3dcart anmeldelse

3dcart.com anmeldelse


3dcart er en velkendt eCommerce-webstedsbygger, der har hovedkontor i Tamarac, FL. Lang udviklingshistorie (virksomheden blev grundlagt i 1997) har gjort platformen til en af ​​de moderne nicheledere. Platformens funktionalitet er forbedret for at nå det højeste niveau i de sidste 20 år. Det ser ud til, at det er umuligt at tilføje noget her. Tjenestens omdømme og kompetence er ude af spørgsmålet.

Platformen er positioneret som et alt-i-en salgsværktøj til små og mellemstore virksomheder. Publikum inkluderer alle, der har til hensigt at sælge produkter eller tjenester på nettet. Det betyder ikke noget, om du er en nybegynder, en professionel eller bare en nysgerrig person – 3dcart kommer potentielt op til alles behov. Den eneste nuance er, at dette ikke er den eneste specialiserede webstedsbygger af kvalitet, der er tilgængelig på det moderne marked.

Det største spørgsmål er som følger: er 3d vogn værd at bruge, eller det giver mening at udforske sine berømte konkurrenter som Shopify, Volusion og andre nicherepræsentanter? Alle de øverste tjenester ligner deres funktioner. Hver af dem leveres med deres mærkehøjdepunkter, betingelserne for de betalte pander er forskellige, og de har deres egne økosystemer. Hvad der får tjenesten til at skille sig ud fra mængden dengang?

1. Brugervenlighed

3dcart er en strukturelt intuitiv og standard eCommerce webstedsbygger. Det er visuelt enkelt, men når det kommer til praksis, er tingene langt mere komplicerede. Platformen har gennemvædet næsten alle de funktioner, der er er specifikke til e-handelssystemer.

Det er ret dyrt at bruge et så avanceret og funktionsrige system til at skabe en enkel webshop. Der er for mange unødvendige ting, du skal lære her. Dette er muligt for nybegynderne, men det vil tage nogen tid at tackle opgaven. Du har brug for omkring 1-2 uger for at udforske alle systemindstillinger og eksperimentere med deres anvendelse. Alt er logisk struktureret her, men det er stadig ikke indlysende.

Den gode ting her er, at du har 15 dage til at prøve systemet uden omkostninger. De gratis prøvefunktioner giver dig mulighed for at beslutte, om softwaren opfylder dine krav med hensyn til kompleksitet og fleksibilitet. For at starte en ny prøve, skal du blot gennemføre en hurtig og nem registrering.

En bruger skal angive hans eller hendes navn, e-mail-adresse og telefonnummer. Den gode nyhed her er, at du ikke er tvunget til at angive dine kortinfo, som nogle andre platforme gør og opkræver gebyrer automatisk, når prøveperioden er udløbet. Så ingen uventede opladninger med 3dcart.

I det næste trin bliver brugerne bedt om at specificere deres forretningsnicher. Vælg blot fra listen over leverede brancher, angiv din forventede årlige indtægt og årsagerne til, at du rent faktisk vil bruge denne bestemte software.

Endelig har du fundet din vej til dashboardet, hvor du muligvis tilpasser din butik såvel som kun nogle af dens sider. Brugere finder alle nødvendige instrumenter inde i kontrolpanelet til at håndtere forskellige opgaver. Du kan ændre butikens udseende, tilføje og administrere produkter, integrere betalingsportaler og finjustere forsendelsesmetoder.

3Dcart Dashboard

Dashboardet leveres med et simpelt interface-design, som ikke rigtig er opmærksom. Det er så standard og funktionelt, som det faktisk er muligt. Kortfattet, mættet, logisk og kraftfuld – dette er det indtryk, som 3d-vogn brugbarhed skaber. Dette er ikke den enkleste CMS, du kan finde. Der er flere tutorials her, hvilket viser sig at være nyttigt for mange brugere.

2. Funktioner & Fleksibilitet

3dcart har alt, hvad der er behov for lancere en webshop af enhver størrelse og kompleksitet. Dette er en professionel service, der ikke hænger bag andre nichemonstre med hensyn til funktionalitet. I nogle aspekter udmærker det dem endda på grund af det rige udvalg af moduler og indstillinger, der leveres uden for boksen.

