8B gjennomgang

8b – er en nylig lansert nettstedsbygger som kommer som en helt gratis løsning for nybegynnere å lansere en webside. Plattformen kan fungere utmerket for de som ønsker å starte en liten bedrift online uten kostnad med ingen eller minimale kodingsevner. Det kommer som en brukervennlig nettleserbasert programvare med et godt utvalg av maler for forskjellige kategorier og forretningsnisjer.


Nettstedsbyggeren har noen gode instrumenter for å redigere det fremtidige nettstedet ditt via mobile enheter. Veien fra pålogging til publisering av et ferdig prosjekt vil knapt ta deg mer enn et par timer. 8b leverer enda mer enn du kan forvente til null kostnader, selv om det fremdeles ser litt begrenset ut med tanke på fleksibilitet og forretningsutvidelse. Denne gangen vil vi undersøke alle funksjoner og fordeler levert av denne nye dra-og-slipp-plattformen.

1. Brukervennlighet

Opprinnelig designet for å hjelpe nybegynnere og ikke-teknikere, og tilbyr 8b-nettstedsbyggeren enkle verktøy for å bygge profesjonelle og mobilvennlige nettsteder fra bunnen av. Systemet har et intuitivt grensesnitt som ikke krever mye koding. Å opprette et nettsted vil ta flere enkle trinn:

 1. Logg deg raskt på Google- eller sosialkontoen din og trykk på “Komme i gang” -knappen.
 2. Du blir umiddelbart overført til siden med maler delt inn i kategorier. De spenner fra reiser, rådgivning og spill til fotografens porteføljer, eiendommer og restauranter.
 3. Etter at du har valgt en mal, kan du redigere og tilpasse den ved hjelp av en enkel temaredigerer.
 4. Når du er ferdig med redigering, trykker du på “publiser” -knappen i menyen og går online med nettstedet ditt.

Når det gjelder redaktøren, har 8b en typisk dra-og-slipp-funksjon. På den ene siden kan det se ganske dagligdags ut, spesielt for erfarne nettdesignere. På den annen side vil nybegynnere finne en slik enkelthet en fordel, ettersom ingen kodings- eller programmeringsferdigheter er nødvendige. Alt du trenger er å klikke på delen eller elementet du vil endre.

8b redaktør

Dashbordet tilbyr enkle instrumenter for å endre hver seksjon eller tekst. For eksempel kan du merke overskriften og endre skrifttype eller tittel. Systemet vil tilby et utvalg av tilpassede bilder, eller du kan laste ned dine egne.

Hvis du trenger å legge til et nytt element, klikker du bare på et kryss til høyre og velger blokken du trenger. De spenner fra funksjoner, attester og gallerier til tidslinjer, kontaktskjemaer, artikler osv. Med andre ord vil det neppe være noen utfordring å tilpasse siden din. På den annen side ser alle seksjoner typiske og like ut. Brukere bør ikke forvente mye av eksklusivitet, selv om dashbordet har alle grunnleggende elementer du kanskje trenger for å komme i gang.

Innstillinger til venstre inkluderer noen generelle instrumenter. Her kan du endre nettstedstiler, samt opprette nye sider og prosjekter eller distribuere prosjektet ved å trykke på “publiser” -knappen. Den gode nyheten er at 8b-editor også kan nås via mobile enheter for å opprette nettsteder mens du er på farten. Du vil imidlertid ikke kunne redigere sider uten Internett-tilkoblingen, ettersom 8b er en nettleserbasert plattform.

2. Funksjoner & fleksibilitet

Som vi har nevnt tidligere, bør brukerne ikke forvente mye av fleksibilitet fra en nettstedsbygger som er helt gratis. På den annen side klarer ikke noen betalte plattformer å levere minst grunnleggende funksjoner som 8b absolutt har.

 • Kostnadsfritt nettsted byggherre – systemet er for tiden gratis å bruke for både selskaper og enkeltpersoner. Det refererer til firmaer og ikke-lønnsomme organisasjoner. Enhver bruker kan få tilgang til plattformen og publisere et prosjekt uten kostnad. Det er tydeligvis en av de største 8b-fordelene.
 • Enkel Temaeditor – den kan brukes i skrivebordsmodus så vel som en mobil nettstedbygger for å tilpasse sider og gjøre endringer mens du er på farten via nettbrett og smarttelefon.
 • Google AMP – denne funksjonen er for å sikre rask ytelse og forbedret brukeropplevelse. Programvaren fungerer med Google AMP for å sikre god lastehastighet og mobilvennlighet.
 • Ubegrensede prosjekter – du kan bruke 8b-programvare for å lage så mange nettsteder du vil uten begrensninger.
 • God malsamling – Selv om plattformen ikke kan skryte av et stort utvalg av oppsett, vil du finne en mal du trenger. De er delt inn i forskjellige kategorier for småbedrifter, hobbyfag, enkeltpersoner, ideelle organisasjoner og digitale butikker.

Det er her mottakerfunksjonene slutter. Plattformen ser ganske begrenset ut i forhold til SEO-innstillinger. Du kan bare redigere sidetittelen, beskrivelsen og URL-en. Ingen vurderingsmodus eller søkeordindikasjon er tilgjengelig. Samtidig er disse innstillingene bare tilgjengelige for hele siden, men ikke for gnistblokker eller elementer. For eksempel vil du ikke kunne sette H1, H2 og H3 overskrifter for hjemmesiden din.

