikler, instruksjoner og anbefalinger angående produktene og tjenestene til verten.

Et av de mest særegne trekk ved selskapet er en mulighet til å komme i kontakt med en personlig assistent, som vil tilby deg profesjonelle anbefalinger, tips og annen hjelp helt gratis. Du kan kontakte konsulenten via chat, e-post eller telefon. Det finnes også tilbakeringingsservicetjenesten, som tilbyr kunder å la telefonnumrene sine bli kontaktet når det er nødvendig.

7. Prispolitikk

Hostingleverandøren tilbyr tre prisplaner, som alle kommer med gratis domenetilkoblingsalternativ, Wildcard SSL Certificate og 24/7 support. Hver plan i tillegg inkluderer andre funksjoner, nemlig:

 • Virksomhet – for ett nettsted eller prosjekt ($ 1 / måned i løpet av 12 måneder, deretter $ 8 / måned) – 100 GB lagring, 25 databaser, 25 e-postkontoer osv .;
 • Pro – for større nettprosjekter ($ 1 / måned i løpet av 6 måneder, deretter $ 10 / måned) – 250 GB lagring, 100 databaser, 100 e-postkontoer, SiteLock-beskyttelse mot skadelig programvare osv .;
 • Ekspert – for flere store nettprosjekter ($ 1 / måned i løpet av 6 måneder, deretter $ 14 / måned) – 500 GB lagring, 500 databaser, 500 e-postkontoer, SiteLock malware-beskyttelse, RailGun innholdsleveringsnettverk osv..

Når det gjelder valg av de mest passende vertsartene, 1&1 IONOS gir følgende alternativer:

 • Delt hosting, som kommer med tre skalerbare planer med flere funksjoner, ekstra sikkerhetstiltak, 24/7 kundestøtte, gratis domenenavn gitt i 12 måneder og SSL-kryptering.
 • VPS hosting som gir en mulighet til å velge mellom fire planer og gir ubegrenset trafikk, SSL-sertifisering, nok lagringsplass, RAM, CPU-kvoter som vokser når du oppgraderer til høyere planer.
 • WordPress hosting, som gir tre tilgjengelige planer, sikrer enkel nettstedutvikling og spesialisert kundestøtte.
 • Cloud hosting som gjør det mulig å velge mellom syv planer, kan oppgraderes / nedgraderes avhengig av hvor mye lagringsplass du trenger og tilbyr inntrengingsdeteksjonstiltak samt sikkerhets- og hendelsesstyringssystem.
 • Dedikert hosting tilgjengelig på 12 servere, som leveres med SSL-sertifisering, 24/7 support og forskjellige RAM-størrelser som varierer mellom 16 og 192 GB.

Kostnaden for 1&1 IONOS-byggherreplaner er som følger (inkludert 6/12-måneders abonnement og separat forlengelse av en valgt plan):

 • Viktig ($ 1 / måned i løpet av 6 måneder, deretter $ 7 / måned) – profesjonelle maler med forhåndsdesignet innhold, 1 gratis domene- og e-postkonto, sosiale medier-widgeter;
 • Virksomhet ($ 1 / måned i løpet av 12 måneder, deretter $ 10 / month) – profesjonelle maler med forhåndsdesignet innhold, 1 gratis domene og 5 e-postkontoer, sosiale medier og forretningswidgets, flerspråklig verktøy;
 • Pro ($ 1 / måned i løpet av 6 måneder, deretter $ 20 / month) – profesjonelle maler med forhåndsdesignet innhold, 1 gratis domene og 10 e-postkontoer, sosiale medier og forretningswidgets, flerspråklig verktøy, skreddersydd innhold, SEO-opplæringsprogrammer, markedsføringsverktøy for e-post.

Bunnlinjen

1&1 IONOS er Europas største hostingleverandør, som med rette fortjener å bli ringt en av de beste i sin nisje. Den avdekker mange funksjoner, verktøy og alternativer som betyr mye for brukere som leter etter pålitelig og sikker tjeneste å være vertskap for sine nettsteder med.

Bortsett fra å tilby hosting-tjenester, tilbyr plattformen også omfattende alternativer for bygging av nettsteder. Dette gjør det mulig å bygge forskjellige typer nettsteder, alt fra små og opp til store prosjekter.

Hosting-leverandøren kommer til et bredt spekter av budsjetter, og tilbyr flere prisalternativer å velge mellom. Det er ikke noe problem å bytte fra en plan til en annen, hvis webhotellbehovet ditt endres mens du jobber med forretningsutviklingen din.

Avanserte teknologier verten tilbyr, sikrer avansert sikkerhet, jevn og eksepsjonell nettstedytelse. Disse funksjonene gjør 1&1 IONOS det beste valget for brukere som leter etter en trygg, skalerbar og kraftig hostingleverandør.

Begynn med 1&1 IONOS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map