Tjenestens funktionalitet virker undertiden overflødig. Den bemærkelsesværdige del af indstillinger, integrationer og moduler forbliver inaktiv, mens du bruger flere projekter, der er oprettet med systemet. 3d-vogn bugter af funktioner. Dets potentiale vil være nok selv for de mest krævende udviklere. Der er flere marketing- og SEO-værktøjer, en kraftfuld integreret CRM, en blog, gavekort, automatiserede e-mails, brugergrupper, rapporter etc.

Systemet tilbyder hele sættet af grundlæggende funktioner. Disse inkluderer import / eksport af produkter med masser af detaljerede indstillinger, betalingsaccept (PayPal, Square, Stripe, Amazon Payments, kreditkort) og levering (FedEx, UPS, USPS, DHL) tjenester. Der er også lagerlager produktdiagrammer med salgsstatistikker i en bestemt periode. Integration med de vigtigste sociale tjenester understøttes her. Du kan også gøre brug af statistiksamling fra flere retninger, promoveringsværktøjer, bestillingsdashboard osv.

3D-kortmoduler

Bortset fra det grundlæggende funktioner, der ikke er i boksen, har en bruger adgang til en række forskellige moduler. Flere snesevis af dem er installeret som standard, mens andre kan tilsluttes efter behov. Selvfølgelig er det vigtigt at forstå, hvad de er beregnet til, før du installerer eller bruger dem. Du har brug for erfaring til det, da navnene på flere integrationer ikke fortæller noget til en nybegynder. Korte beskrivelser af hver af dem forenkler delvist situationen.

3D-kortmoduler

Hvert modul har sine individuelle indstillinger afhængigt af dets karakter. Det siger sig selv, at anvendelse af mange af dem især øger instrumentbrættets kompleksitet. Moduler kan sammenlignes med CMS-plugins – en separat interface er ansvarlig for opsætningen af ​​hver af dem.

Her er et par eksempler: Facebook-annoncer / tilslut, AWeber, LiveChat, MailChimp, POS, RSS-feeds, Gemte vogne, Webhooks, Doba, eBay, Gruppeaftaler, Gaveindpakning, houzz, Flere send til, Ønskeliste, Aviary, AutoResponder, Zapier, Top Sælgere. Dette er omkring en fjerdedel af hele modulssættet.

Produktstyring

Når du tilføjer et nyt produkt, kan du vælge dets type (fysisk / digitalt produkt eller gavekort), kategori, tilføje det til lagerlagerlisten, tilføje forsendelsesoplysninger, SKU, MPN, GTIN, billeder / beskrivelse, oprette forskellige pristyper og ekstra funktionsfelter i enhver ønsket mængde (farve, størrelse, materiale osv.). Dette er bare en lille del af alle de tilgængelige indstillinger – detalisering af indstillinger er virkelig imponerende her. Produktlisten inkluderer søgefilter efter kategorier, navn, distributør, producent og andre parametre.

3dcart-produkter

Ordrelisten er meget detaljeret – ligesom resten af ​​3dcart-funktioner. Eksplicit statistik over alle scenarier med avanceret søgning, klientprofiler, hurtige handlinger (fakturaproblem, statusændring eller sletning osv.), Udskrivningsmulighed og mere. For øvrig gemmes produktbilleder i biblioteket, hvor de sorteres i mapper – dette gør det nemt at finde, udskifte, omdøbe, se dem osv. Træk&drop-option understøttes også under download.

Blog Management

Integreret blogging-motor er en nyttig tilføjelse til resten af ​​funktioner. Det hænger ikke bag efter nicheplatforme som WordPress med hensyn til tilpasning og styring af postdesign. Motoren gør det muligt at oprette statiske standardsider, gennemgå af separate produkter og formatere menuen med enhver kompleksitet med underafsnit.

3dcart-blog

Det er også muligt at redigere websidefødder og -overskrifter direkte med angivelse af deres type (global eller brugerdefineret). Det samme princip anvendes til styring af titler og indhold på alle websidesider. For brugervenlighed lagres alt i separate grænseflader og sorteres ud efter hierarki. Dette er en praktisk tilgang.