8b funksjoner

Det er ingen tilpassede widgets eller tilleggsprogrammer. Brukere vil ikke kunne integrere nettstedene sine med posttjenester. Plattformen lenker automatisk kontaktskjemaer til e-postmeldingen du har indikert når du logger deg på. Det kan være en utfordring med tanke på brukertilgang. Mangelen på minst baseline eCommerce-funksjoner ser også frustrerende ut med tanke på tilgjengeligheten til nettbutikkmaler. Det er ingen handlekurv å legge til. Alt du kan gjøre er å plassere lenken under “kjøp” -knappen som leder kundene dine til et eget nettsted eller en destinasjonsside.

Oppsummering av denne delen, 8b er bra bare for små nettsteder uten planer om fremtidig utvidelse. På den annen side lar systemet deg bygge så mange nettsteder du trenger. Du kan alltid starte et nytt prosjekt gratis.

3. Design

8b tilbyr for tiden maler og temaer fra 18 forskjellige kategorier. Alle av dem er gratis. De ser ganske stilige og trendy ut. Samtidig kan de passe til hvilken som helst skjermstørrelse og dimensjon til tross for typen mobil enhet. Malene kjører bra på nettbrett og smarttelefon.

Brukere trenger ikke å implementere mye av webdesign. Å jobbe med skrifter, stiler og farger er veldig enkelt takket være det intuitive grensesnittet og dashbordet med alt nødvendig verktøy i pakken. Bare merk delen du trenger, og endre typografi og stiler. Du kan laste ned dine egne bilder eller velge fra kundegallerier som refererer til en bestemt malkategori.

8b maler

Vi har nevnt 8b mobilnettstedbygger som lar deg redigere prosjektet ditt mens du er på farten. Funksjonen kan fungere godt med tanke på brukervennligheten. Det er faktisk det samme som å jobbe i desktop-modus. Alt du trenger er å trykke på en seksjon for å redigere i stedet for å bruke en mus på PC-en.

Malene er typiske uten eksklusive funksjoner eller innebygde widgeter. De ser imidlertid veldig profesjonelle og smarte ut. En god løsning for små nettsteder uten kostnader.

4. Kundesupport

Tatt i betraktning at faktum 8b er en relativt ny plattform, er det vanskelig å evaluere nivået på supportteamet. Selskapet mangler imidlertid noen åpenbare måter for kundene å komme i kontakt med. For eksempel vil du ikke kunne kontakte 8b-spesialister via Live Chat eller telefon for øyeblikkelig oppløsning.

På den annen side kan du skrive dem via e-post. Plattformen har lansert sin YouTube-kanal med noen av sine videoopplæringer om hvordan du bygger nettsteder av forskjellige typer. I tillegg kan du gå inn i 8b-samfunnet på Facebook. Selv om det foreløpig har rundt 450 abonnenter, kan det fremdeles være en god måte å stille spørsmål eller se etter en løsning.

5. Prispolitikk

Plattformen er foreløpig gratis å bruke. Det betyr at alle kan logge seg på og begynne å bygge en ny webside fra bunnen av til tross for plasseringen. Ingenting er kjent om selskapet planlegger å innføre betalte planer i nærmeste fremtid. Hold kontakten med bloggen vår, så holder vi deg oppdatert.

6. Fordeler og ulemper

8b er et godt alternativ for små nettsteder og begrensede budsjetter. Du kan bare gå med småprosjekt uten kostnad. Plattformen har noen åpenbare treff som rask ytelse, enkel redigering, gode maler, tilgang via mobile enheter osv. Det vil imidlertid ikke fungere for voksende og mer kompliserte prosjekter på grunn av noen ulemper.

Pros:
Ulemper:
&# X2714; Du kan begynne å bygge et nettsted selv uten å registrere deg i systemet.
&# X2714; Brukervennlig dra-og-slipp-nettstedsbygger.
&# X2714; Helt gratis uten skjulte avgifter eller fornyelsesgebyr.
&# X2714; Bra for små bedrifter, porteføljer, ideelle organisasjoner eller hobbyister.
&# X2714; God nettstedytelse takket være Google AMP.
&# X2714; Ubegrenset nettsteder å opprette gratis.
✘ Mangel på SEO-funksjoner for å få høyere rangering.
✘ Ingen tilpasset App Store eller innebygde widgets og tilleggsprogrammer.

Videre bør du vite at det ikke er noen tredjeparts tjenester å integrere for øyeblikket.

Konklusjon

8b tar sine første skritt innen feltet nettbyggingsverktøy. Imidlertid har det absolutt et stort potensiale i referanser til brukere som trenger et raskt og gratis verktøy for å lage småbedriftssider uten kodingsevner. Plattformen har et solid sett med grunnleggende funksjoner. Det er enkelt å bruke og redigere mens valg av maler dekker forskjellige forretnings- og andre nisjer.

Selv om det kan fungere bra for små nettsteder, vil mer komplekse prosjekter sikkert kreve en rikere funksjon som er angitt med hensyn til SEO-innstillinger, e-handel, markedsføring eller markedsføring. Det er her du kanskje må se etter mer forbedrede betalte plattformer for bygging av nettsteder.

Prøv 8b nå

Howard Twitter-profilen min Facebook-profilen min e-post Min Linkedin-profil

om forfatteren

Jeg er Howard Steele, grunnleggeren og sjefredaktøren av dette nettstedet. Med over 10 års nettbygging vet jeg hvor komplisert og slitsom denne oppgaven kan være for en ikke-IT-person. Kan du ikke bestemme hvilken tjeneste du skal velge? Spør meg gjerne om råd. Bare beskriv nettstedets behov, så hjelper jeg deg gjerne.

Hjem »Omtaler» 8B Review

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map