Marketingværktøjer

3dcart leveres med flere integrerede marketingværktøjer. For eksempel er der integrerede plug-ins til indkøbsmotorer (Godatafeed, NextTag Feed Export, PriceGrabber.com og Shop.com Export, Shopzilla, Bing, Google Product Feeds osv.) Her. Det er også muligt manuelt at redigere sætene med sociale netværksknapper ved hjælp af kodeintegration eller tilføje de færdige knapper fra sektionen Social Bookmarking. Promotions Manager er dybest set konstruktøren af ​​særlige tilbud ved forskellige algoritmer for deres formatering.

3dcart marketing

Afsnittet med særlige tilbud indeholder nyttige tjenester til Bing-reklame, få telefonnummeret i 1-800-format, gratis HubSpot CRM og Muzaara til automatisk markedsføring. Oprettelse af e-mail-skabeloner til standard- og automatiserede mailouts, grupper af gavekort, deres import / eksport, markedsføringstjeklister – alle disse funktioner er også tilgængelige her.

3dcart SEO

3dcart SEO-værktøjer præsenteres til fordel for tjenesten. Det er muligt at redigere robotter / sitemap-filer, aktivere kanoniske webadresser, tilføje 301 omdirigeringer, indtaste værdierne for standard og Åbn graf metatags.

3dcart SEO

Google AMP-teknologi til hurtigere indlæsning af websider på mobile enheder, eksterne analyseværktøjer og produktside Rich Snippets understøttes også. Det siger sig selv, at det også er muligt at tilføje links til konti på det sociale netværk, aktivere manuel URL-redigering og andre åbenlyse ting. Alt er inkluderet her.

Salgsanalyse og statistik

Analytics-samling er også organiseret på den bedst mulige måde i 3dcart. Der er adskillige diagrammer til overskudsberegning, brugeraktivitet, lagervarer, salg, topprodukter, forsendelsessteder, betalingsmuligheder osv. Uanset hvilken regnemaskine du har brug for, kan du foretage en detaljeret forespørgsel i en bestemt periode, udskrive dataene, eksportere de krævede arkiver eller opdater straks statistikken.

Det er klart, at du kan indstille valgmuligheder for indkøbskurv, produktlager, pagination, sortering, indstille det eneste format til billedikoner og mængden af ​​tilbud på websidesider. Annoncebannere, linkvisningsformater, loginformularer, websidesøgning, handlinger til standardudløsere som “Tilføj til kurv” knap kan også indstilles her. Derudover kan du oprette en formular til klientundersøgelse. En integreret CRM vil yderligere udarbejde de tilgængelige data automatisk.

Interaktion med leverandører

Der er også en interessant distributørfunktion, der gør det muligt at foretage automatiske udsendelser til leverandører og beregne forsendelsesomkostninger fra deres placering. Dine kunder vil også være i stand til separat at udforske oplysninger om mærker præsenteret i webshoppen.

Du kan nå «Producenter» sektion for at tilføje dine mærker med beskrivelser, logo, SEO indstillinger. Dette er standardindholdet i artikelformatet, udpeget til et separat webstedssektion til din egen fordel og for kundens bekvemmelighed.

Indbygget CRM

3dcart har en integreret CRM-platform til at holde din virksomhed og kunder organiserede. Det er ikke aktiveret som standard. Du skal aktivere det ved hjælp af systemmoduler. Vælg blot den med kundeforholdsadministrationen eller sluk den, når det er nødvendigt.

CRM omarrangerer automatisk din interaktion med kunderne. Det kan indeholde alle nødvendige data om det produkt, du sælger. Derudover hjælper systemet dig med at generere nødvendig feedback såvel som at samarbejde med dine klienter gennem CRM-platformen sammen med et integreret billetsystem. Brug værktøjet til at levere hurtig support og øge kundernes loyalitet, hvilket uundgåeligt også vil resultere i salgsvækst.

3dcart sikkerhed

Når vi taler om sikkerhedsaspektet, er der adgangsindstillinger til webshoppen administratorer (totrinsgodkendelse understøttes) og IP – sikkerhed. Dette giver dig mulighed for at blokere separate forbindelser samt hele placeringer eller adressegrupper.

Generelt er 3dcart et funktionelt avanceret system. Strømmen af ​​ordrer, moduler og sektion er så hård, at det skaber indtryk af perfektion. Det er svært at indse, at der muligvis mangler noget her. Det handler om oversaturering af funktioner her – alt er oprindeligt rettet mod behov og færdigheder hos erfarne brugere. Newbies skal vælge de indstillinger, de virkelig har brug for, og ignorere den bemærkelsesværdige del af systemernes funktionssæt.

3. Design & Skabeloner

3d-vogn bugter af kvalitetsskabeloner. Lige efter du har adgang til systemet får du et standardtema, men du vil også blive tilbudt omkring 70 forudinstallerede skabeloner. Du vil være i stand til at skifte mellem dem med et enkelt klik. Der er naturligvis en preview-tilstand her. Du kan slette ekstra skabeloner eller installere nye – kataloget leveres med over hundrede af temaer, der er tilgængelige til gratis upload.

Temaer med 3d-kart

Alle skabeloner er lydhøre og moderat alsidige. De fleste af dem er variationerne af en klassisk webshopstruktur, men der er også ganske usædvanlige nicheløsninger. Alle af dem ser imponerende ud. Enhver bruger kan finde en passende skabelon her, alt leveres i stor skala. Hver skabelon leveres med demoindhold, der er afsat til den separate e-handelsniche.

Temaeditor for 3dcart

Generelt behøver du ikke bruge strengt lagerskabeloner, når du arbejder med 3dcart. På grund af CSS- og HTML-redigeringsindstillinger kunne alt ændres her (stilarter, billeder, farver, standardtitler osv.). Dette er det meget designtilpasningsniveau, du forventer at se i et så avanceret system. Du vil være i stand til at ændre hjemmesidestrukturen, slette skyderen i overskriften eller oprette noget lignende i systemets visuelle editor.

3Dcart HTML / CSS skabeloneditor

Du kan også manuelt redigere dit webshopsprog i designafsnittet ved at erstatte oversættelser af standardskabelonelementer med dem, du har brug for. Med andre ord, lokalisering fra engelsk til ethvert andet sprog udføres manuelt. Dette er praktisk. Der er også manuel designindstilling, e-mail-redigering til e-mail-distribution og systemmeddelelser, som er ganske mange her.

Det endelige indtryk af aspektet med 3dcart-design er imponerende. Hvad vi observerer er bemærkelsesværdig forenkling (ved første øjekast) på baggrund af systemets generelle imponerende funktionalitet. Dette er en fordel for nybegynderne, der næppe vil konfigurere designet alene. CSS- og HTML-tilpasningsmuligheder vil være nok for fagfolk. Skabelonerne har anstændig kvalitet, og du kan også tilpasse dem efter behov.

4. Kundesupport

3dcart har en udviklet infrastruktur og kraftfuld teknisk support. Live supportchat er tilgængelig på alle skærmbilledet i instrumentbrættet. Der er en videnbase af høj kvalitet, et forum og endda e-handelsuniversitetet.

Der er også en separat portal for webudviklere. Det hele realiseres i stor skala. Du kan også ringe til 24/7 supportcenter for tjenesten. De ser den uovertruffen kundesupport.

5. Planer & Prisfastsættelse

Den 14-dages prøveperiode gør det muligt at teste hele 3dcart-funktionssættet. For at fortsætte med at arbejde med tjenesten skal du opgradere til en af ​​de 4 betalte planer. Det giver mening at nævne en hektisk detalisering af funktioner, der leveres i deres vilkår. Det er ikke svært at forstå dem, på trods af at listen over faktorer og sondringer er meget lang. Vi anbefaler at være opmærksomme, når du læser betingelserne i planerne, inden du køber dem. Her er deres korte oversigt:

 • $ 9 / måned, Start Store – 1 ting bruger, 100 produkter, API og FTP-adgang, forbind domæne, 2 e-mail-konti.
 • $ 19 / måned, Basic Store – 2 ting brugere, ubegrænsede produkter, telefonsupport, 5 e-mail-konti.
 • $ 49 / måned, Plus Store – 5 ting brugere, CRM, kundegrupper, 10 e-mail-konti.
 • 129 $ / måned, Pro Store – 15 ting brugere, automatiseringsregler, forudbestillinger, 30 e-mail-konti.

Det giver mening at nævne fraværet af transaktions- og installationsgebyrer. Du kan skifte til en dyrere eller en billigere plan, mens du arbejder på dit websted. Der er forresten et integreret program, der bruges til at migrere webbutikker fra andre platforme til 3dcart, men du bliver nødt til at betale for at bruge det. VISA PCI-certificering er også værd at nævne, der taler om pålideligheden af ​​hostingarbejde.

Derudover er der et tilbud til butikker på Enterprise-niveau. For kun $ 400 / måned får du sikkert niveau 1 PCI Hosting, ubegrænsede tingbrugere og IP-blokerende sikkerhedsfunktioner. Der er således ikke mange sondringer fra bulkløsninger her. Du vil bare være opmærksom på det faktum, at din webshop kan modstå enorme trafikflow. Tilsvarende vil du være i stand til at forbinde mange ledere til dens service.

Det er også vigtigt at overveje udgifterne til brugen af ​​integration af eksterne tjenester. Næsten alle af dem er oprindeligt gratis, men du bliver nødt til at investere i en mulighed for at udvide din webstedsfunktionalitet. Generelt er priserne på 3dcart ganske standard for denne niche, og de kan svare til konkurrenternes.

6. Fordele og ulemper

3dcart er et meget stærkt e-handelsprodukt. Dens hele funktionalitet er dens enorme fordel. Detalisering af indstillinger og alsidighed af funktioner er på øverste niveau. Der er alt, der hjælper dig med at skabe tiltalende produktdesign, promovere det ordentligt og øge salgsvolumen.

Fordele
Ulemper
&# X2714; Overflod af integreret funktionalitet;
&# X2714; Kvalitetsintegreret blog;
&# X2714; Enkel og separat sidehoved og sidefodsindstillinger for forskellige sider;
&# X2714; Flere marketing- og SEO-værktøjer;
&# X2714; FTP-adgang til webstedsfiler;
&# X2714; Tilgængelighed af shoppingmotorer plugins;
&# X2714; Rigt valg af nyttige moduler;
&# X2714; Kraftig produktkorteditor;
&# X2714; Mulighed for at oprette bogmærker for de mest anvendte dashboard-sektioner;
&# X2714; Udviklet økosystem og anstændig teknologisk support.
✘ Begrænset adgang til filredigering uden for FTP-tilstand;
✘ Interface overmættet med indstillinger – det ser kedeligt og kompliceret ud, du skal vænne dig til det;
✘ Det vil være vanskeligt for nybegynderne at udforske og mestre produktet fra bunden uden ekstra hjælp.

3dcart-kompleksitet er et relativt koncept. Det kan virke skræmmende for nogen, men resten af ​​brugere vil kunne lide styrken i systemet.

Konklusion

3dcart er bestemt en af ​​de bedste e-handelsløsninger på det moderne marked med hensyn til funktionalitet. Når det kommer til bekvemmeligheden og brugervenligheden af ​​indstillingerne for interface og skabelontilpasning, er tjenesten hænger bag Shopify – dets mest indlysende konkurrent. Hvad angår detalisering af indstillinger, udmærker det systemet på den ene side og er på samme niveau på den anden side afhængigt af hvilke implicitte indstillinger.

Generelt kan vi anbefale platformen til de brugere, der har erfaring med oprettelsen af ​​e-handelswebsteder. Tjenesten er overmættet med indstillinger. Det ser ud til, at udviklerne fortsat tilføjer alle nye nichefunktioner til det. Der er mange integrerede funktioner, som aktiveres i andre systemer ved hjælp af eksterne plugins.

Er det fornuftigt at bruge 3d-vogn? Ja, hvis du har alvorlige intentioner og forstår tankerne om marketing, SEO, kodning osv. Ellers vil tjenesten virke utilbørlig: den kræver meget opmærksomhed og sætter høje kvalitetsstandarder. Det giver ikke mening at købe dette, hvis du ikke vil lære essensen af ​​systemet og bruge alle dets funktioner til fordel. Der er enklere og lettere at bruge platforme.

Prøv 3dcart gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map